2011. május 9., hétfő

Az álomgyógyítás hathatós tudománya


Az álomgyógyítás hathatós tudománya

Kirael mester tanácsadó Kahu Fred Sterling közvetítésével



The Powerful Art of Dream Healing
Master Guide Kirael, through the mediumship of Kahu Fred Sterling
2011. május © Fred Sterling
Lightways Publishing 3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/





KIRAEL: Ma az álomgyógyítás négy áramlatáról fogok beszélni, és egy különleges áramlásról. Az álomgyógyítás első folyama a fizikai, a legalacsonyabb az álomkép totemoszlopán, melynek a fizikai világhoz van köze. A következő az érzelmi áramlat, mely összeköt titeket mindennel ebben a dimenzióban, beleértve harmadik dimenziós testeket. A harmadik a gondolati áramlat; e Föld síkján mindenkinek vannak álmai, melyek viszont olyan messze fenn vannak az álomképen, hogy még nem is ismeritek fel. A következő a lelki áramlat, ahová akkor mentek, amikor ki akartok gyógyítani valakit egy komoly betegségből. Az álomképnek ez a négy alapiránya, azonban van egy további folyam, melyet kihasználhattok, az, amit én a felsőbb én, vagy az építész áramlatának szeretek hívni. Az építész áramlat olyan magasan van az álomképben, hogy álmaitokba fel kell fogadnotok őt. Ha el tudjátok érni az álom gyógyítás szintjét, ahol felfogadjátok építészeteket álmaitokba, képesek lesztek meggyógyítani az egész testet.

Egyszerre mind a négy áramlatban álmodtok, fizikai testetek azonban egyszerre csupán egy áramlatra fog engedni emlékezni. Mi a helyzet, ha álom gyógyítotok a fizikai áramlatban, és hozzá akartok férni a többi folyamhoz, hogy egy mélyreható gyógyítást végezzetek? Először, emlékeznetek kell arra, hogy agyatokban abban a pillanatban három további áramlás történik. Utána el kell mennetek majd a lelki áramlatba, és visszafelé kell dolgoznotok, azonban mivel egy fizikai emberi testben vagytok, el fog ragadni az egész álomkép. A fizikai áramlatot el fogja temetni a gyógyító álomkép, és amit érezni fogtok, egy energiának egy varázslatos részébe áramlik be, mely előidézi számotokra, hogy elfelejtsétek a másik három áramlatot, és inkább egy rémálmotok legyen. Meg kell kerülnötök a rémálmot, hogy rájöjjetek, minek van igazán szüksége gyógyításra.

Az álom szövet, különösen a gyógyító álomkép, a leghathatósabb út a gyógyítóknak. Nem mindenki fogja ezt megérteni, azonban, ha megértitek, és elmozdultok a fizikai áramlatból az érzelmi folyamba, ahol a szeretetek van, agyatok csendes lesz, és elvisz titeket szívetekbe, ahol a leghatásosabb gyógyítás következik be. Remélhetőleg ez elég egy nyitóbeszédhez, hogy a kérdések feltüzeljék elméteket.

KÉRDÉS: Mi irányítja az éber és alvási állapotunkat? Megkértem felsőbb énem, hogy küldjön nekem egy gyógyító álmot, azonban egy olyan álmom volt, ami a munkámat tükrözte. Hogyan dolgozzunk azokkal az álmokkal, amikről nem tűnik úgy, hogy gyógyító álmok?

KIRAEL: Tobozmirigyetek irányítja éber és alvás állapototokat. Fel tudja kapcsolni az éber állapotot, és lekapcsolni az alvás állapotot, és viszont.

Ami az álmodat illeti, nem fogtad fel az üzenetet, hogy az álom a gyógyító utadról szólt, és hogy az, amit a megélhetésedért teszel, a gyógyításról szól. Álmod olyan hathatós volt, hogy csupán egy parányi darabot fogadtál be ebből. Álmod mind a négy testből érkezett, azonban csupán az egyik testbe áramlott, így csupán ezt a részt fogadtad.

KÉRDÉS. Az építész, vagy felsőbb én az, aki valójában álmodik a valóság mind a négy szintjén?

KIRAEL: Igen, az építész álmodja az álmot nektek. Az álomkép egy áramlat. Ha akarsz némi irányítást az álmaid felett, összpontosíts az álomképre (az álomszövetben mind a négy áramlatra). Így fogod felkelteni felsőbb éned figyelmét. Amikor az építész éber, az összes áramlat rendelkezésedre fog állni. Ha el tudod fogadni az egész álomképet, a többi áramlattal is játszhatsz, melyek belépnek a folyamatba. Ha be tudod vonni az érzelmi, gondolati és lelki áramlatot a fizikai testedbe, olyan gyógyításokat viszel majd véghez, melyeket sosem hittél. Éber állapotodban az álomkép eltompul. Ha éber állapotodban akarsz játszani az álomképekkel, tudatában kell lenned velük, viszont ez nem könnyű, mert éber állapotod nem olyan aktív, mint alvás-állapotod. Amikor tudatos vagy, gondolkodsz, és használod az öt érzéked, hogy láss, szagolj, tapints, hallj és ízlelj. Ha behatolsz a hatodik érzékedbe, alkalmazhatod építészed, vagy felsőbb éned energiáját utazásod navigálásához. Érezni fogod az egész tested változni, és képes leszel elérni, és kihúzni a rákot valakiből, azonban nem mindig, mert szükséged van annak a személynek az engedélyére, akiből kiveszed. Alvás állapotod, nem számít, milyen rövid, sokkal aktívabb, mint éber állapotod.

KÉRDÉS. Irányíthatjuk, hogy az álomképben mely áramlatok játsszanak szerepet álmunkban?

KIRAEL: Igen. Már elmagyaráztam, hogy négy alapáramlattal rendelkeztek az álomképben (fizikai, érzelmi, gondolati és lelki), plusz az építésszel, azonban csupán egynek engeditek meg, hogy veletek maradjon. Mégis, ez nem állítja meg, hogy a másik átjöjjön. Így, rendelkeztek ezekkel az áramlásokkal. Most, az ötödik áramlat, az építész, vagy felsőbb én nem játszik szerepet, viszont igénybe veheted segítségét.

Mi a helyzet, ha beengednéd az érzelmi és lelki áramlatot, és emlékeznél rájuk, azért, hogy végigjátszhasd őket ebben a valóságban? Esetleg pénz jöhet ki füledből, vagy kaphatsz egy remek állást, és így tovább. Ha mind a négy alap álomkép folyamot át tudod juttatni agyadon, míg alszol, a világ kinyílik neked úgy, ahogyan nem hinnéd.

KÉRDÉS: Az álomkép mely részében létezik az ábrándozás?

KIRAEL: Az álmodozás fontos része ennek a folyamatnak. Mindenkinek vannak ábrándjai, melyek az álomkép fizikai áramának részei. Amikor az ábrándozás közepén vagy, akkor hozzákötődsz a gondolati, érzelmi és lelki áramlathoz, viszont gyakran nem használod ki ennek az állapotnak az előnyeit, mert éber vagy, és általában kivon az ábrándozásból az a képességed, hogy gondolkozz, és vonatkoztass az öt érzékszerveden keresztül.

KÉRDÉS: Amikor végrehajtunk egy gyógyítást valakin, használhatjuk az álomképet, és ez hogyan fog hatni a személyre?

KIRAEL: Nem számít, hányszor jön valaki hozzád gyógyításért, minden alkalommal, amikor végrehajtasz gyógyítást ezen az emberen, egy új módon fogsz rá hatni, egy másik szinten, és ha tudatosan bevonod az álomkép mind a négy áramlatát az elegybe, ezt a személyt legvadabb álmaidat is meghaladva fogod gyógyítani. Ha folytatod a gyógyítandó személyen a munkát alvás-állapotod során, eléred az építész áramlatot is. Alvás-állapotod fontosabb, mint éber állapotod, mert az alvás-állapotban nem vagy bezárva fizikai testedbe. Alvás-állapotban az érzelmi test veszi át a fizikai test helyét, és gyorsan előre, vagy visszafelé tud haladni. Képes elmozdulni a múltba, vagy a jövőbe. Alvás-állapotban a gondolati szövet közvetlenül hozzá tud kapcsolódni az építészhez, vagy felsőbb énhez, mely nincs korlátok közé szorítva, és többet képes tenni, mint fizikai tested.

Így, amikor a páciens elmondja neked, hogy rémálma volt, mely jelenti azt, hogy megérintette az érzelmi áramlatot az álomképben, bemehetsz az álmába, és ennek a rémálomnak a másik oldalára beléphetsz, és kitalálhatod, minek van szüksége gyógyításra. Amikor van egy rémálmod, köszönd meg felsőbb énednek, majd mondd el neki, hogy túl akarsz jutni ezen, hogy meggyógyítsd.

KÉRDÉS: Mi a különbség a REM álmok [1] és azok között, amiket akkor álmodunk, mikor épp felébredünk?

KIRAEL: A REM, vagy gyors szem mozgás, alvásotok legmélyebb része. Amikor eléritek ezt a pontot az álom állapotban, az álmodásnak ezt a sajátos részét épp lezárni készültök. Egy éjszaka alatt egynél több álmotok lehet, és a REM alvás előfordulhat az egész éjszaka során, viszont az álomnak véget vet. Nem akartok kijönni egy álomból mind a négy áramlattal áthaladva fejeteken. Elméteket megviselné. A REM az egyetlen módja, hogy mindent lezárjatok, és csupán egy áramlatot fogtok magatokkal hozni.

Másrészről, rendelkeztek azzal a képességgel, hogy behatoljatok a REM állapotba, majd utána vissza az álom állapotba, és vegyétek mind a négy áramlást, és magatokkal hozzátok őket, viszont felsőbb énetek segítségét kell igénybe venni. Ha megtanuljátok ennek megtételét, nem lesz módosult tudatállapototok. Ti lesztek a módosult tudatállapot. Ez a végső gyógyító álom, a tökéletes út.

KÉRDÉS: Amikor végzem a Szignál Sejt Gyógyítást, gyakran fogom a gyógyítandó személy fel nem oldott múlt életbeli emlékeit, és leváltom őket egy gyógyultabb képre. Ez az álom gyógyítás egy formája?

KIRAEL: Meghiszem azt, barátom, tökéletesen. Amikor valakit gyógyítasz, meditálsz is. Fogadod az álmot a gyógyítandó személytől, és bevonod ebbe az utazásba. Ez általában az elmúlt életekről szól, egy máglyán megégetett boszorkányról, vagy bármiről. Ez a te álmod, viszont a gyógyítandóért álmodod.

Eltűnődhetsz, hogyan álmodhatsz egy másik személyért. Álmodhatsz egy másik személyért, hiszen az álomkép gondolati áramlat. Bejuthatsz a gondolati folyamba, és valóságodon túljuthatsz a gyógyulni vágyóéhoz, majd visszajátszhatod fejeden át, és kivonhatod ebbe az útba.

Amikor a gyógyítandó álmát álmodod, kezdd elmagyarázni ezt azáltal, hogy valami ilyesmit mondasz: „épp most láttalak, ahogy egy máglyán megégettek, vagy megköveztek, és vér volt mindenhol. Az emberek sikoltozva körbefutkostak.” Amikor taglalod az álmot a gyógyítandónak, tedd ezt lassan, és bizonyosodj meg arról, hogy mindig egy pozitív befejezéshez jutsz el. Ez a kulcs.

KÉRDÉS: Szükségünk van gondolati szövetet kiküldenünk ennek a személynek alvás-állapotunkban, vagy mielőtt lefekszünk?

KIRAEL: Én ezt az alvás-állapotban tenném a szándékon keresztül. Küldd ki azt a szándékot, hogy mind a négy áramlást akarod, hogy agyadba belépjen. Ha sikert érsz el, akkor jót fogsz aludni, viszont rúgkapálva és sikoltozva, mert fizikai és mentális áramlatod között leszel. Az érzelmi áramlat kihátrál az útból, és hagyja a gondolati áramlatnak, hogy a fizikai áramlásba lépjen be. Hánykolódni fogsz és körbe rázkódni, majd az érzelmi áramlás visszatér, és a gondolati és fizikai áramlat közé jut, majd különválasztja őket számodra eléggé ahhoz, hogy felismerd, mi történik. A lelki és érzelmi áramlat mindig együtt dolgozik, míg a fizikai és gondolati áramat hátul lemarad. Építészed, vagy felsőbb éned készenlétben fog állni, így ne félj alkalmazni őt.

KÉRDÉS: Ahogy tudod, amikor emberekkel dolgozunk nagyon súlyos ügyeknél, saját szövetünk nagyon összezavaróvá válik. Kifejtenéd az önmagunkról való gondoskodást, miután dolgoztunk valakivel, és érezzük, hogy szövete még mindig velünk van?

KIRAEL: Amikor ez történik, kinyúltál az érzelmi testbe, és odakötődtél a gyógyítandó személy energiájához. Amikor kinyúlsz a fizikai utadból az érzelmi testbe, vidd ki a képből a gondolati testet, és légy kapcsolatban a gyógyítandó személlyel egy pár napig. Ez azt jelenti, hogy van érzelmi áramlatodban egy szál a gyógyítandó utazásában, és ez visszacsatol a te utadba. Jelenleg, mindenkivel van egy ilyen köteléked, akit gyógyítottál az elmúlt három napban.

Az érzelmi áramlattal nem a legkönnyebb foglalkozni, amikor éber állapotban vagy. Tartsd elrejtve érzelmi áramlatodat az éber állapot alatt. Amikor készen állsz aludni, meditálj, és juss el a gyógyítandó utazásába, beszélj hozzá elbűvölően, mert amit mondani fogsz, hozzákötődik a gyógyítandó személy elméjéhez, és a te érzelmi testedhez. A gyógyulni vágyó ember nem tudja, mi folyik, és te nem tudod elmondani neki, hogy gyógyítás fog bekövetkezni. Gyógyítani fogsz, és amikor visszatérsz erre az útra, eszedbe ötlik egy gondolat, hogyan gyógyíts legközelebb. Két, vagy három napba telik, hogy megkapd ezt a gondolatot, mert időt vesz igénybe az energiaátvitel. Tegyük fel, hogy távgyógyítást viszel végbe. Vidd érzelmi áramlatod be ebbe az útba, mert hozzáköt téged a gyógyítandó személyhez, és egyszerre egy kevés ismeretet fogsz kapni, a két, vagy három nap folyamán. Mire eljutsz a következő gyógyításig, tudni fogod, mit teszel.

Ahogy a dolgok jelenleg állnak, mindent, amit teszel ezen az úton, beleszövöd az éber állapotodba, ahol gondolati és fizikai tested mindig irányít, és nem fordítasz figyelmet érzelmi, vagy lelki testedre, mégis aktívak az utazásban minden nap.

KÉRDÉS: Az alvás-állapot programozásra vonatkozóan, a lélek hatalmát előadnád gyógyítás céljából? Úgy találtam, hogy a legjobb, ha hagyjuk, hogy a lélek legyen a főnök, mert összefüggésben áll minden mással, tudatosan, vagy tudat alatt.

KIRAEL: Amikor eljutsz a lélek energiájához a gyógyítás során, a dobozon kívül vagy, hogy így mondjam. Ha be tudod vonni a lelket ebbe az útba, akkor vezesd be az érzelmi, gondolati és fizikai testbe, és legvadabb álmaidat meghaladva fogsz gyógyítani. Amikor a test lélekjelenlétében gyógyítasz, be kell vonnod a lelket ebbe az útba, és a test minden rendszerébe, majd vissza kell vinned. Ez nem egy könnyű feladat. Ha erre rá tudsz jönni, nem kell semmi miatt sem aggódnod életed további részében. Az emberek sorban fognak állni, hogy gyógyítást kapjanak. Ez a végleges gyógyulás.

KÉRDÉS: Milyen fontos az emberek számára, akik gyógyítanak alvás-állapotban, hogy elmondják a gyógyulni vágyónak, mi történik?

KIRAEL: Ha nem törődsz a gyógyítással vagy a személlyel, nem fog számítani, mert a gyógyulás nem történne meg, viszont, ha törődsz vele, bölcsességgel teli dolog ennek megtétele.

KÉRDÉS: Adnál nekünk egy meditációt, vagy egy sajátos gyakorlatot, mely segít nekünk megnyitni csatornáinkat?

KIRAEL: Csukjátok be szemeteket, és álmodjatok velem! Vegyetek egy mély lélegzetet, és nyissátok meg elméteket erre a feladatra! A négy álomkép áramlatra, mely fejetekben van éber állapototok során, egyet válasszatok ki közülük, és tegyétek azt vele, amit akartok! Vigyétek magatokkal az érzelmi áramlást, és nézzétek meg, milyen színű! Mindnyájan más-más színeket fogtok látni. Mindenki most az érzelmi álomkép áramlatában van. Amikor szert tesztek az érzelmi áramlatra elmétekkel, gondoljatok erre a gondolati áramlással. Majd, vonjátok be a lélek áramlatot az elegybe! A fizikai test önmagatoknak csupán egy maradéka, mely beletesz titeket ebbe az álom utazásba. Érzelmi áramlatotok a legfontosabb része ennek az álomkép utazásnak. Érezni fogjátok, ahogy belép agyatokba, testeken keresztül, míg nem érzitek szívetek dobogását. Majd sírni akartok. Ha nem sírtok, nem vagytok szívetekben, amit éreztek, bejut agyatokba, az agy energiát küld ki a 70 billió [70x10¹²] sejtnek, melyek egy kicsit ünnepelnek, azonban ez a fizikai testetekben lesz, nem az érzelmi testben. Most álmodtok, és én felébresztelek titeket, mondván: „Isten hozott újra e Föld síkján!”

ZÁRSZÓ

Négy álomszövettel rendelkeztek, és ezek nem állnak le, mert éberek vagytok. Alkalmazhatjátok mind a négy álomszövetet itt e Föld síkján az egész életetekért. Most vegyetek egy gyönyörű rózsát, és bimbóként lássátok azt. Lassan nyissátok fel, ahogy én teszem ezzel a zárszóval. Ez a rózsa számotokra arra szánt, hogy megértsétek a gyógyulást. A gyönyörű rózsa teljesen felébredt, és eleven. Megszagolhatjátok, és ha rá tudtok összpontosítani erre a rózsára, míg megöregszik, és meghal, meg fogjátok látni visszaáradni a Föld síkjára, és ismét megszületni egy másik életbe. Az álomkép szövet olyan, mint a rózsa, mely elérhető számotokra, hogy meggyógyítsatok mindent és mindenkit. Isten áldjon meg mindnyájatokat, és jó estét! Mindegyikteket szeretlek!


[1] REM [REM sleep: rapid eye movement sleep] az alvás során egy periódus, amikor a szem gyorsan mozog az álmodás során [Forrás: Longman Dictionary of Contemporary English]


© Fred Sterling
Lightways Publishing 3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/




Kahu Fred Sterlingről

Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.




Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa