2009. augusztus 10., hétfő

Kahu Fred Sterling
Kahu Fred Sterling

Kahu Fred Sterling egy mester médium, lelkész és hírnök – a bennszülött amerikai őslakosok, az indián nemzetség sámánja, aki az emberi harmadik dimenziós világ és a lélek határtalan birodalmai között lépked. Több mint 20 éve, Kirael – egy mester lelki vezető – szeretett fényének és bölcsességének a médiuma. A nem hagyományos lelki egyház, a Honolulu Fénytemplom alapítójaként és idősebb lelkészeként, sugározza saját szeretetét és fényét mind a helyi gyülekezetre, mind a fénytevők virágzó nemzetközi közösségére, melyet az Interneten keresztül ér el a világ minden táján.

Kahu Sterling számos könyvet írt Kirael mesterrel: „Kirael: A Nagy Változás; Kirael: A Teremtés Mátrix, Útmutató a Látatlan Én-hez; Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltáskor, és a Tudatos Teremtés Tíz Alapelve; valamint bölcsességét és Kirael üzeneteit megosztja Internetes rádió és televíziós programjában. Heti, élő Internet közvetítésében, a „Nagy Változás Fred Sterling-gel” sok vezető lelki embert és gyógyítót vonz a világ minden tájáról, hogy ráébredjünk a Tudatosság Nagy Váltására.

A Honolulu Fénytemplomban úttörő gyógyítóként és egyre közismertebb médiumként emelkedett ki. Kapcsolata a bölcs és szeretetteljes Kirael-lel megszámlálhatatlan ember életét érintette meg a Földön könyvein, hangfelvételein, nyilvános és egyéni összejövetelein keresztül. Kirael mester vezetésével bevezette a Szignál Sejt Gyógymódot a világban, és egy egyedi formáját alkotta meg a távgyógyításnak, bevonva a világ minden táján élő hallgatóság erejét.

Kahu[1] Fred Sterling az élet kalandját szenvedélyesebben éli, mint legtöbben, ami megerősíti lelkészi és gyógyítói munkáját, mely pontosan az élet megélése. Ez biztosította számára, hogy fejlessze nyíltszívűségének és hitelességének értékét – amit látsz, azt kapod – és stílusa teljesen elkötelezett és rögtönzött mind a hallgatóság számára, mind az utcán [a hétköznapok során]. A vasárnapi istentiszteleteken mondott üzenetei a Honolulu Fénytemplomban személyes élményeiből erednek. Megosztja saját életútjának tanulságait, inkább tanít, mint prédikál. „Az az ember vagyok, akinek magyarázatokra van szüksége.” – mondja – „Úgy gondolom, ez tesz engem nagyobb lelkésszé. Mindent saját magamnak kell meglátnom. Nem beszélhetek a hallgatóságnak valami olyanról, aminek a saját életemben nincs értelme.”

Mindvégig szerepét a „vezető”, vagy „gyógyító” helyett inkább szereti „hírnöknek” mondani, hangsúlyozva, hogy a hír, üzenet fontosabb, mint a hírnök. Mialatt szemei néha megcsillannak az üzletember fényében, ami egyszer volt, viselkedése kedves és alázatos, őszintén szeretetteljes az összes lelki úton járó ember iránt.

„Egész utam az életben ezen a ponton – mondja – az, hogy megengedjem az embereknek meglátni a választási lehetőségeket, melyek rendelkezésükre állnak, és emlékeztetni őket, hogy ne ragadja el őket a félelem, vagy ne legyenek prédái a „komor végítélet”-nek. Azt akarom, hogy az emberek megtalálják a bennük lévő szépséget és a fényt, hogy meggyógyuljanak.”


[1] Hawaii őslakosainak nyelvén „Kahu” szó lelki vezetőt jelent.

www.kirael.com

http://univerzumitudatossag.blogspot.com/