2011. október 17., hétfő

Gondolataitok határozzák meg gazdagságotokat


Gondolataitok határozzák meg gazdagságotokat


Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével



Your Thoughts Define Your Abundance
© Fred Sterling
Minden jog fenntartva!
Lightways Publishing 3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com



Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/



KIRAEL: Eljöttem hozzátok, hogy beszéljek a gazdagságról. Az én meghatározásom a gazdagságot illetően eltér a legtöbbtől. Bolygótok őshonos törzsei tudják, mi a gazdagság, azonban nem adták meg nekik a lehetőséget, hogy a világnak ezt elmondják. Így, ezt én fogom megtenni.

A gazdagság annak a megértéséről, megismeréséről szól, miszerint ti alkotjátok meg világotokat. Az életről szól a szeretetben és szenvedélyben, és nem arról, mit birtokoltok, vagy mit nem. A yin/yang világában éltek, ahol mindennek van ellentéte. Legtöbbetek azt hiszi, hogy ha van hanyatló korszakotok, akkor lesz felemelkedő is, hogy valahogyan a yin/yang varázslatosan előtérbe lép, és végül megtaláljátok azt a gazdagságot, amit kerestek. Hány évet töltöttetek el hiába a pénzügyi gazdagság, jó kapcsolat, jó egészség keresésével? Hol van a „yin és a yang” ezekben a helyzetekben? Az úton van. Ha hátradőlve ültök, várva, hogy megforduljon a szerencse, hogy a yangot felváltsa a yin, vagy fordítva, akkor sokáig fogtok várni. Lehet, hogy megtapasztaltok változást, azonban ez nem az a változás lesz, amit kerestek.

A szerencse megváltoztatása érdekében tudnotok kell, mit akartok, és utána meg kell tenni azt, ami szükséges a megszerzéséhez. Van tiszta képetek arról, amit akartok, vagy ez az izgatottság által elhomályosított? Azt mondjátok: „izgatottságtól elhomályosított – Kirael, mit értesz ez alatt?” Az izgatottság egy zűrzavaros [kaotikus] energia, mely ironikusan, elhomályosítja azt, amit akartok. Amikor az izgatottság állapotában vagytok, több izgalmat vontok be magatokba, és ez vágyaitok megjelenítése [manifesztálása] ellen dolgozik. Nem azt mondom, hogy az izgatottság feltétlenül megakadályozza vágyaitok megjelenítését. Akik az izgatottságban vannak, közülük hozzávetőleg egy százalék jeleníti meg vágyait, mert sikerül felhasználni az izgatottságot arra, hogy feltöltse szenvedélyüket, és a szenvedély határozottan támogatást nyújt nektek az úton végig.

Honnan fogjátok tudni, mikor van szükségetek szenvedélyre? Nos, valami ilyesminek tűnhet. Egy nap felébredtek, és egy jelenlétet éreztek magatok körül, mintha egy fény olvadt volna össze fényetekkel. A Teremtő, a tanácsadók és angyalok varázslatos erején keresztül, valamit hallotok mélyen elmétekben, mely rákapcsolódik szívetekre. Valahogy így hangzik: „kelj fel! Kapcsold le a televízió készüléket, és beszélj velem. Mondd el nekem, mit akarsz!” Ezt mondhatjátok: „ezt és ezt akarom” és a csodálatos energiaminta ezt válaszolja: „nem, ez nem lehet a tiéd” és azt felelitek: „nem értem. Tisztázásra van szükségem!” – és a Lélek szívetekhez beszél, és ezt mondja: „nem halljuk, mit mondasz. Látjuk mozgó ajkaid. Halljuk hangszálaid rezgését, azonban nem érezzük szenvedélyed”- és a fény szóba hozza: a szenvedélyt!

Világotokat gondolataitok alakítják, melyet szenvedélyeteknek kell támogatni. A szenvedély – az izgatottsággal ellentétben – az a csendes, nyugodt energia, mely előremozdítja utatokat. Szenvedély nélkül utatok a zűrzavar [káosz], vagy a több kimenetel tárgyát képezi. Legtöbbeteknek minden nap egy bizonyos ponton vannak negatív gondolatai, és néhányotoknak egész nap, és igen nagyon szenvedélyesek vagytok velük kapcsolatosan. Ha közelről megszemlélitek életeteket, rá fogtok lelni arra, hogy az a gondolataitokhoz igazodik. Tehát, gondoljatok más gondolatokat, és eltérő eredményeket fogtok kapni. Akikről úgy tűnik, hogy minden arannyá változik, amihez hozzáérnek [mint Midász királynál*], azok nemcsak szerencsések, vagy jó helyen vannak a jó időben. Ők gondolkodók, ügyes, szerető gondolkodók. Pozitív gondolatokat ölelnek fel önmagukkal és a világgal kapcsolatosan, amiben élnek. Oprah Winfrey egyszer azt mondta, mindig azt gondolta, bármije meglehet, amit akar az életben. Egy szegény afro-amerikai gyermek volt, az Egyesült Államok egyik legdélebbi államában nőtt fel, egy vezetékes víz nélküli, elkülönített, előítéletes világban, mégis azt gondolta, hogy mindene meglehet. … és tudjátok mit? Mindene megvan. Láttátok már valaha őt dolgozni? Szenvedély jön elő pórusaiból.

Világotoknak nem kell yin/yang-nak lennie. Hagyhatjátok, hogy a világ többi része a yin és yang energiába folytassa útját, bírjanak a felívelésekkel és hanyatlásokkal [szerencse kedvező és kedvezőtlen fordulataival], mialatt ti megragadjátok életetek irányítását, és csupán azt tapasztaljátok meg, amit kívántok. Ma kötelezzétek el magatokat, és építsétek fel szenvedélyeteket azáltal, hogy nem engeditek meg a negatív gondolatoknak elméteken áthaladni. Leltározzátok önmagatokat. Tudjátok, kik vagytok, mik vagytok, és milyen energia áll rendelkezésetekre. Majd kezdjétek meg a szenvedélyetek útját, és soha ne nézzetek vissza. Haladjatok előre azzal a tudással, hogy minden, amit akartok, már a tiétek. A szenvedély az út. Amikor úgy tűnik, kihívásaitok leküzdhetetlenek, használjátok a nyers elhatározást [eltökélt szándékot], és emlékezzetek, hogy a Teremtő Fényének részecskéi vagytok. Tehát, fényesítsétek fel bensőtöket oly sok szenvedéllyel és szeretettel, hogy felsőbb énetek, minden tanácsadó és angyal eljöjjön, hogy segítséget nyújtson minden egyes lépésnél ösvényeteken, megvilágítva azt számotokra, míg rá nem leltek utatokra. Tehát, öleljetek fel minden újat ma, azáltal, hogy megnyitjátok szíveteket, és túljuttok az öt érzékszerven, hogy felismerjétek, milyen sokkal többek vagytok egy hangszernél, melyen a világotok yin és yang energiája játszhat. Ti teremtők vagytok, ti teremtitek meg a világot körülöttetek gondolataitokkal, melyet őriztek, hogy igazak legyenek.

KÉRDÉS: Hol kezdjük, Kirael mester?

KIRAEL: Megalkothatod a saját új gondolataid szövedékét, hogy azzal mozdulj előre, azáltal, hogy a pillanatban, a Mostban élsz. Légy evolúciós [fejlődési] gondolkodó! Hagyd hátra a múltat! Minden reggel ébredj fel, és emlékeztesd magad, hogy jobban vagy, mint tegnap voltál. Használd az imádságot, hogy napodon átkalauzoljon: „Isten, segíts nekem érezni azt a hatalmat, mely bennem tüzeli a lángot, és hadd érezzem a szenvedélyt, hogy olyan erősen álljak, mint még azelőtt soha. Hadd sétáljak be a világba fényed lángjaként, tudván, hogy minden új nap egy új kezdet, egy esély, hogy újból járjam utam.” Néhányan közületek azt hiszik, hogy ezek nagy szavak, ellenben azelőtt ezek sosem működtek. Ezért nem volt világotoknak soha elég felébredt spiritualistája azelőtt! Ez többé nem igaz. A lelkiség [spiritualitás] fénye most a világ körül ég, és a szenvedély a levegőben van. A szenvedély táplálja a szenvedélyt – és a szívcsakrátok fényének egy része.

Nyissátok meg szíveteket, és tudjátok, hogy biztonságban vagytok, mert a Teremtő Szerelmeként éltek. Ne fordítsatok figyelmet arra, hogy szomszédjaitok, családotok, vagy barátaitok mit gondolnak. Gondolkodjatok el arról, amit akartok, és tudjátok, hogy az egész a tiétek lehet. Néhányan közületek megfizetik az árát annak, hogy a tömegektől eltérően gondolkodnak. Barátaitok esetleg egy kicsit idegenként gondolhatnak rátok, és néhányan még el is távolodhatnak tőletek. Ez rendben van. Hamarosan újra átgondolják ítéletüket, amikor sikert értek el mindenben, amit tesztek. Legyetek az a szeretet, amik vagytok, és legyen meg az a kapcsolat, barát, munka, gazdagság, amit akartok! Igazságban és hálában fogjátok élni életeteket, és ki kérhet ennél nagyobb gazdagságot?

KÉRDÉS: Részletesen kifejtenéd, hogy az önszeretet miképpen hat a gazdagságra életünkben?

KIRAEL: Épp most válaszoltam meg ezt a kérdést, azonban valamit hozzáteszek a további tisztázás céljából. Közületek legtöbben nem tudják, mi a szeretet, és fel sem ismerik a szívet benn. Az emberi világ nagyobb része azt hiszi, hogy bűnösök vagytok, és így születtek. Nem ezért keresztelnek csecsemőként? Az igazság az, hogy sosem voltatok bűnösök. Ti a Teremtő Fényének részecskéi vagytok itt, hogy utazzatok, tapasztaljatok és fejlődjetek. Szeretetként kezdtétek, és szeretet maradtok az úton mindvégig. Amikor irányt változtattok, a szeretet pályájáról kifelé, csupán utaztok. Még mindig a szeretet vagytok, és mindig rendelkeztek azzal a választási lehetőséggel, hogy visszatérjetek önmagatokhoz, vissza a szeretethez. Folytassátok a parányi fényrészecske keresését mélyen benn, a szív csakrátokban! Amikor ráleltek, adjatok még több fényt neki, míg meg nem alkotjátok mellkasotokban a szeretet érzését! E felizzított szeretettel magatokban, az eget, a fákat, sőt, még a földön a köveket is egy teljesen más fényben fogjátok látni. Látni fogjátok a szeretetet, csodát, és az élet gazdagságát, és tudni fogjátok, hogy ennek az egésznek a részei vagytok. Teremthettek a szeretet e teréből.

KÉRDÉS: Hogyan alkossunk meg gazdag gondolati folyamatokat, mialatt a mátrixban dolgozunk?

KIRAEL: Ahhoz, hogy építs a mátrixban, a tömegtudatban, ezen belül kell gondolataidat tükröznöd. Ez olyan, mint egy tükörház felépítése – ha akarod – mely visszatükrözi fényed a mátrixba, és vissza rád. Ez némi erőfeszítés és összpontosítás belehelyezését jelenti abba, hogy az a szeretet és fény légy, aki valójában vagy. Amikor fényed betükröződik a mátrix energiájába, építhetsz, és beleszőheted saját valóságaidat ennek az energiának a közepébe. A mátrix csupán olyan erős, mint amilyennek gondolod. Amikor fényed összes csodaszép elemi szálát beleszövöd a mátrixba, amire vágysz, szó szerint visszatükröződik rád, és annak látod a mátrix energiát, ami. A visszatükröződés növekedik, a lelki, vagy omni-agyban, oly módon, hogy dolgokat rak ösvényedbe úgy, hogy képessé tesz téged arra, hogy megkülönböztesd őket a mátrix energiától. Valójában egy magasabb szinten dolgozhatsz a mátrixon belül. A mátrix körülvesz téged, azonban energiájának nem fogod megadni magad.

KÉRDÉS: Megmagyaráznád a fényrészecskék igazodását ahhoz, hogy elérjük vágyaink megjelenítését [manifesztálását]?

KIRAEL: Csukd be szemed! Képzeld el, hogy egy fényrészecskét vonsz ki harmadik szemedből! Szinte érzed a rezgést, ahogy homlokod előtt lebeg. Most, lökj egy másik részecskét ki e mögé, azért, hogy legyen két részecskéd egymáson. Folytasd a részecskék kivonását, míg nincs a harmadik szemedből előtűnő harminc centis részecskeszálad! Most gondolj valakire, akit ismersz és szeretsz, és küld ki ezt a szálat, míg meg nem érinti ezt a személyt, bárhol is legyen ő. Így irányíthatod a fény erőit. Ha a részecskéket el tudod mozdítani, hogy szíved szeretettel töltse fel, meg fogod teremteni azt a gazdagságot, melyet keresel, mert lesz egy gazdag természeted. A szeretetben kell lenned, hogy ezeket a részecskéket mozgasd, és a szeretetben kell lenned, hogy megalkosd azokat a dolgokat, melyeket életedben akarsz. A szeretet egy teremtő erő, és amikor szenvedélyed támogatja, a világod számodra egy „püspökfalat” lesz.

KÉRDÉS: Szeretnék többet hallani az érzelmek szerepéről a gazdagság megteremtésének folyamatában.

KIRAEL: Az érzelmi test hozzávetőleg tizenöt centire van a fizikai testtől. Megtestesülsz, hogy megtapasztald az érzelmi testet, melynek magja a szeretet. Az érzelmek egy energiamező által létrehozott erőn élnek, és e tudati síkon elég gyakran a félelem az érzelmeitek üzemanyaga. Amikor mérgesek vagytok, vagy bármilyen negatívat éreztek, ezek az érzelmek beborítják a mag szeretetet. Kilencven másodpercbe telik a negatív érzelemnek távozni, hacsak nem tápláljátok negatív gondolatokkal. Ellenőrizzétek gondolataitokat azonnal, és változtassátok meg őket, amikor negatívan hatnak ki érzelmeitekre. Nagyon gyorsan el fogjátok érni érzelmi testetek magját, és amikor ebből a mag szeretetből éltek, élő teremtők lesztek. A teremtés a kisujjatokban van – hogy így mondjam.

KÉRDÉS: Hogyan kezeljük a félelmet, annak érdekében, hogy a szeretetben maradjunk?

KIRAEL: Fiatal korotoktól tanuljátok a félelmet, és vannak tudat alatti félelmeitek, úgymint a haláltól való félelem, és a kudarctól való félelem. Bizalmat igényel szeretetre cserélni a félelmet. Mivel a kettősségben [dualitásban] éltek, szeretetetekkel szemben a félelem helyezkedik el, elvonva titeket ettől a szeretettől. A félelemmel szemben pozitívnak maradni, az a bizalom, hogy ti a Teremtő fényének részecskéi vagytok, és bármilyen akadályon felülkerekedhettek. Amikor elengeditek a félelmet, és rátaláltok a szeretetre, a félelem nem lelhet rá a visszaútra. Ez a kulcs. Ne engedjétek be a félelmet!

KÉRDÉS: Gazdag ember vagyok, és készségesen osztom meg gazdagságom, azonban néhány ember azt hiszi, sosem mondanék nemet. Hogyan a legjobb válaszolni nekik?

KIRAEL: Nem lehetsz sem túl nagylelkű, sem nem tudnak kiszipolyozni adományozóként. Amikor adsz, meg kell vizsgálnod, mit adsz adományként, mely arra szánt, hogy az átvevőt támogassa útján. Amikor az az ember, akinek az ajándékot adják, folytatja a fogadást bármilyen erőfeszítés nélkül aziránt, hogy saját maga tegye meg az utat, itt az idő lekapcsolni az „adni” gombot. Minden egy választás, és ha az az ember, aki adományaidat fogadja, meghozza azt a döntést, hogy ezt oly módon használja, mely inkább helyettesíti, mint támogatja az utat, akkor meg kell hoznod azt a választást, hogy önmagadat válaszd, és elsétálj; máskülönben te válsz „lehetővé tevővé”, és ez sosem jó.

Ha a szeretet világában élsz, a fény világában, minden, amit elajándékozol, minden csepp szeretet, melyet átengedsz, ezerszeresen fog visszatérni, mert a Teremtő kinyúl szívedbe, és megérint téged. Úgy fogod ismerni a szeretetet, ahogyan előtte sosem ismerted. Még mogorva férjed is bűnösnek fogja érezni magát barátságtalanságáért. Azt fogja gondolni magában: „amilyen szűkmarkú vagyok, amilyen kellemetlenséget okozok neki, még mindig mosolyog rám, és szép dolgokat mond nekem. Azt hiszem, egy icipicit ostoba, azonban pillants rá, a teremtésit, szinte ragyog. Lehet, hogy meg kéne hallgatnom, amit mond.”

Gondoljatok arra a jómódra és gazdagságra, mely elterjed a világban, ha mindenki ezt a szeretetet és fényt hordozná szívében. Ahelyett, hogy ragaszkodtok mindenhez, osszátok ezt meg, és osszátok meg fényeteket! Néhányan a yin/yangot fogják választani, és ha ezt teszik, tudják, hogy hoztak egy döntést. Választásotok csupán más, és gondolatrendszeretek fog átvinni ezen. Meg fogjátok mászni a hegyet, és az a nagylelkűségetek, ahogyan más embereket kezeltek, vissza fog tükröződni rátok. Ha valaki valami rosszat mond rólatok, vagy nektek, ezt ne engedjétek be magatokba! Engedjétek meg szíveteknek ehhez az emberhez kijutni, és adjatok neki fényt! A gazdagság a negativitás és félelem nélküli életről szól. Akik megosztják negativitásukat azáltal, hogy kigúnyolnak titeket, vagy gáncsoskodók veletek, azok félnek. A félelem uralkodik a yin/yang világában. Legyetek annak a mintái, amilyen a félelem nélküli élet. Mondjátok barátaitoknak: „gazdag vagyok. Azt tehetem, amit akarok. Lehet, hogy csupán öt, vagy tíz dollárom van, hogy elajándékozzam, vagy magamra költsem ma, azonban, még amikor ezt is magamra költöm, elajándékozom, mert venni fogok valamit lányomnak, vagy férjemnek.” Hamarosan abbahagyják, hogy kigúnyoljanak, mert észre fogják venni, hogy világotok sokkal ragyogóbb, mint az övék.

KÉRDÉS: Sok fénymunkást szólítanak, hogy hagyja ott jelenlegi munkáját, költözzön el, és menjen, aminek a Nagy Változás alatti megtételéért valójában eljött ide. Észrevételeznéd, hogy ez hogyan hat ki gazdagságukra?

KIRAEL: Ez egy trükkös kérdés. Teljes mértékben az egyéntől függ, hogyan fog tenni. Ha egy jól fizető állásban lévő egyén vagy, és bőséges megtakarítással rendelkezel, és elmész, hogy lelki [spirituális] törekvésedet folytasd, valószínűleg jól cselekedsz, hacsak nem mulasztod el felölelni szereteted. Ha nincsen jelentős megtakarításod, csupán egy magas szeretet rezgéssel bírsz, és beleöntöd ezt az új erőfeszítésedbe, épp jól fogod tenni. A valódi kérdés az, hogyan tartsd fenn a szeretet rezgését a körülményeidtől függetlenül. Az egész megtakarítással rendelkező személynek szükséges fenntartani a szeretet rezgését, csakúgy, mint annak, akinek nincsenek megtakarításai. Ez azt jelenti, hogy megbizonyosodj arról, hogy azt teszed, amit szeretsz. A gazdagság majd gondoskodik magáról. Sok ember dolgozik olyan állásban, amit nem szeret, sőt még nem is élvez. Számukra a munka a megélhetés előteremtéséről szól, nem valami olyan megtételéről, mely a szenvedélyük és szeretetük kifejezése, így fekélyeket kapnak, vagy levertté [depresszióssá], mogorvává válnak. Olyan foglalkozásoknál köttök ki, amiket gyűlöltök, mert valójában a fizetést, vagy az állás státuszát választjátok, és nem azt a szeretetet, mely a munkába bemegy, és onnan kiárad. A gazdagság tényezője az, ahogyan érzel, amikor a munkát végzed, nem az, mennyit keresel. Sok ember gondolja azt, hogy az eszményi [ideális] munka jól fizet, és olyan kevés idejét és figyelmét kívánja meg, amilyen kevés ez lehetséges. Valójában az eszményi munka az, amit olyannyira szeretsz, hogy a nap huszonnégy órájában végeznéd, a hét mind a hét napján. Amikor szereted azt, amit teszel, a gazdagság egy természetes velejárója lesz a munkának, mert lesz szenvedélyed. Az igazi gazdagság az egészség és boldogság lesz, mely abból ered, hogy azt végzed, amit szeretsz, és a pénz a cukormáz lesz a tortán. Így, akiket szólítanak, hogy hagyják el munkájukat lelki törekvéseik folytatása érdekében, azoknak csupán arra kell összpontosítaniuk, amit igazán tenni akarnak, és ezt tegyék meg.

KÉRDÉS: Észrevettem, hogy néhány gyermek könnyen jelenít meg, míg mások küszködnek. Megosztanál némi bölcseletet ezzel kapcsolatosan?

KIRAEL: A Teremtő behelyezte csodálatos Szeretetét és Fényét e Földre olyan formában, melyet mi Változás gyermekeknek hívunk. Ezek a gyerekek nagy számban az 1980-as évek elején kezdtek el belépni a Föld síkjára, és még mindig jönnek a Föld síkjára. Egy sajátos részük a legtisztább megjelenítőkként [manifesztálókként] jöttek ide. Sejtelmük sincs arról, hogy ők megjelenítők, azonban amikor elhatározzák, hogy valamit akarnak, megjelenítik. Nem gondolkodnak el azon, mennyi erőfeszítést vesz ez igénybe, vagy mennyibe fog kerülni, illetve ez vajon egy jó ötlet, vagy sem. Egyszerűen kigondolják, hogy ennek meg kell lennie, és meg is lesz. Amikor gyermeked el akar menni egy nagynevű magániskolába, és azt mondod neki, hogy ezt nem engedheted meg, ellenben gyermeked azt mondja: „abba az iskolába fogok járni”, és gyermeked egy Változás gyermek, lehet, hogy kap egy ösztöndíjat, vagy valamilyen oknál fogva az iskola ki fog dolgozni egy fizetési tervet számodra. Valami történni fog, és ez a gyermek abba az iskolába fog járni. Fordíts figyelmet gyermekedre, és kérdezd meg magadtól, vajon gyermeked megkapja-e folyamatosan azt, amit kér. Ezek a gyermekek olyan hathatósak, hogy képesek „akarni” szeretetteljesen azokat a dolgokat, amiket akarnak. Ismerek egy ilyen gyermeket, akinek fiatal korában, talán öt évesen, volt egy hörcsögje, mely a gyermek tizenéves koráig élt. Legtöbben tudjátok, hogy a hörcsögök nem élnek öt évnél tovább, ha szerencsések, azonban ez a fiú akarta, hogy a hörcsög éljen, és élt. A fiú viszont elment egy olyan iskolába, melyet a szülei nem engedhettek meg, és ott le is érettségizett, mert azt mondta, hogy abba az iskolába fog járni. Ha megkérded ezeket a gyerekeket, mi történt, amikor fiatalok voltak, el fogják mondani nektek, hogy nem tudják, mert nem foglalkoztak vele.

Ezek a gyerekek itt vannak, készülődve, hogy a Változás energiában tanítók legyenek. Figyeljétek ezeket a Változás gyerekeket, ahogy megjelenítenek olyan dolgokat, melyeket ti nem értetek meg.

KÉRDÉS: A gazdagságnak van színe, hangja, vagy rezgése?

KIRAEL: Igen, van. Ti mind magatokban hordoztok egy gazdagság hangszínt [tónust], vagy kulcsot, és ha tökéletes csendben ültök, hallhatjátok ezt. Amikor a médiumom meghallotta ezt a hangszínt, átfuttatta a fényrészecskéken, és hagyta, hogy energiáik összeszövődjenek, és így lelt rá gazdagság színére. Közületek mindenki saját gazdagság hanggal és színnel született; megállapíthatjátok, melyek ezek, a kérdés feltételével, majd meditálással, vagy automatikus írással, hogy a választ megkapjátok. Meg fogtok lepődni, ebben biztos vagyok.

KÉRDÉS: Hogyan gondolkodtak a lemuriaiak a gazdagságról?

KIRAEL: A lemuriaiak nem törekedtek a gazdagságra. Elfogadták, hogy gazdagok. Sosem vizsgálták azt, mijük nincs. Csupán azt szemlélték, mellyel valóban rendelkeztek, és tudták, hogy az egy lépcsőfok bármi egyébhez, amire vágytak. A lemuriai társadalom élénken tudatában volt annak, hogy minden a gondolat testet öltése [manifesztálása]. Ragaszkodtak ehhez az igazsághoz, és mulattak, még ha nem is viccelődtek a hiányon, vagy bármi máson. Érezték, hogy a kimondott szó szent. Azt gondolhatjátok: „nos, ez egy kicsit unalmasnak hangzik, viccek nélkül” – azonban nem voltak unalmasak. A megszentelt egy életmód volt. Hitték, hogy minden, amit kimondanak, az életerőnek volt szentelve. El tudjátok ezt képzelni? Szentséges gondolatrendszerrel, a lemuriaiak nem tudták megállni, csupán gazdagságuk volt. Minden szót úgy választottak meg, mintha testet öltene [manifesztálódna], és tudták, hogy ha bizonyos módon tévednének, és valami olyasmit mondanának, mint „ó, azt hiszem, ez a kis viszketés a szemem felett fejfájássá válik”, akkor fejfájást teremtenének. Tehát, inkább azt mondták: „ó, szétoszlatom a viszketést a szemem felett. Már el is múlt.” Ha véletlenül ez a viszketés valahogyan fejfájássá vált, nem gondolták, hogy hibát követtek el. Egyszerűen továbbléptek, ebbe bele, megnézték a szívükben, és alkalmazták a fény és hang varázslatát, hogy meggyógyítsák. A lemuriaiak gazdagok voltak mindig, mert gondolataik gazdagok és fénnyel telítettek voltak.

ZÁRSZÓ

Határtalan teremtők vagytok, azonban még mindig nem vagytok teljesen tudatában e ténynek. Még mindig hisztek a mátrixban, egy világban, mely valaki más gondolatain alapul. Engedjétek el a félelmet, engedjétek el a múltat, engedjetek el bármit, mely nem értetek működik, és teremtsetek meg új pozitív gondolatokat egy olyan világról, mellyel bírni szeretnétek. Járjatok utána, mit akartok, olyan élvezettel, hogy el nem mulaszthatjátok. Higgyetek abban, amit akartok, és higgyétek el, hogy megkaphatjátok. Ne figyeljetek a nemet mondókra! Ők a tömegtudat részei, a mátrixé, ha akarjátok. A világ, ahogy ismeritek, gyorsan elpárolog körülöttetek. Hagyjátok abba azt a próbálkozást, hogy ragaszkodtok hozzá. Építsétek újjá! Kezdjétek el magatokban! Olyan varázslatosan ragyogtassátok magatokat, és a fény jelenlétét olyan erősen érezzétek, hogy mester megjelenítőként [manifesztálóként] tűnjetek ki [emberi] lény társaitok közül!


*Midász: legendás fríg király a görög mitológiában. Dionüszosztól azt kérte jutalmul, hogy minden változzék arannyá, amihez csak hozzáér. Mikor étele is arany lett, az isten megmentette az éhhaláltól, visszavette ajándékát. [forrás: Új Akadémiai Kislexikon]

©2011 Kahu Fred Sterling
Minden jog fenntartva!

Lightways Publishing 3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/





Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.


Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa