2012. október 31., szerda

Kedves Olvasók!

Aloha! 


Szeretettel köszöntök mindenkit Kirael mester magyar nyelvű oldalán!


Ezen a blog oldalon elolvasható Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével ezidáig leközölt és a világhálón ingyenesen megjelentetett szinte összes cikke magyarul – melyeknek közzétételére a kiadótól az engedélyt megkaptam.

Az itt leközölt cikkek szerzői jogvédelem alatt állnak - a szerző és a fordító szellemi termékei!
Kérem, ha bárki idéz a cikkekből, ne hagyja le a szerzői jogvédelemre vonatkozó adatokat!

© Kahu Fred Sterling
Minden jog fenntartva!
Contact: Lightways Publishing, 3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA / Lightways@Kirael.com; www.Kirael.com Tel: + 808 952-0880
A magyar nyelvű fordítás: Clarissa
http://univerzumi-tudatossag.blogspot.hu/


Megjegyzés:
Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni. Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved! A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.


KÉRÉS


A világhálón 1997. és 2011. között megjelent szinte összes Kirael cikket lefordítottam. 

A www.kirael.com oldalon angolul továbbra is hozzáférhetők a friss hírek - a megfelelő anyagi hozzájárulás fejében.

Kahu Fred Sterling személyes engedélyével egyedül magyarul maradhattak fenn az ezen oldalon leközölt korábbi cikkek, tehát csupán magyarul lehet elolvasni még mindig ingyen a 2011 végéig leközölt cikkeket – tudomásom szerint.

A Kahu & Kirael könyveket már több EU tagállamban kiadták, a „Szignál Sejt Gyógymód” gyógyító módszerüket pedig az EU tagállamokban, köztük Németországban is oktatják és gyakorolják évek óta.
 

Egyelőre újabb ingyenes cikket nem ad közre Kahu Fred Sterling. Így, ha valaki kap levélben fordítást, akkor kérem, vizsgálja meg először az eredetét az érintett fordításnak, mielőtt azt felteszi az oldalára.

Köszönöm az együttműködést!

Üdvözlettel: Clarissa