2010. június 23., szerda

Átmenet - Örömteli Ünneplés és Haladás


Átmenet: Örömteli Ünneplés és Haladás


Kirael mester tanácsadó Kahu Fred Sterling közvetítésével


Transition: Celebrating and Moving on in Joy 
Master Guide Kirael through the mediumship of Kahu Fred Sterling
2007 © Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
A magyar fordítás forrása: http://univerzumitudatossag.blogspot.com/KIRAEL: Jó estét.

Az átmenet a hetes szám a számmisztikámban. Érdekes, hogy a hetedik hónap az év közepén érkezik el. Ha az átmenetről gondolkoztok, akár legyen az egy munka, közvetítés, sőt, még a halál folyamata is, holnap reggel felébredtek, és egy új lélegzetet, egy új életet éltek meg. Minden, amit tettetek addig a pillanatig, amikor egy új napra ébredtek, egészen mindaz, amit meg tudatok tenni. Hiszen mindnyájatoknak a tegnap halála a tökéletes tanulás színtere, mert nem tudtok oda visszamenni. Gondolkodhattok róla, azonban nem kapjátok vissza azt a pillanatot.

Tehát, imátokban, mielőtt alvás-állapototokba merülnétek, mondhatjátok ezt: „Köszönöm Teremtő Isten mindazt, amit megtettél, és megtettem, és mindent, amit meg fogok tenni. Mindent a lehető legjobb módon tettem meg.” Ha a tőletek telhető legjobban cselekedtetek, ez az egyetlen igazság, amit elfogadhattok, és ez az egyetlen igazság, amit én elfogadnék tőletek. Amikor tudjátok, hogy utatok minden új nappal újabb és ragyogóbb, megvalósítottátok a teljesen tökéletes teret, hogy kivetítsétek azt a jövőbe. Az alvás-állapot ideje során tudni fogjátok, hogy mindent megtettetek, amit tudtatok és akartatok. A következő reggel a legfontosabb nap lesz életetekben. Az lesz, amit megalkottatok, mert megengedtétek lelketeknek, hogy „alattatok meggyújtsa a tüzet”.
Tehát, ebben a fényben barátaim, tudjátok oly mélyen, amilyen mélyen tudjátok, hogy mindent az abszolút tökéletességben tesztek. Öt perccel ezelőtt eljöttetek erre az eseményre a nap közepén, és mindent megtettetek, amit tudtatok. Most mondjátok ezeket a szavakat: „A tőlem telhető legjobbat tettem meg.” Ha bármennyire is jobban tehettétek volna meg, megtettétek volna. Ez az emelkedő energia, mely előrehajt titeket az új energiába.

Tudnotok kell, hogy addig a bizonyos pillanatig a tőletek telhetően a legjobbat tettétek meg, függetlenül attól, melyik testen dolgoztok – fizikai, gondolati, érzelmi, vagy lelki testen. Körülölelhetitek ezt a négy testet, és mondhatjátok: „Testeim mind olyanok, amilyennek akarom őket. Gondolati [testem] tökéletes, pontosan ott, ahol van. Lehetne jobb, azonban ahol éppen most van, tökéletes.” Az elme szerepe az, hogy a tökéletességben lássa meg ezeket a testeket.

Az agy az igazi összekötő erő a Teremtő Isten és a testetek között. Szintén ez az összekötő erő testetek és elmétek között. Minden az agyon keresztül megy keresztül. A sejt tudat fontos, azonban az agy egy összekötő erő a sejt tudatosság, a test és az elme számára. Bizonyos értelemben az egyetlen kapcsolat közöttetek és a Teremtő Isten között, és a tudatosság érzéke, ami mögöttetek van, és a nap minden pillanatában megszólítja azt az alvó kilencven százalékot. Agyatok e tíz százaléka, melyet napi szinten használtok az, ami megmondja nektek, hogy a kezetek egy kéz. Ha mindaz, amit mondotok és tesztek napi szinten agyatok tíz százalékából ered, akkor mit tesz a kilencven százalék? A kilencven százalék agy tanít titeket arra, hogyan lélegezzetek, és hogyan érezzétek azt, ami körülöttetek van. Minden a kilencven százalékból ered, ami a tíz százalékba jut, amíg eszetekbe nem jut egy gondolat.

Mi a helyzet ezzel a gondolattal? Tegyük fel, hogy rossz napotok van. Valami a tíz százalék agyban kirugdossa ezeket a peptideket, ami átutazik szervezeteteken. Ezek a peptidek a tíz százalékból rácsatlakoztatják magukat a sejtekre mindenhol a testetekben, rossz érzést nyújtva nektek. Más szavakkal, ha a tíz százalékból dolgoztok, azok a peptidek, melyeket megalkottok ebből a helyzeti előnyből állandósítani fogja rossz érzeteteket. Ha most rosszul érzitek magatokat, később is rosszul fogjátok érezni magatokat.

Na már most, mi lenne, ha agyatokból, húsz, vagy huszonnyolc, vagy harminc százalék működne? Tegyük fel, hogy megfáztatok, és az egész testetek fáj. Mivel többel dolgoztok, mint a tíz százalék agy, be tudtok jutni agyatok kilencven százalékába, és rálelhettek arra, mire van szükségetek, hogy rávegyétek a peptideket, hogy ellensúlyozzák ezt a rossz érzést. Ezek a peptidek elmennének sejtjeitekhez, és felülmúlnák a megfázást. Amikor a közvetítő megfázott, elment a szignál sejtbe, alkalmazva a kilencven százalék agyát, és fényre gyújtott néhány peptidet, amik elmentek azonnal a szervezetébe, testének különböző részeihez kapcsolódtak rá, és azonnal jobban kezdte érezni magát.

Ez az a fajta átmenet, amit szeretném, ha megértenétek – az a fajta, ami akkor történik, amikor rákapcsolódtok a kilencven százalék agyatokra. Ha rákapcsolódtok a kilencven százalék agyatokra, és elértek az átmenet pontjához, már elhatároztátok, mit akartok, hogy megtörténjen – és megtörténtté tudjátok tenni. Agyatok nem használt része rendelkezik életeteket átalakító hatalommal. Agyatok az összekötő erő köztetek és a Teremtő Isten között. Nem azt mondom, hogy testetek nem összekapcsolódott; azt mondom, hogy agyatok rákapcsolódott a Teremtő Isten teljes erejéhez.

Amit megpróbálok eljuttatni hozzátok, hogy megértsétek az, hogy teljesen rákapcsolódottak vagytok Istenhez a nap huszonnégy órájában, az év 365 napján. A kapcsolat mindig ott van számotokra. Nem kell látnotok Istent ahhoz, hogy tudjátok, Isten ott van. Csukott szemmel képzeljétek el Istent, aki hozzákapcsolódott agyatokhoz. A teremtő isten nem az égben van. Ő a részetek, mert ti az ő részei vagytok. Ti vagytok a Teremtő Isten működő energiája e Föld síkján. Ti vagytok a megtestesült [inkarnálódott] részecskéje Istennek, ha akarjátok, mert a Teremtő Istenért teszitek meg életutatokat. Ez a legvarázslatosabb dolog, amit valaha is remélhettetek.

KÉRDÉS: Leírtad az energia áthozatalának folyamatát a lélek birodalmából a gondolatin keresztül a fizikaiba. Mi a szerepe az érzelmi testnek ebben a folyamatban?

KIRAEL: Testetek a földelő erő mindennek, amik vagytok e Föld síkján, a csatorna minden számára, amik vagytok, és mindenért, amit tesztek a tudat e síkján.

Tehát, amikor bármilyen átmenet folyamatában vagytok, legyen az akár a halál, vagy egy új munka, az átmenet energiája átutazik a lelki testeteken – ami azon részetek, ami a kapcsolat a Teremtő Istennel – a gondolati testbe, és utána az érzelmi testbe. A fizikai test fogadja be azt, amit az érzelmek diktálnak. Ha érzelmi hullámvasúton voltál az elmúlt 60-90 nap során, tested felkészült egy új létállapotra, és ez az új létállapot lezárta a régi létállapotot. Tehát, minden fennakad az érzelmi testben, mert ez áll a legközelebb a fizikai testhez.

Az érzelmi test mindent tartalmaz. Az érzelmi test a legaktívabb test a fény, vagy dimenzió ezen erejében. Most ezt mondjátok: „Mi a helyzet a jó barátommal ott, a férjemmel” vagy „barátnőmmel?” „Nincsenek érzelmei.” Nos, ha túl tudnátok jutni a fátylon, rájönnétek, mi történik igazán. Az érzelmi test képes visszatartani az energiát a fizikai testtől. Ha mélyebbre néztek azokba, akikről úgy tűnik, nincsenek érzelmeik, lángoló érzelmeket találnátok. Amikor a gondolati test energiát küld az érzelmi testnek, az érzelmi test kiszűri azt, amit akar, megtartja, és betáplálja a fizikai testbe tetszés szerint.

Ha azt érzed, hogy érzelemmentes vagy, vagy nem érzel érzelmet, tudd, hogy valami történt a gondolati testben, és ezt tartották vissza az érzelmi testben. Például, ha megcsókolnak, azonban semmit nem érzel, akkor tudd, hogy az érzelmi test átengedett egy kicsiny fényszikrát, azonban ez minden. Amikor szabadjára engeded érzelmeid, az érzelmek átözönlenek a testbe, és az egész test érintett lesz ebben a csókban. Az érzelmi test annak a kapuőre, amit a fizikai testetek érez.

KÉRDÉS: Megmondanád nekünk, hogyan vigyük át mesteri befolyásolásunkat egy magasabb szintre?

KIRAEL: A mesteri befolyásolás a gondolati testbe hatol. A gondolati test a mesteri befolyásolás megtartója. Amikor mesteri befolyásolás energiát viszel a fizikai testbe annak érdekében, hogy valamit megvalósíts, ennek az energiának be kell jutnia az érzelmi testbe. Légy tisztában azzal, hogy ez az energia rövidzárlatot tud okozni a folyamatban, és mellőzheti az érzelmit, egyenesen a fizikaiba hatolva.

Amikor mesterien befolyásolsz, irányítasz egy utazást, akkor határozd el, hová akarsz elmenni, még akkor is, ha nincs pénzed. Tehát, rakd be szándékod a mesteri irányítás állításba, és engedd el, vagy add át. Ez vagy megtörténik, vagy nem. Attól függ, milyen erősen vágytál rá, és szándékoztad. Nos, ez a kulcs. Ha akarod, hogy megtörténjen, a játékot játszanod kell. Ezt a vágyat ki kell húznod a fizikai testből az érzelmi testbe. Érezned kell, hogy mit akarsz kapni ettől az úttól. Amikor vágyad fellendült, ez az energia fog eljutni a lélek testbe, és a fizikai test érezni fogja ezt. A fizikai test érintett, és úti célod felé egy lépéssel közelebb fejlődik.

Na már most, tegyük fel, hogy két, vagy három nappal később még mindig nem kerültél közelebb célodhoz. Menj el a mesteri irányítás csoportodhoz, és mondd: „Rendben, itt van, amit tenni fogunk.” Növeld meg az energiát, és minden alkalommal, amikor az energiát megnöveled, vidd ki a fizikaiból az érzelmi testbe, és a lélek testbe. Ragadd meg ennek az utazásnak az érzését, és engedd el ismét. Így működik a mesteri befolyásolás, irányítás világa.

Emlékezz, a mesteri befolyásolás a gondolati testben van. Vidd ezt a vágyat, ezt az energiát a lélek testbe, ami le fogja vinni az energiát az érzelmi testbe, és utána pontosan a fizikai testbe. Egyetlen egy dolgot fog megjeleníteni [manifesztálni]: a vágyott utat. Semmi kétség az elmében – nem kéne kétségnek lenni elmédben. Ha csupán pénz kérdése, a pénz jönni fog. Garantált, ha mesterien irányítottál, és befektetted érzelmeid a folyamatba.

Ha lelki ember vagy [spiritualista], és valamit kifőzöl gondolati testedben, tudod, hogy a gondolati test elég gyakran játszik Istennel. Tehát, vidd gondolati tested a lélek testbe, és mondd: „Mit tesznek a fiúk idefenn? Mit műveltek? Gyertek ide, és segítsetek kitalálni, hogyan tegyem meg ezt az utat.” Ahogy az energia felizzítja vágyad, tedd ezt az egészet be az érzelmi testbe, és engedd át a fizikaiba. Ez az utazás garantált.

KÉRDÉS: Az elmúlt négy, vagy öt napban észleltem, hogy amikor fizikai fájdalmat érzek testemben, különösen a keresztcsontomban, a napkitörések nagyon magasak. Igazán fizikailag megütöttek itt ezek a villámlások. A peptidek kiegyensúlyozó hatása működne testemben a fájdalom csökkentésében ezekben az időkben?

KIRAEL: Nincs kétségem erről, igen. A napkitörések a napból erednek. Van egy mágneses erő testedben. Ha belenézel a napba, ahogy a tizenkét bolygó közepén ül, hasonlatos a Teremtő Isten fiához. Hívhatod őt Jézus mesternek. Most nem azt mondom neked, hogy te vagy Jézus mester, csupán azt mondom, hogy egy napkitörést hordozol magadban. Ha elmennél pontosan abba a pillanatba, amikor megszülettél, megtudnád, hogy egy viharos napkitörés történt akkor. Elkaptad ezt a napkitörést lelkedben, a szolár plexusban, hogy pontosak legyünk. Ez mindig ott volt, és ezért üt meg a kitörés. Ha tudod, hogy a napkitörés közeleg, fordíts figyelmet rá, mert valami az életedben bekapcsolódik, és több információt kapsz.

Ez nem azt jelenti, hogy már nem rendelkezel az információval. Már megkaptad, azonban ez az információ húsz nap múlva fog felszikrázni – vagy e körül. A kitörések számodra, és a Föld síkja számára jelentőséggel bírnak. Beérkeznek, és testi folyamatodban tartják. Fel fogod építeni ezt az energiát, és tudni fogod, mit tégy vele az adott időben. 2008 januárjában, vagy februárjában tudni fogod pontosan, mit tégy az összes ilyen kitöréssel, ami öt, vagy hat év alatt felhalmozódott.

Téged Isten küldött, és egy csodatévő leszel. Ez annak a része, ami bekúszik jövő januárjában / februárjában.

KÉRDÉS: Néha sok szomorúságot, fájdalmat érzek, és el akarom engedni, azonban ez nehéz. Amikor mindenről úgy tűnik, hogy nem működik, hogyan mozdítsuk el magunkat a szerelem állapotába?

KIRAEL: Ezek az energiák, amiket érzel, már rád hangolódtak. Meg kell tanulnod eljutni a révület állapotába – csupán páran képesek ezt megtenni – hogy kitisztítsd őket. Ha van egy ügy, ami fizikai világodban működik, melynek a többi három testen kell átjönni; nehéz lesz számodra eljuttatni a többi három testet ebbe a révületi térbe.

Vedd a három test egyikét – a gondolati általában a legkönnyebb, ami azt jelenti, hogy túl kell jutnod az érzelmin – és meg kell hallgatnod, amit mond, és utána figyelned kell magadra. Összekapcsolt vagy a Teremtő Istennel. Mondd meg a Teremtő Istennek, hogy meg kell találnod a kivezető utat, bármilyen dilemmában vagy. A dilemmát kihúzzák a fizikai testedből, az érzelmi testedből, és behelyezik a gondolati világodba. Itt fogsz vele foglalkozni.

A gondolati világ nagy energiájú hely, mely közel van a lelki világhoz. A gondolati világodból ki tudod vonni lélek testedbe, a Minden-ségedbe, a Minden ÉN VAGYOK-ságodba, és a gondolati tested átfordíthatod az ÉN VAGYOK-ba. Ha ezt megteszed, úgy fogod találni, hogy rendelkezel azzal a képességgel, hogy el tudsz mozdulni, bármi is okoz nehézséget. Amit megtettél az, hogy rápillantottál erre onnan, ahol most vagy a fizikai testedben, azonban a fizikai test semmi vitathatót nem hagy maga után. Ez az, amikor a peptidek összpontosítanak, és a Teremtő Isten, vagy bárminek akarod nevezni, beküldi olykor ezt az energiát egy kicsit, csupán egy töredéknyit, egy utalást, egy hüvelyknyit. Itt kezdődik. Felgyorsíthatod azáltal, hogy tudatosan bevonod a lélek testet a gondolati testedbe. A peptidek bemennek a sejtbe, és a sejt el fog jutni abba, amit megtörténtté akarsz tenni, és ezt fogod mondani: „Ó, Istenem, jobban érzem magam. Csupán jobban érzem magam.”

KÉRDÉS: Mi az a hely, ami dinamikus, ami a szikra, mely ráveszi az egyént, hogy valami mást tegyen, amikor az egyik dologból a másikba történik az átmenet? Ez egy olyan dolog, amit elérhetünk, vagy könnyebben megtörténtté tudunk tenni?

KIRAEL: Arról a szikráról beszélsz az agyadban, ami felvesz egy peptidet, és vele utazik egy bizonyos helyre, ahol valami történik, és a négy test megalkot egy összekötő erőt, és azt hiszed: „Ó, Istenem, ez egy kicsit jobb érzés volt.” Ezt megteheted tetszés szerint. Amikor valaminek szüksége van a változásra, mondhatod: „Várjunk egy percet, ez fájni fog. Nem fogom megengedni, hogy többé fájjon.” Úgy fogod találni, hogy mind a négy test eljut ebbe az átmeneti szakaszba.

Nem számít, akár az éteri szövetbe mész, a lelki, a gondolati, vagy érzelmi testbe, először ki kell jutnod a fizikai testből. A fizikai test az, ami megtart téged e Föld síkján. Mégsem vagy ehhez a síkhoz rögzítve. Az átmenettel kijuthatsz innen azáltal, hogy elhagyod a fizikai testet, és belépsz a többi testbe, vagy más birodalmakba.

Tegyük fel, hogy levertnek érzed magad. Rossz napod van, és egy pár körülmény összekeveredett, és azelőtt, hogy megtudnád, nem tehetsz semmit. Egyre mélyebbre jutsz, amíg csupán meg akarsz halni. Nos, tudod mit? Ez az, amit majd tenned kell. Meg kell halnod. El kell hagynod a fizikai testet, és el kell jutnod a többi testbe, hogy valamire rálelj, ami megéri, hogy legyen. Ha nem teszed, akkor ugyanabban a térben leszel holnap, és a rákövetkező nap, és a következő nap, és ez szomorú. Ez mindennek a legszomorúbb része. Láthatod, hogy megtetted ezeket a dolgokat. Mi rád nézünk; halljuk a könnyeid. Nem sírunk érted. Mi még rosszul sem érezzük magunkat miattad. Mi csupán segíteni akarunk neked.

Csupán nyújtsd ki kezed; hadd érezzünk téged. Hadd érezzük azt, amit te érzel, és hozz meg egy tudatos döntést, hogy jobban érezd magad. Nem tudod, hogy mi jobbítja ezt meg?

KÉRDÉS: Fontos az alvás-állapot programozás? Mi a különbség a változás, az átmenet és a beteljesítés között?

KIRAEL: Ha nyolc órát alszol – amit nem teszel, de mondjuk, hogy alszol nyolc órát – akkor szeretnél adni energiádból eleget a felsőbb énednek, hogy lefoglald őt. Ha nem bízod meg feladattal, hogy érted dolgozzon, felsőbb éned azt fogja tenni, amit akar. Ez nem szükségképpen egy rossz dolog, hiszen mindig azt fogja tenni, ami segít neked. Mégis, ez nem az lesz, amit te akarsz igazán.

Na már most, ami a változás, az átmenet és a beteljesítés közötti különbséget illeti, nincs semmilyen különbség. Nem létezik különbség az Alapelvek között, amikor együtt alkalmazzák őket, mint a Bizalom és Mesteri irányítás, vagy az Igazság és Szenvedély. Mégis, ha különválasztod őket, és rájuk összpontosítasz, láthatsz különbséget. Az átmenet, ami nem a Tíz Alapelv része, egy folyamat, mely által megmérheted az eredményt. Mindamellett, az átmenet nagyon hasonlatos a beteljesítéshez, melyben a változás folyamatában vagy, valamint egy véghezvitelben, beteljesítésben, melyben egy fázist befejeztél, és egy másikat kezdesz, ami szintén egy változás. Az átmenet egy folyamat, mely elvezet téged ehhez a változáshoz, tehát tartalmazza a befejezést, véghezvitelt.

Amikor ti emberek mérlegelitek az eredményeteket, mindig a lehető legrosszabb végeredményt méritek fel. Ennek nem így kellene lennie, azonban így van. Nektek mindig a lehető legjobb végeredményt kellene mérlegelnetek. Amikor imádkoztok, mérlegeltek. Imátokban azt mondjátok, hogy minden tőletek telhetőt megtettetek, azonban tudjátok, hogy van több, amit meg kell tenni, és ezt holnap jobban teszitek meg. Alvás-állapototok során megadunk nektek dolgokat, hogy megtegyétek azt, ami közelebb visz titeket a mérlegelt végeredményhez. Akár megteszitek azokat a dolgokat, amiket átadtunk nektek, akár nem, ez tőletek függ. Mi csupán átadjuk nektek ezeket. A többi tőletek függ.

KÉRDÉS: Megmagyaráznád az átmenet terveit [blueprint]? Olyan érzés, mintha fél lábbal az egyik tervben lennék, és fél lábbal egy másikban, és én pedig középen vagyok.

KIRAEL: Ami életutadat illeti, tökéletesen igazad van. Mindegyik lábad egy másik tervben van. Valójában, mindkét lábad a maga tervében van. Éppen most, érzelmi tested belép abba a 60 / 90 napos ciklusba, amiről beszéltem korábban. Amikor belépsz ma alvás-állapotodba, menj el a gondolati testedbe, és kapcsolódj hozzá a Teremtő Istenhez. Mondd el a Teremtő Istennek, mi a legfontosabb célod. Gondolj erre tisztán. Add át ezt – bármi is legyen az – a Teremtő Istennek, és a Teremtő Isten be fog helyezni peptideket a szervezetedbe. A peptidek rengeteg energiát fognak szabadjára engedni számodra, hogy bevond azt az érzelmi testedbe.

Ez az energia nem megy be azonnal a fizikai testedbe. El fog jutni az érzelmi testbe, mert a te esetedben, az érzelmi test egy kicsit túlfeszített. Csupán nem gondolkozol helyesen. Amikor visszatérsz a gondolati testhez, vedd a legfontosabb dolgot, amire vágysz, és gondold végig azt. Utána engedd szabadjára, és le fog utazni az érzelmi testbe. Most, az érzelmi testednek fel kell dolgoznia. Aktív lesz ma este. Veszi ezeket a gondolatokat, behelyezi őket a fizikai testbe, ami nem fogja tudni, mit kezdjen ezekkel a gondolatokkal, mert ezen gondolatok hathatósak lesznek. A fizikai test nyújtja nektek ezt a „mi ez?” érzetet. Amikor érzed ezt az érzést, tudni fogod, hogy mit kezdj vele. A fizikai szinten, megteszed a helyes elmozdulást. Helyes elmozdulás lesz ez, bármit teszel. Nem fogsz elveszni. Nem fogsz elkóborolni. Készen fogsz állni, és el fogsz jutni oda, ahová el kell jutnod. Csupán pár percbe telik ennek megtörténni.

KÉRDÉS: Gyakorlom a mesteri irányítást, hogy emlékezzek alvás-állapotom során, amikor utazom, hogy információkat kapjak Metatrontól. Beszélnél erről?

KIRAEL: Természetesen. Amikor csatornázol, túl kell majd jutnod azon, ahová azelőtt eljutottál. Most, Metatron egy hathatós lény, azonban van egy másik energia, vagy erő Metatron mögött, akivel beszélhetsz. Ha képes vagy eljutni oda, ahol Metatron van, hallani fogod őt, és utána túl tudsz menni Metatronon. Mondd Metatronnak, hogy vissza fogsz jönni. Menj túl, és találd meg annak az energiának a részecskéjét, amiről beszélek. Magyarázd el neki, mit teszel. Te csupán tudni fogod, hogy ott van, és hogy ő a fényből való. Nem leszel képes látni őt. Csupán tudni fogod. Elmondhatsz ennek az energiának bármit. Két, vagy három napon belül, rendelkezni fog minden információval, amire valaha is gondoltál. Utána beszélni fog veled, és megadja nevét, mellyel visszahozhatod a földre.

Ami az utazásaidra való emlékezést és a kapott információkat illeti, beszélned kell azzal az új energiával, amiről épp most beszéltem. A gond az, hogy még nem tanulta meg a nyelved. Nincs meg a jó szövet, hogy mind a négy testhez hozzákapcsolódjon. Másrészről, beszélhetsz Metatronnal, gyakorold az emlékezést arra, amit hallasz, mert Metatron tud beszélni a nyelveden. Ha üzenetet kapsz Metatrontól, és tisztán meghallod azt, sőt, még ha félig tisztán is, rendben van. Csupán menj vissza arra a helyre, ahol találkoztál Metatronnal, és beszélj hozzá újra. Beszélj bármiről a Nap alatt.

Metatron nem blokkolja az energiát. Te blokkolod az energiát, hogy belépj, mert nem vagy biztos abban, mit fogsz hallani. Ez lehet egy valamitől való félelem. Ez lehet bármi, amit nem ismersz fel. Túl kell ezen jutnod, hogy légy hajlandó csupán folytatni a beszélgetést Metatronnal. Ha ez nem működik, végy rá valakit, aki érintett veled ebben a vállalkozásban. Végy rá valakit, hogy tegyen fel kérdéseket Metatronnak, ahogy veled beszél. Végül erősebbé válik, és utána mind a négy tested érintett lesz. Mielőtt tudnád, közvetítést fogsz véghezvinni, és bármit, amit akarsz. Amikor a négy testet összekapcsolod, médiumi állapotban leszel, és semmire sem leszel képes emlékezni. Ez az, amit próbálok kidomborítani.

KÉRDÉS: Amikor említetted a Napot, az Istennő Fény jutott eszembe. Azt hiszem, hogy a legfontosabb dolog számomra az, hogy összekapcsolt legyek az Istennő Fénnyel. A gond az, hogy letörtté válok, azt értem ez alatt, hogy az Istennő Fény révén túlterheltté válok. Ez csodálatos, örömteli, azonban az érzelmi test számára sok időbe telik ezt kiegyensúlyozni. Adnál nekem tanácsot? Valamivel dolgozom, amit távoli infravörös gyógyításnak hívnak, és ráhangoltam rezgésem a Napra. Van ennek bármilyen kapcsolata a napkitörésekkel?

KIRAEL: Az Istennőnek állandó kapcsolata van mind a négy testtel. Az Istennő a napfény, mely a Napból sugárzik. Amikor az Istennő Fény energiát bocsát ki, eltalálja a Napot. Így fogod felvenni a kapcsolatot a felettes éneddel. Ez a napfény tizenkét órát tölt el naponta itt a Földön. Tudni fogod, hogy itt van, még akkor is, ha felhős az ég. Az Istennő energiák tudják, hogy sokkal tisztább vagy a napfényben, mert energiád a napfényen keresztül az Isten Erővel összekapcsolódott. …

Te olyan vagy, mint az a hölgy, akivel korábban beszéltem. Tested egy része elnyeli ezeket a napkitöréseket. Nem tudod, mikor történik meg, azonban, amikor később ezen elgondolkodsz, ezt mondod: „Ó, ez volt az a pillanat, amikor a napkitörés megtörtént.” Nem szükséges elmenned oda. El kell kapnod ezeket a gondolatokat, ezeket a kitöréseket, és be kell zárnod őket a gondolati testedbe. Amikor bejutsz gondolati testedbe, azt akarom tőled, hogy kivond ezt az energiát a gondolati tested lelki oldalára. Tudod, hogy mind a négy testnek van négy teste? A gondolati testnek van egy gondolati, lelki, érzelmi és fizikai része. A lelki testnek van egy összekapcsoló ereje Isten, Istennő és közted. Ez mozgat téged. Kapcsolatba kell lépned ezekkel a napkitörésekkel, és tökéletesen szert kell tenned rájuk. Rakd be őket testedben egy helyre, és vidd el őket a gondolati testedbe. Automatikusan át fogod vinni őket a lelki testbe, és épp itt van az a hely, ahol maradniuk kellene.

Épp most, megengeded a napkitöréseknek, hogy bejöjjenek a gondolati testbe. Ezután egyenesen az érzelmi testen mennek keresztül a fizikai testbe. Az energia megkeresi a helyet, azonban ez a hely elrejtőzik, míg készen nem áll a használatra. Ez egy olyan valami, amit az Istennőnek tudni kell. Alkalmazni fogod az Istennő energiát jobban, mint ahogy valaha is gondoltad, mert az Istennő Fény az, amiről ez a Változás szól. Az Istennőnek nincs köze a nemhez, férfiakhoz, vagy nőkhöz. Ez a szerelem / szeretet fényéről szól. Be kell vinned ezt a napenergiát a lélek testedbe, és ott kell hagyni, majd utána minden részecskét ki kell engedni, és oda tenni őket, ahová akarod.

Hagyd abba, hogy ezt a napenergiát az érzelmi testbe küldöd, hogy utána a fizikai testbe küldd. Küldd el egyenesen a lélek [testbe]. Van egy éteri könyv a négy küszöbben, úgy értem, hogy a lélek test négy testében. Csakúgy, mint egy hagyományos könyvet, nyisd ki, és olyan dolgokat fogsz meglátni, amiről sosem gondoltad, hogy lehetségesek.

KÉRDÉS: Megtapasztaltam azt az érzelmi hullámvasutat, amit említettél nyitóbeszédedben. Láttam az érzelmi felemelkedést az energia szilánkok / töredékek következtében. Ha vannak a szilánkok, alkalmazzuk a peptideket, hogy segítsen nekünk gyorsabban átvinni a szilánkokat?

KIRAEL: Ezek a szilánkok a fizikai tested számára jelentéssel bírnak, és feltűnnek fizikai világodban. Bármi legyen a tervedben, annak át kell haladnia a lelkin, csupán egy pillanatra, hogy áldott legyen, és utána át kellene mennie az érzelmin a fizikaiba. Ha egyszer az energia belép a fizikai testedbe, tudni fogod, mit kell tenni.

Látod, épp most, elhiszed azt, amiről beszélek neked, bár felsőbb éned is hall engem. Az energiának a fizikaiba való elmozdításának útján, érezni fogod ezt egy magasabb gondolati szinten, mert addigra kitisztul a lélek testben, és az érzelmi testbe kerül. Tudni fogod, mit kezdj vele. Abban a pillanatban, amikor felismered, hogy a lélek test készül energiát fogadni, csak tudasd vele, hogy utána átveszed a fizikaiba.

Rakd be ezt az energiát valahová, míg teljesen részeddé nem válik. Tested fogékony ezekre az energia szilánkokra / töredékekre. Legtöbbetek küszködik ezekkel a szilánkokkal, amikor megkapja őket. Az érzelmi testben hagyjátok őket, és összezavarodtok, mely sok idő. Mire az energiát kilökitek az érzelmi testből oda, ahol igazán szükség van rá, megakadnak.

Ha tudod, hogy ez az energia az érzelmi testedben van – például, sírógörcsöd van – vidd ezt az energiát vissza a gondolati testen keresztül a lélek testbe, ahol letisztulhat, és utána vidd egyenesen keresztül az érzelmi testen a fizikai testbe. Amikor az energia bejut az érzelmi testbe, magához veszi a törmeléket, hogy így mondjam. Az érzelmi test nem tudja, mit kezdjen az energiával, tehát, mindent megragad, amit tud. Ezért kell az embereknek elmenni pszichiáterhez. Az energia megakad az érzelmi testben. Emlékezzetek, ha elmentek az érzelmi testbe, és megtaláljátok ezt az energiát, vonjátok ki. Küldjétek vissza a lélek testbe, hogy megtisztuljon, és utána vigyétek be a fizikai testbe, és kezdjétek újra. Ez nagy változást hoz el számotokra.

KÉRDÉS: Hozzávetőleg egy hónapja, kértem a felsőbb énem, hogy vegye kezelésbe a testet. Természetesen van egy folyamata az érzelmi testen keresztül, ami önmagában egy utazás. Furcsa dolog ezt megtenni? Ez egy rövidebb út?

KIRAEL: Nem, ez nem egy rövidebb út. Meg kell értened, hogy gondolati testedbe lökted fel a felsőbb éned. Ha egyszer a gondolati testben van, a felsőbb én tudja, mit tesz a maradék kilencven százalékkal. A Felsőbb én tudja, hogyan lásson neki anélkül, hogy a gondolati folyamatot belekeverné. A gondolati folyamatban rendelkezni fogsz minden szóval, hogy átgondold. Azonnal szabadjára enged dolgokat az érzelmiből vissza a fizikaiba.

Most, ez az energia úgy jön át, mint egy villámcsapás. Ha épp televíziót, vagy bármit nézel, lehet, hogy hirtelen ezt mondod: „Ó, Istenem, ez fáj. Miért teszem ezt?” Ez az érzés az az energia, melyet elengedtél, és visszatért a fizikai [testbe]. Szüksége van arra, hogy megtalálja a helyét a fizikaiban, és rá fogja csatlakoztatni magát, azért, hogy lehessen vele dolgozni, és a tudat egy másik szintjére lehessen vinni. Tehát, fizikai [tested] túlterhelődik az idő nyolcvan százalékában.

Míg a felsőbb én a gondolati testben agyad kilencven százalékát használja, ami általában nem használatos, akkor a lelki testben is van. A lelki test a felsőbb éned. Ezt fogja kérdezni tőled: „Mit művelsz? Leküldtem vissza. Miért küldöd vissza ide?” Összezavaró lesz a lélek testnek, azonban ez időt nyújt számodra, hogy visszatérj az energiához az érzelmi testen keresztül a fizikaiba. Ha nem veszíted el a hited, ha nem hagyod abba, a felsőbb én tudni fogja, hogyan tegye meg minden nap egyre jobban. Képes átrakni ezeket a gondolatokat a gondolatiból az érzelmin keresztül a fizikai testbe. Végigjátszhatod ezeket, és ha nem veszted el hited, egy arany csillagot nyersz minden alkalommal. Elvégre, fizikai tested itt van, a Teremtő Istent képviselve. Te fizikai vagy. Ahogy ezekkel az energiákkal tisztába kerülsz, és az érzelmin keresztül átrakod a fizikai testbe, te leszel a nyertes. Minden energia, amiről úgy tűnik, hogy egy kicsit sűrű, sötét, vagy szokatlan, mert olyan nagyszámú, világosabbá fog válni. Te is világosabbá, ragyogóbbá válsz, és ez abszolút tökéletes.

KÉRDÉS: Hosszútávon inkább kifizetődőbb hagyni a felsőbb ént, hogy magára vállalja az utat, mint egyszerűen megkérni a felsőbb ént, hogy azt tegye, amit szeretne?

KIRAEL: Igen. Eljöttél ide, hogy fizikai légy, hogy legyen egy tested, és hogy használd a gondolati, érzelmi és lelki testet a fizikai testtel összekapcsolva, ami a Teremtő Istened képviselete. Te olyan vagy, amilyennek Isten látszani akar. Te nemcsak egy varázslatos részecske vagy, amit véletlenszerűen összeállítottak. Elmehetsz a lélek testbe, és áthozhatod ezt az érzelmin, és a mindig fizikai lesz a célpont.

KÉRDÉS: Van egy barátom, akinek tüdőrákja van, és a májával vannak gondjai. Az orvos azt mondja neki, hogy csupán háromtól hat hónapja van, hogy éljen. Szükségem van az útmutatásodra, mondd el nekem, hogyan segítsek neki.

KIRAEL: Az orvosi világnak nincs sok sikere a tüdőrákkal. Amikor terved tartalmazza az életutat a tüdőrákkal, ez ténylegesen kijuttat téged a tudatosság e síkjáról. Ha a barátod nem akar kijutni erről a síkról, akkor neked egy egyszerű gyakorlattal kell kezdened.

Vedd rá a barátod, hogy feküdjön le a hasára. Meg kell alkotnod két hármasságot a hátán, és szerelmet / szeretetet kell öntened a tüdőbe. Rá kell jönnöd, milyen mértékű sérülés van jelen a tüdőben. Ha túl későn jutottál oda, akkor lehet, hogy nem leszel képes visszahozni őt.

Ne veszítsd el hited. Kétszer hetente szükséges eljutni oda, és rátenni kezed a hátára, és csupán szeretni kell őt mindenért, amije van. Mindenki szereti őt velem. Mindenki szereti őt épp most, és adj meg neki minden szeretetet, amit tudsz, mert ez fogja megállítani a tüdőrákot.

Zárszó

Azért jöttem el, hogy az átmenetről beszéljek, és megtettem mindent, amiért eljöttem ide nektek elmondani, és büszke vagyok, hogy ezt elmondhatom. Egy új szemléletmódot adtam át az élettel kapcsolatosan. Ha azt teszitek, amit mondtam, hogy tennetek kellene, akkor meg fogjátok előzni a tömeget, hogy így mondjam. Ez igazán nem arról szól, hogy bárkit megelőzzetek. Ez arról szól, hogy valaki lelkének az oltalmazója vagytok. Mindaz, ami én lehetek: az egy oltalmazó. Tehát, oltalmazásotokban, szerelmem fénnyel telített, és az Isten Fényében vagyok. Isten = minden ami van.

Jó estét.

Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester [Vezető] Tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.


2007 © Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
A magyar fordítás forrása: http://univerzumitudatossag.blogspot.com/

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved! A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.