2010. március 3., szerda

A világvége és a FÉNY ÚJ RENDJE

A világvége és a FÉNY ÚJ RENDJE

A hetedik dimenzióból való Kirael szeretetteljes útmutatásával, rev. Kahu Fred Sterling közvetítésével

2001. december
The End of the World and The NEW ORDER OF LIGHT
By Rev. Fred Sterling through the loving guidance of Kirael from the Seventh Dimension
© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/



NYITÓBESZÉD

Jó estét. Mindenkit megkérek, hogy csukja be szemét egy percre. Lélegezzétek be mélyen prána fényeteket, mert egy képet fogok átadni nektek. Lélegezzetek mélyen, és tudomást szereztek arról, hogyan érzitek magatokat ebben a képben. Az igazságotok látványát fogom átnyújtani nektek. A legnagyszerűbb fényemben, a Teremtés ereje által rám ruházott hatalmamban, meghajlok mindegyikőtök előtt. Meghajlok mindegyikőtök előtt, hiszen ti vagytok a Teremtő. Egy percre maradjatok mozdulatlanok, és lássátok magatokat igazságotok Fényében. Lélegezzetek mélyen, és tudjátok, hogy ti az Isten Fényei vagytok.

Azok közületek, akiknek könnybe lábadt szemük, nagyon közel jártak ahhoz, amit megpróbáltam tolmácsolni nektek, hiszen mindegyikőtök kivétel nélkül nem más, mint a Teremtő egy kiterjesztése. Tudjátok, kik vagytok, és mi a szándékotok, tervetek a Föld síkján. Érezzétek Fényetek jelenlétét. Meghajlok előttetek még egyszer, hogy megengedjem mindnyájatoknak, hogy rám ragyogjatok azért, hogy ismét érezhessem a Teremtő szerelmét / szeretetét.

Nyitóbeszédem ezzel kezdődik. Magának a Teremtőnek „Mi az Emberek” vagyunk az élmény fényei. Mindnyájan a Teremtő „utazói” vagytok. A Teremtő részei vagytok, akik eljöttek ide, hogy tapasztaljanak. A Teremtő Fényében törekszik arra, hogy minden élményét felhalmozza, minden közös élményét egyéni részeinek, melyet ti, a Föld emberei képviseltek. Ti mindannyian a Teremtő utazásán vesztek részt, aki önmaga megtapasztalását kutatja.

Ti, a Föld síkján a gondolkodók nagy erejének hatása alá kerültetek, gondolkodóknak, akik az idők során számos csatát nyertek meg. Ennek révén sikerült megírnotok történelmeteket. Történelmetek oly módon íródott, hogy távol tartson titeket annak a tudatosságától, hogy sorsotokat teljesen ti irányítjátok. Olykor-olykor mindenki közületek ezen „túlmesterkedés” bűbájának hatása alá került. Annak érdekében, hogy a túlmesterkedés legyen fölényben, Fényeteket át kell engednetek, azért, hogy erőt adjatok neki.

A világ azonban változik, barátaim, és ahogy változik, el fogtok érkezni ahhoz a lenyűgöző tisztasághoz, hogy ezt a túlmesterkedést csupán maga a gondolat fogja össze. Amikor elérkeztek ahhoz a tudatossághoz, hogy a Teremtő Fényei vagytok, meg fogjátok érteni, hogy gondolataitok tökéletes kapcsolatban állnak a Teremtő mag Fényével. A Teremtő Fényének magja a fejlődés. Semmi nem áll majd utatokban, hiszen azért érkeztetek el ide, hogy megéljétek a Föld történelmének legnagyszerűbb fejlődési [evolúciós] élményét. Elérkeztetek ide, hogy megtapasztaljátok a Nagy Változást. [Bővebben lásd: Kirael: A Nagy Változás című könyvét, mely angolul megrendelhető a www.kirael.com oldalon az online üzletben. A Kahu & Kirael könyvek magyar nyelvű kiadásához változatlanul lelkes „mecénásokat” keresek.]

Mindenki, aki hallja ezeket a szavakat, vagy olvassa őket, tudomást szerez arról, hogy Fénytevő. Ti vagytok azok, akik eljöttek ide, hogy fénnyel telítsétek ezt a bolygót. Ti vagytok azok, akik elkezdik megalkotni az új mesteri befolyást, a mester fényt, mely fénnyel telít mindenkit, aki körbevesz titeket.

Fénytevő barátaim, előttetek áll a feladat. A feladat az, hogy fényeteket felgyújtsátok. Saját fényeteket fel kell gyújtanotok, azért, hogy közösen, egyikőtök a másik után tisztába kerüljön azzal, hogy most „Mi az Emberek” hatalmában áll, hogy a Föld síkját megváltoztassuk. Az emberi világ már megkezdte csodálatos fény hálójának szövését, melyet bizonyítanak a 9/11 utáni történések. Hirtelen, vezetőiteket próbára teszik, hogy magát a fényt adják elő. Ahogyan azt hetekkel ezelőtt mondtam, most azt mondják, hogy üldözzétek azt a dolgot, melyet „gonosz terrornak” hívtok – nektek ezt fénnyel, világossággal kell üldöznötök. A bombákon kívül élelmiszert is küldenek, azért, hogy a fényben megmaradt emberek túl tudják élni. Ez az új háború, barátaim. Azonban ez nem hagyható egyedül kormányzati vezetőitekre, hiszen nyomást gyakorolnak rájuk, hogy azt tegyék, amit mindig is tettek, és ez abban áll, hogy szolgalelkűek, engedelmesek legyenek a vagyon és a hatalom túlmesterkedésének.

Azonban ti, a Föld emberei, most ti váltok a vagyonná és hatalommá. Ha rendelkeztek azzal az erővel és bátorsággal, hogy részt vegyetek ebben a nagyszerű tudatosságban, akkor nem fogtok barátaim háborút találni. Amit megleltek, az egy lenyűgöző megvilágosodás, mint amikor Krisztus belépett a Föld síkjára 2 000 évvel ezelőtt. Elkülönülésetek és elválasztásotok fénybe borult számotokra, hogy meglássátok. Fényeteket most össze kell hangolnotok, és meg kell értenetek, hogy mindegyikőtök Isten Fényének egy részecskéje. Induljon el utatok, hogy a legfelemelkedettebben bontakozzon ki.

KÉRDÉS: Kirael mester, azt olvastam, hogy a Nagy Piramisban van egy naptár, mely megnevezte a világtörténelem nagy eseményeit, és ez szeptemberben végződött. Bepillantást adnál erről?

KIRAEL: Világotok igenis véget ért szeptember hónapjában számos szinten. Hallottátok, hogy azt állították, a világ, ahogy ismeritek, véget ért. Nem, a világ azért ért véget, mert minden nap ráébreszti a Fénytevőket a világ körül – akik közül sokan még nem is tudják, hogy Fénytevők – arra a sürgető kérésre, hogy valamit meg kell változtatni, hiszen a bolygó maga változott meg örökre. Megkérdezhetitek a világ nagyszerű költőit, szónokait, és ugyanezt a tapasztalást nyújtják majd nektek, miszerint ez volt a világvége, nem úgy, ahogyan ismeritek, azonban a világ vége volt. A világ most a gyermekkorát éli meg, mint a Teremtőtől valót, és keresi a kiterjeszkedést a fejlődésen keresztül. Csupán ti, az emberek lesztek elég erősek, hogy véghezvigyétek. A világvége megérkezett, és távozott. Ez egy Új Világ. A Fény új [társadalmi] rendje létezik most, nem fogják megállítani.

KÉRDÉS: Azt mondtad, hogy a nagy mesterek és tanácsadók jelenléte tisztel meg minket a mélyreható változások ezen időszaka alatt. Kik ők, és mi múlik rajtuk?

KIRAEL: A múltban meglátogatott titeket Jézus mester, és századokkal előtte, Imhotep. Ez alkalommal nem egy energiamintázat, hanem az összes egyesült erő összegyűlt. Buddha, és a Krisztus Fény jelenléte tisztel meg titeket, és Lady Quan Yin kínálja fel fényét. A Fény minden magasztos példája most körülveszi bolygótokat. Szeretetük kimagasló, megtartják a hatalmat, és hasznosítani fogják fényüket, hogy fénnyel telítsék utatokat. Megválaszolom azt a kérdést, melyet az utóbbi időben ismételnek nekem: „Kirael, ki vagy te?”. Először is, én nem egy „te” vagyok. Én mindnyájatok vagyok. Fényem a ti fényetek. Én csupán a legmagasztosabb utatok visszatükröződése vagyok. Én csupán annak a fénynek a jelenléte vagyok, melyet világra hoztatok, azért, hogy használjam a szavakat, annak érdekében, hogy elmagyarázzam, kik vagytok, és miért vagytok itt. Utatok kibontakozik, és nem miattam, hanem bennem, mivel az enyém bennetek van. Egyikőtök sem ismeri meg Kirael energiáját anélkül, hogy először önmagát ne ismerné meg. Utána, és kizárólag utána fogtok bírni azzal a bátorsággal, hogy megértsétek, mit szándékozik Kirael tenni a világgal. Kirael a Föld békéjének egyszerűsége. Csupán azért érkeztem, hogy a Teremtő Fényének tervét kibontakoztassam rajtatok keresztül, és azokon az energiákon keresztül, melyek érvényesülnek. Ezek a nagyszerű mesterek, akik elhozták fényüket nektek, csupán utatok egy részét képezik. Mindegyikőnk, fényetek, fényem egyetlen egyszerű valósághoz kötött. Mi vagyunk a Teremtő energia, és mindaz, aminek megtételére szántak, az a teremtés. Ki vagyok én? Én vagyok ti, és együtt tesszük ki az egyetlen Teremtőt.

KÉRDÉS: Szeretném, ha tisztáznád a „Mi az Emberek” kifejezésének használatát a részedről. Ez alatt a teljes emberiség kollektív tudatát érted, beleértve azokat is, akiket „tompított energiaerőknek” hívsz? A hamisítatlan, tiszta lakosságot érted alatta? Netán a világ Fénytevőit érted alatta?

KIRAEL: Igen. Mindezt. „Mi az Emberek” a Föld lényeinek közös tudata, a bolygótokon lévő minden energiaerő gyűjteménye [kompilációja]. Ez a teljesség, beleértve azokat a bizonyos tompított energiákat is. Ők is ti vagytok, barátaim. Ők a ti részeitek. Azért, hogy a túlmesterkedés létezhessen, nektek, az embereknek kell erőt adnotok neki.

KÉRDÉS: Mi a különbség a túlmesterkedés és „Mi az Emberek” között?

KIRAEL: Semmi, mert ez az egész ugyanaz. „Mi az Emberek” mindenkit jelent. Néhányan közületek a fényben magasabban működnek, míg mások alacsonyabban, azonban ti mindannyian a fényben vagytok, beleértve a túlmesterkedést is. Végtére, ez is szeretet. A Teremtő része, és ennélfogva ennek is szeretetnek kell lennie. Az egyetlen különbség az, hogy a túlmesterkedés haladásellenes és a régi állapot [status quo] fenntartója, tehát a félelemre összpontosított. Ezzel szemben a Fénytevők lelkesek, kiterjedőek [expanzívak] és fejlődők [evolúciósak], következésképpen a szeretetre / szerelemre összpontosítottak.

KÉRDÉS: Hogyan tudjuk mi, a Föld emberei átváltani a túlmesterkedés gyújtópontját a félelemből a szeretetbe? A Fénytevők kiszoríthatják a túlmesterkedést?

KÉRDÉS: Tehát ez a beszivárgáson keresztüli csatában végbemenő változás?

KIRAEL: Azt választom, hogy ily módon fogalmazom meg. Amikor ti, a Fénytevők naponta és tudatosan hangoljátok be magatokat a magasabb rezgésekre, megtartva azt az igazságot, hogy a szerelem / szeretet érvényesül, akkor megalkottok egy fényt, mely a túlmesterkedésben lévőket hozzátok vonja. Ha egyszer hozzátok húznak, megkezdik fénnyel telíteni önmagukat.

Tehát, nincsenek csatasorok. Ezért, tűnik úgy, hogy annak a háborúnak, melyet jelenleg vívtok, nincsenek csatasorai, mert ebben az esetben a fény kutatja a fényt. Ez nem az a fény, mely a sötétséget keresi. Ez az a fény, mely kutatja a fényt a sötétségen belül. Tehát, ne a csatát keressétek. Csupán saját fényetek oly ragyogóan való meggyújtását keressétek, hogy az önkéntelenül összekapcsolódjon másokkal az ösvényen. Utána ráleltek arra, hogy a világban az összes fényt „előidéztétek”, hogy az diadalmaskodjon.

KÉRDÉS: Az előző Változás Jelentésben [Shift Report] azt tanácsoltad nekünk, hogy „figyeljük meg azokat, akik azt állítják, hogy Fénytevők, azonban mindkét oldalon járnak”. Ha „Mi az Emberek” tartalmazzuk a túlmesterkedést és a Fénytevőket is, nem lenne fontos, hogy pontosan megkülönböztessük, hogy melyik energiaminta kihez tartozik?

KIRAEL: Amikor megkérdőjelezzük, melyik oldal, azáltal, hogy megpróbáljuk felismerni a túlmesterkedéshez tartozókat, ez egyszerűen erőt ad a túlmesterkedésnek a saját fényében. Ezzel szemben, annak a felismerése, hogy nincs elkülönülés, tölt fel fénnyel titeket, és végül, a túlmesterkedésből valókat is. Ha elfogadjátok, hogy mindenki Fénytevő, és a felébredettség különböző állomásain vannak egyszerűen, megengeditek nekik, hogy olyan léptékben ébredjenek, melyet csupán saját mag fényük képes előmozdítani. Meg kell értenetek, hogy minél fényesebbé váltok, annál több mesterkedés akar veletek közreműködni. Ahogy a túlmesterkedés elkezd felismerni titeket, Fénytevőket, saját megvilágosodásuk kezdődik meg. Emlékezzetek, a túlmesterkedés fényből készült. Látomása, küldetése elhomályosult, azonban ez fény. Végül felfogja, hogy reménytelen dolog „csatázni”, és elkezd csatlakozni a Fénytevőkhöz; először csendben, utána az áradat beindul a Változás szépségén át folyamatosan.

KÉRDÉS: Tudnál számunkra receptet nyújtani arra, mit tegyünk, hogy a túlmesterkedés felismerjen minket?

KIRAEL: Remélem mindnyájan kórusban válaszolnátok ezt meg velem. Töltsétek fel magatokat fénnyel. Ez a recept. „Végy két fény fordulatot, és reggel hívj engem.” [Nevetés] Nem járkálhatsz ide-oda, megpróbálva valaki mást fénnyel telíteni, mert ez a valaki más te vagy. Csupán akkor hatsz önmagad más részére, amikor összhangod szerint teljesen fénnyel telítődsz.

KÉRDÉS: Most, a Fénytevők száma megduplázódott a 9/11 ébresztése során, tudnál nyújtani nekünk felemelő történeteket, melyeket megoszthatunk másokkal a „Kirael Változás Jelentésben”, mely a remény érzetét kelti a világ többi részén?

KIRAEL: 9/11 óta ti, a Föld emberei lassan, de biztosan kiemelkedtek a fényben. A változás Washingtonban a két házzal kezdődött, akik egyesülve álltak a Capitol lépcsőjén, mondván: „Isten áldd meg Amerikát”, és egyként szavaztak az emberek javára. A különböző nemzetek közös ellenség elleni globális szövetségével folytatódott. Sajtótok olyan eseményekre összpontosított, mely az emberi világot szétválasztja. Azonban a bolygón számos történet van olyan emberekről, akik az emberiség egységének összképét kutatják, melyet a világméretű színteretekre ez a tragédia hozott el tisztán. Az elkövetkezendő napokban, a tudatosságban gyarapodó változás még több példájáról fogtok hallani. Én inkább erre összpontosítok. Nincs remény. Nincs remény, csupán kitartás. Feladatotok: utatok megtétele. Ne üljetek hátradőlve, remélve a világ megvilágítását. Cselekedjétek ezt meg. Mivel nem kapjátok meg azt, melyre csupán reménykedtek; csupán azt kapjátok meg, amely mellett rendületlenül kitartotok. Ha mindenki ragaszkodna a világ megvilágításához, harminc napon belül véghez vinnétek a Változást.

KÉRDÉS: Azt mondtad, hogy minden út végén ott van a következő teremtéshez vezető kiindulópont. A 9/11, ahogy te hívtad ezt a nagy eseményt, a következő teremtéshez vezető kiindulópont?

KIRAEL: Igen, ez az, barátaim. Ez volt a világ vége, és az új kezdete.


ZÁRSZÓ

Abban az időben, mielőtt az időt mérték volna, egy helyen, mielőtt a helyet megmérték volna, volt egy magasztos szerelem / szeretet, mely létezett, egy szerelem / szeretet, mely önmagában oly nagyon összpontosult [fókuszált], hogy elkezdett felfedezni mindent, mellyé lennie kellett.

Tehát saját szerelmében / szeretetében megalkotta a helyet, ahol tapasztalhatott, és utána annak érdekében, hogy megtapasztalja, megalkotta önmagát újra és újra. Kezdett önmagában rálelni a legmagasztosabb szerelemre / szeretetre, mely valaha is létezhet – a fejlődő, kibontakozó szeretetre. Olyannyira felélénkült saját fejlődésében, hogy kirügyezett minden elképzelhető lehetőségben, míg egy napon megalkotta ezt a csöppnyi bolygót, mely saját napja körül forog, és ezzel nekilátott megalkotni fényének csodaszép jelenlétét. A zöld füvek és fák egyszerűségével kezdte. Utána több színt adott hozzá a virágok, óceánok és a fehér sapkás hegytetők sokaságával. Ilyen lépésben haladt előre, és oly sok gyönyörűséget alkotott meg, hogy vágyott arra, hogy megtapasztalja ennek a teremtésnek a csodáját. Elkezdett önmagának több szeretetet / szerelmet hozni. Ez a szerelem lettél te, az ember, míg egy nap, elhatározta, hogy olyan sok szerelmet / szeretetet alkotott, hogy egy másik szintre akart lépni. Ezt mondta magának: „Az összességem figyelmét kell felhívnom. Annak érdekében, hogy ezt megtegyem, meg kell teremtenem a kettősség mezejét, az összes alacsony rezgés összefüggés együttesének [kontextusának] területét, azért, hogy megismerhessek és megtapasztalhassak mindent emelkedetten.” Tehát egy nap vette az összes mennydörgés energiáját, és szétrobbantotta azt az égben, hogy az egész világ lássa. Utána azt mondta magának: „Most, itt az idő, hogy Én Legyek.” Isten áldjon meg titeket. Ezzel távozom.
Jó estét.

Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester [Vezető] Tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.

A hangfelvételek és könyvek megrendelhetők, illetve letölthetők a www.kirael.com oldalon – angolul. Ha valaki személyes kérdést szeretne feltenni Kahunak, vagy Kirael mesternek, ezt szintén megteheti az online videó közvetítések alkalmával is – angolul. Angolul tudó olvasóimat nagy szeretettel fogadják az online tanfolyamokon is.

© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa