2011. március 1., kedd

Az Avatár te vagy


Az Avatár te vagy, és a negyedik dimenziós kettős tartózkodás [bilokáció]

Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével


The Avatar You Are and 4D Bilocating
Master Guide Kirael, through the mediumship of Kahu Fred Sterling
© Fred Sterling
Lightways Publishing 3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

KIRAEL: Ma témánk a negyedik dimenziós kettős elhelyezkedés [bilokáció] és az avatár, amik vagytok. Számos ember hiszi, hogy az avatár egy lelkileg [spirituálisan] fejlett lény, azonban az én avatár meghatározásom sokkal egyszerűbb. Megnéztétek ezt a szót a szótárban?

KÉRDEZŐ: Igen, azt említi, hogy „az emberi formába történő megtestesülés [inkarnáció]”.

KIRAEL: Helyes! Élő avatárja vagy a fény egy másik lényének, felsőbb énednek, mely az igazságod. Felsőbb énetek minden lényét e Föld síkján avatárnak hívom.

Felsőbb éneteknek két, vagy három avatárja van a Föld síkján. Ti voltatok az utolsók, akik eljöttetek erre az útra, így, ti vagytok avatárjainak legfiatalabbjai. Néhányan rendelkeztek a felsőbb énetek avatárjaival Kínában, vagy Indiában, illetve akár egy másik bolygón. A legfiatalabb avatárként, valószínűleg átmentek a Nagy Változáson, azonban felsőbb énetek más avatárjai, bárhol legyenek, hazatérnek. Ekkor letöltenek mindent belétek, melyet tudnak. Szert tesztek tudásukra, és összezavarodott elméjűek lesztek, mert olyan elsajátított tudással fogtok rendelkezni, mellyel előtte sosem, és nem fogjátok tudni, miért tudjátok.

Nem lehetnétek itt a felsőbb énetek két másik avatárja nélkül. Nos, valójában felsőbb énetek avatárjai nélkül vagytok itt néhányan, azonban ez egy másik történet. Nem számít, avatárjaitok hol vannak, értetek dolgoznak, felkészítenek titeket a Nagy Változásra, mely rajtatok áll. Avatárotok az egyetlen mód, hogy eljussatok erre az útra, és az egyetlen mód, hogy azt elhagyjátok.

A kettős elhelyezkedésről [bilokációról] is fogunk beszélni, mely jelenti azt, hogy két különböző helyen lehettek egyazon időben. Ha többet mondok erről ennél a pontnál, megválaszolom az összes kérdéseteket, mielőtt feltennétek őket, így rajta, térjünk rá egyenesen kérdéseitekre.

KÉRDÉS: Jézus mester egy másik lény avatárja volt?

KIRAEL: Igen. Jézus mester – aki a hatodik fényben él, egy fény, mindenen túl, amit megérthettek – egy másik lény avatárja volt. Más szavakkal, rendelkezett egy felsőbb énnel, csakúgy, mint ti mindannyian, és az összes nagy mester is – Buddha, Lady Yuan Yin, Martin Luther King. Jézus mesternek kellett, hogy legyen egy teste, vagy egy avatárja, hogy eljöjjön a tudatosság e síkjára. Az a férfi, akit ti Jézusként ismertek, egy hathatós lény volt útja végén. Amikor megszületett erre az útra, Jézus a hatodik dimenzióból utazott el, és felvett egy testet, vagy avatárt. Avatárja nem volt mindig Krisztus. Megtestesítette a Krisztus Világosságot, amikor fiatalember volt, miután Keresztelő Szent János megkeresztelte.

KÉRDÉS: Közülünk néhányan a negyedik dimenzióban alkotunk avatárt. Hogyan tesszük ezt?

KIRAEL: Közületek sokan már a negyedik dimenziós avatárotokon dolgoztok. Ha meglátogatjátok a negyedik dimenziót, és fel akarjátok építeni avatár testeteket, el kell vinnetek magatokkal DNS-eteket. … legalább a DNS négy szálát szerezzétek meg, és vigyétek őket magatokkal a negyedik dimenzióba. Be kell majd helyeznetek a DNS-t abba, amit én „hüvelynek” hívok, hogy képesek legyetek kiterjeszkedni és idomulni egy testhez, amikor megérkeztek a negyedik dimenzióba. Így fogjátok világra hozni energiátokat testetek felépítésével a negyedik dimenziós utazásban, ahelyett, hogy egy anyaméhből születnétek meg. Valószínűleg azon tűnődtök, hogy egy fénylabda hogyan képes felépíteni egy testet. Hogyan tudtok megteremteni egy testet kezek nélkül? A szándék révén fogjátok ezt végrehajtani, azáltal, hogy elképzelitek, hogyan fest majd avatárotok, és hogyan fogja érezni a navigálást egy olyan avatárban, ami kétszer olyan magas, mint amivel rendelkeztetek a Föld síkján. Képzeletetek a termékeny talaj a teremtés számára.

Legalább két évet fog igénybe venni negyedik dimenziós avatárotok felépítése. Ezt egy terhességi időnek tekintik. Mivel negyedik dimenziós avatárotok a DNS négy szálát fogja használni, kétszer olyan magas lesz, mint avatárotok a harmadik dimenzióban. A harmadik dimenziós avatár test az angyali és Elven energia mellékterméke. Az angyalok és Elvenek voltak az első lények a Föld síkján Lemuriában, így a leszármazottaik vagytok, hogy így mondjam.

KÉRDÉS: Fenntartjuk avatárunkat, amikor szert teszünk a DNS 12 szálára?

KIRAEL: A Föld síkján egyik avatár sem rendelkezik a DNS 12 szálával. A yin/yang két szálas DNS-t követel meg, a negyedik dimenzió négy szálat kíván. A tizenkét szál akkor aktív, amikor fizikai testeden kívül vagy, fénytestedben. Tegyük fel, hogy vissza akarsz térni a monádba, hogy rálelj lélekcsaládodra. El kell engedned fizikai tested ennek megtételéhez. 12 DNS szálas fénylabdává fogsz válni. Bele tudod tenni a DNS 12 szálát a fizikai testbe, azonban addig gyarapodnod kell legvadabb képzeletedet is jóval túlhaladva, a 3, vagy 3,6 méteren [tíz, vagy tizenkét lábnyin] túl, mely a negyedik fényben leszel, mely nem fog működni számodra. A DNS tizenkét szála jelenlegi fizikai testedben hasznavehetetlen.

KÉRDÉS: Szert tehetünk fizikai testünk más távlataira a hatodik érzékünkkel?

KIRAEL: Igen. Amikor megszemléled fizikai tested a hatodik érzékeddel, mely a testeden kívül van, tudni fogod, milyen abszolút tökéletes vagy. Fel fogod ismerni, hogy tested életed célját szolgálja. Tudni fogod, hogy bármiről gondolod azt, hogy nem megfelelő a testen, az megfelelő. Ilyen hathatós a hatodik érzéketek. Mentes az ítélkezéstől, és mindentudó.

KÉRDÉS: Életünkből mennyi a felsőbb énünk tudatos teremtése?

KIRAEL: Fénylabdaként jöttél el erre az útra, és avatár anyukádon keresztül érkeztél. Méhében, hét nap után létrehoztál egy kapcsolatot, melyet átmenetnek hívnak. A lélekként való létezésből átmentél az emberi létezésbe, és elkezdted az érzékelést. Ezen a ponton volt meg az a lehetőséged, hogy felépítsd magad, azonban nem tetted, mert tudod, ezen az úton tökéletes minden, még akkor is, ha a kéz, láb, vagy agyad része hiányzik. Elfogadod magad úgy, ahogy vagy, és anyukád avatárjának nincs semmi mondandója utaddal kapcsolatosan. Te egy új avatár vagy, aki anyukád avatárjába érkezik, és utad független az övétől. Végül le kell szakadnod anyukád avatárjáról, hogy megtedd utad valóban. Más szavakkal, megalkotsz mindent e fizikai úton, néha tudatosan, néha nem annyira tudatosan. Felsőbb éned egy fénylabda e dimenzión kívül, és nincs semmi köze hozzád, vagy utadhoz, ha nem veszed igénybe szolgálatait. Fel kell kérned felsőbb éned, és amikor ezt megteszed, szolgálatodra lesz, azonban csupán hogy ismerettel lásson el téged, illetve még lehetőségekkel. Nem fog teremteni neked a fizikaiban.

KÉRDÉS: Be tudunk jutni a negyedik dimenziós avatárunkba az alvás-állapot során?

KIRAEL: Amikor befejezed a negyedik dimenziós avatárod felépítését, bele akarsz majd lépni, viszont nem fogod ezt tenni, mert be kell fejezned harmadik dimenziós utad először. Látod, azáltal fogod „beindítani” negyedik dimenziós tested, hogy belehelyezed életvonalad. Rendelkezel egy húrral, fonállal, mely a tobozmirigyeden halad át és a szívedhez kapcsolódik. Ez a fonal az életvonalad. Ha ezt kihúzod, örökre kikerülsz erről az útról. Csupán egy életvonal fonalat kapsz megtestesülésenként. Ha belépsz a negyedik dimenziós avatárba, és hozzákapcsolod életvonalad, idő előtt véget vetsz harmadik dimenziós utadnak. Előzetesen megtekintheted, hogyan fog negyedik dimenziós avatárod működni, azáltal, hogy a Teremtőtől szert teszel egy szálra, és csatlakoztatod ehhez a testhez, azonban nem akarsz majd bejutni a testbe, hogy ezt megtedd.

Remélhetőleg, legtöbben éjszakai utazásotok során építitek új avatár testeteket, azért, hogy amikor az Elmozdulás a negyedik dimenzióba megtörténik, egyenesen az új avatárba juthassatok, és lekapcsolódjatok harmadik dimenziós avatárotokról.

KÉRDÉS: Hogyan vigyem magammal a hatodik érzékem, amikor a kettős tartózkodásban vagyok?

KIRAEL: Legelsősorban, meditálnod kell, esetleg a biztonságos tér meditációt alkalmazva. Lépj kapcsolatba felsőbb éneddel, hozd tudomására azt, amit akarsz, majd menj a biztonságos térbe. Azok számára, akik sosem hallottak erről, megtalálhatjátok a biztonságos tér meditációt a közvetítő weboldalán. Ami az egész hatodik érzék magaddal vitelét illeti, amikor kettős tartózkodást [bilokációt] végzel, gyakorolnod, gyakorolnod, gyakorolnod kell. Amikor először kezdett el utazni a negyedik fénybe, a közvetítőm két érzékét „iker-telepítette” – a tapintást és a látást. Egy idő után elkezdett dolgokat hallani. Hallása először nem volt olyan hathatós, viszont utána ez fejlődött. Hallott valakit beszélni, azonban nem angolul, vagy bármilyen nyelven, amit megérthetett. Hamarosan a szaglás érzékével végezte a kettős tartózkodást, és érezte az illatát valaminek, ami főtt. Végül mind az öt érzékszervét iker-telepítette, és tudott ízlelni is. Beindította hatodik érzékét, hogy beletegye a negyedik fénybe, azonban dolgoznia kellett, hogy az első öt érzékszervet magával vigye.

Meditáljatok, hogy az öt érzékszerveteket elvigyétek az útra, amikor a negyedik fénybe utaztok. Amikor rákapcsolódtok a hatodik érzéketekre, mely a lélek testetek része, tudni fogjátok, hová akartok menni, és hogyan értek el oda. Amikor eljuttok oda, ahová tartotok, gyakoroljátok az öt érzékszervetek használatát. Ez időbe telik, azonban elkötelezettséggel, úgy fogjátok találni magatokat, hogy láttok, hallotok, ízleltek, [illatokat] érzékeltek és tapintotok.

KÉRDÉS: Mi a különbség a távoli látvány, csillagkivetítés [asztrálprojekció], az anyagtalanná válás és a kettős tartózkodás [bilokáció] között, és olyan helyre, mint Lemuria tudunk „iker-tartózkodni”?

KIRAEL: Elutazhatsz bárhonnan, ahol vagy, bárhová máshová világotokban a távoli látvány révén, azonban nem viszed fizikai tested magaddal, ahogyan azt teszed, amikor iker-tartózkodsz. A távoli szemléléssel, ha New Yorkban lennél, és el akarnál menni Hawaiira, szabadjára engednéd hatodik érzéked, és látnád közeledni Hawaiira, átsétálni az ajtón épp ide, szó szerint azon keresztül, mert a szilárd anyag nem zavarna téged. A távoli szemrevétel több éve van gyakorlatban, mint amit elképzelsz. Kormányod ügynökségeinek némelyike alkalmazta a távoli látványt kémkedés, és más titkos, alattomos törekvések céljából. Többé már nem annyira gyakorolják ezt, mert túl hathatóssá vált. Olyan hatékonyan élesítették ki hatodik érzéküket, hogy az fényformát kezdett el magára ölteni, és villogni kezdett.

A csillag kivetítés [asztrálprojekció] azt jelenti, hogy kivetíted magad fénylabdaként ebből a dimenzióból egy másikba. Nem viheted magaddal fizikai avatárod, viszont életvonalad szívedhez odakapcsolva kell megtartanod. Ha kihúzod, akkor egyszer s mindenkorra kikerülsz erről az útról.

Az anyagtalanná váláshoz a fizikai avatárodban kell lenned, azért, hogy elengedhesd 70 billió sejtjét és azok mitokondriumait. Részt vesz ebben életvonalad veled együtt, amikor elengeded sejtjeid, melyek avatárod egy kockázatos állapotban hagyják hátra. Gyorsan kell cselekedned, és vissza kell helyezned ezt az életvonalat az avatárodba, hogy belépj, miután újra testet öltesz. Be kell lépned az avatárba, mielőtt otthagy téged. Az anyagtalanná válás a harmadik dimenzióban veszélyes. Annyira összezavarodhatsz, hogy nem fogod megtalálni felsőbb éned. Ne próbáld meg az anyagtalanná válást [dematerializálást].

A kettős tartózkodás [bilokáció] más, mert két különböző helyen lehetsz egyazon időben. Meg kell emelned rezgésed elég magasra ahhoz, hogy ezt a kiváló teljesítményt megvalósítsd, valójában olyan magasra, hogy szilárdan leszel két testben egyszerre. A kettős tartózkodás többször fordul elő, mint amennyiszer felismered. Az úgynevezett „szentjeitek” közül néhányan tudták, hogyan tartózkodjanak két helyen.

Bárhol tudsz kétszeresen tartózkodni a Föld síkján, azonban nem tudsz kettős elhelyezkedésben lenni Lemuriában, mert a Föld síkján többé nem létezik. Ahhoz, hogy elmenj Lemuriába, csillagutazást [asztrálutazást] kell tenned az időn keresztül fénylabdaként, és tudni kell pontosan, hová akarsz menni, például az Anya Fához. A bölcsesség gyönyörű fája előtt fogod találni magad egy másik dimenzióban. Szert tehetsz testre, ha egyszer megérkeztél oda. Mindez végrehajtható meditáción keresztül, mert nem viheted magaddal fizikai tested a bolygón kívülre. Tested túl sűrű, és nem felszerelt ahhoz, hogy a harmadik dimenzión túljuss. Lemuriába menj el ma este, és lásd a csodaszép fákat, a térdig érő fűt, a pillangókat és a madarakat. Nézz körül. Apró szikrákat látsz esetleg magad körül. Ezek lesznek azok az emberek, akik szintén meglátogatják Lemuriát mindenhonnan a világmindenségből, a Fiastyúkról [Plejádokról], Földről, stb. Amikor szemed előtt itt a Földön meglátsz egy fényszikrát, ne rázd meg fejed, hogy elmenjenek. Mondd: „szervusz, kisember!”.

KÉRDÉS: Hogyan alkalmazhatom a kettős tartózkodást [bilokációt], hogy avatáromat az alvás állapot során beprogramozzam, hogy segítsen ismét újra bekötni testem bal oldalát, mely lebénult?

KIRAEL: Tested oly dinamikusan rakták össze. Van 70 billió [ezermilliárd; 10¹²] sejted, és 35 billió nem tevékeny [inaktív], mert tested bal oldalára lebénultál. Először, el kell menned agyadba, és a Szignál Sejt Gyógymódot kell alkalmaznod, mozdíts el fotont a tobozmirigyedbe, és vond be a Teremtőt az utazásba. [1] Majd az energiát mozdítsd el lefelé, a torkodon keresztül a csecsemőmirigybe. Az agy három területe – a jobb, a középső és a hátsóagy – egyenértékű az igazsággal, bizalommal és szenvedéllyel, e harmadik dimenziós út alapjával. Amikor elhagyod tested, fordulj meg, és nézz szembe vele, majd menj el erre a három helyre, és derítsd őket fényre. Ha fel akarod ébreszteni tested bal oldalát, fel kell ébresztened sejtszintű tudatodat agyad jobb oldalában. A bal oldalad elaludt, mert azt hiszi, ez tökéletes. Tudom, hogy te nem hiszed, hogy tökéletes vagy, viszont azt kellene gondolnod, hogy tökéletes vagy, mert ez az a test, melyet a Teremtő adott neked. Időnként hízeleghetsz egy kicsit a testednek, mert muszáj felébresztened mind a 35 billió alvó sejted. Nyirokrendszered is ki kell egyensúlyoznod, különösen a jobb oldalon. Végezd a Szignál Sejt Gyógymódot két-, vagy háromnaponként, és folytasd, hogy eljutsz sejtszintű tudatosságodba, míg fel nem ébreszted az összes sejtet, mely alszik. Meditálnod kell ennek megtételéhez, azonban legtöbbetek nem szeret meditálni. Bármit képesek vagytok meggyógyítani a harmadik dimenziós testben, ha igazán vágytok rá, azonban meg kell tennetek az utat. Amikor készen álltok, meg fogjátok gyógyítani.

Most elbúcsúzom tőletek, és elhozom Hollót, aki a hatodik fényből való. [2] Ő fogja lezárni a programot.

HOLLÓ: Hahó! Hollónak hívnak, azért, hogy egy nevet kapcsolhassatok hozzá jelenlétemhez. Ó, a Föld síkja! Imádom a Föld síkját! Mit keresek itt?

KÉRDEZŐ: Eljöttél, hogy segítséget nyújts nekünk egy önprogramozó gyakorlattal.

HOLLÓ: Csodálatos! Üljetek le, csukjátok be szemeteket, és legyetek tudatában légzéseteknek, életetek leheletének. El szeretnélek vinni titeket egy kis utazásra. Lássátok „ÉNETEKET” magatok előtt. Az „ÉN” a szeretet / szerelem. Érezzétek ezt az „ÉN”-t, és merüljetek bele, mely a szeretet, és szabadítsátok ki magatokat fizikai testetekből. Tudjátok, hogy utatok abszolút tökéletes, majd csupán engedjétek el, és legyetek szabadok testetektől. Néhányan közületek már szabadok. Lebegjetek velem ennek az épületnek a teteje felett. Ha fizikai testetek New Yorkban van, engedjétek, hogy fénytestetek jöjjön velem. Pompás, közületek sokan vannak odakinn! Most forduljatok meg, távol testetektől, és tekintsetek túl a harmadik dimenzión. Egy fekete térnek látszik. Meg fogtok pillantani egy vonalat feltűnni ebben a fekete térben. Kimegyek majd feléje először én, és ösztönözlek titeket, hogy jöjjetek velem a másik oldalra. Gyertek most a vonalhoz. Ne aggódjatok testetek miatt. Közületek néhányan most mennek rajta át. Milyen érzés? Érzitek ezt a teret az időben? Néhányan már zenét hallanak, azonban ez ellentétben áll azzal, amit a harmadik dimenzióban hallotok. Közületek néhányan idegesek, viszont ne legyetek azok! Kezünkben az irányítás. Most, nem ismeritek fel fénylabdátokat? Kirael mester tanácsadó azt mondja nekem, hogy néhányan azt hiszitek, hogy 12 szálból álló DNS-ük van. Nos, nézzetek most bele fénytestetekbe. Ha látnátok DNS-eteket, képesek lennétek megszámolni a tizenkét szálat. Így, barátaim, nézzétek meg jól harmadik dimenziós avatárotokat. Ez a felsőbb énetektől való iker-elhelyezett [bilokációs] energia. Mindegyikőtök mondja: „Ámen”, és mielőtt visszatérünk avatárotokhoz, kerüljétek meg egészen, a fejetek búbjától a lábujjatok hegyéig. Lássátok, mit teremtettetek! Nem mondhatjátok azt, hogy ez a tökéletes út számotokra a Mostban? Így, végtére legyetek boldogok, hogy ezt az avatárt választottátok. Most, nagyon lassan, de biztosan szabadítsátok ki magatokat a fénylabdából, érezzétek magatokat visszatérni avatárotokhoz. Megtehetitek ezt napközben bármikor, vagy éjszaka.

Holló vagyok, és a hatodik fényből érkeztem. Hajdan megtiszteltek egy avatárral. Menjetek békével testvéreim. Legyetek Istennők, vagy Isten, választásotok szerint! Hahó!

[1] A Szignál Sejt, vagy Isten sejt, mely a legelső sejt a tökéletességben, amely a tobozmirigyben található.
[2] Holló egy bennszülött amerikai [indián] lelki tanácsadó, a sámánok sámánjaként ismert.

©Kahu Fred Sterling


Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.

© Fred Sterling
Lightways Publishing 3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com


Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/




Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa