2009. június 2., kedd

Az élet kilencven másodperce



Az agy elképesztő pályái, sztrádái – I. rész


Az élet kilencven másodperce
Kirael mester, Kahu Fred Sterling közvetítésével

[Megjegyzés: E cikk egy háromrészes sorozat első része]


2009. május 09.

The Amazing Superhighways of your Brain—Ninety Seconds of Life, Part I
© 2009 Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@kirael.com
http://www.kirael.com/

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/





KIRAEL: Helyi [fizikai] agyatok, ami a koponyán belül található, két féltekével rendelkezik. Ezeket inkább szeretem jobb agynak és bal agynak hívni. Ki tudjátok terjeszteni agyi energiátokat prána légzéssel, és azáltal, hogy energiát vontok be a korona csakrán keresztül a tobozmirigybe, ami ekkor aktiválja az agy őssejtjeit. A médium felfedezte az agy őssejtjeit, amíg önmagát gyógyította. Őssejteket helyezett át a szívből és más szervből az agyba, de nem kapta meg azt az eredményt, amit szeretett volna, így leellenőrizte az agyat, és ott voltak az agyi őssejtek. Azt is felfedezte, hogy minden fő szervnek megvannak a maga őssejtjei. A májnak vannak máj őssejtjei, a vesének vannak vese őssejtjei, a szívnek vannak szív őssejtjei és így tovább. Az ebből levonható következtetés mélyreható. Kiterjesztheted az energiát a test bármelyik szervében azáltal, hogy aktiválod annak őssejtjeit. Jóllehet, ha egyszer aktiváltad az őssejteket, el kell határoznod, mit szeretnél velük tenni; máskülönben csak ott fognak „ücsörögni”.
Beviheted ezeket az agysejteket az elméd tevékenységébe azáltal, hogy elvégzed azt a gyakorlatot, amiről az imént beszéltem. Koncentrálj arra, hogy bevonsz energiát a korona csakrádba, és utána a tobozmirigyedbe. Ahogy az agy őssejtjei működésbe lépnek, úgy fogod érezni, mintha a szemgolyók egy kicsit elkezdenének megfeszülni. Érezd, hogy agyad terjeszkedik, ahogy az őssejt életre kel.
A jobb és bal agy nem a felső részen kapcsolódik össze. Energiaszintek különítik el egymástól. A bal agy számít ki mindent, amivel kapcsolatba kerül. Folyamatosan számításba vesz mindent, amit teszel. Amikor végrehajtottad azt a gyakorlatot, amiben az agy kiterjed, a bal agy ezt mondta: „Ez meg mit művel?” Visszament a múltba, amennyire csak tudott. A másodperc tört része alatt mindenhová elment, ahol valaha is volt ezen életidő alkalmával, és előző életek alkalmával, és megnézte, mit tehet, hogy megállítsa az agy növekedési, fejlődési útjának megtörténtét. Még a jövőbe is elment.

LELD MEG A HÁLÁT A JOBB AGYBAN

Anélkül, hogy elmennél a teljes tér-idő folytonosságba [kontinuumba], azt mondom csupán, hogy a jövő nem létezik, mert még nincs itt. Bizonyos dolgok előfordulnak, és megismered majd ezeket, amikor odaérsz. Amikor meg akarsz változtatni dolgokat életedben, a bal agy nem akar erről hallani, így felépít egy történetet, hogy a múlt mocsarában tartson, vagy „felfüggessze” a jövőt. A bal agy egy olyan mesemondó, aki a fejedben lakik. Megír egy forgatókönyvet arról, miért nem kellene megtenned azt, amit éppen most mondtam. Elmondja neked, hogy ez nem jó számodra valamilyen oknál fogva. A történetek, amikkel előhozakodik, hathatósak.

Másrészről, mindent meg tudsz változtatni azáltal, hogy a jobb agyban maradsz, hiszen ő nem bonyolódik bele abba, amit a bal agy akar. A jobb agy meg fog találni mindent, és emlékeztet téged minden olyan dologra az életben, ami miatt hálás lehetsz. Úgy találod majd magad, ahogy beszélsz arról, hogy ablakodból kitekintve hogyan süt a nap odakinn, és hogy milyen szép a madarak éneke, stb. A jobb agyban minden a tökéletességről szól. Szóval, amikor végrehajtod agyad energia-felépítésének gyakorlatát, bizonyosodj meg arról, hogy elmondod az őssejteknek, hogy a jobb agyat hangsúlyosan növeljék.

Utad a Föld síkján a jobb agy és a bal agy külön munkálkodásáról szól, úgy, hogy a bal agy összpontosít. Most, megmutatom neked, hogyan vedd rá a jobb agyad, hogy jobban összpontosítson erre az útra. Csukd be szemed. Végy egy levegőt, és érezd az erőt. Told vissza bal agyad, és hozd elméd előterébe a jobb agyad. Menj velem egy gyönyörű útra, ki a világegyetembe, hogy találkozz a felsőbb éneddel. A felsőbb éned, ami mindent figyel életedben, nem úgy fest, mint te. Fény, és amikor odaérsz rád fog várni. Olyan messze menj el, hogy találkozz a felsőbb éneddel. Fényrészecskékként lásd meg. Tudni fogod, hogy a felsőbb éned, mert érezni fogod. Azok számára, akik még sosem beszéltek a felsőbb énjükkel, ne anyanyelveden gondold ki gondolataid; inkább szabadon gondolkozz. Légy a szerelemben / szeretetben.

Maradj a jobb agyadban, és lásd és érezd felsőbb éned. Ilyen egyszerűen lehet. Most, menj a felsőbb éneddel, és engedd meg, hogy bemutasson téged a te omni-agyadnak, a te omni-jelenlétednek, ami szintén fényrészecskékként jelenik meg. Az omni-agyad a te kozmikus, mindenség agy-energiád. Észleld, hogy az omni-agynak nincsen jobb és bal agyféltekéje. Az omni-agy elérése a „Minden Ami Van” elérésével egyenértékű.

Gyere vissza most, a felsőbb éneden keresztül a helyi agyad jobb agyféltekéjébe, ami egy dallamot fog énekelni, amit még sosem hallottál. Ez egy olyan zene lesz, ami kiterjeszti tudatosságod. Fontos, hogy utad során előtérben tartsd jobb agyad. Szóval, azt szeretném, ha annyiszor végeznéd el ezt a gyakorlatot, amennyiszer csak lehetséges. Megtudhatod, hová mész, és mikor és hogyan érsz oda, azáltal, hogy összekapcsolódsz az omni-agyaddal. Ne félj oda elmenni. Az omni-agy a Teremtő Isten Szerelmének és Fényének jelenléte, és most te olyan közel vagy, amilyen közel valaha is kerülhetsz.

Ebben a gyakorlatban a sikered biztosított, ha utadba beolvasztod a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvét az Alvási Állapot Programozásának alkalmazásával. Ez oly tökéletes. Mondd el a felsőbb énednek, hogy össze akarsz kapcsolódni az omni jelenléted agyával amíg alszol, és kérd meg, hogy emlékezni akarsz erre az útra. Ez az Alvási Állapot Programozása.

Ez a gyakorlat csupán kilencven másodpercet vesz el az életedből. Kezdd el még ma. „Halkítsd le” bal agyad, és bírd tettekre jobb agyad. A jobb agy hozzáférhet a felsőbb énedhez, és tovább, az omni jelenlét agyadhoz, sokkal gyorsabban, mint ahogy a bal agyad képes. Használhatod ezt a gyakorlatot mindennapjaid során, hogy kiegyensúlyozva, középpontosítva tartsd magad a szerelemben.

A ROSSZ HAJ NAPJA

Azért jöttél ide, hogy megtapasztald ezt a harmadik dimenzionális testet. Amikor valami bosszant, vagy dühít, a 70 billió [ezermilliárd, ahogy most divatos mondani, azaz 70 x 10¹²] sejt testedben részt vesz utazásodban. Beszélnek hozzád. Minden sejt-tudatossága, ami azt jelenti, hogy minden szerv, minden végtag, stb. rendelkezik tudatossággal. Tegyük fel, hogy partnered, vagy főnököd, vagy beosztottad mondott valamit, ami felbosszantott, valami ilyesmit: „Mi történt a hajaddal? Borzasztóan néz ki.” Ezt feleled: „Mi történt a hajammal? Nem tudom. Most megnézem.” Amikor bemész a mosdóba és belepillantasz a tükörbe, és dühöd erősödik, mert a hetven billió sejt testedben energiafolyamot indít el agyadban. Az energia hurokban utazik, ami kilencven másodpercet vesz igénybe, hogy eljusson a bal agyba, attól a pillanattól, hogy méregbe gurultál, ami gyors sebességre kapcsol, riadóztatva minden sejted – amely azt okozza, hogy még feszültebb és dühösebb leszel. Most, ha nem teszel valamit ezzel a dühvel, pontosan kilencven másodperccel később, elmúlik. Ennyi időbe telik az energiának, hogy átdolgozza magát testeden.

Ezt mondhatod: „Ez nem is rossz. Elég gyors.” Ez csupán akkor igaz, ha nem teszel semmit ezzel a dühvel. Mi az esély arra, hogy nem teszel semmit vele? Amikor valaki azt mondja, hogy rossz a hajad, dühbe gurulsz, és ezt mondod: „Nos, mi a helyzet a te hajaddal, te ostoba?” Ily módon válaszolsz, sértő szavakat használva, mert táplálod ezt a düh folyamatot. Amikor ily módon válaszolsz az ilyen megjegyzésre, a kilencven másodperc indul, és minden alkalommal, amikor ezt teszed, vagy bármit mondasz, hogy megemeld a düh energiáját, a kilencven másodperc elindul újra és újra.

Ha veszekszel egy barátoddal, vagy rokonoddal – különösen a rokonoddal – mondd neki: „Szeretnék kilencven másodpercig békés gondolatokat gondolni, és szeretném, ha te is békés gondolatokat gondolnál velem.” Ezt felelik majd: „Szeretnék a hajadról beszélni.” Erre ezt válaszolod: „Tudom, de szeretném, ha kilencven másodpercet békés gondolatokra való gondolásra fordítanál.” Ha ezt teszed, a jobb agyadnak kell működésbe lépnie. A bal agy nem képes békés gondolatokra gondolni. Azt akarja elmondani neked, miért kellene méregbe gurulnod, de a jobb agy átveheti a hatalmat, és ezt mondja: „Békés gondolatok, ah, ez gyönyörű. Csodálatos. Imádom ezt az embert. Ő egy gyönyörű élmény.” Hirtelen, a jobb agyadban vagy, és a kilencven másodperc elhagyta tested. Ennek a kilencven másodpercnek a végén, a barátod, vagy rokonod ezt mondja: „Szeretnék beszélni a hajadról,” és ezt válaszolod: „Nem érdekel. Igazán imádom a hajam. Úgy szeretem, ahogy van.” A másik személy ezt feleli erre: „Mi a baj veled? Megőrültél?”

Lehet, hogy őrült vagy, de nem fogsz veszekedni. Mindemellett, igazán akarod folytatni ezeknek a kilencven másodperceknek a megteremtését és elnyújtani a mérged? Ha ezt teszed, rendben van. Építhetsz rá, és folytathatod a bal agyad érintettségét, amíg erőszakossá nem válsz, és el nem kezdesz dolgokat dobálni. Nem fogsz irányítani semmit. Nem fog érdekelni az irányítás, az életed, vagy Isten. Csupán meg akarod nyerni a vitát. Mindaz, ami érdekelni fog az, hogy a másik személy hajviseletéről beszélj.

Jóllehet, ha békét szeretnél, ne tágítsd ki a kilencven másodperceket. Gondolj békés gondolatokat, így a jobb agyad felé fordulsz, és nem fog érdekelni az, amit a másik mondott. Látni fogja a pillanat szépségét. Ezt egész nap megteheted. Ez egy teljes életre kiterjedő kihívás. Ha megteszed ezt a gyakorlatot, az életnek nevezett utat beviszed a jobb agyadba. Kilencven másodpercbe telik. Mennyit kértem tőled? Kilencven másodpercet, fiúk, lányok, kilencven másodpercet, hogy kilépj innen, ebből a harmadik dimenzionális útból.

TÖBB KEDVEZŐ VÉGEREDMÉNY

Agyad pályái hatalommal bírnak. Agyad érezni fog mindent, amin csak átvezeted. Szóval, amikor belépsz egy útba, ahol valaki azt mondja, hogy veszekedni akar veled, utad állja, piszkál és kikezd veled, csak mondd: „Nem fogok veled oda menni.” Ha ezt teszed, az egész dolog ostobának fog tűnni a másik személy számára, aki keresi a veszekedést. Mindemellett, bármit is teszel, ne mosolyogj, mert ez felbőszíti a másikat. Csupán váltsd valóra szándékod, és légy nyugodt, és engedd el az ügyet.
Ha valaki egy fegyvert szegez mellkasodra, és ezt mondja: „a pénzed akarom”, mi a legrosszabb, ami történhet? Meghúzhatja a ravaszt, és nem kell aggódnod, mert adunk neked egy új testet, ha meghalsz, és vissza szeretnél térni egy bizonyos ponton, de ha veszed ezt a kilencven másodpercet, és békés gondolatokat gondolsz, a fegyvert rád szegező esetleg lenyugszik. Ezek a kilencven másodpercek neki is működnek. Lehet, hogy megpróbálja fokozni a helyzetet, de csak gondold: „Élni akarok. Úgy akarok élni, hogy nem a bal agyam vezet mindent utamon.”

Szóval van kilencven másodperced, hogy megfordítsd a helyzetet. Ha jól teszed, ez a béke-hurok, ami kiárad belőled először a fegyveresre fog hatni. Áramoltasd folyamatosan a békés energiát, add át pénzed, órád, és élni fogsz. Elvégre, ez a te életed, és ez fontosabb, mint egy óra, vagy a pénz.

Ha valaki minden adódó alkalommal szeret piszkálódni, tudni fogod, hogyan kezeld. Mindig végy egy lélegzeted, növeld meg az energiát koponyádban. Aktiválni fogod az őssejteket agyadban, és elmondhatod nekik, hogy menjenek a jobb agyadba.

KAPCSOLJ RÁ AZ OMNI-JELENLÉT AGYADRA

KÉRDÉS: Használhatom a jobb agy gyakorlatot, hogy visszatérő negatív gondolataim kezeljem?

KIRAEL: Feltétlenül. Bal agyad tud mindent erről az életidőről és előző életekről. Negatív gondolataid a bal agyból erednek. Elég bátornak kell lenned, hogy összekapcsold a helyi [fizikai] agyad az omni-jelenlét agyaddal.

Terjeszd ki jobb agyad egy kicsit jobban, minden alkalommal, amikor negatív gondolatod van. A jobb agyból menj fel a felsőbb énedhez, és mondd el neki, hogy hogyan nyomja le egy kicsit jobban a bal agyat, és utána gyere vissza utadra. Még mindig szükséged van a bal agyadra itt, de irányítani tudod azáltal, hogy a jobb agyad minden nap egy kicsit jobban „felerősíted”. Utad hathatós lesz.

Folytasd a jobb agyadon való munkálkodást. Mindig szorítsd háttérbe a bal agyad. Hagyd, hogy a jobb agy energiád előterében legyen. Ily módon a szerelem / szeretet lesz utad gyújtópontja [fókusza]. A Szeretet tökéletes.

A KILENCVEN MÁSODPERC ÚTJA

KÉRDÉS: Miért olyan nehéz mindenkinek eljutni a szeretet kilencven másodpercébe?

KIRAEL: Amikor újszülött vagy, minden a szerelemről / szeretetről szól. Az újszülött gyermek első hét perce a legnagyobb hatalommal bír, amit valaha is megtapasztalsz ebben a testi folyamatban, mert semmilyen félelem nem hatol be ebbe az útba. Amikor növekszel és megtapasztalod az életed, utad fókusza megváltozik. Belépsz a yin és yang világába, és meg kell próbálnod élni ezekkel a kilencven másodpercekkel.

A kilencven másodperc útja nem a félénkeké. Amikor egy veszekedésbe keveredsz és gyakorlod a kilencven másodpercet abbéli erőfeszítésedben, hogy újra a béke játsszon szerepet, de csupán 89 másodpercet érsz el, és újra mérges leszel, a kilencven másodperc újra elkezdődik, és olyan lesz, mintha sosem létezett volna. Ha valami bosszantót mond neked, és ezt gondolod: „Kiűzöm ezt a haragot, mielőtt a kilencven másodperc elkezdődik.”, nagyon tévedsz. Nem működik ily módon. Ha elhatározod, hogy először kiűzöd a haragot, a kilencven másodperc attól a pillanattól kezdődik, amikor méregbe gurulsz.

A félelem az az erő, melyet a testen kívülről vontál be, és mely saját magára alapoz, ellenben a szerelem a testen belül található – a jobb agyban. Így, minden alkalommal, amikor kinyitod a kilencven másodpercet, és nem végzed el, újra kell kezdened, kivéve, ha a testeden kívül vagy, vagy alszol. Természetesen, ha testeden kívül is vagy, végül vissza kell térned erre az útra, ahol a kilencven másodpercek várni fognak rád. Amikor valóban eléred a béke kilencven másodperceit, megtalálod a szerelmet / szeretetet. Beburkolod magad a szerelembe, és többé nem leszel részese veszekedéseknek.

Emlékezz, valóságotokban az egyik félelem kötődik a másikhoz, és megint egy másikhoz, és így tovább. Életed útja a félelemből a szerelembe / szeretetbe való eljutásról szól. Így, akár öt, vagy ötven lépésbe is telik számodra, vidd véghez az élet kilencven másodpercét minden alkalommal, és életed megtelik szerelemmel /szeretettel.

KÉRDÉS: Mit jelent az, hogy a szívünkkel gondolkodjunk?

KIRAEL: Amikor arról beszéltek, hogy a szívetekkel gondolkodtok, a mellkasotokban található szervre összpontosítotok, habár a jobb agyatokra kellene. A fizikai szívetek tartja életben testeteket, de a jobb agyatokban található a szerelem / szeretet. Vonjátok el fókuszáltságotokat a bal agyatokról. Engedd meg, hogy a jobb agy legyen a gyújtópont, mert ez az egész életetek szíve. Szívetek energiája a jobb agyatokban van. Jobb agyatokat használjátok mindig, hogy meghatározzátok Istennői színeteket, vagy [energia] horgokat húzzatok ki az Anyaföldből, vagy más úgynevezett lelki [spirituális] munkát végezzetek.

Ismétlem. Szívetek energiája nem a fizikai szívetekről szól. A fizikai szív a ti személyes energiátok, ami e Föld síkjához kapcsol titeket. Fizikai szívetek nem gondolkodik. Az agy gondolkodik. Ez az a hely, ahol minden történik. Így, ha azt gondoljátok, hogy a szívetekkel gondolkodtok, megengeditek, hogy a jobb agyfélteke összpontosítson.

JOBB AGY[FÉLTEKÉS] ÁLOM ÉLMÉNYEK

KÉRDEZŐ: Mi a kapcsolat az omni-agy és a között, hogy egy ideje spanyolul és németül álmodok?

KIRAEL: Az alvás a tudatosság egy állapota, csakúgy, mint az ébrenlétetek állapota. Az alvás a lét éber állapota. Az alvás a Föld síkján rendszerint általában hat – nyolc órát vesz igénybe egy 24 órából álló nap során. A hat – nyolc óra alatt éber vagy egy másik dimenzióra. Kimész a világegyetembe a fizikai tested nélkül, amikor az alvás-állapotában vagy. Fizikai tested nélkül Angolul sem tudsz beszélni. Ha úgy érzed, hogy egy másik nyelven beszélsz amíg alszol, valószínűleg így is van, de ha az omni-agyban vagy, szintén a szerelem / szeretet egyetemes fény nyelvén beszélsz.

Tudom, hogy a spanyol az anyanyelved, de németül beszéltél álmodban, mert Németországot látogattad meg alvási állapotod során. Képes voltál németül beszélni, mert az omni-agyban tartózkodtál, ami képessé tett, hogy olyan nyelven beszélj, amin máskülönben nem tudsz éber állapotodban.

Dolgod van Európában. Meglátogatod majd Svédországot és utána Olaszországot is, ahol az ott elterjedt nyelvet fogod beszélni. Ezután, hozzávetőleg hat, vagy hét hónap múlva, két további nyelvet tanulsz meg alvási állapotod során. Ezek után olyan messzire mehetsz, amilyen messzire csak szeretnél. Beszélsz németül, olaszul, franciául, stb.

Ez az alvás-állapot élménye hasznos mindnyájatok számára, mert a Váltás után a szeretet / szerelem egy új útjára léptek, és meg kell tanulnotok, és fel kell fognotok, hogy hogyan beszéljetek minden nyelven.

LÁTNI ISTEN ARCÁT

KÉRDÉS: Metatron Arkangyaltól energiaaktiválást kaptam, mely arra volt hivatott, hogy egyesítse a jobb és bal agyféltekét. Mindennapos élmény az, hogy ahogy a két agyfélteke egyesül, a közöttük lévő „fátylak” eloszlanak? Mit tapasztalhatunk meg esetleg még az agy teljességbe való átmenete során?

KIRAEL: Kapcsolatod a lélek világával nagyon magas. … Amikor az agy két féltekéje egyesül, a helyi agy a jobb agyba tükrözi azt, amit a bal agy tesz, és fordítva.

Még tovább mehetsz, kijutva a helyi agyból a felsőbb énedbe, ahol a jobb és bal agy nem működik, és még ezen is túl, az omni-agyba, vagy az omni-jelenlétbe, az egyetemes agyba, vagy ahogyan csak szeretnéd nevezni. A helyi agyadból a két agyféltekét feldobhatod, mint egy pénzérmét, azért, hogy a jobb agyfélteke legyen a kiemelkedőbb. Ennek a programnak az elején rávittelek téged erre a fajta útra, és most a jobb agyad már nagyobb hatalommal bír, mint a bal. Ez nem azt jelenti, hogy a bal agyad kikerült a képből, hogy így fogalmazzak. Nem került ki. Csupán egyszerűen ott hagytad, ahol útját folytatja. Szükséged van a bal agyadra, hogy itt, ebben a harmadik dimenziós utazásban maradhass.

Ahogy kimész ebből az útból, találkozol a felsőbb éneddel, ami olyannyira erős. A felsőbb én lehet, hogy csupán fényrészecskék sora, mikor megpillantod, de sugárzik, és erőssé válik, azért, hogy érezni tudd közeledő energiájának erejét. Ez fog történni, mert a bal és jobb agy nincs ott.

Gyakorold a jobb agy kiterjesztését, és vidd fel a felsőbb énedhez, és utána menj be az omni [egyetemes] agyadba. Mindenki meg szeretné nézni, milyen Isten. Nos, ebben az omni-agy jelenlétben láthatod, milyennek néz ki, de csalódott leszel, mert a Teremtő Isten, az Isteni Teremtő nem egy szakállas lény. Ha látni szeretnéd a Teremtőt, menj át a felsőbb éneden keresztül az omni jelenlétedbe. Látni fogsz egy fényt, ami olyan hatalommal bír, és erős, ami elképeszt majd. Itt van a Teremtő Isten, az Isteni Teremtő. Oly hatalmas. Amikor eléred ezt a pontot, meg fogod érteni, mit keresel itt a Föld síkján. Meg fogod érteni, hogy itt minden a fény tökéletes mintájában történik, ami illeszkedik utadhoz.

Itt kell lenni, hogy tudatos lény. Ha tudatos vagy, akkor itt vagy, és ha itt vagy, akkor fénnyel telítődtél [megvilágosodtál]. Tűnődj el ezen egy kis ideig.

MEDITÁLJ, HOGY KITERJESZD AGYAD

KÉRDÉS: Amikor meditálok, és megvilágítom a tobozmirigyem, nagyon erősen fényt viszek be, és egy olyan helyre viszem magam, ami olyan, mint a tudatosság egy folyama, vibráló fénnyel, mely a tiszta szerelem / szeretet. Az omni-agyamhoz csatlakozom?

KIRAEL: Ez az a kérdés, amit magadnak kell megválaszolnod. Ha rákapcsolódsz a tobozmirigyre, az egész út megvilágosodik számodra, és legalább a helyi agyad jobb féltekéjébe jutsz el, ahol átéled a szerelem / szeretet legmagasabb formáját. Nincs szükséged kimenned a harmadik dimenzióból, hogy átéld a szerelmet / szeretetet.

Csukd be szemed, és lásd a fényrészecskék útját, ahogy a fejedbe hatolnak, egyenesen az agyadon keresztül a tobozmirigyedbe. Folytasd ezeknek a részecskéknek a behozatalát, és tartsd őket ott. Pusztán ez a rövid gyakorlat megmutatja neked, hogy nem kell eljutnod az omni-agyba, hogy átéld a szerelem magas fokát. Itt maradhatsz, és járhatod utad, és még mindig megtapasztalod ezt a szerelmet / szeretetet.

Ma a helyi agy irányításáról beszélünk. A tobozmirigy aktiválásra kerül az elmédben, a helyi agyadban, ami oly hathatós. Helyi agyad a lehető legjobban raktad össze, hogy támogassa itt utad. Ha csupán egy kicsit megnövelnéd, ahogyan én már megtettem veled, felszabadítanád az őssejteket agyad tetejéről. Van valami az agyadban, amit axon-nak hívnak. Ez egy nyúlvány, ami a neuronból [idegsejtből] nyúlik ki, hogy megérintse a következő agysejtet, és így tovább. Lehetsz akár, negyven, ötven, hatvan, vagy hetven éves, nem számít. Ki tudod terjeszteni agyad azzal a gyakorlattal, amit átadtam nektek.

Ez a gyakorlat hatalommal bír. Próbáld meg ismét. Csukd be szemed. Képzeld el az őssejtet, és lásd, ahogy aktiválódik agyadban. Lásd az axont, ahogy kapcsolódik a másik sejthez, és lásd az őssejtet, ahogy alulról felbukkan. Látni fogod agysejtjeid, ahogy erősebbekké válnak, és átviszik útjukat a többi agysejtre, melyek sorban erősebbekké válnak. Ha fél órával azelőtt teszed meg ezt a gyakorlatot, mielőtt aludni térnél, eljutsz az omni-agyadba, ami olyan tökéletes, és annyira igazodik mindenhez, hogy megpróbálja energiáját visszacsatolni hozzád. Ha nem alkalmazod ezt a meditációt, hogy kiterjeszd agyad, nem fogod érezni az omni-agyat.

Amikor aktiválod a tobozmirigyet, és „felpumpálod” agyad, felszabadítva az őssejteket, érezni fogsz dolgokat, amiket tudatosan sosem éreztél még előtte, és tudni fogod, hogy kiterjesztetted agyad.

HASZNÁLD JOBB AGYAD, HOGY GYÓGYULJ / GYÓGYÍTS

KIRAEL: Annak érdekében, hogy abbahagyj bármely rossz szokást, irányítanod kell elméd, a helyi agyad. Ha fogyni szeretnél, edzened kell, és helyesen kell enned, és cselekvővé kell tenned jobb agyad ebben az útban. Ez minden. A bal agyad ezt fogja mondani: „még egy-két kilót rád rakok”, de a jobb agyad azt akarja, amit te szeretnél. Be kell vinned kívánságaid, vágyaid az omni tudatosságba, és meg kell engedned, hogy szervezeteden keresztül lejöjjön ez a tudatosság, a helyi agyadba, ahol megtarthatod a tökéletes test képét, egyszer, vagy kétszer naponta, minden nap, huszonegy egymást követő nap, és meglátod a változást. Ha egy napot kihagysz, az egészet újra kell kezdened. Az én számmisztikám szerint, kettő meg egy az három, mely az Igazságot, Bizalmat és Szenvedélyt képviseli, utad lényegét. Szóval, huszonegy nap tökéletes az út megtételére.

Közületek hányan mondják: „megtenném, ha csak egy kicsit is jobban érezném magam”? Túl kell jutnod kifogásaidon. Médiumom fogyni szeretne, de nem érzi magát oly ragyogóan minden nap. Mégis, minden nap felkel, megtartja [kis ideig] tökéletes testének látványát, és utána elmegy edzeni. Elmondtam neki, mit kell megtennie és megtanulnia, és most ezt valósítja meg.

Kezdd el most, ne a jövő héten. Ha nem tudod megtartani annak a látványát, amit szeretnél, akkor dolgozd ki azt, hogy olyan képet látsz, amit át is tudsz érezni. Ha közel harminc kilót szeretnél fogyni, akkor azt a képet tartsd meg magadban, hogy tíz kilóval [kevesebb vagy], és dolgozz azon, hogy ezt növeled. Nem tudom megmondani neked, hogy vajon megtörténik-e huszonegy nap alatt. Ez az agyadban zajlik. El kell határoznod, mennyit fektetsz bele, de tedd meg utad, akár öt, akár ötven lépésbe is telik.

KÉRDÉS: Pár évvel ezelőtt erőtlen lelkiállapotban voltam, és volt egy álmom, amiben elvittek egy útra. Sok dolgot mondtak nekem, és választ kaptam sok kérdésemre. Amikor visszatértem, azt mondták nekem, hogy el fogom felejteni a legtöbbjét annak, amit tanultam, máskülönben az elmém „szétrobbantaná”. Amikor felébredtem, más ember voltam egy más lelkiállapotban. Szeretetteljes állapotban voltam, ami hónapokig eltartott. Az omni-agyba mentem?

KIRAEL: Igen. Hangrezgésed azt sugallja, hogy a szerelem energia, amit éreztél egy kicsit lecsökkent. Azon az úton, amin jártál, tökéletesen jobb agyféltekés voltál. Érezted az omni-agyat, mert a helyi agy tágra nyitva állt. Onnan tetted meg utad, ahol voltál, oda, ahol kellett lenned, hogy rájöjj, mi az igaz szerelem / szeretet. Felsőbb éneden keresztül jutottál az omni jelenlétedbe, és rájöttél, hogy minden a szeretetről szól. Az omni-agy is elmondta neked, hogy nem tudsz visszajönni abba az álomba, amit te harmadik dimenziónak hívsz, és nem tudod mindig átélni ezt a szerelmet, mert valamennyire csodabogárnak tartanának. Furcsa ember lennél, mert mindig boldog lennél, beleértve azokat az időszakokat is, amikor a dolgok rossznak tűnnek mindenki más számára. Imádnád tested, nem számítana, milyennek néz ki, és imádnád súlyod, nem számítana, mennyi; minden tökéletes lenne. A másik ok, amiért azt mondták neked, hogy nem tudnád ide visszahozni ezt az energiát azért volt, mert nem illeszkedne testi folyamataidba. Ezért van helyi agyad.

Mivel ebben a dimenzióban vagy, az omni-agy gyakorlat átmeneti lenne. Bal agyad végül visszatérne a játszmába, elmondva neked, hogy át kell alakítanod életed, le kell fogynod, új állást, vagy egy új autót kell szerezned. Bal agyad „lekorlátoz” téged a helyi agyadba, mert az omni-agy nem illeszkedik a harmadik dimenziós úthoz.

A harmadik dimenzió az, ahová eljöttél a Teremtő Isten Erejébe, és a lelkiség, gondolatiság, érzelem és fizikai test energiáiba. Azért vagy itt, hogy megtanulj mindent, ami elérhető számodra, hogy megtanuld. Nyisd ki érzékeid, mert oly sok dolgot kell elvégezned még ebben az életben. Valósítsd meg mindazt, amit csak tudsz.

Mit gondolsz, mit próbálsz elérni a harmadik dimenzióban? Megpróbálsz visszajutni oda, ahonnan jöttél. A Szerelemből / Szeretetből jöttél. A omni jelenlétből jöttél, a felsőbb éneden át, ami a te lelki önvalód, a fizikai testbe. Ha tevékenynek tudod megtartani jobb agyad, mialatt nem temeted el bal agyad – ami fontos számodra, hogy legyen – akkor megvalósíthatsz bármit, amit kitűzöl életed minden napjára, mert a szerelemben / szeretetben leszel. A helyi agy ad hajlékot a bal és jobb agynak. Csupán emlékezz, hogy vezéreld utad a jobb agyon keresztül, és rájössz, hogy a szerelem / szeretet a válasz.

JOBB AGY KIHÍVÁSAI

KIRAEL: Az Istennők Isten ajándékai a Föld síkja számára, és Istennőnek lenni a legbonyolultabb feladat, amit valaha is tenni fogsz. Mindenki azt hiszi, hogy ez oly könnyű és egyszerű. „Csak felkapcsolom a jobb agyam. Istennői gondolatokat fogok gondolni.” Még mindig méregbe fogsz gurulni. Valaki valami olyasmit fog tenni, ami feldühít. Valaki eléd vág az autópályán, vagy a helyeden fog parkolni. Dühöd erősödik, és utána csökken, mert kilenghetsz a szélsőségekbe, de ha dühöd a középpontban tartod, ahol Istennői energiád található, kiegyensúlyozott leszel. Elvégre az Istennők nem dühödnek fel. A középvonalban maradnak. Szóval, gyakorold, hogy milyen gyorsan tudsz kijutni dühödből azáltal, hogy a jobb agyad használod.

Ebben a dimenzióban, folyamatosan el kell csendesítened dühöd. Végül beviszed ezt a dühöt a jobb agyadba, és a harag eltűnik. Csupán terjeszd ki helyi agyad egy kicsit, és add hozzá a jobb agyad hatalmát. Ez a benned lévő szerelem. Ez a jobb agy fényessége, a tökéletes út. Mindenki érez majd olykor-olykor dühöt, mert ez a kiegyensúlyozó tényezőtök. A kettősség dimenziójában a düh, harag egyensúlyozza ki az örömöt. Ha gyakorlod ezt a gyakorlatot, lehet, hogy egy kicsit kevésbé leszel dühös, mint a legtöbb ember.

Ha bármely kétséged van afelől, hogy mennyire ölelted fel Istennői Fényed, ellenőrizd le, milyen gyakran leszel dühös. Amikor magadhoz öleled Istennői Fényed, mindenki ezt fogja mondani: „Mi a baj vele? Mindig mosolyog. Most min mosolyog?” Ha egy ébredő Istennő vagy, tudnod kell, hogyan tedd meg az Istennő útját. Képesnek kéne lenned rákapcsolni Istennői energiádra ujjcsettintésnyi [idő alatt], hogy felülkerekedj a düh folyamatán.

Ennek a sorozatnak a harmadik részében el fogom mondani, hogyan kapcsolódjatok jobb agyatokhoz, avégett, hogy itt a Földön utatok jól értesült legyen. Még ennél is messzebb viszlek majd el titeket, hogy tisztában legyetek más útjaitok felől, azokról, amiket alvási állapototok során tesztek.

KÉRDÉS: Mi a legjobb módja annak, hogy a jobb agy használatával kezeljük a múltat?

KIRAEL: Visszamehetsz a múltba, de az első kérdés, amit meg kell kérdezned magadtól az, hogy „miért megyek el oda?”. A bal agyad visz téged a múltba egy szívdobbanásnyi idő alatt. Mégis utad a jobb agyadról szól, ahol a szerelem / szeretet lakozik. A bal agy emlékeztetni fog téged arra, hogy mi történt a múltban, és a jobb agy megtanít téged, hogy a múltban meglásd a szépséget.

Ha el kell jutnod a múltba, először a jobb agyadon menj át, és utána menj a bal agyba. Azon fogsz gondolkodni, mi történt, amikor még gyerek voltál, de valahogy így fog hangozni: „Három éves koromban, apám megütött, de várjunk csak egy percet. Ez rendben van. Akkor ez volt a tökéletes. Egy szerepet játszottam neki.”

Amikor a múltba mész, amíg beburkolod magad a jobb agy energiáival, meglátod a szépségét annak a szerepnek, amit akkor játszottál, és a leckét, amit megtanultál, vagy meg kellett tanulnod. Tegyük fel, hogy anyukádról van egy emléked, ahogy belefújja a cigarettafüstöt arcodba, csak azért, hogy bosszantson, és ezt a mai napig elhallgattad. Tartsd meg ezt az emléket jobb agyadban olyan szorosan becsomagolva, hogy amikor a múltad látod, el fogsz képedni azon, ami valójában történt. Lehet, hogy majd ezt akarod mondani: „Áldozat voltam. Egy átkozott áldozat voltam”, de ha a jobb agyadban maradnál, nem látnád magad áldozatnak, és ezt mondanád: „Egy tanító voltam. Mindenben, amit tettem én voltam a tanító.”

Ez egy tökéletes út. Elmentél a múltba, befolyásod alatt tartottál valamit, előrevitted, és elengedted a jövőbe, és mivel a jövő különben sem létezik, távozik életedből.

KÉRDÉS: Mi történik az emberek helyi agyában mentális betegségek esetén, mint például a bipoláris rendellenesség alkalmával?

KIRAEL: A mentális betegségek egyszerűen címkék azon emberek számára, akiknek szükséges egy kis időre kiszállni ebből az útból. A Föld síkján minden személy mutat bizonyos mértékig bipoláris tüneteket. Valamilyen szinten ti mindannyian bipolárisak vagytok, mert van testetek. Kétpólusú [bipoláris] az, amikor érzelmi tested felfelé túl messzire leng ki, vagy túl mélyre esik. Nemcsak azokhoz beszélek, akiknek bipoláris rendellenességük van. Mindnyájatokhoz beszélek, függetlenül attól, hogy vajon felcímkéztek-e titeket a bipolaritással. Az egyetlen oka annak, hogy legtöbbetekre nem tették rá a bipoláris címkét, mert nem lengtek ki olyan magasra, vagy olyan mélyre, mint azok, akikre rátették.

Ha bipolárisnak diagnosztizáltak, ez csupán azért van, mert ezt az utat választottad. Az orvos, aki az orvosságot adta, ő is bipoláris, de ő nem vágyik rá, hogy kimutassa úgy, ahogyan te, mert ő az orvos. Korlátok közt kell maradnia. Az a személy, aki a bipoláris szerepet játssza, azért teszi, mert megteheti. Diagnosztizálták, és szabad neki ebben az állapotban lenni. Szeret ott lenni. Ez az ő eszköze, hogy kikerüljön ebből az útból. Minden bipoláris barátomnak: Járjátok a bipoláris utat, annyira, amennyire szeretnétek, de határozzátok el, hogy csak saját magatoknak teszitek, nem barátaitoknak, szomszédjaitoknak, vagy a családnak.

Bármi is legyen a mentális betegség, ha diagnosztizáltak, vegyétek be a felírt gyógyszereket. Eleget vesztek be addig, amíg többé nem lesz szükségetek rá. Lehet, hogy hat, tíz, vagy tizenöt évig tart. Nem tudom elmondani, mennyi ideig tart számotokra. Tartsd magadban a gyógyszert, amíg többé nem lesz rá szükséged.

Mindenki bipoláris, mert ez egy olyan világ, amit yin és yang-nak hívnak. Ez az egész út bipoláris, és sosem lesz ez másképp.

ZÁRSZÓ

A következő óra arról fog szólni, hogyan juss el az egységbe. Bemutatlak felsőbb énednek, ami beszélni fog veled a program alatt. Amikor felmegyünk az omni-agyba, megtanuljuk, hogyan hozd vissza ezt az utat ebbe a harmadik dimenziós fénybe. Szerelmed és fényed teljes jelenléte pusztán ez lesz: szerelem / szeretet és fény; jobb agy – szerelem / szeretet, bal agy – a fényben. Jó estét.


© 2009 Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/




Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa