2008. november 12., szerda

Számmisztika




Kirael mester:
Lemuriai számmisztika

Master Guide Kirael's Lemurian Numerology
© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing, 3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawai, 96819, USA
Lightways@Kirael.com, Tel: + 808 952-0880, http://www.kirael.com/
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/




KIRAEL: Ahogy a Kancellár elvitte energiáját Lemuriába, egy számmisztika rendszert honosított meg, ami olyan egyszerű, hogy mindenki a legtökéletesebb módon megértette.

A számok, amiket a Kancellár vezetett be, mindvégig Lemuriában voltak használatosak, és varázslatot hoztak a világnak barátom, mert a számmisztika különböző megértést biztosított – a tudatossági szinttől függően.

Az idők során, a csillagokat és minden mást, számokkal mértek. Azért, hogy ne felejtsenek, mindent számok formájában jegyeztek le és így tanultak. Megtanultad, hogy a számok az élet nagy mátrixát hozták létre.



1 – Teremtő erő
Az egyes szám képviselte a Teremtő energiáját. Minden, ami az egyes szám világában történt a Teremtőhöz köthető.

2 – Egyensúly
A kettes szám képviselte a fényben az egyensúlyt, mely ahhoz a tudáshoz vezetett, hogy valamilyen módon mindenki egyenlő.

3 – Hármasság: Igazság, Bizalom és Szenvedély
A hármas szám képviselte az Igazság, Bizalom és Szenvedély hármasságát. A lemuriaiak egy olyan világban éltek, amelyet ez a három alapelv formált – a Tudatos teremtés tíz alapelvéből az első három.

4 – A negyedik fény
A négyes szám képviselte az alapvető egyensúlyt. Bárminek, aminek köze volt a négyes számhoz, egy remek alkalom volt a fizikai, érzelmi, gondolati és szellemi tudatosságról tanulni valamit; a nagy megértésekhez emelt fel.

5 – Szeretet / Szerelem
Az ötös szám képviselte a szeretetet / szerelmet. A lemuriabeliek számára a szeretetnek nem volt ellentéte. Ez a fény teljessége, a Teremtő Erő megtestesülése.

6 – Mester
A hatos szám képviselte a mesteri tulajdonságokat. A lehető leggyönyörűbb fény és szeretet mesteri fokon űzni bármit, ami azt jelentette, hogy olyan mélyen ismerni valamit, hogy az már a Teremtő Erő részévé váljon.

7 – Átmenet
A hetes szám képviselte az átmenetet. Az átmenet azt jelentette, hogy minden változik, és az ilyen változás elfogadott volt, tudván, hogy közvetlenül a lélek világából érkezik, és kizárólag a Teremtő Erő irányítja.

8 – Fejlődés
A nyolcas szám képviselte a két világ egybeolvadását. A lemuriaiak tudták, hogy a fejlődés olyan gyors léptekkel bontakozott ki, hogy egybeolvasztották világukat a lélek világával, a mélységből a magasságba mozdítva, amíg a középső világ mindig ott volt számukra, ha szükségük volt rá.

9 – Befejezés
A kilences szám képviselte a befejezést. Amikor egy szintet megtanultak és a teljes megértéshez vitték, ideje volt, hogy a következőre lépjenek. Ez nem a vég volt; ez egy fokozat befejezése volt, melynek célja, hogy egy másikra lépj.

Részlet „Kirael: Lemuriai örökség a Nagy Változáshoz” című könyvből
írta: Fred Sterling, 2006. Lightways Publishing




© Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/






Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa