2010. július 7., szerda

Földrengések - Mi változik most



Földrengések: Mi változik most?

Earthquakes: What's Shifting Now?
Master Guide Kirael, through the mediumship of Kahu Fred Sterling
2010 © Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/





KIRAEL: Remélhetőleg ez az összejövetel meg fogja változtatni a földrengésekről alkotott nézeteiteket. A Föld síkja egy változékony időszakban van, ahogy megközelíti a Tudatosságban bekövetkező Nagy Változást. Változó módozatban van, tehát, számítsatok erősebb, jobban összpontosult földrengésekre azokhoz képest, melyeket a múltban tapasztaltatok meg. Néhány Fénytevő e földrengések során kelepcébe kerülhet, azonban nyugodtnak kell maradniuk, tehát maradjanak távol mindentől, mely rájuk eshet. Ezt mondjátok: „Ennek van értelme Kirael. Miért mondanád ezt el nekünk? Ezt diktálja a józan ész.” Nos, lehet, hogy most van ennek értelme számotokra, ahogy otthonotokban, vagy irodátokban ültök, mivel most a Föld nem rázkódik; azonban, ha hirtelen elkezd rázkódni, mit tennétek? Mindössze másodpercek állnak majd rendelkezésetekre, hogy elhatározzátok, mit tegyetek. Lelki emberek [spiritualisták] vagytok, és szükségünk van rátok itt a Változás miatt, tehát legyetek felkészülve, ha az egyik ilyen területen vagytok, mely hajlamos a földrengésre, hogy így mondjam.

Kilencvennyolc százalék közületek, akik hallgatnak engem [vagy olvassák ezt a cikket], soha nem fognak átélni földrengést; jóllehet, ha a két százalékban vagy, aki át fogja élni, emlékezz arra, hogy légy bölcs önmagad illetően. A korábbi összejövetelen azt mondtam nektek, hogy van 90 másodpercetek, hogy a félelem energiáját átváltoztassátok szerelemmé. Használjátok ezeket a kilencven másodperceket, hogy szert tegyetek naponta e „nyugalom üzenetekre”. Tekerjétek le bal agyatok „hangerejét”, és adjátok át jobb agyatoknak a cselekvést. A jobb agy hozzáférhet felsőbb önvalótokhoz, és elmehet tovább, omni-agyatokhoz, sokkal gyorsabban, mint ahogy erre a bal agy képes. Gyakoroljátok ezt a gyakorlatot naponta, hogy a szerelemben kiegyensúlyozottak és középpontosítottak maradjatok. Ily módon, amikor megtörténik a földrengés, gyakorlottak lesztek a nyugalmat illetően.

A tudósok el fogják mondani, hogy földrengések akkor történnek, amikor az Anyaföld feszültséget old ki felső kérgében és köpenyében. Mégis, meg kell kérdenetek, mi okozza ezt a feszültséget. Ezt a feszültséget az a negativitás idézi elő, melyet az emberi népesség cselekvései halmoztak fel, különösen a fiatal lelkek. Az ilyen negativitás kelti azokat  geológiai feltételeket, mely sebezhetővé tesz bizonyos területeket a földrengésekre. Néhány esetben, ezeket az úgynevezett természeti katasztrófákat emberek idézik elő. Mégis, a földrengés egy természeti történés, még akkor is, ha ember okozta, mesterséges, mert a természet érintett.

A földrengések nem rossz dolgok. Természetesek, és szükségszerű történések, melyek planetáris tisztítást idéznek elő. Az Anyaföld csodaszép testi folyamata tudja, mire van szüksége megtenni, és nem kérdőjelezi meg magát. Csupán végrehajtja. Tudja, hogy túl akarja élni. Azt is tudja, hogy ha lelki emberek vagytok, ez titeket szolgál. Természetesen, nem hívhatjátok magatokat pusztán lelki embereknek [spiritualistáknak]. Gyakorolnotok is kell lelkiségeteket.

Ami a pusztítás szintjét illeti e változó időszak során: amilyen megsemmisítőnek tűnhet a földrengés, hatásaikat más galaktikus birodalmakból származó technológiák annyira csökkentették le. Ez a technológia képes eloszlatni egyenletesebben a kibocsátott energiát nagyobb földtömegen, vagy képes visszafojtani az energiát egy kisebb területre, vagy egy olyan területre tudja irányítani, mely nem olyan sűrűn lakott. Ennek elegendő ismeretnek kell lennie, hogy gondolkodásra késztessen titeket. Tehát, most fogadom kérdéseiteket.

MEDITÁLJATOK, HOGY RÁHANGOLÓDJATOK A FÖLDMOZGÁSOKRA

KÉRDÉS: A legutóbbi földrengések Haitin és Chilében a más birodalmakból érkező beavatkozás tárgyát képezte?

KIRAEL: Természetesen. Észrevettétek, hogy Haitin a földrengés a fővárosban összpontosult? Haiti egy kicsiny sziget. Habár a halálos áldozatok száma magas volt, sokkal több halál és pusztítás történhetett volna egy nagyobb földtömeg esetében. Azt is észrevettétek, hogy Chilében a földrengés, habár a nagysága 8,8 volt, aránylag kevesebb halállal járt, mint Haitin, melynek 7,0 volt az erőssége? Mi több, Chilében a földrengés epicentruma egy gyéren lakott területen helyezkedett el. Néhány ember ezen a területen alig érezte a rengést. Igen, galaktikus testvéreitek segítettek enyhíteni a pusztítást, azonban ha egyszer az Anyaföldet meglökik, nem képes visszafordulni, tehát ezeket a földrengéseket nem lehetett megakadályozni. Csupán enyhíteni lehetett.

KÉRDÉS: A tudósok azt mondják, hogy Chilében a földrengés Concepcion városát 3 méterrel nyugat felé mozdította el, és lerövidítette napunkat egy mikro-szekundummal. Kifejtenéd, hogy ez milyen hatással van a négy-testes folyamatunkra?

KIRAEL: A Föld egy érzékeny lény, és csakúgy, mint ti, négy-test folyamattal rendelkezik – lelki, gondolati, érzelmi és fizikai. A földi emberek ugyanolyan sebességgel rezegnek, mint az Anyaföld. Ez az egyetlen módja annak, hogy itt lehessetek. Így, amikor az Anyaföld testei nincsenek összhangban egymással, ti sem vagytok. Amikor a Föld megrázkódik, először a fizikai síkon történik tisztulás.

Az Anyaföld fizikai testét „ütlegeli” a negativitás, melyet magába szív a gyarló bánásmód révén, amit az emberektől kap, akik szennyezik vizeit, kivágják erdeit, háborúkat hoznak létre, és robbantanak ki, stb. Megrázkódik, hogy megtisztítsa magát ettől az energiától. Amikor az Anyaföld fizikai teste rázkódik, és ennek eredményeképpen egy hüvelyknyivel, sőt, ha még egy negyedhüvelyknyivel is elmozdul, annak mélységes következményei vannak az összes többi testre. Tehát, elképzelhetitek a három méteres elmozdulás kihatását az Anyaföld többi testére. Amikor a Föld rázkódik, érzelmi teste a hajtóerő. Érzelme van mozgásban.

A Föld fizikai teste az, amin az emberek sétálnak; ennélfogva, az emberi test mindig a Föld fizikai jelenlétének a része. Mivel a föld ritmusával rezegtek, logikus, hogy amikor az Anyaföld változik, nektek is változnotok kell. Habár lelki emberekként lehet, hogy nincs annyi negativitás fizikai testetekben, ha nem változtok az Anyafölddel, küszködni fogtok, mert nem lesztek összhangban vele. Érzelmi testetek, ami épp fizikai testeteken kívül van, a legfontosabb utazás itt, mert itt van a szerelem. A meditáció napi gyakorlása segíteni fog középpontosítani érzelmi testeteket a szerelemben, amikor az Anyaföld érzelmi teste aktív.

Ami a chilei földrengés eredményeképpen bekövetkezett időveszteségre vonatkozik, ezt a rengést Amerika északi részeiben, Kanadáig, és Grönlandig érezték. Az egész Föld változott, és az általatok elvesztett időt nem kapjátok vissza, míg rá nem leltek annak a módjára, hogy ismét ráhangoltak legyetek. Ez egy évbe, vagy többe telhet.

Lelki emberekként meditálással igazodhattok a Földhöz. A meditáció az egyetlen dolog, ami segít nektek foglalkozni a származott idő- és összhang veszteséggel. Ha nem igazodtok, akkor kiegyensúlyozatlannak fogjátok magatokat találni. Meditáljatok legalább egy fél órát minden nap. Azok számára, akiknek nehézségeik vannak a meditálással: meggyújthattok egy gyertyát, és belenézhettek a lángba harminc percig, mialatt azt ismétlitek, hogy: „Meditálok.” Testetek a meditációs módozatba jut el, és mélységesen elmozdultok. Ezzel az egyszerű gyakorlattal végül visszanyeritek elveszett időtöket, és visszanyeritek a teret, azt a három métert, vagy többet, mellyel az Anyaföld elmozdult. Ha nem segítetek az Anyaföldnek visszaszerezni azt, amit elvesztett, vissza kell majd küzdenetek utatokat az összehangoltságba. Olyan dolgokat fogtok tenni, amikről tudjátok, hogy nem helyesek. Ha meditáltok, és a körülöttetek lévő emberek ezt nem teszik, akkor fölényetek lesz.

A NAGY VÁLTOZÁS KÖZELEDIK

KÉRDÉS: Nélkülözhetetlenek a földrengések, hogy átváltsunk a negyedik dimenzióba?

KIRAEL: A földrengések nem fontosak a ti változásotokat illetően, azonban mindenképpen előfordulnak, mert nélkülözhetetlenek a Föld változási folyamatához. Jelenleg, a harmadik dimenzióban vagytok, és a negyedik dimenzió éppen felettetek van. A negyedik dimenzió kiterjedtebb, terjedékenyebb [expanzívabb] mint a harmadik dimenzió. Ahogy a negyedik dimenzió közelebb mozdul a harmadik dimenzióhoz, a harmadik dimenzió morajlást és széthullást él meg földrengések és más természeti katasztrófák formájában. A negyedik dimenzió újra meg újra közelebb lép a harmadikhoz, majd vissza, mert jelenleg a Föld síkja nem népesült be elég lelki emberrel [spiritualistával]. Az Anyaföldnek több fényre van szüksége. Tehát, a negyedik dimenzió bekúszik, azonban mindig visszapattan, mert a lelkiséggel nem bíró emberek [nem spiritualisták] számbeli fölényben vannak a lelki emberekkel szemben. Valamikor a jövőben, amikor elég lelkiséggel bíró ember lesz éber, és a Tudatosságban a Nagy Változás túlerőben lesz, ez azt fogja jelenteni, hogy a Föld elmozdul a negyedik fénybe. A harmadik dimenzió belsejéből kifelé kitágul, lehetővé téve, hogy elmozduljon a negyedik dimenzióba, ahol minden sokkal szebb lesz.

A földrengések elkerülhetetlenek, mert ezek a Föld változásáról szólnak, és ti vele változtok. A Föld előbb változik, mint ti. Azok a lelki emberek, akik átmennek a negyedik fénybe, az Anyaföldet követően teszik majd ezt.

KÉRDÉS: Azt említetted, hogy a földrengések planetáris tisztítók. A szembetűnő környezetszennyezés, stb. mellett még mitől tisztul meg az Anyaföld?

KIRAEL: A földrengések a Földet több módon tisztítják. Az Anyaföld megtisztítja magát a változással, lerázva a benne lévő negativitást, és egyben az őt benépesítő fiatal lelkektől is megszabadul, akik növelik negativitását. Túl sok ember népesíti be a Föld síkját. A Földet arra hozták létre, hogy hozzávetőleg négymilliárd embert hordozzon magán. Mégis, hétmilliárd lakja; ez majdnem a duplája kapacitásának. A földrengések az Anyaföld módszere, hogy megtisztítsa magát a fiatal lelkektől, akik megterhelik őt energiájukkal. Ha embertársaitok nagy százaléka él egy földrengési zónában, ez azért van, mert sok fiatal lélek van azon a bizonyos területen. A fiatal lelkek nem foglalkoznak a lelkiséggel [spiritualitással]. A Föld változik, és hazaküldi őket. Nem fogják túlélni ezeket a földrengéseket, mert nem kell túlélniük. Kijuttatják őket e Föld síkjáról, elmennek majd egy másik síkra, és szabadon tehetik meg ezt a harmadik dimenziós életutat újra.

A lelki energiák, mint ti, nem lesztek ott e földrengések területein. Lehettek, azonban rendszerint nem lesztek. Ha ott vagytok, a legvalószínűbb, hogy megmenekültök, hogy meglássátok a következő napot. Nem azt mondom, hogy lelki emberek [spiritualisták] nem halhatnak meg az ilyen rengésekben, mert meghalhattok, ha nem gyakoroljátok lelkiségeteket.

Tehát, a tisztulás nemcsak azt vonja maga után, hogy az Anyaföld a fizikai testéről lerázza a felhalmozott negativitást, hanem azt is, hogy eltávolítja a fiatalabb lelkeket, akik túlnépesítik őt, és negativitást alkotnak meg. A Nagy Változás közeleg, tehát a tisztulás a leghathatósabb.

KÉRDÉS: Amikor ezek a földrengések történnek, mit érez az Anyaföld?

KIRAEL: Érzi a tőlük való megtisztultságot. Nincs harmadik dimenziós teste. Alapvetően negyedik dimenziós, tehát a megtisztulás érzelmeit érzi. Lehet, hogy meghökkent titeket a rázkódásával, azonban ez tisztulás számára. Minden alkalommal eltávolít 200.000, vagy 300.000 fiatal lelket útjából, megkönnyebbül, és sokkal jobban tudja magát megtisztítani. Nem juttathat ki innen minden fiatal lelket egyszerre, azonban kivonhat csoportokat közülük, és hazaküldheti őket monádjukhoz, vagy lélekcsaládjukhoz. Két, vagy háromszázezer lélek hazatérése csepp a tengerben a monád energiának, mert ezek a lelkek többé nem sűrűk. Lelkekként térnek haza.

KÉRDÉS: Ha a lelkiséggel bíró emberek közössége megerősödik fényük összeszövésében és a közös erejükben, minimalizálhatják a Föld negyedik dimenzióba történő változásának potenciális pusztító hatásait, és így könnyedebb lehet a felemelkedés?

KIRAEL: Igen, azonban ennek megtörténtének az esélyei a nullához közelítenek. Nem ébredt fel elég lelki ember, hogy létrehozza azt a hatalmat, mely révén könnyedén válthatnátok át a negyedik fénybe. A Föld rázkódni fog, és ezt nektek kezelni kell.

KÉRDÉS: Mi lesz a Föld változásainak hatása Hawaiin?

KIRAEL: A földmozgások Hawaiin azt okozzák majd, hogy az óceán partján lévő ingatlanok jócskán visszahúzódnak, annyira, hogy szárazföldi ingatlanoknak fogjátok tartani őket, és fordítva, ahogy ti mondjátok.

A MEDITÁCIÓ KÉPES VÁLTOZÁST HOZNI

KÉRDÉS: Mit tehetünk, hogy enyhítsük ezeknek a földrengéseknek a hatásait?

KIRAEL: Ugyanazt tehetitek, mint amit tesztek, hogy visszanyerjétek összhangotokat a Földdel. Emeljétek meg energiátokat a meditáción keresztül. Lelki emberek révén, képeseknek kellene lennetek irányítani mindent környezetetekben, azonban túl sokat vagytok elmétekben, tehát elhiszitek, hogy nagyon csekély mértékben, vagy egyáltalán nincs hatalmatok felette. Nem voltatok idáig képesek megfordítani ezeket az időjárási mintákat, mert azt gondoljátok, hogy túl nagyok számotokra, hogy kezeljétek, és itt a hangsúly a „gondoláson” van. Nem vagytok elég erősek a lelkiségben. Legtöbbetek nem meditál, és amikor meditáltok, nem tudjátok ezt fenntartani. A meditáció elfogadhatóbbá tételéhez, lehet, hogy valahogyan másképpen kéne hívni a „meditációt”. Menjetek el felsőbb önvalótokhoz, és mondjátok el neki, hogy nem akartok megragadni a tíz százalék agyatokban. El akartok jutni a 90 százalék agyatokhoz. Érezni fogjátok épülő erőtöket.

Kezdjétek a gyakorlást egy gyertyával. Gyújtsatok meg egy gyertyát, hajtsátok fejeteket jobbra, és figyeljétek, hogy a láng veletek hajlik. Utána hajtsátok vissza fejeteket középre, és álljatok meg, majd utána hajtsátok balra, és figyeljétek, hogy a láng balra hajlik, veletek együtt. Biccentsetek egy kicsit, és figyeljétek meg, hogy a láng követi a biccentést. Hogyan történik ez meg? Ez azért történik, mert lelkiek [spiritualisták] vagytok, és rendelkeztek azzal a hatalommal, hogy elmozdítsátok a lángot. Ha nem tudjátok késztetni a lángot, hogy kövessen titeket, ne adjátok fel. Folytassátok a gyakorlást, míg sikerül.

Ha rendszeresen meditálnátok, tudnátok, hogy környezeteteket irányíthatnátok, és közösen tudnátok irányítani az időjárást, amikor a szökőár utatokba kerül egy földrengés után, úgy, hogy gondolatban elmentek az óceánhoz, és lecsillapítjátok a hullámokat, hátrataszítva azokat azáltal, hogy beszéltek hozzájuk. Ellenőrizzétek le Dr. Emoto-nál. Ő tudja, hogy a víz válaszol kommunikációtokra. Ellenőrizzétek le Gregg Braden-nél is. Ő tudja, hogyan vonjon be magába fotont, és hogyan szorítsa ki ismét. Így csökkenthetitek a hatást.

Mindent ti irányítotok, ami életetekben történik, beleértve a földrengést, a szökőárt, stb. Ha minden ember a szökőárnál Indonéziában gyakorolta volna a meditációt, és éltek volna hatalmukkal, akkor hátrafordulhattak volna, és azt mondhatták volna: „Többé nem, többé nem, vissza, vissza.”, és lehet, hogy vizesek lettek volna, azonban megakadályozhatták volna azt a pusztítást, mely előfordult.

Amikor elég lelki ember van a Föld síkján, akkor képesek megfordítani ezeket az időjárási mintákat. Minden lelki embernek [spiritualistának] – nem számít, milyen régen az – meg kell érteni, hogy ő nem a fizikai teste. Rendelkeztek azzal a hatalommal, hogy előidézzétek azt, hogy a földrengés elmenjen melletek, kikerüljön titeket, és ne találjon el titeket     egyáltalán.

FÖLDRENGÉSEK: TERMÉSZETESEK, VAGY MESTERSÉGESEK

KÉRDÉS: Az Anyaföld rengéseiből, változásaiból és szélsőséges időjárási mintáiból mennyit idéztek elő a tudományosan, emberek által, mesterségesen megalkotott erők, akár legyen az baleset, vagy szándékos, és kik azok az emberek, akik az időjárást manipulálják?

KIRAEL: Chile 8,8-as erősségű földrengése azért történt, mert Európában a részecskegyorsító kigyulladt azon a napon.[1] A legegyszerűbben fogalmazva, a gyorsító lehűlt, majd gyorsan felmelegítette magát, majd utána lehűtötte magát, és ezt senki még meg sem tudta. A tudósok, akik átnéztek a berendezésen, látták, hogy történt valami, azonban nem tudták, hogy mi volt ez. Az energia rakétaként nyílegyenesen belelőtt a Föld magjába, majd felment, és Chilénél jött ki. Ez egy mesterséges esemény volt. Ezekben a berendezésekben nem kellene energiát tartani. A tűzzel játszanak.

A földrengés Haitin szintén mesterséges volt. Emberi tényező állt a földrengés mögött, amiben néhány hatalommal bíró család érintett, ahogy az igaz volt Chilében. Egy olyan helyen, mint Haiti, ahol a szegények legszegényebbjei élnek, azok, akik a világ pénzügyeit irányítják, tudják, hogy bármit megtehetnek, amit akarnak, úgy, hogy létrehozzák ezeket a kitöréseket, és a felforduláson észrevétlenül mozdulnak át. A pénz és a hatalom a gyökere ezeknek a mesterséges [ember által megalkotott] időjárási mintáknak.

Azok, akik irányítják az időjárást, az emberek nagyon kicsiny osztálya, szám szerint hozzávetően 100.000, ha van ennyi. Ők az a pár ember, akik a világ összes pénzének 98 százalékát birtokolják. Ha azt hiszitek, hogy nem ismerik a spiritualizmust, akkor áltatjátok magatokat. Mindent tudnak a spiritualizmusról, tudják, hogyan használják hatalmukat, azonban ezt sötét módokon alkalmazzák. Nem akarják, hogy ti tudjatok róluk. Ha tudtok, és túl sokat mondotok, akkor követni fognak titeket. Ezek az emberek tudják, hogy sok halál fog előfordulni e Föld síkján, és minden gond nélkül hazaküldenek annyi lelket, amennyit lehetséges. Azt hiszik, hogy bármit megtehetnek, amit akarnak, és legnagyobbrészt, ezt meg is teszik. Ez összeesküvésnek hangzik, azonban ez csupán az, ami van.

Ezek az emberek négy és öt órákat meditálnak naponta feltétlenül. Ők azok a családok, akikre ti „old money”-ként [régi pénzként] hivatkoztok. Olyan emberek veszik körül őket, akik ebben az energiában még régebben érintettek, mint ők. Ezek a családok az őket körülvevő embereket korlátoknak, vagy lökhárítóknak használják, hogy biztosak legyenek abban, hogy ezen az egész folyamaton észrevétlenül mennek át. Ők spiritualisták, azonban nem nagyon jó spiritualisták. A körülöttük lévő embereket becsapják, rászedik, hogy másképpen higgyenek.

AKTÍVAN KÉSZÜLJETEK FEL A VÁLTOZÁSRA

KÉRDÉS: Elmagyaráznád a Tűzgyűrű [Ring of Fire] energiáját?

KIRAEL: A lelkiséggel bíró emberek [spiritualisták] a Tűzgyűrű közepén – körül-belül egy pár százezren vannak összesen – elég erősek ahhoz, hogy meggátolják ennek a területnek az energia dagályát. [2] Az Anyaföld változik ezen a területen, és nem tudnátok megállítani őt egy tehervonattal. Ismétlem, lelki emberekként csökkenteni tudjátok a hatást meditáción keresztül. Számos fiatal lélek él a Tűzgyűrűben, és ezért fordul elő ezen a területen világotok földrengéseinek és vulkánkitöréseinek a legtöbbje. Az Anyaföld folytatni fogja változását ezen a területen, és ahogy ezt teszi, végül elér a negyedik dimenzióba, és elmozdítja testét oda, és az ösvényén minden a szeretetének és fényének tárgyát képzi majd.

KÉRDÉS: Azok közülünk, akik érzékenyek a Föld változásaira, hogyan készítsük fel magunkat, hogy fizikálisan ne legyen ránk hatással?

KIRAEL: Amikor érzékeny vagy egy közelgő Föld változásra, fel kell készítened magad a változásra, azáltal, hogy elmondod magadnak, hogy készüljön fel erre, amint érzékeled a megérzést. Fodrozd energiád ki hullámokban, ami teljesen ellentétes a földrengés energiájának hullámaival, és védett leszel. Ez ellentétes azzal, ahogy felkészíted magad a Föld változásaira, és minden energiád arra fordítod, hogy megpróbálod megvédeni magad, és befelé irányítod energiád. Irányítsd energiád kifelé, és ne befelé.

Azok, akik érzékenyek a Föld változásaira, azonban nincsenek azzal tisztában, mit tegyenek, ők lemaradnak egy kicsit, és azok, akik se nem érzékenyek erre, se nem bírnak tudomással a Föld változásairól, azokat csapdába ejti ez az energiamező, és szenvedni fogjak az utóhatásoktól: haragtól, álnokságtól, és bármitől, ami nem jó nektek.

ZÁRSZÓ

Nem állt rendelkezésemre elegendő idő, hogy elmondjak nektek mindent, amit tudok a földrengésekről, azaz az Anyaföld módszeréről, mellyel lerázza válláról a negativitást, melyet az idők során a környezetszennyezés, tüzek, az erdők letarolása és a fiatal lelkek negatív energiája halmozott fel. Lelki emberek [spiritualisták] egyesüljetek, és enyhítsétek az Anyaföld terheit! A legjobb érdeketek az, hogy ezt megtegyétek. Ti nemcsak a csodaszép fizikai jelenlétén éltek, hanem ritmusa szerint rezegtek. Tehát, meditáljatok, és bízzatok, higgyetek. Ha igazán lenne bizalmatok, hitetek, nem lenne több gondotok. Hittel és bizalommal megtértek a szerelemre. Szeressétek a Földet eléggé, hogy meggyógyítsátok őt, és magatokat is.

Jó estét.

[1] Kirael mester a nagy Hadron Collider energia részecskegyorsítóra utal. Ez egy 27 kilométeres alagútban fekszik, 175 méter mélyen van a Franciaország és Svájc közötti határ alatt, Genf közelében, Svájcban.

[2] A Tűzgyűrű [The Pacific Ring of Fire] egy terület a Csendes-óceán medencéjében, ahol nagy számban fordulnak elő földrengések és vulkánkitörések – egy 40.000 kilométeres patkó alakban, mely érintkezik egy majdnem folyamatos óceánárok sorral, vulkanikus ívvel és övvel és/vagy lemezmozgással. A Tűzgyűrűben 452 vulkán található, és ez a hazája a világ aktív és szunnyadó vulkánjainak több mint 75 %-ának. Néha Circum-Pacific övnek, vagy Circum-Pacific szeizmikus övnek hívják. Hozzávetőleg 90 %-a a világ földrengéseinek és 80 %-a a világ legnagyobb földrengéseinek a Tűzgyűrűben történik. Forrás: www.wikipedia.org


Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester [Vezető] Tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.


2010 © Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/



Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa