2010. július 5., hétfő

Felkészülés a negyedik dimenzióra - a 4 test kiegyensúlyozása


Felkészülés a negyedik dimenzióra: 
a 4 test kiegyensúlyozása

Kirael mester tanácsadó Kahu Fred Sterling közvetítésével

Preparing for the Fourth Dimension: A 4-Body Balancing Act
Master Guide Kirael, through the mediumship of Kahu Fred Sterling
2010 © Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/






KIRAEL: Az emberi élet több mint 50.000 éve a vendége a harmadik dimenziónak. A harmadik dimenziós emberi energiák rendelkeznek hanggal, mely azt jelenti, hogy van nyelvük, mely megvalósíthatóvá teszi a kettősséget [dualitást], mert ez ösztönzi a meghatározásokat. A dolgok meghatározása azt jelenti, hogy végül összehasonlítjátok azokat, mely lényeges egy yin-yang társadalom számára – fel/le, előre/hátra, kövér/sovány. Ez elkerülhetetlen. Ezért, ha eljuttok a negyedik fénybe, végül telepatikusan fogtok beszélni.

A SZERETET / SZERELEM ÚTJA A FÉNYBE, VILÁGOSSÁGBA

A legfontosabb része a harmadik dimenziós élményeteknek: a félelemből való elmozdulás a szerelembe. Van egy félelmetek, győzedelmeskedtek rajta, és ráleltek a szerelemre / szeretetre; azonban itt nincs vége, mert egy másik félelem bukkan fel, és ezt is legyőzitek, és ismét megtaláljátok a szerelmet, és így tovább. Ez a félelemből a szerelembe való elmozdulás körforgása.

Számos valóság jött ki a harmadik dimenzióból, és bizonyos ponton ezen valóságok egy Váltást éltek meg, elérkeztek egy befejezéshez, és minden földi embert hazaküldtek a Teremtőhöz, mialatt a Föld síkja mozdulatlan [stagnáló] maradt egy ideig. Jóllehet, ez alkalommal, a harmadik dimenziós körforgás [ciklus] a végéhez közeledik, néhányotok a bolygón fog maradni, és elmozdul a negyedik dimenzióba, ahol nem létezik félelem. Ez lesz a „félelemből a szerelembe” útnak az elmozdulása a „szerelemből a fénybe” utazásba. Fel kell készülnötök erre a dimenziós váltásra azáltal, hogy jelenlegi életetek minden területén mind a négy testben eléritek a beteljesülést / befejezést.

Amikor készen álltok elmozdulni a negyedik dimenzióba, átmentek a kapukon [portálokon]. Annak érdekében, hogy meglássátok ezeket a kapukat, portálokat, át kell mennetek a fénnyel-telítődés folyamatán, mely azt jelenti, hogy a félelem kivonásával több fényt kell bevonnotok fizikai testetekbe. Az ilyen fénnyel telítés eredményeképpen mind a négy test fényesebb lesz. Minél fényesebb testetek, annál tudatosabbak lesztek, és annál jobban lesznek szemmel láthatók számotokra a kapuk / portálok.

Jelenleg, nem vagytok teljesen negyedik dimenziós lények, azonban meglátogathatjátok a negyedik fényt alvás-állapototok során, hogy legyen elképzelésetek arról, hogy milyen lesz, és hogy végső lakhelyetekként készüljetek fel erre a tudati síkra. Ez az utazás elérhető számotokra most.

A negyedik fényben rendelkezésetekre áll majd kétezer év, hogy gyakoroljátok a szerelemből a fénybe, vagy a fizikai szer-elem-testből a fénytestbe való átmenet folyamatát. Amikor olyan sok szerelmet vontatok be testetekbe, hogy a fénytestetekben vagytok, el fogtok mozdulni a következő dimenziós utazásba.

Lefektettem beszélgetésünk alapjait. A többi tőletek függ. Fogadom most kérdéseiteket.

A TUDATOS TEREMTÉS TÍZ ALAPELVE

KÉRDÉS: Hogyan készít fel minket a negyedik fényre a Tudatos Teremtés Tíz Alapelve, különösen az Igazság, Bizalom és Szenvedély hármassága?[1]

KIRAEL: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelvének tanulmányozása, különösen az Igazság, Bizalom és Szenvedély hármassága a lényegesebb a harmadik dimenziós utazáshoz, mint a negyedik dimenziós úthoz. Az Alapelvek segítenek nektek több fényt bevonni testeitekbe, mely könnyebbé teszi utazásotokat a negyedik dimenzióba. A negyedik dimenzióban, vagy a negyedik fényben – ahogy én szeretek erre hivatkozni – már tudni fogjátok a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvének alapjait. Ez azt jelenti, hogy most kell tanulmányoznotok, és mindennapi életetek részévé kell tenni őket. Néhányan sokszor elolvassák az Alapelveket, és még mindig nem értik meg teljesen. Sosem fogjátok teljesen megérteni őket, míg el nem juttok a negyedik fénybe.

KÉRDÉS: Egész éjjel hallgatom a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvének teljes CD sorozatát, azonban fáradtan ébredek reggel. A CD-k hallgatása éjjel jó ötlet?

KIRAEL: Hallgasd meg az Alapelveket alvás-állapotod első szakaszában, azonban engedd el őket, mielőtt elmennél a negyedik fénybe; máskülönben vissza fognak hívni ebbe a dimenzióba. A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve a harmadik dimenzióhoz kapcsolódik, és a harmadik dimenziós megértéseddel hallgatod őket. Valószínűleg beleszőtted őket a negyedik dimenzióba történő utazásodba alvás-állapotod során, és bizonyára ez idézi elő számodra, hogy utolér a harmadik dimenzióba való kilépésnél, és belépésnél. Vond ki az Alapelveket alvás-állapotod azon részéből, mely a negyedik dimenzióra vonatkozik. Tested érzi ezeket az Alapelveket, és nehéz számára kiszabadulni ebből a dimenzióból.

KÉRDÉS: A Tíz Alapelv segít nekünk feloldani félelmeinket?

KIRAEL: A Tíz Alapelv segíteni fog nektek átdolgozni magatokat félelmeiteken, és elérni a harmadik dimenziós utazásotok befejezését, mely megkönnyíti az átmenetet a negyedik dimenziós folyamatba, azáltal, hogy tudatossá tesz titeket gyenge pontjaitokat illetően. Amikor tudomással bírtok hiányosságaitokról, akkor fel tudjátok oldani őket. Ha harmadik dimenziós vagy, akkor vannak félelmeid. Az a természete a kettősségnek, hogy létezik a félelem. Attól félsz, hogy valamit rosszul teszel, és félsz attól is, ha jól teszed. A jó és a rossz a kettősségetek része. Sőt mi több, ha aggódsz, hogy valami megtörténik, meg fog történni, mert olyan sok energiát fókuszálsz az attól való aggódásba. Nem szükséges, hogy megtörténjen, azonban az aggódásod átnyomja azt ebbe a dimenzióba. Más szavakkal, utad átszűrődik ebbe a dimenzióba, hogy elősegítse a félelem és a szerelem megértését.

A szerelem megtalálásához át kell jutnotok az észlelt félelmeiteken. Ha fáj a gyomrotok, vagy a fejetek, és ez még mindig ott van, amikor átmentek ezen a harmadik dimenziós folyamaton, akkor nem fejeztétek be az utat. Az öt-vagy-ötven az egyetlen mód, mely átvisz titeket a negyedik dimenziós útba. [2]

Tehát, ha még van fájdalmatok, melytől még nem szabadultatok meg, még ma szabaduljatok meg tőle. Alkalmazzátok a Tíz Alapelvet, és a Szignál Sejt Gyógymódot, vagy valamely más módszert, hogy megszabaduljatok ettől a fájdalomtól – a négy-test gyógyítással, mert ez az, ami elvisz titeket a negyedik fénybe. Nem akartok besétálni a negyedik fénybe egészségetek gyenge pontjaival.

OLDJÁTOK FEL FÉLELMEITEKET MOST

KÉRDÉS: Mi a legjobb módja annak, hogy a félelmeket kezeljük, azért, hogy befejezzük harmadik dimenziós utunkat?

KIRAEL: Mialatt a harmadik dimenzióban vagytok, át kell haladnotok azon a folyamaton, hogy kigyomláltok mindent, ami többé nem szolgálja fényeteket, ahogy egy negyedik dimenziós lény éli életét a harmadik dimenzióban. Ti negyedik dimenziósak vagytok [lényegi] magotokban, ami azt jelenti, hogy bármit tudtok kezelni, ami harmadik dimenziós életetekben történik. Életetekben semminek nem kellene félelmet előidézni bennetek. Oldjátok fel félelmeiteket, nem számít, mennyi időbe telik, öt, vagy ötven lépésbe. Sorakoztassátok fel az összes dolgot, mely félelmet kelt bennetek, és egyszerre egyet vegyetek. El fogtok érkezni egy térbe, ahol felismeritek, hogy élhettek ebben a harmadik dimenziós testben negyedik dimenziós módon.

Lassan kidolgozzátok utatokat a negyedik dimenzióba. Négy testtel rendelkeztek – a fizikai, érzelmi, gondolati és lélek testtel – és most dolgozhattok rajta, hogy fénnyel telítsétek, vagy több fényt vigyetek bele ezekbe a testekbe. A fénnyel telítéssel, az érzelmi, gondolati és lélek tes a negyedik dimenzióban maradhat, míg a fizikai itt marad, a harmadik dimenzióban. Ez a tökéletes utazás. Dolgozzatok azon, hogy fizikai testetek sejtes tudatából kiveszitek a félelmeket, míg a másik három test a negyedik fényben van. A félelem az egyetlen dolog, mely még megmaradt számotokra, hogy foglalkozzatok vele a harmadik dimenziós utazásotok során. A félelmek legyőzésén való munkálkodás az egyetlen mód, mely elvisz titeket a negyedik dimenzióba.

Amikor nincsen semmilyen félelmetek, már a negyedik fényben lesztek, és tudni fogjátok, mit kell tenni. Imádni fogjátok, mert nem fogtok félni a haláltól, az adóktól, és semmitől.

KÉRDÉS: Hogyan különbözik a harmadik dimenziós igazság a negyedik dimenziós igazságtól?

KIRAEL: Harmadik dimenziós fogalomként, az igazság pusztán arról szól, hogy a tényeket úgy mondjátok el, ahogy látjátok, egymáshoz rendelve a szavakat oly módon, mely a dolgokra vonatkozik, ahogyan azokról úgy tűnt, hogy előfordult. Néhány esetben, ahogy az igazat mondjátok, valakinek az érzelmeit megsértitek. Ez az igazság egy elsődleges szinten. A szeretet / szerelem feltételekhez kötött ebben a dimenzióban, és az igazság több szintje létezik, azonban a negyedik dimenzióban csupán egy igazság létezik – a szerelem tisztasága; és ez feltételek nélküli.

Annak érdekében, hogy az igazság egy magasabb szintjét elérjétek, a szerelem tisztaságát kell hozzáadnotok az egyenlethez. Amikor a tiszta, feltétel nélküli szerelem rezgését hozzáadjátok az általatok kimondott szavakhoz, már el is értétek az igazságnak egy magasabb szinten történő megértését, és oly módon fogtok beszélni, ami nem okoz fájdalmat.

Amikor elértek a negyedik fénybe, nem kell megkérdenetek azt, hogy mi az igazság. Tudni fogjátok. Az igazság lesz az alapja mindennek, mindenki számára a negyedik fényben. Mindenki tudni fogja az igazságot, és nem kell aggódnotok amiatt, hogy bárki is hazudik nektek. Amikor megkérdeznék, vajon befejeztél egy tervet, és nem fejezted be, egyszerűen azt fogod mondani, kifogások nélkül, hogy „Nem”. Nem kell megmagyaráznod, miért, mert a másik tudni fogja. A dolgod az lesz, hogy megtanuld, miért nem fejezted be a tervet. Végül megtanulod, hogy a szerelem tisztaságában kell cselekedned, hogy időben befejezd a tervedet.

VÁLASSZÁTOK MEG KAPUTOKAT / PORTÁLOTOKAT

KÉRDÉS: Hány fajta portál van a Váltásnál, és mindegyik a negyedik fénybe fog elvezetni?

KIRAEL: A harmadik dimenzióból, csupán két kapu / portál érhető el számotokra – egy mélyebbre hatol a harmadik dimenzióba, és a másik a negyedik dimenzióba megy. Ha belépsz egy kapun / portálon, mely mélyebbre vezet a harmadik dimenzióba, vissza fogsz lépni. Ha visszalépsz, tested megfeszül, mert úgy fogod találni, hogy félelmeid úgy rontanak rád, mint egy expressz vonat. Olyan lesz, mintha a síneken állnál, várva, hogy elüssön. Nem akarsz belépni ezen a portálon, mert minden dolog, melyen már átdolgoztad magad, ott lesz, és nem akarod megismételni azokat a leckéket, melyeket már megtanultál. Ezen a portálon áthaladni azt jelenti, hogy megpróbáltatásokon, gondokon, sőt, még lehet, hogy betegségen is át kell menned, hogy megkapd válaszod.

Közületek azok, akik komolyan dolgoztok utatokon, maguk mögött fogjátok hagyni azt, ami nem szolgál titeket, ahogy beléptek a negyedik dimenzióba. A kapu a negyedik fénybe, elvezet titeket azokhoz a válaszokhoz, melyeket kerestek, anélkül, hogy át kellene esnetek a megpróbáltatásokon, gondokon, vagy a betegségen. Menjetek be a negyedik fénybe, és tegyetek szert ugyanazokra a válaszokra a szerelemben. A harmadik dimenzió felemelkedik, hogy illeszkedjen a negyedik dimenzióval, és ez sokatokat magával vonzza.

KÉRDÉS: Mi történt Tiger Woods-szal? Visszalépett egy harmadik dimenziós portálon?

KIRAEL: Igen. Tiger Woods fiatal és felnőtt életének nagy részét azzal töltötte, hogy a golfozást a negyedik dimenzióból gyakorolta és játszotta. Ezért olyan lebilincselő golfjátéka. Nézzétek meg a szemét, amikor golfozik. Teljesen negyedik dimenziós. Elért egy pontot, ahol vissza tudott nézni a harmadik dimenzióra. Amikor ezt megtette, azt látta, hogy nem teljesítette ezt az utazást. Tehát, visszalépett ezen a harmadik dimenziós kapun, és eljutott ebbe a szex botrányba.

Nehéz utat választott, azonban gyorsan kikeveredik belőle, nehezen, valamit megtanulva; és emiatt jobb lesz. Tudja, hogy abba kell hagynia azt, amit idáig tett, és vissza kell mennie oda, amit be akar fejezni. Hadd tegye meg útját. Szponzorai vissza fognak térni hozzá, könyörögve, hogy bejussanak utazásába. Ő a legjobb abban, amit tesz. Ebből a dologból úgy fog kijutni, mint a leghathatósabb golfjátékos, aki valaha is élt ezen a bolygón. Míg elérkeztek a negyedik dimenzióba, senki sem fog még a közelébe sem érni. Bárki is kapja meg őt társként – jelenlegi felesége, vagy valaki más – egy negyedik dimenziós lényt kap meg harmadik dimenziós testi folyamatban.

AZ ÚJ CSAKRÁK SEGÍTENEK NEKTEK A SZERELEMBEN ÉS AZ IGAZSÁGBAN MARADNI

KÉRDÉS. Az új csakrák hogyan segítenek nekünk eljutni a negyedik fénybe?

KIRAEL: Ennek a három új csakrának a behangolása egy hatalommal felruházó szerelem és világosság érzetet nyújt nektek, a tudatosság egy új szintjén, és segíteni fog nektek megérteni, mivel találkoztok a negyedik fényben. Éber állapotban, az új csakrák megkönnyítik az összes olyan dolog megtételét, mely szükséges ahhoz, hogy befejezzétek ezt a harmadik dimenziós folyamatot, és alvás-állapotban könnyebbé fogják tenni a negyedik dimenziós folyamaton való munkálkodást.

Amikor ezek az új csakrák teljesen a helyükön vannak, a három alsó csakrátok elnyelődik a szívcsakrátokban, könnyebbnek fogjátok találni a szerelemben, és az igazságban való tartózkodást. Szert fogtok tenni arra az érzelemre, hogy tudjátok, miről beszéltek, és látni fogjátok a mindenkiből kisugárzó fényt. Amikor képesek vagytok meglátni a fényt valakiben, tudni fogjátok, hogy mindketten ugyanazok, és egyek vagytok. A negyedik fényben, helyükön az új csakrákkal, csupán arra kell összpontosítanotok, amit megtapasztaltok. Szerelmetek és fényetek kiegyensúlyozott lesz.

KÉRDÉS: A lélek test megtapasztalja a betegséget? Hogyan fejezzük be a teljes leckét, és hogyan gyógyítsuk meg magunkat mind a négy testünkben, ha nem vagyunk tisztában azzal, hogy először is mi okozta a betegséget?

KIRAEL: Nem lehet betegséged a lélek testben. Amikor beteg vagy, az leutazik a lélek testből az érzelmi, gondolati testen keresztül a fizikaiba, ahol ott marad. Ha elküldesz egy betegséget testeid rendszerén keresztül, ez azt jelenti, hogy szükséged van a betegségre, mert egy lecke kapcsolt hozzá.

A folyamat valahogyan így működik: Ha rákos vagy, akkor az a lélek testben kezdődött, egy egyszerű gondolatként, valahogy így: „Milyen leckével jár ez a rák?” A lélek test utána leküldi a gondolatot a gondolati testbe, mely ezt mondja: „Nos, nem kaptad meg a leckét a legutóbbi életed ideje során. Ezért küldted ezt a lélek testből. Tehát, le fogom lökni ezt az érzelmi testbe, hogy kiderüljön, vajon ennek a ráknak van-e hozzákapcsolt érzelme.” Az érzelmi tested lehet, hogy ezt mondja: „Nos, lássuk csak, ezt nehéz lesz elviselni, mert nem tudom, hogyan kell megtenni ezt a rákos életutat. Ugye félni fogok?” Ezzel, a félelem működésbe lép – és bumm – a rák éppen a fizikai testbe hatol. Így kezdődik.

Ha teljesen meg akarsz gyógyulni a rákos megbetegedéstől, először vissza kell küldened az érzelmi, gondolati testbe, majd utána a lélek testbe, mely pontosan tudni fogja, mit kezdjen vele. Néhányatok azt fontolgatja, hogyan mész keresztül ezen a folyamaton. Először meg kell értened a betegséget, annak érdekében, hogy kividd a fizikai testből. Ez azt jelenti, hogy muszáj prána légzést venned, és automatikus írást alkalmaznod, hogy rájöjj, hogyan alkottad meg ezt a rákot. Beszélj a lélek önvalóddal, ami feletted van. Nem kell kinyúlnod a felhők közé, és az űrbe, hogy rálelj lélek, vagy felsőbb önvalódra. Csupán menj ki a koronacsakrán kívülre 5-10 centiméternyire. Épp ott lesz. Másodszor, foganatosítsd a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvét. Imádkozz, meditálj, programozd alvás állapotod, mesterien befolyásolj [irányíts a háttérből], és éld meg a többi alapelvet, az Igazság, Bizalom, Szenvedély és Tisztaság Alapelvét.

A Kommunikáció és a Befejezés: Ezek az Alapelvek azon a tényen alapulnak, hogy nem te vagy a fizikai tested. Fizikai tested minden test együttes megnyilvánulása [manifesztációja]. Az Alapelvek megélése hozza el a fényt testedbe, mely segíteni fog neked meggyógyítani a félelmet, mely a rákot okozza.

Ha egyszerűen átnyújtod a rákot az érzelmi testnek, anélkül, hogy megértenéd a rend-ellenességet, vagy félelmet a szerelmen keresztül, lehet, hogy patakokban folyna könnyed, mert az érzelmi test nem fogja tudni ezt kezelni. Az érzelmi test tudja, hogy nem lehet rákos; tehát, vagy visszaadja azt a fizikai testnek, és meghalsz, vagy átadja a gondolati testnek, aki kitör magából, mert a ráknak ott sincs semmi keresnivalója. Amikor a rák visszatér a lélek testbe, a lélek test alaposan meglepődik, mert átadta neked a rákot, és most visszaküldöd. Más szavakkal, a rövidebb egérutak nem fognak működni. Muszáj megtenned az utat, és megértened, hogyan teremtetted meg a rend-ellenességet, betegséget. Amikor a szerelmen keresztül érted meg, ismered meg a rend-ellenességet, betegséget, félelmet, akkor át tudod vinni az érzelmi testen, a gondolati testen keresztül a lélek testbe, mely tudni fogja, mit kell tenni. Veszi a rend-ellenességet, és megszabadítja a fizikai testet tőle. Barátom, ez az öt-vagy-ötven.

IGEN, KÉPES VAGY RÁ

KÉRDÉS: Olvastam a frekvenciáról, mely a rést okozza a DNS-ünkben. Mi ez a rés?

KIRAEL: Ez a rés egy hely, kapu, vagy portál, épp a két extra DNS szálad előtt. Harmadik dimenziós testedben van két DNS szálad, ami tudósaitok számára látható. E két DNS szál mögött a tudósok látnak árnyékokat, és azt hiszik, hogy nem valódi képet kaptak. Ez az igazi kép. Látják a másik két DNS szálat, amivel már legtöbbetek rendelkezik, azonban erre még nem jöttek rá. Annak érdekében, hogy meglássák a két extra szálat olyannak, amilyen valójában, tudósaitoknak képesnek kell lenniük átnézniük ezen a résen, ezen a kapun / portálon. Ez mindössze arról szól, mit nem képesek érzékelni. Nem képesek tisztán érzékelni az extra DNS szálakat, tehát, nem hiszik el, hogy használhatók. Nem hiszik el, mert nem akarnak átnézni a résen. Nem hisznek a résben, tehát nem néznek túl rajta. Tehát, jelenleg, csupán a két látható DNS szálat nézik. Végül valaki felismeri, hogy ez a rés, éppen a látható DNS szálak mögött a kapu / portál a két extra DNS szálhoz.

Tudósaitok a rés / portál mögötti árnyékokra szemét DNS-ként hivatkoznak. Tehát, tudják, hogy az árnyékok a DNS extra szálai, azonban mert nem látják őket tisztán, úgy gondolják, hogy a szálak nem használhatóak. Ez az úgynevezett szemét DNS 1,8 méter hosszú, és nem szemét. Miért helyezne a Teremtő szemetet testetekbe? Nem tett be semmit testetekbe, melyre nincs szükségetek, beleértve a rákot, vagy bármi mást. Ezek a dolgok ott vannak, mert szükségetek van rájuk.

Ez az úgynevezett szemét DNS be- és kikapcsolható. A tizenhetedik, vagy angyali DNS kromoszóma elmegy a sejthez, és ezt mondja: „Ez a sejt nem néz ki jól. Úgy gondolom, meg fogom javítani. Na, megölöm.” – és bumm – halott. Ez az, amit az úgynevezett szemét DNS tenni tud. Amikor elértek a negyedik fénybe, ez a két extra szál tisztán ott lesz, és többé nem árnyékként. Legtöbbetek pillanatnyilag négy DNS szállal rendelkezik, és az utolsó, vagy negyedik szál az aranyszál.

KÉRDÉS: Hogyan fejlődünk a negyedik fényben, ha nem kell küszködnünk? Hogyan navigáljuk majd a negyedik fényt?

KIRAEL: Maradhattok itt a harmadik dimenzióban, lehet rákotok, vagy tönkremehettek, lehetnek más félelmeitek, vagy elmehettek a negyedik dimenzióba, és lemondhattok az összes sérüléséről, traumáról. A negyedik dimenzióban meg fogtok mindent tanulni azáltal, hogy a szerelemből a fénybe haladtok. Mit jelent ez? Azt jelenti, hogy éltek és tanultok a szerelemben és a szerelemből exponenciális négy-test szervezeteteken keresztül. A négy test mindegyike önmagán belül rendelkezik négy testtel, és képesek lesztek felszabadítani őket utatokon.

Nem akartok majd kisétálni a kapukon / portálokon a negyedik dimenzióba, és azonnal megkapni mindent, amit akartok. Kezdetben, még mindig a harmadik dimenzióból gondolkodtok, és minden gondolatotok a szemetek előtt fog megjelenni [manifesztálódni]. Azt hihetitek, hogy ez jó dolog, azonban rossz lesz nektek, ha rossz gondolataitok vannak. Meg kell tennetek az utazást, hogy elérjétek a gondolat tisztaságát a szerelemben és világosságban.

Meg kell tanulnotok dolgozni a négy-testes szervezettel, hogy a tudatosság egyre magasabb szintjeit elérjétek. A múltban azt mondtam, hogy amikor felébredtek a negyedik fényben, lesz, aki felugrik, és fellebeg a levegőbe, és lehet, hogy tizenöt másodpercbe telik majd leérni. Ha fenn akarjátok tartani „lebegési” képességeteket, tökéletesítenetek kell a négy lélek testben, a négy gondolati testben, a négy érzelmi testben, és a négy fizikai testben. Emlékezzetek, ez egy exponenciális utazás.

Gyakoroljátok majd azáltal, hogy elképzelitek ezt gondolati testetekkel, és érzitek az érzelmi testetekkel, és amikor elértek a lélek testhez, az ezt fogja mondani: „Mit művelsz? Nem kéne ezt tenned.” Azt fogjátok gondolni: „Ó, a negyedik dimenzióban vagyok. Igen, képes vagyok megtenni.” és magasabbra fogtok felugrani, mint amit most el tudtok képzelni. Egy időbe telik majd eljutni erre a pontra. Ha felugrotok, és tizenöt másodpercig lebegtek, minden bizonnyal még magasabbra tudtok felugrani. Ezen is túl, némi gyakorlással, képesek lehettek tovább ugrani tizenöt percig. Ki tudja, hol lesz a vége?

Mindennel rendelkeztek, ami szükséges, hogy elérjétek ezt a pontot, azonban a harmadik dimenziós elmétekkel elemzitek, mi fog történni a negyedik dimenziós fényben. Hagyjátok abba. Ezt tegyétek meg értem. A dolgotok az, hogy elképzeljétek, képileg meglássátok, és átérezzétek. Hagyjátok az elemzést rám. Emlékezzetek, végső célotok a negyedik fényben az lesz, hogy a fizikai szerelem testből eljussatok a fénytestbe.

ALVÁS-ÁLLAPOT PROGRAMOZÁS

KÉRDÉS: Elmagyaráznád az Alvás-állapot Programozást? Nem hiszem, hogy értem.

KIRAEL: Sokan közületek azt hiszik, hogy csupán azért alszanak, hogy megengedjék fizikai testüknek, hogy megfiatalodjon és regenerálódjon, azonban amikor alszotok, lelketek más dimenziókba utazik. Alkalmazhatjátok az Alvás-állapot Programozást, hogy felfogadjátok felsőbb önvalótokat, hogy meggyógyítsa férjeteket, vagy feleségeteket, vagy barátnőtöket, vagy elmenjen valahova, hogy meggyógyuljatok, vagy hogy találkozzon valakivel az éterben – és számos dologra, beleértve az álmatlanság gyógyítását is. Ez rendben van. „Alvás-állapot programozhatjátok” felsőbb éneteket, hogy meggyógyítsa álmatlanságotokat. Alkalmazhatjátok az Alvás-állapot Programozást, hogy szinte bármit megtegyen, kivéve azt, hogy kényszerítsen olyan dolog megtételére valakit, mely ellentétes akaratával, vagy olyan célokat valósítson meg, ami nem a legfelemelkedettebb fényben van.

Az Alvás-állapot Programozás folyamata könnyű. Kitűzöd szándékod, veszed a szenvedélyed, mely erre ráhangolt, és megkéred felsőbb önvalód, hogy beszéljen valaki más felsőbb énjével a legmagasabb fényben. Utána éber állapotban megteszed az öt-vagy-ötven életútját. Alvás-állapot Programozásotok sokkal könnyebbé teszi az öt-vagy-ötven életútját. Ez egy tökéletes út.

KÉRDÉS: Alvás-állapot Programozásom nem működik elég jól. Sokszor oda-vissza megyek a negyedik dimenzióba minden éjjel, és utána fáradtsággal végződik reggel. Miért vagyok olyan fáradt reggel?

KIRAEL: Az Alvás-állapot Programozásnak három állomása van. Az első szakaszban, elhagyod tested, és kis időt eltöltesz olyan dolgok megtételével, ami felkészít téged arra, hogy teljesen elutazz e dimenzión kívülre. A második állomás során átmész a kapun / portálon a negyedik dimenzióba, és ott egy utat teszel meg. A harmadik szakaszban visszatérsz a harmadik dimenzióba, és elmész az álom állapotba, mely a legutolsó dolog, melyet teszel, mielőtt felébrednél reggel.

Át kell haladnod ezeken az állomásokon minden alkalommal, amikor elhagyod ezt a dimenziót. A te esetedben egy éjszaka alatt háromszor, vagy négyszer utazol el a negyedik dimenzióba, és ez teljesen ellentétes fizikai felépítéseddel. Ha minden éjjel háromszor, vagy négyszer utazol el, akkor olyan fáradtan érkezel vissza, hogy nem leszel képes működni. Nemcsak az utazás az, ami kifáraszt téged. Amikor kiviszed az érzelmi, gondolati, és lélek testet, akkor itt magára hagyod a fizikai tested. Számos alkalommal jönni-menni hathatós, azonban a tested minden energiáját kimeríti. Ahogy bejössz a negyedik dimenzióból, és áthaladsz azon a résen, vagy kapun / portálon a harmadik dimenzióba, a fizikai jelenlétedbe mind a három testet el kell hoznod, ami odaát volt veled, és a legjobb esetben is, ez kényelmetlen. Át kell nyomnod ezeket a testeket a kapun a fizikai testbe, és ez drámaian nehéz a fizikai jelenlétednek, ami csupán a landolás, földre szállás tere. A fizikai tested minden egyes hathatós landolásnál megéli a becsapódást. Tehát, visszatérni a testbe elég egyszer. Egy éjszaka egy útra programozd magad. Egyetlen éjszaka alatt ne folytasd azt, hogy oda-vissza mész.

KI TUDOD SZERETNI MAGAD A FÉLELEMBŐL

KÉRDÉS: Mi történik, amikor áthaladunk a kapun ki és be a harmadik dimenzióba, és mit teszünk a negyedik fényben?

KIRAEL. Amikor áthaladtok a kapun be, és ki a negyedik fényből, emlékeiteket megtisztítják ettől az úttól. Megtisztítanak, ahogy elhagyod, és visszatérsz. Néhányan azért utaztok el a negyedik dimenzióba, hogy kitaláljátok, hogyan építsetek házakat a fákon, mialatt a fa tovább folytatja növekedését. Beszéltek a fákhoz, akik szeretnivaló energiák, mint a kedvenc kisállatok. Olyan nagyon szeretnek titeket. Amikor végül elérkeztek a negyedik dimenzióba fizikailag a Váltás során, fel fogjátok építeni a házakat, még akkor is, ha nem tudjátok, hogyan tegyétek. Szert tettetek tudásotokra alvás-állapototok során, és majd rájöttök, hogy ezek a fák átformálják magukat, hogy illeszkednek ahhoz, amit tenni akartok. Mindent tudtok már, azonban amikor visszajöttök a kapun / portálon, memóriátokat átmenetileg megfosztják az összes emléktől. Az információ nem távozott végleg. Csupán nem férhettek hozzá a harmadik dimenzióban.

KÉRDÉS: Úgy érzem, mintha a negyedik dimenzió közeledne hozzám, inkább, mint én mennék el oda. Mi történik valójában?

KIRAEL. A negyedik dimenzió nem képes behatolni a harmadik dimenzióba. Képes megközelíteni, azonban nem képes belépni ebbe a dimenzióba. A negyedik dimenzió kinézetében hasonlít a harmadikhoz, azonban egyetlen egy dimenzió sem képes kitölteni a másikat anélkül, hogy a másik el ne távozzon. Ha a negyedik belépne a harmadikba, egyikőtök sem lenne itt. A te esetedben, elutazol, hogy eljuss a negyedik dimenzióba, azonban még mindig az egyik kezed a harmadik dimenzióban van. Ha úgy érzed, hogy a negyedik dimenzió behatol a harmadikba, ennek van valamilyen köze életutadhoz. Ez nem valós. Lehet, hogy elmozdulsz a negyedik dimenzió felé, azonban ezt nem ismered fel.

Jól kell megtenned ezt az utazást, és megpróbálod áterőltetni magad a negyedik dimenzióba. Vegyél vissza egy kicsit, és ne siesd el. Vannak félelmeid, melyeket be kell fejezned, vagy fel kell oldanod, és nem ugorhatod őket át felületesen, és nem hagyhatod az oldaladon. Ha ezt teszed, akkor vissza kell majd térned kitisztítani őket, mielőtt elhagyod ezt a dimenziót.

A negyedik dimenziós utazás tökéletes lesz. Gyógyító vagy, és ezt tudod. Most éppen a harmadik dimenziós életutad meggyógyítására kell összpontosítanod, azért, hogy kijuss innen a negyedik fénybe.

KÉRDÉS: Amikor a félelmeimmel dolgozom, nem érzem jól magam. Ha a szeretetet érzem, úgy tűnik, hogy a félelmek eltűnnek. Tehát úgy érzem, mintha a félelem a valóságomon kívül lenne. Azt tettem, amit mondtál, és csupán átmenetileg átugrottam őket, vagy csupán folytattam, hogy megszerezzem a szeretet érzését, hogy a félelmen túlhaladjak?

KIRAEL: „Ki tudod szeretni” magad a félelemből, és lehet, hogy valóban ezt teszed. Jóllehet, figyelmeztetlek, hogy ha szereted a félelmet, és úgy tűnik, hogy a félelem eltűnik, azonban utána feltűnik egy másik formában, akkor valójában nem gyógyítottad meg a félelmet. Nem tudod csak „elszeretni” a félelmet. Meg kell értened a félelmet a szereteten / szerelmen keresztül. Itt jön be a szerelem / szeretet igazi gyógyító hatalma. Ha a félelem nem bukkan elő a másik sarkon, akkor valószínűleg meggyógyítottad. Meg kell majd határoznod, hogy vajon ez történik veled, vagy sem.

ZÁRSZÓ

A Szerelem / Szeretet az az energia, ami meggyógyítja ezt a bolygót és annak embereit. A negyedik dimenziós szerelemről / szeretetről beszélek, egy olyan szerelemről, melyet mind a négy testben éreztek, egy szerelemről, mely a félelem hiánya. A gyógyításban a siker mindig egy négy-testes élmény. Alkalmazzátok azokat az eszközöket, amiket átadtam nektek, a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvét és a Szignál Sejt Gyógymódot, vagy bármilyen más módozatot, hogy felkészítsétek magatokat a Nagy Változásra. Nem fogjátok megbánni.

[1] Kirael mester hozta el a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvét a Föld síkjára a Nagy Változásra való felkészítés okán. A könyv és az eredeti hangfelvételek elérhetők a www.kirael.com oldalon angolul.
[2] Az öt vagy ötven eszköze tesz bizonyossá titeket, hogy mindent megtettetek, mely szükséges volt megtenni akár öt, akár ötven lépés során.


Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester [Vezető] Tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.


2010 © Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/



Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa