2010. június 15., kedd

Az Istennő Fény hét átmeneti színe

Fotó: Clarissa


Az Istennő Fény hét átmeneti színe



© Silver Wings of Light
Forrás: http://www.silverwingsoflight.com/goddess-colors.html
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/



Az Istennő Fény hét átmeneti színe a következő. Az Istennő színek mindegyikéről szóló leírásokat csatornázott ismeretekből és a Fény Ezüst Szárnyaitól származó auto-írásokból [1] merítettük. Nem szándékozzuk, hogy a leírásokat végleges megállapításokként vegyék az Istennő színekkel kapcsolatosan, hiszen ezek az Istennő ébredés fejlődő aspektusai, jellegei.

IBOLYASZÍN
Olaj, vászon - Clarissa
Az ibolyaszín a csatorna, vagy híd a harmadik dimenzió és az éteri szintek között. A tudatosság bővülésével az ibolyaszín ismeretek után kutat az érzékekből származó érzékelés fokozásán és az érzelmeken keresztül, és ez a képi megjelenések vevője is. Ezt az információt utána megosztják az Istennő csoporttal.

KÉK
A Kék szín – a misztikus kék – kér titeket, hogy lépjetek rá az önmagatokban lévő szent nőiségre való ráébredési utatokra. A szín rezgése elkezd segíteni nektek, hogy megismerjétek igazságotokat egy mélyebb szinten, és hogy kinyilvánítsátok azt a szerelemben / szeretetben, hogy átalakítsátok világotokat a kettősségből [dualitásból] az egyensúlyba.

ZÖLD
A zöld szín képviseli a szövetek őrzőjét, a szövőt, aki mindig azt kutatja, hogy a jelen energiáit átszője a világosság, fény és szerelem új teremtéseibe, mely kiegyensúlyozott az Istennő Fényében. A szövőt zöld szív (csakra) fényéről lehet felismerni. A zöldet gyakran szövik át az Istennő arany szálai, vagy a gondolat sárga (csakra) fény szálai, gyakran hozzáadva egy arany, vagy sárga színárnyalatot a zöld színhez.

BÍBORSZÍN
A látvány bíbor fénye átszövi a szív és az elme egyensúlyát, az emlékezéseket megtartva tolmácsolja az ismereteket minden birodalomból. A bíborszínű fény szövet felülmúlja a valóságokat annak érdekében, hogy pontosan tolmácsolják az ismeretet, mely az összes fény szövetén alapul. Ez alkotja meg a látványt, amelyen a fejlődés megtörténik, melyet a Teremtő Fényében tolmácsolják.

ZÖLDESKÉK SZÍN
A víz zöldeskék [áttetsző] színe a rezgések keveréke, mely megtestesíti az ég kékjét és a föld zöldjét, hogy létrehozza a gyógyító óceán víz színét. Amikor az akvamarin óceán az Atya Ég lelkével és szenvedélyével rezeg, színe egy mélyebb kékben tükröződik vissza. Amikor az Anyaföld erejével és szerelmével rezeg, színe lágyabb zölddé válik. A zöldeskék szín az Atya Ég lelkének egyesülése az Anyaföld szerelmével, és visszatükrözi rezgési tónusaikat külön, mégis együtt.

Olaj, vászon - Clarissa

RÓZSASZÍN
A legrégibb valóságokban, Lemuria idejében, a Rózsaszínt magának az életnek a kezdeteként látták. Az Istennő valóságban, a Lazacvöröst, vagy Rózsaszínt, életet adónak vélték. Amikor az Istennők meghozták döntéseiket, akkor összekapcsolódtak. A rózsaszínnek szüksége van arra, hogy megbizonyosodjon, hogy ezek a döntések egyensúlyban maradnak.

ÓNIKSZ
A fekete szín, vagy Óniksz az összes szín összehúzódása, összezsugorodása. Kinyúl az összes szín szövetébe azokért, akiknek szüksége van bármelyik szín fényére: zöldre, kékre, bíborszínre, ibolyaszínre, rózsaszínre, vagy zöldeskékre. Az Óniksz a Magi, a misztikus Gyakorló Istennő Energiája, hogy segítsen mindenkinek, aki kitart az igazság, bizalom és szenvedély tanulmányozása mellett.

[1] Az auto-írást csatornázott írásként is ismerik.

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa