2010. július 24., szombat

Jézus és a Változás


Jézus és a Változás

Kirael mester tanácsadó Kahu Fred Sterling szeretetteljes közvetítésével


Jesus and the Shift
Master Guide Kirael through the loving mediumship of Kahu Fred Sterling
© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com


Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/


KIRAEL: Jézus mesternek a Föld síkjára történő megérkezését megelőzően két jelentősebb esemény volt folyamatban:

1.    Az időszámításunk előtti 200-as évek elején a Föld síkja belépett a Sötét Korba – elégették és megsemmisítették azt a 700.000 tekercset, ami felfedte a Föld elveszett eredetét. Ezeket a tekercseket Nagy Sándor könyvtáraiban őrizték Európa-szerte, és ezen tekercsek közül számos tartalmazta az emberi népességnek a galaktikus erőkkel való kölcsönhatásainak krónikáit. Csupán 40.000 tekercs élte túl a Sötét Kort.
2.    A Fejlődő Társadalmak Oltalmazói [Guardians of Developing Societies – GODS – hatalommal rendelkező entitások, hogy megalkossák az életet a Földön] észlelték, hogy a Föld lakossága a visszafejlődés [de-evolúció] hosszú leszálló spiráljába bonyolódott bele. Jézus mester élete változtatta meg ezt a folyamatot.

Ha a Fejlődő Társadalmak Oltalmazói megengedték volna, hogy kibontakozzon a visszafejlődés folyamata, az emberi élet jelenlegi hatodik ciklusa véget ért volna, és megkezdődött volna a hetedik, és utolsó emberi újra népesítés ciklusa a Földön. Az újra népesítés új ciklusa visszatért volna azokhoz az időkhöz, amikor az első emberi lények voltak jelen a Földön, melyet egy új változáshoz vezető 2.000 éves terv követett volna [2.000 év mindig egy előzmény volt a Földön az élet újraszervezésére]. Mivel ez a terv nem ment végbe, az emberi lények jelenlegi hatodik ciklusa fog belépni a Változásba.

A Változás megtörténtét 2.000 évvel ezelőttre szánták Jézus mesternek a Föld síkjára való megérkezésével, azonban röviddel érkezését követően, látta, hogy nincs mód a Változás előidézésére. Az emberek nem álltak készen, és nagyon nehéz volt abban az időben a Változás üzenetét elterjeszteni. Ma az információ elektronikus terjesztése gyors léptekkel történik. Ennélfogva, a teljes tervet újra beütemezték, míg a Változást a tömegtudatosságban meg lehet valósítani, ami az a tér, ahová ma megérkeztünk. Az elmúlt 2.000 év során energiáitokat behangoltátok / elrendeztétek, azért, hogy a bolygó teljes lakossága, és az Anyaföld maga is átjuthasson a Változáson.

Jézus mesternek a Föld síkjára való megérkezésének a fontossága kettős, és mindkét rész összefüggésben áll:


1.    A Fejlődő Társadalmak Oltalmazói meg akarták figyelni, vajon az emberi fejlődési [evolúciós] „termék” (a Krisztus-tudat / Krisztus-tudatosság, ami Jézus mesterben öltött testet) a fejlődés számos különböző jellegében [aspektusában] kidolgozható-e egy kevesebb, mint 50 éves időszak alatt. Ha igen, a Fejlődő Társadalmak Oltalmazói megemelték volna a Föld síkjának lelki [spirituális] rezgését. Jézus mester véghezvitte ezt az eszményt. A fejlődés leggyorsabb módja a Szereteten / Szerelmen, Fény / Világosságon és Gyógyításon / Gyógyuláson keresztül van. Bármilyen téren keresztül lehetséges a fejlődés, azonban a leggyorsabb út a „Szerelem-Fény/Világosság-Gyógyulás”-on keresztüli. Ha megpróbálják az erőszakon, vagy félelmen át a fejlődést, ez egy drámai hanyatlást teremt meg abban a gyógyító görbében, amit Jézus mester tanított. Ezért beszélt olyan szorgalmasan a Szerelem-Fény-Gyógyítás hármasságáról.
2.    Jézus mester létre akarta hozni a Változást, ami által az összes különböző vallás visszahozható a Teremtő Isten égisze alá inkább, semhogy különböző szektába feldarabolják. Abban az időben fő vallás a római, a görög vallás és a judaizmus volt. Jézus mester meg akart teremteni egy teret, ahol az emberi népesség tanulhatott volna a Világosságról és Szerelemről / Szeretetről, ahol tanulhattak volna a testvériségben való együttes elmozdulás harmóniájáról, és a vallási tagolások megállításáról. Nyilvánvalóan ez nem történt meg, mert megállították halálával.

Visszatérés a Fény-Szerelem-Gyógyuláshoz

Így, Jézus üzenetének félremagyarázása révén tartották fenn a félelem-tudatosság kétezer évét, mely meggátolt titeket abban, hogy a Fény / Világosság és Szerelem / Szeretet egységében gyűljetek össze. Az új Változás ezt majd megoldja. El fog hozni titeket a Fény / Világosság és Szerelem égisze [„fedele”] alá. Az az Igazság, hogy ha egyáltalán túl akarjátok élni a Változást, rá kell ébrednetek Jézus mester eredeti üzenetére.



Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester [Vezető] Tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.


© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
A magyar fordítás forrása: http://univerzumitudatossag.blogspot.com/

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/


Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa