2010. július 16., péntek

Lemuria kibontakozó, felemelkedő energiája



Lemuria kibontakozó, felemelkedő energiája:
Van benned?



Kirael mester tanácsadó, Kahu Fred Sterling közvetítésével

The Energy of Lemuria Rising: Is it in you?
Master Guide Kirael, through the mediumship of Kahu Fred Sterling, www.kirael.com
2010 június © Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/




KIRAEL: Amikor a felvirradó, felemelkedő Lemuriáról beszélek, a bennetek lévő Lemuria energiájáról beszélek, mely arra vár, hogy szívcsakrátokon keresztül felemelkedjen lényetek felszínére. Tudni fogjátok, amikor ez megtörténik, mert kérdéseitekre szívetek fogja megadni a választ.

A harmadik dimenzióban, a félelem volt az az uralkodó erő, mely minden megmozdulásotokat késztette [motiválta]. A félelemből a szerelembe [azaz a fél-elemből a szer-elembe] történő elmozdulásotok útja – a kettősség egyensúlya – jól szolgált titeket fejlődésetek [evolúciótok] során. A harag a félelem mellékterméke, mely előidézte, hogy olyan dolgokat mondjatok, melyet nem szándékoztatok mondani. Lehet, hogy azt hiszitek, hogy ez rendben van, vagy szükségszerű, hogy megkönnyebbüljetek azáltal, hogy dühből beszéltek, azonban ez esetben tévednétek. Soha sem szükséges semmit dühből kimondani. Amikor félelemből haraggal beszéltek, álljatok le, és emlékeztessétek magatokat, hogy a félelem csupán egy része utatoknak, mely bizonyítéka annak a megértésének a hiányára, amit igazán akartatok mondani. Meg fogjátok tanulni, hogy bármit akartatok mondani, azt lehet kedvesen, jóindulattal mondani, előre megfontolt szándék nélkül.

A háborúk a düh érzelmei miatt kezdődtek. Van elég harag a világban. Nem kell, hogy hozzáadjatok bármit is ehhez. Valójában, ha több dühöt adtok ehhez a világhoz, akkor az felborul, és fellángol. Nem esek túlzásokba, hogy rámutassak a lényegre. Lehet, hogy úgy érzitek, hogy emberi dolog mérgesnek lenni, azonban tekintetbe kell vennetek azt, hogy jobban emberi dolog kedvesnek, szívélyesnek lenni.

Hamarosan beléptek egy új világba, ahol a harag a múlt egy dolga lesz. A Tudatban történő Változás behatol a Föld síkjára, és módot kell találnotok arra, hogy a szeretetet tegyétek uralkodó erővé életetekben. A felvirradó Lemuria a lemuriai energia aktiválásáról és felemelkedéséről szól az új kék/zöld szívcsakrátokban, azért, hogy a félelem dühe nélkül szóljatok igazat, anélkül, hogy szabadkoznátok bárkinek is. Ez egy fejlődési [evolúciós] folyamat, csakúgy, mint ahogyan ez Lemuriában történt meg.

Meg fogjátok tanulni szívenergiátok felemelését a szerelem és világosság megértésének ugyanazon szintjére, mint amit a lemuriaiak tapasztaltak meg utolsó időszakukban. [1] Ezen a ponton, elmozdulásotok a félelemből a szerelembe átvált a szerelemből a világosságba, fénybe való elmozdulás utazásába. A félelem többé nem lesz része életutatoknak. Ha „Mi az Emberek” most ezt az életet élnék, átváltoztatva energiáitokat szerelemmé, a tudat e síkján senki nem szenvedne. Öleljétek fel lemuriai energiátokat, és segítsetek megváltoztatni a világot.

MINDEN NAP JOBBAN VAGY

DNS-etek lemuriai energiátok felemelkedésében játszik szerepet. Harmadik dimenziós lényetek teste két DNS szállal rendelkezik, azonban amikor elmozdultok a negyedik dimenzióba, négy rezgő [vibráló] DNS szálatok lesz – a negyedik szál arany. A negyedik dimenziós emberek lemuriai energiáikon keresztül élnek. Ragyognak fülük körül és fejük tetején, nagyon hasonlóan, ahogy Jézus mester. Így, a tudatosság e síkján, ha valakit ragyogni láttok, tudni fogjátok, hogy ő egy negyedik dimenziós lény, egy lény, aki lemuriai energiáin keresztül él.

A negyedik dimenzióban, csakúgy, mint az ötödik, hatodik, hetedik, stb. dimenzióban, nem létezik betegség. Ezekben a dimenziókban választhatjátok a távozást, azonban amikor emellett döntötök, egyszerűen elbúcsúztok, és egy másik utazásra mentek el – nincs dráma, vagy trauma. Tehát, emeljétek meg lemuriai energiátokat. Egy új testet kaptok, egy új módot testetek használatára, mely meg fogja erősíteni lelketeket, mert szívetek lesz testetek főnöke.

KÉRDÉS: Kifejtenéd a lemuriai energia hatását DNS-ünkre?

KIRAEL: Az idő ezen pontján, DNS szálaitok nagyobbak és erősebbek, mint amilyenek valaha is voltak. Ha meg kéne vizsgálnotok ezt mikroszkóppal, megpillantanátok egy árnyékot DNS-eteken. Ez az árnyék lenne a két extra DNS szál, melyet tudósaitok „szemét” DNS-nek hívnak. Nincs „szemét” DNS-etek. Azért hívják ezt „szemét” DNS-nek, mert nem jöttek rá, hogy miért van ott. Testetekben minden fontos. Ez az úgynevezett „szemét” DNS a belépőjegyetek a negyedik dimenzióba. Ez az a lemuriai energia, ami felemelkedik az alkalomra, hogy így mondjam. Sejtes testetek hetven billió [10¹²] sejtből áll, és mindegyiken belül vannak DNS szálak. Ezek a DNS szálak rendelkeznek önmagukban génekkel, melyek ki- és bekapcsolhatók. Élettervetek [blueprint] benne van ezekben a DNS szálakban. Ennélfogva, testetekben minden test rendelkezik önmagán belül élettervetekkel, a DNS szignál sejt részével.

Ha sikeresek vagytok lemuriai energiátok felemelésében, irányíthatjátok DNS-eteket. Ebben a dimenzióban, tervetek mindent tartalmaz, ami életutatokra vonatkozik. Mondjuk, hogy DNS-etekben a gének tartalmazzák a rákot. Ezt mondhatjátok: „Hatvan éves vagyok, és rákos a vállam. Miért kaptam ezt a rákot?” Azért van rákod, mert beletetted ezt az utazást DNS-edbe, mielőtt eljutottál volna ebbe a testi folyamatba. Tehát, DNS-ed, összhangban [élet-] terveddel, bekapcsolta ezt a rákot a válladban. Megtámadhatod ezt a rákot sugárzással, azonban ha nem kapcsolod ki a rák génjét DNS-edben, a rák valahol máshol fog feltűnni testedben.

Ha rákban halsz meg, akkor ezt a módot választottad, hogy kijuss innen. Távozni fogsz, és egy másik úton jársz majd. Ha a rákból meggyógyítanak, a kifogástalan egészségi állapotot elérve, ez azért van, mert kikapcsoltad ezeket a rák géneket. Képes vagy ugyanolyan könnyen kikapcsolni őket, mint amilyen könnyen bekapcsoltad, azonban kapcsolatban kell lenned lemuriai energiáddal, hogy beszélhess DNS-eddel.

KÉRDÉS: A felemelkedő lemuriai energia segíteni fog nekem, hogy ne legyek beteg?

KIRAEL: Igen. Jelenleg a félelemmel gyengítetted meg ezt a lemuriai energiát. El kell hagynod azt a hitet, hogy egyre gyengébb vagy, mert ezért gyöngülsz el. Légy tisztában azzal, hogy tested most szívcsakrádból sugárzik ki, és nem a fizikai szívedből, hanem a szívcsakrádból. Gondolj erős gondolatokat testedről. Nem emelheted fel lemuriai energiád, ha negatív gondolatokat gondolsz, és nem is tudod meggyógyítani magad így. Képesnek kell lenned beszélni DNS-eddel, és ez az egyetlen módszer, melyet meg fogsz tenni, a fejedben lévő gondolataid hangján keresztül. Nem kell hangosan beszélned. Szólnod kell DNS-edhez a szándék révén, azért, hogy kikapcsold a betegséget. Te kapcsoltad be a betegséget. Most, neked kell kikapcsolni. Ez az igazság. Menj el tested bármely részére, mely gondot jelent neked, és beszélj DNS-edhez.

A félelem még mindig az uralkodó elem ebben a dimenzióban. A kibontakozó lemuriai energia azt mondja, hogy keresztülmész ezen az utazáson. Értsd meg, hogy a félelem az, amivel most élsz. Vond be szíved ebbe az utazásba. Találnod kell valamit minden nap, ami azt mondja, hogy jobban vagy. Ha azt mondod, hogy gyenge vagy, akkor gyenge leszel. Nem kell ezt tenned. Használd lemuriai energiád, azáltal, hogy azt mondod: „Minden nap egyre jobban vagyok.”

ÉLJ A SZÍVCSAKRÁDBÓL

KÉRDÉS: Tudnál valamilyen útmutatást nyújtani arról, hogy az érzelmi és lélek test közötti kapcsolat hogyan segít a lemuriai energia felemelésében?

KIRAEL: A testeitek a szerelemhez kapcsolódnak a szívcsakrátokban, ami érzelmi, gondolati és fizikai testetek alatt fekszik. Veheted ezt a szerelmet, és utazhatsz az érzelmi testből, átnyomulva a gondolati testen keresztül, a bal agyból a jobb agyba, míg el nem érkezel a lélek testbe, mely bizonyára belebocsátkozott ebbe az utazásba. Mindig azt kutattad, hogy bevond szíved ebbe az életútba, azonban a fizikai testedre összpontosítottál a mellkasodban. Engedd el ezt az elképzelést. Szerelmed az új kék/zöld szívcsakrában van – mely ennek az utazásnak a fő ereje – mert ez az egyetlen hely, ahol szerelmed biztonságban van cselekedeteidtől a világban.

Szívcsakrád a legfontosabb részed, és amikor meghal, te is meghalsz. Lekapcsolhatod fizikai szíved egy pillanat alatt. Ez akkor van, amikor fel akarja hívni a figyelmed. Szüksége van arra, hogy megértsd: „Én vagyok a szíved. Én vagyok ennek az életútnak a szíve.” Lélek, gondolati és érzelmi tested tudja, hol van a szereteted / szerelmed, azonban fizikai tested nem akar erről tudni, mert ez felelőssé tenné fizikai tested szeretete iránt, és nem akarja ezt a felelősséget.

Ha szívcsakrádból élnél, ahol lemuriai energiád van, másképpen beszélnél, és az emberek másképpen válaszolnának neked. Amikor beszélsz, érzelmed kiáradna szívcsakrádból – mely csupán a szerelmet ismeri – hangodba, szemeden keresztül, és így tovább. Más szavakkal, ez az érzelem áthatná lényed, és a környező energiákat, és az emberek nem foglalkoznának olyan dolgokkal, mint a fizikai megjelenésed. Megértenék, hogy fizikai megjelenésed ezen harmadik dimenziós utazásod megértésének a kivetítése. A fontosabb az, hogy nem összpontosítanál fizikai megjelenésedre sem.

Szívcsakrád szerelemmel és fénnyel telített. Nem akar dühbe gurulni. Amikor mérges vagy, szívcsakrád megfeszül. Így, ha hazaérsz egy őrjöngő házastárshoz, vagy partnerhez, csupán emeld meg szívenergiád. Ha érzed a szerelmet, ez minden, amire szükséged van. Mutasd meg szíved mindenkinek. Szíved sosem torpan meg.

A LEMURIAI ENERGIÁK FELEMELKEDÉSE A CSALÁDI KAPCSOLATAITOKBAN

KÉRDÉS: Mi az előnye a lemuriai energiák megemelésének a családtagjainkat illetően, akik a drámáikban vannak, és nem fogadják el lelkiségünket?

KIRAEL: Amikor lemuriai fényed felemelkedik, meg fogsz érteni mindenkit körülötted, és tudni fogod, hogyan szeresd őket anélkül, hogy megengednéd nekik, hogy lehúzzanak. Ha megemeled szerelmed, és testeden kívülre mozdítod, érezni fogod, hogy az inkább behatol rokonaid szívébe, mint visszapattan róluk. Ha makacsul ragaszkodnak haragjukhoz, és más drámákhoz, akkor elsétálhatsz ettől az energiától. A családtagok csupán más emberek életutadban. A vér nem teremti meg azt az összekötő köteléket, mint amit a szerelem. Családod az, akiket te választasz meg, hogy ezen időben és térben együtt legyél velük, tehát nem szükséges, hogy ez a biológiai családod legyen. Lehet ez barátaid csoportja. Amikor kiszabadulsz családod drámáiból, te leszel a szerelem / szeretet. Amikor összefoglalod szerelmed, lehet, hogy egy-két könnycseppet hullatsz családtagjaidért, azonban ne aggódj miattuk.

Amikor érintetté válsz, és belekeveredsz a családi drámákba, akkor kivonod magad Lemuria kibontakozó energiáján kívülre, mert családod tagjai, akik mérgesek rád, és akik, lehet, hogy nem lelkiek [spirituálisak], elgyengítik szerelmed. Lehet, azt érzik, hogy a lelkiség egyáltalán nem egy jó utazás, mert félnek tőle. Szerelmed / szereteted az egyetlen dolog, ami képes változást előidézni, tehát hagyd, hogy családtagjaid megtegyék saját életútjukat. Mindaz, amit tenned kell, hogy érezz irántuk szeretetet. Kimozdulhatsz életútjukból, ha útjuk nem szolgál téged. Nem kell semmi olyan dolgot tenned családoddal, amit nem akarsz. Szereteted az egyetlen dolog, ami számít. Kerülj ki ebből a családi drámából, amilyen gyorsan csak tudsz, és menj el a szerelem világába, ahol tudod, hogy biztonságban vagy.

Gyakorold ezt úgy, hogy becsukod szemed, kinyúlsz, és megengeded, hogy szerelmed kiáradjon mellkasodból. Vidd el ezt a melletted lévő emberhez, és nyomd be szívébe. Most, szívedből a másik személy szívébe érezd szereteted. Ez a szerelem a legtisztább fénybe. Semmi többet nem kívánnak tőled.

KÉRDÉS: Lemuriai családunk nevének rezgése rögzített DNS-ünkben, és ha igen, ugyanazt a DNS-t hordozzuk, ahogy fejlődünk az egymást követő életidők során?

KIRAEL: Igen a kérdés mindkét részére a válasz. Közületek azok, akik ismerik lemuriai családnevüket, hangosan mondjátok ki, míg tökéletesen nem hangzik. Ez a név képviseli DNS-etek első szálait a negyedik fényben.

EMELKEDŐ LEMURIAI ENERGIA: A HÍRESEKTŐL AZ ISMERETLENEKIG

KÉRDÉS: Albert Einstein rendelkezett emelkedő lemuriai energiával?

KIRAEL: Albert Einstein lemuriai energiáját felemelték, és emelkedetten tartotta. Zseni volt, mert négy rezgő DNS szála volt, és lemuriai energiáján keresztül élt. Ha fénytevő vagy, rendelkezel azzal a tehetséggel [kapacitással], hogy zseni legyél, mert négy szálas DNS-ed van. Ha nem zseniként működsz, akkor nem emelted meg eléggé lemuriai energiád, hogy teljesen aktiválja ezt a négy szálat. A négy szálas DNS biztosítja számodra, hogy hatalommal imádkozz, és eljuss mély meditációba, ahol rálelsz az összes válaszodra a szerelemben.

Ismétlem: Meditációval aktiválhatod DNS-ed négy szálát. Élhetsz lemuriai energiáddal azáltal, hogy tetőfokára emeled fel, és fenntartod. Albert Einstein mindig úgy nézett, mintha kábult lett volna. Ez azért volt, mert egy „sétáló meditáció” volt. Naponta 24 órát meditált, minden nap. Egy időre kijött ebből, hogy beszéljen valakivel munkájáról, majd visszatért a meditációba. Így tartotta fenn a lemuriai energiát önmagában. Sosem volt sok barátja, mert nem értette, miért mérgesek mindig az emberek. Sosem volt dühös. Azért tettette, hogy mérges, hogy az emberek figyelmét felhívja. Majd rá fogtok erre végül jönni, mert Einstein képviselni fogja magát a negyedik dimenzióban.

KÉRDÉS: Mi a jelentése az anyajegyeknek? Van egy Lemuria formájú anyajegyem, azt mondták nekem.

KIRAEL: Az anyajegy valaminek az emlékeztetője. Fehér bőrűként születtél meg erre a világosságra, így emlékeztetni kellett téged lemuriai származásodra. Ez a jegy a karodon emlékeztet téged, hogy lelked lemuriai. Lélek energiád átvisz téged ezen az utazáson a negyedik fénybe. Dolgozz azon, hogy a benned lévő lemuriai energiából élj. Tudd szívedben, hogy lemuriai vagy. Néha, amikor hawaii dalt kántálsz, kicsit nyöszörögsz, mert nem a szívedből kántálsz. Amikor a szívedből kántálsz, kántálásod a tökéletességben van, mert kapcsolatban vagy lemuriai energiáddal. Ragadd meg a szíveddel összekapcsoló pillanatokat, még akkor is, amikor nem kántálsz.

GYÉMÁNT ENERGIA ERŐFORRÁSOK

KÉRDÉS: Mi az összefüggés Lemuria kristálypiramisa, Egyiptom Giza piramisa, galaktikus testvéreink, és a felemelkedő lemuriai energia között?

KIRAEL: Először egy kis történelem: A piramisokkal társított kristályok magjukban gyémántok. Az első ilyen kristály, ami valaha is volt ezen a síkon, Észak-Afrikában, Marokkó déli részén lévő helyen helyezkedett el. A kristály hozzávetőleg hatvan centi magas volt. Megemelt lemuriai energiátokkal képesek lesztek felderíteni [a helyét], és dolgozni ezekkel a kristályokkal, melyeknek a szerepe kibővül a negyedik fényben.

Az ezekhez a piramisokhoz társuló gyémántoknak egy kristálylapja van, ami tökéletes a lemuriai úthoz. Ezek nem olyan gyémántok, melyeket viselésre szántak. Ezek a gyémántok lehűthetők, felmelegíthetők, és elektromosságként használhatók. Ahogy elmozdultok a negyedik dimenzióba, ezek a gyémántkristályok lesznek ennek az utazásnak az alapjai. Minden erőforrás ezeken a gyémánt energiákon fut majd keresztül. Nem fogtok gyémántokat viselni, mert testeteket az ilyen ékességek nélkül is nagyra fogjátok értékelni. Ha szert tesztek egy gyémántra, akkor majd írni akartok rá.

Az ilyen egy kristálylapú gyémántok hatalommal bírnak, és tudattal rendelkeznek. Működnek, hogy számítógép rendszert építsenek fel, hiszen dolgoznotok kell ezzel a hatalommal a negyedik dimenzióban. Galaktikus testvéreitek mindegyikről tudják, hogy hol helyezkednek el ezen a bolygón. Jöjjetek rá, mit tehettek a galaktikus birodalmakból származó testvéreitekért. Olyan embereket keresnek, akik őszintén közre akarnak működni a gyémántokra való írás utazásában. Emeljétek fel lemuriai energiátokat, és kapcsolatba léphettek a galaktikus erőkkel, és elindulhattok ezen az úton. Lemuriában, vagy Hawaiin a kristálypiramis a Nagy-szigeten helyezkedik el, a Déli-ponton kívül. Giza piramisának van egy kizárólagos gyémánt kristálya mélyen a Földben, és ez az a galaktikus rész, melyet elhoznak erre az útra.

MEDITÁLJ ÖT PERCET NAPONTA

KÉRDÉS: A legutóbbi napkitörés megerősítette a felemelkedő lemuriai energiát?

KIRAEL: Valószínűleg az egyik leghathatósabb kitörés volt itt, amit valaha megéltetek, azonban nem abból a szemszögből, amit megértenétek. Ez a felemelkedő lemuriai energiáról szólt igazán. A kitörés felébresztette a lemuriai energiát mindenkiben ezen a világon. Eljött ebbe az utazásba, és elárasztotta az egész Föld síkját. Lemuriai energiátokat megemelték, azért, hogy szívetek képes lehessen érezni titeket ismét. Más szavakkal, szívetek elkezdett feszesebbé válni. Nem fizikai szívetekről beszélek, hanem éteri szívetekről, mely egy kicsit erősebbé vált. Át fogtok jutni ezen az utazáson a negyedik dimenzióba, ahol ti és minden más a szerelem végett lesz. A fény benne van mellkasotokban, szívcsakrátokban. A napkitörés egy tökéletes utazás volt számotokra, hogy éteri szívetek egy kicsit megerősödjék. Egy másik napkitörés érkezik épp mögötte.

KÉRDÉS: Megkönnyíthetjük Lemuria felemelkedő utazását, amit a napkitörések aktiváltak?

KIRAEL: Lehet, hogy úgy hangzom, mint egy megakadt lemez, azonban, ha bármilyen utat meg akarsz könnyíteni, meg kell tanulnod imádkozni és meditálni, legalább naponta öt percet. A meditáció és imádság kéz a kézben járnak egymással. Olyanok, mint a jobb láb, és a bal láb. Nem juthatsz el sehová ezen az úton a lábaid nélkül. Bal lábad az imádság, jobb lábad a meditáció. Imádkozz és meditálj, és tudni és érteni fogod, mit teszel.

Két életet élsz itt: egy éber állapotot és egy alvás-állapotot. Melyik bír nagyobb hatalommal? Azt mondhatod tréfásan: „Nos, az éber állapotom valószínűleg nem tesz semmit”, és úgy találnád, hogy ez nem tréfa, mert éber állapotod programozott. Alvás-állapotod az, ahol a szépség megtörténik számodra. Eljutsz alvás-állapotodba a meditáció energiájával. Azt kérdezheted: „Hogyan működik ez Kirael mester? Nem tudtam, hogy meditálok, hogy eljussak az alvás-állapotomba.” Igen, meditálsz. Így alszol el, azért, hogy lelked utazhasson éjszaka. Nem alhatsz el, vagy jöhetsz vissza erre az útra alvás-állapotodból meditáció nélkül.

Tudatosan tedd meg utad azáltal, hogy alkalmazod a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvének négy pillérét. [2] Ezek képezik a negyedik dimenzió alapjait. Mind a tíz Alapelv alkalmazása – az Igazságtól a Mesteri befolyásolásig – még több hatalommal ruház majd fel.

GONDOLJ JÓ GONDOLATOKAT

KÉRDÉS: Amikor a lemuriaiak az átmenet korszakában voltak, a Teremtő énekelt egy dalt, melyet minden lemuriai hallott. Amikor itt az idő, mindannyian hallani fogjuk ismét ezt a dalt?

KIRAEL: Ha hallani akarod ezt a dalt, csupán végy fel egy dodekaédert, rakd füledhez, és hallgasd. Hallani fogod Isten dalát. Amikor lemuriai energiád a tetőfokára emelkedett, nem lesz szükséged kristályra, hogy meghalld ezt a dalt.

KÉRDÉS: Honnan fogjuk tudni, hogy végrehajtottuk véglegesen lemuriai energiánk felemelését?

KIRAEL: Ha a szerelemben tudsz lenni az idő 100 százalékában, mindig harag nélkül, akkor tudni fogod, hogy lemuriai vagy. A szerelem az egyetlen válasz, amit valaha is bírhatsz. Érezni fogod, miről beszélek, amikor lemuriai energiád illeszkedett. Amikor valaki mérgesen beszél, ezen a ponton ő nem emeli meg lemuriai energiáját, hanem csökkenti azt. Nem lehetsz dühös, és szerelmes egyszerre.

Amikor véletlenül találkozol egy haragos személlyel, hallgasd meg. Lehet, hogy ez a személy rendelkezik emelkedő lemuriai energiával, azonban akkor egy enyhe lejtőn van csupán. Amikor ez a személy befejezi haragját, csupán mondd azt: „szeretlek”. Amikor mindenkit szeretsz, mert nem látsz semmi rosszat senkiben, akkorra emelted fel lemuriai energiád a legmagasabbjára.

KÉRDÉS: A felemelkedő lemuriai energia hat gondolatainkra?

KIRAEL: A gondolatok a negyedik dimenzió egésze. Amikor lemuriai energiád felemelkedett, gondolataid is felemelkednek. Ez egy olyan találós kérdés, mint a tyúk és a tojás: melyik volt előbb? Meg kell változtatnod gondolataid, hogy megemeld lemuriai energiád? Igen. Gondolataid megváltoznak és megtisztulnak, amikor megemeled lemuriai energiád? Igen. A gondolat minden a negyedik dimenzióban. Ha repülni akarsz, vagy víz alatt akarsz úszni légzőkészülék nélkül, vagy enni akarsz, stb. ez minden a gondolataidtól függ majd. Kezdd el most. Gondolj jó gondolatokat mindig, és érezd lemuriai energiád kiemelkedését lényed felszínére, majd érezd gondolataidat, ahogy szívcsakrádban középpontosítottakká válnak határozottabban. Nem különítheted el gondolataidat lemuriai energiádtól, és fordítva.

KÉRDÉS: Közösen hogyan terjeszthetjük Lemuria felemelkedő energiáit másoknak, akik esetleg erről nem tudnak?

KIRAEL: Gyakorolnod kell a lemuriai energia felébresztését önmagadban. Ha Lemuria energiáján keresztül élsz, ha megengeded, hogy felkeljen ez az energia, és kiemelkedjen belőled, ez hatni fog másokra, és ily módon, lehet, hogy képes leszel felébreszteni ezt másokban. Próbáld ki ezt: Minden nap, csukd be szemed, végy egy mély lélegzetet, és tégy meg egy ötperces meditációt. Lásd körülötted a ragyogást, érzed szerelmed és világosságod, és különítsd el lelked testedtől. Vidd lelked önmagadon kívülre, fordítsd meg, hogy szemben álljon testeddel. Mivel szemed csukva, lélek önvalód tudatosságán, vagy energiáján keresztül fogsz látni. Vess egy pillantást testedre, arcodra, hajadra, válladra, és utána tekints bele lelkedbe, és látni fogod a felkelő, felemelkedő lemuriai energiát. Ennek megtételével elmehetsz bárhová, és az idő bármely pontjára. Így tudod terjeszteni ezt az energiát.

ZÁRSZÓ

Eljöttetek ide, hogy meghalljátok, mi emelkedett fel Lemuriából, és rájöttetek, hogy ti emelkedtek fel Lemuriából. Lemuria csupán egy szó, amíg meg nem értitek, hogy szavaitok fokozott fontossággal bírnak a negyedik fényben. Van szívetek, ami nem a fizikai szívetek, hanem az éteri szívetek, egy szívcsakra. Vonjátok be, majd utána nyomjátok ki, és érezzétek a megemelkedő lemuriai energiátokat. Szívem nagyobb, mint bármi, amit valaha is láttatok, és szívetek ugyanakkora, mint az enyém. Csupán nem ismeritek ezt szellemi gyakorlatként. Érezzétek is.

Jó estét

[1] Lemuria végső időszakában, az emberek befejezték fejlődési [evolúciós] folyamatukat, mely azt jelenti, hogy elvétezték útjukat mindhárom fejlődési időszakukon keresztül: Első Élet, Általános / Közös Időszak, és Átmenet, mely közül mindegyik tartalmazott három „lélek-utat”, melyeket Első Életként, Általános / Közös Időszakként, és Átmenetként ismertek. Bővebben lásd: „Kirael: Lemuria Öröksége a Nagy Változáshoz” – angolul, kiadó: Lightways Publishing Hawaii, USA
[2] A négy pillér: az Imádság, Meditáció, Alvás-állapot Programozás és Mesteri befolyásolás. További ismeretekért lásd: „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve”, vagy „Kirael: Útmutató a Látatlan Énhez” című könyveket – angolul, kiadó: Lightways Publishing Hawaii, USA


Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester [Vezető] Tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.


2010 © Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/



Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa