2008. december 1., hétfő

A fotonenergia szabadsága

A Nagy Változás és a fotonenergia szabadságaKirael mester Kahu Fred Sterling médium közvetítésével
http://www.kirael.com/
The Great Shift and the Freedom of Photon Energy
© Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
http://www.kirael.com/

http://univerzumitudatossag.blogspot.com/

KIRAEL: A föld erőterének energetikai rácsai most gyorsan változnak, és ezeket a rácsokat a fotonenergia befogja, és lecsökkenti erőtereiket, nem azért, hogy ne érezzétek őket, hanem azért, hogy jobban irányítható fantom legyen. Amikor azt mondom, hogy fantom, azt értem ez alatt, hogy nincs megjelenése létezésének, inkább ez csupán egy lokális erő ködbe burkolt energiája. Ez az energia saját maga által terjed, viszont azért, mert a fotonenergia önmagában fénnyel telített formájában csak jelen létezik, és nincs múlt, vagy jövő, felderíti, hogy mit is kell tennie a következő fotonenergiának, majd üzenetet küld a következő foton fénynek az idő és tér hullámán keresztül.

Jelenleg, minden elektromágneses dolgotok a Földön hozzá kell, hogy kapcsolódjon a mező jelenlegi erejéhez; habár a fotonenergiában, a foton gondolata fog irányítani, átvetítve önmagát a következő fotonba. Újra hangsúlyozom, hogy habár a fotonnak nincs múltja vagy jövője, van viszont egy részecske értéke és hullám értéke; ezenkívül, csupán ha egy pillanatra is, van rezgési képessége, ami egy bizonyos ár-apály sávot hoz létre, melyen belül a hullámhosszon keresztül követhető a hullám.

Végül, felismered, hogy a fotonenergia által irányítani tudod az összes tapasztalati valóság fókuszát – ami hozzáférhető a mátrix típusú rendszeren belül – vagy energiamezőt, amit az elektromágneses erő vezérel. Képes leszel újra kinyitni ezt a mágneses erőt, amíg az kiegyensúlyozódik a jelenben.

Mostantól kezdve, a múltnak nem lesz jelentősége abban a vonatkozásban, hogy mit tehetsz meg a jelenben, éppúgy, mint a jövő is a jelen energetikai mintáid alapján alakul majd. A szó bizonyos értelmében, te fogod irányítani jövőd, de csak a Teremtő Isten szeretetén keresztül fogod irányítani azt. Semmi sem bontakozik majd ki a Föld síkján a Teremtő szeretet részecskéinek szerkezete nélkül. Ezek a részecskék a foton fény kiegészítései. A foton fény szeretetté redukálható (alakítható).

[A fotonenergiáról további információ tudható meg a http://www.kirael.com/ oldalon rendelhető angol nyelvű könyvekből, kiadványokból, hanganyagokból (CD, vagy MP3 formátumban), illetve az élő internetes rádióműsorokból.]

KÉRDEZŐ: Hogyan fognak a galaktikus energiák értesíteni minket arról, hogy hogyan használjuk a fotonenergiát?

KIRAEL: A galaktikus energiák már megtanulták, hogy hogyan használják a fotonenergiát. Már túl vannak a saját fotonöveiken. Már sokkal gyorsabb mértékben fognak átjutni rajta, mert már használni tudják a lánchajtást, és ehhez hasonló dolgokat. Szóval a fotonenergián kívül várnak titeket. Segíteni fognak nektek úgy, hogy technológiát hoznak majd. A tanulási folyamatotok nagy része a galaktikus energiáktól érkezik majd. Rátöltik az információt a számítógépekre. Hidd el, ez az oka annak, hogy egyáltalán van számítógépetek. Úgy volt, hogy 2044-ben kaptok csak számítógépet, így láthatjátok, hogy már jóval megelőztétek ezt. Most rendelkeztek számítógépekkel, és látjátok, hogy minden nap változnak. Nemsokára elkezdtek olyan ismeretanyagokat látni, melyek a számítógépetekre érkeznek olyan témában, hogy hogyan használd és tárold a fotonenergiát. Sokan gúnyt űznek majd ezekből az ismeretekből, különösen azok, akik az olaj eladásától függnek. Lesz egy rövid idő, amikor bizonyos erők megpróbálják letiltani ezeket az információkat, de a galaktikus erők ezeknek az energiáknak a nagy részét rajtatok keresztül fogják elküldeni.

Az interneten keresztül kaptok információt. Galaktikus testvéreitek már használják az internetet kommunikáció céljából. Az információ nagy része, tőlük fog származni, amit egyszer kaptok a váltás folyamata alatt. A galaktikus energiák már többszörös változáson mentek keresztül. Például, a Plejádok már közel tizenhét alkalommal élt át a hozzátok hasonló változási folyamatot, mindegyik feljavította életmódjukat, és rendszereiket, hogy hogyan kezeljék dolgaikat. Már elég magas fokon állnak ezen a területen.

KÉRDEZŐ: Amikor túljutunk a háromnapos sötétségen, találkozunk a galaktikus energiákkal? Ők további csoportok, akik most azért jöttek, hogy segítsenek, és ha igen, milyen szerepet játszanak?

KIRAEL: Néhányatok látni fogja ezeket a lényeket, mielőtt a háromnapos sötétségen keresztülmentek, és néhányatok nem. Amikor áthaladtok a háromnapos sötétségen, és a dimenzionális változás alapfolyamatain, a galaktikus energiák mindenhol feltűnnek a világban. Valójában, annyi űrhajót fogtok látni, ami úgy tűnik majd, mint Karácsony idején a Sears parkolója. Ennyien szeretnének itt lenni, hogy szemtanúi legyenek ennek a folyamatnak. Csupán a múlt év során, az aquilliaiak egy teljes flotta kém űrhajót küldtek ide.

A földi sík tudta nélkül, a táplálkozási forrásotok nagy részét a galaktikus energiák átrendezik a háromnapos sötétség után. Amit megesztek, azt újra kell ültetni és újra meg kell változtatni. Ez alatt az idő alatt, nagy mennyiségű energiaellátás érkezik az aquilliai űrhajók egyikéről, vagy az aquilliai űrhajók egy csoportjáról. Már megfigyelik egy ideje a jelenlegi élelmiszereiteket, és a saját élelmiszereiket leegyszerűsítik olyan anyaggá, hogy képesek legyetek megenni. Most, ne gondoljátok, hogy hamburgert adnak majd, mert azt nem fognak. Olyan ételeken dolgoznak, aminek hasonló az íze, mint a tiéteknek. Például – és ez lehet, hogy néhány embert boldoggá tesz, és néhányat pedig teljesen felháborít – tökélyre vitték a marharagu ízét. Jóllehet, úgy fog kinézni, mint a tofu. Amikor beleharapsz, azt mondod majd: „Ó, Istenem, ennek pontosan olyan az íze, mint a marharagunak.” Ezt csak példaként említettem. Az aquilliaiak már megvizsgálták élelmiszereitek nagy többségét, különösen a kínai ételeket. Remélem, kedvelitek a kínai ételeket. Olyan sok kínai ember van, hogy könnyebb volt az aquilliaiaknak őket vizsgálni.

Négy naprendszer van, ami bolygó forrással rendelkezik. Egy csoport, ami szinte ismeretlen a földi sík számára, távoli bolygórendszerből jön, mely csak egyike a négy lakott bolygónak egy a tiétekhez hasonló naprendszerben. Őket quadranaliaknak nevezzük. Ők még nem érkeztek meg. Tisztító berendezésekkel jönnek, hogy gondoskodjanak a Föld légköréről a Változást követően. Miután minden fosszilis üzemanyag használhatatlanná válik, légkörötök számára 150 – 200 évre lenne szüksége, hogy megtisztuljon. Ez az energia erő úton van, és egy teljesen új energiával érkezik, hogy megtisztítsa magát a légkörötöket, és megszüntesse abban a lyukakat, illetve megtisztítson mindent, ami ehhez kapcsolódik.

Sok, de nem az összes galaktikus energia fog eljönni. Minden galaktikus testvéretek el szeretne jönni. Nem tud mindenki eljönni, mert túl sokan vannak. …

Mialatt ez történik, az andromedaiak továbbra is védelmeznek. Biztosíthatlak a következők felől barátom: olyan galaktikus erők, akik nem a legnemesebb szándékkal bírnak, még mindig léteznek a világban. Ezért van szükség őrzőkre, akiket körétek szerveztek. Ők fogják biztosítani azt, hogy senki se tudjon átcsúszni a korlátokon. Az andromédaiak dolga, hogy védelmezzék őket. Annak az oka, hogy manapság rémisztő képet festenek le a TV-ben és a filmekben a galaktikus erőkről az, hogy ne felejtsétek el: fennáll annak a lehetősége, hogy történik valami ezekkel az energiákkal, habár ennek esélye minimális és napról napra csökken. Emlékeztek a hidegháborúra, amikor az amerikaiak féltek az oroszoktól és viszont? Nos, ez csak a szónoklatról és fellengzősségről szólt. A galaktikus világban nincs fellengzősség, mert nem beszélnek sokat. Inkább cselekednek. Így most nagyon aktívak.

[További információ a Nagy Változásról, a háromnapos sötétségről, a galaktikus testvériségről és sok másról a Kirael: A Nagy Változás – javított kiadásában található. Megrendelhető angol nyelven: http://www.kirael.com/]

KÉRDEZŐ: Úgy vélem, hogy ez a változás nem jelenti a végét az összes változásnak. Több változáson megyünk keresztül ezután? Ez egy meghökkentő gondolat, hogy fénytestté alakulunk át, és még utána átmegyünk több változáson.

KIRAEL: Ez az új változás, ha emberi években számolunk, hozzávetőleg 800 és 1.400 közötti földi évig fog tartani. Nem tudok pontos lenni. Ha ezt az évet nézed, úgy tűnik, hogy gyorsan elmúlt. Elképzelheted a következő ezer évet. Gyorsan telhet el. A Föld egy elavult életforma rendszer. Az emberiség azon erőfeszítése, hogy így van rendjén minden, eléggé elavult, összevetve galaktikus testvéreitek többségének erőfeszítéseivel, akik már többször átestek változásokon. Még mindig fényévekben számoltok, amikor az űrben lévő távolságokról beszéltek. Ők már nem nézik a fényév rendszereket. Ők agarthikát nézik. Az akarthika arra vonatkozik, hogy hány energia rétegen fognak áthatolni, amíg megérkeznek egy olyan rezgésre, amit éppen keresnek, mely ez esetben a Föld. Például, a Plejádok vonatkozásában (és viszonylag biztos vagyok, hogy tizenhét változást számolnak), amikor elmentek a harmadik dimenziós tapasztalásukból a következő szintre, csakúgy, mint mindenki más, maradniuk kellett sokáig, de nem 50.000 évig, mint ahogy ti tettétek a múltban. Ez az első változás csupán ezer év, és utána onnan egy új megértésbe váltotok.

Alapvetően, az első ezer év során legtöbbetek otthon marad. Sokan közületek csatlakoztok a csillag flottákhoz, és hozzá hasonlókhoz, de legnagyobbrészt, otthon fogtok maradni, újjáépítetek, és megmarad az a gyönyörű megtapasztalásotok, hogy földi emberi lények vagytok. Azok, akik csatlakoznak a csillag flottákhoz, és a galaktikus birodalmakba költöznek, majd együtt utaznak a más világokból származó testvéreikkel, egy különleges fajt képeznek. Készen állnak majd, hogy elmenjenek, és többet tanuljanak, majd később visszahozzák a tudást. Ők lesznek a tudósok és a kutatók. A tanárok is elmennek majd. A tanárok egy új faját hagyják majd itt, és ők lesznek a tanáraik azoknak, akik még mindig nem érik el az új energia színvonalát. Az igazi tanárokat elengedik, hogy elmenjenek más világokba, és elkezdjenek tanulni. Ezért számos tanár most belső, vagy külső világokba történő utazásokat tapasztal meg – ahogy csak szeretnéd ezt szemlélni. Sokan közülük megtapasztalják a külső világokat, mert felkészülnek a Változásra.

Ez minden változások változása a Föld síkja számára. Ez az az idő, amikor egy teljes sereg energiát veszel majd fel a tömegméretű ébredésen keresztül, anélkül, hogy haza kellene térned a Teremtőhöz, azért, hogy a Föld helyreállhasson. Ezért élhetsz át tizenhat, vagy tizenhét váltást hamarosan, miután ezt az elsőt megkaptad. Ez a változás megrendezett, hogy úgy mondjam. Ez bonyolult. … Amikor elmozdulsz e felé a váltás felé, lesz lehetőséged, hogy ha akarsz, a bolygó fedélzetén maradj örökre. Itt élhetsz ezer, vagy tízezer éven keresztül. Nem törődünk vele többé. Lesz választásod, hogy itt maradj, fejleszd ezt a folyamatot, de a Föld soha többé nem lesz az, mint ma. Ez a gondolat általában egy kis szomorúságot okoz, így túl gyakran nem szeretek erről beszélni. Mégis, soha nem tekintesz vissza erre az időre, és nem mondod: „Ó, barátom, bárcsak ott lennék.” Nincs összehasonlítás az új világ energiái, vagy az új energia minták és az általad most ismert Föld között. Visszanézel, és ezt mondod: „Ó, öregem, miért vártunk ilyen sokáig?” Miután a bolygó egészét átvittétek az új energiákba, mint emberi népesség elhatározhatjátok, hogy a földet csillag bázisként akarjátok-e használni, mint a Plejádok.

A Plejádok most egyszerűen egy csillag-bázis. Ez a hely az, ahol a civilizációkat összegyűjtik, felhalmozzák. Nemcsak a plejádokbeliek szállása többé. Számos földi ember akar majd elmenni a Plejádokra. Ezt hívjuk mi csillag-rendszer egyenlítőnek, ami azt jelenti, hogy az élet lehetőségével rendelkezik. Mindenfajta létforma megy majd oda. Kételkedem, hogy közel ezer év múlva, a Földet a jelenlegi állapotában tudjátok. Csakugyan megvan az esélye – és ez egy rémisztő gondolat – hogy a Teremtő egyszerűen csak bezárja ezt az egész dolgot, és továbblép.

A Föld túl kicsi ahhoz, hogy túl sok dolgot tegyetek vele. A Föld egy parányi bolygó, és nem elégít ki minket úgy, ahogy a többi csillagrendszer teszi. Vannak más naprendszerek, amiknek vannak lakható bolygói, amik sokkal nagyobbak a Földnél. Láthatod, hol találhatunk nagyobb lehetőséget a hasonló rendszerek növekedésre.

Másrészről, ezt a kicsiny bolygót nagyon szeretik, és sokáig lakott lesz, mert a Teremtő, emberként megnyilvánítva magát, rendelkezik egy gondolati energiamintával, aminek van emléke. A galaktikus energiák legtöbbje már túljutott azon, hogy emlékezzen a régmúltra. Csak az újat veszik figyelembe. Ez lehet a galaktikus mivolt egyik hátránya. Nyomát is elveszítették már a legnagyszerűbb emlékeiknek. Amikor a harmadik fényből eljutsz a negyedik fénybe, sokkal kevesebbet emlékezel. Sokkal jobban törődsz azzal, hogy hol vagy, és merre tartasz. A kérdés az lesz, hogy vajon a Teremtő Isten emberi része fenn tudja-e tartani az emlékezetet elég erősen ahhoz, hogy megtartsa ezt a bolygót.

KÉRDEZŐ: Mi a fotonenergia gyakorlati előnye?

KIRAEL: Amikor először kezdtem el beszélni a fotonenergiáról, alig hallottak még róla. Most, a tudatosság következő szintjére juttatlak. A valódi fókuszában, a fotonenergia annak a megértési módnak a megváltoztatásáról szól, ahogyan a világ szemléli forrásait. A fotonenergia felváltja majd azokat a forrásokat - mint az olaj, szén és ehhez hasonló dolgok -, amiket evolúciótok folytatásának érdekében használtok.

Hogy hogyan a legjobb kezelni a fotonenergiát, [USA] kormányotok erőin belül és néhány privát szektoron belül is már tanulmányozzák azt, de még csupán a gazdagok értesültek erről. Hasznosíthatod a fotonenergiát szabadon és ingyen, költségek nélkül. Nem lesz szükségetek hatalmas masinákra, hogy átalakítsátok a fotonenergiát, mert annyira egyszerű vele dolgozni. Ember-orientált, „Mi az Emberek” számára készült. Így, azok, akik vagyonukat az olaj kartellekből teremtették meg, nem fogják tudni, mit tegyenek az olajjal a Változás után. Addig is, azok, akik szándékuk és céljuk szerint elhatározták, hogy átmennek a Változáson, gyorsan megtanulják, hogyan használják a fotonenergiát. Most, először, azok, akik már rájöttek arra, hogyan dolgozzanak a fotonenergiával, és ezt mély, sötét titokként akarják tartogatni egészen addig, amíg fel nem ismerik, hogy ha nem adják át azt „Mi az Emberek” részére, nem lesz „Mi az Emberek”.

Ennélfogva, át fogják adni, átadják majd ingyen, és minden emberi lény a bolygón megtanulja, hogyan alakítsa át a fotonenergiát erővé, minden olyan dologba, ami ahhoz szükséges, hogy az élet erőit fenntartsa. Nem kell mélyebbre menned, mert számos kormányügynökség kutatja a fotonenergiát már most is. Amennyire én látom, legtöbbjük egészen jól megtanulta, hogyan hasznosítsa, és még ennél is serényebben próbálják ezt a tényt titokban tartani, minthogy ezen tovább dolgozzanak. Minél többet dolgoznak rajta, annál jobban ráébrednek arra, hogy milyen egyszerű a fotonenergiával dolgozni – és annál jobban kezdenek félni a kartellek.

Ez az információ nem fog kiszivárogni, ha a kormányok segíteni tudnak ebben. Kormányaitok nem akarnak semmilyen olyan információt elterjeszteni, ami azt váltja ki belőletek, hogy elkezdtek gondolkozni. Ha egyszer elkezdtek gondolkozni, azt fogjátok mondani: „Várjunk csak egy percet. Ha a fotonenergia létezik, és léteznie kell – úgy értem, akármerre fordulok, ott egy cikk a fotonenergiáról – és ha ez olyan szép, és erős, és ilyen típusú energetikai erő, akkor miért nem használjuk már?” Nos, a józan ész majd elmondja. Ha fotonenergiát használsz, mit fognak tenni a kartellek, vagy az olaj vállalatok? Mi fog történni az összes úgynevezett pénzfelhalmozókkal a világban?

Neked, mint Fénytevőnek tudatnod kell a világgal, hogy a fotonenergia egy hathatós energiabázis, és hogy amikor saját magába visszahat, megtermel mindent, amit a gyúlékony energia erőitek megtermelnek most. El kell mondanod, nem azért mondom, hogy a világot megtréfáljam. A fotonenergiát termel, ami működtetni fogja az összes gépeteket, és minden számítógép rendszereteket. Hidd el nekem, az a számítógép rendszer a Sötét Kort képviseli, aminek most birtokában vagytok, összehasonlítva azzal, amit majd kaptok. Úgy gondoljátok, hogy a számítógépek most aranyosak, de látnotok kellene, hogy mit fog adni nektek a galaktikus világ. Hirtelenjében átadják nektek az ismeretanyagot, amikor az idő megfelelő.

Jelenleg, csupán keveseknek adtak át ismeretanyagot, akik azt titokban tartották. Ezen kevesek időnként kiszivárogtatnak egy kis ismeretanyagot, ahogyan arra kérték őket, de a kiszivárogtatás egy kicsit lassabb, mint azt vártuk. Ezek a kevesek több milliárdnyi dollárt kerestek a foton ismeretanyagán.

A fotonenergia egy hathatós energia erő, melyet a Teremtő Erő hozott létre; ennélfogva, nem hasznosítható csupán egy személy, vagy csoport által. Minden emberi forrás számára hozzáférhető lesz, hogy újjáépítsenek, és újra megalapítsanak egy új dimenziós energia ébredést. A fotonenergia, barátom, egy gyönyörű energiaforrás, szabadon elvehető, és használható gépek energiával való ellátására. Az elektromosságot a fotonenergia váltja ki. Mindent a foton fog működtetni, és a foton olyan bőségben áll majd rendelkezésre, hogy nem tudjátok elhasználni százmillió emberöltő alatt sem.

[Ha többet szeretnél megtudni a fotonenergiáról – hallgasd meg Kahu és Kirael élő adásainak audio CD, vagy MP3 felvételeit „Working with Photon Energy” – megrendelhető: http://www.kirael.com/ honlapon angol nyelven.]

KÉRDEZŐ: Mikor kezdjük el használni a fotonenergiát, és milyen érzés lesz ez?

KIRAEL: A fotonenergia használata a tudatosságotokban kezdődik – amikor felismeritek, hogy dolgozhattok vele. Amikor „Mi az Emberek” felismerik, hogy rabságban tartják őket, és ha akarjátok, a gondolatrendszeretek bizonyos részei révén, a fotonenergia egy alternatív gondolatrendszert fog biztosítani. Ha egyszer a gondolatrendszereitek jelenlegi részét elengeditek, és a „skatulyán” kívül keresgéltek, úgyszólván, felfedezitek, hogy sokkal több lehetőség létezik a fotonban, mint amennyit az elme valójában felfoghat. Légy hajlandó a skatulyán kívül gondolkozni, és a foton elérhető lesz számodra.

Milyen érzés lesz ez számotokra? Úgy érzitek majd, mintha egy börtönből engedtek volna ki. Ezt mondod majd: „Ó, de nem érzem így. Nem vagyok most börtönben, így hogyan fogom úgy érezni magam, mintha kiengedtek volna a börtönből?” Amikor úgy érzed, hogy szándékod a teljes létezésed tetőpontja, a skatulyán, a börtönön kívül leszel. Ismerd fel, hogy a szándék és a szó az összekötő erő mindennel, ami bolygótokról ered. Minden, ami ragyog itt, azért ragyog, mert ti megengeditek. Ennélfogva, amikor felismered, hogy nem egy korlátozott térre kényszerülsz, úgy fogod érezni, mintha újra megszülettél volna.

Száz különböző forgatókönyvet adhatnék, hogy milyen érzés a fotonenergia, de egyszerűen olyan, mint a szabadság – nincs több zsarnokság, elnyomás, csak a benyomások teljessége. Amit gondolsz, hatással lesz rád, és amit gondolsz, azzá válik, amit viszonylag megtapasztalsz, és bármely viszonylagosság arra való képtelenségednek a fókusza lesz, hogy azokhoz a dolgokhoz tartsd magad, amik valaha voltak. Kényszeríteni fogod magad azokhoz a dolgokhoz, amik vannak.

A foton megismerése már elkezdődött. Bárki közületek, aki ma itt ül, vehet egy mély lélegzetet, és teste nagyon jól fogja érezni magát. A váltás után, amikor a foton áthatja a légkörötöket, akinek asztmája van, egy gyönyörű, teljes lélegzetet vesz, és szemei tágra nyílnak. Túlságosan is telíteni fogja magát oxigénnel, beleszédül majd a borzongásba, hogy képes lélegezni, és utána vesz egy másik lélegzetet, és újra egy másikat, amíg összeszoruló érzés nélkül teljesen lélegzik. Ilyen érzés lesz, barátom, szorítás nélkül élni. Szabadon megtehetsz bármit, ahogyan azt csak szeretnéd.

Nem tudjátok, hogy vannak olyanok, akik ezt akarják beadagolni nektek: „Ó, és mi a helyzet a rendszerek összeomlásával, amiket az elektromosság működtet?” Kormányaitok már elrendeztek mindent, hogy minden működjön akár csatornán, akár kábelen keresztül. Így irányít mindent a kormány. Az internetes rádióadások, olyanok, mint amin a médium utazik a kábelen egy bizonyos helyig, és utána szabadon szárnyal. Az emberek már megértik, hogy a foton a szabadban kötetlen és ingyenes, és úgyszólván lecsapolják azt az égből. Mi történik, amikor nem tudsz mindent irányítani úgy, hogy kábelen, vagy csatornán keresztül működteted? – szabadság. Így létezik egy nagyszerű hatalmas tudatosság, ami olyan érzés, mint egy mély lélegzet. Már hallom is, hogy a hatalmon lévők ezt mondják: „Ó, ezt meg tudom támadni. Csupán azt mondjuk nekik, ’Igen, Kirael mester elképzelése a váltásról olyan, mint egy mély lélegzet’.” Tudod, mit? Támogatni fogom ezt az állítást, mert pontosan ilyen érzés. Amíg senki nem teszi rá a kezét a szádra, vagy nem fogja be az orrod, addig a Föld síkján megvan az a szabadságod, hogy végy egy mély lélegzetet. Láncba verhetnek egy börtöncellában, vagy egy barlangban, de amíg mély lélegzetet tudsz venni, szabad vagy. Arról a szabadságról beszélek, amit még előtte soha sem tapasztaltál meg.

KÉRDEZŐ: A fotonenergia ciklusairól beszéltünk a bolygónkon, és valaki említett egy 26.000 éves fotonenergia ciklust. Van meghatározott idő, amikor a foton ciklikusan áthatja bolygónkat?

KIRAEL: Ha a kérdés az volt „Van egy 26.000 éves fotonenergia ciklus, ahogy mondtam?” a válaszom az, hogy olyan időmérésről kérdezel, ami nem mérhető. Megengedem mégis, hogy a kérdés megállja helyét. A mai szabványok szerint, a foton ciklikus körforgása hozzávetőlegesen 26.000 évenként történik meg. Amit fel kell ismerned, hogy minden ciklus hagy maga után egy foton sávot. Így minden rendszereteken keresztül ezekbe a sávokba lebegtek. A nap csillagotok áthalad a galaxison, és átjut hullámokon, ha úgy tetszik, a fotonenergia hullámokon, ami valaha ott volt, és ez használatra hozzáférhető évezredeken keresztül, nem 26.000 éven keresztül, hanem tovább. A lemuriai megfelelőitek olyan energiaformát használtak, amit nem kellett vezetékeken, vagy csöveken átvezetni. Egy az energia tényezők elegyének manifesztált erejét használták egy olyan középpontból, ami egy fénnyel telített forrás volt, amit semmilyen erő nem tartott féken. Ez minden tapasztalás szabadsága volt. Ma, tudósaitok ezt az energiát fotonenergiának nevezték el. Megmérik a fotont a fotonok hullámhosszával, ami átmegy rajtatok, vagy ha tetszik, keresztül megy rajtatok.

A fotonöv olyan hatalmas energiahullám, hogy egyetlen pillanat alatt elborítja a Föld egész síkját. Így, ha ebből a nézőpontból láthatnád, megértenéd, hogy amikor átadom a fotonenergia állását, miért jó ez Amerikában, és Oroszországban is. Ez egy hatalmas energia öv. E ciklus végén – többé nem hívom 26.000 éves ciklusnak – továbbhaladtok az egyik leghatalmasabb fotonenergia tömegnek a külső széle felé, ami valaha is létezett. Nem mérhető időben; ennélfogva, nem is mérhető. Ha a nap csillagotokat a központi nap körül forgó bolygórendszerével néznéd, nem lennél még látható sem ebben a fotonenergiában. Ilyen hatalmas ez. Át kell mennetek ennek a fotonövnek a külső rétegein. A külső rétegek energiák összesűrűsödései, amik tovább nyomják a foton középpontját. Ismételten, az öv nem fotonenergia összesűrűsödése, ami a középpontból érkezik. Ez egy energiasűrűsödés, ami a középpont irányába nyomul, próbálván újra manifesztálni magát. Ezáltal egy hatalmas fotonenergia öv épült fel.

Amikor áthaladtok ezen a fotonenergián, beléptek a háromnapos sötétségbe. Az emberek már ezt mondták: „Mesélj a háromnapos sötétségről.” Most mindenki csatlakozik az árhoz, és van rá válasza – a bolygókról mindent, amit elnyel a napotok, illetve a napotokból indul ki újra fénnyel kell telíteni. Az igazság még mindig igazság. Olyan nagy fénybe mentek, hogy úgy tűnik majd, hogy napotok ködbe borult, de a napsugarak még akkor is áthatolnak és hatnak a fotonenergián keresztül is. Így még lesznek oxigénen működő rendszereitek, és minden más is érintetlen lesz. Bár szélsőségesen hideg lesz, mert a nap teljes sugarai nem lesznek képesek átsugározni. Azokban a napokban a Föld megfiatalítja önmagát. Kinyitja magát ennek a fotonenergiának az új rezgésére.

Ha egyszer átjutottatok ezen az övön, a fotonenergia sugarain keresztül, és kiértek a teljes fotonenergiába, minden működőképes lesz. Újra használható lesz minden.

KÉRDEZŐ: Minden változás során jelen van a fotonenergia?

KIRAEL: A válasz egy hangsúlyos igen. A fotont ritkán használják változási folyamatként, mert minden váltásnál a Teremtő minden társadalmat visszaengedett saját Szeretetébe és Fényébe. A jelenlegi váltás során a saját bolygórendszeretekben maradtok. Ez a különbség helyezi a fotont a változás középpontjába.

A foton mindig is ott volt, de senki sem használta soha, mert mindenkit hazahívott a Teremtő. Lemuria különbözött ettől. Lemuriában az első testet öltött lények a bálnák és delfinek voltak. Amikor Lemuriában emberi tapasztalás testesült meg, a lemuriaiak már tudták, hogyan dolgozzanak a fotonenergiával, mert nem állt rendelkezésükre gáz és olaj. Különben sem tudták volna, mit tegyenek a gázzal és az olajjal. Akkor minden foton volt. Az atlantisziak a fotonnal kezdték, és gyorsan elzárták azt, mert nem a lemuriai tapasztalás megismétlése volt céljuk. A legtöbb társadalom képes volt a fa, szén, olaj és ehhez hasonló dolgok segítségével működni. A jelenlegi megtestesüléseteket ezek az energiaforrások tartják rabságban.

KÉRDEZŐ: Szóval Imhotep idejében történt váltásnál egyáltalán nem használtak fotont?

KIRAEL: Nos, igen, használtak fotont, de csak azért, mert Imhotep maga használta azt. Könnyű volt a fotonenergiát megrezegtetni. Egy ember a fotonenergia használatával képes volt felemelni egy négytonnás kőtömböt. Jóllehet, például Imhotep hajlíthatatlanul emlékeztetett arra, hogy nem neki kell használni a fotont. Ekkor fordította a hangrezgést a piramisok építésére. Jézus mester sokszor használta a fotonenergiát, és egy kis szidást is kapott. Téged nem szidnak le ez alkalommal, amikor kiérsz a sötétségből. Tetszésed szerint használhatod a fotont.

KÉRDEZŐ: Ha a foton minden 26.000 évben visszatér, akkor fizikailag lehetetlen lesz a fotonnak behatolni a Föld légkörébe a váltás során. Így, amikor azt mondod, hogy Imhotep és Jézus fotonenergiát használt, más módon kellett azt használniuk amiatt, mert a fotonenergia behatolt a Föld légkörébe.

KIRAEL: Nos, hadd próbáljam meg újra, mert azt hittem, hogy már megválaszoltam ezt, de nyilvánvalóan kihagytam. Képzelj el egy hatalmas felhőt, nagyobbat, mint amit elméd elképzelhet, és a felhőn kívül ott van egy kicsiny pont. Ez a pont a gazda napotok. A felhő szobányi méretű, és a tűhegy, vagy pont a napotok, amit még nem is láthatsz, mert túl kicsi. Ez egy kis fogalmat ad neked arról, milyen nagy a foton felhő.

A fotonnak rendkívül hosszú ideig tartott, hogy elérje a Földet. Ahogy elhalad, nem tesz semmit. A foton úgy néz ki, mint egy üstökös fénycsóvával. A fotonból mindig kiesnek maradványok. A foton mindig keveredik önmagával. Ezért rendelkezik övvel a külső szélen. Ne tartsátok a tömeget övnek. Az öv körülveszi a tömeget. Minden időben az öv beburkolja magát, és a foton innen jut ki. Így, nem számít merre mész, a Föld síkja a fotonenergiában lesz. A foton mindig ott van, de a 26.000 éves ciklustól függően a rendelkezésre álló mennyiség esetleg szélsőséges, vagy lehet, hogy nem az.

Látod, a foton táblázat, amint minden hónapban elkészítek, megmutatja azon foton hullámok erősségét, melyek keresztezik a Föld légkörét. Ha azt mondom, hogy a foton, ami áthatol a Föld légkörén a 8,5-ös szinten van, az azt jelenti, hogy az irodád feletti felhő ilyen sok fotont hagyott a légkörben, és átjutottál rajta. Ahogy áthaladsz rajta, van egy másik hatalmas hullám, amin keresztülmész. Az utad ugyanolyan, mint amilyen nagy a felhő útja.

[Tudj meg többet a Nagy Változásról CD, vagy MP3 felvételeken keresztül – megrendelhető: http://www.kirael.com/ honlapon, angol nyelven.]

KÉRDEZŐ: A „háromnapos sötétség” akkor történik, amikor még nem vagyunk teljesen az övben?

KIRAEL: Rendben, térjünk vissza a felhőtökhöz. A felhő az irodád felett van. Ahogy továbbhaladunk, hirtelen elkap minket a felhő, mert ideje, hogy belépjünk az övbe. A felhő az ajtódnál van, de mert a foton saját magában bontakozik ki, hat saját magára, olyan, mint egy fal. Csupán sodródunk tovább, és hirtelen elérkezünk ehhez a falhoz, ami az öv. Amikor a falhoz érünk, nem látjuk az ajtót. Nincs ott. Innen egyenesen a falhoz megyünk. Nem tudunk bejutni az irodádba, nemcsak azért, mert túl nehéz lenne, bár, ahogy tovább haladunk az övben, lesz egy nyílás, amit keresünk. Ez volt az isteni terv. Nem kedvelem ezt mondani, de ez az igazság. Ily módon rakta össze a Teremtő. Előrehaladunk a falhoz, ami az öv, és akkor megtalálod az ajtót, átmegyünk rajta, de amikor megtesszük, ugyanakkor átmegyünk a falon is. Viszont olyan nagy mennyiség halmozódott fel a felszínén, hogy a fotonenergia legsűrűbb, legtömöttebb részében leszel.

Ha egyszer áthaladtál ezen az övön, a foton fényben leszel. Ha egyszer a fotonenergiában vagy, akkor az öv semmit nem jelent neked többé, mert magatokkal viszitek napcsillagotokat. A foton mindig visszahúzódik, és energiáját többszörösen ajánlja fel. Olyan, mint az alapvető Teremtő Erő. Minél többet használjátok, annál boldogabb, mert annál jobban tudja reprodukálni önmagát. Ez azt jelenti, hogy a „háromnapos sötétség” sokkal kevesebbszer történik, mint a váltás.

A föld körülbelül minden 26.000 évben lép be a fotonövbe. Vannak más bolygó rendszerek, amik már számtalanszor átmentek a fotonövön, míg a Föld arra várt, hogy ezt egyszer megtegye. Vannak bolygók, amik régóta próbálkoznak, hogy átjussanak az övön, nagyobb céllal és nagyobb erővel, mint a ti földi síkotok. Most nem tehetnek semmit érte, csak akkor, ha alkalmazzák a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvét. Láthatod, a Földötök röppályája lelassult az emberi népesség tudatossága révén. A tudatosságotok az az erő, ami kapcsolatban áll a Teremtővel, és a Teremtő tétovázás nélkül elmozdít bármit, amit csak akar, de rápillant saját részére, amely éppen a tanulási folyamat részese, és ezt mondja: „Ne haladj gyorsabban ennél.” Nem a ti bolygótok az egyetlen, amit a Teremtő alkotott. Az összes bolygót a Teremtő alkotta. Szóval, amikor rendelkezik egy társadalommal, ami a saját valóságában teljesen tudatos és korlátok nélküli, bedobja azt a fotonenergiába. Azok, akik megismerik a Teremtőt, olyan lépésben haladnak, amit saját tudatosságuk határozott meg. Nem vicceltem a Tíz Alapelvvel. Ha gyakorlod a Tíz Alapelvet, megemeled rezgésed. Amikor megemeled rezgésed, sokkal gyorsabb ütemben haladsz.

Nem tudom megjósolni, mikor kezdődik el a háromnapos sötétség. Nem tudom megjövendölni a napot, amikor áthívjátok magatokat a Változáson. Csupán azt tudom megmondani, hogy amint felébredtek, gyorsabban eljuttok oda. Amikor többen ráébredtek a tudatosságra, felgyorsítotok mindent, mert a Teremtő Fény, a Forrás, amiből ti teremtődtetek, saját magával van kapcsolatban, ami ti vagytok. Ti vagytok az egyedüli okai annak, hogy nem haladtok gyorsabban. Ti vagytok a sebességmérők. Ti vagytok azok, akik nyomjátok a pedált, vagy kormányozzátok az űrhajót, vagy két lábban tapossátok a féket – igen, ti „Mi az Emberek”. Minden alkalommal, amikor azt mondom, hogy „ti” „Mi, az Embereket” értem ez alatt.

A Teremtőnek várnia kell arra, hogy hatmilliárd része megmozduljon; ellenkező esetben, a legfényesebb fényt követi. A Milliárd Ember Béke Meditáció nagyon értékes a változási folyamataitok vonatkozásában, mert amikor egymilliárd ember telítődik fénnyel egyszerre, a Teremtő azt mondja: „Nyomd a gázt”, és nosza, beérkeztek a Változás folyamatába. A Változáson való áthaladásnak sebessége a felhalmozott gondolatokon alapul. Ha hatmilliárd ember hirtelen felébred holnap, már holnap benne lennétek a fotonenergiában, amely olyan gyorsan történne, hogy ezt mondanád: „Ez volt az? A nap kihunyt, de már vissza is tért.” Nem élnétek át a háromnapos sötétséget.

KÉRDEZŐ: A háromnapos sötétség fizikai leírásán kívül említettél valamit a szimbolikus jelentésről is. Átélni a Változást olyan gyorsan, ahogyan azt leírtad, melyet „Mi az Emberek” egy hirtelen ébredése okozna, úgy hangzott, mintha jelképesen értenéd. Megfelelő magyarázat a háromnapos sötétség elképzelésére az, hogy ez csak jelképes?

KIRAEL: Nem tudom, hogy használtam-e azt a szót, hogy „szimbolikus”, de elég könnyen lehet. Ne feledd, bármi ami ebben a földi rezgésben van, bárminemű emberi, hozzászokott ahhoz, hogy megszabadítsák a fizikai formájától, hogy átjusson a váltáson. Csak kevesen képesek felfogni azt a tényt, hogy itt maradtok a Változás alatt, mert már száz, esetleg ezernyi váltást éltél már át más bolygórendszerekben, úgymint ezt, és mindig a Teremtő Szeretete azt mondta: „Gyere haza. Helyrehozzuk a bolygót számotokra, és akkor visszaküldünk, és próbáld meg az evolúciós folyamatot újra.”

Ez alkalommal úgy mentek keresztül a Változáson, hogy még mindig megtestesült formában vagytok. A háromnapos sötétség annak lesz az eredménye, hogy a Föld a foton külső szalagján áthalad. A Teremtő átmehetett – és puff – te is átmennél az övön, de a Teremtő, szerény véleményem szerint, nem fog átküldeni ily módon. A Teremtő elküldd majd aludni, és hagy egy kicsit pihenni. A „háromnapos sötétség” során a felfogásod megváltozik. Az agyi szinapszisokat [azokat a részeket, ahol az idegsejtek csatlakoznak, illetve az ingerületet átveszik – átadják egymásnak] újra fókuszálják. Agyatok újra fókuszálása fájdalmas lehet, ezért, ahogy kiérsz a sötétségből, nem emlékszel ebből semmire. Agyatokat átalakítják … abban a három napban.

A jelképes gesztus, ahogy áthaladsz a Változáson, a koponyád - „bizonyítékként” - amely megnagyobbodna, mert agyad átformálták, azért, hogy egy teljesen új létformát kezelhess – és egy teljesen új létformád legyen. Olyan, mintha a Teremtő elvinne mindenkit a bolygóról, átrendezné a bolygót fotonenergiával, és utána visszahelyezne titeket újra a bolygóra anélkül, hogy a születés rendszerén átmennél.

KÉRDEZŐ: Amikor pránát lélegzek be, bevonom a fotonenergiát? Mi a kapcsolat a prána légzés és a fotonenergia között?

KIRAEL: Amikor pránát lélegzel be, prána levegőt veszel, de a gondolataidon keresztül teszed ezt. Már van prána benned, így aktiválod azt, amikor pránát lélegzel, vagy mélyen lélegzel. Aktiválod a pránát a gondolataidon keresztül. Legtöbben közületek úgy aktiválják a pránát, hogy aranyrészecskéket képzelnek el, ahogy azok áthaladnak a korona csakrán, a tobozmirigyen keresztül a testbe. Egy kis idő múlva elfeledkeztek látni a részecskéket, bár még mindig élvezitek a prána érzését. Így működik a foton. Nem kell elképzelnetek, de segíti a folyamatot. A prána mindig jelen van, és ahogy aktiválod azt a prána légzésen keresztül, szervezetedbe fotonenergiát vonsz be. Amikor bevonod a fotonenergiát a szervezetedbe, elveszítitek az idő fonalát, mert a foton a jövő, és jelenleg a múltban élsz, de a múlt nem létezik. Akkor újra, a jövő sem létezik.

KÉRDEZŐ: Tehát, Kirael mester, helyénvaló azt mondani, hogy ebben a kiszélesedett tudatosságban, ahogy az agyat átformálják, béke lesz a földön és a szeretet lesz az uralkodó tudatosság?

KIRAEL: Amikor felébredsz a háromnapos sötétség után, semmi sem tűnik majd ugyanolyannak. Azok számára, akik nem értesültek arról, hogyan álljanak hozzá a változáshoz, és néhányatok számára, akik viszont értesültek róla, ezen a ponton a félelem lesz a középponti érzelem. Felkapcsoljátok a villanykapcsolót, és a lámpa nem fog égni. Felkapcsoljátok a fűtést, de nem lesz meleg. A félelem kerekedik felül néhányatokon. Azok az emberek, akik értesültek a Változásról, szétküldik gondolatmintáikat, és az a felső Alaszka vidékén élő személy, akinek szüksége van a fűtésre, és éppen arra gondol, hogy felkészült a hideg miatt meghalni, eszébe jut: „Ó, tennem kell valamit. Mire van szükségem? Ezt kell tennem.” Hirtelen gondol valamit, de együtt fog gondolkodni egy személlyel, aki Hawaiin van, mert a Hawaiin lévő ember elküldi gondolatait mindenkinek, aki még nem értesült a váltásról.

Hirtelen felismered, hogy nem számít, milyen színű vagy, illetve milyen nyelven beszélsz, mert a nyelveket felülmúlóan fogsz tudni beszélni. Úgy fogsz beszélni, mint a Teremtő, szeretetben, és olyan gondolataid lesznek, melyek nem a nyelven keresztül érkeznek, de tudni fogod, mit kell tenned. Hirtelen felismered, hogy nincsenek ellenségeid, és emberi testvéreid életed pártfogói, és akkor mindenki megtanulja szeretni egymást. Tehát, igen, a világ gyorsan másnak fog tűnni.

Amikor felébredsz, az első dolog, amit egy Fénytevő mondani fog: „Mi történt a barátaimmal?” Biztonságban fogod érezni magad, olyan jól, hogy már jobban nem is érezheted magad. Ha New York-ban élsz, és mínusz huszonöt fok van, és Fénytevő vagy, azonnal elkezdesz dolgozni a fotonenergiával. Meleged lesz a hóvihar közepén. A hóvihar közepébe kiállhatsz egy rövid ujjú pólóban.

Az emberiség egy közösségeként akartok majd egybegyűlni. Gondolataitok, testvéreitek gondolatai lesznek. Gondolataitok majd áthatják a többieket. Ti lesztek azok az energialüktetések, akik a fotonon utaznak, melyben mindenki részesülni fog.

KÉRDEZŐ: A fotonenergia beáramlása élénkíti a test betegségét?

KIRAEL: A Változást megelőzően sok ember hagyja el a Föld síkját. Minden ember, aki elmegy, azt választja majd, hogy elmenjen. Ha úgy véled, hogy jobb lenne neked egy másik rezgésen, akkor elmész. Sokan közületek, akik Fénytevők, akik részei akartok lenni a Teremtő tapasztalatának, maradni fogtok a változás folyamatára. Amikor keresztülhaladtok a Változáson, azok, akiknek olyan rendellenességeik vannak, mint az asztma, vagy olyan betegségeik vannak, mint a rák, meggyógyulnak. A betegség nem lesz a leckétek része többé. A változást követően nem haltok meg. Csupán távoztok, és hazatértek. Azt teszitek, amit csak a Teremtőért, a Forrásotokért, a Fényetekért, barátaitokért szeretnétek tenni, és utána hazatértek. Ha vissza szeretnétek jönni, és megtapasztalni a Változást, az szép dolog, de nincsenek szabályok, vagy előírások erre vonatkozóan.

Emlékezz arra, hogy a tudatosság hét szintje létezik a Változásig. Ha kijutottál az első pár szintről, esetleg egy a pocakod közepén növekvő rákkal jössz ki. Ezt a félelem eredményezi, amit nem engedtél el. Lesz lehetőséged, hogy „meggyógyítsd” a rákot azáltal, hogy a tudatosság egy magasabb szintjére ébredsz.

KÉRDEZŐ: A fényben dolgozók le tudják csökkenteni azt az időt, amit a háromnapos sötétségben töltenek el? Azt mondtad, hogy Hawaii és Svájc nem éli át a háromnapos sötétséget. Elmagyaráznád, hogy miért?

KIRAEL: A háromnapos sötétség ideje lecsökken azok számára, akik hajlandóak, hogy lecsökkentsék. A Fénytevők kevesebb időt töltenek majd el a sötétségben, mint bárki más, mert fel kell majd készülnöd, hogy a többi embert segítsd, aki át akar jutni ebbe az új paradigmába. Az időt nem csökkentik le annyira, mint ahogy azt gondolni szeretnéd, mert nem fogod felismerni, hogy lecsökkentették. Egy kicsit korábban jutsz ki a Változásból, mint azok, akik még nem ébredtek fel.

Most, azokra az emberekre, akik Svájcban, Hawaiin, vagy Lemuriában (ahogyan én szeretek utalni rá) vannak, mindenki másnál kevesebb időt fognak eltölteni a sötétség három napjában. A Nagy Változás nem fog megtörténni Lemuriában és Svájcban úgy, ahogyan a világ többi részén, mert itt kezdődik el a Változás. Nem kell eladnotok otthonaitokat, vagy bármi mást, hogy elköltözzetek Lemuriába. Egyszer csak egy hirtelen sürgető érzést észleltek majd, hogy elmenjetek Lemuriába, vagy Hawaii-ra - ahogy ti hívjátok - és ez lesz az a dolog, amit meg is tesztek.

Amikor átjutottatok azon a háromnapnyi sötétségen, vagy amikor ráébredtek bármire is, amire rá fogtok ébredni, örömötökben ugrálni akartok majd. Amikor ezt teszed, felfelé sodródsz, és lassan az újonnan fénnyel telített testedben jössz vissza. Találkozol majd galaktikus barátaiddal, akik épp itt lesznek, hogy találkozzanak veled. Nem fogsz félni tőlük. Agyad kilencven százalékához tudsz majd hozzáférni, és itt a félelem elillan.

Zárszó

A Változás a szeretetről szól. Ez az, ahogyan ez a két-, vagy hárommilliárd ember átjut az új változás folyamatán. Hatalmas szeretettel mennek át, mert annyi teendőjük van. Amikor felébredsz a sötétség után, hallod majd az embereket sírni, mert azt szeretnék érezni majd, amit te érzel. Bevonod ezt a gyönyörű fény váltást, amit szeretetnek (szerelemnek) hívnak, és pontosan ilyen lesz.

Isten áldjon meg titeket.

© Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
http://www.kirael.com/


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.