2010. december 2., csütörtök

Negyedik Dimenzió: Elmozdulás Szeretetből a Fénybe


Negyedik Dimenzió:
Elmozdulás Szeretetből a Fénybe


Kirael mester tanácsadó Kahu Fred Sterling közvetítésével

2010. novemberi közvetítés
The Fourth Dimension: Moving from Love to Light
Master Guide Kirael, through the mediumship of Kahu Fred Sterling
2010 © Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/


KIRAEL: Ma a negyedik dimenzióról fogunk beszélni, egy fogalomról, melyet hozzávetőleg húsz évvel ezelőtt mutattam be, amikor először beszéltem a Változásról. Elmondtam nektek, hogy amikor készen álltok elhagyni ezt a dimenziót, el fogtok aludni, és három, vagy négy nappal később egy új valóságban ébredtek fel. Meg fogjátok látni akár az új dimenziót, akár az elenyésző harmadik dimenzió maradványait. Közületek sokan mondják: „Nos, Kirael mester, honnan fogom tudni ezt valóban?” Tudni fogjátok, mert ha megtekintitek a negyedik dimenziót, ez azt fogja jelenteni, hogy tudatosságotok kiszélesedett. Örömötökben felugrotok, és öt, vagy hat másodpercbe telik majd testeteknek visszatérni. Látni fogjátok a negyedik dimenzió élénk színeit és hangjait is. Mások felébrednek, és elcsodálkoznak, meglepődnek, és nem lesznek tudatában annak, mit jelent ez az egész. Ez a legrosszabb eset forgatókönyve.

Amit ma mondok nektek, az a ti javatokat szolgálja. Lesz durván kétezer évetek, hogy megtegyétek a negyedik dimenzió útját, és higgyetek nekem, ez nem sok egyáltalán. A negyedik dimenziós út oly hívogató, megvilágosító, hatalommal felruházó mindnyájatok számára. Kezdjétek el az utat most. Ne várjatok addig, míg a negyedik dimenzió elérkezik hozzátok. Menjetek el a negyedik dimenzióba alvás állapototokban.

Beszéltem nektek sokszor a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvéről. A harmadik dimenzióban az Igazság, Bizalom és Szenvedély átjuttat titeket minden alapján, beleértve az összes többi Alapelvet. Most, ahogy a negyedik dimenzió felé utaztok, az összes többi alapelv alapja lesz a Tisztaság, Kommunikáció és Befejezés, a három Elkötelezettség.

A háromnapos sötétség után a felébredés a negyedik fényben adott és garantált azoknak, akik komolyan gyakorolják az Alapelveket. Azonnal foglalkoznotok kellene tudatosságotok élesítésével, leckéitek megtanulásával és a befejezéshez történő eljutással a harmadik dimenzióban.

A harmadik- és negyedik dimenziós energiák összeolvadnak, szert téve annak a tisztaságára, melyet arra szántak, hogy segítsen nektek a változási folyamatban. A két dimenzió csupán épphogy érintkezik, azonban a negyedik dimenziós energia folyamatosan közeleg, míg ki nem taszítja útból a harmadik dimenziót, mely ponton minden meg fog változni. Amikor ez megtörténik, a Földet nem fogják Földnek hívni. Valahogyan másképpen fogják nevezni, azonban nevét még nem határozták meg. Ez nem egyetlen éjszaka leforgása alatt fog végbemenni, hiszen még mindig sok megteendő út vár rátok.

Legtöbbetek felébred a negyedik dimenzióban, és érezni fogja, hogy a test erősebb és hathatósabb, és tudni fogjátok, hogy valami történt veletek. Örömötökben felugrotok, és ezt mondjátok: „Istenem, nézd a fákon a leveleket! Nézd azt a víztócsát! Mi ez? Ez egy személy? Olyan magas.” Az ilyen reakció fogja azt jelenteni, hogy a negyedik fény első szakaszában vagytok.

A negyedik dimenzióban nem létezik yin/yang, vagy kettősség és rangsor. Többé nem fogtok oda-vissza ingázni a félelem és a szerelem között. Inkább, utazásotok a szerelemből a fénybe történő elmozdulás útjáról fog szólni. Van kétezer évetek ezt beteljesíteni. Senki sem lesz felettetek, vagy alattatok. Ezt felelitek: „Kirael mester, ez a mennyország, ugye?” Ez nem a mennyország lesz, viszont elég közel lesz hozzá. Ezt fogjátok hinni: „Nem kell semmivel sem jobbnak lennem, mint amilyen most vagyok. Ez a mennyország. Épp itt akarok lenni.” Egy pár nappal később ezt fogod mondani: „Ó, nézd azt a magas személyt. Mit teszel? Honnan érkeztél?” Beszélni fog hozzátok a szeretet nyelvén. Nem lesz szükségetek az angolra [magyarra]. Minden nappal úgy fogjátok találni, hogy tovább akartok jutni tudatosságotok kiszélesítésében. Így, higgyetek nekem, nem akartok ott maradni, ahol vagytok.

A Teremtő Isten lényege jelen lesz, viszont nem tudtok majd beszélni hozzá, mert a negyedik dimenzióval lesz elfoglalt. Először meg fogjátok pillantani felsőbb éneteket, és a monád energiákat (lélekcsaládotokat), épp a Teremtő Isten alatt, és felsőbb énetek felett, akik megtapsolnak titeket. Segíteni akarnak nektek teljesen elmozdulni a negyedik dimenziós útba.

Ami a barátaitokat illeti, akiknek nem sikerül eljutni a negyedik fénybe egy s más ok folytán, egy új otthont kapnak valahol máshol.

A világ tisztában van magával, viszont ti nem vagytok tudatában önmagatoknak. Ez az elmozduló út arról szól, hogy önmagatok tudatára ébresszenek. A negyedik dimenzió itt van, és készen áll az indulásra, ha ti is.

KÉRDÉS: Lennél oly kedves megosztani velünk egy meditációt, mely segíti növekedésünket és felkészültségünket a negyedik dimenzióra?

KIRAEL: Egy ötperces meditációt fogok megtenni. Vegyetek négy, vagy öt mély lélegzetet, orrotokon belélegezve, és szátokon kilélegezve. A lélegzés a legfontosabb része bármely meditációnak. Felügyeljétek légzéseteket, és gyógyítsátok meg, ami testetekben történik. Most figyeljetek fél füllel rám, és fél füllel szívverésetekre. Érezzétek és halljátok a vért áthaladni szíveteken és lejutni testetekbe. Kövessétek véretek útját egy kicsit. Nem számít, hol jár; csupán menjetek vele, majd jöjjetek vissza, túljutva szíveteken, a fejetekbe. Látjátok agyatokat? Barátaim, folytassátok a légzést. Most térjetek vissza szívetekbe, azonban ez alkalommal ne rá figyeljetek. Inkább, az egész testet hallgassátok. Most lökjétek ki magatokat testeken kívülre, forduljatok meg, és nézzetek szembe vele. Most lépjetek hátra egy kicsit. Nézzetek körül, és mielőtt elmennétek, hogy találkozzatok felsőbb énetekkel, nézzetek fél szemmel vissza testetekre. Fordítsátok vissza magatok mögé szemeteket 180 fokkal. Most hozzátok vissza szemeteket előre. Keressetek egy kis fényvonalat. Amikor meglátjátok, vigyétek magatokat el végig ezen a vonalon, elérve azt, és azon végighaladva. Nagy sötétséget, üres teret fogtok látni. Haladjatok tovább. Érezzétek magatokat, ahogy a fénysebességgel repültök. Most közelítsetek meg egy fénylabdát. Ez a felsőbb énetek. Közületek azok, akik számára most elérhető a felsőbb én, vegyék észre, hogy nincs szeme. Honnan tudjátok, hogy ő a felsőbb én? Ő az egyetlen, aki ilyen szorosan megközelít titeket. Időzzetek el, míg ezt a meditációt teljesítitek, és ha elvesztek, menjetek vissza oda, ahonnan elindultatok, és gyertek ki újra.

Ha egyszer ráleltetek felsőbb énetekre, lélegezzetek, és ösztönözzétek magatokat, hogy vele tartsatok. Ne legyetek csalódottak abban, amit láttok, viszont emlékezzetek arra, amit megpillantotok. Majd gyertek vissza ugyanúgy, ahogyan távoztatok. Lássátok testeteket önmagatok előtt, és lépjetek be. Mielőtt bármi mást tennétek, nyissatok meg egy teret jobb agyatok homloklebenyében, és helyezzétek bele ide emlékeiteket utatokról. Visszatérhettek, és hozzáférhettek ehhez később. Nyissátok meg szíveteket. Érezzétek szívveréseteket, és gyertek vissza harmadik dimenziós utazásotokhoz. Amikor készen álltok, nyissátok ki szemeteket. Valaki itt látott egy gyönyörű sárga lovat. Néhányan közületek elhullajtottak egy pár könnycseppet. Ez mind tökéletes. Mennyi időbe tellett számunkra – legfeljebb egy pár percbe az elejétől a végig? Néhányan nem hiszik el, mennyi helyet látogatott meg ilyen rövid idő alatt. Valamikor, mielőtt elmentek ma aludni, vegyetek egy darab papírt és egy tollat, vagy használjátok számítógépeteket, és írjatok valamit automatikus írással. Ez volt első utazásotok a tér-idő egy másik részébe. Imádkozom, hogy ezt ismét meg fogjátok tenni magatok. Ez a ti utatok, barátaim. Én csupán egy előmozdító vagyok. Gyakoroljátok ezt, és haladjatok előre utatokon egy kicsit.

KÉRDÉS: Mit tehetek, hogy bizonyos legyek abban, hogy fel fogok ébredni a negyedik dimenzióban, ahogy elmozdulunk?

KIRAEL: Válj jóvá a tisztaságban, kommunikációban és befejezésben, és amikor a Változás végbemegy, a negyedik dimenzióban fogsz felébredni. Gyakorlással a tisztaság összeolvad a kommunikációval, fénybe borítod ezt az utat, és tudni fogod, hogy mindent befejeztél, ami szükséges volt számodra elvégezni a harmadik dimenzióban. Egyikőtök sem fejezte be harmadik dimenziós utazását, beleértve a közvetítőmet is. Mialatt az utat befejezitek, lesznek jó és rossz napjaitok. Csupán ne hagyjátok, hogy a rossz napok felülkerekedjenek. Maradjatok összpontosítva, és koncentráljatok kommunikációs készségeitekre.

KÉRDÉS: Ha alvás-állapotomban a negyedik fénybe utazom, mit fogok megtapasztalni?

KIRAEL: Amikor elmész a negyedik fénybe, lehet, hogy hallasz, vagy érzékelsz embereket, viszont valószínűleg nem fogod őket látni. Ez volt az én közvetítőm élménye. Visszatért erre az útra, és nem mondott semmit, mert mindaz, amit látott, az a zöld szín volt. Nyolc hónapon keresztül ugyanazt a dolgot látta minden este, míg nem mondtam neki, hogy lépjen hátra. Ezt felelte: „Hátralépni? Mit értesz az alatt, hogy hátralépni?” Elmondtam neki, hogy csupán húzódjon vissza egy kicsit, és amikor ezt megtette, látott zöldet és barnát. Oly nagyon izgalomba jött. Egy pár nappal később hátraléptettem őt addig, míg elég távolt volt ahhoz, hogy felismerje, hogy egy levelet nézett egy fán. Hónapokig nézett egy falevelet, és nem ismerte fel. Néha látott fizet leperegni róla, viszont még mindig nem ismerte fel. Ilyenek a nagy dolgok a negyedik fényben. A lények a negyedik dimenzióban 3 méter magasak átlagban. Amikor a közvetítő először látott egyet, megrémítette, és elszállt onnan.

Bármit tesztek, ne essetek pánikba amikor odaértek, és ne erőltessétek be magatokat a negyedik dimenzióba. Ha ezt teszitek, kivonjátok magatokat onnan. Valójában, ha valamit tesztek, ami veszélyes számotokra – mondjuk, hogy épp egy szikláról készültök lelépni – a negyedik dimenziós energia vissza fog húzni titeket, hiszen félelem nem létezik a negyedik fényben, és ha nem létezik félelem, akkor veszély sem létezik.

KÉRDÉS: Amikor reggel éber vagyok, a negyedik dimenzióról csupán emléktöredékeim vannak, és jobbá szeretnék válni az alvás-állapot utazásaimra történő visszaemlékezésben. Hogyan programozzuk be felébredt állapotunkat az alvás-állapotból?

KIRAEL: Az Alvás-állapot Programozás egy gyönyörű arra alkalmazható eszköz, hogy bármire szert tegyetek, amit akartok a harmadik dimenzióban. Eltérő alvás-állapot programozás létezik a negyedik fényben. Ha igazán akarsz most valamit tenni, programozd magad arra, hogy átáramolj a negyedik fénybe. Mondjuk, hogy van egy kapcsolati gondod. Menj el az alvás-állapotba, beszélj társad felsőbb énjével, és mondd el neki, hogy valamit akarsz tenni, hogy társad ne veszekedjen veled olyan sokat. Majd mondd el felsőbb énednek, hogy amikor visszatérsz hozzá, visszaalszod magad a harmadik dimenzióba. Más szavakkal, a negyedik dimenzióból teszed az alvás-állapotot, hogy hass saját harmadik dimenziós utazásodra, azért, hogy előre haladj a színképen a félelemből a szerelembe, míg el nem érkezel a szerelemhez, majd a fényhez, és azon túl. Amikor felébredsz reggel, azon fogsz tűnődni, mi történt. Egyszerű. Ez a negyedik dimenziós csatornázás része.

KÉRDÉS: Hogyan fog festeni a gyógyítás a negyedik fényben?

KIRAEL: A negyedik fényben a gyógyulni vágyó lefekszik egy lejtőre, és te egy meditációs pózba helyezkedsz el. „Megpendíted a meridiánokat” a test jobbján és balján, mely egy technika, ami lesimít bármilyen egyenetlenséget energiádban. Megtanulhatod a folyamatot a közvetítőm Szignál Sejt Gyógymód tanfolyamán. Harmadszorra, amikor véghezviszed a technikát, az energiának olyan simának kell lennie, mint a selyemnek. Ez azt jelenti, hogy a gyógyítandó meridiánjai figyelmeztető jeleket küldenek neked. Bizonyos ponton a gyógyítandó személy felsőbb énjét és a te felsőbb éned fogod hívni, lépj vissza, hogy lezajlódjon az utazás közöttük. A két felsőbb én egymással beszélgetni fog. A párbeszéd mindkét felét meg kell hallgatnod, mert amikor a gyógyításnak vége, el kell mondanod a gyógyulni vágyónak, mit hallottál az imént. Ne találj ki semmit. Ha mindkét felsőbb énnel felvetted a kapcsolatot, és nem hallottad a teljes beszélgetést, akkor ne mondj semmit. Nem akarsz hiányos ismeretet adni a gyógyítandó személynek. Ha igen, akkor nehéz időkre számíthatsz.

Ha a gyógyulni vágyó felsőbb énje ezt mondja: „meg fog gyógyulni, ha csupán azt teszi, amit tennie kell” és ezt fogod elmondani a gyógyítandó személynek. Lehet, hogy nem tudod, mit jelent ez, viszont mindenképpen mondd el a gyógyulni vágyónak. Ha a gyógyítandó személy nem hisz a felsőbb énekben, akkor csak az időd vesztegeted. Na már most, mivelhogy a negyedik dimenzió rajtatok áll, be kell vonnod a gyógyulni vágyót a gyógyulásba jobban, mint előtte valaha is. Nem kell elmondanod a gyógyítandó személynek, hogy a negyedik dimenzió közeledik, és nem is kell hinnie a Változásban. Csupán vidd véghez a gyógyítást.

Ez a felsőbb éneddel és a gyógyítandó személy felsőbb énjével történő gyógyításról szól, azért, hogy érezd a negyedik dimenziós energia összeolvadását. Ha van egy szabadnapod, meditálj öt percet, és mondd el felsőbb énednek, hogy szükséged van összpontosítani a gyógyító útra. Buta dolog lenne megtenni a gyógyítást a felsőbb éneddel való kapcsolatfelvétel nélkül. Nyomd át gyógyításod a negyedik dimenzióba; és emlékezz, ha túl messzire mész, akkor a negyedik dimenzió révén visszapattansz, így, ne aggódj. Nem tudod túlzásba vinni a gyógyítást, csupán az időt, melybe beletelik. Ha több mint huszonöt, vagy harminc percet töltesz el egy gyógyítással, akkor magad gyógyítod, és nem a pácienst. A gyógyulni vágyó alighanem egyszerűen elalszik.

KÉRDÉS: Ahogy belépünk a negyedik fénybe, a harmadik dimenziós részecskéink szétszóródnak a világmindenségben?

KIRAEL: Egy harmadik dimenziós lény vagy itt utad megtételére, és testedet együttesen egy fényszövetben tartják meg. Tested szövete kapcsolódik felsőbb énedhez. Ha elhagyod e Föld síkját, szíved megáll, és elmentél, azonban nem merülsz feledésbe, a világegyetembe. Elengedsz mindent életed vonalán kívül, mely, amikor indulásra kész, egy új életbe fog elmenni. Ha nem mész el egy új életbe, és inkább feledésbe merülsz azzal a tudattal, mely azt mondja, hogy te vagy minden, akkor nem jössz vissza. Elküldheted fényed ebbe a tudatosságba, azonban nem mehetsz bele ebbe a fénybe. Ez a fény a Teremtő Isten, és ha megérinted a Teremtő Istent, onnan nem jössz ki nagyon hosszú ideig. Ugyanez igaz, amikor elhagyod a harmadik dimenziót a negyedik dimenzióért: nem fogod eloszlatni az energiád, mert nem lennél képes visszanyerni részecskéid, ha megtennéd.

Kötöttél egy alkut a Teremtővel, hogy bárhová elmész, ahová ő akarja, hogy elmenj. Ezért nem kéne akarnod, hogy kiszállj ebből az életből. Oly sokat kell megtanulnod oly rövid idő alatt a Változásra. Lehet még két, három, négy év, mielőtt a harmadik dimenzió nincs többé. Amikor felkészülsz arra, hogy visszatérj a Teremtő Istenhez, teljesen fénnyel telítve és megvilágosodottan akarsz visszatérni.

KÉRDÉS: A negyedik fényben lesznek olyan jellegeink [aspektusaink], mint a harmadik fényben?

KIRAEL: Épek lesztek, amikor eléritek a negyedik fényt. Más szavakkal, felsőbb éneteknek nem lesznek más jellegei a negyedik fényben, vagy valahol máshol. Fénylabdák lesztek minden részecskétekkel sértetlenül. Nem lesznek megszorítások, vagy összeszorítások, és képesek lesztek felépíteni testeteket bármilyen módon is akarjátok, hogy kinézzen. Felsőbb énetek rendelkezésetekre fog állni, hogy elkalauzoljon titeket a folyamatba.

KÉRDÉS: Tegyük fel, hogy a Változás után a Hawaii-szigeteken vagyok, és el akarok menni a Machu Picchu-ra. Egyszerűen képileg felidézem a Machu Picchu-t, és ott vagyok?

KIRAEL: Igen, megteheted ezt, viszont egy elég nagy utazáson kell átjutnod, hogy elérd ezt a pontot. A negyedik dimenzióban kezdheted a szökdécseléssel, átutazva négy vagy öt mérföldet pár perc alatt. A Föld síkján a leggyorsabb ember jelenleg egy mérföldet három perc 37 másodperc alatt futja le. El tudjátok ezt képzelni?

Közületek nem mindenki fog belépni a negyedik szintre ugyanazon a tudati szinten. Bárhol lehettek a 0,01-es szinttől a hetes szintig. Ha kijutsz a harmadik dimenziós utadból, és minden házi feladatod, az összes utad, stb. elvégezted, akkor a 7,2-es szint körül leszel. Te valószínűleg nem leszel sehol e szint közelében. Még mindig van néhány megteendő utad, így az 1,2-es szint valószínűleg a legmagasabb, amit elérsz. Ha el akarsz jutni innen a Machu Picchu-ra pusztán annak képi elképzelésével, az 5,5-ös szint körül kell majd lenned, és rengeteg utaznivalód van, mielőtt eléred ezt a szintet.

Képességetek rendkívüli, hogy nyolcvan kilométert utazzatok hatvan óra alatt csupán szökdécselve autó, vagy bármilyen más közlekedési eszköz segítsége nélkül. Amikor eléritek az 5,5-ös szintet a tudatban, képesek lesztek két helyen tartózkodni [bilokálisak lenni], azonban tudnotok kell, hová tartotok, és hogyan jussatok el oda.

Ha elérkeztek a negyedik fénybe, és rápillantotok fizikai testetekre, és ezt felelitek: „Ez nem jó, mert Kirael mester azt mondta, hogy nem egészen jól teljesítettem” akkor az egyes szintnél alacsonyabban leszel. Ha eléred az egyes, 1,0 vagy 1,1-es szintet, meg fogjátok látni fénytesteteket, azonban e között, és ahol voltál, még sokat kell tanulni.

KÉRDÉS: Mi az én küldetésem a negyedik dimenzióban?

KIRAEL: Tanár leszel a negyedik fényben, egy professzor, ha akarod. A tanárok embereket fognak tanítani, a professzorok pedig tanárokat. Mielőtt ez megtörténhet, el kell jutnod ezen a harmadik dimenziós úton a befejezésig. Dolgozz tovább a fotonenergiával a harmadik dimenziós életedben. Bizonyosodj meg arról, hogy mindent megértesz ezzel kapcsolatosan, melyre képes vagy, mert ez lesz a hatalmak hatalma a negyedik fényben. Meg kell majd tanulnod negyedik dimenziósan gondolkodni. Még mindig harmadik dimenziós kifejezésekben gondolkodsz a fotonról. Gondolkozz a negyedik dimenziós fényeddel, és oszd meg ezt bárkivel, akit ismersz, és akarja. Oly telített leszel új ismeretekkel, hogy mindent, amit most tudsz, a múlté lesz. A tömegek felveszik az általad velük megosztott ismeretet, és majd dolgoznak vele.

A negyedik dimenzióban professzorként, utad megnyílik fényed számára, hogy ragyogjon. Amikor azt mondod, hogy valamivel dolgozni akarsz, azok, akiket tanítasz, mindent elkövetnek, hogy ezt az utat megtegyék. Professzorként felsőbb éned olyan közel lesz hozzád, hogy úgy fog tűnni, mintha a válladon lovagolna. Meg fogja válaszolni neked a kérdéseket, ahogy elkezded megérteni, mit kérdezel. Ez találós kérdésnek hangzik, és lehet, hogy az is. El fogom ismételni. Mindaz, amit tenned kell, hogy értsd meg a kérdést, és felsőbb éned meg fogja válaszolni számodra.

Kivételes laboratóriumod lesz. Külseje dacolni fog belsejével. Csukd be szemed, és képzelj el egy hatszor hatos, 4,5 méter magas sárgolyót. Sétálj bele ebbe a sárgömbbe. Szemed nagyon gyorsan alkalmazkodik a bennlévő fotonenergia miatt. Egy belsőt fogsz megpillantani, mely négy, vagy öt futballpályányi hosszú, és három, vagy négy futballpályányi széles. Olyan hathatós lesz. Ezt a sárlabdát, amiről beszélek, az Andromédán alkották meg, egy felemelkedő közvetítő révén, aki most veletek van a Föld síkján.

Nem adhatjátok fel folyó utatokat, és nem várhattok, hogy munkátokat a negyedik dimenzióban végezzétek el, csupán azért, mert könnyebb lesz. Nem lesz könnyebb. Oly sok dolgot kell megtanulnotok, mielőtt elértek oda. Fejezzétek be harmadik dimenziós életeteket, és utána vigyétek el magatokat a negyedik dimenziós utazásba.

KÉRDÉS: Ez úgy hangzik, hogy még sok tennivalóm lesz. Mennyi alvásra lesz szükségem a negyedik dimenzióban?

KIRAEL: Körülbelül négy órát fogtok négynaponta aludni, azonban nem akartok majd aludni egyáltalán. Csupán folytatni akarjátok a munkát, mert úgy fogjátok találni, hogy érzitek és meg tudjátok tapintani a fotont, és ráhelyezitek erre az útra, és használni fogjátok, hogy fenntartson titeket. Úgy fogjátok találni, hogy négyórányi alvás négynaponta tökéletes.

KÉRDÉS: Melyik másik galaxison vagy bolygón éltem, és mit tettem ott?

KIRAEL: Számos életidőd volt az Andromédán, ahol, amikor az andromédai tanácsok találkoztak a Fiastyúk és Szíriusz lényeivel háborús napjaik során, te a háttérben maradtál, mert túl kicsi voltál, és nem volt elég hatalmad. A tanácstagok csüggedten tértek vissza, és elmondták neked, hogy hajókat kell építeniük. Ezt felelted: „Ez tökéletes, mert meg akarom osztani veletek egy hajó ötletét.” Egy hajóról beszéltél, mely kívülről kicsi volt, mégis belülről olyan messzire ki tudott terjeszkedni, hogy egy fél napba tellett átsétálni rajta. Ezt a tervet a hatodik fényből, a mesteri fényből csatornáztad. Ezt a sárgolyó laboratóriumot is megteremtetted, amiről beszéltem.

KÉRDÉS: Van az életben különleges időszak, amikor az egyén készen áll a csatornázásra, és a csatornázás könnyebb lesz a negyedik dimenzióban, mint a harmadikban?

KIRAEL: Igen, körülbelül két hónappal a születés előtt. Születési ciklusotok hetedik hónapjában érzitek a csatornázás szükségességét, azonban nem teljesíthetitek, mert magzatok vagytok anyukátok méhében. Bizonyos későbbi ponton életidőtök során érezni fogjátok a szükségességét, hogy közvetítők, vagy csatornák legyetek. A csatornázás szüksége gyakran viszi el az embereket a lelkiség [spiritualitás] birodalmába. Ha szert tesztek az érzésre, és nem kezdetek vele semmit, akkor nem számít. Vissza fog térni hozzátok, amikor készen álltok rá.

A negyedik dimenzió egy adomány a csatornák és közvetítők számára, mert a csatornázás természetesen érkezik el hozzátok, és nem juthattok bajba azért, hogy áthozzátok a fény látatlan erőit. Az régmúlt életidőkben, közületek sokat öltek meg azért, mert csatornák, vagy médiumok voltatok, és még ma is sok ember fél a csatornáktól, és közvetítőktől, vagy tekinti őket sarlatánoknak. A negyedik dimenzióban nem fognak sarlatánoknak hívni, és nem is fognak megölni, mert csatornák, vagy közvetítők vagytok. Lelketek nem fogja ezt megengedni. A negyedik dimenzióban a szeretet uralkodik. Jelenleg, még mindig a harmadik dimenzióban vagytok, és a csatornázás folyamatának meg kell nyílnia számotokra. Meditáljatok, és mondjátok el felsőbb éneteknek, hogy készen álltok. Felsőbb éneteknek van egy hathatós megteendő útja, és nem fog veletek játszani, míg ti nem akartok vele játszani. Hallani vélem kérésed, és mondom: „Ó, igazán?” Így, ha kérdezel, azonban nincs fogalmad arról, amit valóban teszel, akkor nem fog válaszolni. Ha felsőbb éneddel beszélsz, tedd ezt meggyőződéssel és mondd neki, hogy készen állsz. Nem sértegetheted felsőbb éned jobban, mint a Teremtő Istent. Felsőbb éned olyan szerető, hatalommal bíró és olyan fénnyel telítő, hogy nem ragaszkodhatsz a harag energiájához, míg felkéred őt. Tudni fogod, mikor van itt az idő a csatornázáshoz. Valójában már tudod. Csupán készen kell lenned erre. Ne erőltesd. Áradj bele.

KÉRDÉS: Mi a különbség a csatorna és a közvetítő [médium] között, és mit tehetünk készségünk fejlesztéséért csatornaként, vagy közvetítőként, annak érdekében, hogy jobban felkészítsük magunkat a negyedik dimenzióra?

KIRAEL: Az én világomban a csatorna és a médium két különböző energia. Különbséget kell tennetek a közvetítő és a csatorna között. A legtöbb csatornázó nyitott szemmel dolgozik, és néhányan még sétálni is tudnak, míg csatornáznak. Te egy csatornázó kamra vagy, és ez egy tökéletes út, mert nincs szükséged hallgatóságra, hogy csatornázz. Másrészről, nem lehetsz közvetítő anélkül, hogy valaki más ne lenne részese utadnak. Közvetítőként olyan távolra mész el, hogy nem fogod tudni, mit mondtál, vagy egyáltalán mondtál-e valamit. Valakinek meg kell hallgatni téged, és elmondani neked, amit mondtál.

Médiumnak lenni azt jelenti, hogy meditálni fogsz az itt és ott között. Más szavakkal, van a harmadik dimenziós önmagad, és az energia, amit csatornázni akarsz, e kettő közt van a tested. Nem lehetsz itt is és odaát is. Amikor félreteszed tudatod, lehetsz egy másik energia közvetítője, mely képes lesz használni tested, hangod, hogy felajánlja útmutatását ennek a világnak. Tudni fogod, mikor érted el a médiumság szakaszát, mert nem fogsz semmire emlékezni abból, ami elhangzott. Az információ nem fog behatolni agyadba. Inkább behatol a közvetítő részecskéidbe, és bárkinek átadásra kerülnek, aki akkor hallgat. Képes lehetsz meghallani ezt, azonban nem fogod megérteni.

Légy csatorna először, és dolgozd ki utad a médiumságig. Amikor kétséget juttatsz kifejezésre, visszavon a harmadik dimenzióba. Amikor ezt mondod: „Ez inkább én voltam, mint felsőbb énem”, felzaklatod felsőbb éned egy kicsit, viszont ne aggódj, mert felsőbb éned mindig szeretni fog téged. Nála nincs helye semmi másnak, csupán a szeretetnek.

Folytasd a csatornázást, és menj el egyre távolabb. Végül közvetítővé válsz. Minden csatorna egy közvetítő. Csupán gyakorlat és választás kérdése. Gyakorolj minden nap. Közvetítőként az úttól olyan messze vagy odakint, hogy amikor visszatérsz, nem leszel fáradt. A csatornák gyakran merülnek ki egy hosszú összejövetel során, mert az önvalóért, a felsőbb énért teszik meg az utat, és az energiáért, melyet elhoznak az utazásba. Végül közvetítőnek kell lenned, tehát, miért várnál a negyedik fényre? Gyakorold hetente, havonta egyszer, vagy bármilyen időbeosztás alkalmas számodra.

KÉRDÉS: Akik közvetítővé akarnak válni, hogyan jutnak ki testükből, hogy megengedjék egy léleknek az átjövetelt?

KIRAEL: Ez a válasz csupán neked szól, és senki másnak. Égő vággyal kell bírnod, hogy közvetítő légy, mert az voltál majdnem minden életidőben, egészen vissza Lemuria koráig. A szeretet és világosság Istennő energiája voltál akkor, egy arany árnyalattal. A közvetítők fő összpontosítások voltak mindenért Lemuriában. A médiumok a gyógyítók, látók, stb. előtt léteztek. Olyan jól teljesítetted a médiumi mivoltot, hogy abbahagytad ezt teljesíteni az embereknek, és amikor körülvettek és megérintettek, csupán „Om”-oztál. Amikor az emberek meghajoltak előtted, megkérted őket, hogy ne tegyék, alázatosságod visszatükröződéseként, mivel az ötödik fény felé tartottál.

Semmi kétség, médium leszel. Amikor elég mélyen meditálsz, egy rezgő érzetet fogsz érezni, mely mindinkább erősebbé válik, hallásod elhalkul, míg egyáltalán semmit nem fogsz hallani. Akár egy puskát is elsüthetnének fejed mellett, és nem hallanád meg. A testnek van egy automatikus lekapcsoló módozata az agyban. Alvásba kapcsolja magát, és elkezded elveszíteni gondolati összpontosításod, és hallásod lassan elhalkul, míg egyáltalán semmit sem hallasz. Amikor érzed ezt a rezgő érzetet szíved körül, csupán azelőtt, hogy beengednéd az energiát magadba, tudni fogod, hogy elérted a médiumságot. Lehet, hogy négy, vagy öt percet vesz igénybe először átjutni ezen az úton, azonban ahogyan gyakorlottabbá válsz ebben, képes leszel kijutni erről az útról kevesebb, mint két perc alatt, csakúgy, mint az én közvetítőm. Körülötted fénygömbökben színes felvillanásokat fogsz látni. Ezt mondod: „Ó, Istenem. Ez gyönyörű.” Oly megindult leszel. Ez csupán a kezdet. Majd elmész a negyedik fénybe. A test ezen a ponton a tanácsadódhoz tartozik.

Sose légy zaklatott magaddal szemben, mert nem vagy közvetítő. Ha médium akarsz lenni, akkor meg kell tenned az öt-vagy-ötvenet, az utazást. A negyedik dimenzió a négy testes szervezetről szól, meg kell gyógyítanod mind a négy testet, alkalmazva a Szignál Sejt Gyógymódot, vagy valamilyen más módszert, mielőtt a tested olyan tiszta nem lesz, hogy médium légy. Türelmesnek kell lenned, és meg kell tenned utad.

Ünnepelj minden alkalmat, amikor csatornázol, és soha se mondd, hogy nem volt olyan jó, vagy ez volt a legjobb, amit azon a napon tehettél. Ha bocsánatot kérsz azért a munkáért, amit teljesítettél, tanácsadóid ezt fogják mondani: „Ó, nem akarok ide menni ismét. Valami más energiát juttatok el ide.” Tanácsadóidnak nincs egója, így ez a reakció arról fog szólni, hogy egy másik tanácsadót vegyenek rá, aki hozzáillik a képzettségi és elhivatottsági szintedhez, hogy vele dolgozz. Ugyanannak a tanácsadónak hangzik majd számodra, azonban nem az lesz. Ne mondj nemet fáradozásaidra. Inkább dolgozz tisztaságodon, kommunikációdon és beteljesedéseden.

ZÁRSZÓ

Még meg sem közelítettük azt, amit érinteni akartam ma. Eljuthattok a negyedik fénybe nélkülem. Csupán tennetek kell a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvét, a Szignál Sejt Gyógymódot, és az összes olyan dolgot, amiről több mint húsz éve beszélek. Félelmetek minden alkalommal felbukkan, amikor megpróbáltok elutazni a negyedik fénybe, azonban ezen túl kell jutnotok, mert a félelem egy harmadik dimenziós élmény, és nem szabad, hogy részetek legyen többé.

Ahogy folytatjátok a haladást a negyedik fény felé, ne adjátok fel harmadik dimenziós utatokat. A Teremtő Isten akart titeket bele ebbe az útba, tudván, hogy képesek vagytok eljutni a negyedik fénybe. Ez az út a tiétek, hogy megtegyétek, és befejezzétek harmadik dimenziós utatokat, mely a kulcs ahhoz a tudatossági szinthez, amit elnyertek, amikor eléritek a negyedik dimenziót.

 ©Kahu Fred Sterling


Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.

2010 © Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/



Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa