2010. szeptember 22., szerda

Az ősi lemuriaiak fizikai, érzelmi és gondolati teste


Az ősi lemuriaiak fizikai, érzelmi és gondolati teste

Kirael mester tanácsadó Kahu Fred Sterling közvetítésével

2005
The Physical, Emotional, and Mental Bodies of Ancient Lemurians
Master Guide Kirael through the mediumship of Kahu Fred Sterling
© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/





A következő cikk a Lemuria ősi világáról nemrégiben [2005] kiadott könyvből származó szemelvény-sorozat befejező része. Kahu Fred Sterling közvetítésén keresztül Kirael mester egy példátlan áttekintést nyújtott a lemuriai fejlődési folyamatról az Anyaföldön.

Kérlek, vegyétek figyelembe, hogy Kirael mester szóhasználata a „szövet” szóra bármely gondolatmintára vonatkozik, melyet egy tudatszint hozott létre. Tehát, például, földi síkunk számos szövetből áll, beleértve az ásványi szövetet, a növényi szövetet, az állati szövetet, a rovarok szövetét, és természetesen az emberi szövetet. Hasonlóképpen, az emberi lények négy testből, vagy szövetből állnak, a fizikai, érzelmi, gondolati és lélek testből.

¨`˙´¨`˙´¨`˙´¨`˙´¨`˙´¨`˙´¨`˙´¨`˙´¨`˙´¨`˙´¨`˙´¨`˙´¨`˙´¨`˙´¨

FIZIKAI JELENLÉT

KIRAEL: Nemcsak a méretük volt fontos kibontakozó útjuk során; az is lényeges volt, ahogyan mozogtak. A lemuriaiak sosem pazaroltak el egyetlen egy cseppnyi erőkifejtést sem egy olyan mozdulatra, melynek nem volt értelme. Amikor futottak például, nem azért tették, hogy eljussanak valahová olyan gyorsan, ahogyan tudtak, hanem azért, hogy egy hatalmas érzelmet átérezzenek. Elkezdték az életkedvet érezni. Amikor lábuk a talajt érintette, az szinte összenyomta a Föld síkját, melyen voltak. Megtanulták, hogyan használják a haladás mozdulatát, mely gyors léptekkel vitte őket.

Azt mondják, hogy gyorsabban tudtak futni, mint bármely lény a Föld síkján. Nem volt olyan állat, ami lekörözte volna őket. Bármilyen állatot lehagytak, mert a teljes érzékelési lehetőséget alkalmazták, amikor futottak. Kivetítették érzékeiken keresztül az ösvényt, és a legkisebb ellenállással bíró ösvényt választották. Mindennek célja volt, amit tettek. Egyáltalán nem volt elvesztegetett mozdulatuk.

Fotó: Clarissa
Erejük megkérdőjelezhetetlen volt. Ez nem arról szólt, hogy valaki férfi, vagy nő volt, vagy hogy a fajok közül melyik volt az erősebb, hiszen egyenlők voltak abban a fényben. Erejüket csupán hat érzékszervük használata korlátozta, mert emlékezzetek, ezek azok az érzékek voltak, melyeket mindennel összeszőttek, amivel szükséges volt. Ha el kellett mozdítaniuk egy hatalmas követ, vagy sziklát, ők nemcsak megragadták kezükkel, vagy öklükkel, és rávágtak, vagy meglökték. Csupán megfogták a sziklát, és meghallgatták azt. Megállapították, milyen mély és erős, és ezután meghatározták saját érzékeiken keresztül, mi venné rá szó szerint a követ az elmozdulásra, és ezután használtak mindent, ami rendelkezésükre állt. Sosem terhelték meg magukat ilyesmiben. Egyszerűen a felébredtségüket alkalmazták, hogy elmozdítsák a követ.

ÉRZELMI JELENLÉT

KIRAEL: Ha megvizsgáljátok a lemuriaiak érzelmeit, sokan azt mondanák, hogy a lemuriaiak szinte érzelemmentesek voltak, mert világukban sosem tűntek úgy, hogy túlságosan ingerlékenyekké váltak volna. Sosem tűnt úgy, hogy valóban dühbe gurultak volna. Egyszerűen minden gondolatot elkezdtek kibontani, mintha jelentéssel, illattal, ízzel, érzettel bírna. Egy új tudatossághoz vitte el őket erről minden, az összes gondolat, melyet felidézett bennük.

Ha úgy találták magukat, hogy elérkeztek néhány nagyszerű kiterjedéshez, melyet érzelemnek hívnak, azonnal vették ezt az érzelmet, és egy pillanatra megízlelték. Ezt az érzelmet alkalmazták, hogy foglalkoztassák az összes érzéküket. Megpróbálták teljesen megérteni, mi okozta az érzelmet, és mely az az érzelem, mely elvezetne útjukhoz, és ez hogyan hatna utazásukra.

Nem dühödtek fel azért, mert a lábuk ujját beleütötték egy leesett ágba, vagy valamibe. Egyszerűen elkezdték venni magát a szövetet, és széthúzták a szövetet – részecskéről részecskére, áramlatról áramlatra – míg teljesen meg nem értették, miért botlottak meg. Sosem várták el a Teremtőtől, hogy a Teremtő magyarázza el nekik, hiszen tudták, hogy a Teremtő egy ajándékot adott át nekik.

Ha hirtelen szélsőségesen felindultak, ha magukat az egyensúlyukból kibillenve találták, gyorsan elővették érzékeiket, hogy elviseljék. Átnézték az összes lehetőségét annak, ami létrehozta azt az izgatottságot, melyet éreztek. Nem rossz dolognak tűnt, azonban szükségük volt arra, hogy megértsék. Értitek? Semmit nem hagytak a véletlenre. Mindennel rendelkeztek; mindennek volt jelentése, és minden jelentés Teremtő Erejük megértéséhez vitte őket közelebb.

Minden, amit ti érzelemnek hívtok, a megértés szépségében hagyta őket. Egyetlen egy érzelem sem merülhetett fel úgy, hogy ne pillantották volna meg annak teljes szövetét, és ebben a szövetben érkeztek el egy magasztosabb tisztasághoz, melyet saját előnyükre alkalmazhattak.

GONDOLATI JELENLÉT

KIRAEL: Beszéljünk a gondolati testről. Ahogy ezt tesszük, kérlek, gondoljatok arra, hogy jelenlegi megtestesülésetek [inkarnációtok] így vagy úgy ugyanolyan módon mérhető meg, ahogyan a lemuriaiak utazása kibontakozott az ő idejükben, míg ezt a síkot használták. Ha megvizsgáljátok útjuk elbeszélését, elkezdjetek meglátni a jelen napjaitok jelenéseihez való igazodást.

Elmozdulva abba, amit esetleg a gondolati szövetnek tekintetek, először beszélnünk kell arról a módról, ahogyan ebben a jelenlegi megtestesülésben méritek meg gondolati síkotokat. Tudományos világotok beszámolna arról – a tudatos rész jobbjai okán – hogy gondolati agyatok két különálló részre osztott. A jelen napjaitok tudósai így idézik fel agyatok működését.

Azt mondják, hogy a használat százaléka, vagy a mérték a legáltalánosabb emberi fogalmakban az, hogy agyatoknak hozzávetőleg 10 százalékát használjátok. Az agynak ez az úgynevezett aktív része használatos arra, hogy igazodjatok és megértsétek az elsajátított tudatos gondolataitokat, vagy meghatározott tapasztalásaitokat. Az a szó, melyet az agy ezen aktív részére alkalmaztak Lemuria időszakában, vonatkozott a helyi agyra. Ez arra a helyre utal, melyben a fejlődő lények voltak jelen abban a bizonyos időszakban. Ennek az agynak a másik részére, vagy a fennmaradó 90 százalékra omni-agyként hivatkoztak, és ezt tekintették a tudatos tudat minden szintjével való kapcsolatként, melyet a helyi agy nem használt.

Először annak lenne értelme, hogy megszemléljük a helyi agyat a mostban. A tudat összetett szintjeiből áll, mégis e magyarázat okán arra összpontosítunk, ahogyan tanul. Először némiképpen tisztában van a tervezett [élet] tervetekkel, vagy azon lehetőségek sorával, melyet ti javasoltatok, hogy ebben az életnyi időbben átdolgozzátok magatokat.

Itt jó lenne emlékeztetni mindenkit, hogy megtestesülésetek jelenlegi típusában az egyén általában túlterheli ezt a tervet „napirendi előjegyzésekkel” annyira, hogy [megvalósítása] szinte lehetetlen emberileg. Mialatt még mindig a lélek állapototokban vagytok, meg akartok bizonyosodni, hogy annyit teljesítetek ebből, amennyit lehetséges. Az első dolgok, melyeket megterveztek, azok az új földi létetek „muszáj megtenni”-jei. Ezek általában azokon alapulnak, melyek előző megtestesüléseitek során történtek, és annyira elrendezettek, hogy tökéletesítsétek azokat a leckéket, melyekről tudjátok, hogy még mindig szükségetek van tisztázni. A túlterhelés, melyről beszélnék, azok a dolgok, melyekért imádkoztok, hogy legyen időtök elérni. Ezek utazásotok legfontosabb részei közé tartoznak.

Egy érdekes megjegyzés: ez az egyik ok a sok közül, mely kiváltja a haláltól való félelmeteket. Az ismeretlen érzetével együtt, lehet, hogy emlékeztek, hogy a fejlődés e síkjára történő minden látogatásotok a Teremtőnek egy hatalmas ajándéka. Ebben a fényben a legjobb emlékezni arra, hogy veletek született vágyatok, hogy annyi utat préseljetek ebbe bele, amennyit lehetséges egyetlen életidőbe, és egy tudatalatti szinten a halál gondolata az emlékeztető arra, hogy lehet, hogy sosem lesztek képesek beteljesíteni sokat azok közül a dolgok közül, melyet oly nagyon vágyakoztatok megtenni.

A 10 százalék agyra korlátozott gondolatrendszerben elkezditek hinni, hogy nem teljesítetek be annyit, amennyit elterveztetek, és ennek a fényében a félelem válik uralkodóvá. Tehát elkezditek látni, hogy ez nem csupán az ismeretlentől való félelem, hanem lehet, hogy több, a befejezetlen létezéstől való félelem. Ezért bírtok azokkal a félelmekkel, melyeket éreztek ezzel kapcsolatosan.

Barátaim, szinte sosem valósítja meg lecke tervei teljességét az ember, hiszen ez biztosan a gondolkodás túlterhelését okozná. Mégis, a folyamatosan változó világotok jelenlegi módozatában, az agyi százalékok mindig növekednek, és ebben a fényben sokan éreznek nyomást. Lehet, hogy szinte nyomasztónak érzik azt, hogy oly sok dolgot tegyenek meg ebben az életidőben. Ez szintén az egyik oka annak, hogy sokan élik meg az idő felgyorsulását. Az idő tényleges mennyisége nem változott; inkább tervetek mennyisége az, melyet megpróbáltok belerakni.

Igazából barátaim, a helyi agynak valójában nincsenek korlátai abban, hogy mennyit képes megtanulni. Azok a leckék, melyeket az egyén alkalmaz, hogy fenntartsa a tanulást a betáplálás [input] nagyon kevés módszerén alapult. Az egyik leggyakoribb az a bevitel, melyet a szülői oltalmazó adott át. A többiben benne van az iskolázási rendszer, vagy a vallásos tudatosság, melybe általában fiatalként kényszerítettek. A legrémítőbbek lehetnek azok, melyeket útközben tanultatok meg a jó szándékú barátoktól. Ezek azok az eszközök, amiket alkalmaztok, hogy állandósítsátok az emberi felfedező rendszert.

Lehet, hogy az is tudott, miért bátorítottak titeket arra, hogy ne figyeljetek oda a rezgés más szintjeiről érkező lényekre, úgymint az Oltalmazók világára. Ha a kéznél lévő hatalom a 10 százalék elme agóniájában óhajt megtartani titeket, nem lenne nagyon értelmes részükről bátorítani titeket, hogy más szinteken tanuljatok. Ez is segít nektek előidézni, hogy tisztában legyetek azzal, hogy néhány vallás miért ösztönöz arra a hitre, hogy csupán egy emberi lény – akit természetesen más emberekből álló kiválasztott csoport jelöl ki – rendelkezik azzal a képességgel, hogy Istennel beszéljen. Valójában, azt általában tudják, miszerint ha „Mi az Emberek”-nek bármilyen információra van szüksége, ez az az egyetlen lény, aki megszerezheti számukra. Barátaim, ez csupán annak az állandósítása lehet, hogy a tömegeket a 10 százalék kutatási módban tartsák. Ebben, nem gondolom, hogy zúgolódást idézek elő, sőt mi több, ez egy lehetőséget nyújt abban, hogyan nyissátok meg agyi lehetőségeitek [potenciálotok] nagyobb részét.

Most, vizsgáljuk meg a lemuriaiak helyi agyát. A történetek arra vallanak, hogy a lemuriaiak erre a síkra születésüktől kezdve agyuk körülbelül 40-50 százalékát alkalmazva összpontosítottak. A szülő volt felelős azért, hogy elkezdje az oktatást már a fogantatás első napján. Ez lenne az az ok, amiért könyvemben írtam a lelki emberek [spiritualisták] fontosságáról, hogy megkezdjék a gyermek útjának felébresztését, mialatt még az anyaméhben van.

A helyi agyban bírva ezzel a hasznosítható magas gondolati szinttel, a lemuriaiak számára ez nyújtotta azt a lehetőséget, hogy felfedezéseket tegyenek a tudatosság olyan síkjain, melyek nem általánosak, mégis a fejlődésetek jelenlegi állomásán találhatók. Nem feledve, hogy inkább a hatodik érzékes módozatból működtek, ez kezdte el „felállítani a díszleteket” az összes többi érzékes tudatosságukhoz, és ebben az ember rögtön elképzelheti miért volt túlsúlyban békés természetük.

Abban az egységes hitben éltek, hogy mindegyikőjük az egyetlen Teremtő Isten egy részecskéjének megtestesülése volt, és ez vezette el őket ahhoz, hogy megértsék azt a megismerést, hogy a tudatosság minden szintjének együtt kell fejlődni. Más szövetek megértése részükről annak a tudásán alapult, hogy mennyi szint volt alkalmas a gondolatban. Tudván, hogy a gondolat ennek a fejlődésnek [evolúciónak] nevezett utazásnak az egyetlen állandója, fontos volt tudni mennyi más tudatossági szint uralta világukat.

Például, a növényi szövetet a Teremtő akaratának érzékelésére használták, hogy létrehozzák az összes más lehetőség táplálásának lehetőségét. Tudták például, hogy a fa nem hajlamos arra, hogy olyan lineáris fogalmi [konceptuális] okfejtéssel bírjon, mint az ember. Ennek dacára, tudomással bírtak arról, hogy a fa meghatározott elmélkedést [kontemplációt] rejt magában a sejtes szervezetén belül, mely biztosítja, hogy folyamatosan fejlődjön ennek a bizonyos síknak egy hasznos részébe.

Egy egyszerű megértés volt, hogy a fáknak folyamatosan ki kell nyúlniuk az ég felé, amennyire lehetőség szerint képesek, hiszen ez az ő szervezetük, hogy hozzájáruljanak az oxigénnel való telítéshez, előidézve a vizek formálódását, és minden más dolgot, melyek oly jól ismertek, hogy megalkossák ezt a leggyönyörűbb légkört, melyet ma ünnepeltek. Sejtes szinten kijelölték számukra, hogy növekedjenek olyan szélesre és magasra, amennyire lehetséges, hogy teljesítsék szerepüket az élhető körülmények összességének létrehozásában. Ebben lefektették a kívánalmakat mely által a növényi szövet összes többi része hasznosnak tartja magát az emberi fejlődésért.

Most az ásványi szövet, rendelkezve azzal, mely még sűrűbb részecske összeállításnak tűnt, a nem fizikai világgal való kapcsolat révén ösztönzött. Most, tudom, hogy ez egy kicsit összezavaró, azonban igazából ez a szövet egy mély, szilárd képességet tartott fenn, hogy megőrizze az eredő, kezdeti tudatossági szintek emlékezetét. Lehet, hogy jó emlékezni arra, hogy a lemuriaiak azt mondták, hogy egyetlen porszemet is, mivel az ásványi szövet egy tagja, tisztelni kell egy életre.

Az egymásba fonódó ásványi szövet folyamatosan tudatában volt céljával. Az ásványi szövet legmagasabb szintjein, a kristályokról tudott azon képességük, hogy hatással vannak az összes többi szövet tudatosságára. Nevezetesen, ha egy kristályról ismert volt, hogy a gyógyító világból való, mérhetetlenül tisztelték, hiszen ez állandó dolog volt a lemuriaiak világai közt. Mindig megszemlélték a gyógyítást, a gyógyítást, bármilyen tudati szint volt uralkodó abban az időben.

Az összes ilyen hathatós szövet további magyarázatához lehet, hogy jó emlékezni arra, hogy kevés kristály őshonos a Földön. Azokban a részecskékben, melyet a Teremtő alkalmazott, hogy ezt a szövetet a létezésbe gondolja, más valóságok emlékét használta, melyet előzőleg más csillagrendszerekben váltott valóra. Tehát, a lemuriaiak az ásványi szövetet alkalmazták, hogy emeljék útjukat, és agyuk kiterjedt használatával egyszerűen csak tudták, hogyan használják őket mind. A legegyszerűbb szikla szerkezetétől a kristályok összetettségéig beleértve, minden elemet teljes lehetőségükig alkalmaztak.

Más területeken a lemuriaiak kiterjesztett elme használata szintén aktív volt számos szinten egyidejűleg a helyi agyi rész miatt. Képesek voltak egyszerű harmadik dimenziós teendőket végezni, miközben egy módosult meditációs állapotban voltak. Ez adta meg számukra az esélyt, hogy felfedezzenek összetett tudatossági szinteket, mialatt fenntartották saját fejlődésük útját. Ez is segített nekik megérteni, hogy nem voltak a Föld síkjára szorítva, csupán azért, mert fizikai testtel rendelkeztek.

Most, mielőtt belefognátok ezen a gondolati szinten, vagy tudatos agyi alkalmazással gondolkodni, mely bizonyára lehetetlen, hadd emlékeztesselek titeket e napok állati szöveti lényeire, melyek agyuk 100 százalékát használják. Barátaim, ezek lennének a jelen napjaitok delfinjei. Tudósaitok arról számoltak be, hogy amikor a delfin elhatározza, hogy belép egy megfiatalító típusú álomba, még mindig megtartja agyának 50 százalékát összpontosítva a helyi világra, melyben létezik. Így barátaim, ez a bizonyíték arra, hogy van emlős energia, mely rendelkezik azzal a képességgel, hogy agyi hatalmának egyre nagyobb és nagyobb százalékát alkalmazza.

Végül emlékeztetni foglak titeket, hogy nem azért osztom meg veletek ezt az ismeretet, hogy szórakoztassalak titeket, hiszen az lenne az én nagyszerű reményem, hogy ahogy ezt olvassátok, elkezdtek majd emlékezni, hogy földi történeteitek valahogyan lekorlátozódtak arra, mely azokat segíti, akik még mindig hajszolják a hatalmat, hogy a határokat beleneveljék elmétekbe, melyben szükségetek van arra, hogy sikert érjetek el.

Ahogy jobban tájékozottakká váltok azokról, akik a lemuriai időszak során lépkedtek a tudatosság e szintjén, az imám az lesz, hogy elkezdjetek kiterjeszkedni túl a saját magatok által kijelölt határokon. Látni fogjátok az összes lehetőség felfedezésének értékeit, és ebben ébred fel a szépség, mely körülöttetek mindenütt létezik.

Tudvalevő, hogy megéltek a Tudatosságban egy Nagy Változást, mely segíteni fog nektek megérteni az ősök világát, mely felfedezésetekre vár. Habár ez az én rezgésem, hogy engem a tudatosság egy elkülönített szintjéről valónak véltek, legyetek biztosak abban, hogy én csupán egy kutatás vagyok elmétekben. Képességem, hogy visszatekintsek e bolygó más megtestesüléseibe egy ajándék számotokra a saját fejlődési utatok érdekében. Az a reményem, hogy egy kicsit kellemesebben fogtok rálelni az útra, és ebben nem fogjátok használni a félelmet, és szívesebben adtok utat a szerelemnek / szeretetnek.


Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.

2005 © Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/



Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa