2011. január 6., csütörtök

Önprogramozás a Negyedik Dimenziós életért


Önprogramozás 
a Negyedik Dimenziós életért

Kirael mester tanácsadó Kahu Fred Sterling közvetítésével


2010 decemberi közvetítés
Self Programming for Life in the Fourth Dimension
Master Guide Kirael, through the mediumship of Kahu Fred Sterling
2011 © Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com


Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/


KIRAEL: Amikor elérkeztek a negyedik dimenzióba, a színek vibrálóbbak, a hangok szebbek lesznek, mint amit elképzelhettek. Meg fogtok döbbenni, azonban így fogjátok tudni kétséget kizáróan, hogy a negyedik dimenzióban vagytok. Ha láttok egy szörnyet, vagy valami ilyesmit, akkor kétségtelenül nem a negyedik dimenzióban vagytok, mert a negyedik fénynek még a legalacsonyabb szintjein sem léteznek szörnyek, mert nem létezik félelem.

Mielőtt elmehetnétek a negyedik dimenzióba fizikailag, be kell fejeznetek utatokat a harmadik dimenzióban. Felgyorsíthatjátok harmadik dimenziós utazásotok beteljesítését azáltal, hogy elutaztok a negyedik dimenzióba alvás-állapototok során, melyet közületek sokan tesznek meg. Sokan tértek vissza erről az útról bármilyen emlék nélkül. Láttalak titeket a negyedik fényben alvás-állapototok alatt, és ugyanazt teszitek, mint amit a közvetítő tett, amikor odaért. Egy színnél kezditek, vagy csupán a feketeséggel, és nem mozdultok. Lépjetek vissza. A negyedik dimenzióban minden olyan hatalmas, hogy hátra kell lépnetek, hogy meglássátok, mit szemléltek.

Alvás-állapototok során programozzátok magatokat a harmadik dimenzióból, azonban ma, többek közt, el fogom mondani nektek, hogyan programozzátok magatokat a negyedik dimenzióból vissza a harmadik dimenziós testetekbe. Trükkös, mert félremagyarázhattok néhány dolgot a harmadik dimenzióban, amikor a negyedik dimenzióból dolgoztok, mert itt, minden egy káprázat. Ezen összejövetelt követően, amikor elutaztok a negyedik dimenzióba alvás-állapototok alatt, utazásotok az lesz, hogy az általatok elért némi tudással épen jussatok vissza a harmadik dimenzióba. Lássunk neki!

KÉRDÉS: Az Alvás-állapot Programozás miben különbözik a lélek önvalónk programozásától?

KIRAEL: Amikor programozod alvás-állapotod, akkor ezt a harmadik dimenzióból teszed. Mielőtt elmész aludni, megkéred lélek önvalód, avagy felsőbb éned, hogy menjen el a lélek világába, és beszéljen a felsőbb énjével valakinek, akitől akarsz valamit. A cél egy párbeszéd megnyitása felsőbb éned és ennek a személynek a felsőbb énje között abbéli reményben, hogy valamit elértek éber állapotban, észben tartva, hogy a tisztaságban kell maradnod, és tilos eltaposnod bármiknek a szabad akaratát. A negyedik dimenzióban nem alszol, amikor visszaprogramozod magad a harmadik dimenziós útra. A negyedik dimenzióban te egy lélek vagy, és éber, azonban a harmadik dimenziós tested alszik.

Ez egy kicsit sok számodra, hogy tíz százalék agyaddal körülfogd, azonban megpróbálom elmagyarázni a folyamatot olyan jól, ahogyan tudom. Önmagadnak a negyedik dimenzióból történő programozása érdekében fényed világát, lelked programozod, hogy fényesebbé válj. Majd kilököd gondolataidat magad elé, és visszahelyezed őket a harmadik dimenzióba magaddal. Valójában az éber állapotod programozod a harmadik dimenzióban, hogy érezd, mi az, amit tenni akarsz. Kijöttél a negyedik dimenzióból a harmadikba, és a gondolat, melyet magaddal akarsz hozni épp előtted van. Ezt szétteríted, azért, hogy átérezd mind a négy testben. Ez olyan, mint a negyedik dimenziót a harmadik dimenziós élménybe elhozni. Egyelőre ez a legjobb, ahogyan el tudom magyarázni, hogyan programozd harmadik dimenziós utad a negyedik fényből.

KÉRDÉS: Hogyan utazunk lélek testünkben, és hogyan találjuk meg visszautunkat a fizikai testhez anélkül, hogy elvesznénk?

KIRAEL: Gondoltál-e valaha arra, hogyan dobog továbbra is szíved, amikor elhagyod tested éjszaka, hogy utazz? Össze vagy kapcsolva életvonaladhoz, egy fonalhoz, mely a meridiánjaidból fut ki, és szívedhez kapcsolódik. Ha valaha el akartad hagyni ezt a dimenziót véglegesen, csupán szétbontottad ezt a fonalat. Amikor eljutsz a negyedik fénybe, és a testbe, melyet felépítettél, be fogod helyezni életvonal fonalad a szívedbe, mely fénybe borul, és negyedik dimenziós tested felkel, és rálép az útra. Ez az életvonal az, mely egy fonal, ahogyan megtalálod utad vissza testedhez éjszakai utazásaid során lélek fényedben.

Ha egy percet eltöltesz a negyedik dimenzióban, nem fogod tudni, mit tesz fizikai tested a harmadik dimenzióban, így, tartsd meg ezt a fényszálat a testi folyamathoz összekapcsolva. Bárhová elmehetsz, ahová akarsz, és sosem fogod elszakítani ezt a szálat. Követheted ezt a szálat, hogy a harmadik dimenzióba vezető kapuhoz visszatérj, majd áthaladj rajta, vissza testedhez. Ezt teszed, amikor a tested nélkül utazol, akár alvás-állapotodban, akár meditációd során, mert nem hagyhatod tested őrizetlenül. Tudatában kell lenned ennek. Ha valaki megérint, mialatt odakinn vagy, ez a szál fog visszahozni épp a harmadik dimenzióba. Ez a szál mindig összekapcsolt testi folyamataiddal, azért, hogy mérföldeket utazhass a világegyetemben. Szabadon elmetsz bárhová, ahová akarsz, és amikor visszatérsz, ezt ezen a szálon teszed meg.

Ha a negyedik dimenzióban élsz, és el akarsz jönni a harmadikba, nem lesz érintett szál, mert a szál képviseli félelmed, és félelem nem létezik a negyedik fényben. Így, a szál csupán akkor áll rendelkezésedre, amikor a harmadik dimenzióból utazol a negyedikbe, és vissza, és nem a negyedikből a harmadikba, és vissza. Töprengj el ezen egy ideig!

KÉRDÉS: Hogyan keresztezzük a dimenziókat?

Rézkarc klisé - Clarissa
KIRAEL: Alkalmaznod kell egy portál cikkelyt [szegmenst] a harmadik és negyedik dimenzió között. Amikor megpillantasz egy kaput, meg fogod ismerni, és áthaladsz rajta. Teljesen el kell engedned a félelemmel telt gondolatokat, hogy bejuss a kapun a negyedik dimenzióba. Bármikor távozol, vagy térsz vissza a harmadik dimenzióba, fénylabdaként fogsz utazni, ami a természetes állapotod, mialatt tested a harmadik dimenzióban marad. Negyedik dimenziós távlatokból a másodperc hattizedébe telik átjutni a portálon bármely irányban, míg ellenben egy harmadik dimenziós nézőpontból két-három percbe telik.

A portál cikkelynek nem kell nagy energia gömbnek lennie. A kapu egy vékony vonalnak látszik, melyen át tudod rakni kezed. Ha képesek lennétek átrakni kezeteket a portálon, visszahúznátok, mert túl sok lenne számotokra, amiért nem tudtok átmenni a kapun testi folyamatotokkal. Használnotok kell lélek folyamatotokat, ami azt jelenti, hogy testeteknek meditatív állapotban kell lennie a harmadik dimenzióban.

KÉRDÉS: Mi a legkönnyebb módja az egyik dimenzióból a másikba történő utazásnak, és hogyan hozom vissza a megszerzett ismeretet a negyedik dimenzióból?

KIRAEL: Milyen gyakran meditálsz?

KÉRDEZŐ: Reggel egy fél órát, és ugyanennyit este.

KIRAEL: Rendben, ez jó. Ha az igazat mondod nekem, akkor dimenziókba utazhatsz, mert egyik dimenzióból a másikba történő utazás azzal jár együtt, hogy meditatív állapotban vagy. Ebben az állapotban átmehetsz a kapun a következő dimenzióba. Meg kell bizonyosodnod arról, hogy nem térsz le egy másik útra. Amikor a meditációba eljutsz, egyensúlyoznod kell azáltal, hogy az energiát a szívedbe viszed. Képes leszel elmenni a harmadikból a negyedik dimenzióba anélkül, hogy tudnád. Ha prána lélegzetet veszel, és rákapcsolódsz, a te esetedben egy kék szálra, és elmész, a negyedik dimenzióban fogod találni magad.

Ha vissza akarod hozni azt az ismeretanyagot, melyre szert teszel, mialatt a negyedik dimenzióban vagy, programozd a harmadik dimenzióból a negyedikbe, és a negyedikből vissza a harmadikba. Csupán öt perced van, hogy odaát légy a negyedik dimenzióban. Meditálj, és programozd be magad, ahogy lélegzel, majd menj el a kék száladon a kapuhoz, és haladj át rajta. Legyen meg az élményed, majd programozd vissza magad a harmadik dimenzióba, azáltal, hogy elmondod magadnak, hogy emlékezz élményed azon részeire, melyre szükséged van a növekedésed érdekében, és emlékezz szétteríteni gondolataidat, azért, hogy átérzed őket mind a négy testedben. Nem azt mondtam, hogy mindenre emlékezz, mert ez túl sok információ lenne számodra. Öt percnyi negyedik dimenziós energia másfél órás utazás harmadik dimenziós időben. Tehát, csupán programozd be magad, hogy emlékezz arra, amire szükséged van ehhez az úthoz. A legtöbbje annak, amit a negyedik dimenzióban tanulsz, nem tehető egyenlővé semmivel a harmadik dimenzióban. Minden alkalommal, amikor elmész a negyedik dimenzióba, mindenféle újdonságot tanulsz. Például, ha egy kutyát látsz, nem úgy fog festeni, mint egy kutya a harmadik dimenzióban. Hosszabb, karcsúbb lesz, szőr nélkül, és képes lesz hozzád beszélni. Tehát, láthatod, hogy az ismeretek vissza hozatala trükkös lesz. Rendben kell lenned azzal, amit tanulsz a negyedik fényben. Semmilyen értesülést nem fogsz elveszíteni, azonban csupán arra fogsz emlékezni, amire szükséged van. Felsőbb éned be fogja programozni gondolati testedbe, amire szüksége van tudni.

Elméletileg, mindent alkalmazhatsz a harmadik dimenzióban, amit a negyedik dimenzióban tanulsz, azonban a trükk az, hogy megtartsd a megértést arról, amit tanultál a negyedik dimenzióban, mialatt a harmadikban vagy. Nem leszel képes erre, és ezért mondom, hogy azt fogod visszahozni, amire szükséged van. Ha az alvás állapot során megszerzett egyetlen morzsányi tudással térnél vissza, békésebb, és jobban hatalommal telt életet élnél a harmadik dimenzióban.

Amikor visszatérsz a harmadik dimenzióba, érezni fogod, hogy csupán két, vagy három percet voltál távol, és azt fogod hinni, semmit sem hoztál vissza. Át kell adnod az információt visszatérésedkor a négy testes szervezeteden keresztül. Majd képesnek kell lenned meghallani, mit mondanak testeid, és csupán akkor tudod meghallani őket, ha a középvonalból működsz. Ez azt jelenti, hogy ki kell egyensúlyoznod az információt, és be kell vinned magadba. Az ismeret be fog jutni, apró darabokban, és ki kell egyensúlyoznod minden egyes darabot, ahogy bejön, betéve az ismeretanyagot a négy testes szervezetbe, meghallgatva a felsőbb éneden keresztül.

Érthetetlen beszédként hangozhat, azonban nem az. Próbáld ki, és meg fogsz lepődni, amikor átjutsz ezen az úton.

KÉRDÉS: Milyen nyelven fogunk beszélni a negyedik dimenzióban?

KIRAEL: Amikor a harmadik dimenzióban beszélsz, egy nyelven szólsz, úgymint a japán, olasz, angol, spanyol, francia, stb. Minden nyelv rendelkezik egy rezgéssel. Hangod használatán keresztül megtanulod rezegtetni ennek a nyelvnek a tónusát darabokban, mely megalkot egy mondatot, vagy egyedi szavakat, amely mondatot alkotnak, melyet a többi ember megért. Azonban nem számít, milyen jól ismered a nyelvet, ha japánul beszélsz valakihez, aki nem tud japánul, akkor nem fognak megérteni.

A kezdetekben a negyedik dimenzióban a hangotokat fogjátok használni. Nyelvetek olyan lesz, mint azok a dalok, melyeket lágyan énekeltek. Minden beszédetek a középvonalból való lesz – nyugalom – és mondataitok lényegre törően rövidek lesznek. Végül a fény nyelvén fogtok szólni, mely a gondolat rezgése. Amikor valakivel párbeszédet folytattok, ajkatok nem fog mozogni, mégis hallani és érteni fogjátok egymást. Ha a szoba más emberekkel telezsúfolt, képesek lesztek összpontosítani, és beszélni egy másik személlyel, úgy, mintha csupán ketten lennétek a szobában. Csupán egy kis rezgési változást kell megtenned a gondolataidban, és a szobában egyszerre minden emberhez tudsz szólni, és mindenki megállna, hogy figyeljen, és mindenki megértene. Ilyen lesz végül kommunikációtok a negyedik fényben.

KÉRDÉS: Amikor a negyedik dimenzióba utazunk alvás-állapotunk során, mennyi időbe telik számunkra megtanulni egy másik nyelvet, hogy visszahozzuk azt a harmadik dimenzióba?

KIRAEL: Ami évekbe telik megtanulni a harmadik dimenzióban, egy óra alatt megtanulható a negyedikben, azonban egy kis időt igényel számodra, hogy tökéletesítsd a tudásnak a harmadik dimenzióba történő vissza hozatalának képességét az alvás-állapot utazásod követően. Gyakorold harmadik dimenziós folyamatod programozását a negyedik dimenzióból.

KÉRDÉS: A harmadik dimenzió „ÉN VAGYOK” jelenléte különbözik a negyedik dimenzió „ÉN VAGYOK” jelenlététől?

KIRAEL: A harmadik dimenzió „ÉN VAGYOK” jelenléte testednek csupán tíz százalékát veszi birtokba. Amikor elmész a negyedik dimenzióba, ez nyolcvan-kilencven százalékot foglal le. A negyedik dimenzió „ÉN VAGYOK” jelenléte az igazság, és ez az, ahol mindent kiegyensúlyozol. Amikor kiegyensúlyozott vagy – jelentve azt, hogy mind a négy test a szív csakrából működik – az „ÉN VAGYOK” beszél a Teremtő Erővel.

A Teremtő Erőnek nincs olyan hangja, mint nektek. A negyedik dimenzióban nem fogjátok alkalmazni az „ÉN VAGYOK” jelenlétet a hangos beszéd révén. Ez a gondolataitokban lesz benne. Egy bizonyos mód lesztek. A Tisztaságban fogtok élni, és utazásotok saját fényetekre oly hathatósan összpontosított lesz, hogy ti az „ÉN VAGYOK” jelenlétben lesztek, és a Teremtő Erejével fogtok kommunikálni. A fény formájában bármilyen energiával beszélhettek, amikor az „ÉN VAGYOK” jelenlétben vagytok. A Teremtő Ereje lehetek én, lehet Jézus mester, Kryon mester, vagy a fejlődő társadalmak oltalmazói közül bárki. Ha közülünk bárkivel akarsz beszélni, mi ott leszünk.

Amikor elérsz egy pontot, ahol te vagy az „ÉN VAGYOK”, te leszel minden igazság igazsága, minden gondolat tisztasága, melyet valaha bírtál, és bírni fogsz. A negyedik dimenziós utazásban az Alapelvek mindegyike a kisujjadban lesz a Tisztasággal, Kommunikációval és Beteljesítéssel, az összes Alapelv alapjaként. Amikor az igazat akarod szólni, vagy bármelyik Alapelvet akarod gyakorolni az „ÉN VAGYOK” jelenlétből, ezt mind a négy szinten fogod tenni. Más szavakkal, nem kell tanítani az Alapelveket. Tudni fogod őket. Az Alapelvek egyensúlyban a részedet fogják képezni.

A harmadik dimenzióban az Igazság, Bizalom és Szenvedély az alapjai a többi Alapelvnek, és meg kell tanítani nektek az igazságot mind a négy szinten – fizikai, érzelmi, gondolati és lelki szinten. Az érzelmi igazság a szeretet, egyensúly rész. A gondolati igazság egyéniesített és csoportokba osztott. Oda-vissza kell zsonglőrködnöd egy kicsit. A lelki igazság kinyúl más világokba.

KÉRDÉS: Miért kell egy új testet felépítenünk a negyedik dimenzióban?

KIRAEL: Egy nagyobb testet kell létrehoznotok a negyedik dimenzióban, mert nem vihetitek az összes részecskéteket be a harmadik dimenziós testetekbe. Nem illeszkednének. Kirobbannátok a nemlétezésbe. A negyedik dimenzióban, ahol fizikai jelenlétetek mértékét megduplázzátok, az összes részecskéteket beilleszthetitek az utazásba. Ilyen nagy fényetek „ÉN VAGYOK” jelenléte.

KÉRDÉS: Mennyi időbe telik lélek önvalónk számára, mely egy fénylabda, eljönni a fizikai formába a negyedik fényben, és olyan lesz a tobozmirigyünk, mint itt?

KIRAEL: Időkeret nem létezik. Közvetítőm alvás-állapot utazásai során létrehozta negyedik dimenziós testét, azonban még nem használja. Pár alkalommal volt benne, azonban számára túl nagy, túl esetlen. Elcsúszik, elesik és puhatolózik. A közvetítőm az általa létrehozott testnek nem sok hasznát veszi, amíg az Elmozdulás a negyedik dimenzióba meg nem történik. Jelenleg azt részesíti előnyben, hogy egy fénylabda legyen, mialatt a negyedik dimenziót látogatja meg az alvás-állapotban.

A negyedik dimenziós testnek lesz tobozmirigye. Mindennel bírni fog, amivel itt, és még többel, valamint kiegyensúlyozott lesz. Sosem gurultok méregbe a negyedik fényben, mert testetek túlságosan fénnyel telített lesz.

Végül be kell lépnetek negyedik dimenziós testetekbe, azonban évek állnak rendelkezésetekre ennek megtételére. Fény lélek testetek az általatok bírt leghathatósabb test, és az lesz mindig. Elvihetitek a negyedik, ötödik dimenzióba, és azon túl.

KÉRDÉS: Miért van szükségünk fizikai jelenlétre a negyedik fényben?

KIRAEL: Annak érdekében, hogy ott érezzétek a számotokra rendelkezésre álló szerelem energiát, szükségetek van fizikai jelenlétre, csakúgy, ahogy szükségetek van a harmadik dimenzióban, hogy megtapasztaljátok a félelmet és a szeretetet. A harmadik dimenzióban van fizikai testetek, mely növekszik. A negyedik dimenzióban teljesen felnőve érkeztek meg. Más szavakkal, ebben a Változásban anélkül léptek be a negyedik dimenzióba, hogy ott meg kéne születnetek.

Amikor a negyedik dimenzióba utaztok alvás-állapototokban, közületek sokan hozzák létre negyedik dimenziós fizikai testüket. Még a gyermekek is felépítik testüket, akik részt vesznek a Változásban. DNS szálaitokat használjátok a test felépítése érdekében, mely fényesebb, és magasabb, mint az, amivel most bírtok. Amikor szert tesztek negyedik dimenziós fizikai jelenlétetekre, más dolgokat tapasztalhattok, mint például egy ház felépítése (vagy hogy legyen valaki, aki felépíti nektek), valamint hogy beszéljetek a fákkal és az állatokkal. Szükségetek van fizikai testre mindezek megtételéhez. Nem szükséges, vagy nem fogjátok használni kizárólag a fényrészecskéiteket, vagy a fénylabdát, míg el nem juttok az ötödik dimenzióba.

KÉRDÉS: Mit fogunk enni a negyedik dimenzióban, és testünk több vízből fog állni, mint most?

KIRAEL: Nem kell ennetek semmit, amikor természetes állapototokban, abban a fénylabdában vagytok. Amikor felépítitek testeteket, talpra állítjátok, és mozogtok a negyedik dimenzióban, ennetek kell valamit. Még ha a negyedik dimenzió legalacsonyabb szintjén érkeztek is meg, az élelem szükséges lesz, és rendelkezésetekre áll majd. A negyedik dimenziós test elboldogul a kék, zöld és vörös algán. Csodálatos salátákat készíthettek ezekből az algákból. Lehet, hogy vágytok a harmadik dimenziós gyümölcsökre és zöldségekre (alma, répa, uborka, stb.) és ezek is rendelkezésetekre fognak állni, azonban az alga lesz az egyik kedvenc ételetek. Képesek lesztek feltérképezni fejlődéseteket az általatok kívánt ételek révén. Ha egy hamburgert akartok, vissza kell egy kicsit lépnetek a harmadik dimenzióba azt megenni.

Ami a kérdésed második részét illeti, a negyedik dimenzióban 94-95 százalék vízenergia lesztek, inkább, mint 70 százalék, melyek a harmadik dimenzióban vagytok.

KÉRDÉS: Képesek leszünk repülni a negyedik dimenzióban?

KIRAEL: Ismertek olyanokat, akik a repülésről álmodnak? Nos, előfordul a negyedik dimenzióban. Lehetetlen repülni a harmadik dimenzióban. A negyedik dimenziós testetekben kétszer olyan magasak lesztek, mint ebben a dimenzióban, tehát, amikor sétáltok, 9-12 métert haladtok, mielőtt leraknátok lábatokat az első lépés megtételéhez. Ez az első lépés a valódi repülés útján. Végül képesek lesztek megnyújtani léteiteket még tovább, míg szó szerint repülni fogtok.

KÉRDÉS: Azt mondtad, hogy van két tervünk, egy a tíz százalék agynak, és egy a kilencven százalék agynak. Elmagyaráznád, hogy ezek a tervek hogyan működnek, és mi a céljuk a harmadik és negyedik dimenzióban?

KIRAEL: Tíz százalék tervetek olyan leckékben érintett, melyeket arra terveztek, hogy keresztülvigyen titeket a félelemből a szerelembe vezető úton a harmadik dimenzióban. Nem használhattok többet agyatok tíz százalékánál, ha meg akarjátok tapasztalni a félelmet. Más szavakkal, le kell zárnotok agyatok kilencven százalékát a félelem megtapasztalása érdekében. A félelem tényező a harmadik dimenziós útnak egy szükséges összetevője, ahol a lehetőség a félelem számára korlátlan. Tíz százalék tervetek a tíz százalék aggyal dolgozik, mely a fizikai testtel dolgozik.

Ebben a dimenzióban a félelmet fiatalkorban erősítik meg. Például, amikor elfenekelitek gyermekeiteket, több félelmet neveltek beléjük, és lecsökkentitek kilencven százalék minőségüket a szeretetre. Ha azt akarod, hogy kiterjesszék agyi alkalmazásukat, és kapacitásukat a szeretetre, öleljétek meg őket, míg meg nem nyugszanak, és ne náspángoljátok el őket.

Kilencven százalék tervetek a kilencven százalék agyatokkal dolgozik, mely az omni- jelenlétetekhez kapcsolódik, és a lélek testetekbe jut. A kilencven százalék agy elvisz titeket a negyedik dimenzióba, és azon át. Ezen a ponton a Változásban a tíz százalék és kilencven százalék agy elegyíthető, azonban tudnotok kell az igazságot a legvakmerőbb elvárásaitokat meghaladóan. Amikor elértek a kilencven százalék tervetekbe, bármilyen félelmet leküzdhettek, melyre a tíz százalék tervből tettetek szert. A tervek hatékonyak. Ha csupán egyszer túl tudtok jutni a félelmen, sosem fog újra felbukkanni. Ha csupán a félelem egy részén juttok túl, a többi részét később még meg kell haladnotok. Amikor 18, 20, vagy 25 százalék agyi használatra ébredtek, nem vagytok olyan félősek, mint a tíz százaléknyi használatnál, és lesz lehetőségetek a kilencven százalék tervből dolgozni.

Elmozdulhattok a tíz százalék tervből a kilencven százalékba, azonban ezt saját magatoknak kell megtennetek azáltal, hogy megtanuljátok kiegyensúlyozni mind a négy testet a szeretetben / szerelemben. Amikor feltűnik a félelem, egyensúlyozzatok a középvonalból, mely jelenti azt, hogy éreznetek kell szívetekben az egyensúlyt mind a négy test okán. Képesek lesztek elengedni a félelmet. Az általatok bírt félelem mennyisége az agyi alkalmazásotok szintjének jelzése. Minél kevesebb félelmet tapasztaltok, annál magasabb az agyi használatotok szintje.

Amikor a tíz százalék agyból csupán egy szemernyit kijöttök, beléptek az érzelmi testbe, ahol a szerelem / szeretet van, és itt fogjátok meghallani azt, amit magatokban igazán meg akartok hallani.

KÉRDÉS: Hogyan programozzuk a lélek önvalót, hogy előrehaladjon most életünkben?

KIRAEL: Elmondom neked, azonban senki sem fogja ezt meghallani teljesen. Amikor az előrehaladásra programozod magad, el kell érned a középvonalat, önmagad Isten Teremtő részét, mind a négy testben. Az emberek nem akarják azt hallani, hogy bennük van a Teremtő része. Szeretik hinni, hogy elkülönült tőlük. Nem különült el. Programozd magad, hogy előrelépj azáltal, hogy középpontosítod magad önmagad Teremtő Isten részébe mind a négy testben, majd programozd érzelmi tested gondolati testedbe, majd a lélek testbe. El kell jutnod arra a pontra, ahol megtapasztalod a félelemnek egy hiányát mind a négy testben itt, a harmadik dimenzióban. Emlékezz, a negyedik dimenzióban nincs semmi, amitől félni kell, mert a félelem nem létezik.

Önmagad programozása, hogy túljuss a félelmen a harmadik dimenzióban nem olyan könnyű, mint amilyennek hangzik. Mondjuk, a Tisztasággal, a negyedik Alapelvvel akarod magad programozni. Meg kell bizonyosodnod, hogy a fizikai test jó formában van. Először programozd a Tisztaságot a fizikai testbe. Ez azt jelenti, hogy a fizikai jelenléted jobb formába kell hoznod. Ha túlsúlyos vagy, szíved túl keményen dolgozik érted. Meg kell majd könnyítened fizikai tested a középvonal elérése és némi szívenergia felszabadítása érdekében. Amikor elviszed a fizikai testet erre a pontra, nyomd át a Tisztaságot az érzelmi testbe. Nem olyan leszel, mint az első alkalommal, amikor megtetted, mert meg kell tanulnod megállnod azt, hogy emberekkel veszekedj és viaskodj. Bármely alkalommal, amikor dühbe gurulsz, vérnyomásod felszökik, és nem leszel a középvonalban. Tehát, le kell csitítanod érzelmi tested. Rákövetkezően, el kell jutnod a gondolati testbe. Menj ki az omni-agyba, és beszélj hozzá. Kérdezd meg, mit kell tenned, azért, hogy ne kelljen átmenned minden alkalommal. Majd menj fel a lélek testbe, mely nevetni fog, és nagyszerűen érzi magát, mert amikor elérsz a lélek testbe, mindenből kigyógyultál.

Ígérem neked, nem fogod szeretni ezt a folyamatot az első pár alkalommal. Kezelned kell a fizikai, érzelmi és gondolati test tökéletlenségeit, mielőtt megtapasztalod a lélek test örömét.

KÉRDÉS: A galaktikus energiák milyen szerepet játszanak a Változásban? Segíteni fognak, vagy gondot okoznak? Most jelen vannak? Mi a helyzet a gyík energiákkal?

KIRAEL: Galaktikus testvéreitek nagy tömegével szeretnek eljönni ide. Meg tudnak jeleníteni egy emberi testet, és épp az útba belépni. Ha ezt teszik, figyelnetek kell, hogyan reagálnak a Változásra. Hallottak a Változásról. Legtöbbjük már saját Változásaikon átment, viszont ezt elfelejtették. Így, eljönnek, és néhányan még tesznek is valamit, hogy titeket felmérgesítsenek azért, hogy meglássák, vajon segíthetnek-e nektek átjutni a Változáson gyorsabban, viszont ez ritka. Nem gonoszlelkűek semmilyen módon, alakban, vagy formában. Ha fiatalabb galaktikusok, akik újak az olyan harmadik dimenziós testen kívül, mint amivel most bírtok, felszállnak egy űrhajóra, eljönnek a harmadik dimenzióba, leszállnak, megnyilvánítanak egy testet, túlreagálnak, gondot okoznak, és nem képesek maradni három-négy napnál tovább. Nem ismerik fel, hogy gondot okoztak, viszont amikor visszatérnek űrhajójukra, leszidják őket, és meg kell válaszolniuk néhány nehéz kérdést, melyet arra terveztek, hogy megértessék velük, amit tettek, az rossz volt. Nem ellenségesek veletek. Csupán el akarnak jutni ebbe a Változásba, és azon áthaladni. Tudják, milyen elbűvölő lesz számotokra ez az út, és bármit megtesznek, hogy kivigyenek a harmadik dimenzióból a negyedikbe.

Jelenleg a szíriusziak, andromédaiak és fiastyúkbeliek vannak jelen a Föld síkján. Ami a gyíkemberekre vonatkozik, egy kicsit utatok felett vannak, így nem jönnek el ide, és nem játszanak veletek olyan sokat. Már túljutottak a harmadik dimenzión, és most a negyedik, vagy ötödik dimenzióban vannak. Ha a Föld síkján vannak, ebben a harmadik dimenziós folyamatban, akkor sokkal felettébb vannak attól, ahol most vagytok, és nem azért vannak itt, hogy bántsanak titeket. Itt vannak, hogy segítsenek nektek átjutni ezen az úton. Követhettek el hibákat, azonban ha benne maradtok a folyamatban velük, és a középpontra összpontosítottakká váltok, majd feltesztek nekik kérdéseket, ők meg fogják adni nektek az általatok kutatott válaszokat.

KÉRDÉS: Kértem, hogy eljussak a negyedik dimenzióba, viszont valamilyen oknál fogva,  megfordultam, és a Fiastyúkon kötöttem ki. Hogyan javítsam ezt ki? Miért irányítottak oda anélkül, hogy egyáltalán tudtam volna?

KIRAEL: Fiasgyúkbeli energiád emberi energiádnak egy jó részét képezi. Hagytad, hogy a Fiastyúk Birodalom használja testi folyamatod, mialatt aludtál. Tehát, amikor azt mondod, hogy el akarsz menni a negyedik dimenzióba, a Fiastyúk negyedik dimenziójában kötsz ki. Legközelebb, mikor oda utazol, mondd el nekik, hogy Kahu fia vagy a Föld síkján. Tudni fogják, hogy ez igaz, és megkérdik, mit akarsz tenni. Mondd el nekik, hogy ki akarsz jutni a negyedik dimenzióba, nem onnan, hanem a harmadik dimenzióból. Miután ezt tisztáztad, mielőtt visszatérsz a harmadik dimenzióba, a Fiastyúkról programozd, hogy bármilyen ismeretet visszahozz, amit tudsz. Amikor hazatérsz, egyensúlyozd ki szívedből, és meg fogod hallani. „Ma el fogsz menni a negyedik dimenzióba.”

Elmentél a harmadik dimenzióból a Fiastyúk negyedik dimenziójába. A Fiastyúk energiák mind a negyedik dimenzióban vannak most, azonban ahogy beszélünk, elmozdulnak az ötödik dimenzióba. Így, megpróbáltál eljutni a negyedik és ötödik dimenzió közötti peremre, hogy meglásd, mivel fogunk rendelkezni, amikor átjutunk a harmadik és negyedik dimenziókon. Amit a fiastyúkiakért teszel, az fontos. Gyakorlod az ötödik dimenzióba történő átmenetet, hogy néhány dologra szert tegyél, melyet bevezettek. Megpróbálod ezeket a portálokat kiegyenesíteni a negyedik Fiastyúk dimenzióból az ötödik dimenzióba. Erre programoztak. Ez a te programod, és most nem változtathatod meg, mert tisztában vagy ezzel.

Tudd ezt: ha megváltoztatod utad, és elindulsz a negyedik dimenzióba a harmadikból, amikor visszatérsz a Fiastyúkra, az egészet újra kell kezdened majd.

KÉRDÉS: Beprogramoznál minket, hogy ismereteket hozzunk vissza a negyedik dimenzióból?

KIRAEL: Szeretném beprogramozni a folyamatot, ahogyan leírtam nektek az alvás-állapot feladatnál a harmadikból a negyedik dimenzióba, és vissza. Hagyjátok abba, amit tesztek, és csatlakozzatok hozzám egy meditációba. Lélegezzetek be pránát a korona csakrátokon keresztül egy párszor, és lélegezzétek ki a szív csakrátokon át. Folytassátok a lélegzést, ahogy leírtam, felépítve egy pajzsot, vagy labdát körülöttetek a fejetek tetejétől a lábujjatok hegyéig. Most, segítek nektek beprogramozni magatokat ki ebből a dimenzióból.

Zsugorodjatok össze az energialabdán belül, melyet megalkottatok magatok körül. Folytassátok a labdán belül a csökkenést, egyre kisebbé téve magatokat, majd akarjátok magatokat a portálba a negyedik dimenzióba. Ezt mondjátok: „nem látom, Kirael mester”. Csupán akarjátok be magatokat a kapuba. Látjátok azt a kicsiny pontot épp előttetek? Menjetek érte. Hangom meg fog egy kicsit változni most. Részben a negyedik dimenzióban vagytok. Kettőtökről látom, hogy egészen benn vagytok. A többiek jól vannak, ahol vannak. Emlékezzetek, a félelem nem létezik a negyedik fényben. Tehát, közületek, akik épp most mondták „nem érzek félelmet”, ez azért van, mert a negyedik dimenzióban vagytok. Öleljétek fel azt, amit éreztek – egy félelem nélküli világot.

Visszaprogramozlak titeket a harmadik dimenzióba, azonban észben kell tartanotok valamit, amit igazán el akartok hozni ebbe a dimenzióba. Nem törődöm vele, mi az. Olyan egyszerűen tegyétek, ahogyan tudjátok, viszont programozzátok magatokat a negyedikből a harmadik dimenzióba. Programozzatok valamit a negyedikből a harmadik dimenzióba, és kérjétek, hogy emlékezzetek arra, amire szükségetek van emlékezni, majd menjetek át a kapun a harmadik dimenzióba.

Fizikai testetek nem hagyta el ezt a dimenziót, és beprogramoztátok azt, amit be akartatok programozni. Remélem leegyszerűsítettem. Most nem fogtok rá emlékezni, azonban ha megpróbáljátok ezt minden nap, és minden éjszaka, kétszer, háromszor naponta, az egészre emlékezni fogtok. Azok, akiknek sikerült, és érzeték a negyedik dimenziót, a lélek testükben voltak, és a fény veletek volt. Azok, akik nem mentek sehová, ne legyenek mérgesek magukra. Csupán legyen meg a bátorságotok ismét megpróbálni magatok.

Amikor elmentek ma aludni, tegyétek meg a meditációtok végén a programozást, és mozduljatok el az alvás-állapototokba. Programozzátok be alvás-állapototokat, hogy elmenjetek a negyedik fénybe, valamint hogy erről legyen emléketek visszatérésetekkor.

ZÁRSZÓ

Sokkal többet mondhatnék nektek, ha lenne több időm. Amit veletek megosztottam, csupán a felszín megkarcolása annak, ami az itt és az ott között történik. Mindenki közületek keményebben dolgozik, mint valaha gondoltátok volna. Csupán idő kérdése, mikor nem kell bírnotok a félelemmel. Bármikor, amikor van egy félelmetek, tegyétek meg azt, amit kell, és utána temessétek el, és távolítsátok el utatokból. Tanuljatok meg félelem nélkül élni a harmadik dimenzióban. Képesek vagytok ezt megtenni. Gyakoroljátok!

©Kahu Fred Sterling


Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.

2011 © Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/



Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa