2009. december 18., péntek

Milliárd Ember Béke Meditáció „Mi az Emberek: A Béke Hangja”



Milliárd Ember Béke Meditáció
„Mi az Emberek: A Béke Hangja”


Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével

2002. december
© 2002 Fred Sterling
Contact: 
Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii 
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
www.kirael.com



Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/



NYITÓBESZÉD

Jó estét. A Milliárd Ember Béke Meditációt szeretném „Ébresztő Álomnak” hívni, mivel ez egy nagyszerű ébredés, melyre már oly régóta vágyakoznak. Minden időkön át azt mondták, hogy egy napon a Föld síkjának egy békés világként kell egyesülnie. Nemzetekként kell egyesülnie, nem egymás ellen, hanem a fény egyesült forrásában.

Amikor az emberi világ nagy számban, vagy egy nagyszerű fényben egyesül, lesz egy rezgés, mely az Anyaföldön fordul elő. Amikor kiterjesztitek ezt a rezgést a Föld köré, úgy, mint az előző Milliárd Ember Béke Meditációk során, felébresztitek az Anyaföld és annak minden lakosának leglényegét.

Azt kérdezhetitek: „Mi a helyzet azokkal, akik alvás-állapotukban lesznek, amikor az Anyaföld felébred erre a Milliárd Ember Béke Meditációra?” Azt felelem nektek: tartsátok szem előtt a „Tudatos Teremtés Tíz Alapelvét”, és tudjátok, hogy az Alvás-állapot Programozáson keresztül megbízhatjátok lényegi önvalótokat, fizikai valóságotok felsőbb fényét, hogy vegyen részt ezen a csodálatos eseményen.

Jóllehet, semmi sem pótolhatja az emberi lény cselekedetét, mivel az emberi fény cselekedete, a nagyszerű felébredés egyesülése, mindazoknak a rezgése, akik alkalmazzák érzelmüket, szerelmük / szeretetük legfelsőbb valóságán, legvadabb álmaikat is meghaladót érnek el.

Azonban, mi a helyzet azokkal, akik esetleg, túlságosan elfoglaltak, hogy erre időt szakítsanak. Azt felelem nektek: ez a ti világotok. Egy bizonyos ponton választanotok kell, hogy kiálljatok az Anyaföld mellett. Támogatnotok kell az Anyaföld oltalmazását, és képviselnetek kell ügyeteket a harmonikus energia okán.

Fel kell ébresztenetek magatokat annak a lehetőségére, hogy változást tudtok előidézni. Így, legyetek felkészülve [a Milliárd Béke Meditáció időpontjára (2002. december 30.)], hogy egy egyesült fronton összetartozzatok. Ne minősítsétek azt a világnak az adott időbeli formája alapján. Csupán szívetekben értékeljétek, mivel ez lesz az a nap, amikor változást idézünk elő. Ez az a nap, amikor „Mi az Emberek” színek, formák, vagy nyelvek korlátai nélkül állunk. „Mi az Emberek” felállunk, és „Om”, majd a békénk hangját felvisszük a legmagasabb rezgésre. Csupán ezután ébred fel a világ az egybegyűlt Fénytevőkre.

Azt mondom nektek barátaim, mindenki közületek, ti, akik a lelketek békéjét keresitek, többé nem fogjátok azt odakinn keresni. Nem fogjátok többé keresni testvéreiteket, hogy fényetekben álljanak fel, és tartsák meg az erőket számotokra. Nektek kell felállni, és ezt a napot Fénytevőként kell számításba vennetek. Ha lelketeket szabaddá „omozzátok” a Teremtés Fényébe, utána önmagatok minden jellege [aspektusa] minden síkon egyesíti erőit veletek, és belső társakká válnak.

Tartsátok magatokat Fénytevőknek, és sikeresek lesztek a Milliárd Ember Meditáció során. Vonjatok be csupán egyetlen embert, aki semmit nem tud a „Fénytevőség” mibenlétéről, azonban aki békét akar szívében és harmóniát a világban, melyben létezik. Csupán egyet vonjatok be, utána kettőt, utána huszonkettőt, amíg felismeritek, hogy nem kell Fénytevőknek lennetek; nem kell metafizikusnak lennetek; nem kell az új kor [New Age] emberének lennetek. Egyszerűen emberi lénynek kell lennetek, aki tudja, hogy van egy nagyszerűbb élmény, mely mindnyájunkra vár, és kiválasztjuk azt a napot, hogy a világ többi részével tudassuk, hogy itt vagyunk.

A média hírei nem fontosak; mégis, reméljük, eljönnek. „Mi fontos?” – kérditek. A lelkek összejövetele. Ekkor külditek el e-mail leveleiteket, hogy megáldjátok őket a legmagasabb fényben. Küldjétek el ezeket olyan sok Fénytevőnek, amennyinek lehetséges – egy imával, hogy ezek a szavak megtalálják a helyet, hogy az embereket összevonjuk december 30-án [a Milliárd Béke Meditációra].

… [a kihagyott rész 2002-re és 2003-ra vonatkozik]
El tudjátok azt képzelni, ha ezen a legelső napon egy energiában kezdhetnénk, mely a gondolaton keresztül a szerelem / szeretet birodalmába fejlődik? El tudjátok képzelni barátaim, egymilliárd ember, emberi fény gyűlik össze, hogy kimondja: „békét akarunk a mi Földünkön”? Szeretnénk, ha részt tudnának venni azok, akik lehet, hogy Kína legtávolabbi részén, vagy bármely ország legtávolabbi részén vannak, néhányan, akiknek esetleg nincs számítógépük, vagy nem tudják meghallani a közvetítést. Most van itt az ideje, most van itt a nap egymilliárd ember számára, hogy összegyűljön, és felálljon, és hallassa hangját.

Tehát, terjesszétek ezt minden imátokban, amit felajánlotok, kezdve attól a naptól, hogy ezt a cikket kiadták. Ezen a napon tegyétek félre vallásaitokat. Tegyétek félre régi idegenkedéseiteket és diszharmóniátokat. Kezdjétek el ezt a napot, hogy „Mi az Emberek” megalkotjuk a Béke Hangját, a legcsodálatosabb élményt, melyet a világ valaha is látott.

Ez lesz a béke napja? Ó, igen, barátaim. Ez lesz az a nap, amikor a testvérek egyként állnak egymás mellett, és megvizsgálják egymás fénymintáját, és utána összeszövik mintáikat. Megengedik fényeiknek, hogy érintkezzenek, amíg harmonikusan el nem kezdenek rezegni egyiktől a másikig, és a fényfolyamok a Föld körül létre nem jönnek.

A fényminták kinyúlnak majd az éteri fénybe, és előhoznak egy erőt, mely ismeretlen volt a Föld számára. Elhoznak egy csodaszép fényfonatot, mivel minden egyes résztvevő felismeri azon a napon színét. Meglátják majd lelkük színét, ahogyan a Teremtő Isten látja őket, mert a Teremtő Forrás önmagának minden jellegét [aspektusát] az emberi világban fénymintaként azonosít. Ezen a napon a mennyekbe fogjátok ragyogtatni fényeteket. Csupán ezen a napon váltok az emberi világ fényforrásává. Amíg a Váltás meg nem történik önmaga teljességében, addig nem lesz nagyszerűbb lehetőségetek átérezni az egymással egyként való létezés forrását.

Ha ez a ti választásotok barátaim, engedjétek meg a világnak, hogy az Igazsággal, Bizalommal és Szenvedéllyel összecsengjen. Engedjétek meg magatoknak, hogy ráébredjetek saját fényetek szépségére. Halljatok engem tisztán. Mindegyikőtök átszövi színét a mellettetek lévőbe, és közösen küldjük átszőtt színeiteket az éteri fénybe, minden nemzet összeszőtt színeit elérve; el tudjátok képzelni azt a szépséget, melyet a Teremtő fog látni teremtésében, melyet Földnek és emberi élménynek hívnak? El tudjátok képzelni, „Mi az Emberek” többé nem érzünk elkülönülést és félelmet, azonban tudjuk, hogy azon a napon a Fénynek magának a közös szépségévé válunk? Ebben, visszatértek saját szerelmetekhez / szeretetekhez és saját fényetekhez.

Micsoda álom, barátaim! Micsoda álom, melyre ráébredünk.

KÉRDÉS: Rendes körülmények között a Milliárd Ember Béke Meditáció hagyománya az, hogy az imádság meditáció részeként létrehozunk egy hangot. Ez olyan dolog, amit te is látsz részünkről megtenni?

KIRAEL: Igen, azonban ez alkalommal meg foglak lepni, mert minden egyes embertől azt akarom, hogy ráhangolódjon színére. Hogyan teszitek ezt? Először, üljetek csöndesen és csendesítsétek le energiáitokat öt percre. Az időtartam végén, valaki irányít titeket, hogy vegyetek prána lélegzetet. A kilenc prána lélegzet végén, egyszerűen kérdezzétek felsőbb éneteket, esszenciális fényeteket, akit abban a bizonyos percben hozzátok vonnak, hogy rezegtesse meg hangszálaitokat a színeitekkel. És utána egyszerűen nyissátok ki szátokat, és engedjétek ki a levegőt, és nézzétek meg azt, ami keletkezik.

KÉRDÉS: Amikor felfedezzük színünket, és hangunkat, hogyan használjuk az Anyaföld és testvéreink gyógyításának elősegítésére?

KIRAEL: Adok egy példát: Amikor Jézus mester a Föld síkján sétált, azon a napon, amikor a Krisztus Tudatosság az őt befedő fényévé vált, elkezdte minden személyes fény színét összeszőni. Amikor gyógyítóvá vált, és kinyújtotta kezét, mindig volt egy fény, mely megelőzte magát az érintést, és az érintés volt a hang, mely létrehozta a gyógyulást.

Tehát, ha magatokba tekintetek, hogy megalkossátok és felismerjétek saját színeteket, és utána csatlakoztassátok azt harmonikusan a gondolat alkalmazásával testvéreitek színéhez, az akarat és a szó [ige] elhozza a gyógyulást, a színek összefonódnak és a hang nyilvánvalóvá válik. Lehet, hogy ez lesz a legszelídebb és leginkább szeretetteljes hang. Lehet, hogy nem lesz több, mint … [látszólagos csend]. Ó, senki nem hallotta ezt, ugye? Igen, azonban éreztétek – néhányan. Ez a válasz. Ezekkel összefonva őket, szőjétek össze őket. Engedjétek meg, hogy azért ragyogjanak, amik.

KÉRDÉS: Meg kell értenem, hogy a színek a hanghoz társulnak, tehát minden hang egyenértékű egy színnel? Tehát tudsz gyógyítani akár hangokkal, akár színekkel – ez így helyes?

KIRAEL: Igen. Azonban emlékezz erre: a Szín alkotja meg a hangot. A hang hatással van a szín színére, hogy így mondjam.

KÉRDÉS: Mit értettél az alatt, amikor azt mondtad: „az érintés volt a hang, mely megalkotta a gyógyulást”? Hogyan működik ez?

KIRAEL: Ami a szó szerinti értelemben történik az, hogy amikor ujjad, vagy ujjaid egy alanyra teszed, hogy meggyógyítsd, az érintés megalkot egy rezgést. Ez a rezgés elkezdi hasznosítani erejét az emberi test folyékony forrásain keresztül, hogy megrezegtesse a folyadékokat a szín és hang egy mintájába. Ez a szín/hang minta megkeresi eredetének mintáját, mely mintát te hoztad el a Földre. Míg ezt keresi, a gyógyítási folyamat megtörténik.

KÉRDÉS: Mi a szeretet / szerelem színe?

KIRAEL: Remélem olyannyira nagyra fogod értékelni ezt, amennyire nyújtom neked. A szeretet / szerelem színe a kilenc csakra egyesülése. Nincs neve.

KÉRDÉS: Vannak a szerelemnek / szeretetnek különböző hangja, van a szerelemben / szeretetben különböző szint?

KIRAEL: Igen és nem. A szerelem / szeretet hangja állandó, azonban, amikor te barátom, kinyitod szíved ennek, ez a te szereteteddé / szerelmeddé válik, és utána megtapasztalsz egy változást hangjában, mert összeolvad fényeddel, és a te élményed az, hogy megalkosd szereteted / szerelmed hangját.

KÉRDÉS: Kirael mester, naprakész ismereteket adnál az angyali birodalomról, a tanácsadók birodalmáról, a galaktikus birodalomról, a delfinekről és bálnákról, akik részt vesznek a következő Milliárd Ember Béke Meditációban?

KIRAEL: Az angyali birodalomban a kerubok azok, akik azt mondták, hogy az élvonalban lesznek, azonban az angyalok minden szintje részt fog venni, beleértve a szeráfokat, akik általában igen elfoglaltak. Ők mindannyian egy harmonikus vállalkozást küldenek el földi síkotokra, mert használni fogjátok színeiteket, és színeitek hangjait, hogy az éteri szövetbe rezegtessétek.

Azok az angyalok, akiket a Föld élményének (majdnem „kísérletet” mondtam) megfigyelésére jelöltek ki, egy bizonyos jelre várnak tőletek, hogy azt mondjátok, ráébredtetek jelenlétükre, mert tudják, hogy hisztek bennük, és nagyon szeretitek őket.

Most meg fogják tapasztalni az igazságot. Amikor kikülditek színeiteket, amikor összefonjátok szereteteket / szerelmeteket és fényeteket, meglátjátok, hogy nagy valószínűség szerint vissza fogják küldeni saját „átszövésüket” felétek. A szövetek valószínűleg a középpontban találkoznak, és ez áhítatban hagyja a tanácsadó világot, mert mi, a tanácsadók valóságából szintén rendelkezünk saját színeinkkel.

Értsétek meg, hogy mi, a tanácsadó vezetők, mindnyájan számos színnel rendelkezünk, és közületek azok, akik elérték a mesteri szintet, színeink száma mélységükben tizenkettő. Meg fogjuk mutatni nektek mind a tizenkét színt, és ha meglátjátok őket, valószínűleg nem lesztek képesek lélegzetet venni egy rövid időre. Mindannyian részt fogunk venni.

Ami galaktikus testvéreiteket illeti, azok, akik már ráismertek Váltásukra, már megtalálták harmóniájukat és békéjüket, már megígérték, hogy nem avatkoznak be a földi síkotokba addig, míg nem érzik, hogy felébredtetek eléggé ahhoz, hogy elfogadjátok őket, lehet, hogy megláttok többet közülük, mint amire számítottatok.

Szeretetteljes barátaitok, a bálnák és delfinek, ha ők is hozzáadják színüket és hangjaikat világotokhoz, világotok rezegni fog, és attól kezdve erősebb lesz, és jobban lakható hely lesz. Tehát, imádkozzunk, hogy meghozzák döntésüket addigra, hogy részt vegyenek a Milliárd Ember Béke Meditációtokban.

KÉRDÉS: Pontosan mi fog történni, ha bevonunk egymilliárd embert? Mi az oka ennek a bizonyos egymilliárdos számnak, mely egy hatoda a világ népességének?

KIRAEL: Így válaszolom ezt meg: ha bírtok egymilliárd emberrel, és mindegyike ennek az egymilliárdnak elhozná a másik két jellegét [aspektusát], hárommilliárddal rendelkeznétek, vagy a világ népességének felével. Azonban, annak érdekében, hogy elérjük azt, hogy elejét vegyétek jellegeitek felének elveszítésének, amely közel egy harmadot hozná el, vagy kétmilliárdot, ami kiteszi azt a számot, amely megtörténtté teszi a Váltást. Ez az egymilliárd szám jelentősége.

Mit fogtok nyerni egymilliárd ember összevonásával? Szert tesztek a szerelem / szeretet élményére és arra, hogy ti vagytok a szeretet / szerelem. Megnyíltok a Teremtés egységére, és megértitek, hogy a tanulást illetően nincs félnivalótok; ez a tanulás egyszerűen az összes lehetőség megtapasztalását jelenti; és minden lehetőség megtapasztalása az a tudatosság, hogy a Teremtő Fényének magának egy része vagytok.

KÉRDÉS: Az előző Milliárd Ember Béke Meditációknál adtál nekünk egy hangot, és mindenki összhangban adott hangot ugyanannak a hangnak a világ körül. Most saját színeinket fogjuk elhozni, saját egyéni hangunkat, ami lehet, hogy nagyban különbözik a többiekétől. Mi ennek az eredménye?

KIRAEL: Még nem hallottad a következő kifejezést: „rend a zűrzavarban, káoszban”? Van rend a káoszban, és ez egy igaz kijelentés. Ami esetleg néhánynak hangzavarnak tűnik, mint a diszharmonikus hangok sokrészes rezgése, inkább lesz egy egyesített élmény, ami a világ minden részén egy hanggá változik. Látjátok, amikor mindenki megpróbál megtartani egy hangot, minden hang eltér ettől, mert túl sok embernek van eltérő hangszála. Ha azt mondom mindegyikőtöknek, hogy dúdoljatok el egy ciszt [c#], vagy egy ceszt [cb], ez számos különböző lehetőséget fog rejteni. Mégis, amikor megkérlek titeket, hogy hozzátok el saját szeretett hangotok harmonikus fényét, meg fogtok alkotni egy harmonikus összhangot, amely rácáfol a káoszra. A káoszban található a fénynek magának a rendje.

KÉRDÉS: Szeretném összejövetelünket Fritz Vincken történetével zárni, aki egy honolului lakos, aki nemrégiben tért vissza a Teremtőhöz. Közel a második világháború végéhez tizenkét éves volt, Németország erdejének mélyén élt édesanyjával. Egy napon három amerikai katona tűnt fel ajtajuknál, segítséget és valamit enni kértek. Volt egy sebesült katona, és az édesanya, habár nem beszélt angolul, beengedte a katonákat, tudván, hogy megölhetik őket. Rövid idővel azután, hogy segítettek az amerikaiaknak, újra kopogtattak az ajtón. Négy német katona volt, ugyanolyan fáradtak és éhesek voltak. Az édesanya azt mondta, hogy ennek kell lenni a béke éjszakájának, tehát rávette az összes katonát, németet, amerikait, hogy hagyják az ajtón kívül a fegyvereiket, és bőséges meleg ételt ígért nekik. Tehát egy éjszakán, 1944 karácsony szentestéjén létezett a béke és öröm megszentelt helye, egy bölcs, bátor anya, a fia, és esküdt ellenségek között, akik felismerték lényegi egységüket és emberiességüket. Azon tűnődöm, hogy fűznél-e ehhez megjegyzést, hogy ez vajon lehetséges most napjainkban, a mi korunkban?

KIRAEL: Azt mondanám, hogy nemcsak lehetséges, hanem nagyon valószínű, hogy a fiatal férfiak és nők nagyobb része, akik arra várnak, hogy a háborúba hívják őket, nagyon megfeszítetten gondolkodnak annak távlatairól, hogy csatát vívjanak embertársaikkal. Egyre több emberi fény kezd lőfegyverük fonalkeresztjén keresztül nézni, mialatt azon tűnődik, miért kell megtenniük azt, amit mondanak nekik. Azt fogom mondani, hogy az nagyobb ellenállást igényel, hogy a ravaszt ne húzzák meg, mint hogy meghúzzák; nagyobb tudatosság felismerni azt, hogy bizonyára van egy jobb út.

Azonban végül, még azoknak az embereknek is, akik kitervelték a háború forgatókönyvét, rá kell pillantaniuk, és mondaniuk kell: „Lássuk csak. Amikor megnyomom ezt a csöppnyi gombot, százezer ember – férfiak, nők és gyermekek, szerelmesek, barátok, nagypapák, nagymamák – mindannyian meghalnak.” Lehet, hogy megtagadja a piros gomb megnyomását. Ezt felelitek: „Nem számít, Kirael, valaki előlép a háta mögül.” Igen, előlépnek. Azonban végül, ez a sor kifogy, és senki sem marad majd, hogy megnyomja a gombokat, és utána a békébe kényszerültök.

Mint 1944-ben a katonák, akik egymással szemben ültek abban az erdei otthonban, Németországban, különböző egyenruháikban, különböző nyelvükkel és hitükkel, végül eljutunk ahhoz a tudatossághoz, hogy a Föld bolygó „Mi az Emberei” mindannyian csupán egyek vagyunk. És ez barátaim, igazán a Nagy Változás élménye a Tudatosságban.

ZÁRSZÓ

Barátaim, … ha valaha akartatok bármit is uralni, ti magatok legyetek azok, akik felett uralkodtok. Távolítsátok el a harag kínját, a fájdalom emlékeit. Távolítsátok el a régi érzéseit annak, hogy kevesebbek vagytok, és cseréljétek ki ezeket a szerelem rezgésével, és ti fogtok uralkodni, barátaim. Ti fogjátok uralni az önvalót. És mindenki, aki az önvaló által uralt a szerelemben egy egyesített helyen fog állni, ahol a félelem többé nem játszik szerepet.

Jó estét barátaim.

© 2002 Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880


Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/




Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa