2008. november 24., hétfő

A három új csakra





A három új csakra – tudatosságunk emelése




Kirael mester, Kahu Fred Sterling közvetítésével
The Three New Chakras, Heightening Our Awareness
2008. november
© 2008 Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
http://www.kirael.com/
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/





KIRAEL: Ma a három új csakráról fogok beszélni. A három új csakra a fej felett helyezkedik el, és arany, gyöngyház, vagy gyöngyház esszencia, és kék / zöld színűek. Jelenleg, a csakra rendszeretek e varázslatos kiegészítése emlékezőképességeitekben némi kihívást vonhat maga után számotokra. Esetleg nem jut eszedbe, hogy hol van az autód kulcsa, illetve, egyáltalán hol is hagytad az autód. Néhányatok úgy érezheti reggel, mikor felkel, mintha kihúzták volna a lába alól a talajt, vagy mintha kezdené elveszíteni az eszét. A memóriád nem hanyatlik, nincs baj a lábaddal, vagy az eszeddel. Inkább, az új csakrák csatlakoznak az omni-agyadhoz, a „teljes agyadhoz” [omni-brain], és a „teljes agyad” az ott tárolt tudásanyagokat próbálja átvinni a lokális, fizikai agyadba.

Az a dolgod, hogy légy tisztában ezzel az úttal, és változtasd meg gondolataid azzal kapcsolatosan, hogy mi történik veled. Az elméd nem hanyatlik majd, csupán akkor, ha azt mondod, hogy hanyatlik. „Nem jut eszembe, hová raktam a kocsim kulcsát.” Ehelyett mondd ezt: „Majd jobban keresem az autó kulcsát.” Ha azt mondod, hogy nem emlékszel valamire, nem vagy a jelen pillanatban. Maradj a jelen pillanatában, és ez a három új csakra 20, vagy 25 százalékra emeli meg az agyad képességeinek kihasználását, az egy évvel ezelőtti 10 százalékhoz viszonyítva.

Értsd meg, hogy több energiád jut agyadba, ami minden nap egyre jobban felélénkíti azt. A lényegét tekintve, most az agyad a tested többi részét keríti hatalmába. A test „legyőzésének” érzése nem tart sokáig. Csupán légy tudatában, hogy mi történik. Így, ha egy kicsit kiegyensúlyozatlannak érzed magad, vagy úgy érzed, mintha a végtagjaid nem lennének olyan erősek, mint amilyenek voltak, ne aggódj. Légy tisztában azzal, hogy mi történik valójában.

Folytathatod azt, hogy azt mondod „Kezdek szédülni”, vagy „Elfelejtem, hol van a kocsi kulcsom”, és a dolgok rosszabbodni fognak, vagy nem adsz hitelt ezeknek a gondolatoknak, és dolgozol a helyzeten, és a dolgok jobbra fordulnak.

Tudatában azzal, hogy mi történik, nem fogod azt gondolni: „Ó, Istenem, amikor felállok, elkezdek szédülni. Ez nagyon rossz. Minden alkalommal egyre rosszabb.” Ezek a gondolatok elhomályosítják elméd. Ki tudod cserélni ezeket a gondolatokat ilyen gondolatokkal: „Ez egyike azoknak a kis dolgoknak, amiket Kirael mester mondott. Ez az, amikor a testem alkalmazkodik, és ez tökéletes.” Ezek a gondolatok segíteni fognak abban, hogy mi is történik a testben.

Bármit megváltoztathatsz azáltal, hogy megváltoztatod az elméd, tudatod. Az elméd az, ahol az erő van. Bármit megtehetsz, amit csak szeretnél, és használhatod az elméd, hogy ezt megvalósítsd. Ez a te választásod.

Légy hajlandó, hogy megtedd a saját utad, és ne áldozd fel időd mások útjának kommentálására. Tudván azt, hogy mi történik testedben, ez az egész út a tudatosságod körül forog, illetve arról, hogy mit szeretnél, és utána ezt hogyan valósítod meg.

Most, hogy megértetted, mi történik testedben, az új csakrák hozzáadásának eredményeképpen, az új csakrákra fogok összpontosítani. Ahogy korábban említettem, a három új csakra arany, gyöngyház, vagy gyöngyház esszencia, és kék / zöld.

Az arany csakra közvetlenül a korona csakrád felett található, és átszövi omni-agyad, a négy test közötti összekötő erőt. Gyakorolhatod az új csakrák használatát úgy, hogy amikor meditálsz, megkéred erre a felsőbb éned. Amikor megkéred a felsőbb éned, látsz majd egy aranyfény ködöt, ami beléd áramlik. Ahogy ez az aranyfény köd beáramlik, érzéseidre figyelj, és ne a hallásodra. Ha fülelsz, nem hallasz semmit. Inkább érezni fogod – mint hallani – mit mond neked a felsőbb éned. Utad fénnyel telik meg, ahogy lassan belélegzed a prána energiát, lehozva azt az agyadon keresztül a tobozmirigyedbe. Három – hat lassú mély lélegzetet végy így, olyan mélyet, hogy ahogy lassan kilélegzed, a kilélegzés áramlását irányítsd. Végül fénnyel telik meg fejed, mert mindezen energia áthalad az agyadon, és a szervezeteden keresztül a testedbe kerül. Minden tudatosságod bevonod ebbe az utadba.

A következő gyöngyház esszencia csakra: a személyedbe hatoló minden fényre vonatkozó tanácsadó elem. A gyöngyház esszencia az igazi spirituális, lelki esszenciád. Ha olyannak látnád magad, ami valójában vagy, a gyöngyház esszenciát látnád, és nem azt a fizikai testet, amit most látsz. A fizikai test egy illúzió. Az csupán az, amit azért alkottál, hogy eljuthass erre az életutadra, de te nem a fizikai tested vagy. Mindannyian hallottatok arról, hogy egyszer Jézus mester visszatér erre a földi síkra. Úgy gondoljátok, hogy hozza testét is, de ez nem fog megtörténni. Jézus mester, Buddha mester, Lady Quan Yin, és minden nagymester visszatér, ebben a csodaszép gyöngyház esszenciában.

Most, a kék / zöld csakráról beszélek, ami a „menni” szó győztese. Jelenleg, még van zöld csakrád, ami a szereteted, és van kék torok csakrád, ami az igazságod, viszont ez az új kék / zöld csakra minden igazság igazsága, mert ezt a szív hatja át. Csak akkor tudsz ezen a csakrán keresztül beszélni, ha az igazságban vagy. Ha azt gondolod: „Kipróbálom úgy, hogy ezen a csakrán keresztül hazudok.” – úgy fogod találni, hogy a hazugság nem jut át ezen a csakrán. A hazugság alatta, sőt felette is átjut majd, de nem fog átjutni ezen a csakrán, mert ez a csakra csak a legmagasabb igazságot fogja befogadni.

Ezek csupán az alapelemei ezeknek az új csakráknak.

KÉRDEZŐ: Milyen régiek ezek a csakrák, és hogyan használjuk őket?

KIRAEL: Ezek a csakrák, amik rajtatok keresztül forog, lehetséges, hogy minimum kb. tízezer évesek. Ugyanazok a csakráid vannak, függetlenül attól, hányszor öltöttél testet. Az utadról való tudatosságod a csakra rendszeredtől függ, ami egységben tart téged.

Ugyanazok a csakráid maradnak meg, amiket most birtokolsz egészen addig, amíg keresztül nem jutsz a tudatosság változásán, amikor az alacsonyabb csakráidat a zöld szív csakra magába olvasztja. Ekkor a szív csakrád lesz majd a gyökér csakrád. A jelenlegi torok csakrád, ami az igazságod csakrája, nem játékszer. Mindig légy tisztában igazságoddal az idő 100 százalékában. Ha arra használod az igazságod csakráját, hogy igazat beszélj, minden, ami feléd hat, az igazságban lesz. Ha valakiről igaztalan, hazug dolgot mondasz, az illető a torok csakráddal dolgozik majd, és hallani fogja azt a hazugságot.

Az igazság az első, és a legfontosabb Alapelv a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvében. Tudd, hogy ez a teljes út az igazságról szól. A jelenlegi csakra rendszereddel, amikor a szívedből beszélsz, a torok csakrádon keresztül, nagy mértékű szeretet (szerelem) árad ki belőled. Amikor mérges leszel, amíg a zöld szív fényből beszélsz, hagyd abba beszéded, végy levegőt, és utána folytasd beszéded. Látod, ha bármit is méregből mondasz, nem hatol át az igazságon. Az nem lehet az igazságban. Mondhatod: „Ez nem szép, Kirael mester, mert dühös akarok lenni az emberekre, mert ők is dühösek rám.” Nos, akkor légy dühös, de tudd, hogy szavaid hazugok lesznek.

Az új csakrák bemutatásával nemcsak a fizikai füleiddel fogsz hallani. A négy-test rendszerrel, a tudatosságoddal is hallasz majd. A négy-test rendszernek megvan a maga hallószerve, hogy úgy mondjam. Tanuld meg, hogy állandóan az igazságod mondd, és több igazságot fogsz hallani. A négy-test rendszerrel hallani és folyamatosan az igazságod mondani veszélyes dolog lehet a körülötted lévők számára, mert tudni fogod, amikor bárki is hazugságot mond. Pontosan nem fogod tudni, hogy mi a hazugság, de tisztában leszel vele, mert nem fog rezonálni majd a testeddel. Ahogy ezek az új csakrák a helyükre kerülnek, ráhangolódsz, hogy hogyan működnek az új csakrák, és azonnal felismered majd az igazságot és a hazugságot.

Minden csakra átsző téged, beleértve a bíbor, vagy ibolyaszínű fonatokat is, és minél többet használod őket, annál jobban hangolódsz majd rá a használatukra.

KÉRDEZŐ: Az új csakrák hogyan fognak működni a negyedik dimenzióban, a gondolat dimenziójában?

KIRAEL: Az új csakrák emelik utad a negyedik fénybe. A gondolatról szól az egész út. A gondolat átszövi testeid.

Az új csakrákkal dolgozol, és belépsz a gondolatok szövetébe, tisztában leszel utaddal. Érezni fogod, ahogy intelligensebbé válsz, de valójában, csupán többre fogsz emlékezni. Az omni-agyad majd teljes mértékben éber lesz, és belép életutadba. Új erőd és új megértéseid, értelmi képességeid lesznek.

Amikor belépsz az érzelmek szövetébe, úgy fogod találni, hogy sokkal erőteljesebb mértékben szeretsz. Amikor valakit feltételek nélkül szeretsz, akkor a szeretetet jobban ismered, mint amiről valaha is álmodtál. Jelenleg, a feltétel nélküli szeretet a szülő – gyermek kapcsolatra korlátozódik. Az új csakrákkal, egymást is feltételek nélkül fogjátok szeretni – a kapcsolat természetétől függetlenül. Egymásra néztek, és azt mondjátok: „Nahát, ez a legvadabb álmaimat is meghaladó igazság / szeretet volt. Olyan hálás vagyok.”

Végül, a fizikai test fénnyel telítődik. Ezeknek az új csakráknak a behozatalával, lesz egy fény-testetek, és mindenkinek a súlya lecsökken – nem azért mert soványnak kell lenned, hanem mert a tudatosság egy természetesebb állapotára jutsz. Könnyebbnek fogod magad érezni, és az is leszel. Ha igazán súlyos szeretsz lenni, visszaszerezheted azt a súlyt később, de ne hidd, hogy megteszed, mert az egész tested átváltozik majd a negyedik fényben. Habár a fizikai testet használom példaként, mind a négy tested változik az új csakrák és a negyedik fény útján. A negyedik dimenzióban fénnyel telítetté válik minden.

KÉRDEZŐ: Mire számíthatok az új csakrákat és a plusz DNS szálak aktivációját illetően?

KIRAEL: Akár keresztülmész a Változáson, akár nem, új DNS szálakhoz jutsz majd. Ahogyan ezek a szálak bejönnek, az utad részét képezik majd.

Mondjuk, hogy legfeljebb hat DNS szálad van. Amikor a negyedik, vagy e feletti DNS szálhoz jutsz, az utad erőteljesebb lesz. Amikor a szálak elkezdenek rezegni, összezavarodsz majd, akár a negyedik, akár a hatodik szál rezeg, mert a szálak mindig párban érkeznek. Legtöbben közületek észreveszik, amikor a kiegészítő DNS szálak elkezdenek rezegni, mert érezni fogjátok, hogy a tudatosságotok változik, erőteljesebbé válik.

Minden lelki ember [spiritualista] tudja, hogy valami történik bennetek, amit nem értetek. Említettem a bevezetőmben, hogy néha elfelejtesz dolgokat. Ez amiatt a dolgok miatt van, amit átéltek ezeknek az új csakráknak a csakra rendszerbe való bevezetése folyamán. Olyan ismeretek letöltését kapod, amikről azelőtt sosem hallottatok.

Ha azt gondolod, hogy ezek a letöltődések nem szakítják meg a gondolati folyamataid, gondolkozz csak el rajta. Ha hat DNS szálat rezegtetsz, nem fogod megérteni, hogy azok milyen tudásanyagot rezegtetnek meg. Nem fogod megérteni, mit próbálnak elmondani neked ezek a szálak, mert az agyad még nem tudja kezelni az ismeretet. Nehéz olyan ismeretanyagot kezelni, amit nem értesz. Így, ahogy ezeket a „letöltéseket” megkapod, írd le, és ne kérdőjelezd meg őket. Vigyél egy jegyzetfüzetet, egy kis számítógépet, vagy más eszközt magaddal, és így jegyzeteket készíthetsz.

Ha az jut eszedbe: „Foton légzés 8,654-re becsült”, írd le. Később, amikor keresztülmész utadon, és valamit a prána légzésről gondolsz, amit a 8,654 szintre becsültek, azt fogod mondani: „Ó, Istenem, ez az a szám, amit leírtam”.

Nemcsak a csakráid változnak, hanem valószínűleg közel nyolc DNS szálad lesz a fizikai testedben. Tested szert tesz bármire, amire szüksége van, hogy megtegye útját. Éppen most, ha hat DNS szálad van, akkor azok valószínűleg nincsenek bevonva teljesen a testi folyamataidba. A test megpróbálja bevonni őket, de nem sikerül neki, mert edzened kell. A testnek meg kell erősödnie. Az edzés előnyös a plusz DNS szálak aktivációjának vonatkozásában.

KÉRDEZŐ: Milyen régi a csakra rendszer, és hogyan használjuk majd az új csakrákat?

KIRAEL: A csakrák a fényed legrégibb rendszere. Ezt a csakra rendszert hozod magaddal minden életedbe. Nem akasztod fel a szögre csakra rendszered, amikor meghalsz. A Föld síkja az egyetlen hely, ahol használni tudod csakráid. Amikor a jelenlegi csakra rendszereddel idejöttél, pontosan tudtad, mire valók és mit teszel majd a különböző csakráiddal. Jóllehet, nincsen tapasztalatod az új csakráiddal, és így szeretnéd tudni, hogyan használod majd őket.

Az új csakrákkal való utad a tudatosságról szól. Az új csakrákat arra alkották, hogy emeljék tudatosságod. Rendszerint, a csakrák többet hordoznak, mint pusztán fotonenergia. Mindent tartalmaznak, amit szeretnél tenni ezen az életutadon. Csakráid az állandó tudatosság állapotában vannak.

Megtanulhatod, hogy hogyan férj hozzá az energiához a csakrákban. Néhány embernek csupán egy pár nappal ezelőtt tanítottam meg, hogyan jusson be a csakra rendszer egy részébe, a fény esszenciába, és válasszon ki parányi részecskéket, és nyissa ki őket. Amikor úgy érzed, hogy ezek a parányi darabkák nyitva vannak, látni fogsz majd egy képet. Lehet, hogy először megijesztenek, mert nem részei világodnak, de az ismeret bámulatba fog ejteni. Most azt gondolod: „Meg fogom tenni ezt. Ezt most azonnal megteszem.” Nos, majd meglátjuk, mi történik, de ne hidd, hogy megteszed. Nem számít, mert a változás megtörténik mindenképpen.

Ha szeretnéd tudni, mit tegyél az új csakra rendszerrel, légy tudatában a bíbor színű csakrának. Ha valaha is lefotóztattad csakráid, lehet, hogy láttál bíbor fényt. Előző életeidről és jelen életedről mindent elraktároztál abban a kicsiny bíbor energia gömböcskében. Juss be ebbe a bíbor fénybe, és majd megtudsz valamit az új csakráidról.

KÉRDEZŐ: A csakrák a testen belül találhatóak?

KIRAEL: A józan ész azt fogja mondani, hogy a csakrák nincsenek a testen belül. Nem tudnak illeszkedni a testen belül.

Például, a jelenlegi bázis, azaz gyökér csakrád, ami piros és leföldel, egyedül a testedhez csatlakozik. Le és fölfelé lebeg. Lenn helyezkedik el, néha a térdeid környékén és utána fenn a derekat közepe táján, és így tovább.

A három új csakra rajtad kívül található, szintén, de a fejed felett, az elméd felett. Most mind a három új csakra állandóan együtt dolgozik veled, de nem láthatod őket, és sokan közületek nem is tudják, hogy ott vannak. Agyad esetleg azon dolgozik, hogy megtegyen bizonyos dolgokat, de úgy találod majd, hogy nem tudja megtenni, szóval megrázod fejed időről időre, mert nem érzi jól magát. Ez azért van, mert az új csakrák veled dolgoznak, hogy egy új tudatosságot hozzanak el.

KÉRDEZŐ: Sok Fénytevőnek vannak jelenleg pénzzel és egészséggel kapcsolatos ügyei. Mivel kell tisztában lennünk, hogy pozitívak maradjunk, és ezek az ügyek összefüggnek az új csakrákkal?

KIRAEL: Nem az új csakrák hozták létre ezeket az aggodalmakat. A pénz, a kapcsolatok és az egészség a három alaptéma, amivel kapcsolatosan az emberek elfogultak. Az új csakrák segítenek megváltoztatni gondolataitokat ezekkel az ügyekkel kapcsolatosan. Például, ha olyasvalakit ismersz, akinek betegség miatti fájdalmai vannak, az új csakra rendszer segíteni fog neked, hogy a jelenben maradj. Ha arra gondolsz, hogy elveszíted ezt a személyt a halál folyamatában, megsiratod őt, mielőtt ez megtörténik – a tudatos elméd nem megy oda veled. Ez azt jelenti, hogy te találod ki ezt az egészet. Egy olyan dolog illúziójának csapdájába esel, ami jelen pillanatban nem valóság. Az új csakra rendszer tudatára ébreszt ennek.

Másik példaként vegyük a pénzt. A pénz egy illúzió, a valóságod egy gyújtópontja, ami azért létezik, mert hiszel benne, hogy létezik. A pénzügyi gondok azért léteznek, mert szükséged van rájuk. Azt kérded: „Úgy érted, szükségem van a pénzügyi gondokra? Nem akarom, hogy legyenek pénzügyi gondjaim.” Nos, még a harmadik dimenzióban is, ha igazán le szeretnéd tudni a pénzügyi gondjaid, már megtennéd. A pénz nem egy lerögzített akadály ebben a dimenzióban. Sőt, még nem is valóság. Ez a valóságod egy gócpontja, ami túlmegy a pénzen magán. Lehet pénzed bármikor, amikor szükséged van rá. Ez tőled függ. Ezt mondod: „Nos, Istenem, ha lehet pénzem, akkor lesz is.” Nos, szerezz, ha szeretnél. Lehet pénzed, de tudnod kell, mit tegyél ahhoz, hogy megszerezd. Meg kell változtatnod a gondolataid, és akkor tedd meg azokat a dolgokat, amik szükségesek. Emlékezz, maradj a jelenben, és az új csakra rendszer segíteni fog, hogy finomítsd a gondolataid, azért, hogy a pénzügyeidet egy fénnyel telítettebb nézőpontból lásd. Minden ügyed – pénz, egészség, kapcsolatok – a segítségeddel rendbe fognak jönni.

KÉRDEZŐ: Hogyan dolgozzak ezekkel az új csakrákkal, hogy fénnyel telítsem őket, vagy teljesebben aktiváljam őket?

KIRAEL: Végezd el ezt a gyakorlatot: Egy kicsit zárd le érzékeidet, de ne aludj el. Csukd be szemed, és kezdd el utad, barátom. Lásd ezt a három csakrát kb. 7,5 cm-re a fejed felett, 2,5 cm távolságra egymástól. Lélegezz be egy prána lélegzetet, és vigyél át fotont a három csakrán keresztül. Vidd az energiát az agyadon keresztül az elmédbe, és utána a Szignál Sejtedbe, a tobozmirigyedben. Utána végy egy másik lélegzetet, és hagyd, hogy tovább haladjon lefelé a testeden keresztül, és vizsgáld meg, vajon érzel-e különleges érzetet, ami a testi folyamataidban jelentkezik. Ha nem érzel, próbáld újra. Ez nem meditáció. Ez egy gyakorlat, amit bárhol, bármikor tudsz gyakorolni.

KÉRDEZŐ: Azok a gyerekek, akik most születnek, rendelkeznek már az új csakrákkal?

KIRAEL: Az elmúlt huszonöt évben született gyerekek már nyitottak az új csakrákra, de az újszülöttek, és az utóbbi négy, vagy öt évben született gyerekek már az új csakrákkal érkeztek. Már nincsenek alsó csakráik, mert az egész útjuk arról szól, hogy ráébredjenek erre az új szintre. …

Ha látnád az új csakra mintákat, észrevennéd, milyen szépek, és milyen gyönyörű dolog történik ezeknek a gyerekeknek a rendszerében. Mondhatnád: „Mi a helyzet a fiatal lelkekkel, akik csupán most érkeznek erre az útra?” Fiatal lelkek érkeznek, és imádkoznak, hogy kisilabizálják ezt az utat, mielőtt a Változás megtörténik. A legjobb esetben is ez nehéz lesz számukra, de ez egy másik téma más alkalomra.

KÉRDEZŐ: Sokan mennek zarándokútra szent helyekre, portálokhoz és koordinátákhoz. Megmagyaráznád ezt a fajta spirituális tevékenységet, és hogy hogyan függ össze csakráink evolúciójával?

KIRAEL: Ezeknek az úgynevezett zarándoklatoknak egy fajtája a horgoktól való mentesítéssel jár együtt a szent helyeken. Mátrix horgok olyan energiák, amiket mélyen a földbe helyeztek el, egy olyan eszközként, amely ezt a harmadik dimenziós mátrixot a helyén tartja. Ezeket a mátrix horgokat találták meg szent helyeken, illetve a szent helyek valahol csatlakoznak hozzájuk.

A Fuji hegy Japánban egy szent hely, és mint minden szent helynek, szüksége van rátok, hogy megnyissátok varázslatos érzékeiteket, hogy bemérjétek a horgokat, és utána megfejtsétek az ismereteket, amiket ott tároltak. Az új csakrák segíteni fogják ezen a törekvéseteket. Számos szent hely vár arra, hogy felfedezzék, és tudásanyagukat megfejtsék.

Új csakráid most arra hangolódnak, hogy segítsenek ebben a vállalkozásban. A jövő egy időpontjában az omni-agyad megrezdíti tudatosságod. Amikor készen állsz, hogy omni-agyad válaszd, az aktívvá válik életedben. Azt gondolhatnád, összezavarodtál az új ismeretek miatt, de ne aggódj. Csupán tudnod kell, mi történik.

KÉRDEZŐ: Az utóbbi időben fontos dolgokat felejtek el, ami hatással van a munkámra. Mit tegyek, hogy ébernek érezzem magam, és teljesen itt legyek?

KIRAEL: „Köd” van az agyadban. Minden reggel végy prána lélegzetet, és mondd magadnak, hogy ma jobban vagy, mint tegnap voltál. Nem kell tudnod, hogy hogyan leszel jobban, csupán azt kell mondanod, hogy kezdesz jobban lenni, és ezt is fogod érezni. Feltétlenül tedd ezt minden reggel és három, vagy négy nap elteltével érezni kezded a különbséget.

Vigyázz, mit gondolsz. Az elméd ködös, mert nyitott a tudatosság többi szintje felé. Összezavarja az elméd, amikor a dimenzionális valóság szintjeire gondolsz, ami az agyadba érkezik, és ezt nem érted. Az új ismeret a csakra rendszereden keresztül érkezik, és helyet foglal el agyadban, így nyomást gyakorol rá.

Ez az egész út arról szól, hogy legyen meg a bátorságod, hogy megváltoztasd gondolataid. Kelj fel reggel, és feltétlenül mondd: „Jobban érzem magam ma, mint tegnap.” – és egy kis szikrát érzel majd, és azt gondolod: „Ó, ez működött. Ez tényleg működött. Ez igazán nagyszerű.” A gond az, hogy valószínűleg nem teszed meg minden reggel. Annyiban hagyod a dolgot, és a tudati köd visszatér.

Ez egy életstílusbeli változás kell, hogy legyen. Váljon ez a gyakorlat a napi rutinod részévé. Ugyanezt megteheted, amikor az alvási állapotodban történő éjszakai utazásod jön el. Mondhatod: „Tudom, hogy elutazom az alvási állapotomban, és távolabb szeretnék jutni, mint ahová valaha is jutottam. Szeretnék emlékezni is arra, hol voltam.” Meg fog történni, barátom.

Az új csakrák útja arról szól, hogy a tudatosság egy új szintjére jutsz. Én egy mester vagyok, de nem tudom felébreszteni a tömegeket egymagam. Szükségem van segítségre. Nem tudok mindenkit elérni. Segíteni tudtok nekem azáltal, hogy megtanulsz közvetíteni, hogy eljuttasd ezt az ismeretet a világnak. Legyen meg a bátorságod, hogy megtedd utad, maradj az igazságban, és menj tovább. Amikor megtetted az első lépést előre, és az igazságban maradsz, folytatni fogod az előrehaladást, de ha mondasz, vagy teszel bármit is, ami nincs összhangban az úttal, öt lépést fogsz visszalépni. Ez az árnyoldala ennek az útnak.

A legtöbb ember olyan dolgot tesz, amit helyesnek, vagy jónak érez, mégis elmulasztja, hogy a napi élete részeként tegye ezt. Útközben valahol abbahagyja. Ez a jelenlegi csakra rendszer és DNS megszokott viselkedésének része, de ez egy más történet.

KÉRDEZŐ: Kirael mester, amikor a lélek testembe utazom, amíg alszom, nem akarok visszatérni a fizikai testembe. Az új csakrák megváltoztatják ezt a dinamikát?

KIRAEL: Az új csakrák segítenek emlékezni, miért vagy itt, és ez a testbe való visszatérést örömtelibbé teszi. Az igazság az, hogy még most is, alig várod, hogy visszatérj ide, mert fel akarsz kelni és meg egy újabb napot szeretnél teljesíteni ebben a dimenzióban. Ezt mondod: „Ó, igaz, nos nem te éled a napjaim. Az én napjaim nehezek.” Ez lehet, hogy igaz, de ha felébredsz holnap reggel, csak azért teszed ezt, mert akarod. Így, amikor felébredsz reggel, és mondod: „Ó, Istenem, egy másik rohadt nap”, ami nem igaz, és ez egy borzasztó dolog, amit magaddal teszel. Te pontosan azért ébredtél fel, mert még egy napot itt akartál lenni.

Szóval, bármit mondasz, ami elrontja utad, nem szolgál téged. Azért választottad ezt a testet, hogy megtedd ezt az életutad. Bizonyosodj meg róla, hogy amikor visszatérsz éjszakai utazásod után, tiszteled tested azáltal, hogy tudatában vagy ennek: nemcsak azt választottad, hogy megteszed ezt az utat, de azt is választottad, hogy ebben a testben teszed meg azt.

A fejlődő csakra rendszered tudatára ébreszt arra, hogy milyen pozitív utad. Éppen most, egy mélyebb szinten, tudod, miről szól utad. Ezért, amikor a Teremtő azt mondta: „Van egy hely. Akar valaki a Földre menni?” te voltál az első a sorban. Nem tudtál várni arra, hogy ide kerülj. Ha ma meghalnál, azonnal a sorban állnál, mondván: „Elérhető vagyok, elérhető vagyok. Én fogok menni, én fogok menni.” Csupán nem emlékszel, hogy te akartál visszatérni. Az új csakrák segítenek emlékezni, hogy te akartál visszatérni.

A te esetedben, amikor éjszaka elmész aludni, elhagyod a tudatosság ezen szintjét, és egy másik bolygóra mész, egy másik időzónába, egy másik helyre. Végül visszajössz egy testi folyamatba, és amikor ezt megteszed, azt gondolod: „Ó, Istenem. Ez borzalmas.” Ez nem borzalmas. Jelenleg nehéznek találod a visszatérést ebbe a dimenzióba, mert nem követed végig azt, hogy amit mondasz, azt fogod megtenni, és ez teszi ezt az utat beteljesületlenné. Ha azt mondod, hogy valamit megteszel, tedd meg. Ily módon, a legcsekélyebb gondod sem lesz azzal, hogy visszatérj ebbe a dimenzióba.

Nagyszerű életed van egy másik dimenzióban. Nagy dolgokat teszel, bár még mindig ezen a harmadik dimenziós úton dolgozol. Szóval, amikor eléred az átjárót, hogy visszatérj alvó testedbe, ahelyett, hogy azt mondod: „Ó, Istenem, utálom ezt az utat”, változtass ezen a gondolaton. Légy boldog, amikor visszatérsz a testbe. Amikor felkelsz holnap reggel, csak végezd utad, és élvezd.

KÉRDEZŐ: Az új csakrák segítenek nekem abban, hogy szeressem magam?

KIRAEL: Az új csakrák segíteni fognak abban, hogy megismerd az igazságot, és csak az igazságban tudod szeretni magad.

Ha mindannyian megtanuljátok szeretni magatokat egy kicsit jobban ma, mint ahogy azt tegnap tettétek, egy új bejáratot találnátok a DNS-etekben ami megerősít titeket és utatokat. Az új csakrák segíteni fognak, hogy rátaláljatok saját magatok szeretetére.

Addig is, minden nap tégy valamit, amit nem akarsz megtenni, de a szívedben tudod, hogy meg kell tenni. Hagyd ott a munkád, és szerezz egy másikat. Költözz el lakásodból, és szerezz egy újat. Helyezd magad a győztesek tudatállapotába. Erősebb leszel.

A győztes tudatállapot az igazság, a teljes igazság, és csakis az igazság. Az igazság gyakorlása a bizalom ügye. Amikor a bizalom van soron, bízni fogsz utadban, és képes leszel szembenézni bármivel, különösen magaddal. Új csakráid segítenek ebben, de meg kell tenned utad.

Senki sem tökéletes. Megvan a saját utad, amin dolgoznod kell, mégis, bármikor, amikor másoknak esélyük van rá, téged hibáztatnak körülményeik miatt. Olyan vagy, mint egy kosár, amibe mások beleteszik gondjaikat. A fejed felett van ez a nagyszerű hatalmas nyitott rész, és mások beledobják szemetüket, mert helyesen viseled a helyzetet, és a haragot nem tartod meg. Légy tisztában saját utaddal. Ismerd meg igazságod, bizalmad és szenvedélyed. Ha tudod igazságod, bizalmad és szenvedélyed, ismerni fogod a tisztaság, kommunikáció és befejezés hármasságát, és az imádság, meditáció, alvási állapot programozás és a mesteri irányítás négy pillérét [Kirael mester a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvére utal]. Kezdd az igazsággal. Igazat beszélj, és az emberek abba fogják hagyni azt, hogy gondjaik miatt téged okoljanak, és megtanulod szeretni magad annyira, hogy meggyógyulj (vagy gyógyíts).

Tudod az igazságot, és tudod, mikor csúsztál ki az igazságból. Azt is tudod, amikor ez megtörténik, meg kell találnod az igazságot újra. Amikor az idő 100 százalékában az igazságban vagy, nem lesz ellenséged. Ez az igazság. Legyen meg a bátorságod, hogy próbálkozz.

KÉRDEZŐ: Amikor megkértél minket, hogy csukjuk be szemünket, úgy éreztem, hogy csakráim áthajoltak, és nem találtam a középpontot. Hogyan hozzam létre az egyensúlyt, amíg üdvözlöm és felölelem a három új csakrát?

KIRAEL: Nos, megválaszolom kérdésed, de néhányan majd azt mondjátok: „Hűha, ennek van értelme”, és nem figyelnek arra, amit mondok. A harmadik dimenzió a képzeletetek egy kitalációja. Szóval, ha nem tetszik az, ami a testetekben folyik, el kell mennetek elmétekbe, és meg kell változtatnotok. Elmehetsz orvoshoz, és tablettákhoz juthatsz, vagy megalkothatod az egyensúlyt, amit keresel, a gondolataid megváltoztatásával. „Rendben. Vidd a középpontba.” Hidd el nekem, a középpontba fog mozdulni. Ehelyett ezt mondod: „Ez nem jó érzés. Alig állok a lábamon.” Ez nem jó érzés, mert ez nem helyes. A csakráid éppen alkalmazkodnak. Tudd ezt, és bátorítsd őket, hogy megtalálják az egyensúlyt.

Az új csakrák belépnek ebbe az útba, folyamatosan igazodnak, amíg összhangba nem kerülnek. Amikor alig állsz a lábadon, ezt mondod: „Ó, Istenem, csak arra van szükségem, hogy elmúljon”, és végül el fog múlni.

Másrészről, próbáld ezt mondani: „Ó, éppen ott ragadd meg. Most rakd rendbe.” Sokkal gyorsabban fogja magát elrendezni. Légy tudatában utaddal, és hogy mi történik testeddel az új csakrák bevezetésével.

Emlékezz, csípd nyakon magad, amikor az összhangon kívül beszélsz, vagy gondolkozol. Bármit meg tudsz változtatni azáltal, hogy tudatában vagy gondolataidnak, és megváltoztatod őket, amikor azok nem szolgálnak téged. Erről szól ez az egész út.

KÉRDEZŐ: Beszélnél a töredékekről és a legkönnyebb módról, hogy kezeljük őket?

KIRAEL: A töredékek, vagy szilánkok: energia letöltések a felsőbb énedtől. A legjobb, ha hozzászoksz. Legtöbben közületek minden ötödik napban kaptok töredékeket a csakra rendszer változásával. A múltban, öt hónap, sőt öt év telhetett el a töredékek között. Közületek sokak számára, azok a szilánkok, töredékek, amik most érkeznek, a csakráitokba ragadhatnak. Végül ezek kiegyenlítődnek testeitekben. Amikor felsőbb éned ezt mondja: „Rendben, vihetsz még két töredéket a bíbor csakrádba”, ebben nincs választásod. Csupán két töredéket, szilánkot veszel el ekkor. Ha nincs választásod, ezt mondhatod: „Add ide az összest most azonnal, legyünk túl rajta”, de ez túl sok lenne a tested számára, hogy kezelje. Légy tudatában a tested tervével, és ezeknek a szilánk töredékeknek a feldolgozását tedd zökkenőmentesebbé, úgy, hogy lefekszel és beengeded őket testedbe.

Légy tudatában, hogy vannak olyan formáid, amik letöltik testedbe töredékekként, szilánkokként energiáikat. Legtöbben közületek tudjátok, hogy három formátok létezik. Ezek közül a formák közül néhány már hazatért, néhány éppen távozóban van. Szeretnének kijutni innen, szóval belétek tölthetik energiáikat. Tegyük fel, van egy formád, aki egy buddhista egy kicsiny kínai tartományban, és ez a forma felkészül, hogy megtapasztalja a halál folyamatát. Haza fog térni a felsőbb énedhez. Utána, letölti számodra mindazt a tudást, amit Kínában tanult. Olyan dolgokat fogsz tudni, amit másképpen nem tudnál. Feküdj le, amikor ez a hatalmas ismeretanyag töredék letöltődik, és nézd, hogy vajon megkönnyíti-e ez ennek az energiának behangolódását testedben.

KÉRDEZŐ: Amikor keresztülmegyünk ezeken a fizikai változásokon, hogyan tudjuk meg azt, hogy közülünk ki menjen el orvoshoz, és ki oldja meg saját maga?

KIRAEL: Tudod, mikor kell elmenned orvoshoz, azt találod majd, hogy elmész az orvoshoz. Más szavakkal, ne kérdőjelezd meg választásod, csak menj, mert ez az utad része. Tedd meg a teljes utad, és légy tudatos. Amikor fáj a térded, és már nem tudtad kezelni, menj el orvoshoz. Több mint valószínű, az orvos ezt fogja mondani: „Nos, ellenőrizzük csak le itt”, és – puff – már el is múlt. Ezt fogod mondani: „Mi a csuda volt ez? Ilyen egyszerű lenne?” Igen.

A lényeg az, hogy el kell menned az orvoshoz, és amikor elérted azt a megértést, hogy megtetted, hangsúlyozd a „megértés” szót. Ne menj bele a tudat játékába, hogy mi is történik. Csupán tedd meg az utad, hogy elmész az orvoshoz, ahogy a megértésed diktálja. Lehet, hogy hat hónap, vagy hat év is eltelik, mire megérted spirituálisan, miért kellett elmenned az orvoshoz.

Az út lényege az, hogy meglegyen a tudatosságod arról, hogy valami van, aminek szüksége van a gyógyulásra. Ha nem teszed meg valami alternatív módszerrel, akkor menj orvoshoz. Csupán légy tisztában azzal, hogy ha egyszer bekerültél az egészségügyi rendszerbe, akkor kezelned kell ezt a rendszert.

Tudsz mindent, és az új csakrák segíteni fognak erre emlékezni. Agyad halántéklebenye kapcsolódik az omni-agyadhoz, és ennélfogva tudomással bír az új csakrákról és mindenről, amit tenned kell. Szóval használd ezt az energiát, hogy meghatározd, vajon elmenj-e az orvoshoz, vagy sem.

KÉRDEZŐ: Mi a kapcsolat a három új csakra, az omni-agy, és az általam érzett szabadságérzet között?

KIRAEL: Tudomást szereztél valamiről, és most tudnod kell, hogy mi ez a tudatosság. Van itt munkád, amit jól végzel, de rá kell jönnöd, hogyan juss egy új munkához ott. Értsd meg, hogy ennek az útnak a következő részéhez értél. Holnap reggel újjászületsz, és ezután minden egyes reggel ezt teszed. Ez a teljes út a tudatosságra való ráébredésről szól, ami a három csakrán belül található.

A Plejádok-ban lévő új munkád végett tanulsz. Láttalak egy olyan helyen, amit Aquillia-nak hívnak. Új tudást tanultál, és lehoztad ide a földi síkra, hogy meglásd, vajon bevonhatod-e ebbe az útba. Ez a szabadság érzés, amit érzel, annak a tudata, hogy beléptél a növekedés ezen útjára.


Zárszó

Fontos tudni, hogy mit takar a három új csakra útja. Ez a magasabb tudatosságodról szól. Te irányítod életed minden tényezőjét, a DNS-ed, az omni-agyad és a fizikai agyad. Te irányítod ezt a teljes testi folyamatot. Mindent te irányítasz, és ez a három csakra ráébreszt majd erre a tényre.


© Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/




Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa