2010. március 25., csütörtök

Az emberi test evolúciós elmozdulása


Az emberi test evolúciós elmozdulása



A hetedik dimenzióból, Kirael szeretetteljes útmutatásával, Rev. Fred Sterling közvetítése

The Evolutionary Motion of the Human Body
By Rev. Fred Sterling through the loving guidance of Kirael from the Seventh Dimension
2001. május
© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

KIRAEL: A látszólag viharos lecke tervek ezen időszakában annak az energiának egy vadonatúj megértéséhez érkeztünk el, melyre a „Nagy Változásként” hivatkoznak. Az emberiség, különösen a világ Fénytevői számára  most lehetséges, hogy egy egészen új tudati hullámba mozgósítsák azt az energiát, melyet „evolúciós, fejlődési elmozdulásnak” hívnak .

Most képesek vagyunk az emberi életidők régi „spiráljait”, vagy ismétlődő leckéit átugrani, mivel már megtapasztalták azokat a múltban, valamint gyakorolni szenvedélyünket közvetlenül a Negyedik Dimenzióba történő fejlődés révén.

Lehet, hogy megkérdezik, mi a Fénytevők feladata a bolygó fejlődésében [evolúciójában]? Egyszerűen megfogalmazva: az út megtétele. Például, jelenleg a Föld síkján az mutatkozik meg, hogy vannak emberek, akik a szó szoros értelmében egyedül a prána légzésen élnek. Utána vannak azok, akik nagy, szaftos marhapecsenyéket szeretnek enni, és azt gondolhatják, hogy az a személy, aki prána légzést gyakorol, nem fejlődik. Vannak olyanok is, akik a Teremtő ételének – melyet zöldségként ismernek – jó, szigorú diétáján élnek, és úgy gondolják talán, hogy a húsevők kevesebbek. Ha a Fénytevők megemelik rezgésüket, hajlandóaknak kell lenniük megengedni mindenkinek, hogy saját mértéke szerint fejlődjön. Az egyetlen dolog, mellyel törődni kell, hogy elérhetőek legyenek azok számára, akik tovább szeretnének lépni. Ennek érdekében késznek kell lenni elengedni azt a szintet, melyet elértünk.

A Fénytevők felismerik, hogy ez többé nem arról szól, hogy ragaszkodjunk a félelemben lévő helyzethez. Válasszátok azt, hogy elmozdultok az életút következő szintjére barátaim, és a gyógyulás ösvényén tovább haladtok.

A Változás egésze a mozgásban lévő energiáról szól, az evolúciós elmozdulásról, amely azonos lesz a gyógyulással. Hadd legyenek a Fénytevők elérhetők azok számára, akik előre szeretnének haladni. Fénytevőkként állandóan késznek kell lennetek elengednetek azt a szintet, melyet elértetek, és folyamatosan készen kell állnotok a következő szintre való elmozdulásra.

KÉRDÉS: Milyen hatással van a Változás az emberi testre? Milyen változásokat idéz elő, például a fotonenergia, a nap poláris változásai, és a mágneses rács kiterjesztése?

KIRAEL: A különböző „vonzásokat” az emberi testen ez az erős esemény idézte elő, és úgy tűnik, sokan élnek meg enyhe fájdalmakat. Ezek a nyilvánvaló fájdalmak valójában a jelei annak, hogy a test megpróbál átváltozni a sűrű rezgésből egy könnyebb, fényesebb energia összpontosításba [fókuszba].

A változás egy másik hatása a test súlyának nyilvánvaló gyarapodása. Az emberi test úgy érzi, hogy nehezebb, és számos esetben valóban nehezebb lesz. Ez idézi elő a legtöbb embernél azt, hogy hirtelen tudatára ébrednek arra, hogy lefogyjanak. Ennek oka az, hogy a sejt tudatosság (mivel minden sejt rendelkezik saját emlékezettel) üzeneteket kezdett el küldeni az agynak, hogy a test hirtelen nehezebbnek érzi magát. Az igazság az, hogy valójában könnyebbé kezdtek válni, azonban azért, mert a sejtek nehezebben gondolkodnak, a 10% agy megalkot egy szükségletet, hogy súlyt adjon hozzá, hogy ellensúlyozza ezt az új érzést.

Amikor ez történik, a sejt tudatosság, vagy a test tudatossága, tolmácsolja ezt a „túlevés” választ az emberiség éhezésre való felkészülésének történelmi mintázataként, és ilyenformán megkezdi a zsírtartalék többlet energiájának elraktározási ciklusát. A 10 % agy, amely leginkább a félelem felismerésére összpontosult, ezt az éhínségre való felkészülésként látja, és védekező mechanizmusként keresi a test tömegének megemelését, hogy nehezebbé váljon, annak érdekében, hogy közel maradjon a Föld síkjához.

Ugyanez a mechanizmus aktiválódik, amikor diétáztok. Az első dolog, amit a test gondol az, hogy megpróbáltok a közelgő éhezésre felkészülni. Amikor a test felismeri, hogy nem kapja meg a normális tápanyag utánpótlást, a sejt tudatosság azonnal a zsír elraktározás módozatba vált át. Amikor abbahagyjátok a diétát, a test megragadja az étel minden egyes részecskéjét, és megduplázza erőfeszítéseit, hogy átalakítsa zsírrá, így megnövekszik súlyotok. Rendszerint, gyakran a diéták ezért nem valósulnak meg itt „jól”. A test lélektani része, vagy a sejt tudatosság csupán úgy cselekszik, ahogy évezredeken keresztül tette, folyamatosan hozzáigazítja testi működését az észlelt „táplálékbőség és éhínség” ciklusaihoz. A sejt tudatosság a 10 % agyat jóval meghaladó intelligencia rezgéssel rendelkezik. Fizikai jelenlétetek „elméje” jóval előtte dönt, mielőtt a 10 % agy mérlegelné a hozzá érkező ismereteket. Ezért fontos a változás ezen időszakai alatt, hogy különös figyelemmel kísérjük fizikai (sejtes) testünket.

KÉRDÉS: Ez azt jelenti, hogy azáltal, hogy csupán normálisan eszünk, fenn fogjuk tartani a normális testsúlyt? Más szavakkal, ne essünk pánikba?

KIRAEL: A diéták ritkán működnek hosszútávon. A legjobb diéták beválnak az imádságok és meditációk tömege révén, a gondolatoknak az alvás-állapot programozáson keresztüli átállításával együtt. Legtöbbször a pánik igazán drága, mert a pánik a 10 % gondolkodásból ered. A 10 % agyat használjátok, melyet a félelem táplálja mesterségesen, és döntéseiteknek legtöbbjét az ilyenforma érzelmen alapulva hozzátok meg. Például, ritkán fogytok azért, mert szeretitek önmagatokat. Fogytok, mert valamitől féltek, ami fizikai világotokban történik. Féltek, mert elhízottak lesztek, és nem néztek ki csinosnak, a kevesek által egy ideje felállított mérce szerint. A jó hír az, hogy az új Változásban, az új energiában sejt tudatosságotok jobban uralkodó szerepet vesz fel abban, hogy hogyan nyilvánítsatok ki mindent életetekben. A nagy tömegű változásokban, amelyek eljönnek, szükségetek lesz arra, hogy elkezdjétek az energia mind a négy testét (fizikai, érzelmi, gondolati és lelki testet) együtt rezegtetni [rezonálni], hogy megtaláljátok azt az egyensúlyt, amely legjobban kíséri el törekvéseiteket. A mennyországnak az egekben való keresése helyett, annak a szükséglete fog felülkerekedni, hogy önmagatokba pillantsatok. Ha egyszer megtaláltátok önmagatokban a mennyországot, ráleltek arra az áldott fényre, világosságra, mely igazán vagytok. Ekkor kezditek el meglátni, hogy belül változtok, ahelyett, hogy megpróbálnátok a külső világot megváltoztatni, hogy hitrendszeretekhez illeszkedjen. A Fénytevőknek kell megtenni: sokan próbálják meg megváltoztatni a félelmet, mialatt egy félelem alapú társadalomban élnek. A legjobb, ha nem ezt a viselkedést veszitek fel: „Fénytevő vagyok, tehát nem akarok foglalkozni a félelem által hajtott energiákkal többé”. Az emberi faj függ a kevesek felébredésétől, és bennük él a Teremtés.

KÉRDÉS: Mit mondhatunk azoknak az embereknek, akik félnek a hízástól, és módokat keresnek arra, hogy ellensúlyozzák a 10 % gondolkodást, amely szabotálja erőfeszítéseiket?

KIRAEL: Az imádság az egyetlen lehetőség. Amikor leültök étkezni, mindig egy imádsággal kezdjétek. Mantra imádságok nem ajánlottak. Azzal a kéréssel kezdjétek, hogy az ételt, melyet készülődtök elfogyasztani, emeljék fel arra a rezgésre, amely szervezetetek szükségleteihez illeszkedik. Természetesen a zöldségek rezgését könnyebb felemelni, mint az állati húst, mégis minden felett imádkozni kellene. Majd a legjobb az, ha nemcsak az agyatokat emlékeztetitek, hanem sejt tudatosságotokat is, hogy csupán azt vegye magához, melyre szüksége van, hogy ellensúlyozza az általatok érzett éhséget. Zárjátok le imádságotokat azzal, hogy köszönetet mondotok mindenkinek, aki az étel nyersanyagát elhozta asztalotokra, és hagyjátok egy percre a fényt, hogy illeszkedjen.

KÉRDÉS: Tehát a böjtölés, koplalás nem nagyon ajánlott módja a fogyásnak?

KIRAEL: Ha koplalni, böjtölni akarsz, csupán azért, hogy megtisztítsd a testet, imádkozd ezen át utad. Imádkozz a böjtbe, imádkozz a böjtön keresztül, és imádkozz kifelé a böjtből, azért, hogy sejt tudatosságod tudatában legyen azzal, hogy nem éheztetni próbálod, csupán megpróbálod megtisztítani. Ha ezt teszed, utána a böjt némileg elfogadható lesz, azonban általánosságban ritkán támogatom a böjtölést, koplalást. Ha elfogadhatóan és mérsékelten eszel, és nem terheled meg szervezeted halott hússal, akkor a böjtölés szükségtelen lesz.

KÉRDÉS: Kérlek, magyarázd meg az alsó három csakra kapcsolatát a hízással.

KIRAEL: Amikor az emberek azt hallják, hogy el fogják „veszíteni” az alsó három csakrájukat, 90 százalékuk félni kezd. Bármikor, amikor valamit a félelemből tesztek, megpróbáltok ellensúlyozni hízással, gondolván, hogy valahogyan ez varázsütésre megtart titeket a Föld síkján, nagyon hasonlatosan ahhoz, ahogy a Fénytevők magukra veszik mások életének gondjait, és ellensúlyoznak azzal, hogy nagyobb testsúlyt vesznek fel, azért, hogy elraktározzák ezt a ráadást. Úgy tűnik, hogy a test egy csapda, és mindez a világ meg-nem-értése miatt. Mint minden más, a csakra rendszert is arra tervezték, hogy fejlődjön. Hamarosan a Fénytevők ráeszmélnek arra, hogy az eredeti földelés szükségessége lecsökkent, és a tudat magasabb állapotába való elmozdulás a szabály. A félelem nem fog irányítani, ahogyan teszi azt a jelenlegi rezgésben.

KÉRDÉS: Hogyan csökkenthetjük ezt a félelmet?

KIRAEL: Annak a megértésével, hogy az alsó három csakrát nem fogják megsemmisíteni. Inkább, ahogy tudatára ébredtek annak, hogy többé nincs szükségetek rájuk, egyszerűen abbahagyjátok elismerésüket. Ez nem olyan, mintha igazán elveszítenétek őket. Ami történik az, hogy kifejlesztitek őket. A csakra, csakúgy, mint az egész test, fejlődik. Mielőtt a Változás teljes erővel lendületbe lépne, a legtöbb ember a zöld, vagy szívcsakrát alap csakrájaként fogja elismerni, és ebben értik meg a szeretetet / szerelmet a legtisztább formájában, hogy elérjék a lehető legmagasabb szintet a Negyedik Fényben.

KÉRDÉS: Úgy tűnik, hogy felemelkedés van a gyógyítás új stílusaiban, amik az előző élet dolgaival foglalkoznak. Kifejtenéd a kapcsolatot a gyógyulás és az előző életek között?

KIRAEL: A gyógyulást gyakran félremagyarázzák, miszerint az kizárólag a fizikai test velejárója. Leggyakrabban ez az a test, amely felől a legkevésbé kellene aggódnotok. A gyógyulás végbemegy, bármelyik energiatesten is dolgoztok. Ha sok előző életbeli üggyel foglalkoztok – mint ahogy közületek sokan – azt mondanám, hogy valószínűleg ennek a munkának nagyobb százaléka fog előző élet kérdéseket magával vonni, melyeket nagy szándékkal hoztatok el sejt tudatosságotokba ebben az életben. Például, a születési folyamat során, amikor a kromoszómák egyesülnek, az első dolog, amire szükséged van, hogy elengedd a nagy részét annak, amit Anyukád és Apukád bevont a programba. Gyakran hajlandóak megosztani minden megtanult félelmüket, melyeket saját kromoszómájukban szállásoltak el. Az idő kezdetekor a gyógyulás megkezdődik. A teljes folyamat során meggyógyultok abba, amit mi a befejezés, véghezvitel fázisának hívunk, a kilenc hónapnak. Tehát, amikor megtörténik a születés folyamata, olyan tisztán érkezel, ahogy lehetőség szerint tudsz. A terhesség kilenc hónapját lehet egy kicsit többnek tekinteni, mint gyógyulásnak, egy kilenc hónapos tisztulási folyamatnak, ha akarjátok.

KÉRDÉS: Az emberi érintés hogyan képes fényt és hangot kibocsátani a gyógyításhoz?

KIRAEL: Csupán felszínesen maradok ennél, mert ez olyasvalami, amivel módszeresebben kell foglalkozni. Egyszerűen kifejezve, amikor egy dolog, mint egy ujj megérinti az emberi test bőrét, a rezgés révén egy hang keletkezik. Ez a hanghullám megrezegteti a folyadékot a sejtek között, ami tükörként viselkedik, és fény keletkezik. Ez a fény, nagyon hasonló a kavics által keltett fodrozódáshoz a patakban, elkezd kiáradni, míg rátalál egy olyan energiára, amely sűrűbb, mint önmaga. Utána megkísérli ezt az energiát áthatni, és a folyamatban a gyógyulás megkezdődik. (Ez egy idézet a Fred Sterling: Kirael II. kötet: A Teremtés Mátrix – angolul megrendelhető „The Genesis Matrix” néven a www.kirael.com oldalon.)

KÉRDÉS: Milyen hatással van fényrészecske testemre az, ha rendszeresen meditálok és prána légzést veszek?

KIRAEL: Az egész fizikai test rendszer a hang behangolódásának fogalmán alapul. Mindegyikőtök a fény rezgésének egy összetett rendszeréből álltok, és csupán arra van szükségetek, hogy harmonikusan megengedjétek a sejt kohéziónak, hogy létezzen a gondolat mátrixában. Ebben megengeditek minden sejteteknek, hogy az egész teljes tudatával összehangolódva rezegjen. Amikor elkezditek ellazítani a teljes rezgési tudatosságot, testetek figyel minden egyes sejt harmóniájának létezésére. Ebben a harmóniában, a közös összpontosítás válik az elsődleges rezgéssé, mely a gyógyulás lehetőségeit számos szinten mozgásba hozza. A prána légzés művészetében, egyszerűen megengeditek a legmagasabb érték fényrészecskéinek, hogy ellensúlyozzák minden sejtben a belső tudatosság pusztulását [erózióját]. Amikor a látszólagos [illuzórikus] test rendszer megtöltődik aranyfénnyel, vagy pránával, a DNS lefedett végei az összes rezgő szálon újra megtelítődnek a tökéletesség legfelemelkedettebb emlékezetében. Tehát, minél jobban és többször engeditek meg a fény beömlesztését a tömör rezgő fizikai rendszerbe, szervezetbe, annál jobban értitek meg a Nagy Változás felébresztő lehetőségeit.


Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester [Vezető] Tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.

A hangfelvételek és könyvek megrendelhetők, illetve letölthetők a www.kirael.com oldalon – angolul. Ha valaki személyes kérdést szeretne feltenni Kahunak, vagy Kirael mesternek, ezt szintén megteheti az online videó közvetítések alkalmával is – angolul. Angolul tudó olvasóimat nagy szeretettel fogadják az online tanfolyamokon is.

© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

2010. március 18., csütörtök

Angyali birodalom - Első fejezet a Mesteri tudás könyvéből


Angyali birodalom: 
Első fejezet a Mesteri tudás könyvéből

A hetedik dimenzióból, Kirael szeretetteljes útmutatásával, Rev. Fred Sterling közvetítése


THE ANGELIC REALM: CHAPTER ONE OF THE BOOK OF MASTERY
By Rev. Fred Sterling through the loving guidance of Kirael from the Seventh Dimension

2002. február
© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

NYITÓBESZÉD

Jó estét. Ma kinyitjuk a Mesteri tudás könyvének első fejezetét. Ebben a jelenlegi jelentésben a nem fizikai fény testvéreitekre összpontosítunk, az angyali erőkre, akik azt a fényt hordozzák, melyet Teremtőtök hozott létre. A Föld és annak lakosainak teljessége, az élet egésze, beleértve az emberi létezést, látszólagos [illuzórikus]. Ezt lehet, nehéz az emberi világnak felfogni, azonban most mi a Mesteri tudás könyvében vagyunk, tehát maradjatok velem. Annak érdekében, hogy fenntartsanak egy káprázatot a Föld méretében és pompájában, és benépesült megjelenések [aspektusok] milliárdjaiban, melyek részét képezik, a folyamatot kell a gyújtópontban [fókuszban] megtartani. Ez az angyalok dolga, nevezetesen a „szigetcsoport [1] fényének” angyalainak. Az angyali birodalom minden szintje – az angyali jelenlét kilenc különböző szintje, és a szinteken belüli kilenc szint – az, amit mi a Teremtő „ragasztójának” tekintünk, megbízva a Teremtés Fényét, egy részének egy területen való megtartásának feladatával.

Az Anyaföld volt az első fény kiterjesztésetek. Amikor a Teremtő létrehozta ezt az egész energiát, lecsökkentette erejét arra, amit mi a „Fényrészecskék Mesteri tudásának” hívunk. A Fényrészecskék Mesteri tudása, melynek egy része az angyali birodalom, ezután arra összpontosított, hogy ezen káprázat [illúzió] teljességét egy valóságban tartsa meg, annak érdekében, hogy megengedje a fejlődő folyamat előrehaladását. Tehát fényükben, mely az eredeti gyújtópont alkotóelem [fókusz faktor] volt, illetve megtartói voltak az összpontosításnak ebben a birodalomban, az angyali valóságnak most gratulálni kell. Legtöbbjük jelenleg megtestesült [inkarnálódott].

Ti, földi emberek, a Teremtő megtestesülésévé lettetek, és most alkotjátok meg az utat, ahogy járjátok. Míg mindenki közületek hajlamos arra, hogy úgy érezze, mintha eltévedt volna, vagy „rossz úton” haladna, ahogy hívjátok, most tudnotok kell, hogy ez nem egy rossz út. Ez az élmény pusztán a Teremtés része, melyen még mindig dolgozni kell. Ez egyszerűen a kettősség rendszerének része, mely nélkül nem tudnátok folytatni a Földön való tartózkodásotokat. Ahogy közelebb haladtok előre a negyedik fénybe, a Földön mindenről úgy tűnik, hogy hihetetlen lépésben halad, mivel ti magatok – ti, a Teremtő Fényének lényei – kértétek, hogy megemeljétek és elmozdítsátok az utazást egy magasabb rezgésre. Az ebbéli tevékenységben, minden megtanulatlan leckétek számára előidézték, hogy a Most-ban nyilvánuljanak meg [manifesztálódjanak]. Ezentúl, világotokról úgy tűnik, mintha a feje tetejére állna, és úgy tűnik, mintha világotok kormányozhatatlanná válna.

Barátaim, világotok sosem volt jobban kormányzás alatt, mint ebben a bizonyos pillanatban. Ha világotokról úgy tűnik, hogy nem abba az irányba halad, melybe akarjátok, azt tanácsolom, nézzetek közvetlenül bele a Teremtő Fényébe, és mondjátok: „Köszönöm”, hogy elmozdítanak titeket a szerelembe / szeretetbe meghaladva mindent, amit valaha is megismertetek előtte. Az angyali erők „szigetvilág fénye” közületek mindenkinek megengedte, hogy megélje a fennmaradt megtestesülést a Teremtő kirándulásának részeként; elsősorban a „fejlődés utazójaként”. Minden végre nem hajtott beteljesítés, minden meg nem tanult lecke kinyilvánítja magát egy új kapcsolatban utadhoz, és önmagát egy egészen más lehetőségbe állítja be. Minden, ami megfordítatlan maradt, minden, ami megtanulatlan maradt részetekről, egyszerűen most gyors léptekben mozdul el, hogy az angyali világ szigetvilágaira összpontosuljon ismét azon az utazáson, mely még előttetek áll. Ha azok az úgynevezett rossz napok gyötörnek, vagy néhány esetben, rossz évek, egyszerűen elfelejtettétek, hogy azáltal, hogy keresztülmentek ezeken a megtapasztalásokon, Teremtőtöket tisztelitek meg. Viszonzásul, Teremtőtök megadja számotokra a tiszteletet, hogy elég hosszú ideig maradjatok összpontosítva, hogy a következő vállalkozásra elinduljatok, melyet a Változásnak, Váltásnak hívnak.

A következő vállalkozás – kaland, ha akarjátok – meghaladja emberi gondolati folyamatotokat. Minden tőlem telhetőt megpróbáltam, hogy legalább utaljak azokra a dolgokra, melyek megtörténnek ebben a fejlődési [evolúciós] utazásban, melyen keresztül fogtok menni. Csupán utalni tudok rájuk, mert emberi elmétek legnagyobb része nem képes megérteni azokat az energia erőket, melyeket meg fogtok tapasztalni. Higgyetek nekem, még el sem kezdtétek felfogni mindannak a szépségét, mely rátok vár.

Közületek azok, akik azt választják, hogy megteszik ezt az elmozdulást, majdnem bizonyosak abban, hogy életük meglehetősen ziláltnak tűnik jelenleg. Javaslom, hogy hagyjátok abba a panaszkodást, és bizonyosodjatok meg arról, hogy a legteljesebben vesztek részt, tudatára ébresztve magatokat, hogy az az elmozdulás, melyben most részt vesztek, a legszebb lehetőség, mely valaha is létezett.

A szigetvilág típusú angyalok, akik oly régóta tartják meg a Föld síkját szeretetükben, sosem fáradnak el barátaim. Most azonban számos más angyalt hoznak el a fedélzetre, melyek elkezdik elhalványítani azokat, akik itt elsőbbséget élveztek, mivel azok, akik oly régóta vannak itt, csupán egy csöppnyit, elkezdtek elfáradni. Nagyon keményen dolgoztak értetek. Nagyon szeretnek titeket. Ezért hívták be a mesteri erőt. Készségesen érkeztünk. Most egy olyan fényben állunk, melyet nem is kezdhettek el megérteni, és részt veszünk utazásotokban még teljesebben, mint ahogy esetleg valaha is elképzeltétek. Tehát, ne habozzatok, forduljatok hozzánk, mert ha még nem is teszitek ezt, ott leszünk, éppen ott, mögöttetek, nyomást gyakorolva a fejlődésre a Teremtő Isten fényében.

Most léptünk be a 2002. évbe. A számokat összeadva négyet kapunk, mely az én számmisztikámban a „gondolatébresztőt” jelenti. (Lásd: Kirael II. kötet: A Teremtés Mátrix 149-151. oldal) Ezért vannak most itt nagy számban mesterek. Ezért jöttek el. Ezért tanítanak. Azok közületek, akik szavainkat összehasonlítják: fontos időtöket vesztegetitek, mivel az egyik mester összehasonlítása a másikkal ugyanaz, mint megpróbálni felismerni a Teremtő Isten egy bizonyos fényrészecskéjét. Ez teljességgel lehetetlen. Azok a mesterek, akik beléptek a földi síkotokra, ahogy hozzátok beszélek ma, eljönnek, ahogy ti teszitek, a fény számos szintjén. Néhányuk olyan üzeneteket hoz el, melyekről esetleg úgy gondoljátok, szükségtelenek, vagy nem akarjátok meghallani őket. Higgyetek nekem, ha van lehetőségetek egy mester jelenlétében lenni, minden egyes szavát gyűjtsétek össze, melyet mond, és előnyötökre használjátok fel.

Ha egy mester eljön a Föld síkjára, és ezt mondja nektek: „A sötétség közeledik”, ne gúnyoljátok ki. Értsétek meg, hogy egy olyan üzenetet hoz el, mely ráébreszt titeket fejlődésetek következő szintjére. Néhányatok esetleg megpróbál elfutni, az utcákon sikoltozva, anélkül, hogy teljesen meghallotta volna az üzenetet. Maradjatok, míg meg nem kapjátok az ismeretet [információt]. Amikor már teljesen magatokhoz vettétek az összes lehetőséget, nyíljatok meg felsőbb éneteknek, és engedjétek meg felsőbb éneteknek, hogy ábrázolja azt a cselekvést, melyet lefektettek elétek. Meg fogjátok látni önmaga teljességében, és utána tudni fogjátok, mit tegyetek.

KÉRDÉS: Kirael mester, meg tudod határozni, mit értesz „szigetvilág angyalok” alatt?

KIRAEL: Igen. A Teremtő Isten evolúciós feldolgozásaként írnám le a „szigetvilág angyalokat”, akik összehangolódtak, hogy egy bizonyos ösvényt, vagy szerkezetet tartsanak meg, azért, hogy azok, akik ennek megtapasztalására jöttek létre, rendelkezzenek a képességgel, és azzal, amit ti az idő káprázatának hívtok, hogy magukhoz vegyenek mindent, ami rendelkezésre áll. A szigetvilág angyalok azok, akik a Föld energiáját megtartják, így az nem oszlik szét teljesen az éteri szövetben. Megtartják az ösvényt, mely által az emberiség létezik, és megtartják azt az ösvényt, mely által a fénylények, vagy „színárnyalat emberek” minden része újra összpontosított és elrendezett egy olyan szintre, mely megengedi számotokra, hogy ezen a sugárúton utazhassatok. Az ösvényen ti vagytok a Teremtő, és ti teremtitek meg azt, amely ezen a felépítményen belül folyik; ellenben, a szigetvilág angyalok tartják meg a szerkezetet és a tudatosság szintjeit, ahogy átutaztok rajtuk.

KÉRDÉS: Mi az Angyali Birodalom kilenc szintje, és beszélnél róluk?

KIRAEL: Földi síkotokon a következőképp azonosították őket: Angyalok, Arkangyalok, Angyali Fejedelemségek és Hatalmasságok, Erények, Uralom, Trónusok, Kerubok és Szeráfok. Van időnk közülük egy párról beszélni, és esetleg másokról, melyekről, lehet, hogy kevés, vagy semmilyen tudással nem rendelkeztek. A Szeráfok vannak a legmagasabban. Ők azok, akiket mi „Isten Angyaloknak” hívunk, mivel ők felelnek minden egyes ösvényért, mely a Teremtő Fényből ered, mégis, sosem hagyják el a Teremtő Isten szívét. Nagyon nagyon elfoglaltak. Ennek okán egy Szeráf 25 000 évig lehet ott képzés alatt. Amikor rápillantok földi síkotokra, tudom, hogy azon Szeráf angyalok hatalmas többsége még ma is Szeráf, akik Lemuria idejében voltak azok. Tehát, ami ma erőiteket vezeti, ugyanaz az erő, amely vezetett tieteket, amikor Lemuriában voltatok.

A Kerubok szintje gyermeki önvalóként jön létre számotokra. Ezért néznek úgy ki, mint kicsiny kisgyermek angyalok. Teljes útjuk az, hogy meggyőzzenek titeket, hogy térjetek vissza Teremtőtök szerelméhez / szeretetéhez a gyermek szemén keresztül. Az Arkangyalok egy más történet. Bárki, aki Michael Arkangyal szolgálatában áll, a szó szoros értelmében a harcos osztályból való. Határozottan pontos és elkötelezett, hogy megtegye az utat olyan gyorsan, és olyan kevés hűhóval, ahogyan lehetséges. Angyalaik sosem lépnek be az események láncolatába anélkül, hogy ne ismernék az összes kimenetel pontos lehetőségeit.

KÉRDÉS: A Szigetcsoport angyalok sem a kilenc szintről valóak?

KIRAEL: Igen. Úgy tűnik, hogy a normális angyali fény erőin kívül vannak. Nem hallotok róluk általánosságban, azonban ők azok az erők, akik megtartják utatok „peremsávját”; ami megtartja a fényt, ha akarjátok, a feltárandó utazáshoz. A Szigetcsoport angyalok többet sírnak, mint nevetnek, mert látnak titeket botladozni, és látják, ahogy összeszeditek magatokat. Néznek, ahogy ugyanazt a rönköt fektetitek le ösvényetekre újra, és utána minden alkalommal sírnak, amikor lefektetitek ugyanazt a rönköt. Mégsem iktatják be magukat utatokba, mivel ez nem az ő fényük. Ez az őrangyalokra marad.

KÉRDÉS: Amikor a Fény Mesteri Erejéről beszélünk, melyhez mi mindannyian felemelkedünk, és utazunk, sok ember érzi magát nagyon nyomott hangulatban, minden oldalról „falak közé szorítva” a lecke tervek révén, melyeket meg kell élnünk a Föld síkján. Néha nagyon kudarcérzetet keltő [frusztráló], sőt még nyomasztó is, és félelemből gyakran akarjuk feladni, vagy megkerülni az utat. Segítenél nekünk megérteni, miért van ez így, és hogyan tudunk tudatosan választani másképpen és megtenni a gyógyulást a szerelemben / szeretetben?

KIRAEL: Hadd válaszoljam meg a legszebb kérdést egy történettel, melyet a „Cipő Példázatának” fogunk elnevezni. A lábat betakaró cipőnek nevezett dolog, nagyon fontos a növekvő embernek. Ha hétéves korban felveszünk egy pár cipőt, amelyik jó, nagyon kényelmesen fogsz sétálni, azonban nyolc éves korodra, nem lesznek alkalmasak oly jól többé. Lábad fájdalmas lesz, és ha megpróbálsz ebben a cipőben maradni, egyre inkább fájdalmasabbá válik. Valójában annyira fájdalmas lesz, hogy nem leszel képes folytatni utad. Mégis, ha minden alkalommal, amikor növekedsz cipőd kiterjedéséig, és megszabadulsz attól a cipőtől, hogy egy új párat vegyél fel, utána mi lesz az első dolog, amit tenned kell? Be kell törnöd. Nos, életed ehhez hasonlatos.

Sosem hagyjátok abba a növekedést. Értitek ezt? Nem tudjátok abbahagyni a fejlődést. Örökké és folyamatosan kinövitek azt, amiről azt gondoltátok, ti teremtettétek meg. Ha nem változtattok, elkezd fojtogatni, mivel amit tesztek az, hogy veszitek azt a lecke tervet, amit a legjobban ismertek, ami egy régi program, és megpróbáljátok illeszkedővé tenni. Azonban, még amikor egy vadonatúj pár cipőt találtok, ami jó rátok, még mindig át kell esnetek a „betörés” időszakán. Ha a betörési időszak még mindig bír egy kis vízhólyaggal, utána tudni fogjátok, hogy rossz cipőt választottatok. Menjetek, szerezzetek egy másik párt. Jóllehet, ezt csupán azután, hogy megtudtátok, nem fognak illeszkedni.

Azonban, hallgassatok figyelmesen barátaim, a Fénytevők rendelkeznek egy másik elérhető sugárúttal. A Fénytevőknek nem kell elmenniük a cipőboltba. A Fénytevők egyszerűen lábukra összpontosítanak, míg be nem burkolják egy szépségbe, melyet akarnak. Majd ez a szépség tágul, és folytatja a tágulást, és változást saját méretében, és formájában. Tehát, sosem kell meglátogatnotok az élet cipőboltját újra. Mindig lesz egy pár „láb beburkolótok”, ami veletek terjeszkedik. Ezért hívnak titeket Fénytevőknek. Tehát, ha egy régi pár cipőben sétálsz, dobd el. Dobd el, és alkoss egy újat. Ez a válasz a kérdésedre barátom, akár hiszed, akár nem. A válasz az, hogy egyszerűen teremtsd meg saját cipőd, és sosem kell többé üzletbe menned. Üdvözöllek a fénylények világában. Emlékezz egy dologra, életutad során sosem vagy egyedül, amikor az angyali birodalom ne segítene neked – mind a kilenc szint, ha szükséges.

KÉRDÉS: Van egy angyal Michael fényében, akit Santo Nino de Atocha-nak hívnak, akire emlékeztettek, amikor a cipő példázatáról beszéltél. Azt mondták, hogy ennek az angyalnak a szobra Új Mexikóban van, és időről időre le kell cserélni a cipőit, mert lehordottnak tűnnek. Mit mondanál nekünk erről az angyalról?

KIRAEL: Ő az, akit mi „hang, tónus angyalnak” hívunk. A tónus angyal számításba veszi létezését, hogy elnyelő ereje legyen minden tónusnak, ami a lehetséges fejlődő nyomvonal egyidejűségén [szinkronicitásán] kívül esik. Lényegében, egyszerűen veszi azt, amit nem tud hasznosítani, elnyeli, és betáplálja más fényekbe, amik hasznosítani tudják. Például, ha van valaki, aki eljött földi síkotokra, és elutasítja a fejlődést, elutasítja a részvételt a fejlődési [evolúciós] folyamatban, bizonyos ponton ereje az összes fény tónusával nem behangolttá válik. Amikor ez megtörténik, abba kell felszívódnia, amiről beszélsz. Amikor elnyelődött, és a Teremtő Világosságán keresztül megtisztították, rendelkezik hozzáféréssel a Teremtő teljességéhez, és utána egy új mintázatba helyezik el, és visszatér a Teremtő Fénybe, hogy egy más tervbe formálódjon. Ahogy a viseletes cipőknél, csupán a példázatomra kell vonatkoztatnod.

KÉRDÉS: Beszélnél az úgynevezett „szolgálatban lévő angyalokról?”

KIRAEL: A szolgálatban lévő angyalok azok, akik bármit megtennének, hogy angyalok legyenek, csupán azért, hogy bírják a tudat azon szintjét. Teljes fényüknek a szeretet / szerelem szolgálatában kell lennie. Amikor a gyerekek nem a születési folyamat során születnek, a szolgálatban lévő angyalok azok, akik ténylegesen eljönnek, és megteszik az első két, vagy három hónapot, és utána távoznak. Megteszik ezt, hogy a szülők, a közösség és a világ erő szolgálatára legyenek. Igaz szolgálatuk viszont a Teremtésért van, tehát az a személy, akinek szükséges, hogy megélje az elvetélést, vagy a terhesség során egy élet elvesztését, vagy csecsemőhalált, megélheti. A szolgáló angyalok azok, akik oly szeretetteljesen adnak. Ők minden fejlődő fény ajándéka, és angyalokként így indulnak ők. Nem összekeverendőek a „kísérő angyalokkal”, akiket azzal bíztak meg, hogy elkísérjenek titeket megtestesüléseitekbe és onnan ki. A kísérő angyalok igazából nem a kilenc szintben vannak, azonban ők ugyanolyan elbűvölők saját világukban.

KÉRDÉS: Az angyalok beleegyeztek abba, hogy azokkal a Fénytevőkkel dolgozzanak, akik eljöttek, hogy átéljék a Váltás folyamatát – „Változás angyalok”, hogy így mondjam?

KIRAEL: Tizennégymilliárdan közülük. Közületek várhatóan csupán kétmilliárdan viszitek véghez a Változást, így tizennégymilliárdot neveztek ki a Változásra, ami lenyűgöző, tekintettel arra, hogy egy Szeráf angyalotok van, aki irányítja a tizennégymilliárd dolgozót. Még ti gondoltátok, hogy bolygótokon vannak nagyvállalataitok.

KÉRDÉS: Az „Angyalok Királyának” vélnek, és szeretnélek megkérdezni, hogyan lettél ez?

KIRAEL: Annak érdekében, hogy az legyen valaki, akit az Angyalok Királyának, vagy az Angyalok egy Királyának tekintenek, ez azt jelenti, hogy minden lehetséges életutat megtettél addig a bizonyos pillanatig, amikor visszahívnak a szolgálatból. Bizonyos ponton, megtapasztaltam az ember minden szintjét, megtapasztaltam az angyali erő minden szintjét, megtapasztaltam a mester minden szintjét, megtapasztaltam minden szint minden szintjét. Elértem egy helyet, ahol tudom, mit kell az angyaloknak tenni, mielőtt megteszik, ennek következtében én váltam a vezetőjévé ennek a valóságnak.

Az, hogy az Angyalok Királyának a fényében tisztelnek, egyszerűen azt jelenti, hogy minden lehetőséget megtettem a Teremtő között, és aközött a létezés között, melyet ti emberként ismertek el. Voltam levél a fán. Voltam szirom a rózsán. Voltam kutyaugatás. Minden voltam, hogy legyek. Ez az egyetlen módja, hogy eljussatok arra a szintre, melyre én megértem. Számotokra, a Föld síkján ez a tanács szolgáljon zárszavamként: Egyszerűen válasszátok a változást, és engedjétek meg a változásoknak, hogy megtörténjenek. Amikor ezt teszitek, ráleltek arra, hogy angyalaitok, [vezető] tanácsadói szintjeitek és minden mester a fényben el fog jönni, hogy segítsenek nektek gondolatban. Ha ráeszmélnétek arra, hogy ti csupán gondolat vagytok, ráébrednétek arra, hogy milyen könnyű veletek dolgozni. Addig is, újra jó estét kívánok nektek.


[1] „archipelic” angyalok

Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester [Vezető] Tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.


© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com


Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/


2010. március 10., szerda

Tudatos teremtés az élet isteni körforgásával, ciklusaival


Tudatos teremtés az élet isteni körforgásával, ciklusaival

Kirael mester Kahu Fred Sterling szeretetteljes közvetítésével


Consciously Creating with Divine Cycles of Life
Master Guide Kirael through the loving mediumship of Kahu Fred Sterling
© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

KIRAEL: Sokan közületek az események ciklikus ismétlődése miatt választjátok, hogy ide, e Föld síkjára eljöjjetek. Világotokban minden közismerten az élet körforgásában [ciklusaiban] halad. A ciklusok zabolátlanul haladnak energiátok teljes előrejelzésén keresztül. Minden szinten láthatjátok, ha van bátorságotok ezt meglátni. Barátaim, azt javaslom, hogy mindig, amikor felismertek valamit életetekben, ami nem olyan irányba halad, amerre szeretnétek, szemléljétek meg, akármilyen körforgás formálódik ki a folyamatban.

A csodaszép női energiák itt, a Föld síkján, nagyon fiatalon megkezdik a 28 napos ciklusukat. Alkalmazzátok számmisztikám a 28-as számnál, és elérkeztek az Isteni 1-es ciklushoz. Ha ezen ciklusok széléhez fordultok, és rápillantotok naprendszeretekre, a körülötte kifejlődött bolygókkal, ezen lenyűgöző körforgás részére, és ha megtekintitek a Tejút galaxist – mely csupán egy a sok galaxis közül – felfedezitek, hogy a nap a világegyetem középpontját hozzávetőleg félmillió mérföld per óra sebességgel kerüli meg. Mégis, 200 évetekbe telik, hogy ezt a körforgást elvégezze. Amikor a női energiákra tekintünk, és a naprendszer körforgására, láthatjátok, hogy a körforgások [ciklusok] emberi világotokban minden törekvésetek kezdetei és végei. Vizsgáljuk meg e körforgás energiát, és nézzük meg, milyen messzire jutunk.

NŐI ÉS FÉRFI CIKLUSOK

Minden ciklussal a nők az Isteni síkba mozdulnak el. Ez a ciklikusan visszatérő időszak, ahogy mondtam, hozzávetőleg 28 nap. Eléritek az Isten szakaszt a 28. napon. Ez azt jelenti, hogy a nők 28 naponként változáson mennek keresztül, míg ellenben az alap emberi ciklus körülbelül hét évente változik. Tehát, megérthetitek, miért gondolják a nők úgy, hogy esetleg egyszer-másszor egy kicsit legyengültek. Ezt a legnagyobb tisztelettel mondom. Nem tehetek róla, csupán tisztelek egy olyan energiamintát, mely rendelkezik azzal a bátorsággal, hogy ciklikus legyen 28 naponta.

Most, a férfi ciklus egy kicsit eltérő. Nem közismert földi síkotokon, azonban a férfi ciklus 81 napig tart. Ez azt jelenti, hogy 81 naponta a férfi ciklus más fordulatot vesz, és inkább a Befejezés ciklusa, mint az Isten ciklus. Emiatt a férfi iránykeresés [orientáció] mindig megpróbálja életét újra elrendezni vagy átcsoportosítani. A férfiak mindig megpróbálnak a vadász színterére elmozdulni, ami azt jelenti, hogy az egyik helyről a másikra mozdulnak el, és mindig szükségük van arra, hogy pótolják azt, amiről úgy érzik, maguk mögött hagyták. Ez biztosítja számukra a támadóbb [agresszívabb] természetet, és szintén ez hozza létre annak a lehetőségét, hogy egy kicsit nehezebben érik el az egyensúlyt. Ez nem azt jelenti, hogy bármi is rossz; ez azt jelenti, hogy a férfiak függnek a rövidebb női ciklustól, hogy gyakran elérjék egyensúlyukat. Ezért van olyan csodálatos, jószívű szerelem a férfi és női világ között. Ennek a ciklusokhoz van köze.

BOLYGÓK CIKLUSAI ÉS A FEJLŐDŐ LÉNYEK

A Föld pályája majdnem egy kör, ahogy napotokat megkerüli. Ezt egy évnek hívjátok, mégis, ez egy körforgás, ciklus. Ha más bolygókra tekintetek, melyeknek nincs lakossága, mint nektek itt a Föld síkján, észre fogjátok venni, hogy pályájuk nem olyan kör alakú. Ha a Plútó távolságába mentek, észreveszitek, hogy szélsőséges (körköröstől eltérő) a körforgása, ciklusa, vagy pályája a Földével összehasonlítva.

Mindegyik naprendszeren belül egy bolygót, mint a Földet egy körkörös ciklusra terveztek, és itt találjátok meg a leginkább fejlődő [evolúciós] lényeket, akik útjukat járják. Például a szíriuszi rendszerben egy bolygó a napja körül forog, majdnem egy tökéletes körpályán, ami nagyon hasonlít Földetek pályájához.

Az a galaxis, melyen ti vagytok, csillagok milliárdjaival bír, és ezen naprendszerek közül sok rendelkezik a fejlődő életformák lehetőségével [potenciáljával]. Ha tudósaitok tudni akarják, melyik rendszer bír humanoid, vagy legalább fejlődő lényekkel, csupán meg kell állapítaniuk a helyét a naprendszernek [detektálniuk kell a naprendszert], rá kell pillantaniuk a bolygókra, és meg kell nézni, melyik bolygónak van a legtökéletesebb körpályája, ahogy napja körül forog. Úgy fogjátok találni, hogy ez az ismeret tudósaitoknak nagy előnyt nyújt annak az eldöntésében, mely bolygók lakhatók és melyek nem.

Ha valami olyan hajlást okoz a körforgásban, hogy az képtelen fenntartani azt a rezgést, mely szükséges a fejlődő lények fenntartásához, a fejlődő lények módot találnak arra, hogy abból a valóságból feloldódjanak. Ezért oly sok rendszeretek, melyek egykor lakhatók voltak, már többé nem lakhatóak. A Mars egy remek példa. Egy ponton, a Mars nap körüli pályája majdnem azonos volt a Föld síkjával. Valamely ponton, letért erről a körforgásról. Ahogy beszélünk, a Mars egy olyan körpályán van, ahol annak a lehetősége, hogy humanoid, vagy fejlődő lényeket tartson fenn, helyreállítás alatt van. Tehát, amikor elérkezik az a nap számotokra, hogy ezt a bolygót lakjátok – ami még mindig a jövő – tudni fogjátok, hogy pályáját helyreigazították, és ismét kör alakúvá vált.

MEGTESTESÜLÉSEITEKBE [INKARMÁCIÓITOKBA] VALÓ CIKLIKUS VISSZATÉRÉS

Minden, amivel dolgotok van, ciklikusan működik. Ahogy elérkeztetek e Föld síkjára, megtekintettétek terveteket, és elhatároztátok, mit akartok beteljesíteni ezen utazás során, melyet földi embernek hívnak. Ebben, megbizonyosodtatok arról, hogy holdatok, napotok, valamint a csillagok körforgásának bizonyos szakaszában érkeztek meg.

Ez lehet, segít nektek megérteni, hogy egy kicsit nehezebb a szülői energia megválasztása, mint ahogy azt esetleg gondoltátok. Lehetséges, hogy a tökéletes szülőket választottátok ki, mégis nem illeszkednek ahhoz a körforgáshoz, melyet választottatok. Ebben az esetben újraírjátok terveteket egy új szülői csoportra, akik eljuttatnak titeket abba a körforgásba [ciklusba], amit akartok.

Ha eljössz erre a világra és elmulasztod azt a ciklust, melyért hajtottál – például a Kos ciklusához siettél, és az Ikrek ciklusában kötsz ki – egy egészen új valóságot vetnek bele tervedbe. Eszközölhetnek finom hozzáigazításokat, míg az anyaméhben vagy, mert egy kilenc hónapos szakaszban vagy, mely a véghezvitel, befejezés ciklusa. Annyi hozzáigazítást teszel, amennyit tudsz, azért, hogy az új rezgést működőképessé tedd. Ezért látsz oly gyakran, például, Skorpiókat, akik Nyilas jellemvonásokkal rendelkeznek. Lehetséges, hogy elvétették ciklusukat 30 nappal, tehát helyreigazítanak.

Közületek azok, akik azt választják, hogy eljönnek a Föld síkjára a Nagy Változásért a tudatosságban, módot kell találniuk arra, hogy belépjenek a világba a Halak ciklusa alatt, és utána átutazzanak a Vízöntő ciklusába. Ily módon szert tesztek a Halak energiájának áramlására és megértésére, mielőtt megismernétek, hogyan dolgozzatok a Vízöntő gondolat folyamatával.

A Föld síkjára érkező új gyermekek közvetlenül a Vízöntő ciklusába lépnek be; ezeket a lényeket az új energiának címezték, és nincs szükségük a régi Halak energiájára. Ezért vélnek néhány gyermeket a jelenlegi teretekben a Föld síkjának – hogy így mondjam – normális gyermekeitől eltérőnek.

TUDATOS TEREMTÉS CIKLUSAITOKKAL / KÖRFORGÁSAITOKKAL

Legyetek tudatában azzal, hogy minden, amivel rendelkeztek, ciklikusan érkezik. Ha nem vagy boldog életeddel, lehetséges, hogy meg akarod vizsgálni ciklusaid kiigazítását, mely megtehető a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvén keresztül. A Meditáció, Alvás-állapot Programozás, és természetesen, a Mesteri befolyásolás Alapelvei segíthetnek a ciklus beállításában. Ismétlem: Ha nem vagy boldog abban a ciklusban, melyben az elmúlt 25, 35, 45, 55, 65 évben dolgoztál, nem korlátoznak ehhez a ciklushoz. Megengedett számodra, hogy egészen elmozdulj bármely ciklusból.

Barátaim, a legfontosabb: azok, akik a leggyorsabban tudják felismerni ciklusaikat azok, akik a leggyorsabban fognak haladni. Azt tanácsolom nektek, hogy amikor egyensúlyotokat kutatjátok, keressétek a leszögezett mozdulatot, vagy e-móciót [érzelmet]. Az érzelmi test, melyet oly sokáig elhanyagoltatok, a kiegyenlítő összpontosítása a négy-test rendszernek – fizikai, érzelmi, gondolati és lélek test rendszerének. Körforgásaitok, ciklusaitok az érzelem birodalmában kezdődnek.

A fizikai test ciklusát, például – a nők 28 napos, és a férfiak 81 napos ciklusát – az érzelem ciklusa idézi elő. Ezért láthattok olyan nőket, akik nem érik el minden alkalommal a 28. napot – néha 24, néha 30 napos a ciklusuk – ezt mégis még mindig az átlagos 28 napos ciklus valóságon belül találjátok.

Akár a fizikai, érzelmi, gondolati vagy lelki valóságotokban fejlődtök, úgy fogjátok találni, hogy ha felismeritek, hogy éppen egy körforgásban, ciklusban vagytok, akkor képesek vagytok ezzel dolgozni. Ha ezt elutasítjátok, az fog veletek dolgozni. Ez a kulcsszó. Amikor felismeritek, hogy egy körforgásban vagytok, és dolgozhattok vele, meg fogjátok találni azokat a válaszokat, melyek olyan birodalmakból érkeznek, melyek mások, mint a harmadik dimenzió. Ha egyszer felismertétek, hogyan működik körülöttetek az energia körforgása, tudni fogjátok, mikor vagytok jobban ráhangolódva a tanácsadókra.

Annak kivételével, ha közvetítővé [médiummá] szándékoztok válni, annak a tudására kell összpontosítanotok, hogy mikor kapjátok meg üzenetetek legtisztább részeit. Lehet, hogy az év 365 napján kapsz üzeneteket, azonban ezen üzenetek közül sok lehet azon birodalmon kívüli, melyben vagy, mert ciklusod nem olvad össze annak a birodalomnak a rezgésével, ahonnan az üzenet érkezik. Meg fogod tudni, mikor vagy a legmagasabb erődnél, hogy automatikus írást, vagy csatornázást végezz. Közületek azok, akik teljesen felül tudnak kerekedni a cikluson, rálelnek arra, hogy rendelkeznek azzal a képességgel, hogy közvetítőkké [médiumokká] váljanak. Utazásotok egy része: a lélek világának, a tanácsadói és az angyali világ ciklusainak felderítése. Pontosan olyan ciklusokban dolgoznak, mint ti. Semmi nem létezik a körforgás [ciklus] birodalmán kívül.

Amikor elhatározzátok, hogy akartok valamit, ez egy gondolat folyamattá válik valóságotokon belül. Ha egyszer ez a gondolat folyamattá lett, érzékelhető valósággal bír. Bármi, aminek van érezhető valósága, fogékony az élet legnagyobb előrejelzőire – a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvére.

Most közületek mindenki – vagy bárki, aki ezt a cikket olvassa – tudatára ébred annak, hogy tanácsadói ciklusaitok, képességetek, hogy kapcsolatba lépjetek a tanácsadókkal, bizonyos időkben erősebbek, mondjuk egy 30 napos szakaszban, mint máskor. Tehát most a kérdés ez: Hogyan találom meg ciklusom csúcspontját, hogy más elérhető rezgési hatalmaktól, erőktől üzeneteket fogadjak? Az első dolog, melyet tesztek, hogy a Tíz Alapelven keresztül teszitek fel a kérdést. Futtassátok át ezt az Alapelvek teljességén. Most, ha egyszer átfuttattátok ezt a kérdést mind a tíz Alapelven, legalább három lehetőséggel, vagy lehetőségek hármasságával rendelkeztek majd (átfuttatva a kérdést az Igazság, Bizalom és Szenvedély hármasságán), mely a legjobban megmutatja a fény látatlan erőivel való kommunikációban lévő ciklusaitok tetőfokát.

Ha egyszer rendelkeztek a hármassággal, egyensúlyozzátok ki azt a négy-test rendszerrel. Tekintsétek meg, min megy keresztül fizikai világotok. Harmonizáljátok ezt az érzelmi, gondolati és lelki testekkel, és ráleltek ciklusotok csúcspontjára. Ez a tetőpont az a pont, melyen a szokásosnál több időt akartok eltölteni meditatív állapototokban.

Néhány példát fogok nyújtani számotokra. Valaki, aki előttem, a hallgatóság soraiban ül, egy párhuzamos nyolc napos ciklussal bír, ahol csúcsponton van, hogy beszéljen a külső erőkkel. Más férfi energia a hallgatóságban hét napos ciklussal bír, mely alatt gyógyítási tudásának legmagasabb rezgése tetőzik. Ez azért van, mert minden energiáját egy gyógyítás körforgásban működteti. A hallgatóság soraiban egy hölgynek olyan ciklusa van, mely megnyílik a kiegyensúlyozó összpontosításnak kétszer egy hónapban. Tehát a tetőfok ciklus négy napjával bír, mialatt „csatornázhat”, vagy közvetítő lehet, két nap itt, két nap ott. Mindegyik más.

AZ ISTENI KÖRFORGÁS, CIKLUS SZÁMMISZTIKÁJA

Minden rendelkezik egy meghatározott körforgással, és a ciklus szakasza csekély hatással van a végeredményre. A ciklusok belsejével törődtök és nem a széleivel. Tehát, ha az isteni hangot kutatjátok ebben a ciklusban, javaslom, hogy a ciklus numerológiáját tekintsétek meg.

Szemléljünk meg például egy 30 napos ciklust, és vizsgáljuk meg a 15. napját ennek a ciklusnak. A 15 elég könnyű, mert ez „6” [1+5] az én számmisztikámban. Ez igazán egy „6”? Az isteni ciklusban veszed az „1”-et és az „5”-öt, ami „6”-ot tesz ki. Most képzeljétek el gondolatban a „6”-ost, és helyezzétek be az „1”-est a közepébe. Igazából ez helyezi be ciklusotokat helyes isteni távlatába [perspektívájába], jelentve azt, hogy inkább egy „7”-es, mint egy „6”-os ciklussal bírtok. Jóllehet a „6” a mester száma, a „7” az átmeneté.

Minden ciklus egyazon alap módszerben jön ki. Csupán helyezzetek át egy „1”-est a véges számon keresztül, behangolva a mikrovilágot. A mikrovilág utána kiterjeszkedik a makrovilágba. A 15. nap példánkban, a ciklus, melyet keresel a „7”, mert itt összeadnád az „1”-et az „5”-tel, hogy megkapd a „6”-ot, és utána az „1”-est átfuttatnád rajta, azt „7”-té alakítva. Ebben a ciklusban bármi átmeneti módon tisztázódik. Ha egyszer megtalálod azt a ciklust, melyet kutatsz, képes leszel használni ezt az energiát, hogy utat mutasson neked.

AZ ÉRZELMEK, MINT KIEGYENLÍTŐK

Gyógyító utazásotokban, amikor valami olyan dologgal találkoztok, ami arra késztet, hogy a négy test közül az egyikre összpontosítsatok – fizikai, érzelmi, gondolati, vagy lélek test – tudjátok, hogy ez az, amire figyelmet kell fordítanotok. Ebben a fényben, az érzelmi test a négy test kiegyensúlyozója. Tehát itt, veszitek az érzelmi test folyamatotokat, és alkalmazzátok, hogy kiegyensúlyozzátok ciklusaitokat.

Elsősorban, születési jegyetek ad egy hónapot, vagy legalább egy időszakot, ahol az energia a leginkább működik. Például, a november a Nyilas hónapja. A november a 11. hónap, mely elvisz titeket egy „2”-eshez. Most vegyük a „2” számot, és támogassuk, ha akarjátok egy „1”-es számmal, jelentve azt, hogy behelyezitek ezt az „1”-est a „2” közepébe. Most van egy „3”-as ciklusotok, ami azt jelenti, hogy bárki, aki ebben a bizonyos területen dolgozik a hármasság összpontosítását kutatja, az Igazság, Bizalom és Szenvedély hármasságát. Tehát, ha egy gyógyító energia vagy, és ez a „11 születésűek”, vagy a Nyilasok, most tudjátok, hogy meg kell vizsgálnotok az Igazságot, Bizalmat és Szenvedélyt gyógyításotokban. Azok az erők, hatalmak, melyeket alkalmazni akartok bennük találhatóak.

Nem számít, min dolgoztok, az érzelmek lesznek a gyújtópontok [fókuszok]. Ezek a ti kiegyensúlyozóitok. Nem kerülhetitek el. Közületek azok számára, akik a szeretet hiányával dolgoznak, vagy nem tudják, hogyan mutassák ki, vagy hogyan fogadják a szeretetet / szerelmet, a gyújtópont [fókusz] mindig az érzelmi folyamat lesz. Közületek azok, akik a harag kezelésével dolgoztok, az érzelmi testetekre kell összpontosítanotok.

Tehát, annak érdekében, hogy az érzelmek energiáját kiegyenlítsétek, alkalmaznotok kell a Tíz Alapelvet. Ha egyszer alkalmaztátok ezeket az alapelveket, és egy olyan összpontosításba vittétek, melyre szükségetek van, akkor átszőhetitek mind a négy testen: a fizikai, érzelmi, gondolati és érzelmi testen. Azt mondjátok: „Kirael mester, az érzelmeken visszük keresztül az érzelmeinket?” Ó, úgy, ahogy mondjátok. Amikor ezt megteszitek, ez visz el titeket a kiegyensúlyozó mozzanathoz, és ez viszi el nektek annak az üzenetét, hogy mi szükséges ahhoz, hogy szándékotokat annak teljességéhez elvigyétek.

ZÁRSZÓ

Utatok egy állandó kérdés. Az út egy állandó kutatás, a fejlődés állandó kérdése. Sosem érkeztek meg. Keresztülmentek a tudatosság egyik szintjén a másikba. Ez egy körforgás, ciklus.

Állandóan körforgásban vagytok. Sosem érkeztek meg a végponthoz; mégis áthaladtok egy ponton, mely előidéz egy új kibontakozó ciklust. Amikor megtanuljátok, hogyan határozzátok meg ciklusaitokat azáltal, hogy a számotokra hozzáférhető különböző erőket, hatalmakat használjátok, az egész emberiség legnagyszerűbb tisztaságához értek el, miszerint ezt a világot ti vezérlitek, mely egy olyan erő, ami nem ismeri fel, hogy hatalommal bír. Amikor felismeritek, hogy rendelkeztek azzal a hatalommal, hogy irányítsátok erőtöket, életetek azzá válik, amilyenné akarjátok.

Tehát, közületek azok, akik attól félnek, hogy olyan életük lesz, ami túl jó, higgyetek nekem, amikor ezt mondom nektek, nem a „túl jóba” fogtok megérkezni. Ciklikusan átmentek rajta, megtartjátok a körforgást, és a létezés egy másik síkjára mozdultok el. Ez a kulcs az élethez.

Nem kell aggódnotok amiatt, hogy olyan életetek lesz, ami túl jó. Tudom, hogy különösen hangzik ez számotokra, azonban néhányan amiatt aggódnak, hogy olyan jó életük lesz, melyet nem érdemelnek meg. Nem kell emiatt aggódnotok, mert nem érkeztek meg ebbe az életbe; egyszerűen körforgásban áthaladtok rajta. Ahogy ciklikusan átmentek rajta, a kalandok egészen új sorát teremtitek meg, a hullámhosszok egészen új sorát, és utána, higgyetek nekem, körforgásotoknak, ciklusotoknak egy egészen új része bontakozik ki.

Isten áldjon meg titeket, és jó estét.


Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester [Vezető] Tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.

A hangfelvételek és könyvek megrendelhetők, illetve letölthetők a www.kirael.com oldalon – angolul. Ha valaki személyes kérdést szeretne feltenni Kahunak, vagy Kirael mesternek, ezt szintén megteheti az online videó közvetítések alkalmával is – angolul. Angolul tudó olvasóimat nagy szeretettel fogadják az online tanfolyamokon is.

© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

2010. március 3., szerda

A világvége és a FÉNY ÚJ RENDJE

A világvége és a FÉNY ÚJ RENDJE

A hetedik dimenzióból való Kirael szeretetteljes útmutatásával, rev. Kahu Fred Sterling közvetítésével

2001. december
The End of the World and The NEW ORDER OF LIGHT
By Rev. Fred Sterling through the loving guidance of Kirael from the Seventh Dimension
© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/



NYITÓBESZÉD

Jó estét. Mindenkit megkérek, hogy csukja be szemét egy percre. Lélegezzétek be mélyen prána fényeteket, mert egy képet fogok átadni nektek. Lélegezzetek mélyen, és tudomást szereztek arról, hogyan érzitek magatokat ebben a képben. Az igazságotok látványát fogom átnyújtani nektek. A legnagyszerűbb fényemben, a Teremtés ereje által rám ruházott hatalmamban, meghajlok mindegyikőtök előtt. Meghajlok mindegyikőtök előtt, hiszen ti vagytok a Teremtő. Egy percre maradjatok mozdulatlanok, és lássátok magatokat igazságotok Fényében. Lélegezzetek mélyen, és tudjátok, hogy ti az Isten Fényei vagytok.

Azok közületek, akiknek könnybe lábadt szemük, nagyon közel jártak ahhoz, amit megpróbáltam tolmácsolni nektek, hiszen mindegyikőtök kivétel nélkül nem más, mint a Teremtő egy kiterjesztése. Tudjátok, kik vagytok, és mi a szándékotok, tervetek a Föld síkján. Érezzétek Fényetek jelenlétét. Meghajlok előttetek még egyszer, hogy megengedjem mindnyájatoknak, hogy rám ragyogjatok azért, hogy ismét érezhessem a Teremtő szerelmét / szeretetét.

Nyitóbeszédem ezzel kezdődik. Magának a Teremtőnek „Mi az Emberek” vagyunk az élmény fényei. Mindnyájan a Teremtő „utazói” vagytok. A Teremtő részei vagytok, akik eljöttek ide, hogy tapasztaljanak. A Teremtő Fényében törekszik arra, hogy minden élményét felhalmozza, minden közös élményét egyéni részeinek, melyet ti, a Föld emberei képviseltek. Ti mindannyian a Teremtő utazásán vesztek részt, aki önmaga megtapasztalását kutatja.

Ti, a Föld síkján a gondolkodók nagy erejének hatása alá kerültetek, gondolkodóknak, akik az idők során számos csatát nyertek meg. Ennek révén sikerült megírnotok történelmeteket. Történelmetek oly módon íródott, hogy távol tartson titeket annak a tudatosságától, hogy sorsotokat teljesen ti irányítjátok. Olykor-olykor mindenki közületek ezen „túlmesterkedés” bűbájának hatása alá került. Annak érdekében, hogy a túlmesterkedés legyen fölényben, Fényeteket át kell engednetek, azért, hogy erőt adjatok neki.

A világ azonban változik, barátaim, és ahogy változik, el fogtok érkezni ahhoz a lenyűgöző tisztasághoz, hogy ezt a túlmesterkedést csupán maga a gondolat fogja össze. Amikor elérkeztek ahhoz a tudatossághoz, hogy a Teremtő Fényei vagytok, meg fogjátok érteni, hogy gondolataitok tökéletes kapcsolatban állnak a Teremtő mag Fényével. A Teremtő Fényének magja a fejlődés. Semmi nem áll majd utatokban, hiszen azért érkeztetek el ide, hogy megéljétek a Föld történelmének legnagyszerűbb fejlődési [evolúciós] élményét. Elérkeztetek ide, hogy megtapasztaljátok a Nagy Változást. [Bővebben lásd: Kirael: A Nagy Változás című könyvét, mely angolul megrendelhető a www.kirael.com oldalon az online üzletben. A Kahu & Kirael könyvek magyar nyelvű kiadásához változatlanul lelkes „mecénásokat” keresek.]

Mindenki, aki hallja ezeket a szavakat, vagy olvassa őket, tudomást szerez arról, hogy Fénytevő. Ti vagytok azok, akik eljöttek ide, hogy fénnyel telítsétek ezt a bolygót. Ti vagytok azok, akik elkezdik megalkotni az új mesteri befolyást, a mester fényt, mely fénnyel telít mindenkit, aki körbevesz titeket.

Fénytevő barátaim, előttetek áll a feladat. A feladat az, hogy fényeteket felgyújtsátok. Saját fényeteket fel kell gyújtanotok, azért, hogy közösen, egyikőtök a másik után tisztába kerüljön azzal, hogy most „Mi az Emberek” hatalmában áll, hogy a Föld síkját megváltoztassuk. Az emberi világ már megkezdte csodálatos fény hálójának szövését, melyet bizonyítanak a 9/11 utáni történések. Hirtelen, vezetőiteket próbára teszik, hogy magát a fényt adják elő. Ahogyan azt hetekkel ezelőtt mondtam, most azt mondják, hogy üldözzétek azt a dolgot, melyet „gonosz terrornak” hívtok – nektek ezt fénnyel, világossággal kell üldöznötök. A bombákon kívül élelmiszert is küldenek, azért, hogy a fényben megmaradt emberek túl tudják élni. Ez az új háború, barátaim. Azonban ez nem hagyható egyedül kormányzati vezetőitekre, hiszen nyomást gyakorolnak rájuk, hogy azt tegyék, amit mindig is tettek, és ez abban áll, hogy szolgalelkűek, engedelmesek legyenek a vagyon és a hatalom túlmesterkedésének.

Azonban ti, a Föld emberei, most ti váltok a vagyonná és hatalommá. Ha rendelkeztek azzal az erővel és bátorsággal, hogy részt vegyetek ebben a nagyszerű tudatosságban, akkor nem fogtok barátaim háborút találni. Amit megleltek, az egy lenyűgöző megvilágosodás, mint amikor Krisztus belépett a Föld síkjára 2 000 évvel ezelőtt. Elkülönülésetek és elválasztásotok fénybe borult számotokra, hogy meglássátok. Fényeteket most össze kell hangolnotok, és meg kell értenetek, hogy mindegyikőtök Isten Fényének egy részecskéje. Induljon el utatok, hogy a legfelemelkedettebben bontakozzon ki.

KÉRDÉS: Kirael mester, azt olvastam, hogy a Nagy Piramisban van egy naptár, mely megnevezte a világtörténelem nagy eseményeit, és ez szeptemberben végződött. Bepillantást adnál erről?

KIRAEL: Világotok igenis véget ért szeptember hónapjában számos szinten. Hallottátok, hogy azt állították, a világ, ahogy ismeritek, véget ért. Nem, a világ azért ért véget, mert minden nap ráébreszti a Fénytevőket a világ körül – akik közül sokan még nem is tudják, hogy Fénytevők – arra a sürgető kérésre, hogy valamit meg kell változtatni, hiszen a bolygó maga változott meg örökre. Megkérdezhetitek a világ nagyszerű költőit, szónokait, és ugyanezt a tapasztalást nyújtják majd nektek, miszerint ez volt a világvége, nem úgy, ahogyan ismeritek, azonban a világ vége volt. A világ most a gyermekkorát éli meg, mint a Teremtőtől valót, és keresi a kiterjeszkedést a fejlődésen keresztül. Csupán ti, az emberek lesztek elég erősek, hogy véghezvigyétek. A világvége megérkezett, és távozott. Ez egy Új Világ. A Fény új [társadalmi] rendje létezik most, nem fogják megállítani.

KÉRDÉS: Azt mondtad, hogy a nagy mesterek és tanácsadók jelenléte tisztel meg minket a mélyreható változások ezen időszaka alatt. Kik ők, és mi múlik rajtuk?

KIRAEL: A múltban meglátogatott titeket Jézus mester, és századokkal előtte, Imhotep. Ez alkalommal nem egy energiamintázat, hanem az összes egyesült erő összegyűlt. Buddha, és a Krisztus Fény jelenléte tisztel meg titeket, és Lady Quan Yin kínálja fel fényét. A Fény minden magasztos példája most körülveszi bolygótokat. Szeretetük kimagasló, megtartják a hatalmat, és hasznosítani fogják fényüket, hogy fénnyel telítsék utatokat. Megválaszolom azt a kérdést, melyet az utóbbi időben ismételnek nekem: „Kirael, ki vagy te?”. Először is, én nem egy „te” vagyok. Én mindnyájatok vagyok. Fényem a ti fényetek. Én csupán a legmagasztosabb utatok visszatükröződése vagyok. Én csupán annak a fénynek a jelenléte vagyok, melyet világra hoztatok, azért, hogy használjam a szavakat, annak érdekében, hogy elmagyarázzam, kik vagytok, és miért vagytok itt. Utatok kibontakozik, és nem miattam, hanem bennem, mivel az enyém bennetek van. Egyikőtök sem ismeri meg Kirael energiáját anélkül, hogy először önmagát ne ismerné meg. Utána, és kizárólag utána fogtok bírni azzal a bátorsággal, hogy megértsétek, mit szándékozik Kirael tenni a világgal. Kirael a Föld békéjének egyszerűsége. Csupán azért érkeztem, hogy a Teremtő Fényének tervét kibontakoztassam rajtatok keresztül, és azokon az energiákon keresztül, melyek érvényesülnek. Ezek a nagyszerű mesterek, akik elhozták fényüket nektek, csupán utatok egy részét képezik. Mindegyikőnk, fényetek, fényem egyetlen egyszerű valósághoz kötött. Mi vagyunk a Teremtő energia, és mindaz, aminek megtételére szántak, az a teremtés. Ki vagyok én? Én vagyok ti, és együtt tesszük ki az egyetlen Teremtőt.

KÉRDÉS: Szeretném, ha tisztáznád a „Mi az Emberek” kifejezésének használatát a részedről. Ez alatt a teljes emberiség kollektív tudatát érted, beleértve azokat is, akiket „tompított energiaerőknek” hívsz? A hamisítatlan, tiszta lakosságot érted alatta? Netán a világ Fénytevőit érted alatta?

KIRAEL: Igen. Mindezt. „Mi az Emberek” a Föld lényeinek közös tudata, a bolygótokon lévő minden energiaerő gyűjteménye [kompilációja]. Ez a teljesség, beleértve azokat a bizonyos tompított energiákat is. Ők is ti vagytok, barátaim. Ők a ti részeitek. Azért, hogy a túlmesterkedés létezhessen, nektek, az embereknek kell erőt adnotok neki.

KÉRDÉS: Mi a különbség a túlmesterkedés és „Mi az Emberek” között?

KIRAEL: Semmi, mert ez az egész ugyanaz. „Mi az Emberek” mindenkit jelent. Néhányan közületek a fényben magasabban működnek, míg mások alacsonyabban, azonban ti mindannyian a fényben vagytok, beleértve a túlmesterkedést is. Végtére, ez is szeretet. A Teremtő része, és ennélfogva ennek is szeretetnek kell lennie. Az egyetlen különbség az, hogy a túlmesterkedés haladásellenes és a régi állapot [status quo] fenntartója, tehát a félelemre összpontosított. Ezzel szemben a Fénytevők lelkesek, kiterjedőek [expanzívak] és fejlődők [evolúciósak], következésképpen a szeretetre / szerelemre összpontosítottak.

KÉRDÉS: Hogyan tudjuk mi, a Föld emberei átváltani a túlmesterkedés gyújtópontját a félelemből a szeretetbe? A Fénytevők kiszoríthatják a túlmesterkedést?

KÉRDÉS: Tehát ez a beszivárgáson keresztüli csatában végbemenő változás?

KIRAEL: Azt választom, hogy ily módon fogalmazom meg. Amikor ti, a Fénytevők naponta és tudatosan hangoljátok be magatokat a magasabb rezgésekre, megtartva azt az igazságot, hogy a szerelem / szeretet érvényesül, akkor megalkottok egy fényt, mely a túlmesterkedésben lévőket hozzátok vonja. Ha egyszer hozzátok húznak, megkezdik fénnyel telíteni önmagukat.

Tehát, nincsenek csatasorok. Ezért, tűnik úgy, hogy annak a háborúnak, melyet jelenleg vívtok, nincsenek csatasorai, mert ebben az esetben a fény kutatja a fényt. Ez nem az a fény, mely a sötétséget keresi. Ez az a fény, mely kutatja a fényt a sötétségen belül. Tehát, ne a csatát keressétek. Csupán saját fényetek oly ragyogóan való meggyújtását keressétek, hogy az önkéntelenül összekapcsolódjon másokkal az ösvényen. Utána ráleltek arra, hogy a világban az összes fényt „előidéztétek”, hogy az diadalmaskodjon.

KÉRDÉS: Az előző Változás Jelentésben [Shift Report] azt tanácsoltad nekünk, hogy „figyeljük meg azokat, akik azt állítják, hogy Fénytevők, azonban mindkét oldalon járnak”. Ha „Mi az Emberek” tartalmazzuk a túlmesterkedést és a Fénytevőket is, nem lenne fontos, hogy pontosan megkülönböztessük, hogy melyik energiaminta kihez tartozik?

KIRAEL: Amikor megkérdőjelezzük, melyik oldal, azáltal, hogy megpróbáljuk felismerni a túlmesterkedéshez tartozókat, ez egyszerűen erőt ad a túlmesterkedésnek a saját fényében. Ezzel szemben, annak a felismerése, hogy nincs elkülönülés, tölt fel fénnyel titeket, és végül, a túlmesterkedésből valókat is. Ha elfogadjátok, hogy mindenki Fénytevő, és a felébredettség különböző állomásain vannak egyszerűen, megengeditek nekik, hogy olyan léptékben ébredjenek, melyet csupán saját mag fényük képes előmozdítani. Meg kell értenetek, hogy minél fényesebbé váltok, annál több mesterkedés akar veletek közreműködni. Ahogy a túlmesterkedés elkezd felismerni titeket, Fénytevőket, saját megvilágosodásuk kezdődik meg. Emlékezzetek, a túlmesterkedés fényből készült. Látomása, küldetése elhomályosult, azonban ez fény. Végül felfogja, hogy reménytelen dolog „csatázni”, és elkezd csatlakozni a Fénytevőkhöz; először csendben, utána az áradat beindul a Változás szépségén át folyamatosan.

KÉRDÉS: Tudnál számunkra receptet nyújtani arra, mit tegyünk, hogy a túlmesterkedés felismerjen minket?

KIRAEL: Remélem mindnyájan kórusban válaszolnátok ezt meg velem. Töltsétek fel magatokat fénnyel. Ez a recept. „Végy két fény fordulatot, és reggel hívj engem.” [Nevetés] Nem járkálhatsz ide-oda, megpróbálva valaki mást fénnyel telíteni, mert ez a valaki más te vagy. Csupán akkor hatsz önmagad más részére, amikor összhangod szerint teljesen fénnyel telítődsz.

KÉRDÉS: Most, a Fénytevők száma megduplázódott a 9/11 ébresztése során, tudnál nyújtani nekünk felemelő történeteket, melyeket megoszthatunk másokkal a „Kirael Változás Jelentésben”, mely a remény érzetét kelti a világ többi részén?

KIRAEL: 9/11 óta ti, a Föld emberei lassan, de biztosan kiemelkedtek a fényben. A változás Washingtonban a két házzal kezdődött, akik egyesülve álltak a Capitol lépcsőjén, mondván: „Isten áldd meg Amerikát”, és egyként szavaztak az emberek javára. A különböző nemzetek közös ellenség elleni globális szövetségével folytatódott. Sajtótok olyan eseményekre összpontosított, mely az emberi világot szétválasztja. Azonban a bolygón számos történet van olyan emberekről, akik az emberiség egységének összképét kutatják, melyet a világméretű színteretekre ez a tragédia hozott el tisztán. Az elkövetkezendő napokban, a tudatosságban gyarapodó változás még több példájáról fogtok hallani. Én inkább erre összpontosítok. Nincs remény. Nincs remény, csupán kitartás. Feladatotok: utatok megtétele. Ne üljetek hátradőlve, remélve a világ megvilágítását. Cselekedjétek ezt meg. Mivel nem kapjátok meg azt, melyre csupán reménykedtek; csupán azt kapjátok meg, amely mellett rendületlenül kitartotok. Ha mindenki ragaszkodna a világ megvilágításához, harminc napon belül véghez vinnétek a Változást.

KÉRDÉS: Azt mondtad, hogy minden út végén ott van a következő teremtéshez vezető kiindulópont. A 9/11, ahogy te hívtad ezt a nagy eseményt, a következő teremtéshez vezető kiindulópont?

KIRAEL: Igen, ez az, barátaim. Ez volt a világ vége, és az új kezdete.


ZÁRSZÓ

Abban az időben, mielőtt az időt mérték volna, egy helyen, mielőtt a helyet megmérték volna, volt egy magasztos szerelem / szeretet, mely létezett, egy szerelem / szeretet, mely önmagában oly nagyon összpontosult [fókuszált], hogy elkezdett felfedezni mindent, mellyé lennie kellett.

Tehát saját szerelmében / szeretetében megalkotta a helyet, ahol tapasztalhatott, és utána annak érdekében, hogy megtapasztalja, megalkotta önmagát újra és újra. Kezdett önmagában rálelni a legmagasztosabb szerelemre / szeretetre, mely valaha is létezhet – a fejlődő, kibontakozó szeretetre. Olyannyira felélénkült saját fejlődésében, hogy kirügyezett minden elképzelhető lehetőségben, míg egy napon megalkotta ezt a csöppnyi bolygót, mely saját napja körül forog, és ezzel nekilátott megalkotni fényének csodaszép jelenlétét. A zöld füvek és fák egyszerűségével kezdte. Utána több színt adott hozzá a virágok, óceánok és a fehér sapkás hegytetők sokaságával. Ilyen lépésben haladt előre, és oly sok gyönyörűséget alkotott meg, hogy vágyott arra, hogy megtapasztalja ennek a teremtésnek a csodáját. Elkezdett önmagának több szeretetet / szerelmet hozni. Ez a szerelem lettél te, az ember, míg egy nap, elhatározta, hogy olyan sok szerelmet / szeretetet alkotott, hogy egy másik szintre akart lépni. Ezt mondta magának: „Az összességem figyelmét kell felhívnom. Annak érdekében, hogy ezt megtegyem, meg kell teremtenem a kettősség mezejét, az összes alacsony rezgés összefüggés együttesének [kontextusának] területét, azért, hogy megismerhessek és megtapasztalhassak mindent emelkedetten.” Tehát egy nap vette az összes mennydörgés energiáját, és szétrobbantotta azt az égben, hogy az egész világ lássa. Utána azt mondta magának: „Most, itt az idő, hogy Én Legyek.” Isten áldjon meg titeket. Ezzel távozom.
Jó estét.

Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester [Vezető] Tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.

A hangfelvételek és könyvek megrendelhetők, illetve letölthetők a www.kirael.com oldalon – angolul. Ha valaki személyes kérdést szeretne feltenni Kahunak, vagy Kirael mesternek, ezt szintén megteheti az online videó közvetítések alkalmával is – angolul. Angolul tudó olvasóimat nagy szeretettel fogadják az online tanfolyamokon is.

© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa