2010. augusztus 17., kedd

Fény vagy küzdelem: A fény fog felülkerekedni



Fény vagy küzdelem: 

A fény fog felülkerekedni 


2002. november

A hetedik dimenzióból, Kirael szeretetteljes útmutatásával, Rev. Fred Sterling közvetítése

LIGHT OR CONFLICT : LIGHT WILL PREVAIL
By Rev. Fred Sterling through the loving guidance of Kirael from the Seventh Dimension
© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/



NYITÓBESZÉD

Jó estét. Barátaim, az általunk Nagy Változásnak nevezett utazás már rajtatok áll. Olyan gyorsan történik meg, hogy sokan már most látják, hogy a Föld síkjára nagyobb energia-egyesülés fejt ki erőt, mint ami a múltban valaha is létezett.

Mindenkit emlékeztetek, aki hallja ezeket a szavakat, hogy most ez a legbizonytalanabb időszak, és most van itt az idő, amikor a legjobban tesztelnek titeket. A túlmesterkedés tesztel majd titeket. Saját belső mag fényetek tesz próbára titeket. Próbára tesznek, hogy meglássák, vajon képesek vagytok megtartani az erőt a fényben, hogy fenntartsatok egy Negyedik Fény energiát.

Mit jelent ez? Azt jelenti, hogy ügyelnetek kell minden gondolatotokra. Legtöbbetek képes felismerni, hogy amikor kigondol egy gondolatot, az elkezd megvalósulni. Néhányan közületek ezt mélyebb szinten ismeritek fel, mint ahogy valaha is előtte felismertétek. Mégis semmi sem hasonlítható össze azzal, ami lesz [1]…, hiszen a gondolati megnyilvánulás [manifesztálódás] az, amiről a Nagy Változás igazán szól.

A világban sokan vannak, akik ezeket a szavakat akarják hallani, tehát olyan messzire terjesszétek őket, amilyen messzire tudjátok. Vannak dolgok, amik Földetek síkján éppen most történnek, és sokan közületek hajlandóak vagytok ezek felett szemet hunyni. Imádkozom, hogy ti, barátaim kinyissátok szemeteket, és éberek legyetek. Amikor nyitott szemmel járkáltok, és éberek vagytok, kérlek titeket, hogy cselekedjetek, mivel éppen most világotok egy nagyon, nagyon ingatag helyzetben van.

Tudom, hogy szavaim eljutnak mélyen Ázsiába a médián keresztül, és Európába is, azonban ma üzenetemnek meg kell érintenie az embereket az Egyesült Államokban, hiszen országotokat körülmények sora köti le, amelyekről úgy tűnik, hogy két egyén egymással szembenállása egy globális „kezdőrúgásnál”.

Kérlek, lássátok meg az összképet. „Mi az Emberek” folyamatánál kell kezdenetek. Nekünk, az Embereknek kell megalkotnunk egy mesteri befolyásolást, ami önmaga fényében elkezdi gyengíteni a túlmesterkedés erejét. Szinte naponta kell kihívásokkal szembenéznetek, és nem úgy értem, hogy ez egy félelmetes dolog. Értsétek meg, hogy azt értem ez alatt, hogy ez egy csodaszép dolog. Közületek mindegyikőtökre egyénekként nyomást gyakorolnak, hogy megtaláljátok középpontotokat, és megtartsátok azt. Mindennap találtok kihívást, hogy meglássátok, vajon képesek vagytok-e élni magában a Fény Alapelveiben.

Ne engedjétek meg magatoknak, hogy legyenek olyan választásaitok, melyeket számotokra hoztak meg [mások]. Ne engedjétek meg, hogy élményetek részévé váljon a harag, az elégedetlenség és összezavarodottság. Próbára tesznek titeket barátaim – nemcsak a külső erők, hanem saját belső mag szerelmetek / szeretetek. Tehát, amikor úgy érzitek magatokat, hogy kezdtek zaklatottá, vagy dühössé válni, vagy kezditek elveszíteni saját fényetekbe vetett hiteteket, ne engedjetek. Középpontosítsátok magatokat, és lépjetek tovább.

Csupán akkor tudjátok hallatni hangotokat, ha hajlandóak vagytok továbblépni. Mindenkivel beszélnetek kell, akit ismertek, és ne a hitrendszeretekről győzzétek meg őket, hanem vegyétek rá őket, hogy az összképet nézzék, amiben egy férfi áll szemben egy másik férfival. Fel kell ismernetek, hogy ez most a fényerőről szól egy másik energiaerő ellen. Nem mondom, hogy „sötét”, mert hajlamosak vagytok félreérteni azt, amit ez jelent.

Ez „Mi az Emberekről” szól. Most olyan biztosan kell állnotok, mint ahogy előtte sosem, és fel kell készítenetek magatokat, hogy felemeljétek a fényt, és engedjétek, hogy a cselekedetek önmagukért beszéljenek. Nem arra van szükségetek, hogy kiáltozzatok a háztetőkről, hanem hogy kiaknázzátok a Tíz Alapelvet, hogy tudatosan megteremtsétek azt a világot, amire vágytok.

Meg kell értenetek, hogy ez a két egyén, akiről úgy tűnik, hogy vérbosszújuk hajthatatlan, nem olyan hathatósak. A hatalom a szívetekben van. Mindegyikőtöknek most ragaszkodnotok kell ahhoz az igazsághoz, hogy milyennek akarjátok, hogy kinézzen világotok. Ha világotokat a háború által elpusztítottnak akarjátok, akkor barátaim, menjetek aludni. Ha nem akartok háborút, akkor teljesen ébernek kell lennetek.

Nagyszerű lenne, ha több időt adnának nektek, hogy legyen még másik három, vagy négy évetek, hogy jobban érintve és jobban jelenlévőnek lássunk titeket ebben a dologban, amit Változásnak hívunk. Elmondom nektek, hogy most van itt az idő, amikor muszáj nekilátnotok.

Kérlek, használjátok legalább a Tudatos Teremtés utolsó négy Alapelvét – az Imádságot, Meditációt, Alvás-állapot Programozást és Mesteri befolyásolást. „Mi az Emberek” számára sürgető, hogy együtt álljanak ki annak a megértésében, hogy mindegyikőtök megtette kötelességét. Nem számít a kimenetel barátaim, az egyetlen dolog, amit minden egyes emberi lénynek meg kell tennie az, hogy saját fényének jelenlétében megálljon. Ha elég erősen álltok, el fogjátok kezdeni megalkotni az új „al-mesteri befolyást, mesteri háttérből irányítást”. Meg fogtok alkotni egy hajtó, mozgató energiát, mely eléri a hatalmakat. Megalkottok majd egy energiaspirált, mely eltávozik, és megérint mindenkit, akit szükséges megérinteni.

Azonban ennek az egyéni cselekedetek révén kell érkeznie, abból, melyet együttesen „Mi az Embereknek” hívnak. Minden egyes léleknek kötelezettséget kell vállalnia, hogy megváltoztatja a világot olyanná, amilyennek látni akarja. Nem kell rákényszeríteni a társadalomra vonatkozóan az egyén hitrendszerét, hanem meg kell változtatni az Anyaföld légkörét [atmoszféráját] és energiamintáit az „azt hiszem”-ből az „én tudom”-ba.

Ez nem egyedül Amerika felelőssége. Emlékeztetlek titeket, ha ennek a Földnek a síkján éltek, és ezeket a szavakat olvassátok, akkor ti vagytok azok, akik felelősséggel tartoztok saját fényetekért, mely megalkotja a tömeg-tudatosságot.

A Nagy Változás, barátaim, arról a kiváltságról szól, hogy ti vagytok a Teremtő élménye. Az evolúció érzésének kiváltságáról szól. Ez arról a szerelemről szól, melyet mindegyikőtök bír. Erre a szerelemre való ráébredésről szól.

A tudatban a Változás saját belső mag-tudásotokkal való összehangolásról szól. Ha egy olyan világban akartok élni, mely harmonikus és békével teli, akkor el kell kezdenetek élni az életeteket ily módon. Ha olyan világban akartok élni, ahol semmi sem szól a túlmesterkedésről, csakis „Mi az Emberek”-ről, akkor ebben a fényben kell élnetek életeteket. Ha egy olyan világban akartok élni, ami végül képes egyenlőnek látni másokat, akkor az egyenlőségben kell élnetek saját életeteket.

Ez arról szól, hogy minden egyes egyén a saját lendületéből lépjen. Ez arról szól, hogy vegyétek ezt a lendületet, és építsétek bele egy olyan folyamatba, mely révén a fény / világosság lesz a világ összpontosítása [fókusza]. Ti csupán egy maroknyi embercsoport vagytok itt, akiknek szavaimat ma meg kell hallaniuk. Értsétek meg őket tisztán: ha ennél a csoportnál, valamint azon, amelyet ezeken az oldalakon írásba foglaltak, tovább nem jutok, akkor már mindent megtettem, amiért eljöttem ide. Mégis, meg fogom találni a teret, hogy többet tegyek, csakúgy, mint ti mindnyájan.

Hiszen ez arról szól, hogy közületek mindenki annak a fényszikrának, amit a Teremtő élményéből hozott, megengedje, hogy a Földet egy új útra vigye el. Az idő rajtatok áll, barátaim. Használjátok ki.

Ezzel fejezem be nyitóbeszédem: Ti vagytok azok, akik eljöttetek ide, hogy átéljétek ezt a gyönyörű, csodálatos és varázslatos időszakot, melyet Nagy Változásnak hívnak. „Mi az Emberek” ti vagytok.

És ez a legnagyszerűbb időszak a Föld történelmében.

KÉRDÉS: A fénytevők Irakban, vagy a Közel-Keleten rezonálni fognak most üzeneteddel?

KIRAEL: Barátom, feltétlenül. Minden országban számos fénytevő van, és minden nap egyre erősebbé válnak. Azonban meg kell értened, hogy ebben a bizonyos országban több az uralkodó félelem, mint ma a legtöbb más országban. Nem rendelkeznek csodaszép demokratikus társadalommal, amivel ti, ahol elmondhatjátok azt, amit el akartok mondani, és megéritek, hogy beszéljetek róla.

Tehát, erősnek kell lennetek értük. Tilos rávenni őket arra, hogy azt tegyék, amit ti akartok. Erősnek kell lennetek értük, hogy felismerjétek, hogy ti mindnyájan ugyanabból a fényből valóak vagytok, és hogy ti mindnyájan a Teremtő alkotásai vagytok.

KÉRDÉS: Láttam a médiában számos játékfilmet a terrorizmusról, és Saddam Husseinről, azonban csupán felületes cikkeket leltem fel a lelkiségről szeptember 11. óta. Azon tűnődöm, vajon a média egy eszköze a túlmesterkedésnek?

KIRAEL: A média az eszköze bárkinek, aki a legtöbb energiát kezeli – beleértve a hirdetőket. Azonban most „Mi az Emberek” is vezérlik ezt. „Mi az Emberek” azt mondják, hogy „megnyugvást akarunk, egy kicsit pozitívabbat akarunk látni”. Ezért láttok elszórva lelkiséggel [spiritualitással] foglalkozó cikkeket.

Kétségtelenül van egy hathatós befolyás, melyet túlmesterkedésnek hívnak. Nem kell „titkos kormánynak” lennie, csupán egy túlmesterkedésnek, melyet azok az emberek táplálnak, akik irányítani akarnak. Azonban értsétek meg, hogy az irányításra való törekvésben tárva-nyitva hagyják magukat, hogy meglássák őket. Ha megnézitek, akkor majd elkezditek leleplezni őket. Nem a ti dolgotok, hogy felálljatok és bárkit is orrba vágjatok, vagy bármi ilyesmi. A dolgotok az, hogy a fényt olyan fényesen ragyogóan tartsátok meg körülöttük, hogy elkerülhetetlenül lelepleződjenek, és ez miden, amit tehettek.

KÉRDÉS: Nyitóbeszédedben említetted, hogy minden egyén számára szükséges, hogy saját fényében álljon. Az a kérdésem, hogy hogyan?

KIRAEL: A kérdésre a válasz: ahogy „Mi az Emberek” egyénekként képesek vagyunk világra hozni a saját rezgési érzetünk legmagasabb mennyiségét, amikor emlékeztek arra, hogy a Teremtő Isten egy fényrészecskéje vagytok. Ennek okán, amikor egyesítitek élményeiteket önmagatokban a túlsúlyban lévő fénnyel, és másokkal körülvéve találjátok magatokat, akik ugyanezt fogják tenni, akkor kezditek el felidézni, segítségül hívni a Földön megtestesült Teremtő Fényét.

Ez egy olyan dolog, aminek nem lehet ellenállni. Senki, egyáltalán semmilyen fényformában, bármennyire sűrű, vagy sötét, nem képes ellenállni a Teremtő Fény erejének, ha egyszer elkezd ragyogni sugárzó ibolya aurájában. Elkezdi önmagában meglátni magát. Amikor ez megtörténik, egyetlen ember varázslatosan képes elkezdeni megváltoztatni az Anyaföld egészét. Egyetlen egy ember az igén [szavakon], az akaraton, a szándékon és magának a szerelemnek a szerkezetén keresztül az emberi élmény teljességét képes megváltoztatni. Csupán egyetlen.

KÉRDÉS: Mi történne, ha a fénytevők elbuknának a túlmesterkedés felülmúlásában? Hogyan hatna a Változás kibontakozására?

KIRAEL: Ha a fénytevők engednek a túlmesterkedés hathatós haragjának, dührohamának, „Mi az Emberek” egymás között fognak harcolni, és szembe kell néznetek egy mindent átfogó, teljes méretű világégés határozott lehetőségével, ami lehetségesen kiterjed azon túlra, amivel jelenleg valaha is gondolhattok.

Barátaim, azonban hallgassatok meg engem jól, még ha a háború ösvényét választjátok is, nem fogjátok feltartóztatni a Változást. A Változás meg fog történni. Várható, hogy megtörténik kétmilliárd lélekkel – megvilágosodottságuk szépségét ünnepelve. Azonban erre nincs garancia. Ahogyan a legelejétől kezdve mondom nektek, az Anyaföld Váltani fog. Gaia véghez fogja vinni kétmilliárd emberrel, vagy 22-vel – bármelyik módról érzitek azt, hogy meg akarjátok tenni. Most ha „Mi az Emberek” azt határozzák el, hogy egy vadonatúj földi síkot akarunk meglátni, mely képes békében, harmóniában, szeretetben, igazságban, bizalomban és szenvedélyben élni, mindegyik Alapelvet törvénybe iktatva, tudatosan megteremtve világotokat minden nap minden pillanatában, akkor meg kell bizonyosodnunk arról, hogy a másik ösvényt választjuk.

Ez az a folyamat, melynek megtörténtét nagyon szeretném meglátni most. Első ízben most ennek fennáll a lehetősége, mert ez a Nagy Változás időszaka. Gondolkozzatok velem egy pillanatra. Képzeljetek el egy világot, melynek nem kell bírnia uniókkal. Képzeljetek el egy világot, mely mindenkinek megengedi, hogy eljöjjön dolgozni, amikor dolgozni akar, és azt tenni, amit akar, és van lehetőség létrehozni bármit, amit akarnak. Nem egy olyan világot látnátok, ami mélyen belülről kezd el változni? Mi a helyzet, ha egy olyan világban élnénk, ahol nem kiáltoznánk a tetőkről, hogy Mohamed jobb, mint Jézus, vagy a katolicizmus jobb, mint a protestantizmus. Mi lenne, ha egyáltalán nem kiáltoznánk a vallásról? Mi lenne, ha inkább a Teremtő forrásáról kiáltoznánk?

„Mi az Emberek” biztosíthatják ennek megtörténtét azáltal, hogy egyszerűen felgyújtják a fényt. Ti, a Föld síkján próbálkoztok, hogy ezt nehézzé tegyétek, azonban barátaim, ez nem nehéz. Ez igazán ilyen egyszerű.

KÉRDÉS: Kirael mester, buzdítasz minket, hogy legyünk serényebb résztvevők, hogy változást hozzunk, azonban hogyan tegyük ezt anélkül, hogy a „tetőkről kiáltoznánk”?

KIRAEL: Ily módon válaszolom ezt meg: A tetőkről kiáltozás az, hogy kiállsz egy televízió műsorban, és megköveteled az emberektől, hogy a te módodon tegyenek dolgokat, és fenyegeted őket a kommunizmussal, vagy Saddamizmussal, vagy bármilyen „sötét-izmussal”, aminek szereted nevezni, ha ők nem nevezik el.

A másik folyamat, hogy ehhez a kicsiny csoporthoz tartozol, akik ma az asztal körül ülnek, és ezt mondják: „Hiszem, hogy változást tudok hozni. Hiszem ezt, és nem azért, mert Kirael mester mondta; hiszem, mert érzem magamban a Teremtő Fényét, mert érzem a szerelem forrását, melyről úgy tűnik, hogy erősebb, mint bármi, amit fel tudnának tenni a tetőre.”

Bárki kiáltozik a tetőkről, az rendelkezik egy önmagán kívül eső napirendi ponttal. Beütemezett tennivalótok az, hogy jobbá tegyétek saját életeteket. Nem akarnám, hogy embereket hurcoljatok be teretekbe, és fülükbe kiáltozzatok. Azt akarnám, hogy inkább az emberek eljöjjenek hozzátok, és ezt mondják: „Olyan gyönyörű vagy. Mit teszel?” És a felelet nektek válaszként: „Amit teszek, az a felébredés. Felfedezem magamban, hogy létezik egy hatalom, melyről soha nem tudtam, hogy létezik. Hogyan leltem rá erre a hatalomra? Meditálással; imádkozással; azáltal, hogy a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvére alapozva élem az életem.”

Tehát, látjátok, ez nem a hittérítésről szól. Ez arról szól, hogy saját fényeteket olyan ragyogóan sugározzátok, ami másokat arra sarkall, hogy kövessenek titeket. Így hozzátok el a változást.

KÉRDÉS: A kérdésem a fénytevőkénti hatékonyságommal kapcsolatos. Itt a szentélyünkben, érzem az összes fényt, és annak a szeretetét, aki én vagyok. Azonban, amikor kimegyek a mátrixba, kétségek öntenek el arról, hogy vajon gyógyulok-e, valamint nagyon nagyon kritikus és ítélkező leszek. Tehát, amikor olyan helyekre küldök fényt, mint Irak, vagy Bush elnök és Hussein, mennyire vagyok hatékony, amikor még mindig a kettősség e világában dolgozom?

KIRAEL: Barátom, ezt mondom neked: Amikor felkészülsz, hogy fényt küldj, válassz ki valakit, akivel jelenleg viaskodsz. Amikor aludni készülődsz ma este, vedd szíved világosságát, vedd szíved energiáját és kapcsold össze ennek az embernek az elképzelt képével, és engedd, hogy erőd átáramoljon ebbe az emberbe. Engedd, hogy elhagyja szerelmed / szereteted a tested, és hogy megtöltse azt a másik embert minden ízében, ahogyan tudod.

Amikor ezt teszed, gondold ezt a gondolatot velem: „Bizonyára ilyen, amikor önmagammal osztom meg a szeretetet.” Majd figyeld meg azt a másik embert, és lásd, mi történik vele. Figyeld, és lásd meg, mi történik egy pillanat alatt, és utána engedd el, tehát ne ítélkezz. Majd mondd el nekem, mit érzel magad iránt most.

Igazad van. Olyan szentélyben, mint a miénk, könnyű benn felállni, és meglátni az összes nagyszerű munkát, amit végeztek. Azonban amikor belépsz a mátrixba, amikor belépsz az úgynevezett „valódi világba”, és képes vagy arra, hogy a szerelem / szeretet ezen energiáját magaddal vidd, akkor igazán fénytevő vagy. 

Amikor ki tudsz sétálni ebbe a fénybe, és fel tudod ölteni arcodra ezt a csodaszép mosolyt – nem egy hamisat, hanem egy olyan mosolyt, ami mélyről belőled ered – és „odakinn” meg tudod ezt osztani az emberekkel, akkor tudod, hogy igazán fénytevő vagy.

Azonban figyelj arra, amit most elmondani készülök. Rendben van, hogy olykor-olykor megbotlasz, tudván, hogy ha igazán próbálkozol, akkor önmagad felett fogsz ítélkezni, mert minél jobban próbálkozol, annál jobban hajlamossá válsz az önmagad feletti ítélkezésre. Abban a pillanatban, amikor ítélkezel magad felett, saját munkádban hiányosságot találsz. Abban a pillanatban, amikor ezt megtalálod, annyira ráhangolódott vagy, hogy felnagyítsd, hogy aránytalanul tönkreteszed azonnal.

Itt van az idő, hogy időt szánj arra, hogy összekapcsold szíved egyenesen a Teremtő szerelmével, és csupán szeresd a Teremtőt mindenért, amit te érsz. Ne kérj semmit cserébe; csupán szeresd a Teremtőt mindenért, amilyen értéket képviselsz. Barátom, pillanatok kérdése és egy szerelem-tócsa leszel.

ZÁRSZÓ

Itt az idő a döntés meghozatalára. Nem a jó, vagy rossz felől dönteni. Nem afelől dönteni, hogy vajon ítélkezni fogtok, vagy eleve elítéltek, vagy nem ítélkeztek, vagy túlbecsültök. Ideje elhatároznotok, hogy ti vagytok a Teremtő Szerelem, a Teremtő Fénye.

Nem katolikusok, protestánsok, zsidók, muzulmánok, vagy buddhisták vagytok. Emberi fényrészecskék vagytok, akik számos különböző módon szeretnek, és nem számít, hogyan szerettek, míg a végeredmény az emberi faj javulása, amíg bármilyen módon szeretsz, hogy mélyebben megéld a Teremtő szerelmét, akkor az igazi tökéletes eredménnyel fogtok bírni, amit el akartatok érni.

Ti vagytok azok, akiket mi az élmény lényegének hívunk, és a lényeg [esszencia] annak a része, melynek mindannyian szeretnénk részesei lenni. Ti vagytok a lényeg. Lényegetek kerekedjen felül! Emlékeztetlek titeket, hogy ez egy jó hír, ami megosztandó egy baráttal. Ezzel távozom.

Jó estét.



[1] A fordító megjegyzése: a kihagyott rész 2002-re és 2003-ra vonatkozott

Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.

© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/



Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa