2010. augusztus 19., csütörtök

Az ébredés kilenc hónapja az anyaméhben: fényrészecskéből földi lénnyé


Az ébredés kilenc hónapja az anyaméhben: fényrészecskéből földi lénnyé

Rev. Fred Sterling, a hetedik dimenzióból való Kirael szeretetteljes vezetésén keresztül

2001. június
NINE MONTHS OF AWAKENING IN THE WOMB: FROM LIGHT PARTICLE TO EARTH BEING
By Rev. Fred Sterling through the loving guidance of Kirael from the Seventh Dimension
© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/



A szerző meglátásai: A fogantatás során, amikor a női petesejt és a sperma egyesül, a Teremtő a szerelem egy fényrészecskéjét tölti bele ebbe az egyetlen sejtbe, melyet „szignál sejtnek” hívnak [1]. Ez a fényrészecske hordozza a teljes négy testes (fizikai, érzelmi, gondolati és lelki test) szervezetét ennek az új emberi lénynek. Minden lecke terv, melyet az egyén választott meg azért, hogy megtapasztalja a Föld síkján, biztonságban bezárt ebbe az egyetlen fényrészecskébe. Amikor az X vagy Y kromoszómák egyesülnek, és a fizikai megtestesülés fejlődik, ennek a lénynek a lélek lényege azonnal tudomással bír a kibontakozó életútról. Jóllehet, nagyon keveset tudunk arról, hogy mi történik az újonnan formálódó lény tudatos valóságában.

Ahogy kérdéseket tettem fel Kiraelnek a fejlődő életerőre vonatkozóan az anyaméhben, nyilvánvalóvá vált, hogy a kilenc hónapos időszak, melyet terhességnek hívnak, sokkal több, mint aminek tűnik. Mit tapasztal meg ez az új lény? Ha készségesen jövünk, hogy megtapasztaljuk az életet a Földön, miért van annyi boldogtalan ember? Ha az élet az anyaméhben „felállítja a díszleteket” a döntő részében annak, ami megélésre kerül a Földön, akkor mi hiányzik ebből, ami könnyebbé tenné utunkat?

A lelki útmutatáson keresztül, képes voltam megnyitni szívem a Teremtő Fényének, és elhozni Kirael üzenetét a harmadik dimenziós emberi életutazásunkba való csodálatos belépésünkről.

KIRAEL: A Föld bolygón életetek csodaszép fényrészecskeként kezdődik, akit a Teremtő felkért, hogy újból megtestesüljön a Föld síkján. Mindegyikőtök ugyanúgy érkezett meg ide. Mindenki elragadtatott és megbecsült volt, hogy részecskék milliárdjai közül, a ti fényeteknek adták meg azt a hatalmas lehetőséget, hogy egy ember életét élje azzal a képességgel, hogy képes megszagolni, megtapintani, megízlelni, meglátni és meghallani az összes szépséget, mely az öt érzékelési valóságra ébreszt fel. Kiinduló utazásotok azzal kezdődik, hogy olyan kérdéseket tesztek fel, mint: „Mit fogok tenni ez alkalommal, ahogy átmegyek ezen az izgalmas folyamaton? Szükséges, hogy megtapasztaljam, hogy gazdag, vagy szegény, boldog, vagy szomorú, férfi vagy nő legyek? Melyik forgatókönyv segítene nekem a legjobban, hogy a legnagyobb tisztaságra tegyek szert időm alatt a Földön?”

Ha egyszer megválaszoltad ezeket a kérdéseket, és tisztáztad a részleteket, leellenőrzöd, és újra leellenőrzöd, hogy megbizonyosodj arról, hogy annyi lehetőséget foglaltál bele, mely szükséges ahhoz, hogy fokozd a leckék megtanulását a véghezvitelben. Rendszerint sokkal több lecke tervet indítványoztok, mint amit emberileg lehetséges elviselni egyetlen életnyi idő alatt. Ez lehet, hogy segít nektek megérteni, hogy az emberi életút néha miért érződik olyan sűrűnek, rövidre fogottnak.

Amikor megtaláljátok azt a tervezetet, melyet a leginkább szeretnétek átélni a Föld síkján, megkezditek kiválasztani azt az anyát és apát, akik a legjobban megfelelnek utazásotokhoz. Ha egyszer kiválasztottátok, és az anya és az apa egyesült, lélek formában ültök, és megfigyelitek szüleiteket. Megfigyelitek, mit gondolnak és cselekednek, és érezhetitek rezgésüket. Mindent tudtok, mert egyek vagytok a Teremtővel.

A Teremtő tiszta energiájában sodródó fényrészecskeként, élesen tisztában vagytok azzal a pillanattal, amikor a sperma és a petesejt találkozik. Ebben a pillanatban, ahogy leereszkedtek a Föld síkjára, és beléptetitek isteni fény tudatosságotokat az emberi fizikai világba, megtapasztaljátok a vélelmezett elkülönülés első kínját. A másodperc töredékére azt érzitek, hogy „elvesztettem a Teremtőt”. Ez az emberek leghatalmasabb félelmének eredete, a haláltól való félelem, hiszen lényegében azt érzitek, mintha elkülönültetek volna a Teremtő teljes szerelmétől. Azonban valójában éltek.

Éppúgy, mint ahogy nagyszerűen érzitek magatokat anyukátokkal való új összhangban, halványan emlékeztek, hogy az út ezen része csupán kilenc hónapig tart. A félelem halvány árnyalata, melyet átéltetek a Teremtő Fényétől való feltételezett elkülönültség során, felerősödik, tudván, hogy szükséged lesz az elkülönültségre ismét. Mikor fejeződik be az összes ilyen elkülönülés? Annak a tudatában, hogy el fogtok különülni az anyaméhtől és az elkülönültség fátylát még erősebben fogjátok megtapasztalni, elszánjátok magatokat, hogy az anyaméhben az utazásotokat olyan pompásan és teljesen teszitek meg, ahogyan lehetséges.

AZ ELSŐ HÓNAP: AZ EGYSÉG

Tehát, itt vagytok a kilenc hónap első havában. (Ugye érdekes, hogy a kilenc a befejezés száma?) Mit tesztek az első harminc napban? Nos, nem töltötök el rengeteg időt anyukátokkal, mert más dolgotok van. Elhoztatok magatokkal egy élet tervet, és időtök legnagyobb részét az éteri szövetben töltitek, ahol találkoztok az összes angyallal, tanácsadóval, és csodaszép lénnyel, akik elérhetőek számotokra. Az első harminc nap valóban a Teremtő Istennel olyan szorosan összekapcsolva telik el, ahogyan részetekről lehetséges.

MÁSODIK HÓNAP: KETTŐSSÉG

A második hónap alatt megtapasztaljátok a kettősség folyamatát. Egyik részetek lélek, és még mindig lélek akar maradni, míg a másik részetek teljesen igényli, hogy elkezdjétek annak a folyamatát, melyben ragaszkodtok az emberi élet alapelveihez. Ennek a második hónapnak a nagy része azzal telik el, hogy megpróbáljátok kiegyensúlyozni ezt a két erőt. Tehát, számos napot töltötök el energiátok kiegyenlítésével és beállításával, annak érdekében, hogy megtapasztaljátok azt az utat, melynek megéléséért eljöttetek ide: a földi emberek utazását. Üdvözlet a kettősség világában!

HARMADIK HÓNAP: HÁROMSÁG

Most kezdődik az igazi móka, mert anyukátokat egy sokkal magasabb szinten kezditek el érzékelni. Ismeritek energiáit. Érzitek szívét, mert ez a ti szívetek, és érzitek pulzusát, mert ez a ti pulzusotok. Az igazság az, hogy bármit tapasztal meg, ti is megtapasztaljátok. Vigyázzatok, mert ha dühbe gurul, akkor a Teremtő Fényéről lekapcsoltnak érzitek magatokat. Itt van újra az elkülönültség érzése, hiszen amikor valaki teljesen összekapcsolódott a Forráshoz, akkor a szerelem tapasztalható meg csupán.

A harmadik hónap közepe táján, szívetek elkezd hallani egy második hangot, egy mélyebb, játékos hangot, és hamarosan felismeritek, hogy kapcsolatotok apukátokkal most kezdődik. A harmadik hónap során fejlesztitek ki a képességet, hogy figyeljetek a párbeszédekre. Még nem hallhatjátok apukátokat túl tisztán, azonban halljátok anyukátokat, és halljátok őt a gondolatain keresztül. A szüleitekkel való fejlődő kapcsolatban, megtapasztaljátok az Igazság, Bizalom és Szenvedély háromságát. Miután elérkeztetek egy térből, ahol a háromságon belül éltetek, most emlékezetetekbe kell idéznetek a teljesség érzelmeit.

NEGYEDIK HÓNAP: GONDOLAT

A negyedik hónapra, teljes gondolatátvitellel bírtok mind anyukátokkal mind apukátokkal. Anyukátokkal, a folyamat korán, a második hónappal indult, azonban most apukátok is érintett lett, és ez egy kicsit összezavaró számotokra. Anya és apa olyan sok gondolaton és érzelmen megy keresztül, és ti mindezt átélitek. Tehát, ez lenne a megfelelő idő mindkét szülő számára, hogy a szerelemre, a szerelemre, és a szerelemre összpontosítsanak, hiszen a gondolatátvitelek kétségtelenül megtörténnek.

Akaratlagosan kommunikáltok gondolataitokkal, melyeket azonban a leggyakrabban figyelmen kívül hagynak. Például, azt mondjátok anyukátoknak, hogy nem szeretitek azt az érzést, ami akkor merül fel bennetek, amikor az első csésze kávét issza reggel. Elmondjátok apukátoknak, hogy az a rúgás, amitől teljesen fellelkesül, valójában azért van, mert a nehéz fejét az anyukátok hasára fekteti, és kipréseli még a szuszt is belőletek. Ezt mondjátok: „Csiklandozzatok engem a szeretettel, és én táncolni fogok nektek, csak ne préseljetek össze.” Teljes párbeszédek történhetnek, ha a szülők egyszerűen odafigyelnének.

ÖTÖDIK HÓNAP: SZERELEM / SZERETET

Most, ez egy izgalmas idő, mert a Teremtő még mindig teljesen kapcsolatban áll veletek, és emlékeztet titeket, hogy egy nyaláb szerelem vagytok. Híddá váltok a szüleitek közt, és ez a „Minden, Ami Van” erő. Teljes létezésetek a szerelem alkotása, és mindaz, amit akartok, hogy ezt kifejezzétek. A mamák erre így hivatkoznak: „Úgy gondolom, hogy a baba most bukfencezik.” Ezen időszak felén már túljutottatok, és ki akartok nyúlni, és megtapasztalni életeteket. Az igazság az, hogy tisztában vagytok azzal, hogy csupán kevesen szállnak ki az utazásból ezen a ponton.

HATODIK HÓNAP: MESTER

A hatodik hónapra a mesteri fokra vittétek azt a dolgot, amit terhességnek hívnak. Mesteri fokra vittétek anyukátok terében a létezést, és tudatában vagytok a külső világnak. Valójában, nem akartok többé az anyaméhben lenni. Találjátok ki, ez hová vezet?

HETEDIK HÓNAP: ÁTMENET

Ez az, ahol a gyermek felismeri, hogy ez az átmenet az éteri önvalójából az emberi valóságába. Itt kezdi el kiaknázni testének szervezetét, és ez a végső előkészület számára, hogy teljesen kifejlessze a fátylat. Ebben az időszakban jártas a Föld rezgésének szerepeiben, és teljesen tisztában van azzal, hogy ennek a dimenziónak a lecke tervei hamarosan elkezdődnek.

Ez az időszak a sejtes emlékezet tudatosságát is irányítja, hogy felkészüljön az átmenetre, mely folyamat minden alkalommal érvényesíteni fogja a hetes számot (évet) ebben a folyamatban. Minden alkalommal fizikai világotok egy hétéves cikluson keresztül fejlődik, mely arra emlékeztet, hogy a változás magától értetődő.

NYOLCADIK HÓNAP: VÉGTELENSÉG

Ez az időszak gyakorlatilag az utolsó tudatos emléketek annak az ismeretéről, hogy utazhattok a világok között. Megőrizni a képességet, hogy megtapasztaljátok mind az éteri mind a fizikai megértéseket, lassan tovasiklik. Felismeritek, hogy elértetek egy pontot, ahonnan már nincs visszaút. Ennek a hónapnak a legnagyobb része arra használatos, hogy az élettervekben bármilyen lehetséges tökéletesítést befejezzetek. Ez az, ahol az angyalok szinte állandó éberségben maradnak, hogy segítsenek nektek a [terv] beütemezés befejezésében.

KILENCEDIK HÓNAP: BEFEJEZÉS

Ahogy megközelítitek a kilenc hónapos utazás végét, teljesen tudomással bírtok mindenről, ami körülöttetek történik. A kilenc hónap történetének legnagyobb része az emlékezetetekben őrződik, és hasznosításra kerülnek a kibontakozó lecke terveitekben. Tehát, szükséges, hogy anyukátok és apukátok tisztában legyenek azzal, hogy kölcsönhatásaik hogyan hatottak rátok, a még meg nem született gyermekre.

Emberi gondolkodásmódotok kiépült, és gondolataitok éppen olyanok, mint amivel most bírtok. Elég aktívak vagytok, és ennek a legnagyobb része idegi energia. Élesen tisztában vagytok azzal, hogy utazásotok az anyaméhben hamarosan a véget ér.

A kilenc hónap nem egy kéjmámor sem nektek, sem anyukátoknak. Többé nem fértek el környezetetek korlátain belül, és a fejlődés szükségessége elsőbbséget élvez. Amikor az a meleg folyadék, melyben tartózkodtatok, teljesen eltávozik egy másodperc leforgása alatt, tudjátok, hogy világotok a változáshoz közeleg. A fény feltűnik ott, ami esetleg egy alagútnak látszik, és az élet, ahogyan megismertétek, örökre megváltozik.

Tehát, barátaim, a terhesség utazása minden jellegében teljesen Isteni ajándék. Azonban, emlékezni kell arra, hogy az az időszak, amikor a kisgyermek a Fényrészecskéből belépett az emberi formába, az egyik legbonyolultabb része az emberi életútnak.

KÉRDÉS: Összefoglalnád az egyén születési nevének fontosságát?

KIRAEL: Az emberré válás korai állomásain, a gyermek ténylegesen befolyást gyakorol a nevek megválasztására, amit majd elfogad. Ez az új lényeg egy meglehetősen bonyolult rendszert használ, annak meghatározására, hogy milyen típusú név fog a legjobban illeszkedni utazásához. Érdekességképpen, elég gyakran ezt apukájával könnyebben képes „lekommunikálni”, mint anyukájával. Bár legnagyobbrészt, a szülők arra változtatgatják, amit a gyermek kiválaszt. Ha a szülők nem engedik meg nektek, hogy az legyen a nevetek, amit kiválasztottatok, akkor az a név egy rezgés lesz, mely életeteket a legmagasabb lehetőségben [potenciálban] kalauzolja. Kalauzolni fog életetek első hat, vagy hét évében. Ez fogja szintén vezérelni azt, hogy a többi ember hogyan közelít meg titeket, és hogyan viszonyul hozzátok, és ily módon, ez fogja kalauzolni azt, hogy életetek hogyan bontakozik ki. Tehát, ha gyermeked lesz, kérd meg, hogy a választott nevét fedje fel előtted.

KÉRDÉS: Kifejtenéd azt az élettervet, melyet minden részecske elhoz a Föld síkjára?

KIRAEL: Életetek tervét felsőbb énetek fekteti le az éteri síkban, azonban tisztában kell lennetek, hogy a terv megváltoztatható. A kilenc hónap során, míg az anyaméhben vagy, folyamatosan ezen a terven dolgozol, javítgatod a földi körülményekkel összhangban, melyeket lehet, hogy nem láttak előre. Tegyük fel, hogy van egy előre nem látott esemény – hirtelen vagyoncsökkenés, például – mely megtörténik a szülők életében. Ez nem jelenti azt, hogy véget vetsz tervednek, hogy fényűzésben élj. Ez azt jelenti, hogy elkezded terved összhangba hozni, megigazítani.

KÉRDÉS: Hogyan rakják be a gyermekbe az ego rendszert?

KIRAEL: Az ego rendszer a legerősebb szinten a vízkitörésnél beillesztett, amikor a magzatvíz elfolyik. Az ego a születés folyamán módfelett lefátyolozott, végletesen túlzott, leginkább azért, mert a Teremtő nem akarja, hogy meggondoljátok magatokat ezen a ponton. Ez egy védelmező megoldás, melyet arra terveztek, hogy megóvjon titeket a születés és az elkülönülés traumájától. Amikor a csecsemőt visszahelyezik édesanyja keblére a születést követően, és amikor az apa az arcát a gyermekre helyezve azt suttogja: „szeretlek”, a gyermek egoja ekkor elkezd visszacsökkenni a normál szintre.

Van egy pont az első huszonnégy órában, ahol a csecsemő egoja szinte nem-létezővé válik. A kisgyermek agya most másképpen működik, mint ahogyan azt az anyaméhben tette. Az első huszonnégy órában, amikor a gyermek szinte ego-nélküli, sürgetem, ösztönzöm a szülőket, hogy beszéljenek folyamatosan a csecsemőhöz. A gyermek ekkor a legkönnyebben megközelíthető és a legnyitottabb a Föld gondolatmintáira az új rezgésein.

Az első évben, négyszer változtatjátok meg ego rendszereiteket, hozzávetőleg háromhavonta. Ez nem olyan rossz, mert a harmadik évben tizenkét ego rendszerrel bírtok. Ha a szülők nagyon bölcsek, nagyon lelkiek [spirituálisak], megváltoztathatják a gyermek egoját minden alkalommal, amikor szüksége van a változásra, azáltal, hogy beszélnek a gyermekkel, és szeretik a gyermeket. Látjátok, az egot azért helyezték el, mert annyira féltetek ismét az elkülönültségtől. A szerető energia, mellyel feleltek a gyermeknek, segíteni fog enyhíteni, feljavítani a folyamatot.

KÉRDÉS: Az apa, az anya és a gyermek között létrejött háromság hat mindegyikőjük tervére?

KIRAEL: Igen. Ha a szerelem / szeretet állapotával dolgozol, mely az e hármasságon belüli munkának az eredménye, mindegyik terv teljesen megváltoztatható – a szülőké és a gyermeké is. Mivel a gyermek sok időt tölt el a Teremtő fényében a terhesség egész ideje alatt, és különösen az első három hónapban, a mesteri befolyásolás a gyermekkel, vagy a magzattal, nagyon hathatós lehet. Azt lehet mondani, hogy a mesteri befolyásolás a magzattal egy teljesebb tervet fog biztosítani.

KÉRDÉS: A klasszikus zene lejátszása hogyan segít a gyermek agysejtjeinek serkentésében?

KIRAEL: Nem kell ennek klasszikus zenének lenni. Olyan zenének kell lennie, mely a hangsor teljes színképét [a skála teljes spektrumát] lefedi. A klasszikus zene rendszerint lefedi az összes skálát, és általában lágy és dallamos, tehát határozottan előnyös egy gyermek számára, hogy klasszikus zenét hallgasson. Az énekhang egy kicsit zavaró számukra, mert megpróbálják követni a hangmintákat, még ezen a korai állapotban is. A klasszikus zene ajánlásának oka annak terjedelme és mélysége, és az a tény, hogy oly sok hangszer fonódik össze, hogy megalkosson egy szép keveréket. Ezen dimenzió hangjainak a tudatosságának megalkotásában, a még megszületendő gyermek egy megfelelőbb módon kezdhet el igazodni ennek a Földnek a világához.


[1] angolul: „signature cell”, melyet „szignatúra sejtnek” is lehetne fordítani, melynél a szignatúra jelentése az Idegen Szavak Szótára szerint: 1.) aláírás, kézjegy, 2.) ismertető jelzés, ismertetőjegy … – megérzésemre hallgatva inkább az ismertető jelzés, ismertetőjegy jelentés mellett döntöttem, ami az Országh szótár szerinti jelentésében „szignál” is magyarul, és ezért fordítom „szignál sejtnek” a „signature cell” kifejezést.
Kirael mester szerint ez a szignál sejt a tobozmirigyben helyezkedik el.


Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.

© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/



Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa