2010. január 19., kedd

Felemelkedés: Mi tart vissza?


Felemelkedés: 
Mi tart vissza?


Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével, www.kirael.com

Ascension:  What’s holding you back?
© 2009 Fred Sterling
Contact:  Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
www.Kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/
KIRAEL: A felemelkedés most életetek részét képezi. Ez utatok tökéletessége, elvégzése, az alkímia végeredménye, a Szignál Sejt Gyógymód és a Tudatos Teremtés Tíz Alapelve. Éveket töltöttem el ebben a dimenzióban ismereteket hozva el nektek, melyek segítenek nektek a felemelkedés ezen útján. Most itt az ideje, hogy közelebbről megvizsgáljuk, mit jelent a felemelkedés, és ezzel mi jár együtt.

Mit vártok ettől a bizonyos eseménytől? Tudni akarjátok, mi visz el titeket a felemelkedéshez? Bátorságot követel, hogy feltegyétek nehéz kérdéseiteket, azon kérdéseiteket, melyek segíteni fognak nektek, hogy saját magatoknak határozzátok meg a válaszokat. Értitek, nem formálhatnátok meg a kérdést anélkül, hogy ne tudnátok a választ, és a felemelkedés adja meg majd nektek a hozzáférést megértéshez, tudatosságotokhoz.

A felemelkedés hathatós. A felemelkedési folyamattal együtt jár a fátylak „lehámozása”, azért, hogy emlékezhessetek arra, hogy már rendelkeztek az összes válasszal minden kérdésetekre. Átjuttok ezen a Nagy Változáson, akár két évbe, öt évbe, vagy csupán öt napba telik. Életetek a ti kezetekben van. Tehát, ha van kérdésetek hozzám, kérdezzétek meg azokat tanácsadóitoktól – tanácsadóktól, angyaloktól, Elvenektől, vagy más csodálatos fénylénytől. Ezek az energiák hallani akarják azt, amit nekem kell mondanom, és a kérdések, melyeket átadnak nektek, a tökéletes válasz napvilágra kerülése érdekében tiszta és egyénre szabott. Azt mondjátok majd: „Ó, Istenem, honnan érkezett ez?”

Ebben a nyitóbeszédben, beszéltem sejt tudatosságotokhoz, mert hiszem, hogy a felemelkedés közelebb van, mint gondoljátok, és most tudatosságotok mélyebb részét akarom felébreszteni. Nem kell várnotok 2012-ig, vagy bármilyen más dátumig, hogy felemelkedjetek a negyedik fénybe. Tehát, tegyétek fel hathatós kérdéseiteket. Rendelkezem a válaszokkal, melyek segíteni fognak nektek, hogy megkapjátok saját válaszaitokat.

DOLGOZZATOK AZ ÚT TÖKÉLETESÍTÉSÉN, ELVÉGZÉSÉN

KÉRDÉS: Hogyan határozzuk meg, mi tart vissza minket a felemelkedéstől?

KIRAEL: A legáltalánosabban, a felemelkedés utatok tökéletesítéséről, elvégzéséről szól, és arról, hogy megtegyétek az öt-vagy-ötven [útját]. Mit akarsz, hogy kijuss ebből az útból? Lehet, hogy Szignál Sejt Gyógymód, vagy Reiki, vagy más módozat tanára akarsz lenni. Bármit is akarsz tanítani, kérdezd meg magadtól, mit tettél idáig, hogy tökéletesítsd tanításod? Megteszed az öt-vagy-ötven útját? Gyakorlod az Alvás-állapot Programozást, a Mesteri befolyásolást, imádkozol, és alkalmazod a Tudatos Teremtés Alapelveit? Hajlandó vagy megtenni mindent saját lehetőségeiden belül, hogy előidézd felemelkedésed életed minden területén?

Annak érdekében, hogy felismerd saját felemelkedésed, szert kell tenned önmagad tudatosságára, azáltal, hogy megteszed az öt-vagy-ötven útját, mely válasz mindenre, amit ebben a dimenziós utazásban teszel. Folytasd az előre haladást, míg el nem jutsz oda, ahol akarsz lenni. Ha bírod a vágyat, meg fogod tenni az öt-vagy-ötven útját, és utad felragyog. Felemelkedésed egy lépéssel előrébb lesz.

BESZÉLJETEK FELSŐBB ÉNETEKKEL

KÉRDÉS: A felsőbb énemmel való beszéd segíteni fog felemelkedésemben, és honnan fogom tudni, mikor beszél hozzám felsőbb énem?

KIRAEL: A felsőbb éneddel történő beszélgetés kiterjeszti önnön tudatosságod, és segít felemelkedésedben. Nem kell kinyúlnod az éteri [szövetbe] felsőbb éned megtalálása érdekében. Felsőbb éned jelen van energiameződben, és válaszolni fog, feltéve, hogy a megfelelő kérdést teszed fel, azokat a kérdéseket, melyek felemelik utad. Felsőbb éned tudja, mi az életutad. Amikor megkérdezed felsőbb éned, ne éld bele magad a válaszba, mert valószínű, hogy azt a választ kapod, amire szükséged van, és nem azt, amit szeretnél.

Az egyik biztos módja annak, hogy tudd, vajon a felsőbb éneddel kerültél-e kapcsolatba az, hogy az automatikus írást alkalmazod. Amikor az automatikus írást gyakorlod, tudni fogod, ha felsőbb éned válaszol, mert nem az anyanyelveden [eredeti szövegben: angolul] fog válaszolni. Inkább gondolatokat küld elmédbe, elméd öt, esetleg tíz, vagy húsz százalékába. Amikor anyanyelveden kérdezed felsőbb éned, felsőbb éned elmegy helyi agyadba, utána összekapcsolódik omni-agyaddal. Amikor megtanulsz hatékonyan kommunikálni felsőbb éneddel, felsőbb éned teljes büszkeségével és erejével fogod megtenni ezt az utat.

Amikor felsőbb éneddel dolgozol, és követed útmutatásait, világod oly módon változik meg, melyre sosem számítottál. Csupán emlékezz erre: sose kérkedj azzal, mit teszel. Ha kérkedsz, felsőbb éned nem fog válaszolni legközelebb, amikor hívod. Nem akar hencegni arról, amit teszel. Ez a lecke terved része.

Felsőbb éned segíteni akar neked, azonban, ha nem fogadod fel, saját útját fogja járni. Azt fogja tenni, amit ő akar. Lehet, hogy a negyedik dimenzióba, vagy más birodalmakba utazik. A felsőbb én a legvadabb elvárásaidat is meghaladóan korlátlan és hathatós.

Ha fel akarod hívni felsőbb éned figyelmét, kommunikálj vele. Juss ki a helyi agyból. Ebben a dimenzióban helyi agyadból működsz, és ez az egyetlen dolog, ami visszatart a felemelkedéstől. Beszélj felsőbb éneddel a felemelkedési folyamat részeként, azonban emlékezz, hogy felsőbb éned csupán akkor válaszol, ha olyan kérdést teszel fel neki, ami felemeli utad, és ha hajlandó vagy megtenni az öt-vagy-ötven útját.

KÉRDÉS: Azt mondod, hogy rendelkeznünk kellene saját bölcsességünkkel? Elvégre, azt mondtad előtte, hogy mi vagyunk felsőbb énünk.

KIRAEL: Rendelkezni bölcsességetekkel egy kicsit túlságosan harmadik dimenziós. Nem kell rendelkeznetek saját bölcsességetekkel. Birtokolni saját bölcsességeteket olyan lenne, mintha behelyeznétek azt egy üvegkorsóba megóvás céljából. Mire jó ez? Csupán fogadd el bölcsességed, ahogy gyarapodik minden nap minden percében, és légy hajlandó megosztani ezt másokkal.

TUDJÁTOK, MIT AKARTOK

KÉRDÉS: Mi a következő kritikus lépés számomra, ami a felemelkedésem illeti?

KIRAEL: A tétovázás az egyetlen dolog, ami visszatart téged felemelkedésed felismerésétől. Tedd le a lábad, és juss el a következő lépéshez. Jóllehet, mielőtt megteszed a következő lépést, el kell határoznod, mit akarsz. Azt kéred tőlem, mondjam meg neked, minek kellene a következő lépésednek lennie, azonban én nem mondhatom el neked, míg nem tudod, mit akarsz. Senki sem mondhatja el neked, mi lesz a következő lépésed, ha nem tudod, mit akarsz.

Itt a bökkenő: Amikor tudod, mit akarsz, nem kell megkérdezned tőlem, minek kellene a következő lépésednek lennie. Tudni fogod, mert dolgozhatsz felsőbb éneddel. Tudja, miről szól életutad. Ha tudni akarod, mi legyen a következő lépésed, tudni fogod azt a kérdést, melyet fel kell tenned magadnak, és utána megkapod a választ. Más szavakkal, tanácskozz felsőbb éneddel. Mindig veled van.

Ha nem akarod megkérdezni felsőbb éned, én segíteni fogok neked, azonban először hozzám kell eljutnod. Én nem vagyok olyan közel hozzád, mint felsőbb éned. Emlékezz, ha nem tudod, mit akarsz, én nem segíthetek neked. Tehát, tudd, mit akarsz. Egész nap tudok neked segíteni, amikor tudod, mit akarsz. Amikor nem tudod, mit akarsz, menj el a tengerpartra [Hawaiin], ülj le a szerelemben / szeretetben és fényben, és határozd el, mit akarsz. Ha igazán akarod, számodra már tökéletesen le lesz fektetetve.

Egy rákos fiatal férfi látogatott meg. Azt mondta: „Valamit akarok tenni, és szeretném, ha segítenél nekem haladni.” Amikor megkérdeztem őt, mi a terve, azt válaszolta: „nem tudom”. Nem tudta, mit akar tenni. Saját maga miatt kellett volna tudnia, mi viszi őt előre. Neked is tudnod kell, mit akarsz, és utána el fogom mondani, mit tehetsz az itt és az ott között, azonban meg kell tenned az utat, az öt-vagy-ötven útját.

Sokan közületek mindennel rendelkeztek, azonban nem tudják, merre mennek, vagy mit akarnak. Amikor tudjátok, mit akartok, és elég mélyen akarjátok, utatokba fog kerülni. Ha író akarsz lenni, tudd, miről akarsz írni. Ne aggódj műved kiadása miatt, csupán írj. Megszerezheted azt, amit akarsz, azonban meg kell határoznod, mit akarsz. A felemelkedési folyamatod része, hogy tudd, mit akarsz.

AZ EGO ÚJRA PROGRAMOZÁSA

KÉRDÉS: Kérlek, beszélj az ego újra programozásáról, a tudatalatti és öntudat összekapcsolásáról, hogy elérjük a felemelkedést, vagy elérjük az öntudatot.

KIRAEL: Az ego egy harmadik dimenziós fátyol rendszer, melyet arra terveztek, hogy igaz természetetektől távol tartson. Az ego nem egy rossz dolog. Inkább, ez az, amire szükségetek van ezen harmadik dimenziós utazás megtételére. A felemelkedési folyamatban újra programozhatjátok az egot, azáltal, hogy tudatosságotok kiterjesztésére tervezett viselkedést elkezditek, az egot kivonva az útból. Ha 21 napig megváltoztatjátok viselkedéseteket, ha ezen időtartam alatt példát [precedenst] alkottok, és tökéletesítitek azt, egy új szokást alkottok meg a tudatosság más szintjein.

Tested kilencvenöt százaléka működik aszerint, amit én tudatalatti magatartásnak hívok. A tudatalatti alatt azt értem, hogy anélkül cselekedtek, hogy elgondolkodnátok viselkedéseteken. Más szavakkal, a viselkedés automatikus, egy reflex, vagy egy szokás. Például, egy olyan cselekedet, mint a pislogás, a tudatalatti elme eredménye. Mielőtt pislognátok, nem kell azt gondolnotok: „most pislogni fogok”. Automatikusan teszitek, gondolkodás nélkül. Ha feldobtok egy labdát a levegőbe, feltételezitek, hogy visszaesik. Nem kell gondolkodnotok azon, hogy vajon vissza fog esni, vagy sem, mert tudatalattitokba beprogramozott, hogy a labda nem tud ellenállni a gravitációnak. Legtöbbetek ebben a tudatalatti állapotban élitek életeteket.

Az öntudatos elme csupán öt százalékban aktív életetekben. Az öntudat alatt azon részeteket értem, amely elmétekkel tudatosan teremt. Bármely adott napon elmétek ezen részének csupán öt százalékát használjátok. Nem agyatok erejéről beszélek. Nem elmétek hatalmáról beszélek, hogy gondolattal teremtsetek. Megtehetitek ezt a harmadik dimenziós utazást elmétek hatalmának csupán öt százalékával. Jóllehet, amikor elértek ehhez a felemelkedési folyamathoz, elmétek hatalma kiterjeszkedik legvadabb álmaitokat is meghaladóan. Az az emberi lény, aki elme hatalmának tíz százalékán dolgozik, hogy alkosson, szinte bármit megtehet. Tehát, képzeljétek el hatalmatokat, ha napi szinten, tudatosan használjátok elmétek tizenöt, húsz, harminc, vagy ennél nagyobb százalékát.

ELMÉTEK MEGSZABADÍTÁSA AZ „AKNÁKTÓL”

A szégyenkezés része ennek a kettősség-dimenziónak. Mégis, ha ezt a mozgató erőt meg akarjátok változtatni, változtassátok meg ezt tudatos elmétekben, utána tápláljátok be ezt tudatalatti elmétekbe. Minden alkalommal, amikor öntudatosan behatoltok tudatalatti elmétekbe, ez az egész szervezetetekre hatással van oly módon, melyet nem érthettek meg. Az öntudat elmétekből eltávolíthatja ezt az aknát. Az öntudat útja magával vonja az ego kiszorítását az útból, a tudatalatti és az öntudatos elme összekapcsolódását, a tudatosság egy új szintjére eljuttatva az elmét. Az öntudat túlhalad az egon, a tudatalattin és az öntudaton, és a kiterjesztett tudatosság birodalmába juttat el titeket, ahol a tanácsadás van jelen. Ennélfogva, egy kérdés feltételekor az öntudat alkotja meg az öntudatot a válaszban, akár önmagadnak, vagy egy olyan energiának tetted fel kérdésed, mint én. Amikor helyesen teszel fel egy kérdést, annak a teljességében válaszolom meg, amit én tudok, és te aratod le az előnyöket.

Amikor tudomást szerzel a tudatosság más szintjeiről, mélyebb szándékkal fogsz pislogni, és meg fogod érteni, hogy egy egyszerű pislogás megváltoztathatja a szél mintázatát a világmindenségben, csakúgy, mint egy pillangó szárnycsapkodása is. Korrigálni fogsz ahol szükséges. Ha túl gyorsan, vagy túl lassan pislogsz, tudatosan korrigálod. Amikor egy mélyebb szinten vagy tudatában világoddal, elkötelezettebbé válsz, és finomabbá válnak igazításaid. Megtudsz valamit, és többet akarsz majd belőle, míg meg nem leled a tudatosság egyre magasabb szintjeit. Ez a kulcs.

Tehát, ezt az egy fogalmat tudd: Mindent megkérdezhetsz önvalód egy mélyebb szintjén, azért, hogy a kérdés energiája bejusson testedbe, és onnan kijusson a tudatosság egy másik szintjére. Ez az öntudat útja, mely a kibontakozó felemelkedésedhez vezet. Rendelkezel azzal a joggal, hogy a tudatosság magasabb szintjeire juss el, hogy csatlakozz erre a „megcsapolatlan” birodalomra, hogy érezd és megértsd azt. Minden alkalommal, mikor kérdést teszel fel magadnak, egy lehetőséget alkotsz meg, hogy megcsapold a tudatosság kiaknázatlan birodalmát. Nem arról beszélek, hogy önmagadtól világias kérdéseket tégy fel, mint „Meg fogom kapni a munkát, vagy lesz pénzem?”. Olyan kérdésekről beszélek, melyek kihívást jelentenek valóságodnak, melyek önvalód részétől érkeznek – mely részed nem részese ennek a harmadik dimenziós utazásnak.

A harmadik dimenziós élményben nem kapsz sok lehetőséget, hogy kiterjeszd tudatosságod. Túlságosan elmerülsz a félelemből a szeretetbe / szerelembe irányuló utazásban. Folyamatosan keresgélsz anélkül, hogy megtalálnád valaha is azt a szeretetet / szerelmet, melyet kutatsz. A trükk az, hogy ne keresd a szeretetet / szerelmet, hanem engedd el a félelmet. Amikor ezt megteszed, megleled, hogy a szeretet / szerelem mindig is ott volt. Természetesen, nem számít, milyen mélyen hatolsz bele a szeretetbe, mindig lesz további megtenni való utazás, mert kiterjedésében a szeretetnek / szerelemnek nincs vége. A szerelemben / szeretetben található meg az összes válasz.

ÉRZELMI FELKÉSZÜLÉS A FELEMELKEDÉSRE

KÉRDÉS: A tolerancia jó módja annak, hogy a felemelkedést hagyjuk megtörténni?

KIRAEL: Toleránsnak lenni felemelkedési folyamatotok lényegi része. Ha igazán toleránsak vagytok, minden ítélkezéstől megszabadultok. Gyakorolhatod toleranciád azáltal, hogy egyeztetsz felsőbb éneddel, mielőtt beszélnél valakihez, vagy hatnál valakire. Amikor fontolgatod, hogy valakivel beszélj, kérdezd meg felsőbb éned: „Mit képes ez a személy kezelni?” A felsőbb éned tudja, mit képes kezelni a másik ember, és meg fogja mondani neked ott, a helyszínen. Első alkalommal, amikor beszélsz valakivel, lehet, hogy egy kissé hátrálnod kell, és egy kicsit szelídebbnek, nyugodtabbnak kell lenned, mint máskülönben lennél. Természetesen, nem számít, milyen szelídnek érzed, sose szalaszd el alapelveid. Mindig mérlegelj.

KÉRDÉS: Ahogy felemelkedünk, egy harcos erejével nemesítjük érzékenységünket és szenvedélyünket?

KIRAEL: Az érzékenység és szenvedély a harcos erejének részét képezi. A fény világában a harcos nem az, aki lándzsát hajít, íjat feszít, vagy fegyvert süt el. A fényharcos tudja, hogy a szeretettel / szerelemmel és a fénnyel nyerheti meg a háborút. Emlékeztet tieteket, hogy célotok elérhető ellenállás, düh, vagy negativitás nélkül.

A fény harcosa beszél, és utána vár a másik személy válaszára, és utána ismét beszél. Folytatni fogja a beszédet, míg a béke létre nem jön kettőjük között, míg útjaik ki nem simulnak. Ha a fény harcosa akarsz lenni, vedd le ujjad a ravaszról. Tedd félre azt az éles kést. Légy igaz önvalód. Csupán a Szeretet / Szerelem és Fény az a két dolog, mely eljuttat téged oda, ahová el akarsz érni. A Szerelem / Szeretet a Fény, és a Fény a Szer-elem / Szeretet.

Ti mindannyian a lelkiség harcosai vagytok, azonban nem kell senkivel harcolnotok. Csupán a szerelemben és a fényben kell megtennetek utatokat. Tehát, lépjetek egyet, utána még egyet, és még egyet, míg el nem éritek a beteljesedést, míg mindenki fel nem ismeri önmaga felemelkedését.

ÉLŐ FELEMELKEDÉS A MOSTBAN

KÉRDÉS: Beszélnél arról, hogy munkánk és a pénz hajszolása hogyan tart vissza minket saját felemelkedésünktől?

KIRAEL: A felemelkedés vonatkozik életutatok minden részére, és ebben benne foglaltatik az, amit teszel, hogy pénzt keress. Ha fel akarsz emelkedni, és mesterségedben tovább akarsz haladni, különbséget kell tenned az állás és a karrier között. Amikor van munkád, ugyanazt a dolgot teszed minden nap. Ha karriered van, minden napod nagyobb kihívást jelent számodra, mint az előző nap, mert mindig előrébb haladsz munkádban. Ha karriered olyan érzés, mint egy állás, mert nem jelent kihívást számodra minden nap, ez azt jelenti, hogy azáltal viszonyulsz munkádhoz, hogy elmész a múltba – más szavakkal, bal agyad azt mondja, hogy te már ezt egyszer előtte megtetted, és ez nem működött, és ezért nem akarod ezt újra megtenni – vagy elmegy a jövőbe, mely még nem is létezik.

A felemelkedés arról szól, hogy mi történik a Mostban. Ha van karriered, mely igazából egy másik szó egy olyan munkára, mely kihívást jelent számodra, melyért szenvedélyt érzel, a Mostban maradsz, mert imádni fogod munkád olyannyira, hogy hajlandó lennél a hét minden napján, a nap 24 órájában ott lenni. A karriered egy út életutadon.

Mindnyájan elmétekben egy karrierrel érkeztetek el erre az utazásra – valamivel, mely motiválna titeket, hogy ne hagyjátok abba azt, hogy még „többre” tegyetek szert. Tehát, ha gondjaid vannak a munkában az előrejutással, ez azért van, mert nem változtattad karrierré. Ha lenne karriered, tudnád, mi lenne a következő lépés, és jobban összpontosítanál utadra, mint a pénzre. Karrierrel bírni egy egyszerű esete annak, hogy munkádra úgy gondolj, mint egy ösvényre, mely elvezet valami nagyobbhoz ugyanazon a területen. Ha tudod, mi a karriered, egyre feljebb és feljebb juthatsz.

Ego éned mozdítsd el, és engedd meg felsőbb énednek, hogy előre haladjon utadon, hogy kalauzoljon téged karrieredben. Eljöttél erre az útra, ahol mindenkinek van legalább egy, illetve lehetőség szerint három karrierje, melyet kidolgozhat. Azt mondom, hogy lehetőség szerint három karrier, mert ez a harmadik dimenzió, ahol a három számmisztikája a gyújtópont. Tehát, még ha esetleg van is egy állásod húsz éven keresztül, lehet, hogy még nem volt meg az első karriered.

A te esetedben, már volt egy pár karriered utadon, és egy másik érkezik, mely nagy hatalommal bír, valamint fénnyel és szeretettel telített. Karriered éppen előtted van. Engedd el a múltat, és mozdulj előre. A következő karriered rád vár.

Most térjünk rá a pénzre. A pénz az, amit alkalmaztok, hogy bevonjátok magatokat ebbe a dimenzióba, azonban lényegtelen a felemelkedési folyamatban. Fontos számotokra, mert így méritek meg a sikert, és ez az, amit használtok ideát számláitok kifizetésére, étkezésetekre, ruházkodásotokra, stb. Közületek nem sokan teremtik elő azt a pénzt, amit akarnak, azonban bármit tesztek, az, amivel meg vagytok elégedve; máskülönben többre tennétek szert. A pénz egy csapásra eltűnhet, és még mindig itt lesztek, hogy megtegyétek utatokat. Tehát, ne összpontosítsatok oly nagyon a pénzre. Inkább, összpontosítsatok arra, amit akartok, illetve arra, hogyan érhetitek el azt a legtökéletesebb módon; utána legyetek hajlandóak megtenni az öt-vagy-ötven [útját]. A pénz cselekedeteitek természetes következményeként fog érkezni.

A VÁLTOZÁS GYEREKEK ÉS PORTÁL DOLGOZÓK

KÉRDÉS: Milyen szerepet játszanak a Változás gyerekek a felemelkedési folyamatban?

KIRAEL: Szeretem azt mondani, hogy minden gyerek hét éves kor alatt Változás gyermek. Mások osztályozták őket kristály és indigó gyermekekként, néhányan közülük az 1980-as években, és korábban születtek, és néhányan most születnek. Azokra a gyerekekre összpontosítok, akik most érkeznek. Ezek a gyermekek sokkal kevésbé fátyolozottak, mint ti, és készen állnak a felemelkedésre, így fáradtak, és egy kicsit mérgesek rátok most, mert látják, hogy a világ nem áll készen számukra.

Az egy, két évesek már összeillesztik szavaikat, hogy kimondják: „nem akarom ezt tenni, ha ez az, amit nyújtasz nekem. Ez nem az, amiért eljöttem ide megtenni. Tudom, hogy Kirael, Kryon, Gaia és minden más fénylény odaát vannak, azonban nem hallom őket, mert anyukám és apukám nem figyel ezekre az energiákra.” Ne álljatok ezeknek a gyerekeknek az útjába. Ne várjátok el tőlük, hogy megtegyék az utat számotokra. Tegyétek meg azt az életutat, melyet meg kell tennetek, és ők ott lesznek, hogy támogassanak titeket, hogy elvigyenek titeket erre az útra. Át fognak ölelni titeket hálával teli nagyrabecsülésben.

KÉRDÉS: Tisztáznád, hogy a felemelkedést követően a külső portál dolgozók fogják megtisztítani a Földet?

KIRAEL: A külső portál dolgozók fogják a félelem bármilyen maradványát feltakarítani, mielőtt a következő dimenzióba értek. Más szavakkal, ez az energia „takarítás” megtörténik, mire odaértek. A tisztítás a fátyol másik oldaláról érkezik majd, és itt lesznek a külső portál munkások. A galaktikus erők szintén utatok részét fogják képezni, viszont nektek kell feltakarítanotok az út rátok eső részét azáltal, hogy cselekvően folytatjátok felemelkedési folyamatotokat.

A NAPKITÖRÉSEK AJÁNDÉKA

KÉRDÉS: Július hetedikén a napkitörések szemmel láthatóak voltak, és változás történt az energiában. Megmagyaráznád ezt a változást?

KIRAEL: A fény látatlan erőiben mi küldtük el a kitöréseket, mert tudtuk, hogy készen álltok rájuk. Ezek a bizonyos napkitörések hosszú ideje a legkiterjedtebbek voltak, az általunk küldöttek közül. Áthatoltak az egész Föld síkján, és felmelegítették testeiteket a szerelem fényével. Felidézték a szerelemhez kötődő melegség érzését. Tehát most közelebb vagytok a szerelemhez / szeretethez, mint a napkitörések előtt. Nem véletlen, hogy a kitöréseket július hetedikén bocsátották ki. Ez a hetedik hónap hetedik napja. Hét meg hét a lemuriai számmisztikában tizennéggyel egyenlő, ami öt [1+4=5], és az öt összességében a szerelemről / szeretetről szól. Szív csakrátok egy jó centiméternyit növekedett az ezen kitörésekből származó melegség következtében.

A Földön mindenkire hatottak ezek a napkitörések, nem számított, hol voltatok, még ha a föld alatt voltatok is. A napkitörések által kibocsátott melegség találkozott az összes negativitással világotokban. Mégis, nem mindenki jól tapasztalta meg az energiát. Néhányan negatívan élték ezt meg, lehet, hogy néhány esetben rosszul, mert néhányatok akkor nem volt kiegyensúlyozott.

Ha a dolgok világotokban nem mennek olyan jól, ne aggódjatok, mert minden tökéletesedik, hála a legutóbbi napkitöréseknek. Egy napba tellett ezeknek a kitöréseknek a kibocsátása, és a fény abszolút tökéletességében történtek. A kitöréseket nektek szánták az emberi világban. Értsétek meg őket és szeressétek őket.

ZÁRSZÓ

A felemelkedés utatok elvégzéséről szól, a szerelem / szeretet és fény teljes sajátosságához [zamatához] hozva titeket. Ez jelenti azt, hogy utatok minden területe felemelkedni készül – melyben benne van munkátok, kapcsolataitok, minden. Legyetek a szeretetben / szerelemben, és tegyétek az öt-vagy-ötven útját, és biztosak lehettek, hogy felemelkedésetek láthatóvá válik és megvalósul, mely igazából annak az igazsága, akik vagytok. Én is tanulom az igazságot, csakúgy, mint ti. Minden, amit ma mondtam, az én igazságom, ahogyan én értem meg az igazságot. Oly sokat tanultam dimenziótokról azóta, mióta eljöttem ide. Azt hittem, gyerekjáték lesz, azonban karrierré vált, és imádom a karrierem.
Isten áldjon meg titeket, és jó estét.
© Kahu Fred Sterling


© 2009 Fred Sterling
Contact:  Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa