2009. október 15., csütörtök

Az angyalok itt vannak – érzitek őket?
Az angyalok itt vannak 
– érzitek őket?Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével

The Angels Are Here - Can You Feel Them?
© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com  
Tel: + 808 952-0880
http://www.kirael.com/

http://univerzumitudatossag.blogspot.com/

KIRAEL: Tudom, néhányan közületek nehéz napokat éltek át a mátrixban való munkálkodás során, ahol az emberek kemények, mert nem tudnak az Igazságról, Bizalomról és Szenvedélyről. Nem tudnak a tisztaságról, kommunikációról, beteljesítésről, és egészen biztosan nem állnak meg imádkozni. Nem teremtettek meg mesteri befolyásolást, és nem gyakorolták az alvás-állapot programozását energiamintáikkal, és tudjuk, hogy nem meditálnak. Ezt hívják mátrixnak.

Hagyjuk hátra ezt az egészet. Hozzuk el ma este ide a tudatos teremtés minden alapelvét. Ne törődjünk azzal, hogy a világ hogyan érzékel minket. Tegyük ezt az estét olyanná, amilyenné akarjátok.

Ahogy mélyen lélegeztek, szeretném, ha egy csodálatos jég-kék ködöt alkotnátok magatok köré. Egy kicsit hidegnek érzitek, olyannak, mint amikor télen egy kicsiny patak mentén sétáltok, melyen vékony jég van, mégis a napfényt melegnek érzitek. Olyan frissítő volt, és a levegőnek csodás illata volt.

Tehát, engedjétek meg, hogy a köd körülvegyen titeket, mintha beburkolna titeket, és fokozatosan eltűnnétek benne. Ahogy a távolba tekintetek, másik kék ködöt pillantotok meg, azonban olyan boldogok vagytok saját kék fényetekben, hogy kényelmesen érzitek magatokat ott, ahol vagytok.

Valami tudatotok apró hátsó részében ezt mondja nektek: „Mi az a kérdés, amin dolgozol? Mi az a kérdés, mely ezidáig kísértett? Miről kéne gondolkodnod? Nem ülhetsz csak itt a két ködben. Mi a kérdés? Ó, tudom, mit akartam mondani fényemnek? Mit akartam mondani szeretetemnek / szerelmemnek? Mit akartam mondani testvéreimnek? Mit kell tennem, hogy világom olyanná tegyem, amilyenné akarom?”

Minden kérdés elkezd beáradni, és ezzel a csodaszép kék fénnyel körülvéve találjátok magatokat. Ahogy kitekintetek magatok elé, a másik kék fény, amely távol volt, egy kicsit közelebb kerül hozzátok, és ezt gondoljátok: „Bárcsak láthatnék egy angyalt. Bárcsak egy angyallal lehetnék. Nem akarok meghalni, és elmenni a mennyországba, hogy megpillantsak egyet. Épp itt szeretnék látni egyet. Teremtő Isten, elküldenél nekem egy angyalt?”

A kék köd körülötted úgy tűnik, felmelegszik, bolyhossá válik, és jó érzések kezdenek ébredni benned önmagad iránt és aziránt a világ iránt, amiben élsz. Hirtelen, minden gondod semmitmondóvá válik, mert érzed saját fényed. A kék köd körülötted felmelegszik, a gyengéd ölelés érzését nyújtja, és az előtted harminc méterre lévő fény még mindig közeledik feléd.

Az utolsó gondolat, mely felötlik benned, mielőtt ennek a meditációnak a teljességébe érnél: „Mi a helyzet, ha láthatnék egy angyalt? Mit mondanék neki?” A kék fény előtted most elég közel van, hogy meglásd, ez nem is igazán kék. Ez egy hatalmas tükör, és látod a kék fény tömegét, melyben vagy. Ahogy jobban beletekintesz a tükörbe, észreveszel valamit, ami az oldalából bontakozik ki.

Ó, Istenem, annak a kék ködnek, melyben állok szárnyai vannak! Olyan, mintha sírni szeretnél, mert ráeszmélsz, hogy a tükör, melyet nézel, megmutatja neked, hogy az egyik legszebb angyalban vagy, amely valaha is létezett. Így egy lépést teszel a kék ködből ki, a tükör felé, és meglátod fizikai tested. Megfordulsz, és ott van ő [1], a legcsodálatosabb angyal, akire elméd fényt deríthet. Kezét feléd nyújtja, szárnyait előre hátra lengeti, és érzed a szellő fuvallatát, ami elér hozzád. Utána hallod hangját, ahogy mondja: „Mondd el. Mondd el nekem, és én felelek. Mi a kérdésed? Itt a válasz számodra, ahogy ellazulsz, ellazulsz, ellazulsz.”

Attól tartok, ha engednélek, hogy egész este ott légy ezzel az angyallal, azzal vádolnának, nem teljesítem be szerepem ideát. Tehát, elengedheted ezt a csodaszép látványt, azonban emlékezz, mindig visszatérhetsz hozzá. Csupán alkosd meg, és állj a kék ködben, utána figyeld a kék fényt feléd közeledni. Amikor a tükör elég közel van, lépj ki a színből, melyben vagy, fordulj szembe az angyallal, melyet megalkottál saját szeretetedben / szerelmedben és fényedben.

Tudjátok mit, barátaim? Az angyalok hallani fognak rólatok, és felsorakoznak, hogy meglássák, ki lehet a barátotok ez alkalommal. Mindig, amikor végrehajtjátok ezt a kis meditációt, találkoztok egy egészen új angyallal, és olyan szerelmet / szeretetet találtok majd, melyet előtte soha. Minden szépség a tiétek, barátaim.

Barátaim, az angyal világ csupán egy lélegzetvételnyire van tőletek. Sok ezer éve dolgozom együtt az angyal világgal, és láttam változni az angyal világot. Láttam azt fényesebbé, illetve tompábbá válni. Láttam azt fényt árasztó erővé válni, amit a Teremtő használhatott minden dimenzióban fényt hozó fényként, és láttam azt összehúzódni gyűszűnyi fénnyé.

El fogom mondani nektek azt, amit tudok az angyali világról, viszont, amikor mindez elhangzott, emlékezzetek erre: Mindaz, amit ma mondok pusztán a szívetek számára szolgáló magyarázat okán mondom, mivel, amikor azt választjátok, hogy a szívetekkel hallgattok, meg fogjátok hallani azt saját szépségében.

Például, amikor azt halljátok tőlem, hogy a Szeráf angyalok világában – akiket én Isten angyaloknak, Teremtő angyaloknak hívok – az egyetlen megjelenésük a Teremtő Erővel való létezés. A Teremtővel mindig összhangban állnak. A szeretetben / szerelemben tartózkodnak.

Bármikor, ha valaki a Föld síkján valami ilyesmit mond: „Ha van Isten, miért engedte meg Isten ezt megtörténni”, a Szeráfok megragadják ezt a gondolatot, mielőtt az eljutna a Teremtőhöz, és szeretik azt, aki küldte. Ezután elmondják a Teremtőnek: „Nézd, valaki emlékszik arra, hogy szeressen téged.” Látjátok, ezt teszik a Szeráfok.

Amikor Jézus mester … a Krisztus Tudattal akart dolgozni, és eljött a Földre, hogy emberi lény legyen, a Szeráfok kísérték el őt a lefelé vezető úton. A Szeráfok várták visszatérését is.

Mi a helyzet a kicsiny Kerubokkal; nem olyan kis helyesek? Hozzávetőleg csupán 30 centi magasak, illetve néha hüvelyknyiek, azonban nagyobb erejük van, mint amit az átlag angyal valaha is összegyűjt számos életidő alatt.

„Mi a helyzet a kísérő angyalok szépségével?” – kérditek. Tudtátok, hogy a kísérő angyalok „vadonatújak” az angyal világban? Ők ezért kísérő angyalok. Ez egy csodaszép feladat, és gyakorolnak, ó, gyakorolnak és gyakorolnak. Utána egy nap, a Tanácsadók Birodalma azt mondja az egyiknek: „Figyelj, Lisael, most teljesen egyedül mész. Van egy kislány ott lenn. Belefáradt a Földi síkbeli létezésbe. Haza akar térni, és családja megpróbál hevesen ragaszkodni hozzá, azonban ő igazán haza akar térni. Tehát, ma, amikor az egész család alszik, akarjuk, hogy lemenj és beszélj hozzá. Mondd el neki: ott vagy, hogy hazakísérd őt a Teremtőhöz bármikor, amikor készen áll távozni.”

Lám-lám, itt jön Lisael, ennek a kicsiny lánynak a csodálatos lelkével. Felmennek, lenézünk a földre, és látjuk a családot könnyekben. Itt van a legfényesebb, legszebb angyal, akit valaha is láttatok egy csodaszép kis lélek kíséretében, aki csupán ezt mondta: „Ejha, felébredtem. Élek. Szabad vagyok. Hol van Isten? Szeretnék Istennek köszönetet mondani.” Egy kísérő angyal ezt teszi.

Tehát ők mindannyian odaát vannak, barátaim, azonban hadd mondjak valamit: Ma, mielőtt ez az összejövetel lezárul, bátorkodom azt mondani, hogy ezen a helyen, itt – és tudjátok, ez nem egy nagyon nagy hely – angyalok ezrei fognak lebegni köztetek. Mindaz, amit tennetek kell, hogy megengedjétek, hogy veletek legyenek, és a ma este egy nagyszerű esemény lesz számotokra.

Nyitva állok, hogy fogadjam kérdéseiteket ma este, és azt kérték tőlem, hogy a mikrofont hozzák közelebb hozzám, mert ma este „felkapcsolom” saját energiáimat, tehát, amikor megközelítitek a mikrofont, érezni fogjátok fényem.

Ha van kérdés, gyertek fel, és kérdezzétek csukott szemmel. Szeretném, ha látnátok engem. Én ibolyaszínű vagyok. Engem Ibolya Fénynek hívnak ők. Tehát, különböző színeket veszek magamra ma este, csakis nektek, azonban ma este játszanotok kell velem. Mókázhatunk ezzel? Tréfálkozhatunk, ugye?

KÉRDÉS: Jó estét Kirael mester. Köszönöm a szép meditációt. Tudnál naprakész ismereteket biztosítani arról, hogy az emberi világ hogyan hidalja át a szakadékot az angyalokkal, ahogy az Irakban lévő helyzettel foglalkozunk?

KIRAEL: Ó, ez egy nagyszerű kérdés. Nagy szeretettel válaszoljuk meg ezt. Volt egy pont az iraki háborúban, egy támadás, amikor az angyalok a Földet teljesen körülvették. Létrehoztak egy takarót, és figyelték, ahogy közületek mindenki elküldte nekik fényének egy részecskéjét. Minden alkalommal, amikor egy részecskét küldtetek erősebbé váltak. Angyal barátaitok egy pillanatig azt gondolták, szemtanúi lesznek annak, ahogyan az emberi világ egy új átjárót alkot meg a béke irányába. Hívtak engem: „Kirael, Kirael, gyere és nézd meg, fényrészecskék jönnek mindenhonnan. Az emberek imádkoznak. Nincs harag. Nézd ezt, Kirael mester. Nézd, gyere gyorsan.”

Minden oltalmazóm eljött, és az angyalok körül egy kört alkottunk, és a Krisztus Tudat ezt mondta: „Én is meg akarom nézni.” Tehát, a Krisztus fény körülvette az oltalmazókat, és ott rendelkeztetek az angyalok, a Fejlődő Társadalmak Oltalmazói és a Krisztus Fény háromszoros rétegével.

Az angyalok ünnepeltek. Ezt mondták: „Véghez fogjuk vinni, Kirael mester. Véghezvisszük.” Olyan hangosan énekeltek, hogy a világ emberei ünnepeltek. Azt gondolták: „Megváltoztathatjuk az irányt. Meg tudjuk változtatni. Létre tudjuk hozni.”

A nagy ünneplésben az emberek nem látták a túlmesterkedést ami beszivárgott. A túlmesterkedés minden lélegzetet magához vett, melyet tudott, hogy az angyalok fényét elvágja, és az angyalok ezt felelték: „Kirael mester, meg tudod változtatni ezt számunkra? Az emberek próbálkoznak. Hallgasd őket, imádkoznak. Nem tudnál közbelépni, Kirael mester? Nem tudnak az oltalmazók közbelépni? Nem tud Jézus mester, Buddha mester, vagy valaki más közbelépni?”

Ez volt az a válasz, amit hallottak: Csend. Mivel nem mi voltunk, aki közbeavatkozott, „Mi az Emberek” voltak.

Hamarosan adnak egy másik esélyt, hogy rezgéseteket megemeljétek, és ez alkalommal, ne „szálljatok ki”. Erőfeszítéseiteket növeljétek a kétszeresére, vagy a háromszorosára. Váljatok „Mi az Emberekké”, nem mérgesen, és az utcákon rikoltozva, hanem váljatok azokká az emberekké, akik minden rendelkezésükre álló szabad percben imádkoznak, hogy egy új utat találjanak e Föld síkján a béke megteremtésére.

Higgyetek nekem, az angyalok azon az estén sírtak. Sírtak, amikor Bush elnök azt mondta: „Dobjátok le a bombát.” Sírtak, és könnycseppjeik sok helyen a Földetekre estek. Ez volt az az este, amikor hevesen esett az eső.

Ma az angyalok azt gondolják, ti nyertetek a háború ellenére. Azt gondolják, minden alkalommal nyertek, amíg nyertek. A legfontosabb dolog, amit mondhatok: Ne adjátok fel. Amikor az angyalok hívnak, és amikor minden más lelki egyház, templom félelem nélkül ráébred szeretetére, Isten által, mi fogunk nyerni. Nekünk kell megnyernünk ezt, barátaim. Ez a ti Földi síkotok, amit nekünk kell védeni – Anyaföld, Gaia és szeretete / szerelme.

KÉRDÉS: Hogyan tudunk „Mi az Emberek” kommunikálni az angyali birodalommal, különösen az őrangyalainkkal?

KIRAEL: Az a csodálatos fény, mely szívedben ragyog minden nap erőt kap. Néhányan közületek képesek vagytok érezni a változásokat ma este. Közületek hányan beszéltetek lelkiséggel bíró [spiritualista] társatokkal, aki azt mondta: „Érzem, megmásíthatatlanul változom.” Közületek hányan gondolják: „Szent Isten, az elmúlt pár hónapban valami történik az életemben.”

El fogom mondani, mi történik, és ezért nyertetek. Néhányan világbéke megteremtéséért olyan erősen kezdtetek el imádkozni, hogy ráébredtetek a saját szívetekben lévő békére. Ezért változtok. Ezért változik világotok – mivel egy szívet gyógyít meg, ugye?

Tehát, közületek azok számára, akik nem lehetnek ma itt, hogy energiánkban üljenek, és játszanak az angyalokkal: ebben a pillanatban csukjátok be szemeteket, és engedjétek meg, hogy az angyalok szárnyaikkal beburkoljanak titeket. Engedjétek meg a kicsiny keruboknak, hogy leüljenek térdetekre, és le-föl ugráljanak. Az Isten szerelmére, engedjétek meg magatoknak, hogy szabadok legyetek. Engedjétek meg magatoknak, hogy gyermekek legyetek. Engedjétek meg magatoknak a szerelem / szeretet jelenlétének érzését.

Követeld magadtól. Követeld, hogy érezhesd. Kérd magadtól: „Érzem. Érzem az angyalokat. Érzem a szerelem / szeretet jelenlétét. Isten által ismét a szerelemben / szeretetben vagyok, nem kell hazajönnöm emlékezni, mennyire szeretlek. Nem kell hazatérnem, hogy ráeszméljek arra, mi a szépséged. Érzem ezt éppen itt és most, mert egyik angyalod itt áll mellettem.”

Szeretném, ha éreznétek most valamit nyakatok hátsó részén. Ez egy angyal lehelete. Tehát, amikor elsétáltok, közülük kettővel fogtok elsétálni, mert üzenettel rendelkeznek. Az egyik ezen az oldalon van, Samiel a neve, és Samiel ezt mondja: „Jó kérdés, itt a válasz: Szeress úgy, ahogyan előtte még soha, és világod még ma megváltozik.”

KÉRDÉS: Hogyan bánjunk azokkal, aki azt hiszik, Isten akaratát teljesítik be a háború megteremtésével?

KIRAEL: Nem. Ne tégy semmit velük. Csupán tartsd meg a fényt fényesen. Ebben az utolsó körben, a Fénytevők nem zárták le eléggé a rést az emberi világ és az angyali világ között. Helyet hagytak a túlmesterkedés sötétségének, hogy beszivárogjon.

Ha egy pillanatra arra gondolsz, hogyan állíts meg valakit, aki olyan döntést hoz, mely a világot elpusztíthatja, csupán fényed fecsérled el. Inkább fényesítsd magad oly ragyogóan, hogy egy újabb Fénytevő megláthassa. Utána ketten fényesítsétek fényetek oly ragyogóvá, hogy egy harmadik, egy negyedik megláthasson tieteket. Végül oly sok Fénytevő fog összegyűlni imájával, hogy a fényesség a túlmesterkedésből kivonja a sötétséget.

Ez olyan, mint amikor Michael átölelte Lucifert, szerette azért, amit tenni készült. Ez a fény át fogja ölelni a sötétséget, és a sötétség csupán fénnyé válhat, mert elég fényesek vagytok, hogy ezt megvalósítsátok.

Csupán imádkozzatok, hogy szívetek kifényesedjen, hogy jól érezzétek magatokat a szerelemben / szeretetben és fényben, nem számít, mi lesz a végkimenetel, mivel mindent meg fogtok tenni, amiért eljöttetek ide. Remélem mindenki meghallja ezt a választ.

KÉRDÉS: Azon tűnődön, vajon felsőbb énem inkább azokkal az angyalokkal dolgozik, akiket ő választ ki, és nem az én iránymutatásom szerintiekkel?

KIRAEL: Felsőbb éned teljesen tájékozott minden angyalról. Például, felsőbb éned rátekinthet erre az összejövetelre épp most, és láthat engem, ahogy teljesen beborítalak fényemmel. Kölcsönhatása az Angyal Világgal állandó. Amikor imádkozol, és megkéred felsőbb éned, legyen érintett, gyakran az angyalokat bízza meg parancsának végrehajtásával, mert a felsőbb én te vagy. Képtelen érezni azt az elkülönülést, amit te.

Mégis, érzi korlátozó megmozdulásaid. Tehát, amikor kéred felsőbb éned, hogy alkossa meg ezt a csodaszép kapcsolatot, csupán olyan messze képes menni, amilyen messze hajlandó vagy vele elmenni. Követed, amit mondok? Tehát, néha igénybe kell vennie angyal barátai segítségét, mert látod, olyan, mint amikor a sarkon látsz egy halom talált pénzt, és azt mondod felsőbb énednek: „Nem tudom elérni. Felsőbb én, szerezd meg nekem.” Jóllehet, az általad érzékelt korlátok korlátozzák felsőbb éned, mert felsőbb éned egy része vagy.

Tehát, a felsőbb én felfogadja az angyalokat, és ezt mondja: „Angyalok, mozdítsuk el együtt, így elérhetem vele azt a rengeteg talált pénzt.” Utána az angyalok azt suttogják a füledbe: „Csosszanj előre az egyik lábaddal – csupán egy kicsit”, és erre ezt feleled „Micsoda? El akarom érni azt a váratlanul jött pénzt. Nem akarom a lábam előre rakni.”

Egy másik angyal jön egy másik irányból és mondja: „Csupán egy icipicit csúsztasd a lábad” és ezt feleled: „Nem hallgatsz meg. Akarom azt a pénzt.”

Végül az angyalok mind ránéznek felsőbb énedre, és ezt mondják: „Megpróbáltuk. Mi igazán megpróbáltuk.” Utána felsőbb éned ezt feleli: „Nagyon köszönöm. Isten áldjon titeket angyalok. Szeretlek titeket.” és mindannyian abbahagyják a próbálkozást. Legközelebb figyelj az üzenetre.

KÉRDÉS: Beszéltél a Szeráfokról, és Kerubokról. Az Arkangyalok hogyan hatnak kölcsönösen most az emberi fénnyel?

KIRAEL: Az Arkangyalok nagyon készséges energiát vettek magukra. Ki-be mozognak a Föld síkján. Jó kérdés. Ez a válasz sokakat ki fog mozdítani egy kicsit álláspontjából, azonban íme a válasz.

Nem oly régen említettem, hogy az Oltalmazók Világa azt mondta, most vittem mesteri szintre 144 dimenziót. Ennek megünneplésének az az oka, barátom, hogy ez minden Arkangyalnak megadta a jogot, hogy a 144 jelleggé váljanak, mivel az Arkangyalok egy olyan utat követtek, amelyen egy ideje dolgoztam. Minden alkalommal, amikor a tudatosság egy másik szintjét öleltem fel, egy másik dimenziót, ha így akarod, az Arkangyalok újra bemutatták energiájukat a Föld síkján.

Ahogy én most hozzátok beszélek, 144 Michael [Mihály] jelleg mozdul be és ki a világ síkján egyszerre, olyan sebességgel, amit még el sem tudtok képzelni. Michael [Mihály] Arkangyal képes mellétek állni ebben a pillanatban, és ahogy megfordultok és távoztok, ő is megfordul és New York városában lesz, mert nem ismeri azt, amit te. Nem ismeri a korlátozásokat.

KÉRDÉS: Oly sok barátom szeret játszani angyal kártyákkal. Az angyalok mindig közbelépnek, és üzeneteket küldenek ezeken a kártyákon keresztül?

KIRAEL: Micsoda remek kérdés. Bárcsak itt lenne angyal kártyád, mert ha itt lenne, most ki tudnád teríteni, és minden darabbal, melyet leraksz, egy angyalra teszel szert. Kezeskedem erről.

Abban a percben, amikor valaki szert tesz egy pakli angyal kártyára, az angyalok ott vannak. Játszanak. Figyelnek. Hatnak rád. Érezheted őket. Ezért van az, amikor előveszed angyalkártyád, mindenki mosolyog, mert érzik az angyalokat. Fülig ér a szájuk, ugye? Ezért.

KÉRDÉS: Lennél oly szíves köszönetet mondani az angyaloknak és a segítő tanácsadó vezetőknek, akik segítettek nekem a számos különböző dolognál, melyekben az elmúlt évben segítettek?

KIRAEL: Barátom, éppen most köszönted meg te magad, mert egy félkörben állnak körülötted. Azok az angyalok, akik veled utaznak, és akik keresztülvittek érzelmi jajveszékeléseiden és visszahelyezték fényed, tapsolnak.

Aki a félkör mögött áll, ezt mondja: „Most, Kirael mester? Most? Megtehetjük most?” Azt mondom ennek az angyalnak: „Amint ez az emberi lény összegyűjti a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvét, amint összegyűjti kincseit, minden drágakövét, minden értékes érzelmét, és amikor az a szív, ami másfél évvel ezelőtt volt, visszatér egy másik felébredt állapotba, akkor van itt az idő.” és utána tudni fogod, miről beszéltem.

ZÁRSZÓ

Minden szeretetben / szerelemben, amit felkínáltam nektek, barátaim, néhányatokat mosolyra fakasztottam ma este. Sőt, mi több, sok elhullajtott könnyet láttam. Miért? Mert megengedtétek magatoknak az angyalok jelenlétének érzékelését. Ekkor hullnak a könnyek. Nem könnycseppek. A fény szikrái.

Van szépség az életben, a szerelem / szeretet emberi élményében. Engedjétek meg az angyalok érzékelését, barátaim. Köztetek vannak? Fogadok, és utána bízzatok. Jó estét.

[1] A fordító megjegyzése: az angol szövegben a „she” szót használták az „ő” megjelölésére, tehát női minőségre utalnak.

© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com  
Tel: + 808 952-0880
http://www.kirael.com/

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved! A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.