2010. augusztus 24., kedd

Gyógyulás fotonenergiával


Gyógyulás fotonenergiával

Kirael mester tanácsadó Kahu Fred Sterling közvetítésével

2010. augusztus
Healing with Photon Energy
Master Guide Kirael, through the mediumship of Kahu Fred Sterling
© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/




KIRAEL: Ismét a fotonenergiáról fogunk beszélni, azért, hogy remélhetőleg e jelentős energiaforrással kapcsolatosan most mélyebbre juthatok el. Ne ítélkezzetek semmi felett, amit ma mondok. Figyeljetek és fogadjatok be mindent. Egy nap mindennek több értelme lesz számotokra. Most kezdjük.

KÉRDÉS: Milyen színű a foton?

KIRAEL: A foton aranyszínű, azonban olyan fényes, hogy némiképpen aranyszínét elvétitek. Ha felfokozzátok, akkor vigyétek be erre az útra, hogy meglássátok, és fehéraranynak fog tűnni.

KÉRDÉS: Mi a foton-hullám, és van hulláma?

KIRAEL: A foton-hullám – mely olyan részecskékből áll, amelyek nem láthatók fizikai szemmel – keresztülfolyik dimenziós valóságokon, körülveszi bolygótokat, valamint körülveszi az összes bolygót galaxisotokban. Ha meg tudnátok nézni a foton-hullámot fizikai szemetekkel, meglátnátok különböző színeit és formáit, mely megalkotja a szövetet. A foton-hullám szövete galaxisotok körül utazik, és behatol abba, amit mi központi napnak hívunk, mely egy olyan nap, amiről tudósaitok semmit sem tudnak. A szövet képessé teszi a fotont, hogy ráösszpontosítsa magát e harmadik dimenziós útra. A foton-hullám részecskékre bomlása a leghathatósabb utazás, melyet valaha is előidéztek ezen dimenziós tér-időben.

KÉRDÉS: Hogyan használjuk a fotont, hogy szert tegyünk arra a gyógyulásra, amire vágyunk?

KIRAEL: Amikor a Szignál Sejt Gyógymódot™ gyakorlod, akkor fotonenergiát használsz. Lelki szemeid előtt látod, ahogy belélegzed azt koronacsakrádon keresztül, nagyobb sűrűséget adva neki, mely azt jelenti, hogy a foton erősebbé és hatásosabbá válik. Ez a lélegzet a Szignál Sejt Gyógymód legfontosabb része. Amikor helyesen lélegzed be a fotont testedbe, elviszed azt a tobozmirigybe, ahol a Szignál Sejt található, tovább a csecsemőmirigyen keresztül, és ettől a ponttól át fog utazni az egész testen keresztül. Ez az egyetlen módja, hogy dolgozni tudj a fotonenergiával jelenleg. Nem igazán tudod vezérelni, azonban képes vagy kalauzolni. Hatékony csupán egyetlen fotonrészecske bevonása is annak a testébe, akit gyógyítasz.

KÉRDÉS: Mi a foton részecskékre bontása, és hogyan alkalmazzuk a foton részecskékre bontását a Szignál Sejt Gyógymód során?

KIRAEL: A részecskékre bontás bekövetkezése érdekében összpontosítanod kell a hullámra, majd módfelett meg kell tartanod [vizuális] elképzelésedben, míg részecskékre nem esik szét. Gyűjtsd össze a részecskéket, formálj meg egy háromságot ujjaiddal, és érints meg egy pontot a testen. A foton az ujjaidon keresztül fog kiáradni a részecskékre bontott energia „nyalábjaiban”, pontosan erre a helyre. A foton lüktetései kiáradnak ujjaidon át be a testbe, majd a testen keresztül. El sem tudod képzelni, milyen hatékony ez, míg valóban nem látod ezt megtörténni.

AZ AKTIVÁLÁS ÉS A SZÁNDÉK ALKALMAZÁSA FOTONENERGIÁVAL

KÉRDÉS: Hogyan vonódik be a fotonenergia az őssejt aktiválásába és működésébe a Szignál Sejt Gyógymód során?

KIRAEL: Színleld azt, hogy tudod, miről beszélek. Az őssejtet, ami vessző-, vagy pálcaszerűnek tűnik, fotonenergiának kell körülvenni, amikor elülteted oda, ahová akarod a testben. Ha egyszer elültetted őket, akkor nyúlványokat hajtanak ki, hogy így mondjam. Ha százmillió őssejt cirkál testeden át, akkor ezt egy nem összpontosított módon fogják tenni, mert nem tudják, mit tesznek; azonban, ha csupán egyetlen őssejtet veszel, és elülteted oda, ahová akarod, hogy elmenjen, és fotont burkolsz köré, látni fogod megtörténni a csodát. Kalauzolnod kell a fotont erre az útra. Amikor tudatosan elültetsz egy őssejtet valahol a testben, akkor az növekedni fog, és a régi sejt helyébe lép. Az első alkalommal, amikor elmozdítod az őssejtet, lehet, hogy nem érzed, vagy nem érted, és lehet, hogy nincsen hatalmas eredmény a gyógyítás alatt álló embernél, azonban ha ezt minden alkalommal megteszed, amikor gyógyítasz, végül érezni fogod az energiát, és meglátod a változást.

KÉRDÉS: Hogyan mondjam el, vagy küldjem a szándékom a fotonnak, azért, hogy az kommunikáljon a többi fotonnal a hatékony gyógyulás érdekében?

KIRAEL: Ha kevesebbet beszélnél, és többet összpontosítanál, az lenne a kezdet. A foton olyan közel van, amennyire képes vagy eljutni a Teremtő Istenhez. Vonj be fotont a koronán keresztül, és összpontosítsd a fotont a szándékoddal és elképzeléseddel. Vidd be a csecsemőmirigyedbe, ami tested egy hathatós része. Majd vidd le szívcsakrádba teljes erővel, hadd érezze át az Önvalód. Majd beszélj hozzá szíveddel, azáltal, hogy gondolataid szívedbe nyomod, és megengeded, hogy szívedből áradjanak ki. Érezni fogod, hogy a foton lemegy izmaidon és karodon keresztül, ki a kezeden át. Ha egyszer megadtad a fotonnak az irányt, ha egyszer ráösszpontosítottad fényed, fel fog izzani. Amikor ez az első részecske lángra lobbant, az összes többi részecske begyullad egyszerre. A foton teljesíteni fogja utasításod, és ha megérintesz valakit, az az illető érezni fogja ezt. Ha képes vagy érezni a fotonenergiát, akkor csodákat tudsz véghezvinni vele. Tedd napi gyakorlataid részévé a meditációt, és végül képes leszel megérezni, ahogy a foton dolgozik testedben.

KÉRDÉS: Hogyan segít nekem a fotonenergia kommunikálni a sejtes tudatossággal és a négy testtel a gyógyítás folyamata során?

KIRAEL: Míg a gyógyítás alatt lévő illető az asztalon fekszik, helyezd át a fotonenergiát testedből az ő testébe azáltal, hogy veszel négy, vagy öt csodaszép prána lélegzetet a koronádon keresztül, belélegezve a fotont minden lélegzettel. A foton át fog utazni a testeden keresztül, és át fogod vinni kezeden keresztül az illető koronájába, ahol kezeid fognak nyugodni. Ahogy ezt teszed, kommunikálni fogsz a fontenergiával attól kezdve, hogy belélegezted testedbe. Kommunikációd azzal az első részecskével útnak indít egy egymásra kölcsönösen ható mozgatóerőt [dinamizmust], mely képessé fog tenni téged, hogy folytasd a kommunikációt a fotonnal, amikor az a gyógyítás alatt álló személy testében van.

Látod, a foton egy gyújtóponttá [fókusszá] válik. Ez az első részecske beszélni fog a következővel, és ez beszélni fog a rákövetkezővel, és így tovább. Tehát, ne szakítsd meg a kapcsolatot a fotonnal a gyógyítás során. Kalauzolni tudod oda, ahová akarod, hogy elmenjen, és hogy megtegye azt, amit te akarsz. Tudatosságod az egyetlen dolog, mely nyugszik aközött, amit te akarsz a fotontól, hogy megtegyen, és aközött, amit valóban megtesz. Ha helyi agyad 22 százaléka, vagy több aktív, érezni fogsz valamennyit ebből a folyamatból, azonban ha kevesebb, mint 22 százalék agykapacitással bírsz, nem fogod megérezni a fotont túl gyakran.

A SEJT ENERGIÁJA ÉS A FOTON

KÉRDÉS: Láttam Kahut álmomban, és testét válltól felfelé újjáalakította, hogy felkészüljön a negyedik fényre. Bőrének színe vörösesbarna volt. Mi történt valójában?

KIRAEL: Valószínűleg foton fürdőt venni láttad őt. A fotonban fürdőzés változtatja át tested pirosas színűvé, mert kinyúlsz pigmentációdon kívülre a fotonenergiába. Könnyedén megteheted ezt a negyedik dimenzióban. Az idő ezen pontján válltól felfelé fürdőzhetsz a fotonban, annak érdekében, hogy aktiváld az omni-agyat koponyádon belül. Megteheted ezt a harmadik dimenzióban is, azonban ezt máskor kell elmondanom neked. Amikor képes leszel tested többi részét megfüröszteni a fotonban, egy másik szinten fogsz gyógyulni, és ez nem fog megtörténni addig, míg készen nem állsz a negyedik fényre.

KÉRDÉS: Mi történik sejtjeinkkel a Szignál Sejt Gyógyítás során, és hogyan tarthatjuk fenn a fotont, ami a Szignál Sejt Gyógyítás után marad a testben?

KIRAEL: Számos sejtes energiát ébresztesz fel a Szignál Sejt Gyógyítás során, mert a fotonenergiával dolgozol. Végül a foton elhagyja a testet, mert nem igazán neked szánták ebben a dimenzióban. Mégis, a foton alkalmas számodra, és annak is, akit gyógyítanak. Tehát, ahogy befejezed a gyógyítást, egy kicsit fordítsd fel hüvelykujjad, majd nyomd le, benyomva a fotont egy-két hüvelyknyire a testbe; hagyd ott. Az egész test fogja érezni a fotont, mely hozzávetőleg egy óráig, vagy tovább marad ott, mielőtt valóban távozik. Minden alkalommal, amikor Szignál Sejt Gyógymódot alkalmazod, a záró lépés részeként tedd meg ezt.

KÉRDÉS: Mit tesz Kahu, amikor harmadik szemét ráhelyezi valakinek a harmadik szemére?

KIRAEL: Amikor ezt teszi, a fotont használja, hogy megszólaltasson egy akkordot agyában, mely harmadik szeméből jön elő a te harmadik szemedbe. Mindnyájan megtehetitek ezt, azonban hosszú ideig kell gyakorolnotok, hogy jók legyetek ebben. Ez a lemuriai csók. Hawaii és Új-Zéland maori lakosai üdvözlik egymást ily módon, és ők voltak az első lemuriaiak, akik benépesítették a bolygót.

KÉRDÉS: Hogyan használta Jézus mester a foton [interaktív] kölcsönös egymásra hatását, hogy gyógyító csodákat vigyen véghez, és hány százaléknyi agyi használat szükséges, hogy a mesteri mivolt e szintjét előidézzük?

KIRAEL: Amikor mesteri fokra viszed a foton kölcsönös egymásra hatását, minden részecske kommunikál egymással azonnal. Jézus helyi agyának 100 százalékát kellett használnia, omni-agyának 100 százalékához összekapcsolva, hogy ezt megtegye. Ezért mondom azt, hogy ő volt a mesterek mestere. Rendelkezett azzal a rendkívüli képességgel, hogy dolgozzon a fotonenergiával, azonban nem hívta ezt fotonenergiának. Szeretetnek / szerelemnek hívta. Az ÉN-nek hívta. Vett egy fényrészecskét, beszélt hozzá, behelyezte tenyerébe, és megérintette az embert valahol a testén. Majd levitte ezt az első részecskét az egyén testébe, és ez a részecske automatikusan megérintette a következő részecskét. Tíz másodperc alatt rávette az összes fotonenergiát, hogy egymással beszéljenek, és a gyógyulás azonnali volt.

MEDITÁCIÓ A FOTONENERGIÁHOZ VALÓ HOZZÁFÉRÉS ÉRDEKÉBEN

KÉRDÉS: Egy meditációban elkalauzolnál minket, hogy elmélyedjünk, és megbarátkozzunk a fotonenergia részecskékkel?

KIRAEL: Lélegezz mélyen, anélkül, hogy bármit is bevinnél koronádba. Képzelj el egy ösvényt, mely lemegy koronacsakrádba, és szíved területére. Most képzelj el fotonenergia fényrészecskéket, melyek épp koronacsakrád felett lebegnek. Egyszer, ezek a részecskék egy hatalmas hullám részei voltak, melyek a tudatosság egy másik szintjére utaztak. Most visszatértek erre az útra, leléptek, ha akarod, hogy tudatára ébredjenek jelenlétedre. Belélegzésnél vond be magadba a részecskéket. Minél mélyebbre vonod be őket, annál nagyobb hatalmat sugárzol ki. Amikor mélyen belélegzed ezt az energiát, szánj rá időt elengedésükkor, azért, hogy annyi fényrészecskét tarts vissza, amennyit tudsz. Most, lazulj el, csupán egy szemhunyásnyi alvásra. Összpontosíts légzésedre, elernyedésedre, majd megértésedre. Úgy fog tűnni, mintha [parti] összejövetel lenne testedben. Emlékezz, folytasd a légzést, ellazulást, hadd lépjen előtérbe megértésed. Kommunikálni fogsz minden fotonenergiával testedben. Hallani fogod, mit mondanak neked. Lehet, hogy így hangzik majd: „Több vizet kell innod; jobb ételeket kell enned”, és minden olyan dolog, amit nem igazán akarsz hallani. Az utolsó, amit mondani fog neked: „Lélegezz”. Ez egy hatékony utazása az „ÉN”-nek, vagy a szerelemnek / szeretetnek és fénynek. Azt választom, hogy azt mondjam neked: „ÉN”, mert ÉN-szeretlek-téged.

IMHOTEP ÉS A TÖKÉLETESSÉG; LEMURIA ÉS ATLANTISZ

KÉRDÉS: Melyek azok a fotonenergia gyógyítási technikák, melyeket Imhotep mester hozott el a Föld síkjára?

KIRAEL: Imhotep, Jézus mester ideje előtt volt a Föld síkján. Férfiként érkezett el erre az útra. Semmit sem fogtok találni sehol Imhotep gyermekkoráról, mely lehetséges, hogy egy másik bolygón volt. Amikor energiával dolgozott, nem hívta fotonnak. Tökéletességnek hívta. Elhozta a tökéletesség érzetét útjára, jelentve azt, hogy érzékelni tudta a tökéletességet, tehát létezett a tökéletesség, mely használható volt. Alkalmazta a tökéletesség érzetét minden nap minden percében. A körülötte lévőket tanította, hogyan legyenek orvosok, mérnökök, és nagyszerű építők. Időnként emberek százait gyűjtötte össze, bevitt fotont testébe, és szétosztotta azt az emberek között. Sétált az emberek között, megérintette őket, hagyva, hogy megérezzék a foton hatalmát. Minden ember, akit Imhotep tanított, most itt van a Föld síkján, hogy segítséget nyújtson a harmadik dimenzióból a negyedik dimenzióba való átmenetnél.

KÉRDÉS: Mennyiben volt más a fotonenergia jelenléte Imhotep mester idejében, mint Jézus mester idejében?

KIRAEL: Egy jottányit sem volt más.

KÉRDÉS: A fotonöv volt az a katalizátor, mely véget vetett a lemuriai és az atlantiszi időszaknak, ugyanolyan módon, ahogyan hatni fog a mi Változásunkra a negyedik dimenzióba?

KIRAEL: Valóban katalizátor volt. Imhotep időszakában, sőt még a maják idejében is, amikor elérkezett az idő, hogy a tömegeket elküldjék a bolygóról, a fotonenergia távolította el őket. A fotonenergia takarója borította be őket, elnyelte a vizet testükből, és felszabadította a testi folyamatot, mely után a lelket a következő útra vitték el. Ez borzasztónak hangzik, azonban ez egy fájdalommentes folyamat.

AZ OLAJSZENNYEZÉS, A MÉDIUM ÉS A MÁGNESESSÉG

KÉRDÉS: Milyen szerepet játszik a foton – ha játszik egyáltalán – a Mexikói-öbölben az olaj feltisztításában?

KIRAEL: A foton az egész színhelyének a tetején fekszik, hogy védelmezze az utat, azonban ennél jobban nem kell érintettnek lennie. A foton fel tudná szívni az olajat, csakúgy, mint képes lenne felszívni a vizet testedből, azonban nem fogja ezt tenni, mert nem tehet meg semmit, amit nem kellene megtennie a harmadik dimenziós utazás érdekében. Meg kell tanulnotok leckéiteket. Ez az olajszennyezés egy lecke terv. A BP-nél az emberek ma el tudnák zárni az olajat. Mindnyájan tudják, hogyan tegyék ezt meg, azonban nem teszik, mert nagy pénzösszeg forog kockán. Ez az egész a pénzről szól. Minden híradás az olaj kiömlésére összpontosít, mialatt a pénzeket mozgatják. Ahogy elmozdították a pénzeket, varázslatosan megjavítják az olaj ömlését.

Rá kell vennetek politikusaitokat, hogy cselekedjenek; máskülönben az olaj folytatni fogja, hogy hatalmatok összpontosítása [fókusza] legyen. A harmadik dimenzió az olaj használatán alapul, és nem mondták el nektek az egész történetet. Az olajtársaságok az adóengedmények dollár milliárdjaira tesznek szert, és ez a pénz egyenesen a politikusaitok zsebébe vándorol. Találjátok meg azt az egy politikust, aki támogatja azt, hogy eltávolítsátok az olajat valami jobb kedvéért, és pártfogoljátok, támogassátok ezt az embert. Az olaj csupán egy másik álca azoknak a kapitalistáknak, akik az egészet igazgatják.

KÉRDÉS: Madártávlatból rámutatnál arra, hogy a közvetítő [médium] hogyan lovagolja meg a foton-hullámot be a negyedik dimenzióba és onnan ki?

KIRAEL: Közvetítőm eljut az alvás-állapotba, kimegy, és összegyűjti a fotonenergia részecskéit, és snowboardként használja őket. Rálép erre a „snowboardra”, és már itt sincs. Bejut ebbe a foton-hullámba, és két másodperc múlva a negyedik dimenzióban van.

KÉRDÉS: Az a víz, ami foton-módosított, újra kiegyensúlyozza a sejt polaritását. Más szavakkal, a víz fény, és a sejtek belélegzik a vizet. A sejt tudatosság megváltozik a szignál sejt helyreigazított programja révén, és hozzáférést teremt a ragyogó egészség tervéhez [blueprint], egy mélyreható megvilágosodási folyamathoz. Hiszem, hogy a mágneses foton tartalmazza a kulcsot a megfiatalodáshoz, és ez a gyakorlati víz alkalmazás megnyithatja az utat „Mi az Emberek” számára, hogy kiterjessze a fény arányát testükben. Kérlek, járulj hozzá munkámhoz bölcsességeddel és iránymutatásoddal

KIRAEL: Amikor mágnesezel egy foton részecskét, az kutatja a következő mágnesezett fotont, azonban nem fogja találni, mert be kell mágneseznie magát a következő részecskét. Meg kell határoznod, hogyan mágnesezd a részecskét, és eléggé nagy horderejűvé kell tenned ahhoz, hogy elmenjen a következő részecskéhez, majd a rákövetkezőhöz, és így tovább. A foton részecskék mindig visszafelé és előrefelé fejlődnek, és amikor mágnesezel egy foton részecskét, körülbelül négyszeresére nagyítja fel erejét, és ez túl van bármin, amit képes vagy megmérni itt. Meg kell tanulnod, hogyan mérd meg a fotonenergiát, és utána hogyan tedd elég gazdaggá ezt az egy részecskét, hogy felizzítsa a következőt. Amikor megtanulod, hogyan tedd meg mindkét folyamatot, meg kell mérned az első és a második részecskét oda-vissza négyszer. Tűnődj el ezen egy kis ideig.

KÉRDÉS: Amikor felizzítjuk a fotont a Szignál Sejt Gyógymód során, mágneses energiát hoz létre?

KIRAEL: Ha a mágneses erő rezgését akarnád behelyezni a fotonba, be kéne nézned a tobozmirigy kicsiny redői közé. Ez minden, amit mondani fogok neked. Innen majd rájössz.

MEGNYILVÁNULÁS ÉS A GALAKTIKUSOK

KÉRDÉS: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve hatással van a fotonenergiára, mely egy varázslatos formula a megnyilvánulás [manifesztálódás] érdekében?

KIRAEL: Igen. A Tudatos Teremtés varázslatos Tíz Alapelve 30 000 évvel Lemuria előtt jött létre, hozzávetőleg 90 000 évvel ezelőtt. A fotonenergia maga után vonja őket, vagy beleszőtt a Tíz Alapelvbe. A foton valóban az Alapelvekből robban majd ki, ha tudod, hogyan tanítsd őket fotonnal átszőtten. Ez a folyamat egy kis összpontosítással jár. Az Igazság, Bizalom, Szenvedély, Tisztaság, Kommunikáció, Befejezés, Imádság, Meditáció és Mesteri befolyás – mindegyikének legalább tíz utazása van, mely tanítható, és ezeket még tízzel megszorozhatod. Taníthatod a Tíz Alapelvet egész nap a következő 200 napban, és amikor újra elkezded, csak új anyagod lesz. Ha az Alapelveket fotonnal átszőtten tanítod, minden tanítványnak 100 százalékosan elkötelezettnek kell lennie. A tanfolyam végén a tanítványok azonnal képesek lesznek manifesztálni.

KÉRDÉS: Ebben a dimenzióban a gyógyításon kívül még mire használhatjuk a fotont?

KIRAEL: Az idő ezen pontján, a foton csupán gyógyításra használható. A foton szabad, ingyenes mindenki számára, azonban tudnotok kell, hogyan használjátok fő erőforrásotok gyanánt, és ez nem fog megtörténni a negyedik fényig. A foton alkalmazása fogja jelezni a fosszilis üzemanyag végét, mely meg fog mindent változtatni a világban.

KÉRDÉS: A galaktikus hatalmak mit tesznek a fotonenergiával, és mi történik a hang- és fénysebességnél, ha a foton az erőforrás?

KIRAEL: A galaktikusok mindenre használják a fotont. Benne vannak. Nem kell megcsapolniuk, vagy munkára fogniuk, vagy bármi ilyesmi. Belélegzik, és mindenre használják. A foton olyan, mint saját maguk. Megmérhetetlen. Vidd a fotont öt mérföldet az úton, rakd rá az asztalra, küldd vissza magad ide, és ugyanabban a pillanatban, a foton ott lesz, ahol te vagy. A leginkább elevenjében ez a foton.

A 4. fényben, uralkodó erőforrásként a fotonnal, a fény- és hangsebesség egy másik szinten fog létezni. A foton hatalma képessé tesz titeket, hogy a hangot a Teremtő Szerelem és Fény Forrásával való kapcsolatfelvételre használjátok. A kapcsolat a hangból és a fényből jön létre a foton segítségével. Amikor eljuttok arra a pontra, ahol egyszerre értetek meg mindent, ami körülöttetek történik, és mindent, ami bennetek történik, egy energiarobbanást éltek meg, mely felkutatható e varázslatos hang- és fényenergiákon keresztül bármikor, amikor szükségetek van rá.

A FOTONENERGIA JÖVŐJE

KÉRDÉS: Hogyan történik meg a fotonenergiára való átváltás?

KIRAEL: Először, amíg még mindig a harmadik dimenzióban vagytok, egy kicsiny foton kapszulát, egy ujjnyi szélességűt, és ugyanolyan formájút, mint egy ujj, behelyeznek majd tűzhelyeitekbe, hűtőszekrényeitekbe, autóitokba, stb. Amikor alkalmazzák a fotont, a kapszulát belerakják a tűzhelybe a melegítő alapelem mellé. Ez fogja bevonni a fotont a tűzhelybe, hogy felmelegítse azt. A fotont belerakják a hűtőszekrényetek tekercseibe, hogy létrehozza a hideget. Ezen dolgoznak most tudósaitok. Senki sem fog hinni nekem, azonban ez az, ami történik.

Amikor eljuttok a negyedik fénybe, nem lesznek hűtőszekrényeitek, tűzhelyeitek, stb. Van körülbelül négy, vagy öt évetek próbálkozni, mielőtt eljutnátok a negyedik fénybe.

KÉRDÉS: A legújabb számítógépek és az új iPad már arra programozott, hogy a fotonenergiával működjön?

KIRAEL: Igen. Steve Jobs tudja, mit tesz, egy kicsit kizökkenve néha. Azok az iPad-ok, amik akkor jönnek ki, amikor a legutóbbiak döbbenetesek lesznek. Hozzávetőleg két generációval vagytok távol attól, hogy a fotont kizárólagos energiaforrásként használjátok számítógépeiteknél, azonban bármilyen számítógép, melyet ma készítenek, hozzáigazítható, hiszen már arra programozták, hogy alkalmazza a fotont.

ZÁRSZÓ

A foton a jövő hulláma, és nem szántam ezt szójátéknak. Ez a ti megváltásotok, hogy így mondjam. Használhatjátok a fotont most elképzelve, és azzal a szándékkal, hogy meggyógyítjátok magatokat és másokat. Lélegezzétek be olyan gyakran, amilyen gyakran tudjátok. Fordítsatok időt arra, hogy meggyógyítsátok testeteket a fotonnal. Nem fogjátok megbánni.

Jó estét.


Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.

© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/



Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa