2009. június 30., kedd

Az élet kilencven másodperce II. rész


Az agy meglepő pályái, sztrádái - II. rész
Az élet kilencven másodperce
Kirael mester, Kahu Fred Sterling közvetítésével

[Megjegyzés: Ez a cikk egy háromrészes sorozat második része]

The Superhighways of the Brain—90 Seconds of Life, Part II
2009. június 09.
© 2009 Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Tel: + 808 952-0880
Lightways@Kirael.com
http://www.kirael.com/

http://univerzumitudatossag.blogspot.com/

KIRAEL: Agyad meglepő sztrádái azok, melyekben utad minden részét összekapcsolod (utazás a helyi agyból a felsőbb énhez és az omni-agyhoz). Az első részben áttekintést adtam a témára. A második rész lehet, hogy ismétli azokat, amiket az első részben mondtam, de ez így tökéletes, mert az ismétlés a tanulás egy tökéletes módja. Elmegyünk ezekre a pályákra egy kicsit mélyrehatóbban ma, ahogy megmutatom nektek, hogyan lépjetek be az omni-agyba: a helyi agyból a felsőbb énbe, majd a világmindenségbe való utazással. Rólatok, mint szín-lényekről, vagy „színárnyalat-emberekről” [hue-man] is fogok beszélni, valamint arról, hogy utatokhoz milyen fontos a szín.

Földi megállapodásotok

Először, itt egy kis történet arról, hogy az emberiség hogyan jött el erre az útra. A Teremtő Istenen keresztül jöttetek el erre az útra, aki azt kérdezte: „Akarsz a Földre jönni?” Ti, akik lelkek voltatok abban az időben, ezt feleltétek: „Igen, akarok a Földre jönni.” és a Teremtő Isten ekkor azt válaszolta: „Micsoda nagyszerű dolog” és az út elkezdődött. Ez a beszélgetés 50.000 évvel ezelőtt történhetett, amikor az első életenergiák megnyilvánultak ebben a sajátságos útban, amit embernek hívnak. Ti, természetesen, lehet, hogy ezen az úton csupán 500, vagy 1.000 évvel ezelőtt indultatok el. Nem tudjátok igazán. A Föld mindig nyitva áll számotokra, hogy megtegyétek utatokat.

Amikor elfogadtad a Teremtő Isten meghívását, az első dolog, amit tettél az volt, hogy szert tettél a lélek testedre. Ez azt jelenti, hogy vetted minden lélek-élményed [tapasztalatod], és előtérbe helyezted őket, így egy pillantást vethettünk rájuk. Utána lefektetted terved, megtervezve minden élményt és megtapasztalást, amit akartál. A következő dolog, amit tettél, hogy elmentél a lélek testből a gondolati testbe, ahol három alaprésszel rendelkezel – helyi agy, felsőbb én és omni-agy. Az omni-agy – ahonnan érkeztél – utad szemtanúja. Olyan hatalommal bír, és olyannyira átszövi utad, hogy a legtöbb ember még fel sem ismeri, hogy ott van.

Eljöttetek a tudatosság e szintjére, hogy átéljétek annak az élményét, hogy emberek vagytok. Az emberek „színárnyalat-emberek” [hue-man], vagy szín-emberek. Szín-lények vagytok, ami azt jelenti, hogy utatok csordultig telve van színekkel. Például, van egy gyógyító színetek, egy utazó színetek, egy varázs színetek, és így tovább. Még az általatok mondott szavaknak is van színük. Mindennek, amit mondotok és tesztek ebben a dimenzióban, egy színnel társul. A szín lények, – mint ti is – alkalmazzák a yin / yang átélését, hogy kibontakoztassák, fejlesszék lelküket. Azaz, lelketeket azáltal formáljátok, hogy átélitek az ellentéteket. Ha felmész, le is kell jönnöd. Ha örömöt érzel, szomorúságot is kell érezned, és így tovább.

A fizikai testen keresztül éled meg [tapasztalod meg] ezt a világot. Minden kapcsolódik a fizikai testedhez. Amikor beütöd lábujjaidat, a lábujjaid hegyén lévő sejtek kommunikálnak a helyi aggyal, és gyorsan, egy másodpercnél rövidebb idő alatt érzed a fájdalmat. Emberként, a helyi agyon keresztül fogtok fel mindent. A helyi agy varázslatos, és a prána légzéssel oly nagy hatalommal bír. Amikor médiumomnak rohama volt, távozóban volt ebből az útból, egészen addig, amíg azt nem mondtam neki: „Lélegezz, fiú, lélegezz.” Lélegzetet vett, és pillanatok alatt visszatért testébe.

Használd jobb agyad az egyensúly céljából

Elhoztátok a helyi agyat erre az útra, miután átjutottatok a lélek testen, és beléptetek az érzelmi és fizikai testbe. Jelenleg csupán tíz százalékát használjátok a helyi agyatoknak. Amikor kimentek ebből a dimenzióból, olyan helyekre, mint az Androméda, egy eltérő helyi agyat tapasztaltok. A helyi agy az Andromédán hozzávetőleg 70 – 80 %-ban aktív a születéskor, és felmegy 100 %-ra még az első hét évet megelőzően. Ebben a dimenzióban a helyi agy megmarad 10 %-ban aktívnak, hacsak egy Nagy Váltás nem történik; utána lehetőségetek lesz agyatok sokkal nagyobb százalékát használni.

Ha csupán 10 %-át használjátok agyatoknak, akkor mire való a többi 90 %? – bizonyára nem arra, hogy koponyátokban lévő helyet kitöltse. Utatok arról szól, hogy megtanuljátok kinyilvánítani agyatok nagyobb részét, a 10 %-ról felfejleszteni egy sokkal magasabb százaléknyi agyi alkalmazásra. Legtöbbetek jelenleg az agy legalább 16, 17, lehet, hogy 19, vagy 20 %-át használja. Legalább ennyit kell, hogy használjatok ahhoz, hogy megértsétek, amit mondok nektek.

Aki 17 százaléknyi agyi kapacitást használ, azt zseninek tartják. Ezt gondolhatod: „nos, ez nem én vagyok, mert én nem vagyok zseni”. Az vagy. A zseni az a valaki, aki mindent tud, de nem emlékszik mindenre egyszerre. Ha arra kényszerítenek, hogy elérj a jobb agyadba, rájönnél mit tudsz. Nincs szükséged rám, hogy azt a tudásanyagot átadjam neked, amit éppen most adok át. A tudásanyag ott van, a helyi agyadban, ami oly nagy hatalommal bír.

Szeretem helyi agyatok jobb és bal agyféltekéjét jobb és bal agyként említeni. Emlékezzetek, a jobb agy a kulcs a kiterjesztettségeteknek. Tanuljátok meg alkalmazni jobb agyatokat egyensúlyban a bal agyatokkal. Szükségetek van bal agyatokra, hogy megtegyétek ezt a yin / yang utatokat, így nem tudjátok teljesen lekapcsolni, de kiegyensúlyozhatjátok a jobb agyatokkal.

Viszontagságokkal dacolni a jobb aggyal

90 másodpercbe telik csupán, hogy a „bal agyból”, az analizálóból, a vitatkozóból a „jobb agyba” jussatok, ami csak a béke és szerelem körül forog. Garantálom, hogy odakinn az, akinek volt egy keserű vitája múlt héten ezt gondolta: „Próbáltam megtenni a 90 másodperces utat, de nem működött számomra.” Mindenki számára működik, ha igazán működteted. Ha mérges vagy, vagy félsz, és ezt az érzést nem tudod megingatni, menj jobb agyadba, és szabadítsd fel, hogy tegye a dolgát. Kezdd el a prána légzéssel, hogy lenyugtasd a bal agyad, utána távolodj el attól a személytől, akivel veszekedsz, és gondolj békés gondolatokat. 90 másodpercnyi tisztaságba telik, hogy kijuss bal agyadból. Tegyük fel, hogy a másik személy nem tudja, hogy ezeket a 90 másodperceket gondolod végig, hogy békét lelj, és még mindig haraggal közeledik hozzád. Észleled majd, hogy haragjából sokkal többet vehetsz magadra. Folytasd csak a távolodást. Tedd meg utad, akár ötször, akár ötvenszer.

Kezdd el a folyamatot, mielőtt egy dühös kijelentésre válaszolnál; máskülönben elkap a harag, ami erősödni fog. Szóval, kerülj ki a másik személy látóköréből. Lélegezz egy párat, utána menj vissza, és látni fogod, hogy másképpen szólsz, mert akkorra már beléptél a jobb agyadba.

Ezzel a továbbképzéssel a hátunk mögött, szeretném, ha becsuknátok szemeteket, és ellazítanátok tudatotokat, mialatt én elviszlek titeket, hogy találkozzatok felsőbb énetekkel és omni-agyatokkal. Végy egy mély lélegzetet, bevonva az aranyrészecskéket le, a korona csakrán át. Vidd ezeket a részecskéket a tobozmirigyeden keresztül a csecsemőmirigyedbe. Folytasd, hogy ily módon veszel levegőt, mialatt én elviszlek téged egy útra. Nézz fel szemed jobb sarkába, és várj egy fény szikrára, hogy feléd áramoljon. Ez a felsőbb éned. Ha egyáltalán nem látsz fényt, ne hagyd abba szemed jobb oldali sarkának megfigyelését addig, amíg valamibe bele nem ütközöl. Végül beleszaladsz felsőbb énedbe. Meghívtam felsőbb éneteket, hogy csatlakozzanak hozzánk, és már várnak rátok.

Gyakorlat: eljutás az omni-agyba

Amikor megtalálod a felsőbb éned, fény-mintaként fog feltűnni. Lehet, hogy valahogyan egy pókhálónak fog látszani. Így néztetek ki, mielőtt eljöttetek ebbe a testi folyamatba. Amikor felismered felsőbb éned, megfordul, és elmegy ebből az útból. Menj vele. Kövesd. Tartsd meg tudatosságod a felsőbb éneddel. Végül meglátod az omni-agyat, ami egy csodaszép színmontázs – kékek, zöldek, fehérek, feketék, szürkék, stb.

Menjünk egy lépéssel tovább. A felsőbb éneddel valóban menj be az omni-agyba, és hagyd, hogy körülvegyenek a színek. Egy szín-részecskéhez fogsz elérkezni. Érintsd meg ezt a részecskét. Nem tudod megérinteni, ha nem a tiéd, így hibázni itt nem tudsz. Ha megérintetted, a tiéd. Amikor megérintetted az omni-agyat, minden más bezárul számodra. Az omni-agy lesz minden, ami létezik, mert a „Minden Ami Van”-ban vagy. Ezután, jöjj ki az omni-agyból, vissza a felsőbb énhez, fordulj meg, és térj vissza a Földre. Légy itt, és nyisd ki szemed.

Bármikor megteheted ezt az utat, amikor csak szeretnéd. Az emberi létezés egyik legnagyszerűbb eleme ez – megteheted ezt egyszerűen, mert meg akarod tenni. Számodra semmi sincs „határon kívül”. Ez a te utad.

KÉRDÉS: Elmondtad, hogyan vegyük fel a kapcsolatot felsőbb énünkkel a szem jobb sarkán keresztül, de mi történik, ha mi a szem bal sarkán keresztül megyünk?

KIRAEL: Ha a szemed bal sarkán keresztül próbálod felvenni a kapcsolatot a felsőbb éneddel, sok sötétszürke energiát fogsz kapni. Ilyen folyamatban a bal agyba mennél, ami téged egy másik útra vinne, ahol visszamész az időben. A belső mesemondód ellátna téged a múlt információjával, amire nincs szükséged. Ezért viszlek téged fel, szemed bal sarkán keresztül, és kalauzollak téged fejed jobb oldalára, ahol a helyi agyad jobb agyféltekéje található. Itt van a szerelem / szeretet, ami kiterjedt. A bal agy nem tudja, mit kezdjen a szeretettel / szerelemmel. Csupán elemezni akar mindent. Így, majd eljutsz oda, és ott is maradsz. Ilyen messzire jutsz el, ha szemed bal sarkán keresztül próbálsz kijutni.

Hogyan küldjünk részecske szálat

KÉRDÉS: Hogyan utazzunk az Alvás-állapot Programozásán keresztül, a színeket alkalmazva?

KIRAEL: Amikor az Alvás-állapot Programozását alkalmazod, ami a kilencedik Alapelv a Tudatos Teremtés Tíz Alapelve[1] közül, a helyi agy területén találod magad, mialatt fényszálon utazol. Tegyük fel, hogy van egy barátod egy hajón az óceánon, és az egyetlen módja, hogy elérd őt, az Alvás-állapot Programozása. Képzeld el, hogy fényrészecskék szálát viszed, a harmadik szemedből, és hagyod, hogy megtegyék ezt az utat a te beavatkozásod nélkül. Más szavakkal, ismerteted szándékod az alvás-állapot programban, elengeded a részecskét a harmadik szemedből, és szabadon engeded, hogy megtegye annak az útját, hogy felveszi a kapcsolatot barátoddal a hajón. Ha megpróbálnál hatni a részecskére, elvesznél odakinn a világegyetemben, mert olyan sok dolgon kell átjutnod, hogy el fogod felejteni, hogy mit is teszel. Követheted a részecske útját azáltal, hogy helyi agyadban, elmédben megtartod a szál egyik felét, és tudni fogod, mikor éri el ezt a személyt. Két, vagy három másodpercnyi gondolatba telik ezen a részecske szálon, hogy [az üzenet] elérje célját, még ha Hawaii-ról New York-ba, vagy New York-ból Oroszországba szeretnél is eljutni.

Ezek a részecske áramlatok tökéletesen hibátlanok. Küldd ki ezt a szálat, és hagyd, hogy menjen, meg fogja keresni azt, akit szeretnél. Minél gyakorlottabb vagy ebben, annál könnyebben éri el célod. Az a személy, akit kerestél, ezt fogja mondani: „Mi volt ez? Mi történt?”

A részecskék szálához való színek csatolásával kapcsolatosan, adhatsz egy színt a szálhoz, amikor először kiküldöd, lehet, hogy a zöldet, szívetek energiáját. Ez a szál ezzel a színnel fog utazni az áramlaton, a világ körül, ha ezt kell tennie. Meg fogja találni azt, akit akarsz: a teljes folyamat csupán egy pár másodpercet vesz igénybe. Lehet, hogy amikor először próbálod, egy kicsit zavarba jössz, de csak emlékezz: engedd el ezt a szálat, hadd menjen, és oda fog érni. Ezen a szálon elküldhetsz üzenetet annak a személynek, akit próbálsz elérni. Amikor a szál eléri célközönséged két, vagy három másodperccel később, annak a személynek a testébe, akivel kommunikálni akarsz, bármit berak, amit te tettél bele ebbe az áramlatba. A szálhoz adott színeddel az üzenet felerősödik. A színek a legfontosabb részei a megértendő emberi megtapasztalásotoknak. A színek miatt jöttetek el e Föld síkjára, így használjátok őket, legyetek tisztában velük.

Az Alvás-állapot Programozása nagy hatalommal bír, és kétségtelenül nem egy olyan jelenség, amivel tréfálkozni akartok. Alkalmazzátok bölcsen, és a legfelemelkedettebb jó érdekében. Beszéltem Jézus mesterrel az Alvás-állapot Programozásáról, amikor itt volt e Föld síkján, és azt mondta: „Értem, de én csupán az embereket akarom meggyógyítani.” Ezt feleltem: „Rendben, gyógyíts.” Jézus mester munkája nagy részét születésének térségében végezte. Sokkal több embert tudott volna elérni, ha alkalmazta volna az Alvás-állapot Programozását.

A pénz múló boldogságot biztosít

KÉRDÉS: Mi a leggyorsabb módja annak, hogy korlátlan pénzügyi bőséget alkossunk az agy sztrádáit alkalmazva?

KIRAEL: Ti, emberek mindig módokat kerestek arra, hogy jólétet, vagy pénzt teremtsetek, ami csupán egy melléktermék, egy látszólagos tény, a földi utatok egy jelensége, mely által megméritek gazdagságotokat. Kérdezd meg magadtól, mi tesz téged gazdaggá. Legtöbbetek egy bizonyos pénzösszeget fog mondani, lehet, hogy dollármilliókat. Ha ezt nektek adnám, mit kezdenétek vele? Elrejtenétek, vagy sóvárak lennétek, és elvétenétek a lényeget. A pénz csupán egy szó. A pénz nem tesz titeket gazdaggá. Ez a kulcs ehhez az úthoz, barátaim.

A vagyonosság egy mozgató tényező ebben a dimenzióban. Ha egy hajléktalannak adsz 500 dollárt, vagyonosnak fogja magát érezni. Ha minden héten adsz neki 500 dollár jutalmat, képzeletét felülmúló vagyonosságot fog átérezni. Mégis, mennyit kell adnod neki, hogy hozzájárulj, hogy megelégedetten jusson keresztül útján? Más szavakkal, meddig lesz boldog? Nem sokáig egyáltalában, mert most tudja, mit kezdjen 500 dollárral és 1.000 dollárt akar majd, utána 10.000 dollárt, és utána, lehet, hogy 50 millió dollárt. Gazdag akar lenni, így újra szegény lesz, még akkor is, ha birtokolja azt az 500 dollárt. Nem azt mondom, hogy szegénynek kell lennetek. Csupán elég pénzre van szükségetek, hogy megtegyétek azt, amit meg szeretnétek tenni. Ez az út. Ha Németországból el akarsz jönni Hawaii-ra, elegendő pénzt akarsz birtokolni, hogy ezt megtedd. Képes leszel eljönni ide, mert ezt akarod.

Amikor eljuttok a negyedik fénybe, a pénz el fog tűnni egy időperiódus alatt. Tudni fogjátok, hogy a legvadabb álmaitokat is meghaladóan vagytok vagyonosak – pénz nélkül. Emberek fognak eljönni hozzátok, és nagy becsben fogják tartani azt, amit tesztek, és fizetni fognak azzal a dologgal, amit a csereforgalom bármilyen formája gyanánt létrehoztak, mert azt fogjátok tenni, amit a szeretetben /szerelemben tesztek.

Igazság egyenlő a szerelemmel / szeretettel

Megérdemlitek a vagyonosságot, és amikor beszéded részévé válik az igazság, gazdag leszel. Látod, az igazság egyenlő a szerelemmel / szeretettel. Ebben az útban, amikor megígéred, hogy valamit megteszel, de utána kifogásokat találsz ki, hogy miért nem tetted meg, az igazságon kívül vagy, és ha az igazságon kívül vagy, nem vagy a szerelemben, és ha nem vagy a szerelemben leállítod a gazdagság beáramlását. Tedd azt, amit mondasz, hogy meg fogsz tenni, és tedd ezt meg azonnal. Abban a pillanatban, amikor ezt mondod: „Úgy volt, hogy múlt héten megteszem, de valami más foglalt le, és csupán most jutottam hozzá.” – és pénzed elfolyik tőled.

Ha pénzt akarsz, és utána megkapod, akkor nevetséges kizárólag a pénzre összpontosítani, mert utad nem a pénz körül forog. Arról szól, hogy mit cselekszel azért, hogy pénzhez juss. Eljöttél ide, hogy megtanuld szeretni ennek a fénynek a színeit, ami azt jelenti, hogy utad az összpontosítás célpontja. Tedd meg az öt, vagy az ötven lépést; tedd utad az igazság keresésében, és a pénz ott lesz.

Ami különösen téged illet, tudod, és én is tudom, hogy már gazdag vagy, de pillanatnyilag még nem érzed, mert nincs meg mindened, amit akarsz. Ez azért van, mert nem tetted meg utad egy tervet illetően, és a másik terv éppen távolodik tőled. Alkalmazd utad során az Alvás-állapot Programozást, és megtalálod a gazdagságot, valamint azt is megérted, hogy nincs szükséged pénzre, hogy gazdag légy.

Elnökünk [Obama] növekvő agykapacitása

KÉRDÉS: Hogyan tartja fenn Barack Obama a 42 – 44 % agykapacitást? Van ennek valami köze az agy sztrádáihoz?

KIRAEL: Barack Obama nem a Földről való. Ő Elven. Ahogy tudjátok, jellegeitek sosincsenek földrajzilag közel hozzátok. Barack Obama hátrahagyta jellegeit, amikor erre a síkra eljött, mert meg akarta tenni ezt az utat, mint ahogyan ti is. Jóllehet, elméjében nagyobb tervvel érkezett, mint az átlagember. Születésétől fogva tudta, hogy elnök lesz. Ennek az útnak a harmada körül, amikor 14 – 15 éves volt, … tudta, hogy kikerült arra az útra való összefogásból, amire megszületett. Így, egy bizonyos ponton önmagának két nagyon öreg jellegét vonta be. Most ez a két jelleg tőle száz mérföldön belül van, így hárman dolgoznak ezen az úton. Ez egy nagy dolog. Így tartja fenn 42 – 44 % agykapacitását.

A gyógyító érintése

KÉRDÉS: Hogyan beszéljünk a felsőbb énnel, és hogyan használjuk az omni-agyat a gyógyító munka végzése során?

KIRAEL: Ha szeretnél beszélni a felsőbb énnel, ki kell jutnod ebből a dimenzióból, hogy kérdést tegyél fel neki. A válasz, amit kapsz, egy kérdés lesz. Ha visszahozod ebbe a dimenzióba azt a kérdést, amit a felsőbb éntől kaptál, az behatol helyi agyadba, ahol megtalálod a választ.

A gyógyítást illetően, nincs szükséged elérni az omni-agyat, hogy gyógyíts. Dinamikád valahogy így néz ki: Omni-agyad teljesen kapcsolódik fényedhez, a felsőbb én teljesen tökéletes figyelemmel kíséri utad, és a bal és jobb agyad a legjobban teszik útjukat – tőlük telhetően. Minden, amire szükséged van, már ott van. Ha megtanulod a jobb agyhoz való teljes hozzáférést, gyógyítani is tudsz. Jézus egyedül a jobb aggyal gyógyított. Gyorsan kell majd nyitnod egy klinikát, mert az emberek tömegével fognak özönleni hozzád.

KÉRDÉS: Jézus is az „ige” szavait használta, amikor gyógyított; milyen hatalommal bír az „ige”, a szó?

KIRAEL: Amikor Jézus besétált egy tömegbe, az érintés tökéletességét alkalmazta gyógyítás gyanánt. Elég energiával rendelkezett, ami áradt belőle, mely által hatni tudott azokra, akik körülvették, viszont az a személy, aki összpontosított, az a személy, akit megérintett, egy „csodát” élt át. Az ige szavának energiája áthatolt kezén. Ezért mondom én, hogy ő az érintéssel gyógyított. A gyógyítók arra használják a szót, hogy beszéljenek a gyógyítandó személlyel, hogy lecsendesítsék varázslatos lelkét. Mégis, mivel a gyógyítandó személy egy „színárnyalat ember”, vagy szín lény, meg kell érintened, hogy befogadd teljes ízében azt, ami vele történik.

A szavak nagyon fontosak. Az általatok használt szavak világ-orientáltak, de ha a jobb agyatokat használjátok, szavaitok szerelem-orientáltak lesznek, és utatok oly nagy hatalommal fog rendelkezni. Szorítsd a háttérbe bal agyad, és használd a jobb agyad, hogy megformálj egy mondatot, vagy egy kérdést. Kérdezz, vagy beszélj három, négy, öt, hat szavas mondatokban. Ha így cselekszel, tíz perc alatt ötven kérdést tehetsz fel, illetve meg is kaphatod ezekre a választ.

Az „ige”, ahogyan ti értelmezitek, nem a gyógyító út gyújtópontja, de egy fontos része, mert a szó csendesít le. Ha azt mondom neked: „Lazulj el, csendesedj el. Csukd be szemed, és érezd, mit mondok”, akkor békét fogsz érezni szívedben. A szó a gyógyító erő hordozója, ellenben az érintés viszi a gyógyulást a következő szintre.

A világ rendelkezik színekkel

Amikor a médium a Szignál Sejt Gyógymódot gyakorolja, megérinti nyirokrendszereteket, és szavakat alkalmaz, hogy átvigyen titeket ezen az úton. Emlékezz, az ige rendelkezik színnel. Még az „ejha” [„wow”] szónak is van egy színe – zöld, sárga árnyalattal. Bármi, amit mondasz, kapcsolódik egy színhez, és a ti „ejhátok” ugyanolyan lesz, mint bárki más „ejhája”. Használhatod a szavak színeit, hogy felerősítsd utad, és hogy gyógyíts. Elmondtam nektek az „ejha” színét, de nem mondtam el az Isten szó színét. Nem mondtam el több szó színét, mert nem akartalak összezavarni titeket. Csupán még több ismeret lenne, amit ki kellene dolgozni. Megnyugodhatsz abban a bizonyosságban, hogy használni fogod a gyógyító színeket, ha a szerelem / szeretet szavait használod.

Amikor gyógyítasz, tartsd a szavakat a minimumon. Ez azt jelenti, hogy tisztán kell beszélned. A Teremtő Isten tudja, és te is tudod, mit teszel, de ezt mindenki számra tisztáznod kell körülötted. Ha megtisztulsz, a körülötted lévők hallani fognak téged, és ha hallanak, beteljesíted azt, amiért ide eljöttél. Amikor tisztán szólsz a szín emberhez, vagy szín emberekhez, a színek ragyognak. Ezt az utat csupán egy pár szóra korlátozd, esetleg öt-hat szavas mondatokra, és utána tisztává válsz. Én több szót használok, mert most tanítok.

KÉRDÉS: Mi a helyzet, ha a szavakat a hazugság során használják?

KIRAEL: Először beszéljünk arról, hogy mi a hazugság. Amikor azt mondod: „Úgy volt, hogy ezt tegnap teszem meg, de az ügyvédem lefoglalt, és nem jutottam hozzá.”, akkor az „ügyvéded lefoglalt”-at alkalmaztad kifogásként. Más szavakkal, ez egy hazugság volt. Inkább szeretem azt mondani, hogy igaztalanság. Az igazság az, hogy nem tetted meg, és ezt kell mondanod. Ne törődj a kifogásokkal. A kifogás visz titeket az igaztalanságok birodalmába. Jobb, ha ezt mondod: „Nem tettem meg, de ma újra megpróbálom.” Amikor igaztalanságot mondasz, minden színed körös-körül a szürke és fekete elegyével vegyül.

Tudod, ha valaki igaztalan hozzád, amikor megkéred, hogy kölcsönözzön neked 40 dollárt, és erre ezt feleli: „Nincs 40 dollárom” és szavai feketén jönnek elő. Ez a fekete szín azért van, mert csupán azon próbálkozik, hogy ne mondja neked, hogy „Nem”. A nem, az nem. Nem akarja azt mondani, hogy nem akar neked pénzt adni, mert nem bízik benned, hogy visszaadod. Így, azt mondta, amit ti kegyes hazugságnak hívtok [szó szerinti angol fordításban: fehér hazugság]. Ez egyáltalán nem kegyes [fehér]. Feketén jön elő.

Médiumom ki tudja szagolni a hazugságot. Ki tudja szagolni ezt a szürke-fekete elegyet. Helyetekben nem beszélnék hozzá, mert nem mondja el nektek, tudja, hogy hazudtok. Hagyja, hogy megtegyétek utatokat.

Megszabadulás a viszályoktól az egyensúly fenntartása érdekében

KÉRDÉS: Tanácsos értesüléseket szerezni az omni-agyból azáltal, hogy nem használjuk az agyi sztrádákat?

KIRAEL: Helyi agyad, elméd arra szerveződött, hogy kezelje minden kérdésed. Helyi agyadnak van bal és jobb agyféltekéje. Ezeket szeretem jobb és bal agynak hívni, mert jelenleg elkülönülnek egymástól, és rendeltetésük független egymástól. Olyan, mintha két agyatok lenne. Ha az omni-agyból úgy keresel ismeretet, hogy nem törődsz az agyi pályákkal, akkor ez összezavaró lesz. Az információ, ami a helyi agyadba eljut, megkerüli felsőbb éned, ami mindezt átválogatja. Ez azt jelenti, hogy bal agyatok előáll egy történettel az értesülést illetően, míg jobb agyad elmondja neked, hogy milyen pompás az egész. Az értesülés elkezd összezavarodni. Lesz egy összeolvadt-energia elméd, amit nem értenél.

Egyrészről, nem lehettek teljesen jobb-agy [vezéreltek], mert képtelenek lennétek működni. Egy valótlan „trallala” világban lennétek. Néhányan a menhelyeken és börtönökben annyira jobb agy vezéreltek, hogy nem tudják, mit tesznek. Beléjük rúghatsz, megütheted őket, stb., és még ekkor is a jobb agyukban maradnak. Másrészről, ha teljesen bal agy vezéreltek vagytok, sosem mozdultok előre, mert mindenről vitáznátok, és mindent elemeznétek, ami ott tart titeket, ahol vagytok. A legtöbb embernek van jobb és bal agyi működése. Néhányan inkább bal agy orientáltak, mint jobb, és fordítva.

Ha gyakoroljátok a jobb agyba való eljutást, és beszédbe elegyedtek vele, míg a bal agy csak figyel, eléritek az egyensúlyt. Szükségetek van a bal agyra ehhez az úthoz. Ahhoz, hogy elérd az egyensúlyt a jobb és bal agy között, vidd az információt a helyi agyba, és ahogy átutazik a bal agyon, válaszd azt, hogy a jobb agyatokból beszéltek hozzá. Amikor azt választjátok, hogy a jobb agyból beszéltek, – a szerelemből / szeretetből – tegyétek ezt egyszerűen, tökéletesen kiáramoltatva szavaitokat, úgy, hogy a másik személy se jól, se rosszul ne érezze magát. Így nem keveritek bele az ítélkezést. A jobb agyi folyamat gyönyörű, mert arra korlátozza magát, amit igazán akarsz. Amikor a bal agyba jutsz, az elmegy a múltba és a jövőbe, történeteket kitalálva, rombolást okozva, de a jobb agy egyszerűbb. Csupán a szerelmet ismeri. Nincsenek régi történetei, amire építhet. Ha a legmagasabb szinten teszed utad, a jobb agyból, szóhasználatod rövid és velős lesz, mert a bal agyon kívül leszel. Egyensúlyban tedd utad, az egész agyadnak kell dolgoznia.

Sajnos, a legtöbb ember, aki hozzátok beszél, a bal agyából teszi ezt, de ti a jobb agyatokkal hallgatjátok, és így ez nem fog működni. Nem használhatjátok ezt a folyamatot arra, hogy befolyásoljatok valakit, aki nem akar annak részese lenni. Ki kell mennetek fényéből, és teréből. Ha ezt nem teszitek meg, tovább fog zaklatni titeket, illetve visszatérsz, hogy zaklassanak. Inkább, mondd el ennek a személynek: „Hé, tudod, mit? Én szeretlek téged. Ezt te nem akarod hallani, de most nem tudok veled beszélni.” Menj el ettől az embertől. Ne mondd neki, hogy azért nem beszélsz vele, mert feldühít téged. Ez azt jelentené, hogy elhagytad a jobb agyat. Mondd csak ezt ennek a személynek: „Per pillanat nem tudok veled beszélni. Később visszajövök.” Így tarthatod fenn az egyensúlyod. Emlékezz, hogy ez az ember a barátod; csupán ő nem emlékszik rá, hogy te is a barátja vagy.

A gyógyítás abszolút hatalmának, erejének elérése

KIRAEL: A limbikus rendszerrel[2] kezdem, fizikai utatok béke központjával. A limbikus rendszer agyatokban helyezkedik el – a hipotalamusz, az agyvelőkampó és a mandula – ami különösképpen az érzelmeket és a cselekvésre való ösztönzést érinti.

Ha a béke energiáját szeretnéd tested minden részében eloszlatni, a limbikus rendszerrel kell dolgoznod, a jobb aggyal, a csecsemőmiriggyel és a Szignál Sejt Gyógymóddal együttesen. Lélegezd be az aranyrészecskéket a korona csakrádon keresztül, a tobozmirigyeden keresztül a csecsemőmirigyedbe, ami a szív csakrához kapcsolódik. A csecsemőmirigy az a mirigy, ami a múltadat tartalmazza, nemcsak ebben az időben, de az időkön túl is. Amikor a korona csakrádon keresztül lehozod ezt a lélegzetet a csecsemőmirigyedbe, útközben megérinted a limbikus rendszert. Ezután, gyakorolhatod a Szignál Sejt Gyógymódot, ami az érintésről szól. 70 billió [70 x 10¹²] sejtet fogsz felébreszteni a testben.

Tehát, látod, a limbikus rendszer ébren van, és csupán be kell oda jutnod, hogy a jobb agyadba érkezz, aminek le kell majd csendesítenie a bal agyad, hogy a gyógyulás megkezdődhessen. Csendesítsd le bal agyad, add meg a jobb agynak a felhatalmazást, hogy megtegye gyógyító útját, és utána menj keresztül ezeken a fényrészecskéken, és szólítsd meg a gyógyítandó személy felsőbb énjét. Vedd rá, hogy a te felsőbb éneddel működjön együtt. Abszolút gyógyító erőt érsz el, ha ezt a folyamatot követed. Nem mondtam el mindent, de elmondtam azokat a dolgokat, amikre jelenleg szükséged van, hogy tudd.

A gyógyulás időt vesz igénybe.

KÉRDÉS: Szerepet játszott az omni-agy a betegség kiemelése során a nagybácsikámból?

KIRAEL: Egy földhözragadt test gyógyítása megkívánja, hogy bejuss a jobb helyi agyba. Tegyük fel, hogy a legkevésbé kedvelt nagybácsikád jött el hozzád gyógyulás okán. Egy másik hatalommal bíró lény, a felsőbb énje fogja elküldeni hozzád, aki képes elérni az omni-agyat, és elvinni őt hozzád. Az omni-agy utána elment a te felsőbb énedhez, és irányította, hogy mindent vezessen el helyi agyadba, és ezen keresztül bukkanjon elő.

Szóval, ha nagybácsikád eljött hozzád gyógyulásért, gyógyulni akar, de ha nem gyógyul, ne légy mérges rá. A gyógyulás nehéz út számára. Nagybátyád szeretné a gyógyulást, és meg is próbálja, de csupán eddig megy el, mert igazából csak veled akart kapcsolatba kerülni. Nem a gyógyulás volt számára elsődleges. Neked, a gyógyítónak kell fenntartani a gyógyulás folyamatát.

Ez az út nagybátyáddal nagyon hathatós. Egy másik életben ő a lánytestvéred volt. Ezért hívott először téged. Szeretné a gyógyulást, mert neked van meg a gyógyító erőd, sőt, mi több, ő akarta felvenni veled a kapcsolatot. A gyógyulás a maga ritmusában jön majd el.

KÉRDÉS: Hogyan alkalmazzam ezt az egyensúlyt, amikor diákjaimat tanítom? Szeretném, ha éreznék a saját maguk iránti szeretetet, azért, hogy egy magasabb szinten tanuljanak.

KIRAEL: Oly módon beszélsz velük, ahogyan most hozzám?

KÉRDEZŐ: Valószínűleg nem.

KIRAEL: Itt a válasz. Tanítói utad arról szól, hogy eljuss ahhoz a ponthoz, ahol már nem törődsz a tantárggyal, mert meg akarsz tanítani nekik mindent, amit ők képesek meghallani. A tanítás egy kibontakozó úttal jár együtt tanítványaid számára. Itt van a tanítás hatalma. Ezt mondod: „Nos, ez jó, Kirael mester, de a rendszer nem engedi meg, hogy így tanítsak.” Milyen közel tudsz eljutni ehhez? Tedd meg utad, akár öt, akár ötven lépésbe is telik. Minden rendelkezik egy kapcsolódó úttal. Mondj valamit a szeretetről / szerelemről tanítványaidnak az idő felénél, negyedénél, vagy minden 500 szó után egyszer. Tégy meg mindent, hogy tanuljanak, és hogy a rendszer fizessen neked. Ha úgy beszélsz tanítványaidhoz, ahogy hozzám beszéltél, nem számít milyen nyelvet beszélsz, meg fognak hallani téged. Ezt mondhatod: „Van egy barátom, a neve Kirael, lehet, hogy nem hallottatok róla, de ő egy jó barátom, és azt mondta nekem, ha megtanulnék szeretetből tanítani, értenétek. Így, azonnal ki is próbálom.”

Médiumi képességek fejlesztése

KÉRDÉS: Agyunk pályáin való utazás hogyan segít nekünk a médiumi képességekben, és az üzenetek közvetítésében?

KIRAEL: Az agyi pályáknak és a felsőbb énnek semmi közük nincs ehhez. Keresztül kell haladnod elméden, a helyi agyadon, ki más dimenziókba.

Kezdjük a „kivételes érzékenységű lelkiséggel” [psychic képességgel]. Amikor kivételesen érzékeny akarsz lenni, annak teljességében kell megtenned utad, 100 %-osan, nemcsak ahogyan azt tenned kell, hogy üzenetközvetítő, vagy médium lehess. Amikor megteszed a teljes útját annak, hogy kivételes legyen az érzékelésed, kezdheted esetleg azzal, hogy más lényektől kapsz üzeneteket; utána üzeneteket közvetíthetsz. Azok közületek, akik üzeneteket közvetítenek, és olyan messze jutnak, hogy elfelejtik egy részét annak, amit mondanak, a médiumság felé tartanak. Ahhoz, hogy a legkomolyabban űzd az üzenetek közvetítését, el kéne jutnod az alvás-állapotba, és meg kéne mondanod [a magasabb régiókhoz tartozó] vezetőidnek, hogy egy energiát szeretnél közvetíteni ebbe a harmadik dimenzionális utazásba. Ha ez az energia e dimenzión kívüli, 1000 alkalom közül 999 esetben az üzenet sokkal mélyebb lesz, és különbözni fog attól, amit át tudsz adni. Az energia egy másik világból veszi fel a kapcsolatot veled, saját nyelveden a világodról beszélve. Ez egy nagy dolog. Az üzenetek közvetítésének előnye az, hogy képes vagy megtanítani mindazt, amit azáltal tanulsz, hogy beszélsz a közvetített energiákkal. A közvetítői út rólad szól, aki rendelkezik a kommunikáció képességével.

A médiumság egy sokkal nehezebb út, mert el kell hagynod a testet, és meg kell engedned egy másik lény energiájának, hogy ő legyen a pilóta, hogy így mondjam. Médiumom elhagyja testét, és átadja nekem. Mégis, nem vagyok benne. Nem akarnék benne lenni. Inkább ingerelem hangját, és az energiákat kihozom belőle, mely hozzájárul, hogy beszéljek hozzátok. 100 %-ban tudom, mit akartok.

Használjátok jobb agyatokat, hogy az állatokkal kommunikáljatok

KÉRDÉS: Az állatok a jobb, vagy a bal agyukkal kommunikálnak?

KIRAEL: Az állatoknak nem igazán van sok helyi agya. Helyi agyuk a felsőbb énhez és az omni-agyhoz kapcsolódott. Minden állat ragyogó, felülmúlva a legvadabb elvárásaitokat is. Akár legyen az egy medve az erdőben, vagy egy macska a nappalitokban, mind magasan fejlett faj. Higgyétek el nekem, amikor vadásztok és megölitek az állatokat, tudják mit tesztek, és ha fogadják a lövéseket, ez azért van, mert belefáradtak abba, hogy itt létezzenek.

Macskád egy jobb agyi energia. Amikor megcirógatod macskád, és dorombol, ezt mondja: „Ez jó”. Nem ezt mondja: „Jobb lenne, ha ezt tennéd e helyett, vagy ha a bal oldalt vakargatnád a jobb helyett.” A helyi agy mindig jobb agyi, amíg másképp nem tanítják, és utána vesz fel egy egészen más utat. Azt tanították nektek kétéves korotok körül, hogy legyetek bal agy orientáltak. Az állatoknál, a jobb agy mindig a gyújtópont, kivéve, ha a félelem útjuk részévé válik.

A legtöbb állat félelemből támad. Így, ha megesz titeket egy medve, rossz helyen voltatok rossz időben. A medve támad, mert fél. Amikor egy csöppnyi kismacska az öledben meg akar karmolni, ne üss rá a fejére. Jöjj rá, mit tettél vele. Használd jobb agyad, hogy kommunikálj vele.

Mondjuk, egy lovon lovagolsz, ami megfordul, és bemegy az istállóba, megütöd, és azt mondod neki, hogy menjen egyenesen, miközben rossz lónak nevezed. Bal agyi cselekvésre tanítod. Ha egyszer megtanulja, mit szeretnél, újra tökéletes ló lesz – emberi kifejezéssel élve. Mégis, jobb agyféltekések maradnak.

Az úgynevezett háziasított állatok, akik elveszítették jobb agyi összpontosításukat, lehetséges, hogy gorombább bal agyi cselekvéseknek és szóhasználatnak voltak kitéve. Sok időbe telik egy állat számára, hogy átváltsa összpontosítását a jobb agyból a bal agyba.

Kommunikáció a gyerekekkel

KÉRDÉS: Hogyan használjuk a jobb agyat arra, hogy egy csecsemővel kommunikáljunk?

KIRAEL: Hat hónapos korában a gyermek tökéletes kapcsolatban áll felsőbb énjével és az omni-aggyal, mégis a helyi aggyal dolgozik. Ha képes vagy megérteni egy hat hónapos gyermeket, meghallani egy olyan kommunikációt, ami dinamikus és összetett, nem egyszerű. Meg kell tanulnod megfejteni ezt a kommunikációt. A felsőbb én nem az omni-agyból beszél, nem jön el ide, és nem beszél a jobb agy szavain keresztül. Ti használjátok a szavakat, hogy megfejtsétek a rezgést és a hangot, amit felfogsz.

Ahhoz, hogy jobb agyi módszerrel tudj beszélni egy csecsemőhöz, a benned lévő gyermeken keresztül vedd fel a kapcsolatot ezzel a kisgyermekkel, és utána kérdezd meg a hat hónapos gyermeket: „Mit mondjak, hogy jobbá tegyem?” Ha ezt teszed, olyan „információ letöltést” kapsz, ami elmédet megrémíti. A gyerekek hét éves korig majdnem tökéletesen kapcsolatban állnak az omni-aggyal, nem a helyi aggyal, amíg elég információt nem kapnak az omni-agyból, hogy tudják, hogy le kell zárniuk, mert helyi agy orientáltaknak kell lenniük, hogy megtegyék ezt az utat.

Amikor hozzám beszéltek, úgy tűnik, mintha egy, vagy másfél órán keresztül beszélnék. Mégis, a valóságban olyan gyorsan vagyok benn, majd utána kinn, hogy az „idő” káprázati valósága nélkül, még meg sem értenéd a nyelvet. Ha a jobb agyból érkezel, rá kell jönnöd, hogyan beszélj gyorsan, célirányosan és hogyan haladj utadon.

Ragyogtassátok a fényt a hatodik érzéketekben

KÉRDÉS: A telepatikus kommunikáció az omni-agyban történik?

KIRAEL: A telepatikus kommunikáció a helyi agyatokon keresztül nyílik meg. Az információt az omni-agyból nyeritek, miután felsőbb énetek felismeri, mi a legjobb számotokra, hogy megkapjátok az adott pillanatban, és elküldi azt a helyi agyba.

KÉRDÉS: Az öt érzékszerv a bal agyba, vagy a jobb agyba jut, és hogyan kezelik az információt?

KIRAEL: Amikor bejutsz az omni-agyba a felsőbb énen keresztül, a hatodik érzékszervedben kell, hogy légy. Az öt érzékszerveteket arra korlátozták, amit a Földön ezen utatok során akartok megtenni. Minden az öt érzékszervre korlátozódik ebben a harmadik dimenzionális utazásban. Amikor akarod, megvilágíthatod agyad azon részét, ami a hatodik érzékszervedhez kapcsolódik és ráveheted a felsőbb éned és az omni-agyat, hogy működjenek közre, hogy ezzel az úttal a tudatosság egy magasabb szintjén légy tisztában.

Csukd be szemed, és lélegezz a korona csakrán keresztül. Lásd az aranyrészecskéket, ahogy lejutnak a torkodon keresztül a csecsemőmirigyedbe. Ebben a pillanatban a felsőbb éneddel és helyi jobb agyaddal fogsz gondolkodni, azáltal, hogy megvilágítod lényed a fény aranyrészecskéivel. Ha kimész ebből a dimenzióból, először szert kell tenned a hatodik érzékre. Ez az, amit látsz csukott szemmel e gyakorlat során. Bármit is nézel, még ha a sötétséget is nézed, ezt kell látnod. Közületek azok, akik igazán ki akarnak jutni ebből a dimenzióból: a légzéssel tegyetek szert erőre, és használjátok hatodik érzéketeket. Ez az a fény, éppen ott. Mindenkinek van hatodik érzéke. Ez az egyetlen dolog, ami teljesen megváltoztatja a dolgokat számotokra, amikor e dimenzión túl kinyúlsz.

ZÁRSZÓ

Ma itt, igen távolra jutottam veletek. Ezt az utat dinamikusan raktam össze felsőbb énetekkel. Minden kérdés hét szinten került megválaszolásra. Amit hallasz, és amit társad hall, lehet, hogy eltér egymástól. Az időtöket vesztegetitek, amikor megpróbáljátok megosztani ezt az információt valakivel, aki nem vett részt az összejövetelen. Amikor lejössz a való világra, kiért jöttél el ide – a barátodért? Lehet, azért jöttél el ide, hogy kérkedj, mivel olyan információval rendelkezel, amivel a barátod nem. Ez egy hamis ok. Remélhetőleg, azért jöttél ide, hogy egy lépéssel közelebb kerülj annak az alapvető felfogásához, hogy felsőbb énedhez és omni-agyadhoz teljesen csatlakoztál. Csukd be szemed. Szeretnélek átölelni. Meg akarom köszönni neked utad. Jó estét.


© 2009 Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Tel: + 808 952-0880
Lightways@Kirael.com
http://www.kirael.com/

[1] Lásd a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvéről korábban lefordított cikkeket
[2] Limbikus rendszer: agykéregi és kéreg alatti magvaknak bonyolult magatartási és érzelmi reakciókat szabályozó rendszere /Forrás: Idegen szavak szótára/Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved! A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.