2010. október 7., csütörtök

Mesteri befolyásolás a tudatos élet végett


Mesteri befolyásolás a tudatos élet végett

Masterminding for Conscious Living
Master Guide Kirael, through the mediumship of Kahu Fred Sterling
2010 szeptember © Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/




KIRAEL: A mesteri befolyásolás a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvének tizedik Alapelve. A lemuriai számmisztikában a tizedik Alapelv tartalmazza a Teremtő energiáját, mert van egy egyesünk meg a nullánk, ami egyenlő eggyel, mely a Teremtő száma. Ha hatékonyan irányítotok a háttérből mesterien – értve ez alatt azt, hogy a Teremtő energiájával fogtok dolgozni, mialatt felölelitek mind a többi kilenc alapelvet – életetek jobbra fordul, és semmi sem lesz elérhetetlen számotokra.

Az első kilenc Alapelv egyesítése a Mesteri befolyásolásba, nehezebb, mint gondoljátok. Ha van egy 1965-ös Datsun teherautótok, és mesterien egy új Cadillac Sevillé akarjátok változtatni, el kell jutnotok az Igazság első Alapelvéhez, és meg kell kérdeznetek, miért vezettek inkább egy 1965-ös Datsun teherautót, mint egy Cadillac Seville-t. Át fogtok haladni az összes Alapelven, és felteszitek ezt a kérdést, míg el nem érkeztek a végső célotokhoz. Amikor egy kis remegést, vagy pillangókat tapasztaltok gyomrotokban, tudni fogjátok, hogy sikert értetek el. Ez a pillangó érzés a felsőbb én szerelméről szól. Ha még sosem éreztétek ezt a remegést gyomrotokban egy mesteri befolyásolás befejeztével, valószínűleg sosem értetek el teljes sikert a végeredményben. Lehet, hogy a háromnegyedét éltétek meg annak, amit akartatok, de nem az egészet.

Jogosultak vagytok mindenre, amit akartok, azonban meg kell tennetek a teljes utazást. Ha mesterien irányítotok ezért a Cadillac Seville-ért, és csupán három kerékkel tűnik fel, nem teljesítettétek be a mesteri irányítás útját. Nem tudtok háromkerekű autót vezetni. Ha szert akartok tenni arra a másik kerékre, menjetek vissza az első Alapelvhez, és jöjjetek rá, hogy igazságotokban hol szenvedtetek egy kis hiányt. Mesteri befolyásolási csoportodnak együttesen kell megkeresni az igazság hiányát minden egyes Alapelvben, mely elvezet téged ehhez a Teremtő Alapelvhez, a Mesteri befolyásoláshoz. Sikert kell elérnetek egyesítő [kohéziós] és összehangolt közösségként, hogy elérjétek a vágyott célt. A Teremtő Isten sosem hagy senkit cserben. Mindent kiegyensúlyoz. Ha szert tesztek erre a Cadillac Seville-re, ez azért lesz, mert megtettétek azt, amit kellett, mindig, amikor meg kellett tennetek.

Ezt a Cadillac Seville-t példaként használtam, mert a legtöbb ember autót, kapcsolatot, betegséget, bevételt, hajót, repülőt, vagy bármi mást akar mesteri irányítással elérni. Mégis, az igazság az, hogy azért vagytok itt, hogy meggyógyítsátok szerelmeteket / szereteteteket vissza a Teremtő Isten Szerelmébe. Tehát, ha valamit mesterien akartok irányítani, tegyétek ezt meg utatokkal, mert ez az, amiért itt vagytok: hogy meggyógyítsátok.

Ez az én ismertetésem a mesteri befolyásolásról, tehát, hol szeretnétek kezdeni?

KÉRDÉS: Kirael mester tanácsadó, hogyan határoznád meg a Mesteri befolyásolást?

KIRAEL: Amikor te és egy pár barátod összegyűltök, hogy elérjetek egy közös célt, Mesterien befolyásoltok. Jézus mester ismerte a Mesteri befolyásolást. Tudta, hogy amikor összegyűltök a szerelem fényében, hogy elérjetek egy közös célt, nem vallhattok kudarcot. Ő volt a szerelem világossága. Ezért mondta: „Ahol ugyanis ketten vagy hárman összegyűlnek a nevemben, ott vagyok közöttük.” (Máté 18:20) Mit értett az alatt, hogy én „ott vagyok”? Úgy értette, hogy amikor a Krisztus Fényben gyűltök össze, ti vagytok a Krisztus Fény; ti vagytok a Teremtő Isten; ti vagytok az emberi erő, és csakúgy, mint Jézus, azért jöttetek el ide, hogy meggyógyuljatok. Mit kell tudnotok? Tudnotok kell, hogy energiája jelen van mindegyik igazi mesteri befolyásolásban. Amikor érzitek ezt az energiát a mesteri irányítás folyamatában, el fogjátok érni a célját a mesteri befolyásolásotoknak. Szert tesztek erre a remegésre gyomrotokban, mely elmondja nektek, hogy a Krisztus veletek van.

Azt tartom tökéletes mesteri befolyásolásnak, melynek nincsenek határai. Lehet mindenetek, amit csak akartok. Csupán tudnotok kell, mit akartok, és mit kell megtennetek, hogy azt elérjétek. A mesteri irányítás csoport a „Mesteri Elme”, az összpontosított energia együttes ereje.

KÉRDÉS: Benne vagy mesteri befolyásolási csoportban, és ha igen, kikkel, és milyen céllal?

KIRAEL: Mesterien befolyásoltam Jézus és Buddha mesterrel, és Lady Yuan Yin-nel. Azt a mesteri irányítást, melynek most részese vagyok, arra tervezték, hogy kivigye e Föld síkját a harmadik dimenzióból a negyedikbe. Az elmúlt öt, vagy hatezer év során, sokan csatlakoztak hozzám ebben a mesteri irányításban, tudván, hogy közeleg ez a Változás a Tudatosságban. Mindegyik távozott egy kivételével, aki névtelen marad. Ez a szerelem fényének a mesteri irányítása. Utazásotok a negyedik, majd utána az ötödik dimenzióba el fog vinni titeket ebbe a bizonyos térbe, mert addigra már elmozdultok a félelemből a szerelembe, és a szerelemből a fénybe.

Az én mesteri befolyásolásom a Nagy Változás okán létezik az emberek világával is, attól az embertől, aki tervezi, hogy megöl valakit, a legfelemelkedettebb lényig, akire valaha is utalhattok. Az én utam az, hogy meggyőzzem azt az embert, aki valakit meg akar gyilkolni, hogy ezt ne tegye meg, és találja meg útját egy lépéssel túl, hogy megnyíljon a Teremtő Isten, a Teremtő Ereje felé. Hétmilliárdotok ezen a bolygón, mind egy mesteri befolyásolás vagytok, mert kivonva színeteket, DNS-eteket, atomjaitokat, kvarkjaitokat, stb., egyformák vagytok. A jelenlegi emberi mesteri befolyásolást azért alkották meg, hogy átvigyenek titeket e harmadik dimenziós folyamatból (elmozdulva a félelemből a szerelembe / szeretetbe) a negyedik dimenzióba (ahol elmozdultok majd a szerelemből a fénybe), majd az ötödik dimenzióba (ami rendben van), utána a hatodik dimenzióba (ami mesteri), és így tovább.

Én egy mesteri irányítás szakértő vagyok. A mesteri befolyásolás „bolondok” azt hiszik, hogy alkalmazhatjátok a Mesteri irányítást arra, hogy mindenkit átvigyetek a negyedik fénybe, még akkor is, ha rúgkapálnak. Nos, ez nem így működik. A mesteri irányítás nem egy kényszerítő erő. Ez egy szerető erő, és csupán azok fognak eljutni a negyedik fénybe, akik el akarnak jutni oda. Azok, akik nem akarnak belépni, nem fognak.

KÉRDÉS: A Mesteri befolyásolás hogyan segít nekem végigmenni az összes hiten, hiedelmen és érzékelésen, mely megakadályoz engem abban, hogy elhozzam életembe azt, amit akarok?

KIRAEL: Nos, hitrendszereitek tudomással bírnak a világotokról, melyben jelenleg éltek. Eljöttél ebbe az életbe az iddel [1], az egoval és a szuperegoval. Az id lelketek [pszichétek] [2] tudattalan része, mely elégedettséget, megnyugvást keres az öröm alapelvének megfelelően. Egotok, csakúgy, mint szuperegotok módosítja az idet, ha akarjátok. Tehát, látjátok, egotok nem egy rossz dolog. Ezen az úton kalauzol titeket, megbizonyosodva arról, hogy semmin nem rohantok át.

A Mesteri befolyásolás alkalmazása során, hogy átdolgozd magad a hiedelmeken, észleléseken, melyek nem szolgálnak téged, vissza kell térned oda, ahonnan elindultál. Menj el igazságodhoz, és kérdezd meg: „Mi igaz ebből a hiedelemből, vagy észlelésből?” Meg fogod tanulni, hogy hiedelmeid és észleléseid azon alapulnak, amit fizikai szemeddel látsz, és elméddel ismersz, melyet egod táplál, azonban a legmagasabb igazság csupán a harmadik szemeddel és az omni-agyaddal ismerhető meg, a 90 százalékkal, melyet nem használsz. Azt is megtudod majd, hogy az egod belép ebbe az útba, mondván: „Tudom az igazságot. Csupán át fogom váltani az igazságot a bizalomba, mert a bizalom sokkal könnyebb.” Nem akarod majd a rövidebb utakat járni, melyeket az ego fektet le. A teljes utat akarod majd megtenni. Vissza fogsz menni a kezdetekhez, és tudni fogod, mi az igazságod. Ha meg akarsz szabadulni a Datsun teherautódtól, és inkább egy Cadillac-re akarsz szert tenni, ezt akkor fogod megtenni, amikor ismered igazságod.

Nem leszel az igazsághoz hű életed minden egyes napján. Szinte lehetetlen életed minden napján az igazságban lenni, mert a harmadik dimenzióban vagy, és amikor feltesznek neked egy kérdést, át akarod majd gondolni a választ. Így működik ez ebben a dimenzióban. Ezzel ellentétben, amikor rálelsz az igazságra, válaszod gondolat nélkül fog rendelkezésre állni. Ha valaki feltesz neked egy kérdést, a válasz nem lesz begyakorolt. Könnyedén fog átáramolni, és nem lesz sértő, vagy nem fog fájdalmat okozni.

Jól láss neki a Mesteri befolyásoláshoz. Bölcsen válaszd ki az embereket a mesteri irányításodhoz. Ne azon alapulva válaszd ki őket, hogy mennyi pénzük van, vagy más sekélyes dolgok alapján. Emlékezz, Jézus mesternek egy fillérje sem volt, mégis ő egy mesterien befolyásoló mester volt.

KÉRDÉS: Elmondanád nekem, hogyan szeressem az önvalót a Mesteri befolyásoláson át? Úgy gondolom, hogy egy fátyol alá rejtőzöm, mert szégyellem az önvalót. Egy méltatlan, érdemtelen érzelmet érzek, és ennélfogva nem vagyok az igazságban, bizalomban és szenvedélyben. Ennek nagy hatalma van felettem.

KIRAEL: Igazán egy fátyol alatt vagy. Én látom, azonban te nem. Sosem fogod megpillantani a fátylat. Valójában, bármikor, amikor kimondod, hogy „fátyol”, beburkolja magát, tehát láthatatlan. Az egyetlen kérdésed, melyet meg kell válaszolni: „Miért rendelkezem a fátyollal?” A válasz erre a kérdésre hozzájárul ahhoz, hogy eljuss bárhová, és megtégy bármit, és bármi legyél, ami akarsz lenni. Amikor tudod, hogy egy fátyollal bírsz, eljuthatsz ebbe a folyamatba az igazsággal, bizalommal és szenvedéllyel, hogy segítsen neked felszabadulni a fátyladon át, mely apropó, a fejedben van, ahol a helyi agy található.

Meditálj öt percet, és találkozz felsőbb éneddel. Meg fogod ismerni felsőbb éned, amikor meglátod. Felsőbb éned „fizikai” teste fényrészecskékből áll. Amikor meglátod ezeket a részecskéket, mondd el felsőbb énednek, hogy meg szeretnéd tudni, hogyan kell eltávolítani a fátylat. Kérdezd meg: „Te vagy a felsőbb énem?” és a válasz ez lesz: „Igen, én vagyok. Miről akarsz velem beszélgetni?” Ezt fogod felelni: „Nos, van nekem ez a dolog, melyet fátyolnak hívnak a Föld síkján.” Felsőbb éned ezt mondja majd: „Ezt nem hoztad magaddal, igaz?” Ezt feleled majd: „Nem.” A lényeg az, hogy nem beszélhetsz felsőbb éneddel a fátylon keresztül. Tehát, ha ki akarsz jutni fátyladból, folytasd a meditálást, és beszélj felsőbb éneddel.

KÉRDÉS: Kritikus pont mindenki számára egy mesteri befolyásolás során, hogy a csoport összes tagja a szerelem ugyanazon hullámhosszán legyen?

KIRAEL: A mesteri irányítás minden tagjának szeretnie kell azt az energiát, mely érintett a folyamatban. Nem annyira a csoportban lévő emberek szeretetéről beszélek, mint inkább a csoport tagjainak felsőbb énjének szeretetéről. Ha nem tudsz szeretetet bevonni a mesteri befolyásolásba, akkor nincs mesteri irányítás. Ha hat, vagy hét fős mesteri befolyásolással bírsz, és el akarod őket érni, el kell menned felsőbb énjükhöz, és ezt kell mondanod nekik: „Szeretlek titeket. Nem a fizikai jelenléteteket szeretem, mert van egy kis gondom vele, vagy vele, azonban tudom, hogy szeretlek, mert tudom, hogy mi a szeretet / szerelem.” Amikor tudod, mi a szeretet, nem mondasz rossz dolgokat az emberekről, mert felismered, hogy ők csupán tapasztalással bíró emberi lények. Ha igazán érzed a szeretetet, a tested felett fogod átérezni. Ez azt jelenti, hogy ki kell majd jutnod fizikai folyamatodból, hogy érzed. Hagyd a harmadik dimenziós tested pihenni, és ne tégy semmit, ahogy eléred a Föld síkjának hátsó felén lévő személy felsőbb énjét. Nem számít, mit hiszel a Föld síkján erről az elfátyolozott személyről, érezni fogod a szeretetet. Ez azért van, mert a fátyol nem létezik a helyi agyon kívül. Nem létezhet a szerelem és a fény mindenütt jelenvalóságában. Tehát, szeretetheted a legádázabb ellenséged azáltal, hogy megkéred felsőbb éned, hogy találkozzon annak az egyénnek a felsőbb énjével, osztozva a szeretet, a szerelem és világosság mindenütt jelenvalóságában. Ha eléred felsőbb éned és megkéred őt, hogy beszéljen valaki más felsőbb énjével, és nem érzed a szerelmet, akkor az utazás nem működik. Nem érted el felsőbb énjét, vagy a másik személyt.

Nem bírhatsz mesteri befolyásolással, ha nincs közöd a szerelemhez. Mindig muszáj elmenned az összes tag felsőbb énjéhez, és el kell magyaráznod nekik, mit teszel. Ez az egyetlen módja, hogy bírj majd hatékony mesteri befolyással, mert ez a harmadik dimenzió, és nem valószínű, hogy a mesteri irányításban minden tag feltétel nélkül fogja szeretni egymást.

KÉRDÉS: Van egy három főből álló mesteri befolyásolásom. A kisebb mesteri irányítás jobb a személyes ügyek kezelésében, mert valószínűbb, hogy a tagok az ügyedre fognak összpontosítani?

KIRAEL: Még a te háromszemélyes mesteri befolyásolásodban is a másik két ember nem lesz teljesen érintett utazásodban, mert rendelkeznek saját úttal, amivel foglalkozniuk kell. Nem számít, hány ember van a mesteri irányításodban, a többi tag nem lesz túlságosan érintett utazásodban. Ezért kell beszélned felsőbb énjükkel alvás-állapotod során.

KÉRDÉS: Mi a tökéletes létszám egy mesteri befolyásolás csoport számára? A mesteri irányítás csoport tagjainak száma hogyan hat a csoport által vágyott cél kimenetelére?

KIRAEL: A mesteri befolyásolásnak nincs tökéletes létszáma. A kettőtől kezdve bármilyen létszám tökéletes.

Ami a második kérdésedet illeti, tegyük fel, hogy van egy hét fős mesteri befolyásolásod, és bevonsz egy új személyt. Minden meg fog változni. Ha a dolgok nem változnak, a mesteri befolyásolás erőlködni fog. Helyre kell igazítanod mesteri irányításod mindig, amikor egy új tag lép be. Általában, amikor egy másik személyt vonsz be egy létező mesteri irányítási csoportba, és a dolgok nem mennek jól, hajlamos vagy az új tagot hibáztatni, akiről úgy hiszed, hogy nem áll készen a mesteri befolyásolásra. Nem ez az eset áll fenn. A mesteri befolyásolást újra kell igazítani. Mielőtt egy új személyt vonsz be, tedd elkötelezetté, hogy maradjon a mesteri befolyásolásban. Majd beszélj felsőbb énjeitekkel, és mondd el nekik, hogy a mesteri irányítást újra kell igazítani hétről nyolcra. El kell törölnöd a régi mesteri befolyásolást, és újra be kell igazítani. Emlékezz, elveszítesz mindent, amin dolgoztál, amikor egy új személyt vonsz be. Mesteri irányításod kész, és eltűnt. Újra kell kezdened. Ez az igazság, még akkor is, ha egy tag eltávozik, és egy másik lép be, és a tényleges létszám nem változik. Még ekkor is újra be kell állítanod a mesteri irányítást. Az új személy megváltoztatja az energiát és a lendületet [dinamikát]. Ha nem állítod be újra a mesteri befolyásolást, ez a csoport lendületére gyakorol hatást. Ezt mondod: „Ennek nincs értelme Kirael mester. Ezt tettük, és a mesteri befolyásolás még mindig küszködik.” Nos, lehet, ez azért van, mert nem tetted ezt jól meg. Amikor azt mondom, hogy állítsd be újra a mesteri befolyásolást, azt értem ez alatt, hogy tudnod kell, mi a mesteri befolyásolásod, amikor egy új személy adódik hozzá. Használd a számmisztikát ennek meghatározására. A hatos szám egy mesteri befolyásolás csoportot formál meg a mester energiájával; a hetes egy csoportot formál az átmenet energiájával, stb.

Az is fontos, hogy mesteri befolyásolásod gyorsan végezd el. Ha valaki kiesik, akkor ezt az egyént teljesen ki kell vonnod, és azonnal újra be kell állítanod a létszámot. Nem lesz igazi mesteri befolyásolásod, míg nem teszed ezt helyre. Tehát a legelőnyösebb mesteri irányítás az, amiről elhatározod, hogy az lesz, és a létszámok mellett is állást kell foglalnod.

Ha tíz tagot vonsz be egy csoportba, belépsz a Teremtő Isten energiájába, tehát jobb, ha együtt cselekedtek. A lendület oly gyökeresen változik meg, amikor tíz tagod van, hogy legtöbbeteket saját megértésetek hiánya fojtogatja majd. Mesteri befolyásolásotokat indítsátok bármilyen létszámmal, kettőtől kilencig bezárólag. Nekem sosem volt több mint öt, hat, vagy hét tagom bármely mesteri befolyásolási csoportban. Ez nem teszi választásom jóvá, vagy rosszá. Ez csupán az, amiről úgy gondolom, hogy kezelni tudom a Tudatosságban a Nagy Változás céljából.

Így, nem létezik bűvös szám. Ti vagytok a varázslat a létszámon belül, varázslat, bármi is legyen az. Jelenleg a hét egy szép szám, mert ez az átmenetről szól, és a harmadik dimenzióból a negyedik dimenzióba mentek át. A nyolcas szám is jó, jelezve a hidat e világ és más világok között. A mesteri befolyásolások harmadik dimenziós jelenségek. Ha egyszer beléptek a negyedik fénybe, a mesteri irányítás nem létezik majd.

KÉRDÉS: Egy új tag bevonása hozzásegíti a csoportot a következő elkötelezettségi szinthez?

KIRAEL: Ha van egy adott létszámod, és fel akarod egy kicsit pezsdíteni, meg kell kérdezned magad, miért akarod ezt. Ha nem valósítottad meg céljaidat, miért akarod felkavarni a dolgokat egy új taggal? Miért nem mész vissza ennek az utazásnak az alapvonalához? Menj vissza az egyes számhoz, a Teremtő Istenhez, a szerelem és a világosság Igazságához, és jöjj rá, miért nem érted el céljaid. Másrészről, ha megvalósítottad céljaid, akkor hozzáadhatsz egy másik embert, azonban újra kell igazítanod a mesteri befolyásolásod.

Mindig bevonhatsz egy új elemet az utazásba, mint például a bálnákat, delfineket, ET-ket, sőt, még az egész tanácsadás világát – Elveneket, a Fiastyúkról származókat, bálnákat, tanácsadókat, isteneket – azonban csupán egy látogatás erejéig. Ezek az energiák felsorakoznak most körös-körül körülötted, és annyira elmélyültek utazásodban, hogy még „össze is akadtak” veled. Mindent szeretnek, amit ideát teszel, nem számít ki vagy, vagy mit tettél idáig. Amikor céljukat kiszolgálták a mesteri befolyásolásban, engedd őket szabadjára, és állítsd be újra a mesteri irányítást. Ez könnyebb, mint egy új tag bevonása.

KÉRDÉS: Gyakorolhatunk hatékony mesteri befolyást, amikor ötletünk sincs, hogyan befolyásoljunk mesterien?

KIRAEL: Természetesen. Tegyük fel, hogy összehívsz négy embert egy mesteri befolyásolás csoportba. Az első dolog, amit mondani fogsz: „Nem tudjuk pontosan, hogyan működik a mesteri befolyásolás, azonban igenis tudjuk, hogy van a Tíz Alapelvünk, és ott leellenőrizhetjük ezt.” Kezdjétek az első Alapelvvel: Mi az igazság? A „Tíz Alapelv” című könyvben elolvashatod az Igazságról szóló részt, vagy meghallgathatod ezt a részt a CD-n. Át fogsz haladni az Alapelveken csoportként, és végül meg fogod érteni, mi a kívánalom a csoporttal szemben.

KÉRDÉS: Megosztanád észrevételed azokkal az emberekkel kapcsolatosan, akik azt mondják, hogy az Alapelveket mesteri fokra vitték már?

KIRAEL: Azok az emberek, akik azt állítják, hogy az összes Alapelvet mesteri fokra vitték, tévednek. Ha ezt megtennék, nem beszélnének arról, hogy mesteri fokra vitték az Alapelveket. Ebben a dimenzióban valószínűtlen, hogy bárki is mesterien elsajátítsa az Alapelveket. A kettősség természete összeférhetetlen az Alapelvek mesteri elsajátításával. Ha valaki azt mondja, hogy tökéletesen ismeri a Mesteri befolyásolást, engedjétek át neki a „parkettet”. Ha ezt az embert nem ragadta el az egoja, elmondhatja nektek, mi a Mesteri irányítás, és több értelme lesz ennek számotokra, mint előtte.

KÉRDÉS: A mesteri irányítás összpontosítása mindig a gyógyítás / gyógyulás?

KIRAEL: Amikor megalkotsz egy mesteri irányítást, mindig készen kell állnod a gyógyulásra; máskülönben csupán időd vesztegeted. Gyógyulhatsz, vagy sírhatsz. Ha sírsz, bizonyosodj meg arról, hogy a gyógyulás céljából sírsz. Ha abbahagyod a sírást, és úgy érzed, hogy semmit sem tett érted, és két nappal később ismét sírsz, akkor nem gyógyulsz. Ha dühből, balszerencse, vagy betegség miatt sírsz, nem fogsz gyógyulni, és ha nem gyógyulsz, nem lehetek szolgálatodra, mert az egész utam a gyógyulásról / gyógyításról szól.

Tudod, és én is tudom, hogy ezen a bolygón mindenki csupán egy ok miatt van itt, és ez az, hogy meggyógyuljon. Ha nem gyógyulsz, nem élsz. Haldokolsz.

KÉRDÉS: A jólét és gazdagság gyakran az emberi mesteri befolyásolás összpontosítása. Hogyan határozzuk meg a jólétet?

KIRAEL: Számos harmadik dimenziós mesteri befolyásolás azért formálódott, hogy több pénzt, vagy gazdagságot érjenek el. Ha mesterien befolyásolsz egy meg nem érdemelt gazdagság okán, az visszafelé fog elsülni. A mesteri befolyásolás, mely előidézte a Mexikói öbölben az olaj kiömlését a gazdagságon alapult: Pénzt akartak az olajfúrásból. Vagyonhoz jutni a vagyon megszerzésének érdekében egy szegényes mesteri befolyásolás. Azok, akik szert tesznek a meg nem érdemelt gazdagságra, nem fogják azt megtartani. A mesteri irányítás maga nem negatív. Egy célt szolgál. Egyedül ti vagytok a felelősek saját mesteri befolyásolásotok eredményeiért. Tehát bölcsen válasszátok meg mesteri irányításotok célját.

Ami a pénzügyeket illeti, ha a jólétet a bevételek összegével határozod meg, akkor egészen rosszul értelmezed. Ha többé nem aggódsz a pénzügyeid miatt, akkor ez a tökéletes útja a jólétnek. A gazdagság az önként magadra vállalt hitrendszered esete. Jézus mesternek egy fillérje sem volt. Buddha mesternek nagyon gazdag volt a családja, és elsétált onnan. A gazdagság a szemlélő szívében van. Ha nem ismered fel gazdagságod, akkor ez tökéletes, mert nem kell megfizetned ennek az árát. Ha felismered gazdagságod, oszd meg a világ többi részével; tégy jót vele.

KÉRDÉS: A Mexikói öbölben az olaj kiömlését egy mesteri befolyásolási csoport idézte elő a vagyon megszerzésének szándékos céljával, vagy azzal a céllal, hogy megmutassák az emberiségnek, hogy szabaduljunk meg az olajtól, és alternatív energiaforrásokat alkalmazzunk, mint például a nap-, vagy fotonenergia?

KIRAEL: Igen, és igen. Az olajszennyezést egy mesteri befolyásolás csoport keltette, azonban nem tudták, hogy az olaj kitör az óceánban. Módokat kerestek, hogy több pénzre tegyenek szert ebből a tervből. Volt egy gondolatuk: „Mi történne, ha…”, és elég hatalmat tettek be ebbe a gondolatba. Lehet, hogy öt, tíz, vagy tizenöt évbe telt, hogy megtegyék ez az utat. Rendelkezésükre, e mesteri befolyásolás csoport birtokában van egy halom olyan anyag, melyet bedobhatnak majd az óceánba, ami az olaj minden grammját el fogja nyelni. Rendelkeznek vele, azonban nem mondják el nektek, mert van ez a terv, hogy a gazdagokat gazdagabbá tegyék. A Teremtő Isten nem alszik. Tudja, hogy mit fogtok tenni, és mit értek el tetteitekkel.

Találjátok meg azt a módot, hogy ne legyetek mérgesek az „olajos” emberekre, és inkább találjátok meg utatokat ezen az utazáson át, és értsétek meg, mi ebben a ti részetek. Ez nem az imádságról szól. Nem imádkozhattok a Teremtő Istenhez, hogy tisztítsa fel az olajat, mert ez nem fog működni. Ti magatoknak kell tennetek valamit ezzel kapcsolatosan. Vessetek egy pillantást politikusaitokra, és a bírákra, akik meghozták a döntéseket, és jöjjetek rá, ki birtokol olaj részvényeket, és távolítsátok el a hivatalokból, a bíróságokról. Ha én egy olyan politikus lennék, akinek olaj részvények vannak a birtokában, én most adnám el azokat, mert e napok egyikén az emberek elhatározzák majd, hogy valamit tenni fognak azokkal a politikusokkal, akiknek túl sok olaj részvényük van, és akiket csupán az érdekel, hogy meggazdagodjanak. Helyezzetek olyanokat a hivatalokba, akiknek nincs olaj részvényük. Ne mondjátok meg az új embernek, mit tegyen, hanem tudassátok vele, hogy azért szavaztatok rá [3], mert nem volt a birtokában olaj részvény. Ne csupán imádkozzatok azért, amit akartok. Tegyetek valamit, és jól cselekedjétek azt meg.

KÉRDÉS: Hogyan ismerje fel valaki a „karma-hordozót” a mesteri befolyásolás csoportban, és azt, aki mindig jelen van a csoportban, hogy kiváltsa egy tag, vagy az egész csoport növekedését?

KIRAEL: Mindnyájan karma-hordozók vagytok, mert ha nem lenne karmátok, nem lennétek itt ebben a dimenzióban. A negyedik, vagy ötödik dimenzióban lennétek. A karma-hordozók az egyetlen ok, akikért még eljöttetek ide a Föld síkjára, és egyben az egyetlen indítóok, amiért állandóan gyógyulásra van szükségetek. Olykor-olykor majd találtok egy fényes pontot, és akkor a karma-hordozók újra visszatükröznek valamit rátok, számotokra, hogy ledolgozzátok.

Annak az esélye, hogy bírtok egy karma-viselővel egy hat-, hét-, vagy nyolcszemélyes mesteri befolyásolásban, legvadabb várakozásaitokat is felülmúlja. A jobb kérdés az, hogy hány karma-hordozó van jelent egy bármely adott [háttérből] mesterien irányító csoportban? Ha van hét, vagy nyolc ember egy csoportban, garantálom, hogy öt közülük karma-viselő. Öt közül négy csekélyebb mértékben lesz karma-hordozó, és egy lesz a kemény karma-viselő. Ha kétszemélyes mesteri befolyásolásod van, akkor adj hozzá egy harmadikat, és rájössz, ki a karma-hordozó.

Meg kell vizsgálnod a karma szintjét, melyet a mesteri befolyásolás létszáma hordoz. Ha a karma-hordozó a kilences szinten van, ami a beteljesülés, akkor ő egy kemény karma-viselő. A kilences szintű karma-hordozó inkább sérüléseket szerez magának, csakhogy bosszút álljon. Ezek az igazi karma-hordozók. Egy kettes szintű karma-hordozó minimális hatással bír.

Minden csoportnak lesz karma-viselője, és ez egymáson tükröződik vissza. Amikor tudod, ki a karma-viselő, kitisztíthatod a karmát, és szert tehetsz mindenre, amit akarsz.

KÉRDÉS: A hiány milyen hatással bír egy mesteri befolyásolásban, és meggyógyíthatjuk a hiányt a mesteri irányításban?

KIRAEL: Ha rendelkezel a hiány ügyével, meggyógyíthatod ezt a kérdést a mesteri irányításodban. Általában a karma-viselőnek lesz nagyfokú hiány ügye, és a mesteri befolyásolásnak könyörtelennek kell lenni a gyógyítási folyamatban, mialatt az igazságban van. Az a személy, akinek van egy hiány ügye, azonban nem szenved hiányt semmiben, a legveszélyesebb fél a mesteri befolyásolásban, mert a hiány érzése „körülsáncolt”. Ha meg akarod ismerni a hiányt, menj el ahhoz az emberhez, aki egy kartondobozban lakik a Fifth Avenue-n. Ez a hiány. Ha félsz ebben a dobozban lakni, akkor nem a hiányban vagy; a félelemben vagy. Itt a bökkenő: Ha félsz, hogy nem vagy gazdag, és ha nem bírsz a bőséggel, akkor nem gyógyulsz, és ha nem gyógyulsz, akkor lehet, hogy ki akarsz kerülni mesteri befolyásolásodból, mert az egész dolgot magaddal fogod vonszolni.

KÉRDÉS: Mi a különbség a mesteri befolyásolás csoport hatékonyságában, amikor van egy, vagy több távoli tag, aki fizikailag nincs jelen a csoportban?

KIRAEL: Távoli tagokkal is működik, azonban ez nem könnyű. Ha van egy mesteri befolyásolásod Hawaiin, és egy fő Arizonában van, akkor az időzóna akadály lesz. Lehet, hogy azt akarod, hogy a távol lévő személy megformálja a saját mesteri befolyásolását Arizonában. A legtöbb távolsági mesteri befolyásolás csak egy pillanatra jó. Ha hat személy van egy helyen, és egy valahol máshol, az utóbbi személy elveszik majd, és a mesteri befolyásolásod is elvész.

A legrosszabb dolog, amit valaha is tehetsz egy mesteri befolyásolás csoporttal, az, ha nem találkoztok. Szükséges, hogy az Alapelvek jelen legyenek a mesteri irányítás érdekében, és mélyrehatóbb, ha az egész csoport ugyanazon a helyen van, azért, hogy fizikailag találkozhassatok. Ha adott nyolc ember, és egy távol tartózkodik hat hónaptól egy évig, akkor vond ki őt a mesteri befolyásolásból. Az egy dolog, ha az illető csupán egy rövid vakáción van, azonban problematikus bármilyen hosszabb távollét. Ha van hat főd a mesteri befolyásolásodban, és ketten csupán párszor jelennek meg, ez rendben van, azonban ha négyen csupán ritkán tűnnek fel, vond ki őket a mesteri befolyásolásodból.

KÉRDÉS: A mesteri befolyásolás során általában egy helyet és időt választunk meg a csoport számára, hogy alvás-állapot során találkozzunk, hogy erőt adjunk a mesteri befolyásolás állításainak. Mi az útmutatásod az optimális hely és idő megalkotásában, hogy a mesteri befolyásolás csoport találkozzon?

KIRAEL: Optimálisan, neked kell részt venni az egész útban. Mindenkinek ismernie kell közvetlenül a találkozóhelyet, mely jelenti azt, hogy mindnyájatoknak meg kellene látogatni a helyet, és körbe kell sétálnotok, míg meg nem találjátok azt a pontot, melynek jó érzete van, és ezt a felsőbb énetek találkozásának helyének venni. Mindig pontosan arra a pontra fogtok megérkezni.

Ha a Gyémánt Fejen [Diamond Head] kellene találkoznotok, szükségetek lenne pontosan látványban felidézni hol fogtok találkozni a Gyémánt Fejen, és mindenkinek ismerni kell a helyszínt a mesteri befolyásolásában. Lélekben, amikor a terület felett repültök egy pontosan meghatározott időben, és nem érzitek, hogy bárki más ott lenne, és csupán tudjátok, hogy ott találkoztok, akkor van gond. Nem hangsúlyozhatom eléggé, milyen fontos tudni nem csupán az időt, hanem a pontos helyet is.

Mivel a felsőbb énjeitek találkoznak, mindnyájatoknak aludnia kell a kijelölt találkozó idején. Ezért problémás a távoli tag. Lehet, hogy nem ugyanabban az időzónában van. Az egyik lehet, hogy ébren van, és a napján halad keresztül, míg a többiek mozdulatlanul alszanak.

KÉRDÉS: Egy mesteri befolyásolás csoport hogyan tudja elmozdítani egy esemény menetét, mint például egy jelentősebb katasztrófa egy olyan esemény után, mely előfordult?

KIRAEL: Hadd beszéljek Istenhez egy pillanatra. „Teremtő Isten, ez a leány itt azt mondja, hogy nem tudod, mit teszel. Hagyod, hogy megtörténjen ez a katasztrófa, és ő megpróbálja kiigazítani.” Nem szándékozom galádnak lenni, azonban a Teremtő Isten tudja, mit tesz itt. A Mexikói öbölben az olaj kiömlésének célja volt. Gondolod, hogy közösen eltörölheted a Teremtő Isten cselekedeteit? Nem hiszem. Ó, itt, vagy ott megváltoztathatod az időjárási mintákat, azonban a Teremtő Isten megváltoztatja azt, aminek meg kell változnia. Ha eljössz erre a világra, és rossz cselekedeteket látsz, úgymint az apartheid, vagy a holokauszt, kérdezd meg magadtól, mennyi jót tettek azóta, mióta eljöttek és távoztak. Amerika feketéit üldözték a fehér emberek, és most fekete elnökötök van. Ő egy jó ember, azonban harcolnak ellene az emberek, mert mesteri befolyásolásukat az övétől fentebb akarják, és ily módon, ha ő feljebb jut, ők is feljebb jutnak. Nos, ez nem működik.

A Teremtő Istennek van indítéka minden katasztrófával kapcsolatosan, mely előfordul, és nem akadályozhatsz meg semmit, amit nem akar meghiúsítani. Nem tudsz mesteri befolyásolással előidézni egy utat azon felül, amit megértesz, hogy lehetséges. Gondolkozz ezen el egy kicsit.

KÉRDÉS: Adnál nekünk egy példát a mesteri befolyásolás kijelentésre, hogy a félelemből a szerelembe, szeretetbe és világosságba, fénybe gyógyuljunk?

KIRAEL: A mesteri befolyásolás bejelentés a legfontosabb része az útnak, miután a mesteri befolyásolás megformálódott. El kell olvasnotok a kijelentést minden alkalommal, amikor összegyűltök. Egy tiszta és precíz kijelentéssel kell bírnotok. A mesteri irányítás találkozón egyensúlyban kell tartanod a csoportot, és az ismertetést egyszerűnek és rövidnek kell megőrizni. Miután a mesteri befolyásolás kijelentést két-három héten keresztül olvasgattátok, valaki majd át akarja fogalmazni, mert nem működik. Ez azt jelenti, hogy ez a személy fejlődik, és ha ez az illető gyarapszik, és te nem, akkor zárkózz fel.

Íme egy javasolt mesteri befolyásolás kijelentés: „Teremtő Isten, a szerelem / szeretet és világosság bölcsességében légy itt velem most, és meg akarom gyógyítani az egész utam.”

KÉRDÉS: Mennyire kell tisztában lennünk azzal, amit mesterien befolyásolunk?

KIRAEL: Tudomással kell bírnod mindenről, amit a mesteri befolyásolás úttól akarsz. Tegyük fel, hogy akarnál valamit tenni, hogy pénzt teremts, és majd valami a háttérből felbukkan, és ezt mondod: „Nos, ezt pillanatnyilag nem tehetem meg, mert várom a pénzem, hogy átjöjjön.” – és akkor jön a pénz, és mi történne, ha elengednéd mesteri befolyásolásod abban a pillanatban? Tudnod kell, mit akarsz. Lehet, hogy ami felbukkant mesteri befolyásolásod közepén az az útnak egy része volt. Csupán te tudhatod ezt, tehát a tisztaság mindenek felett való.

KÉRDÉS: A felsőbb énjeink a mesteri irányítás részei más felsőbb énekkel?

KIRAEL: Felsőbb énjeitek egy hatalmas közös mesteri befolyásolási erőt alkotnak. Felsőbb éned egy összetartó erőben [kohézióban] van azzal az alakkal is, aki a Mexikói öbölben előidézte az olaj kiömlését, valamint Jézus mesterrel is, mert felsőbb éned nem ismeri az ítélkezést. Felsőbb énjeitek mindenről tudnak mindent. Ezen a bolygón mind a hétmilliárdotok felsőbb énje ismeri egymást. Felsőbb éned tudja pontosan, mi fog ma történni. Nem fogja tudni, mi történik holnap, mert még nem befolyásolta mesterien.

Amikor sírsz és nyafogsz, és nem emeled fel ezt a szeretetig, felsőbb éned nem fog kevésbé szeretni, azonban annak érdekében, hogy megérezd ezt a szeretetet, felül kell emelkedned a síráson és siránkozáson. Emlékezz, a szerelem az a varázserő, mely mindenkiben előidézi a pillangók megtapasztalását a gyomorban. Ne hibáztasd felsőbb éned, ha ez az érzés távozik, vagy nem jelenik meg. Csupán ti válthatjátok ki, hogy megtörténjen, vagy ne történjen meg ez az érzés. Felsőbb éned azt akarja, hogy egy dolgot tudj: te vagy a Teremtő Isten Teremtő Ereje.

ZÁRSZÓ

A Mesteri befolyásolás a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvének Isteni Alapelve. Ez az az Alapelv, mely arra használatos, hogy megalkossátok azt a világot, melyben éltek. Nem a Teremtő isten alkotta meg ezt a világot. Ti alkottátok meg, és ezt a Mesteri irányításon keresztül hajtottátok végre. Ha nem szeretitek azt a világot, melyben éltek, változtassátok meg, és ennek megtételéhez alkalmazzátok a Mesteri befolyásolást. Ez az utolsó kedvező alkalom, hogy mesterien befolyásoljátok azt, amit akartok, mert nem lesz szükségetek a Mesteri befolyásolásra a negyedik fényben. Mégis, még mindig el kell jutnotok a negyedik fénybe, és a Mesteri irányítás felgyorsíthatja ezt az utazást.


[1] Id: a pszichoanalízisben: az egyénnek energiát adó pozitív ösztönök. – Forrás: Idegen szavak szótára
[2] Psziché: a fiziológiai értelemben vett lélek – Forrás: Idegen szavak szótára
[3] Az angol szövegben női minőséget jelölnek – „her” „she”, tehát Kirael mester egy hölgyre utalt megválasztandó bíróként, vagy politikusként



Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.

2010 © Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/



Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa