2010. január 25., hétfő

Könnycseppek a szövedékben


Könnycseppek a szövedékben:
Hangok, pszichotropikus gyógyszerek*, 

és a gyógyítás

Kirael mester Kahu Fred Steling közvetítésével www.kirael.com


Tears in the Weave:
Voices, Psychotropic Medications, and Healing
© Fred Sterling
Contact:  Lightways Publishing, 3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

Kahu: … „A Harmonikus Összhang” című cikkében, Kirael mester a tudatosság különböző szövedékeiről, szöveteiről beszélt, és arról, hogy a „harmonikus szövet energetikai erői hogyan alkalmaznak nagyfokú nyomást a mátrix szövetre”. Ahogy ez a teljes fény átitatja a mátrix szövetet, és a Fénytevők alkalmazzák a Fényt, mindez az élet szövedékében könnyeket fakaszt.

Közületek sokan, akik ezt a cikket olvassák, lehet, hogy ismernek valakit, aki úgy érzi, illetve esetleg ti érzitek úgy, mintha a Föld síkja elvesztette volna valószerűségét. Vannak, akik úgy hiszik, hogy emberi mércével „normálisként” cselekednek, mégis a népesség többi része azt mondja nekik, hogy nincsen igazuk. Félreértettnek érzik magukat, és nem tudják felfogni, hogy a többiek miért nem látnak olyan tisztán, mint ők.

Ez lehet, hogy azok miatt a könnycseppek miatt történnek, amikről mi beszélünk a szövetben. Amikor az emberek azt választják, hogy mentális bizonytalanságot élnek meg, ez egy választás, melyet azért hoznak meg, hogy számukra megengedjék más valóságok keresését. Ez nem helytelen, ez csupán egy másik lehetőség.

Mi lenne, ha a fényszövet szálai együtt megalkotják az életet, és ez a fényszövet minden lehetőségnek egy bonyolult elegye? Utána képzeljétek el, hogy az erő ezen lehetséges folyamainak összefűzése egyenlő a Teremtő Erővel, és a Teremtő felénk irányuló vágyával, hogy mindent megtapasztaljunk. Meg lehet tölteni minden lehetőséget aggodalommal, vagy élménnyel, ez egyszerűen egy választás. Valóban lehet ez ilyen egyszerű, vagy színleljük az összetettséget, hogy végtelen lehetőségeinket elutasítsuk? Én az egyszerűséget választom.

Sok évvel ezelőtt történt az első találkozásom olyasvalakivel, aki mentális bizonytalanságot tapasztalt meg, amikor bemutattak egy fiatal hölgynek, akiről úgy tűnt, hogy a szeretetben van, mégis azt választotta, hogy befejezi a kommunikációt a gondolatain kívül eső világgal. Ült és hallgatott, amint én kerestem a módját, hogy elérjem rezgésszintjét. Türelmesen mosolygott, utána egyszerűen visszahúzódott saját biztonságos terébe. A leghalványabb sejtésem sem volt, hová vonult vissza, mégis tudtam, hogy védelmezik. Tudtam, hogy nincs ok arra, hogy „berakjam” őt egy létesítménybe, ahol a világ maradék része biztonságban tudná őt. Éreztem, hogy úgy határozott, hogy „szünetet tart” a világban, és belép egy helyre, ahová az úgynevezett „normális emberek” nem mernek belépni.

Körülöttem legtöbben elhatározták, hogy semmit nem lehet tenni. Nem vagyok elmegyógyász, és nincs hivatalos képzettségem ezen a területen; azonban rendelkezem gyógyító erővel, melyre támaszkodhatok. Nem próbáltam „megjavítani” őt, mert nem tört el semmi. Az egyetlen dolog, amit igenis tudtam, hogy ő tanár lesz, ha lesz bátorságom hajthatatlannak lenni együtt tanulásunk útján.

Hogy a hosszú, szeretetteljes történetet rövidre fogjam, idővel visszatért az úgynevezett társadalmi rendhez. Vannak idők, amikor majdnem bűnösnek éreztem magam, hogy visszavezetem őt az emberek világába, akik még mindig azt hiszik, hogy csupán egy „normális” szint van, amely okot szolgáltatott számomra e munkára.

Hetekkel ezelőtt, a Harmadik Dimenzióba való visszatérésem során, egy összejövetel után, melyet Kirael osztott meg Internet rádiós hallgatóságunkkal, elmesélték találkozását egy másik csodálatos lélekkel, aki azt választotta, hogy egy olyan ösvényt követ, mely a társadalom részéről nem tűnik normálisnak. A legegyszerűbb kérdéseket tette fel, és Kirael megragadta az alkalmat, hogy előadja ezt a legmegkapóbb utazást, melyet oly sokan választanak megtapasztalni.

Kirael beszélt neki az új kihívásról, és arról, hogy esetleg úgy tűnik, hogy a világ kívül esik az egyidejűségen [szinkronicitáson] úgy, ahogyan ő lát mindent maga körül. Szólt a gyógyszerek kérdéséről, vitázva ebben a témában, és tudtam, hogy ez bizonyára dinamikus volt. Kíváncsi voltam, mit válaszolt neki, hogy ez alkalommal hogyan járjon életében. Reméltem, hogy meglátom a világot úgy, ahogyan esetleg ő látja. Nem tudtam várni, hogy hazaérjek, és mélyen meditációba süllyedjek, hogy halljam a teljes történetet a Mestertől.

„Ez igen” volt az egyetlen dolog, ami eszembe jutott, amikor Kirael elhagyta a teljes beszélgetést tudatos elmémen keresztül, és kiterjesztette bevezető beszélgetését. Láttam dolgokat, ahogy előtte még sosem, és most több bátorságom van, hogy előmozdítsam gyógyító utam.

Számomra tiszta Kirael üzenete – ha mások figyelmét felkelti – megváltoztatja választásukat, hogy az úgynevezett gondolati „főáramlatba” belépjenek. Szívemben tudom, hogy ez a fiatal hölgy, mint oly sokan mások, miután ezt elégszer elolvasták, biztonságban fogják érezni magukat abbéli tudatukban, hogy azt választják, hogy megtapasztalják ezt az élményt, melyet egy nap úgy fognak látni, amilyen valójában. Üdvözöllek az utazáson!

Mint Kirael minden munkájánál, valószínűleg előnyös, ha ezt szándékának minden szintjén olvassátok, emlékezve, hogy egy olyan emberhez beszél, aki esetleg nincsen teljesen tudatában annak, hogy több mint egy szinten működik.

KÉRDEZŐ: Hello, Kirael mester.

KIRAEL: Jó estét, barátom. Hogy vagy?

KÉRDEZŐ: Jól vagyok.

KIRAEL: A jól jobb, mint a nem jól, ugye?

KÉRDEZŐ: Igen.

KIRAEL: Mit válaszolhatok meg neked kedves lány?

KÉRDEZŐ: Tisztánlátást keresek és egy üzenetet mostani utammal kapcsolatosan.

KIRAEL: Azt mondanám neked, hogy a kérdést egy kicsit határozottabban is előkészíthetted volna. Mégis, ebben a fényben, ez lehetőséget ad nekem, hogy megválaszoljam neked bármely módon, melyről úgy érzem, hogy szolgálatodra lesz. Ami most folyik, kedvesem egy kicsit egyszerűbb, mint ahogyan azt gondolhatod. Ami most történik az, hogy portál típusú energiákkal, vagy a szövetben lévő könnyekkel, vagy a tudatosság különböző szintjei közötti nyitásokkal körülvéve találtad magad. Úgy tűnik, hogy közöttük előre-hátra lengsz.

Azok a portálok, vagy könnyek, melyeket magad körül most felfedezel, okozták számodra, hogy egy kicsit elvesztetted kiegyensúlyozottságod. Ez azt jelenti, hogy egy váltakozó [alternatív] elhajló energia erőben vagy, mivel amikor nem tudod megtartani a középvonalat, úgy ahogyan keservesen próbálod, valójában azokhoz a portálokhoz hajlasz el, amikről beszélek.

Úgy tűnik számodra, és a körülötted lévők számára, hogy egy irányba haladsz, és akkor hirtelen, egy teljesen más célpontra összpontosítva találod magad. Ez azért van, mert még nem rögzítetted önmagadnak ezen bizonyos részét, amely átleng ezekbe az váltakozó dimenziós valóságokba. Lényegében, fényem, átesel a szövetben található könnycseppeken. Lesz, amikor ki kell nyúlnod, és meg kell bíznod valakiben, hogy megóvjon a zuhanástól.

Te, barátom, nem vagy egyedül az ilyen típusú úton. Sok ember van odakinn, aki éppen úgy érez, ahogyan te. Amit ma veled megosztok, szolgálatára lesz azoknak, akik a felébredés ilyen típusát élik meg. Egy földi lény normálisan egy olyan ösvényen jár, amin kevés portál van, vagy amin egyáltalán nincsenek portálok. Sőt, az ösvény általában elég széles, hogyha még egy kicsit meg is tántorodtok, semmi nem történik az úgynevezett szokványostól eltérően. A te ösvényeden azonban, felfedezted, hogy nemcsak jelentősen keskenyebb az ösvény, hanem rendelkezik olyan portálokkal, kapukkal, melyeket az átlagember sosem tapasztal meg.

Te, mint oly sokan mások, lelki szemeiddel látod magad, ahogy tökéletesen rendben jársz az ösvényen, amikor hirtelen semminek nincs értelme. Egy különös helyen találod magad, ahol furcsa emberek olyan döntéseket hoznak, melyek inkább maguknak felelnek meg, mint neked. Ez olyan, mintha egyensúlyi helyzeted a megértés egyik szintjéről elmozdulna egy másikra, és amikor úgy hiszed, megértetted azt a portált, melyen áthaladtál, éppen előtted, ott lesz egy másik.

Ezek a portálok, vagy a szövetben található könnycseppek, elvezetnek olyan energia mintázatokba, melyek vonzóbbak az emberi érzékeknek, melyeket alkalmazol, mert nem korlátozódnak a harmadik dimenziós gondolati elmédre. Amikor olyan tudatossági állapotban vagytok, mint a tiéd, ezeket az energiákat teljesen jól lehet látni. A dolgok szebbnek és ragyogóbbnak látszanak, és ha megpróbálod elmagyarázni ezt másoknak, arra készteted őket, hogy azt gondolják, „eltévelyedtél”.

A világ elvárja tőled, hogy újra kiegyensúlyozd magad bármelyik pillanatban, mégis, ha igazán szeretnek téged, türelmesek lesznek, mert neked, barátom, rengeteg munkát kell elvégezned az általad megtapasztalt többszörös síkon. A sürgetés csupán visszatart téged attól, hogy ezt önmaga teljességében meglásd. Ugyanebben a fényben, barátom, értsd meg ezeket a jóhiszemű embereket úgy, ahogyan tudod, mert ők igazán utad mélységeit nem értik meg.

Tehát, próbáld meg így látni ezeket. Bármikor, amikor behajolsz az egyik ilyen portálba, kölcsönhatásba kerülsz más dimenziókon belüli energiákkal. Ezek nem nyelnek el téged. Ettől visszalendülhetsz, csupán a középpontodra való összpontosítás kérése révén. Az ösvény, bár egy kicsit keskenyebb, mint a normális, még mindig járható. Míg másoknak széles az ösvényük, a tiéd egy kicsit keskeny most. Míg mások tántoroghatnak derűs útjukon, neked ügyelned kell minden megteendő lépésedre. Ahol mások csupán falakba ütköznek, te, baráton, egy portálon esel keresztül.

Most, ösvényed inkább olyan, mint egy kifeszített kötél, amin sosem könnyű sétálni. Javaslom, az egyensúlyod visszanyerésénél engedélyezz egy kis segítséget magadnak. Minden portál, melyet elkerülsz, a széles ösvény megtalálása felé vezető lépés, mely egy olyan ösvény, ahol egyensúlyod a Harmadik Dimenzióra hangolt. A legnagyobb figyelmeztetés, melyet veled megoszthatok az, hogy sose próbálj visszamenni és kitalálni, miért történt meg valami. A gondolat e harmadik dimenziós szintjén alapul az, ha majd megpróbálsz kielemezni olyan történéseket, melyek a valóság más síkján történtek meg. Ez sosem fog működni.

Így, üzenetem számodra leányka az, hogy amikor úgy érzed, hogy elhajolsz az egyik ilyen portálba, vagy könnycseppbe, próbálj meg emlékezni, hogy te irányítasz, és a tőled telhető legjobb módon, kerüld el őket. Hajlíthatatlanul maradj az egyszerű ösvényen.

Barátom, soha ne sétálj olyan világok között, melyekről úgy tűnik, hogy könnyű út lesz. Ahhoz, hogy fenntartsd énkivetítésed ebben a dimenzióban, kell, hogy bírj egy alapvető bátorsággal, hogy itt akarj lenni. A bátorság biztosítja számodra, hogy azokat élet élményeket éld meg, melyek miatt megengedték neked, hogy eljöjj ide. Senki sem véletlenül érkezik meg erre a világra, mert túl sokan vannak, akik vágynak erre az élményre. Szívem fényében, tudom, hogy megtalálod azt a középpontot, melyet kutatsz. Találd meg ezt a teret, és járd ezt a teret, barátom. Ez a tőlem telhető legjobb, melyet tenni tudok röviden.

KÉRDÉS: Az orvostársadalom diagnosztizált valamivel, és én nem szeretem a gyógyszerekre vonatkozó részét. Észrevételeznéd ezt?

KIRAEL: Az egyetlen dolog, melyet mondhatok neked lányka az, amit egy másik emberi lénynek mondanék, és ez az, hogy egy pillanatra billentsd ki magad az egyensúlyból, és hallass a szíveddel. Ha úgy figyelsz, mintha valaki máshoz beszélnék, lehet, hogy lesz értelme számodra. Amikor a harmadik dimenziós agyaddal dolgozol, fontos, hogy ne add át teljes erőd a váltakozó dimenziók világának. A közvetítő egy kicsit izgatottá válik, amikor úgy hivatkozok az agyra, mint a fülek között található húsgombócra, mégis ténylegesen ez minden valójában. A lélektől, vagy felsőbb éntől származó információ szűrőjeként működik. Mint bármely más izomnak, vagy szervnek a fizikai testben, útja során lehetnek törései.

Az agy „áramkör kapcsolási sémájának” lüktetésében, a felsőbb éntől kapott üzeneteket elküldi hálózatának egyik részéről a másikra. Az agynál nem ritka, hogy néha-néha rövidzárlatot okoz magának. Amikor ez megtörténik, a „vevőkészülék”, vagy önmagad emberi-megértési részed befogadja azt, mely hamis jelzésnek tűnik a felsőbb éntől. A pillanatnyi tudatosságodtól függően, harmadik dimenziós agyad megpróbálja összerendezni gondolataid, hogy illeszkedjenek a félremagyarázott üzenetekhez.

Ez okozza a jelzések összezavarodott olvasatát, és úgy találod magad, hogy megpróbálod kiegyensúlyozni a felsőbb énedtől származó félremagyarázott üzenetet a gondolat dimenzió agyi mintázatával. Egyszerűbben, az az ötlet merül fel benned, hogy a tudatosságnak az emberi világ többi részétől eltérő szintjén vagy, és bizonyos ponton, minden elveszettnek tűnik.

Vannak bizonyos lehetőségek, rendellenes folyamatba történő behatolás nélkül, melyeket a test alkalmazhat, hogy helyreigazítsa magát az irányító sugallatok kettős betáplálásához. Az egyik ilyen pozitív külső hatás, mely megvalósul az alternatív gyógymódokkal együtt, a jól megfontolt felvétele a gyógyszerek világának.

Ezek a hatások, vagy gyógyszerek azon energiaívek lelassítására használatosak, melyek összezavarják a fizikai és gondolati testet. Gyakran nehéz megtalálni a megfelelő gyógyszert, hogy feloldják a félrevezető tájékoztatást, melyet mindkét irányból küldenek; jóllehet, egy kis türelemmel, és nyomatékosan a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvével a „kiegyensúlyozót” általában megtalálják. Barátom, az egyik gond az, hogy az orvosi világ gyakran túl sok gyógyszert ír fel, és a személyt mélyebb „börtönbe” küldik. Ezért kell szorosan együtt dolgoznod tanácsadóiddal a folyamatra adott reakciók vizsgálatában, hogy megbizonyosodj arról, hogy a gyógyszeres kezelés a te javad szolgálja.

Van egy kedves fiatal hölgy, akiről a közvetítő beszélt az üzenet elején, aki megtalált egy gyógyszert, mely segített számára fenntartani az egyensúlyt ebben a dimenzióban, mialatt biztosította számára, hogy óhaja szerint utazzon. Megtanulta megfigyelni reakcióit, annak érdekében, hogy a lehető legkisebbre csökkentse a gyógyszer lehetséges mellékhatásait, és érezze tanácsadójának támogatását. Ezen gyógyszerek használata során megkérdezte, hogyan fognak hatni ezek a Változás idején. Biztosítottam őt, hogy fizikai testét akkor méregtelenítik ezen külső hatásoktól. Egy különleges gyógyításban részesül az átmenet során, és többé sosem lesz szüksége gyógyszerre. Még ennél is fontosabb, hogy élete a mostban nagyszerűen kiegyensúlyozott, és ebben végzi el a Változás folyamatában a rá eső részt.

Befejezésül, barátom „egyetlen válasz sem” vet véget az összes kérdésnek. Mégis, fényem utazásában, eljöttem meglátni, hogy a szövedék úgy halad, ahogyan az akarat, szándék formálódik, tehát barátom légy erős, és a legfényesebb csillagként fogod magad látni a mennyekben, és mindenkinek, aki majd olvasni fogja üzeneted, engedd meg érezni a Fény belső hívását. Isten áldjon meg.

KÉRDÉS: Hallom ezeket a hangokat, és nem vagyok biztos benne, honnan érkeznek, azonban nem nagyon barátságosak.

KIRAEL: Nos, barátom, hadd közöljem veled ily módon. Hallgass figyelmesen, mivel szeretném, ha megfontolnád azt, amit mondok. Ahogyan azt jól tudod, egyszer megpróbáltad használni testi folyamatodat, hogy kiszállj a Föld síkjáról [öngyilkosság], és ezt az utazást megtagadták tőled, ugye?

KÉRDEZŐ: Hmm.

KIRAEL: Ez azt jelenti, hogy már megtetted öngyilkossági leckédet egy másik életidő során, tehát ezt az egészet már felhasználtad. Felsőbb éned nem engedett vissza téged újra ebbe a szakaszba, tehát, itt kellett maradnod egy nagyon különleges ok folytán, és az ok számodra az, hogy megtisztulj az összes hibásan működő hangtól, és eljuss az igaz hanghoz. Most hallgass figyelmesen, mert nem gyakran beszélek hozzád, és akarom, hogy meghalld ezt. Emlékszel, hogy egy éjszaka, amikor lakhelyeden ültem azokkal az emberekkel, akik kérdéseket tesznek fel nekem, és érezted, ahogy a nyakad hátsó részét egy energia bizsergeti? Ez azért történt, mert gyorsabban érted el energiám, mint bárki más. Figyelj nagyon, azok a hangok, melyeket fejedben hallasz, mindent megtesznek, hogy fényed összezavarják.

Kik ők barátom? Ők tudatosságod megannyi szintjei, melyeket felhalmoztál a számos életidő során. Csupán annyi valósággal rendelkeznek, amennyit számukra megadsz. Ezek gondolatok, melyek az idők folyamán üldöztek, hogy meglássák, vajon meggyőzhető vagy-e, hogy életet adj nekik. A gondolkodó engedélye nélkül egyetlen gondolat sem rendelkezik élettel.

Megjelennek, ha nem hagyják abba sugallat gondolatok küldését tudatosságodba, és az emberek nem hallgatnak meg, amikor rámutatsz arra, amit mondanak. Ezek a gondolatok bizonyára kifejezésre jutnak gondolkodásodban, és nyilván a legbelsőbb félelmeidből érkeznek. A szexuális felhangú gondolatokat fogják használni, ha ez adja meg számukra az elsőbbséget történésedben. Bármit megtesznek, hogy elfátyolozzák az értelmes hangot.

Azt mondom neked fiam, az igaz hang tőled fog érkezni, és amikor megérkezik, olyannyira telve lesz fénnyel, hogy nem fogod eltéveszteni. Csupán elméd igaz gondolatai érkeznek majd a fényben. Ebben, nem lesz nehéz kitalálnod, melyik valós. Hasonlítani fog a hang arra, melyen Jézus mester szólt 2000 évvel ezelőtt. Ez az igaz hang lesz az, melyen előtte 4000 évvel Buddha mester szólt, azonban nem szabad megengedned ezeknek a csalóka hangoknak, hogy utat hozzanak létre számodra.

Ezt mondod: „Nos, Kirael mester, ha ez ilyen könnyű, egészen jól kiszállok ebből.” Hallgass figyelmesen. Az én megértésemben, látom, hogy orvosod megkért téged, hogy alkalmazz bizonyos gyógyszereket. Azt is látom, hogy mivel abbahagytad a gyógyszerek használatát, a hangok nagyobb erőre tettek szert. Javasolnám, hogy találd meg az egyensúlyt bizonyos alternatív gyógymódok és a gyógyszerek használata között. Ily módon elűzhetőek a hangok, és valós gondolkodásod sokkal tisztább lesz kalandod során.

Ezt mondhatom barátom. Ha nagyon figyelmesen hallgatsz meg engem a következő pár percben, azok a hangok, melyeket hallasz, azok, melyek megpróbálják szétrombolni ezt a beszélgetést, gyengülni fognak. Bízz a családodban, barátom. Nézz édesapád szemébe, nézz bele mélyen, és meglátod az egyik legrégibb harcos barátod. Azért van itt, hogy oltalmazód legyen. Elvégzi feladatát. Meg kell fékezned a hangokat, és bármit is kell tenned, hogy megfékezd őket, el kell kezdened, mert már készen állsz arra, hogy világra hozd az igazi erőt akkor, amikor a világnak a legnagyobb szüksége lesz rád. Köszönöm, és Isten áldjon meg. Mahalo!

KÉRDEZŐ: Köszönöm Kirael mester.

KAHU: Sokan szenvednek az ehhez hasonló helyzetekben a világban. Egyetlen válasz nem nyújt mindenki számára választ, mégis hiszem, hogy Kirael mester betekintést nyújtott számunkra valamibe, melyről keveset tudunk. Imádkozom, hogy továbbítsátok ezt [a cikket] azoknak, akikről tudjátok, hogy azon tűnődnek, vajon elvesztették-e a kapcsolatot a Harmadik Dimenzióval. Nem vesztették el, barátom, egyszerűen hinniük kell a fényben, és hinniük kell abban, hogy meggyógyulhatnak.

Mahalo.

[*] Pszichotropikus: az ideg- és elmeállapotra ható, azt befolyásoló (izgató, vagy nyugtató) Forrás: Idegen szavak szótára


© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

2010. január 19., kedd

Felemelkedés: Mi tart vissza?


Felemelkedés: 
Mi tart vissza?


Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével, www.kirael.com

Ascension:  What’s holding you back?
© 2009 Fred Sterling
Contact:  Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
www.Kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/
KIRAEL: A felemelkedés most életetek részét képezi. Ez utatok tökéletessége, elvégzése, az alkímia végeredménye, a Szignál Sejt Gyógymód és a Tudatos Teremtés Tíz Alapelve. Éveket töltöttem el ebben a dimenzióban ismereteket hozva el nektek, melyek segítenek nektek a felemelkedés ezen útján. Most itt az ideje, hogy közelebbről megvizsgáljuk, mit jelent a felemelkedés, és ezzel mi jár együtt.

Mit vártok ettől a bizonyos eseménytől? Tudni akarjátok, mi visz el titeket a felemelkedéshez? Bátorságot követel, hogy feltegyétek nehéz kérdéseiteket, azon kérdéseiteket, melyek segíteni fognak nektek, hogy saját magatoknak határozzátok meg a válaszokat. Értitek, nem formálhatnátok meg a kérdést anélkül, hogy ne tudnátok a választ, és a felemelkedés adja meg majd nektek a hozzáférést megértéshez, tudatosságotokhoz.

A felemelkedés hathatós. A felemelkedési folyamattal együtt jár a fátylak „lehámozása”, azért, hogy emlékezhessetek arra, hogy már rendelkeztek az összes válasszal minden kérdésetekre. Átjuttok ezen a Nagy Változáson, akár két évbe, öt évbe, vagy csupán öt napba telik. Életetek a ti kezetekben van. Tehát, ha van kérdésetek hozzám, kérdezzétek meg azokat tanácsadóitoktól – tanácsadóktól, angyaloktól, Elvenektől, vagy más csodálatos fénylénytől. Ezek az energiák hallani akarják azt, amit nekem kell mondanom, és a kérdések, melyeket átadnak nektek, a tökéletes válasz napvilágra kerülése érdekében tiszta és egyénre szabott. Azt mondjátok majd: „Ó, Istenem, honnan érkezett ez?”

Ebben a nyitóbeszédben, beszéltem sejt tudatosságotokhoz, mert hiszem, hogy a felemelkedés közelebb van, mint gondoljátok, és most tudatosságotok mélyebb részét akarom felébreszteni. Nem kell várnotok 2012-ig, vagy bármilyen más dátumig, hogy felemelkedjetek a negyedik fénybe. Tehát, tegyétek fel hathatós kérdéseiteket. Rendelkezem a válaszokkal, melyek segíteni fognak nektek, hogy megkapjátok saját válaszaitokat.

DOLGOZZATOK AZ ÚT TÖKÉLETESÍTÉSÉN, ELVÉGZÉSÉN

KÉRDÉS: Hogyan határozzuk meg, mi tart vissza minket a felemelkedéstől?

KIRAEL: A legáltalánosabban, a felemelkedés utatok tökéletesítéséről, elvégzéséről szól, és arról, hogy megtegyétek az öt-vagy-ötven [útját]. Mit akarsz, hogy kijuss ebből az útból? Lehet, hogy Szignál Sejt Gyógymód, vagy Reiki, vagy más módozat tanára akarsz lenni. Bármit is akarsz tanítani, kérdezd meg magadtól, mit tettél idáig, hogy tökéletesítsd tanításod? Megteszed az öt-vagy-ötven útját? Gyakorlod az Alvás-állapot Programozást, a Mesteri befolyásolást, imádkozol, és alkalmazod a Tudatos Teremtés Alapelveit? Hajlandó vagy megtenni mindent saját lehetőségeiden belül, hogy előidézd felemelkedésed életed minden területén?

Annak érdekében, hogy felismerd saját felemelkedésed, szert kell tenned önmagad tudatosságára, azáltal, hogy megteszed az öt-vagy-ötven útját, mely válasz mindenre, amit ebben a dimenziós utazásban teszel. Folytasd az előre haladást, míg el nem jutsz oda, ahol akarsz lenni. Ha bírod a vágyat, meg fogod tenni az öt-vagy-ötven útját, és utad felragyog. Felemelkedésed egy lépéssel előrébb lesz.

BESZÉLJETEK FELSŐBB ÉNETEKKEL

KÉRDÉS: A felsőbb énemmel való beszéd segíteni fog felemelkedésemben, és honnan fogom tudni, mikor beszél hozzám felsőbb énem?

KIRAEL: A felsőbb éneddel történő beszélgetés kiterjeszti önnön tudatosságod, és segít felemelkedésedben. Nem kell kinyúlnod az éteri [szövetbe] felsőbb éned megtalálása érdekében. Felsőbb éned jelen van energiameződben, és válaszolni fog, feltéve, hogy a megfelelő kérdést teszed fel, azokat a kérdéseket, melyek felemelik utad. Felsőbb éned tudja, mi az életutad. Amikor megkérdezed felsőbb éned, ne éld bele magad a válaszba, mert valószínű, hogy azt a választ kapod, amire szükséged van, és nem azt, amit szeretnél.

Az egyik biztos módja annak, hogy tudd, vajon a felsőbb éneddel kerültél-e kapcsolatba az, hogy az automatikus írást alkalmazod. Amikor az automatikus írást gyakorlod, tudni fogod, ha felsőbb éned válaszol, mert nem az anyanyelveden [eredeti szövegben: angolul] fog válaszolni. Inkább gondolatokat küld elmédbe, elméd öt, esetleg tíz, vagy húsz százalékába. Amikor anyanyelveden kérdezed felsőbb éned, felsőbb éned elmegy helyi agyadba, utána összekapcsolódik omni-agyaddal. Amikor megtanulsz hatékonyan kommunikálni felsőbb éneddel, felsőbb éned teljes büszkeségével és erejével fogod megtenni ezt az utat.

Amikor felsőbb éneddel dolgozol, és követed útmutatásait, világod oly módon változik meg, melyre sosem számítottál. Csupán emlékezz erre: sose kérkedj azzal, mit teszel. Ha kérkedsz, felsőbb éned nem fog válaszolni legközelebb, amikor hívod. Nem akar hencegni arról, amit teszel. Ez a lecke terved része.

Felsőbb éned segíteni akar neked, azonban, ha nem fogadod fel, saját útját fogja járni. Azt fogja tenni, amit ő akar. Lehet, hogy a negyedik dimenzióba, vagy más birodalmakba utazik. A felsőbb én a legvadabb elvárásaidat is meghaladóan korlátlan és hathatós.

Ha fel akarod hívni felsőbb éned figyelmét, kommunikálj vele. Juss ki a helyi agyból. Ebben a dimenzióban helyi agyadból működsz, és ez az egyetlen dolog, ami visszatart a felemelkedéstől. Beszélj felsőbb éneddel a felemelkedési folyamat részeként, azonban emlékezz, hogy felsőbb éned csupán akkor válaszol, ha olyan kérdést teszel fel neki, ami felemeli utad, és ha hajlandó vagy megtenni az öt-vagy-ötven útját.

KÉRDÉS: Azt mondod, hogy rendelkeznünk kellene saját bölcsességünkkel? Elvégre, azt mondtad előtte, hogy mi vagyunk felsőbb énünk.

KIRAEL: Rendelkezni bölcsességetekkel egy kicsit túlságosan harmadik dimenziós. Nem kell rendelkeznetek saját bölcsességetekkel. Birtokolni saját bölcsességeteket olyan lenne, mintha behelyeznétek azt egy üvegkorsóba megóvás céljából. Mire jó ez? Csupán fogadd el bölcsességed, ahogy gyarapodik minden nap minden percében, és légy hajlandó megosztani ezt másokkal.

TUDJÁTOK, MIT AKARTOK

KÉRDÉS: Mi a következő kritikus lépés számomra, ami a felemelkedésem illeti?

KIRAEL: A tétovázás az egyetlen dolog, ami visszatart téged felemelkedésed felismerésétől. Tedd le a lábad, és juss el a következő lépéshez. Jóllehet, mielőtt megteszed a következő lépést, el kell határoznod, mit akarsz. Azt kéred tőlem, mondjam meg neked, minek kellene a következő lépésednek lennie, azonban én nem mondhatom el neked, míg nem tudod, mit akarsz. Senki sem mondhatja el neked, mi lesz a következő lépésed, ha nem tudod, mit akarsz.

Itt a bökkenő: Amikor tudod, mit akarsz, nem kell megkérdezned tőlem, minek kellene a következő lépésednek lennie. Tudni fogod, mert dolgozhatsz felsőbb éneddel. Tudja, miről szól életutad. Ha tudni akarod, mi legyen a következő lépésed, tudni fogod azt a kérdést, melyet fel kell tenned magadnak, és utána megkapod a választ. Más szavakkal, tanácskozz felsőbb éneddel. Mindig veled van.

Ha nem akarod megkérdezni felsőbb éned, én segíteni fogok neked, azonban először hozzám kell eljutnod. Én nem vagyok olyan közel hozzád, mint felsőbb éned. Emlékezz, ha nem tudod, mit akarsz, én nem segíthetek neked. Tehát, tudd, mit akarsz. Egész nap tudok neked segíteni, amikor tudod, mit akarsz. Amikor nem tudod, mit akarsz, menj el a tengerpartra [Hawaiin], ülj le a szerelemben / szeretetben és fényben, és határozd el, mit akarsz. Ha igazán akarod, számodra már tökéletesen le lesz fektetetve.

Egy rákos fiatal férfi látogatott meg. Azt mondta: „Valamit akarok tenni, és szeretném, ha segítenél nekem haladni.” Amikor megkérdeztem őt, mi a terve, azt válaszolta: „nem tudom”. Nem tudta, mit akar tenni. Saját maga miatt kellett volna tudnia, mi viszi őt előre. Neked is tudnod kell, mit akarsz, és utána el fogom mondani, mit tehetsz az itt és az ott között, azonban meg kell tenned az utat, az öt-vagy-ötven útját.

Sokan közületek mindennel rendelkeztek, azonban nem tudják, merre mennek, vagy mit akarnak. Amikor tudjátok, mit akartok, és elég mélyen akarjátok, utatokba fog kerülni. Ha író akarsz lenni, tudd, miről akarsz írni. Ne aggódj műved kiadása miatt, csupán írj. Megszerezheted azt, amit akarsz, azonban meg kell határoznod, mit akarsz. A felemelkedési folyamatod része, hogy tudd, mit akarsz.

AZ EGO ÚJRA PROGRAMOZÁSA

KÉRDÉS: Kérlek, beszélj az ego újra programozásáról, a tudatalatti és öntudat összekapcsolásáról, hogy elérjük a felemelkedést, vagy elérjük az öntudatot.

KIRAEL: Az ego egy harmadik dimenziós fátyol rendszer, melyet arra terveztek, hogy igaz természetetektől távol tartson. Az ego nem egy rossz dolog. Inkább, ez az, amire szükségetek van ezen harmadik dimenziós utazás megtételére. A felemelkedési folyamatban újra programozhatjátok az egot, azáltal, hogy tudatosságotok kiterjesztésére tervezett viselkedést elkezditek, az egot kivonva az útból. Ha 21 napig megváltoztatjátok viselkedéseteket, ha ezen időtartam alatt példát [precedenst] alkottok, és tökéletesítitek azt, egy új szokást alkottok meg a tudatosság más szintjein.

Tested kilencvenöt százaléka működik aszerint, amit én tudatalatti magatartásnak hívok. A tudatalatti alatt azt értem, hogy anélkül cselekedtek, hogy elgondolkodnátok viselkedéseteken. Más szavakkal, a viselkedés automatikus, egy reflex, vagy egy szokás. Például, egy olyan cselekedet, mint a pislogás, a tudatalatti elme eredménye. Mielőtt pislognátok, nem kell azt gondolnotok: „most pislogni fogok”. Automatikusan teszitek, gondolkodás nélkül. Ha feldobtok egy labdát a levegőbe, feltételezitek, hogy visszaesik. Nem kell gondolkodnotok azon, hogy vajon vissza fog esni, vagy sem, mert tudatalattitokba beprogramozott, hogy a labda nem tud ellenállni a gravitációnak. Legtöbbetek ebben a tudatalatti állapotban élitek életeteket.

Az öntudatos elme csupán öt százalékban aktív életetekben. Az öntudat alatt azon részeteket értem, amely elmétekkel tudatosan teremt. Bármely adott napon elmétek ezen részének csupán öt százalékát használjátok. Nem agyatok erejéről beszélek. Nem elmétek hatalmáról beszélek, hogy gondolattal teremtsetek. Megtehetitek ezt a harmadik dimenziós utazást elmétek hatalmának csupán öt százalékával. Jóllehet, amikor elértek ehhez a felemelkedési folyamathoz, elmétek hatalma kiterjeszkedik legvadabb álmaitokat is meghaladóan. Az az emberi lény, aki elme hatalmának tíz százalékán dolgozik, hogy alkosson, szinte bármit megtehet. Tehát, képzeljétek el hatalmatokat, ha napi szinten, tudatosan használjátok elmétek tizenöt, húsz, harminc, vagy ennél nagyobb százalékát.

ELMÉTEK MEGSZABADÍTÁSA AZ „AKNÁKTÓL”

A szégyenkezés része ennek a kettősség-dimenziónak. Mégis, ha ezt a mozgató erőt meg akarjátok változtatni, változtassátok meg ezt tudatos elmétekben, utána tápláljátok be ezt tudatalatti elmétekbe. Minden alkalommal, amikor öntudatosan behatoltok tudatalatti elmétekbe, ez az egész szervezetetekre hatással van oly módon, melyet nem érthettek meg. Az öntudat elmétekből eltávolíthatja ezt az aknát. Az öntudat útja magával vonja az ego kiszorítását az útból, a tudatalatti és az öntudatos elme összekapcsolódását, a tudatosság egy új szintjére eljuttatva az elmét. Az öntudat túlhalad az egon, a tudatalattin és az öntudaton, és a kiterjesztett tudatosság birodalmába juttat el titeket, ahol a tanácsadás van jelen. Ennélfogva, egy kérdés feltételekor az öntudat alkotja meg az öntudatot a válaszban, akár önmagadnak, vagy egy olyan energiának tetted fel kérdésed, mint én. Amikor helyesen teszel fel egy kérdést, annak a teljességében válaszolom meg, amit én tudok, és te aratod le az előnyöket.

Amikor tudomást szerzel a tudatosság más szintjeiről, mélyebb szándékkal fogsz pislogni, és meg fogod érteni, hogy egy egyszerű pislogás megváltoztathatja a szél mintázatát a világmindenségben, csakúgy, mint egy pillangó szárnycsapkodása is. Korrigálni fogsz ahol szükséges. Ha túl gyorsan, vagy túl lassan pislogsz, tudatosan korrigálod. Amikor egy mélyebb szinten vagy tudatában világoddal, elkötelezettebbé válsz, és finomabbá válnak igazításaid. Megtudsz valamit, és többet akarsz majd belőle, míg meg nem leled a tudatosság egyre magasabb szintjeit. Ez a kulcs.

Tehát, ezt az egy fogalmat tudd: Mindent megkérdezhetsz önvalód egy mélyebb szintjén, azért, hogy a kérdés energiája bejusson testedbe, és onnan kijusson a tudatosság egy másik szintjére. Ez az öntudat útja, mely a kibontakozó felemelkedésedhez vezet. Rendelkezel azzal a joggal, hogy a tudatosság magasabb szintjeire juss el, hogy csatlakozz erre a „megcsapolatlan” birodalomra, hogy érezd és megértsd azt. Minden alkalommal, mikor kérdést teszel fel magadnak, egy lehetőséget alkotsz meg, hogy megcsapold a tudatosság kiaknázatlan birodalmát. Nem arról beszélek, hogy önmagadtól világias kérdéseket tégy fel, mint „Meg fogom kapni a munkát, vagy lesz pénzem?”. Olyan kérdésekről beszélek, melyek kihívást jelentenek valóságodnak, melyek önvalód részétől érkeznek – mely részed nem részese ennek a harmadik dimenziós utazásnak.

A harmadik dimenziós élményben nem kapsz sok lehetőséget, hogy kiterjeszd tudatosságod. Túlságosan elmerülsz a félelemből a szeretetbe / szerelembe irányuló utazásban. Folyamatosan keresgélsz anélkül, hogy megtalálnád valaha is azt a szeretetet / szerelmet, melyet kutatsz. A trükk az, hogy ne keresd a szeretetet / szerelmet, hanem engedd el a félelmet. Amikor ezt megteszed, megleled, hogy a szeretet / szerelem mindig is ott volt. Természetesen, nem számít, milyen mélyen hatolsz bele a szeretetbe, mindig lesz további megtenni való utazás, mert kiterjedésében a szeretetnek / szerelemnek nincs vége. A szerelemben / szeretetben található meg az összes válasz.

ÉRZELMI FELKÉSZÜLÉS A FELEMELKEDÉSRE

KÉRDÉS: A tolerancia jó módja annak, hogy a felemelkedést hagyjuk megtörténni?

KIRAEL: Toleránsnak lenni felemelkedési folyamatotok lényegi része. Ha igazán toleránsak vagytok, minden ítélkezéstől megszabadultok. Gyakorolhatod toleranciád azáltal, hogy egyeztetsz felsőbb éneddel, mielőtt beszélnél valakihez, vagy hatnál valakire. Amikor fontolgatod, hogy valakivel beszélj, kérdezd meg felsőbb éned: „Mit képes ez a személy kezelni?” A felsőbb éned tudja, mit képes kezelni a másik ember, és meg fogja mondani neked ott, a helyszínen. Első alkalommal, amikor beszélsz valakivel, lehet, hogy egy kissé hátrálnod kell, és egy kicsit szelídebbnek, nyugodtabbnak kell lenned, mint máskülönben lennél. Természetesen, nem számít, milyen szelídnek érzed, sose szalaszd el alapelveid. Mindig mérlegelj.

KÉRDÉS: Ahogy felemelkedünk, egy harcos erejével nemesítjük érzékenységünket és szenvedélyünket?

KIRAEL: Az érzékenység és szenvedély a harcos erejének részét képezi. A fény világában a harcos nem az, aki lándzsát hajít, íjat feszít, vagy fegyvert süt el. A fényharcos tudja, hogy a szeretettel / szerelemmel és a fénnyel nyerheti meg a háborút. Emlékeztet tieteket, hogy célotok elérhető ellenállás, düh, vagy negativitás nélkül.

A fény harcosa beszél, és utána vár a másik személy válaszára, és utána ismét beszél. Folytatni fogja a beszédet, míg a béke létre nem jön kettőjük között, míg útjaik ki nem simulnak. Ha a fény harcosa akarsz lenni, vedd le ujjad a ravaszról. Tedd félre azt az éles kést. Légy igaz önvalód. Csupán a Szeretet / Szerelem és Fény az a két dolog, mely eljuttat téged oda, ahová el akarsz érni. A Szerelem / Szeretet a Fény, és a Fény a Szer-elem / Szeretet.

Ti mindannyian a lelkiség harcosai vagytok, azonban nem kell senkivel harcolnotok. Csupán a szerelemben és a fényben kell megtennetek utatokat. Tehát, lépjetek egyet, utána még egyet, és még egyet, míg el nem éritek a beteljesedést, míg mindenki fel nem ismeri önmaga felemelkedését.

ÉLŐ FELEMELKEDÉS A MOSTBAN

KÉRDÉS: Beszélnél arról, hogy munkánk és a pénz hajszolása hogyan tart vissza minket saját felemelkedésünktől?

KIRAEL: A felemelkedés vonatkozik életutatok minden részére, és ebben benne foglaltatik az, amit teszel, hogy pénzt keress. Ha fel akarsz emelkedni, és mesterségedben tovább akarsz haladni, különbséget kell tenned az állás és a karrier között. Amikor van munkád, ugyanazt a dolgot teszed minden nap. Ha karriered van, minden napod nagyobb kihívást jelent számodra, mint az előző nap, mert mindig előrébb haladsz munkádban. Ha karriered olyan érzés, mint egy állás, mert nem jelent kihívást számodra minden nap, ez azt jelenti, hogy azáltal viszonyulsz munkádhoz, hogy elmész a múltba – más szavakkal, bal agyad azt mondja, hogy te már ezt egyszer előtte megtetted, és ez nem működött, és ezért nem akarod ezt újra megtenni – vagy elmegy a jövőbe, mely még nem is létezik.

A felemelkedés arról szól, hogy mi történik a Mostban. Ha van karriered, mely igazából egy másik szó egy olyan munkára, mely kihívást jelent számodra, melyért szenvedélyt érzel, a Mostban maradsz, mert imádni fogod munkád olyannyira, hogy hajlandó lennél a hét minden napján, a nap 24 órájában ott lenni. A karriered egy út életutadon.

Mindnyájan elmétekben egy karrierrel érkeztetek el erre az utazásra – valamivel, mely motiválna titeket, hogy ne hagyjátok abba azt, hogy még „többre” tegyetek szert. Tehát, ha gondjaid vannak a munkában az előrejutással, ez azért van, mert nem változtattad karrierré. Ha lenne karriered, tudnád, mi lenne a következő lépés, és jobban összpontosítanál utadra, mint a pénzre. Karrierrel bírni egy egyszerű esete annak, hogy munkádra úgy gondolj, mint egy ösvényre, mely elvezet valami nagyobbhoz ugyanazon a területen. Ha tudod, mi a karriered, egyre feljebb és feljebb juthatsz.

Ego éned mozdítsd el, és engedd meg felsőbb énednek, hogy előre haladjon utadon, hogy kalauzoljon téged karrieredben. Eljöttél erre az útra, ahol mindenkinek van legalább egy, illetve lehetőség szerint három karrierje, melyet kidolgozhat. Azt mondom, hogy lehetőség szerint három karrier, mert ez a harmadik dimenzió, ahol a három számmisztikája a gyújtópont. Tehát, még ha esetleg van is egy állásod húsz éven keresztül, lehet, hogy még nem volt meg az első karriered.

A te esetedben, már volt egy pár karriered utadon, és egy másik érkezik, mely nagy hatalommal bír, valamint fénnyel és szeretettel telített. Karriered éppen előtted van. Engedd el a múltat, és mozdulj előre. A következő karriered rád vár.

Most térjünk rá a pénzre. A pénz az, amit alkalmaztok, hogy bevonjátok magatokat ebbe a dimenzióba, azonban lényegtelen a felemelkedési folyamatban. Fontos számotokra, mert így méritek meg a sikert, és ez az, amit használtok ideát számláitok kifizetésére, étkezésetekre, ruházkodásotokra, stb. Közületek nem sokan teremtik elő azt a pénzt, amit akarnak, azonban bármit tesztek, az, amivel meg vagytok elégedve; máskülönben többre tennétek szert. A pénz egy csapásra eltűnhet, és még mindig itt lesztek, hogy megtegyétek utatokat. Tehát, ne összpontosítsatok oly nagyon a pénzre. Inkább, összpontosítsatok arra, amit akartok, illetve arra, hogyan érhetitek el azt a legtökéletesebb módon; utána legyetek hajlandóak megtenni az öt-vagy-ötven [útját]. A pénz cselekedeteitek természetes következményeként fog érkezni.

A VÁLTOZÁS GYEREKEK ÉS PORTÁL DOLGOZÓK

KÉRDÉS: Milyen szerepet játszanak a Változás gyerekek a felemelkedési folyamatban?

KIRAEL: Szeretem azt mondani, hogy minden gyerek hét éves kor alatt Változás gyermek. Mások osztályozták őket kristály és indigó gyermekekként, néhányan közülük az 1980-as években, és korábban születtek, és néhányan most születnek. Azokra a gyerekekre összpontosítok, akik most érkeznek. Ezek a gyermekek sokkal kevésbé fátyolozottak, mint ti, és készen állnak a felemelkedésre, így fáradtak, és egy kicsit mérgesek rátok most, mert látják, hogy a világ nem áll készen számukra.

Az egy, két évesek már összeillesztik szavaikat, hogy kimondják: „nem akarom ezt tenni, ha ez az, amit nyújtasz nekem. Ez nem az, amiért eljöttem ide megtenni. Tudom, hogy Kirael, Kryon, Gaia és minden más fénylény odaát vannak, azonban nem hallom őket, mert anyukám és apukám nem figyel ezekre az energiákra.” Ne álljatok ezeknek a gyerekeknek az útjába. Ne várjátok el tőlük, hogy megtegyék az utat számotokra. Tegyétek meg azt az életutat, melyet meg kell tennetek, és ők ott lesznek, hogy támogassanak titeket, hogy elvigyenek titeket erre az útra. Át fognak ölelni titeket hálával teli nagyrabecsülésben.

KÉRDÉS: Tisztáznád, hogy a felemelkedést követően a külső portál dolgozók fogják megtisztítani a Földet?

KIRAEL: A külső portál dolgozók fogják a félelem bármilyen maradványát feltakarítani, mielőtt a következő dimenzióba értek. Más szavakkal, ez az energia „takarítás” megtörténik, mire odaértek. A tisztítás a fátyol másik oldaláról érkezik majd, és itt lesznek a külső portál munkások. A galaktikus erők szintén utatok részét fogják képezni, viszont nektek kell feltakarítanotok az út rátok eső részét azáltal, hogy cselekvően folytatjátok felemelkedési folyamatotokat.

A NAPKITÖRÉSEK AJÁNDÉKA

KÉRDÉS: Július hetedikén a napkitörések szemmel láthatóak voltak, és változás történt az energiában. Megmagyaráznád ezt a változást?

KIRAEL: A fény látatlan erőiben mi küldtük el a kitöréseket, mert tudtuk, hogy készen álltok rájuk. Ezek a bizonyos napkitörések hosszú ideje a legkiterjedtebbek voltak, az általunk küldöttek közül. Áthatoltak az egész Föld síkján, és felmelegítették testeiteket a szerelem fényével. Felidézték a szerelemhez kötődő melegség érzését. Tehát most közelebb vagytok a szerelemhez / szeretethez, mint a napkitörések előtt. Nem véletlen, hogy a kitöréseket július hetedikén bocsátották ki. Ez a hetedik hónap hetedik napja. Hét meg hét a lemuriai számmisztikában tizennéggyel egyenlő, ami öt [1+4=5], és az öt összességében a szerelemről / szeretetről szól. Szív csakrátok egy jó centiméternyit növekedett az ezen kitörésekből származó melegség következtében.

A Földön mindenkire hatottak ezek a napkitörések, nem számított, hol voltatok, még ha a föld alatt voltatok is. A napkitörések által kibocsátott melegség találkozott az összes negativitással világotokban. Mégis, nem mindenki jól tapasztalta meg az energiát. Néhányan negatívan élték ezt meg, lehet, hogy néhány esetben rosszul, mert néhányatok akkor nem volt kiegyensúlyozott.

Ha a dolgok világotokban nem mennek olyan jól, ne aggódjatok, mert minden tökéletesedik, hála a legutóbbi napkitöréseknek. Egy napba tellett ezeknek a kitöréseknek a kibocsátása, és a fény abszolút tökéletességében történtek. A kitöréseket nektek szánták az emberi világban. Értsétek meg őket és szeressétek őket.

ZÁRSZÓ

A felemelkedés utatok elvégzéséről szól, a szerelem / szeretet és fény teljes sajátosságához [zamatához] hozva titeket. Ez jelenti azt, hogy utatok minden területe felemelkedni készül – melyben benne van munkátok, kapcsolataitok, minden. Legyetek a szeretetben / szerelemben, és tegyétek az öt-vagy-ötven útját, és biztosak lehettek, hogy felemelkedésetek láthatóvá válik és megvalósul, mely igazából annak az igazsága, akik vagytok. Én is tanulom az igazságot, csakúgy, mint ti. Minden, amit ma mondtam, az én igazságom, ahogyan én értem meg az igazságot. Oly sokat tanultam dimenziótokról azóta, mióta eljöttem ide. Azt hittem, gyerekjáték lesz, azonban karrierré vált, és imádom a karrierem.
Isten áldjon meg titeket, és jó estét.
© Kahu Fred Sterling


© 2009 Fred Sterling
Contact:  Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

2010. január 7., csütörtök

Hopi jóslat: Az időtlenség földje


Hopi jóslat:
Az időtlenség földje

Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével


The Hopi Prophecy:
Land of No Time
© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Tel: + 808 952-0880,

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/


KIRAEL: Jó estét. Milyen csodálatos üdvözlés. Köszönöm szépen. Találjátok meg önmagatokban a rezgést, hogy a Teremtő Fényeként felismerjétek egységeteket. Ma a nagyszerű hopi törzsről fogunk beszélni.

Nem azért vagyok itt, hogy felidézzem a hopi mondát, vagy hogy helyesbítsem jóslatukat. Inkább azért, hogy tiszteljem fényüket. Ők energia jelzőtüzek, mert ezt a világot félretették. Hamarosan saját szívetekben találjátok őket ébredezni.

Mint a közvetítőm, közületek, akiknek esetleg van némi őshonos amerikai vér ereiben, megértik, miért becsülöm ezt a jövendölést. Megértem, szeretem és tisztelem – és ha akarjátok – a hopi véneket, és a törzseket, melyek megelőzték őket. A hopi energiákat szétosztották azok között, akik a modern világban akarnak élni, és azon nagyszerű vének között, akik még mindig fenntartják elődjeik útját. Ma javarészt a vénekről fogunk beszélni. Amit mondok, kérlek, ne véljétek igaznak, vagy igaztalannak, hanem a tapasztalás fényeként tartsátok meg, mely segít nektek egy magasztosabb megértésre eljutni.

Ajánlani fogok nektek néhány hopi történetet, ahogyan én láttam őket kibontakozni a hetedik fényből – mely az időben egy hely, ahol én létezem, csakúgy, ahogyan ti is rendelkeztek saját térrel és idővel. Átszeltem a dimenziókat, hogy itt lehessek, és megoszthassam veletek azt, ahogyan világotokat kibontakozni láttam. Nem állítom, hogy a vének egyike vagyok. Azt állítom csupán, hogy egy csodálatos fényminta vagyok, aki eljön, hogy megossza világotok szeretetteljes emlékét veletek arról, amilyen világotok egyszer volt.

A világ fényetekhez, csodálatos rezgésetek alakzatához [konfigurációjához] tartozik. El fogtok érni ahhoz az emelkedettebb megértéshez egy nap, miszerint megadták nektek a legmagasztosabb lehetőséget, hogy a tudatosságban létrehozzátok ezeket a változásokat, hogy oly módon tegyétek ezeket meg, amire még hopi öregjeitek is büszkék lennének. El fogom mesélni nektek, hogy az őslakos amerikaiak hogyan váltak ismertté „őslakosként”; ők egy olyan egyedülálló energia, amely rendelkezett saját területtel, saját szeretettel / szerelemmel és saját fénnyel.

Minden alkalommal, amikor a Teremtő úgy látja, hogy a világ energiáit helyes a lezáráshoz vinni, akár legyen az a jégkorszakon, vagy bármilyen rezgési rendszeren keresztül, az emberi fényt megsemmisítették, és a Teremtő újra indította a fejlődés [evolúció] folyamatát. Észak-, Dél- és Közép-Amerikában az őshonos amerikaiak voltak azok a kiemelkedő energia erők, akik a Föld középpontjához olyan közel mentek, amennyire tudtak, minden élet alakövévé válva. A hopik az egyik ilyen energiák voltak, az őslakos amerikaiak egy csoportja, akik remélték, hogy egy nap saját fényetek középpontjába vezetnek vissza titeket.

A középpontosított emberek – ha így akarjátok – őshonosak voltak a Földön. Amikor a nagy felébredések, a nagy változások ideje eljött, a középpontosított emberek elmentek az Anyaföld felszíne alá, „szoknyája” alá. Ott élték túl az Anyaföld legmagasztosabb változásait, és utána nagyon finoman visszatértek a felszínre, amikor a bolygó készen állt arra, hogy újra lakható legyen. Más szavakkal, amikor az Anyaföld hajlandó volt a Teremtő Isten fényrészecskéinek erőit visszahozni a felszínre, felszíne alól az őslakos amerikaiak előjöttek, és nagyszerű közösségekben éltek a Teremtő Szerelme révén.

Abban az időben az őslakos amerikaiakat a Teremtő Erő fénytestvéreiként ismerték. Amikor az úgynevezett fehér energiák átszelték az óceánokat, és megpillantották ezeket a csodálatos arany embereket, rézbőrűeknek, vagy indiánoknak nevezték el őket. A fehér emberek azt hitték, Indiát fedezték fel, a csodálatos Amerika helyett. Az indián szót használják mind a mai napig, hogy leírják őket. Nem azért jöttem el ide, hogy történelem leckét adjak nektek. Azért jöttem, hogy megosszam veletek azt, hogy ezek a csodálatos emberek mindig megtartották az egyensúlyt Lemuria szépsége és Atlantisz szertelensége között. Az őslakos amerikaiak elkötelezettek az Anyaföld iránt, szívükbe zárták őt. Megengedték az Anyaföldnek, hogy velük lélegezzem, és tisztelték őt azáltal, hogy gondját viselték és megtartották őt fényükben. Valójában a hopi jóslatban található, hogy a rézbőrűek az Anyaföld kiemelt „megtartói” és meg fogják tartani az összes törzset, az Anyaföldet új létezésébe szeretgetik és ölelik.

Sokat lehet mesélni őslakos amerikai barátaitokról. A hopi jövendölés csupán egyike a sok jóslatnak. Ma este, enyém az egyik legnagyobb kiváltság, hogy elhozzak nektek egy csodaszép fénybarátot, Hollót [Ravent]. Ő egy sámán, egy csodálatos energiaminta, aki Földi síkotokra ritkán jön el, és amikor eljön, a gyógyítás magasztos üzenetével érkezik.

Felébresztem Hollót, azért, hogy megérthessétek az igaz sámán szépségét. Lesz lehetőségetek, hogy faggassátok őt, mivel egy magasztos fényt hordoz. A legtöbb őslakos amerikai törzs a gyógyítók gyógyítójaként ismeri, és néhányan a sámánok sámánjaként ismerik. Alapjában véve, ő egy kiváló tanár, és eljön, hogy megosszon veletek egy ajándékot, mely remélhetőleg felébreszti világotokat.

Hívom Hollót, egy barátot, mert oly régóta él a fények között. Számos bolygót látogatott meg szerény földi síkotokon kívül. Más világokból származó rokonaitok között élt, és nagy tiszteletben tart egy vidéket, mely az időtlenség idejében van. Azt mondják, még az őslakos amerikaiak jövendöléseiben is, hogy ha földi síkotokon világháború történik, az lesz az idők vége, és még az őslakos amerikaiak is hazatérnek. Ez egy hatalmas kiváltság, hogy elhozhatom nektek az egyik olyan sámánt, aki rendíthetetlen olybéli hitében, hogy az Anyaföld és minden lakosa – természetesen – meggyógyítható. Remélem, megosztja majd veletek ezt az üzenetet.

A közvetítőmtől a szoba hátsó részébe vonom vissza energiám. Tehát, ha hátul vagytok, adjatok helyet nekem – nagy vagyok. Azok, akik még nem találkoztak Hollóval, ösztönözlek titeket, hogy nyissátok meg szíveteket, és engedjétek meg, hogy ennek a sámánnak a szépsége rátok ragyogjon. Vissza fogok térni, amikor Holló elmondott mindent, amiért eljött. Miénk a kiváltság és a megtiszteltetés, hogy újra a Teremtő Fényében legyünk. Kezdődjön a gyógyulás / gyógyítás.

HOLLÓ: Hahó. Úgy lépek be, ahogy minden nemzetségem tenné. Négyszer kopogtattam, azért, hogy érezhessétek az energia változását ezen a helyen. Eljöttem ide a kiváló Kirael mester nyomatékos kérésére, hogy megosszam veletek azt, hogy semmi nem veszik el, ha ráébredtek belső fényetekre. Közületek mindenkinek mondom, ébredjetek rá, mivel eljöttem, hogy megosszak veletek többet az Anyaföld jóslatairól.

Az Anyaföld elérkezett a „nagy vízválasztóhoz”. Egyrészről eltűrte azokat, akik rajta sétálnak, és azt gondolják, hogy nála kiválóbb mondandójuk van arról, hogyan kezelik őt. Tehát, az emberi népesség aggasztó energiákat öntött folyamaiba. Kiokádtak levegőjébe, tűzokádóiba, energiájába, amely többé nem összeegyeztethető szeretetével / szerelmével. Leborotválták erdőit, és épületekké változtatták azokat. Sok dolgot tettek, barátaim. Azok, akik rajta sétálnak, elveszítették legmagasztosabb fényének, Teremtőjének méltánylását. Számos módot választottak, hogy kutassák a Teremtő Fényét, elkülönítve magukat sok különböző fajra, és utána harcoltak azokkal, akik többet tudnak a Teremtő Fényről. Ez az a harc, melyet az Anyaföld nem felejthet, mivel ez az ő fénye, melyen éltek. Az ő engedélyével álltok csodálatos szeretetén. Ő az egyetlen, aki megengedte az őslakos amerikai világnak, hogy azok a csodálatos fények legyenek, akik továbbviszik energiáját, hogy beszéljenek az állatokkal, a fákkal és a természettel.

Amikor valaki olyan távolságból érkezik, mint amit én utaztam át, és rám figyeltek, akkor ez a bizonyíték arra, hogy az Anyaföld a legnagyobb bajban van. Végzetes kockázat útján vagytok – ha így akarjátok – melyben az Anyaföldet hamuvá változtatjátok. Mégis, eljöttetek ide, hogy halljatok engem, tehát jól figyeljetek. Nincs túl késő, hogy változtassatok. Azt mondjátok: „Ó, Holló, miért beszélsz hozzánk ilyen kíméletlenül?” Nem beszélek kíméletlenül. Az igazságban beszélek hozzátok. Még mindig van remény, hogy világotok újra minden energiával összehangolódjon.

El fogok mesélni egy történetet, melyet szépapám adott át nekem. Minden történetet egyetlen szó megváltoztatása nélkül kell megtartani, mivel a szavak megváltoztatása a jóslat végét jelentik. Így, íme a történet, melyet még sohasem osztottam meg senkivel a földi síkotokon.

Ez egy történet egy csodálatos fiatal hajadon indián hercegnőről, aki szeretett egy fiatal férfit, aki egy kiváló törzsfőnök fia volt. A fiatalembert Satchwan-nak [ejtsd: szacsvan] hívták. Nagyon békés életet élt. A nagyfőnök elvitte Satchwan-t az erdőbe, és megtanította, hogyan lőjön nyíllal, lándzsával, hogyan vadásszon jávorszarvasra, szarvasra és bivalyra, és nagy büszkén hogyan hozza őket haza, hogy megossza a törzzsel. Ez a szép energia, Satchwan ránézett a nagyfőnökre, és azt mondta: „Vegyük azt a hatalmas hímet, azt a hatalmas szarvasbikát. Lőjük szíven, vigyük haza, mivel agancsából remek szerszámok lesznek, bőréből kiváló ruha lesz, és húsa táplálni fogja a törzset.” Az öreg főnök azt mondta neki: „Vizsgáld meg a korát. Nézd, milyen erősen és büszkén áll. Az ünőkkel párosodni fog, és sok új szarvast fog hozni földünkre, mivel erős. Gyere, sétáljunk, amíg meg nem találjuk nagyapját.”

Elég sokáig sétáltak, míg rá nem akadtak egy hatalmas öreg szarvasra, amely alig volt képes patáin megállni. A nagy törzsfőnök azt mondta fiának: „Ezt választjuk, a Teremtőhöz intézett imával.” Az öreg főnök imádkozott: „Teremtő Erő, ha ez az a fény, melyet adtál nekem, ha ez az öreg barátunk belefáradt ebbe a világba, és készen áll csatlakozni barátaihoz a szarvasok földjének világában, akkor engedd meg nyilamnak egyenesen és tisztán szárnyalni. Ne ránduljon meg, álljon nyugodtan, hogy nyilam átszúrhassa, és engedd meg, hogy életének gyors vége legyen, hogy megtegyem azt, amit fiatal fiam kért tőlem – tápláljam a törzset, ruhát adjak a törzsnek, és új eszközöket készítsünk.”

Az öreg főnök becsukta szemét, íjának húrját hátrahúzta, és kiröpítette nyilát. A nyíl mindig egyenesen és tisztán röpült, hogy leterítse a nagy szarvast a Földre. A főnök imádkozott ismét az állat fölött, megköszönve életét, és az ajándékot, melyet adott. Hangsúlyozom, a főnök mindig csukott szemmel lőtt, mert hitt a Teremtő Fényében, hogy nyila gyorsan és hűen szárnyal, ha a Teremtő óhaja az volt, és minden fénynek a legjobb érdekét szolgálta. Az öreg főnök sosem vétett, míg szemét lecsukva tartotta. Ha lövés közben szeme nyitva maradt, sosem talált célba. Tudta, mikor volt pontos.

A csodaszép hercegnő, akit korábban említettem, szemet vetett erre a fiatalemberre, Satchwan-ra, aki hamarosan főnök lesz. Satchwan-nak más elképzelései voltak. Beosont a nagy sámán sátrába, és leült, ahogy a nagy pipát szívták. Hallgatta az öregek beszédét. Ő volt a főnök fia, senki sem kérdezte, és sokat tanult.

Egy napon, Satchwan hallotta, hogy elérkezett az idő a törzs hölgytagjai számára, hogy elérkezzenek ahhoz a ciklushoz, amikor testük újjászületik. Ahogy a hölgyek átjutottak ciklusukon, elküldték őket a nagy sátorba, ahol leültették őket egy körbe. Satchwannak azt mondta a nagy sámán, hogy üljön le a sátor mögött, a vénekkel, és hallgassa, ahogy a nők megjósolják a világ kimenetelét.

Satchwan oly izgatott volt. Olyan gyorsan szaladt, ahogy csak tudott, hogy leüljön azon sátor mögé, melybe a hölgyek bizonyára beléptek. Leültek egy körbe, meggyújtották tüzeiket, és énekeltek. Egy csodálatos hollószerű energia női fénye a kör közepébe állt, és így szólt: „Szeretnék beszélni egy nagyszerű hathatós energiáról, melyet átadtak nekem. Messziről érkeztem, hogy szóljak hozzátok. Nem vagyok az én ciklusomban, ahogy ti mindannyian vagytok, mégis eljöttem, hogy a világ jövendölését elhozzam nektek.”

Nagy viharfelhőkről és villámlásokról beszélt, és egy olyan időről, amikor a Föld a tömör víz alá esik, egy időszakról, amikor nagy viharfelhők emelkednek fel a Földről. Beszélt arról, hogy a fehér emberek – akikről abban az időben semmit sem tudtak – eljönnek világukba, nagy ajándékokat adva, és hogyan romlik el valami az ajándékokkal, és a csodálatos rézbőrű emberek hogyan vesznek el saját világukban.

A női hollószerű energia magasztos idők történeteit is elmesélte, amikor a világok kibontakoznak, csodálatos energiák érkeznek, és a nagy mágneses erő dolgai a Földön ragyognak. Felfedezésekről beszélt, melyet akkor fel sem foghattak, arról, hogyan építenek magas kő sátrakat az égbe, egyiket a másik tetejére. Képzeljétek el, sátrak, melyek nem szarvasbőrből, bivalybőrből, hanem kőből készültek.

Egy olyan időszakról beszélt, amikor hatalmas éhínség terjed el a Földön, és az emberek meghalnak. Egy olyan időről beszélt, amikor még egyszer jég borítja el ezt a Földet, és az embereknek megadják az utolsó esélyt. A világ elveszik; többé nem él, és azok, akik az emberek közt jártak, a vének, elhozzák a válaszokat a kérdésekre. Egy olyan jóslatról beszélt, melyben a világ ráébred az igazságra. Jóslatát a fiatal herceg jelenlétében mesélte el, aki egy nap a főnök lesz.

Minden szóra figyelt, mivel tudta, hogy ez a hölgy, akit előtte sosem látott, egy nap megosztja vele mindazt, amit tudnia kell. Tehát megkerülte a sátrat, és keresztbe tett lábbal leült a sátor elé, és várta a csodaszép indián hajadonok felbukkanását. Egyik a másik után jött ki, elvonultak mellette, mintha nem látnák őt. Olyan volt, mintha pontosan átsétálnának rajta. Végül a sátor szárnyát hátrahúzták, és kisétált ez a csodálatos hölgy, akit előtte sosem látott. Neki volt a legfeketébb haja, oly fekete, hogy már kék volt. Leguggolt elé, és ezt mondta: „Barátom, neked kell elvinned ezt az üzenetet az embereknek; nemcsak a törzsednek kell elmesélned, hanem minden törzsnek; el kell jönnöd, amikor szükség van rád. Az én nevem Holló Asszony. Nagy dologról beszéltem. Megérintelek téged ezzel a tollal. Életed során a homlokodnál tartom, és amikor elveszem, meghalsz, és amikor meghalsz, otthonodhoz szárnyalsz, és várni fogsz az emberek hívására.”

Ezzel, Holló Asszony odanyúlt a derekánál lévő erszényhez, kihúzott egy csodálatos holló tollat, ráfújt, és nagyon finoman fiatal barátunk homlokához helyezte. Ő abban a pillanatban hátraesett, és láthatták lelkét felemelkedni testéből, ahogy feltette a nagy fekete tollakat. Az egész világgal együtt rázkódott, amíg szabaddá nem vált a Föld síkjáról. Elszállt otthonába, ahol egy napon Hollóként vált ismertté. Ez a nap sokszor jött el. Ez volt az én emberi testem, hús-vér testem, ami azon a napon elesett. Emlékeztettek arra, hogy már oly sokszor voltam itt, azonban ez alkalommal más lesz. Ez alkalommal megfigyelhetem a változást.

Barátaim, itt vagyok, hogy megfigyeljem változásotokat. Azt választottam, hogy megosztom ezeket a szavakat: Ti lesztek azok, akik döntötök, nem az Anyaföld sorsáról, nem az emberiség sorsáról, hanem saját egyéni sorsotokról. Kisétáltok ebből a szobából – ismét szabadon. Tudni fogjátok, kik vagytok, és miért vagytok itt.

Mindenki, aki azt választja, hogy Istent imádja, mindenki, aki megválogatja a szavakat, hogy dicsérje Teremtőtöket, szívéből válassza azt a tudást, hogy Teremtőtök a ti fény szeretetetek, és szeretetek / szerelmetek fénye. Ebben találjátok meg a békét és harmóniát önmagatokban. Azt tanácsolom, hogy mindenki, aki velünk tanácskozik, érzékelje testvéreit mellette, mögötte, előtte, ahogy megtöltik ezt a csodálatos helyet, mivel eljöttek ide a lélek világából ezen az éjjelen, hogy veletek legyenek. Eljöttek, hogy járják táncotokat, belélegezzék lélegzeteteket, és megmondják nektek, hogy minden jól van. Ha megnyitjátok szíveteket, és érzitek annak a jelenlétét, akik vagytok, akkor a fény felgyúl bennetek.

Sokan, akik betegek, megszabadultok betegségetektől, ahogy kisétáltok erről a helyről. Mindenki, akinek nehéz a szíve, aki úgy gondolja, elveszett, eljöttem, hogy meggyújtsam szívetek fényét, azért, hogy egy új utat kezdjetek. Amikor erről a csodálatos helyről kisétáltok, tudni fogjátok, hogy az Anyaföld biztonságban van azoknak a fényében, akik az őslakos amerikaiak világában vannak. Mindegyikőtök itt keresztülment ezen a világon, és Holló fénye megérintett titeket. Jómagam láttam. Ma este ismét ráébresztelek titeket arra, hogy a béke Földeteken függ azoktól, akik ezt az üzenetet hallják [olvassák].

Azokhoz is szólok, akik ezen az estén nincsenek itt, mégis hallani fogják hangom. Csukjátok be szemeteket, és érezzétek, halljátok azt, amit nem tudtatok meghallani és legyetek azok, amik nem tudtatok lenni. Lássátok meg azt, amiről azt választottátok, hogy nem látjátok meg. Legtöbben érzitek, mit fagyasztottatok meg szívetekben. Engedjétek meg magatoknak, hogy érezzétek a szerelmet / szeretetet. Mindegyikőtök érezze most ezt velem együtt.

Tekintsetek rá saját ismert történelmetekre. Gondoljatok azokra, akik elhagytak titeket, és elmentek a nagyszerű túlvilágra. Gondoljatok arcukra, és képzeljétek el a legszebb látványt, amire képesek vagytok. Képzeljétek el, ahogy veletek ülnek, megfogják kezeteket, ahogy fényetek átöleli őket, tudván, hogy egy nap csatlakozni fogtok hozzájuk. Ma azon felelősség mellett döntöttetek, hogy átölelitek az Anyaföldet, vissza az életbe, hogy rácáfoltok arra a jóslatra, mely azt mondja, hogy minden elveszett. Nézzetek azoknak a szemébe, akik elmentek a nagyszerű túlvilágra. Vegyétek észre a könnycseppet, ahogy imádkoznak azért, hogy meglássátok őket. Nem úgy fogtok kisétálni ebből az épületből, hogy azt mondjátok: „nem láttam semmit”. Ahogy beszélünk, kitartóan imádkoznak. Érezhetitek leheletüket mellkasotokon, vagy ahogy felemelik fejüket, és belenéznek szemetekbe, azonban ti elutasítjátok őket. Ne utasítsátok el őket, barátaim. Engedjétek meg szeretteiteknek – nagynéniknek, nagybácsiknak, atyáitoknak, testvéreiteknek, barátaitoknak más világokból – hogy veletek legyenek. Nézzetek a szemükbe. Lássátok meg azt a szeretetet, melyet a másvilágból hoztak el, és tudjátok szívetekben, hogy érezhetitek őket, hallhatjátok őket, és csukott szemmel megláthatjátok őket.

Kérem szeretteim, minden testvérem, hogy ezt a régóta vágyott lehetőséget ragadják meg, hogy nézzenek bele azoknak a lelki szemeibe, akik előttetek mentek el. Látok egy fiatal férfit a szoba hátsó részében, akit egyszer John Fitzerald Kennedy-nek hívtak. Egy fiatal hölgy szemébe tekint, és szívéből szól hozzá. Ezt mondja: „Pen, ezen a napon az üzenetem ez, gyönyörű hölgy. Habár, lehet, nem ismersz engem ebben az életben, jól szolgáltam világod. Meghaltam a felébredés okán. Akarom, hogy átadd üzenetem Hollónak. Akarom, hogy szívedből szólj, és mondd el neki üzenetem. Tudni fogja, ki vagyok; nem fog sírni; mindegyikőtöket ünnepel.”

Csupán egy percre feledjétek azt, hogy emberek vagytok, és ismerjétek fel emelkedett lelki fényeteket. Vonjátok be magatok elé azokat, akik a fényben érkeznek, és utána figyeljétek üzenetüket, mivel a nagyrabecsülés köztünk van most. Hollóként megnyitom világotokat, hogy átszeljétek a határokat a lélek világába, és megnyitom a lélek világát, hogy átjöhessenek hozzátok. Érzékeljétek a lélegzetet most, ahogy rátok ragyognak. Tudjátok, barátaim, hogy az öregek jelenlétében vagytok, mivel ők lelkek, ők a fény.

Néhányan lehet, hogy már eltűntek; néhányan lehet, még mindig itt vannak. Ez a ti választásotok, hogy meglássátok azt, amit láttok, és érezzétek azt, amit éreztek, és meghalljátok azt, amit meghallotok. Mindenki, aki azt választja, hogy ezeket szavakat mondja: „Nem látok semmit; nem hallok semmit; nem érzek semmit” szívem a következő dalt énekli. Engedjétek világotoknak megnyílni barátaim. Halljátok meg azt a dalt, amit éneklek, mely a szív dala, mely szív a túlvilági testvéreitek minden ritmusában, minden fényében táncol, hogy visszahozzon titeket ebbe a szobába. Kérlek titeket, osszátok meg azt, amit láttatok, éreztetek, hallottatok, minden testvérrel, öreggel, és újszülött csecsemővel. Osszátok meg a világgal, hogy uralkodhat béke az Anyaföldön. Ez a legmagasztosabb remény. A Fénytevők megérkeztek.

Közületek azok, akik más világok magasztos felhőcsoportjain keresztül érkeztek meg, hogy itt legyenek, most Holló fénye késztet a kihívásra, hogy gyógyítók, Fénytevők legyenek. Nem vagytok túl öregek, nem vagytok túl fiatalok; ti fények vagytok. Osszátok meg a világgal. Mondjátok el mindenkinek, akit ismertek, hogy nincs túl késő. Itt az idő egyetlen fényerőként – egyesült Fénytevőkként – felébredni, tekintet nélkül a színre, korra és élettapasztalatra.

Ezen élet ideje alatt nem éneklem el énekem kétszer, mivel ti már hallottátok, és reménykedem, hogy éreztétek, ahogy a fényt felébresztette bennetek. Ha bárkinek van kérdése, kérlek, lépjetek közelebb, és beszéljünk egymáshoz.

KÉRDÉS: 1992-ben a hopi vének meglátogatták az ENSZ-t, és felterjesztésüket követő éjszaka holdfogyatkozás volt. Szakadó eső és áradás volt New York városában. A vihar lecsendesedett, miután a hopi vének egy imakört alkottak. Megosztanád velünk meglátásaid ezzel az eseménnyel kapcsolatosan?

HOLLÓ: 1992-ben hopi fivéreitek a nagy fehér ember tanácsai elé álltak, és imádkoztak, hogy szavaik meghallgatásra találjanak arról, amit világotok megmentéséért tenni lehetne. Legnagyobbrészt a hopikat nem veszik figyelembe, azonban azt mondták nekik, hogy ne adják fel, mert amikor négyszer kopogtatnak, és háromszor énekelnek, a világ majd figyelni fog. Az Anyaföld hallani fogja.

Elutasították őket, és a kör nem formálódhatott meg. Az Anyaföld, aki figyelt, megrázkódott Tibetben, ahol a tibeti indiánok megemelték energiáikat, és nagyszerű éneket kántáltak. Hamarosan volt egy holdfogyatkozás, és hatalmas szakadó eső érkezett. Az eső addig tarthatott volna, míg egész New York városa víz alá nem kerül, azonban testvéreitek kört írtak le fényükkel újra, és imádkoztak a tibetiekkel, és az özönvízszerű esőzés befejeződött.

A tibeti nyelv visszatükrözi a hopi nyelvet, és viszont. Ez a két törzs a fátylon túl testvér törzs, és azon a napon 1992-ben, a harmadik dimenzió meglátta a kettősség színképének [dualitás spektrumának] lezárását, ha csupán egy rövid időre is, de látta, ahogy a két törzs egy erőként egyesült.

KÉRDÉS: Volt alkalmam látni azt a jóslatot, melyet a Prófécia Sziklára véstek Arábiában, mely két ösvényt mutat – az egy szív embereinek ösvényét és a két szív embereinek ösvényét. Az emberi lények ezidáig a két szív embereinek ösvényét követték. Azt olvastam, hogy itt, az Anyaföldön, igazából két rezgés van, melyet lehet, hogy ugyanígy kettéhasítanak, és szétágaznak, és különböző utakon haladnak. Kifejtenéd ezt?

HOLLÓ: A nagy tanácsban ültem, azért, hogy megválaszolhassam ezt a kérdést, öreg barátom. Tudom, hogy már tudod a választ, azonban szeretnéd megosztani ezt az emberekkel, akik a fény tiszteletére egybegyűltek. Érezni fogod válaszom, mivel ez ugyanaz a jóslat, melyet egy másik hangon mondtak. A jóslat azt mondja, hogy amikor ösvényetek végéhez értek, választanotok kell: két szív, vagy egy szív. Az Anyaföld, magjának csodálatos fényében most ugyanehhez a választáshoz érkezik el. Ahogy mondtad, elérkezett ahhoz a ponthoz, ahol kettéválasztja ösvényét. El fogja mozdítani sarki pólusait, úgy, hogy az északi sark lesz a déli sark, és a déli lesz az északi. Magasztos tudatossággal érkezett el, mellyel mindig is rendelkezni fog behangoltságában, azonban a hopi jövendölés azt mondja, hogy a választás még mindig az emberi fénytől függ. Tehát, az Anyaföld egy kicsit tovább tartja vissza magát abban a reményben, hogy az emberi világ ráébred az egy szívre. Ha az emberi világ nem ébred rá az egy szívre, akkor az Anyaföld tengelyét kettészakítja.

KÉRDÉS: A hopi jóslat két fivérről is beszél, akik sok holddal ezelőtt különváltak. A fehér testvéreknek vissza kellett térniük a hopikhoz, akik védelmezték a Földet. Kifejtenéd, hogyan bontakozott ez ki?

HOLLÓ: Először a hopi törzsbéli testvéreitekkel bontakozott ki, akik látták a fehér embert délről visszajönni. A hopik azt hitték, hogy erre a fehér emberre vártak, arra, aki elhozza nekik a választ, a hiányzó részt kőtábláikból. A hiányzó rész a nagy testvérek köre volt, a kör, mely megmutatja, hogy a kezdetnek nincs vége és a végnek nincs kezdete. Ahogyan rápillantottak ezekre a fehér energia testvérekre akkor, a hopik nagy bizalommal viseltettek irántuk. Legtöbben ismerik ezt a történetet.

Haladjunk a mosthoz, ahol a jövendölések nagyobb kibontakozásáról beszéltek. A fehér energia hajlandó felhasználni minden energiát, hogy bizonyítsa önmaga örökrészét az Anyaföldön, aki nem örökölhető. Ebben a szobában, a szín nem számít, nem számít, vajon északra, délre, keletre vagy nyugatra mentetek, a világ négy sarkára; értsétek meg, a jóslat az, hogy a fehér ember az összes fény testvérének része lesz. A hopi jövendölésről fellebbent a fátyol, barátom. Egyetlen embert sem hagynak figyelmen kívül, legyen akár délről, északról, keletről, vagy nyugatról, mivel az ember egyesíteni fogja a színeket, hogy újra egy színné legyen. Ez a prófécia barátom.

KÉRDÉS: A hopi jóslat beszél arról, hogy az emberiség hogyan veszítette el az élet egyensúlyát. Megosztanád velünk ma a sámán életútját, ahogy egyensúlyban éli életét?

HOLLÓ: Barátom, fontos az életet egyensúlyban élni. Világotokban, azt hiszitek, hogy egy olyan rendszerben éltek, amire kettősségként [dualitásként] hivatkoztok. Bármilyennek vélitek világotokat, ismerjétek fel: ahhoz, hogy az egyensúlyban éljetek, egyszerre három ponton kell élnetek. Ahogy remek tanárom, Kirael mondta nekünk oly sok holddal ezelőtt, ha kétlábú ülőkén ültök, biztosan felbuktok, azonban háromlábú kisszéken ülni jelenti az egyensúly megtalálását. Ez a hármasság egyensúlya.

A hopik, az apacsok és minden számotokra elveszett törzs jövendölése állítja, ha a vízben egy ágon egyensúlyoztok, elbuktok. Még ma is, amikor megpróbáljátok kiegyensúlyozni életeteket aközött, hogy haragosak vagy boldogok legyetek, a szeretetteljesek [szerelmesek], vagy utálatosak legyetek, kapzsik, vagy lelkiek legyetek, az árát drágán megfizetitek, mivel az egyensúly nem létezik akkor, amikor az ellentéteket hasonlítjátok össze. A Szerelem / Szeretet az igazi egyensúly. Annak érdekében, hogy szeressetek, döntenetek kell amellett, hogy minden szó, melyet beszéltek igaz lesz. Meg kell tanulnotok hinni Teremtőtökben, csakúgy, ahogyan a nagyfőnök tette, amikor becsukta szemét, és kilőtte nyilát. Kell, hogy bírjátok azt a vágyat, szenvedélyt, hogy szabadok legyetek. Rendelkeznetek kell a Szerelem / Szeretet fényével. Tehát ne beszéljetek kétértelműen. Kizárólag a Teremtő Fényében szóljatok. Vegyétek körül életeteket ezzel a szeretettel / szerelemmel, és meg fogjátok találni azt, amit kerestek. Keressétek az egyensúlyt a fény háromoldalú színképében [spektrumában], és meg fogjátok ismerni igazságotokat. Találjátok meg egyensúlyotokat az Igazság, Bizalom és Szenvedély Hármasságában.

KÉRDÉS: Leszámítva az úgynevezett örökségünket, hogyan hasznosíthatjuk a bennszülött amerikaiak bölcsességét sejt tudatosságunkban, hogy segítsen minket gyógyulni / gyógyítani?

HOLLÓ: Ha átsétálsz egy gyönyörű területen, és nagy szomjúság tör rád, nem nyúlhatsz ki a fákhoz, hogy innivalóra tegyél szert, és nem tekinthetsz rá az állatvilágra, nem ihatod meg életüket. Mélyen le kell buknod a forrásba, ahol a lélek vizei élnek, és alá kell merülnöd ezekbe a lelki világokba. Meg fogod tanulni a sámán útját. Meg fogod tanulni, hogy mélységed megtalálásának érdekében, hajlandónak kell lenned önmagadba szállni. Olyan vagy, mint egy forrás, barátom. Tekints mélyen magadba, és megtalálod a lelki fényt – gyújtsd lángra ezt a fényt, éld ezt a fényt, és a világ a tiéd.

Tehát, ha heves szomjúság gyötör, és víz nem található, mint a sámán, áss mélyre belül, és érezd a vizet nyelveden át torkodba jutni, és olvaszd össze fényeddel, úgy, hogy teljes megtestesülésedben szétterjedjen.

KÉRDÉS: Az anasazik, navajok és hopik hogyan állnak rokonságban?

HOLLÓ: A Teremtő által. Bocsánat, barátom, nem volt szándékomban viccesnek lenni. Ez az igazság igazsága, mert mindannyian rokonságban vagytok az egyetlen forrás révén. Csupán Teremtőtök cselekedete révén választottatok különböző színárnyalatot, és színt. Amikor a közvetítő fényetek színeiről mesél, láthatjátok, hogy nem vagytok különbözőek, hanem egyek és ugyanolyanok vagytok. Tehát, az igazság az, hogy mindannyian a Teremtő testvérei vagytok. Csupán egyetlen fényerő van, és ti a Fény Teremtő Erői vagytok.

KÉRDÉS: Úgy tűnik, hogy a navajoknak fakóbb az energiájuk, mint a hopiknak, mérgesebbek és kudarcérzettel küszködnek [frusztráltabbak]. Tisztáznád ezt?

HOLLÓ: Arról beszélni, hogy az egyik energia fakóbb, mint a másik, az előítélet egy kifejezése. Olyan, mintha úgy vélnétek, hogy az egyik fajnak van egy energiamintája, mely nincs azon a legmagasabb szinten, mint a másik faj energiaszintje. Barátom, javaslom, ha meghallgatnád énekem, dalom, a közepén azt mondom, hogy minden fajban vannak, akik azt választották, hogy nem találják meg egyensúlyukat. Vannak, akik azt választották, hogy megélik karmikus életeiket, illetve vannak azok, akik azt választották, hogy nem a fényben cselekednek. Fakó [ködös, halvány, homályos] energiaként cselekednek, azért, hogy felismerhessétek, milyen fénynek lenni. Ez egy módja annak, hogy emlékeztessenek titeket, hogy ne engedjétek meg energiátoknak elhomályosulni. Ne beszélj törzsként, vagy kultúraként a navajokról, vagy a hopikról. Tudd, hogy vannak mindkettőben olyanok, akik a homály fényében élnek. Amikor mindent elmondtak és megtettek, barátom, a legtisztább fényben, sosem kérdezed meg ezt a kérdést újra, mert tudni fogod, hogy minden energiarészecske, amely emberi formában él, a fényből való, és ezáltal azt fogja választani, hogy megtalálja útját vissza a Szerelembe / Szeretetbe. A nagy fehér testvér, a vén testvér, ahogy én hívom őt – aki apropó nem volt fehér – aki a Földön volt néhány ezer évvel ezelőtt, azt mondta: „Csakis a Szerelemből / Szeretetből szóljatok, és világotokat egy kellemes helynek fogjátok találni.”

KÉRDÉS: Szeretetben éltem le ezidáig életem, mégis még mindig beteg vagyok. Ez ellentmondásnak tűnik számomra, azonban, lehet, hogy nem az. Segítenél nekem megérteni ezt?

HOLLÓ: Megválaszolom, fény nővérem. Hallj tisztán, mivel ez egy rövid válasz lesz, ami kihat szeretetedre. Fizikai keretedben mélyen, hordoztad ezeknek a súlyos betegségeknek az emlékét. Mindig, amikor más életidők alatt volt alkalmad eltüntetni őket, nem tűntek el teljesen, és bizonyos részeid még mindig emlékeznek rájuk. Tisztulsz, ahogy beszélek hozzád, és a tisztulás biztosítja ezeknek az emlékeknek, hogy felszínre kerüljenek, azért, hogy megszabadulhass tőlük, azért, hogy többé ne legyenek részeid. Ünnepeld mindegyiket átmenő fényként, és tudd, hogy nem tudnak megragadni téged, mivel a fény nővére vagy, a működő szeretet. A Teremtő megtart téged. A Holló fényét ragyogtatom rád, és kérlek téged, legyen meg a legmagasztosabb hited, és engedd meg a szerelemnek / szeretetnek, hogy letaglózza ennek az energiának a megmutatkozását. Ezen betegségek mindegyike, mely tudatosságodból felbukkan, áthalad rajtad. Ne engedd meg nekik, hogy részedet képezzék, és gyorsan látni fogod, hogy kifogytál a megtapasztalandó betegségekből. Utána megéled a szerelmet / szeretetet, melyet megosztottál az egész világgal. Érezni fogod a belső békét, fényed szerelmét, és fénytestvéreiddel fogsz lépkedni, e Föld Fénytevőivel.

KÉRDÉS: Segítenél nekem megérteni, hogyan ébredjek rá a vallásosság és lelkiség közötti egységre?

HOLLÓ: Hajdan, egy nagyszerű sas szárnyalt az égben. A szeleken siklott örökké, óceánjaitok mélyére merült, az Anyaföldön állt, és mindenki hallotta. Egy magasztos energiaerőt hozott el úgy, hogy szárnyait meglengette. Ő volt az a nagyszerű sas, aki majdnem visszatért a lélekhez, aki majdnem elvesztette életét, majdnem belepusztult egeitekbe, hegycsúcsaitokba, amíg el nem kezdett imádkozni arról a magas pontról, melyen ült. Felemelte csodálatos arany mellkasát a Teremtő felé, és a maga módján ezt mondta: „Teremtő, nem tudok létezni Szereteted / Szerelmed nélkül. Többé nem találok egyetlen okot sem, hogy Anyám e Földje felett repüljek. Szívemben elvesztem igéd nélkül.” Egy csodálatos hang énekelt hozzá azon az éjjelen és ezt felelte: „Sas barátom, ha becsukod az ajtót, és senkit nem engedsz be, csupán akkor nem fogod érezni a szeretet / szerelem jelenlétét, azonban, amikor kitárod mindkét ajtót – a bejárati ajtót, és hátsó ajtót, a bal oldali és jobb oldali ajtót – a négy szél számára, akkor fogod érezni magad egységben saját céloddal.” A sas beszélt a Teremtő Fényével, és nem megbocsátást, bűnbánatot, vagy jutalmat kért, hanem azt, hogy érezze a fény jelenlétét, barátom, azért, hogy a sas repülhessen, nem törődve azzal, mit tesz az emberiség. A sas megtanulta, hogy senki sem „sziget”. Senki sem képes élni testvére fénye nélkül. Ne beszéljetek vallásokról, lelkiségről [spiritualizmusról], illetve semmilyen „izmusról”. Csupán legyetek „Mi az Emberek”, és felfedezitek az egyetlen Teremtőt, az egyetlen sast, az egyetlen megélendő életet.

KÉRDÉS: Mit válaszolnál azoknak, akik úgy érzik, hogy a háború az egyetlen válasz a rémtettekre, melyet néhány kormány gyakorol?

HOLLÓ: Ezen kormányok vezetőit meghívnám az én tanácsomba, az asztalhoz leültetném mindegyikőjüket, egymással szembe. Hoznék nekik remek étkeket és vizeket. Körbevenném őket héjákkal, sasokkal, sólymokkal és hollókkal, és nem engedném meg nekik, hogy távozzanak, amíg békés megoldásra nem jutnak. Jókat ennének, innának, és méltóan halnának meg, ha nem lelnének rá a megoldásra. Ez lenne az én tanácsom. Nem kényszerítheted őket, hogy eljöjjenek az asztalhoz. Tehát, minden emberi lénynek mondom, aki hallja ezt, szívükből imádkozzanak minden nap, amíg a béke nem kerekedik felül. Imádkozzatok, hogy egyik a másikhoz csatlakozzon. Minden nap, minden módon, ahogy tudtok, imádkozzatok a fényhez a megoldás megleléséért. Egyikőtök elhozza a megoldást az asztalhoz, és ez jelenti a háború végét.

KÉRDÉS: A te idődben, életed a Tudatos Teremtés Tíz Alapelve volt?

HOLLÓ: A Tíz Alapelv az életem. Számotokra, hogy ebben a világban éljetek és megtaláljátok azt, amit kerestek, használnotok kell a Tíz Alapelvet oly módon, amit Kirael mester választott, hogy megossza veletek. Rájuk tekintetek, és megrémítenek titeket. Mások szembeszállnak azzal, ahogy az Alapelveket alkalmazzátok, mert az Alapelvek a fény „ébresztői”. Teremtőtök megtapasztal titeket emberi lényként az Alapelveken keresztül. Nem az Alapelveket éltem, vagy az Alapelvekért éltem. Inkább, az Alapelvek az életem. Én csupán ezen Alapelvek világában élek. A világ megremeg, amikor az Alapelveket teljesen elhozzák e Föld síkjára. Amikor azok, akik a legjobban félnek, félreállnak, és engedik, hogy az Alapelvek napvilágra kerüljenek, az Alapelvek futótűzként terjednek majd el. Biztos vagyok abban, hogy Kirael mester még sokat fog erről mesélni.

KÉRDÉS: A Fénytevők hogyan élhetik életüket percről percre egy gyógyító helyen?

HOLLÓ: Ezt az állítást nyújtom neked, fiatal hercegnő barátom. Amikor holnap reggel felkelsz, kisétálsz, és az Anyaföldön megállsz, engedd meg lábadnak, hogy megkopogtassa a földet: kopp, kopp, kopp, kopp. Mondd: „Megérkeztem. Várom a válaszod. Kérlek, jelenj meg gondolataimban, hogy rendelkezhessek azzal a válasszal, mely világom egy olyan hellyé változtatja, amilyenné akarom.” Meg fogod kapni a választ.

KÉRDÉS: Nagyon érzékeny vagyok a Föld változásaira. Amikor az Anyaföld megrázkódik, fújnak szelei, nehezen kelek fel. Milyen tanácsot tudsz nekem adni?

HOLLÓ: Tudnod kell, hogy nem élhetsz barlangodban úgy, mint a nagy fekete medve, akinek össze kell gyűjtenie fényét és szeretetét, és fel kell töltődnie fényével és szeretetével. Amikor legközelebb jelentkezik az Anyaföld és ragyogó fénye, amikor úgy érzed, hogy megrengeti világotokat, gyere elő a barlangból. Töltsd fel magad annyi szeretettel / szerelemmel és fénnyel, hogy többé ne kapaszkodhasson beléd. Az Anyaföldet engedni kell, hogy megrázkódjon, és tisztelned kell őt ezért. Amikor legközelebb érzed rázkódását, ahelyett, hogy visszarettennél, inkább ünnepelj. Táncolj velem, énekelj velem. Kántáld énekem, amikor érzed az Anyaföld rázkódását, és tudd, hogy teljesítened kell szerelmét. Ünnepeld őt. Táncolj vele. Légy ő.

KÉRDÉS: Olvastam egy a bolygót, és a galaxist érintő kozmikus jelentőségű eseményről, egy olyan eseményről, melyet különbözőképpen írtak le, úgymint az ötödik kapu megnyitása, vagy pecsét feltörése. Az ötödik pecsét megnyitásának jelentőségéről mondanál többet, és arról, hogyan készüljünk fel erre?

HOLLÓ: Ez a jövendölés, hogy ez lesz az a nap, melyre sokan vártatok, a nap, amikor a halak kiugranak a folyókból, és lefekszenek elétek a partra. Ez az a nap, amikor a gabonaszemek szétszóródnak, besüllyednek a talajba, feltáplálva magukat a legnagyobb szárrá, melyet valaha is láttatok. Ez az a nap, amikor a hold aranynak fog látszani. Ha az igazat szóljátok, hisztek a nyíl röptében, használjátok a túláradó patak szenvedélyét, akkor ezen a napon megtaláljátok békéteket és gazdagságotokat. Tehát, figyelmesen szemléljétek ezt a napot. Ne engedjétek meg senkinek, hogy elrémítsen ettől. Álljatok szembe vele, és énekeljétek legfelemelkedettebb dallamotokat. Énekeljétek azt az éneket, melyet ma este énekeltem nektek, és meglátjátok, hogy ez az egyik legragyogóbb nap lesz.

KÉRDÉS: Számunkra van zárszód, mielőtt Kirael mester visszatér, hogy befejezze az estét?

HOLLÓ: Az a szárnyalás, melyet mindannyian kerestek, a ti szárnyalásotok. Szárnyaitok kisarjadnak újra, mint az enyémek, és szárnyaltok az egekben. Ti vagytok az út; ti vagytok a Teremtő fénye; jelenlétét járjátok ezen a csodálatos helyen, melyet Anyaföldnek hívnak. Nélkületek, a Teremtő forrás kurta lenne saját fényében, azonban veletek jelenlétetek révén nagyra becsült, mivel kiterjesztitek fényét a világra. Sose engedjétek, hogy olyan szavak hagyják el ajkaitokat, melyeket nem ismerek. Egyetlen egy mondatot se szakítsatok meg a „de” szóval, és meglelitek, hogy fényetek az egyik legcsodálatosabb és legragyogóbb, melyről valaha is álmodhattatok. Barátaim, ez a ti életetek. Azt választottátok, hogy emberként jártok. Most, válasszátok azt, hogy határok nélkül éltek. Szárnyaljatok velem ezen az estén. Szárnyaljatok velem a láthatárokig, és azokon túl.

KIRAEL: Jó estét. Ha újra meg újra meghallgatjátok Holló dalát, egy napon, úgy, ahogy bármelyik magasztos fénygazdagság, el fogja mondani nektek, mi volt ebben a dalban – fellendülés / jólét [prosperitás], minden Fénytevő egyesülése, minden megtapasztalás egészsége, Teremtőtök Fényének felébredése. Ha figyelmesen meghallgatjátok Holló dalát, érzelmi tudatosságotok egyensúlyát meglelitek, és a Forrás Fényében védelmezve találjátok magatokat. Izgalmas idők ezek, barátaim, és szeretném a mai estét azzal zárni, hogy emlékeztetlek titeket: meglátogatott titeket egy erő, amely engem mesternek hív. Az, hogy olyan valaki számára, mint Holló, mester lehetek, egy olyan megtiszteltetés, mellyel megajándékozlak titeket. Ez a csodálatos energia, Holló, sosem látogatott meg olyan bolygót, melyet halálra ítéltek. Csupán olyan bolygót látogat meg, amely rendelkezik azzal a magasztos tudatos tudatossággal, hogy felemelje szárnyait, vállait szélesre tárja, és suhanjon fény szárnyain, míg a Föld – édesanyátok – és Teremtő Isten – édesapátok – nem egyesülnek, veletek megformálva a harmadik részt, mint fényük szenvedélyét. Barátaim, a legmagasztosabb fényemben létezik az, hogy megosztottátok velünk azt a szépséget, amik vagytok. Legyen a fény ereje mindegyikőtökkel.

Jó estét.

© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
 

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa