2009. augusztus 10., hétfő

Kahu Fred Sterling





Kahu Fred Sterling

Kahu Fred Sterling egy mester médium, lelkész és hírnök – a bennszülött amerikai őslakosok, az indián nemzetség sámánja, aki az emberi harmadik dimenziós világ és a lélek határtalan birodalmai között lépked. Több mint 20 éve, Kirael – egy mester lelki vezető – szeretett fényének és bölcsességének a médiuma. A nem hagyományos lelki egyház, a Honolulu Fénytemplom alapítójaként és idősebb lelkészeként, sugározza saját szeretetét és fényét mind a helyi gyülekezetre, mind a fénytevők virágzó nemzetközi közösségére, melyet az Interneten keresztül ér el a világ minden táján.

Kahu Sterling számos könyvet írt Kirael mesterrel: „Kirael: A Nagy Változás; Kirael: A Teremtés Mátrix, Útmutató a Látatlan Én-hez; Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltáskor, és a Tudatos Teremtés Tíz Alapelve; valamint bölcsességét és Kirael üzeneteit megosztja Internetes rádió és televíziós programjában. Heti, élő Internet közvetítésében, a „Nagy Változás Fred Sterling-gel” sok vezető lelki embert és gyógyítót vonz a világ minden tájáról, hogy ráébredjünk a Tudatosság Nagy Váltására.

A Honolulu Fénytemplomban úttörő gyógyítóként és egyre közismertebb médiumként emelkedett ki. Kapcsolata a bölcs és szeretetteljes Kirael-lel megszámlálhatatlan ember életét érintette meg a Földön könyvein, hangfelvételein, nyilvános és egyéni összejövetelein keresztül. Kirael mester vezetésével bevezette a Szignál Sejt Gyógymódot a világban, és egy egyedi formáját alkotta meg a távgyógyításnak, bevonva a világ minden táján élő hallgatóság erejét.

Kahu[1] Fred Sterling az élet kalandját szenvedélyesebben éli, mint legtöbben, ami megerősíti lelkészi és gyógyítói munkáját, mely pontosan az élet megélése. Ez biztosította számára, hogy fejlessze nyíltszívűségének és hitelességének értékét – amit látsz, azt kapod – és stílusa teljesen elkötelezett és rögtönzött mind a hallgatóság számára, mind az utcán [a hétköznapok során]. A vasárnapi istentiszteleteken mondott üzenetei a Honolulu Fénytemplomban személyes élményeiből erednek. Megosztja saját életútjának tanulságait, inkább tanít, mint prédikál. „Az az ember vagyok, akinek magyarázatokra van szüksége.” – mondja – „Úgy gondolom, ez tesz engem nagyobb lelkésszé. Mindent saját magamnak kell meglátnom. Nem beszélhetek a hallgatóságnak valami olyanról, aminek a saját életemben nincs értelme.”

Mindvégig szerepét a „vezető”, vagy „gyógyító” helyett inkább szereti „hírnöknek” mondani, hangsúlyozva, hogy a hír, üzenet fontosabb, mint a hírnök. Mialatt szemei néha megcsillannak az üzletember fényében, ami egyszer volt, viselkedése kedves és alázatos, őszintén szeretetteljes az összes lelki úton járó ember iránt.

„Egész utam az életben ezen a ponton – mondja – az, hogy megengedjem az embereknek meglátni a választási lehetőségeket, melyek rendelkezésükre állnak, és emlékeztetni őket, hogy ne ragadja el őket a félelem, vagy ne legyenek prédái a „komor végítélet”-nek. Azt akarom, hogy az emberek megtalálják a bennük lévő szépséget és a fényt, hogy meggyógyuljanak.”


[1] Hawaii őslakosainak nyelvén „Kahu” szó lelki vezetőt jelent.

www.kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/




Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa