2010. június 29., kedd

Idő és Tér – a káprázat - illúzió


Idő és Tér – a káprázat, illúzió


Time and Space--The Illusion 
© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/




KIRAEL: Jó estét. Úgy tűnik, hogy témánk kicsit nyugtalanná tesz mindenkit a társaságban, mert senki sem akar feltenni kérdést olyan dologról, melyről senki sem tud semmit. Tehát, lássuk, vajon el tudok-e mondani nektek egy keveset arról, amit tudtok, és esetleg segít nektek ráébredni néhány kérdésre.

Az idő egy káprázat, illúzió barátaim. Az idő még nem is létezik. Mégis, hallani fogsz engem olyan időelemekre hivatkozni, mint „múlt éjjel” és holnap, mert ez a legjobb, amit tehetek, hogy vonatkoztassak dimenziótokra, azért, hogy tudjátok, miről beszélek. Mégis, létezik egy „zóna”, ami kivisz titeket a tér-idő folytonosságból [kontinuumból]. Múlt éjjel, a közvetítő elmélyedt egy meditációban, mielőtt belépett volna valakivel egy gyógyítói folyamatba. Nem volt tisztában azzal, hogy milyen mélyre akart eljutni, azonban amikor megérkezett arra a helyre, melyet el akart érni, minden egyenletes volt. Eljutott a gyógyítói folyamatba ezzel a hölggyel, és megtalálta a „zónát”. Ez egy érdekes tér. El akarom magyarázni nektek, miről szól a „zóna”.

Megtestesülésetek nagyobb részét agyatok irányítja. Néhányan azt hiszitek, hogy az agy az egyetlen szerv az emberi testben, mely nem tudja meggyógyítani magát. Ez nem a teljes igazság. Az agynak nincs nagy vágya, hogy meggyógyítsa magát, mert az agy, vagy a gondolat tudatosság irányít titeket abban a világegyetemben, melyet harmadik dimenziónak hívnak.

Az agy létrehozza az energia lüktetéseket, impulzusokat, amelyek a gondolataitok. Minden alkalommal, amikor az agy lüktet, pulzál, szünetet tart, majd ismét lüktet. Ha megnézitek a pulzálásokat, olyanok, mint a morzejelek, pontok és vonások sorozatai, melyek elmagyaráznának mindent nyelveteken, angolul, vagy bármilyen nyelven, amit használtok.

Na már most, a morzejelekben, van hely, tér minden pont és vonás között. Ez a tér az egyetlen módja annak, hogy megkülönböztethessétek az egyik pontot, vagy vonást a másiktól. Ez eltér az agyatoktól. Agyatok megalkot egy lüktetést, impulzust, és utána egy másikat. E két lüktetés, impulzus között van egy kvantum mennyiségű energiaminta a gondolat elrendezésében. Mégsem veszitek észre ezt azzal az agykapacitással, mellyel most rendelkeztek. Ez a hely a két agyi impulzus között, valójában a ti létezésetektől van. Ez a tér irányítja DNS funkciótokat, és ez működik minden sejtes emléketekben, és minden sejtes megértésetekben.

Elmagyaráztam a közvetítőnek, hogy mindegyik fehérvérsejtetek rendelkezik egy agy „kondenzátorral”. Nos, ez azt jelenti, hogy a fehérvérsejt különbözik a normál sejttől, mert van egy „kondenzátora”, mely kibocsát és befogad, és úgy működik, mint az agy. A sejtes megértés a megtestesülésen belül: a sejtes test maga rendelkezik emlékezettel. A memóriát a tobozmirigy, vagy szignál sejt – ahogy hívják – hozta létre, ami a sejtes megértést alakította.

Az tér-idő folytonosságban [kontinuumban], elmehettek a „zónába”, vagy az „ürességbe”, vagy ahogy esetleg hívnátok ezt, ahol az igazi tudatosság lakozik. Az impulzusok, melyeket kaptok, vagy a gondolatminták, amikkel bírtok, az úgynevezett „zóna” külső szélein vannak. Ezeket a gondolatfolyamatokat szükségesnek tartják számotokra, hogy ezen a helyen működjetek, melyet Földnek, vagy evolúciónak hívnak, ha akarjátok.

Minden élő anyag rendelkezik impulzusokkal [azaz lüktet]. Beszéljünk az agyról, mert ez az, amitől mindnyájan szenvedtek – az agy. Az agy valójában az, ami felveszi időtöket és az úgynevezett tereteket. Mégis, ténylegesen, a tér e két impulzus között az, ahol a végtelenség igazsága hever. Itt van az, ahol kapcsolatba léphettek valóságotokkal. Na már most, az első dolog, amit meg akartok tenni, hogy megméritek ezt a helyet, mert ideát mindent meg akartok mérni. Tudósaitok azt hiszik, hogy ha ez nem megmérhető, akkor nem létezik. Ennélfogva, tudósaitok tudják, hogy a másodperc 1/50-edébe telik egy impulzusnak, hogy eljusson a fejből a lábba. Az impulzus több mint 320 kilométer per óra sebességgel utazik.

Ezen évek során, mióta olyan embereket hallgattok, mint a közvetítő, és más tanárok, akik elmondták nektek, hogy meditáljatok, ti ezt mondtátok: „Ó, nem meditáltam jól; tehát, nem fogok többé meditálni.” Barátaim, egészen őszintén, ha semmi mást nem fogadtok meg abból, amit ma este mondok, akkor csupán ezt fogadjátok meg: Ha nem meditáltok, nem éltek olyan teljes életet, mint amit tudnátok. Na már most, nem azt mondtam, hogy rosszak voltatok, mert nem meditáltatok. Még azt sem mondom, hogy jobbak lennétek ennek révén. Azt mondtam, hogy csupán nem élitek olyan teljesen az életet, mint ahogy tudnátok. A meditációban becsúszhattok ezen agyi impulzusok közé, és magatokat a „zónában”, vagy „ürességben” találhatnátok, ami nem olyan üresség, mert információ, ismeret van benne. Amikor be tudtok csúszni a két impulzus közé, oly közel vagytok Teremtőtökhöz, ahogy elérkeztek ide egy kis időre, míg még mindig megtestesültek vagytok.

Tehát, ebben az úgynevezett térben, van az, ahol kapcsolatba tudtok lépni mindennel. Nem mérhetitek meg ezt a teret. Lehettek itt mindössze tíz másodpercig, és úgy tűnhet ez, mint egy örökkévalóság, vagy hosszú ideig lehettek itt, és hihetitek, hogy csupán egy másodpercet voltatok ott. Az egyetlen „mérce” mellyel rendelkeztek az, amire emlékezhettek, és semmire sem emlékeztek, mert nincs nyelvezete. Semmije sincs, ami megegyezne a nyelvezettel. Ezért mondják az emberek: „Ó, nem tudom, hol voltam, de a mindenit, hű, pompás!” Ez minden, ami ott van – pompás.

Tehát, közületek azok, akik még sosem próbálták ki a meditációt, amikor az első alkalommal meditáltok, és nem emlékeztek semmire, ne úgy gyertek vissza, hogy ezt mondjátok: „Nem akarom ezt tenni többé, mert nem emlékszem semmire”. Kérlek, értsétek meg, hogy ebben a „zónában” voltatok, és ez a „zóna” az, ahol az igazság nyugszik.

A pulzálás, melyet az agyból kaptok, a programozott válaszok az önvalótól, mozgási [kinetikus] energiáitokon keresztül, vagy azon az energián keresztül, mely összevonja sejtes szervezeteteket, hogy megtartson titeket a létezésben. Ezek a pulzálások azok a teremtések, melyeket arra terveztek, hogy segítsen nektek önmagatokat kalauzolni a fejlődési [evolúciós] folyamat során, vagy a megtestesülésben, melyet itt alkalmaztok. A megtestesülés, e sejtes megértésből alkotott hús-vér használatos arra, hogy átvándoroljatok a harmadik dimenzión. Az igazságotok a felsőbb létezésetek, lényegetek, a nem-fizikai részetek, a nem-rezgő részetek. Lényegetek ott van, ahol igazságotok van. A nem-fizikai lényegetek bárhová képes elutazni inter-dimenzionálisan, inter-galatikusan, stb. Nem rendelkezik a gondolatpulzálás, vagy az agyhullámok korlátaival, hogy így mondjam.

Tehát, azt mondjátok: „Nos Kirael, honnan jönnek ezek az agyhullámok?” A DNS-eteken keresztül jönnek. Azt mondtam a közvetítőnek a múlt éjjel a meditációban, hogy ne feledkezzen el az RNS-ről. Az RNS a DNS párja, mint egy ikertestvér, vagy valami, azonban az RNS nem rendelkezik azzal a fenntartással, amivel a DNS a maga spirális módjában. Az RNS „szórakozik”, és nem dolgozik, hogy így mondjam. Az RNS nem működik közre az idegsejtekkel [neuronokkal] és az ezzel kapcsolatos dolgokkal.

Dolgok számos különböző oldalaival bírtok, amik megtörténnek, azonban nem tudjátok tudatosan felismerni, mert az agy „jeleitől” függenek, hogy így mondjam, a kicsiny pontoktól az agyhullámban. Azt hiszitek, hogy van emlékezetetek. Az agyban, van két központotok – egy a balban, és egy a jobban – amik megtartják az emlékezetet. Higgyétek el ezt nekem. Azt hiszik, ha ezek a központok megsérülnek, nem állíthatók vissza. Ez egy másik mítosza a jelenlegi megértéseteknek. Nem azt mondom, hogy ez hibás. Azt mondom, hogy ez egy mítosza a jelenlegi megértéseteknek.

Amikor az egyike ezen feltehetően sérült helyeknek elveszíti képességét, hogy emlékezzen, akkor elmozdul egy magasabb térbe, azzal a szándékkal, hogy tovább mozduljon el egy gyorsabb mértékben. Ez történik az emlékezetetek [memóriátok] „kondenzátoraival”. Mérséklik képességüket, hogy felidézzék agyatok menedékhelyét. Emlékezetetek nem több mint menedékhely az agyatoktól. Emlékezetetek részecskék összesűrítése, melyek egymás mellett helyezkednek el, vagy egymás tetején, hogy később emlékezetbe idéződjenek számotokra, hogy újra tapasztaljatok valamit, amit már a legteljesebb mértékében megtapasztaltatok.

Tehát emlékezetetek szinte időpazarlás, ha akarjátok. Bölcsebbek lennétek, ha azt mondanátok: „Megtapasztaltam onnan. Most, itt van az, amit legközelebb meg akarok tapasztalni”. Nem kell időt töltened az emlékezet ezen terében. Tehát, amikor folyamatosként beszélünk az időről és térről, dimenziós feldolgozásotok káprázati [illuzórikus] tényéről beszélünk. Ezt kérditek: „Miért kell, hogy ezzel rendelkezzünk, ha ez ilyen pazarlás?” Ez nem pazarlás. Nem tudnátok kidolgozni ezt a dimenziót az idő és tér lineáris érzékelése nélkül.

Most, lépjünk egy lépéssel előrébb. Egy napi 24 órás órával dolgoztok. Értitek, hogy testetek ezt az órát dolgozza fel? Ez az óra nem olyan, mint az, ami a csuklótokon van, vagy ehhez hasonló. Minden személy ebben a hallgatóságban – és sokan odakinn – különböző órás biológiai, vagy testi órával rendelkezik. Néhányotok biológiai / test órája 24 órás, néhányotoknak 25 órás, és néhányotoknak 23 órás. Azt mondjátok: „Kirael, ennek nincs sok értelme számomra.” Nem azért jöttem el ide, hogy megértessem ezt veletek. Azért jöttem el, hogy tényeket nyújtsak át nektek. A tények azok, hogy mindegyikőtöknek különböző biológiai, vagy testi órája van, ami mindnyájatoknak egy eltérő valóságot nyújt.

Most, visszatérünk a térhez és időhöz. Hogyan kapcsolódik össze az egyén a térhez és időhöz? Nem válaszolhatom meg ezt a kérdést, mert nincs rá egyetlen egy válasz. Mindegyikőtök különbözőképpen kapcsolódik hozzá. Ebben a dimenzióban rendelkeztek a kvantumfizikával, ami a híd a régi és az új között. Még el sem kezdtétek megérteni a fizikai igazságát. Az kvantumfizika, amivel ebben a dimenzióban dolgoztok, úgy tűnik, összekuszálja a régi elméleteket.

Példának okáért itt van egy. Ha egy üvegben van egy kvarkotok, vagy molekulátok, vagy atomotok, vagy bármitek, és mikroszkóp alatt megnézitek – eléggé hathatós mikroszkóppal kellene rendelkeznetek – akkor az meg fog változni. Abban a pillanatban, hogy ráösszpontosítjátok vizuális intelligens szemeteket bármelyikre ezen kvarkok, molekulák, vagy atomok, vagy bármi közül, azonnal meg fogja változtatni helyzetét. Meg fogja változtatni valóságát. Tehát, elég könnyedén mondható, hogy a vizuális kapcsolat egy megtestesülttel, mint egy kvarkkal, megváltoztatja valóságát abból, ami volt, mielőtt megnéznék.

Na már most, hogyan vonatkozik ez arra, amiről az életetek szól, barátaim? Nos, ennek az ismeretnek segíteni kéne nektek, hogy hozzáigazítsátok életeteket, hogy egy simább folyamathoz jussatok hozzá, bármi is legyen az: a fizikai, vagy gondolati test gyógyítása. Ha te, vagy barátaid elolvassák, vagy meghallgatják azt, amit éppen most mondtam, akár megértitek, akár nem, biztosíthatlak titeket arról, hogy ez egy új rezgést hoz el gondolatmintáitokba, mely megengedi a tér és idő felismerését, hogy a Szerelem / Szeretet egy fogalmi [konceptuális] folyamat, mely a legigazabb értelemben nem lineáris. Szükséges, hogy a Szerelem / Szeretet teljes egészében megnyíljon. Kivonva a térből és időből a szerelmet, biztosítja a legtisztább formában való létezést.

Számos dolog van, amiről beszélhetünk ma este. Szeretnék olyan dologról beszélni, mely megváltoztatja életeteket. Például, rendelkeztek ideát az öregedés fogalmával [koncepciójával]. Legtöbbetek fél tőle. Hangsúlyosan féltek az öregkortól, mert bizonyos, hogy az idő összesűrűsödik rátok, és testetek szétesik.

Barátaim, az ilyen gondolatok csupán egy mesteri befolyásolás [háttérből irányítás]. Csupán azért öregedtek, mert társadalmatok behelyezett titeket annak a gondolatnak a birodalmába, ahol ez megtörténik. Eljuthattok az „ürességbe”, vagy a „zónába” barátaim, és rájöhettek, hogy az öregedés egy választás, és hogy a sebességet ti választjátok meg, melyet arra használtok, hogy fenntartsátok / állandósítsátok magatokat. Megértenétek, hogy nem kell öregednetek hamarabb, mint hogy vágytok rá.

Például, a Szignál Sejt Gyógymód, melyet a közvetítő tesz a tobozmiriggyel, automatikusan lelassítja az öregedési folyamatot. Most ezt mondjátok: „Ó, Kirael, nem hiszem, hogy a közvetítő azt akarná, hogy ilyen dolgokat mondj.” Nem tudom megállni. Itt egy kicsit gyötröm. A másik dolog, amit tehet ezzel a folyamattal, hogy erősíti a haj újra növését. A közvetítő most dolgozik az öregedési folyamat lelassításának és a hajnövekedés újraképzésének fejlesztésén és tökéletesítésén. Azok az emberek, akik a halál szélén vannak, és így tovább, gyógyulást keresnek a közvetítőmnél, és a tőle telhetően a legjobban dolgozik velük. Ez az új folyamat, melyen dolgozik, még a legvadabb elvárásait is felülmúlja.

[További ismeretekért lásd a Szignál Sejt Gyógymód témakörében korábban lefordított cikkeket, és a www.kirael.com oldalon fellelhető anyagokat, valamint a „The Secrets of Ancient Lemurian Healers” cikket.]

Természetesen, az öregedési folyamat lassítása és a haj helyreállítása nem az, amiről a gyógyítás szól. A gyógyítás / gyógyulás arról szól, hogy felismerjük, mi van a pulzálások és a „jelek” között. A „jelek” rendelik el, határozzák el, hogy legyenek vágyaitok. E jelek között nincsen elrendelés. A betegség nem létezik! Mire figyel testetek? A jelekre! Mik öregítenek titeket? – a jelek.

Azt hiszem, hogy le kellene lassítanom, és fogadnom kell egy-két kérdést:

KÉRDÉS: Helyes az, hogy a „jelek”, vagy a gondolatok közötti tér, az az élmény, amikor visszatérünk a Teremtőhöz, és a fény, amit megtapasztalunk ebben az „ürességben” a mi vonatkozási pontunk, belső fényünk, Teremtő fényünk, és amikor visszatérünk a Teremtőhöz, bármit is tapasztaltunk meg a gondolatok között, az, amit magunkkal viszünk?

KIRAEL: Ez pontosan helyénvaló. Legtöbbetek számára, az „ürességben” lévő fény sötétségnek tűnik majd. Amikor a Tudatosságban történő Változásról beszélünk, a háromnapos sötétségről beszélünk. Lehet, hogy megkérditek, miért van sötétség, ha a fénybe megyünk. A sötétséget azért alkották meg, mert olyan sok fényrészecske pattan egymásra vissza, hogy nem láttok át rajtuk. Ez nyújtja a sötétség látszatát.

[További ismeretek találhatóak erről a „Kirael: A Nagy Változás” című könyvben. Magyar kivételével már számos nyelven megjelent, lásd: „Kirael International” oldalt a www.kirael.com weboldalon.]

Tehát, amikor eljuttok a „zónába”, és bejuttok a jelek közé, ti a fényben vagytok valóban. Mégis, mivel olyan nagy ott a fény, annak érdekében, hogy lássatok bármit is, a fénynek egy rezgési minőséggel kell rendelkezni. Ha szétbontanátok ezt a rezgési minőséget, akkor szemetek nem működne. Ha szemetek nem működik, akkor szinte azonnal visszafejlőde. Szemetek folyadékból áll, és rendelkezik azokkal a bonyolult működő részekkel, melyeket mindig edzeni kell, annak érdekében, hogy megmaradjon a valóságban. Tehát, amikor elmentek a „zónába”, nem fizikai szemetekkel mentek el oda. Tudatosságotokkal mentek el oda. Tudatosságotok fényként ismeri fel ezt, azonban ti, a gyakorlott érzékszerveitek miatt, és a szükséglet okán, hogy használjátok a szemeteket, azt hiszitek, hogy nem láttok semmit; tehát, azt hiszitek, hogy ennek sötétnek kell lennie. Ismét tévedés, barátaim. Nincs sötétség odabenn. Ez a csatorna a jelek között, ha akarjátok, mely áthalad az „ürességen”. Ez a ti közvetlen kapcsolatotok. Amikor az „ürességben” vagytok, nagyon közel vagytok az Isten Tudatossághoz.

Garantálom, hogy amikor az „ürességben” vagytok, akkor a Krisztus Tudatosság vesz körül titeket, mert beléptetek a mesteri-fény terébe. A mesteri-fény tere az a tér, mely összekapcsolódott a Krisztus Tudattal, vagy épp mellette van, mely csupán annak révén elkülönült, melyet mi alacsonyabb-fény hullámsávnak hívunk. Az alacsonyabb-fény hullámsáv semmi több mint a tudatos tudat. A felsőbb-fény hullámsáv semmi több mint egy megvilágosodott tudatos tudat.

Tehát, a két hullámsáv között van a Krisztus Tudatotok. Annak érdekében, hogy visszatérjetek a Teremtő Energiájába, be kell lépnetek ebbe az úgynevezett „ürességbe”, ahol egy nem-lineáris módon idézitek fel az összes létezéseteket, és minden valóságotokat, eltávolítva az összes időt és teret a folytonosságból [kontinuumból].

KÉRDÉS: Azt mondtad, hogy az emberek nem emlékeznek élményeikre ebben az „ürességben”, mégis ez az a hely, ahol az elme tisztasága megvalósul. Ebben az elme tisztaságban, érezheted a szív könyörületét és az Egység teljességét?

KIRAEL: Valójában, amit igazán megtapasztalsz, azok a külső szélei az „ürességnek”. Ahogy egyre mélyebbre és mélyebbre ásol az „ürességbe”, és annak részévé válsz, azt választod, hogy egyre kevésbé emlékezz, mert az arra való emlékezetben, barátom nagyon nehéz visszatérni ide, és olyan formán működni, amihez hozzászoktál.

Ezért ilyen fontos a meditáció. Ahogy a meditáció során belépsz az „ürességbe”, visszaemlékezel arra, hogy az Isten Tudat része vagy. Lehetetlen az emlékezetbe idézni ennek az élménynek még egy pillanatnyi részét is, majd visszatérni a Föld síkjára, és belépni az első küzdelembe, vagy szócsatába valakivel. Nem lenne szenvedélyetek a fejlődési folyamatban, mely azért van, hogy fenntartsátok a jeleket, mely fenntartja a tudatos elme működését. Tehát, nem engednétek meg magatoknak, hogy visszahozzátok az élmény teljességét.

Megengeditek magatoknak a belépési és kilépési pontot, melyet megválasztotok, hogy alkalmazzátok, melynek sem ideje sem tere nincs, csupán az van, amit szavakban rendelünk hozzá. A belépés olyan csodálatos, mint a teljesség, és ez az egyetlen, melyet képesek vagytok visszahozni.

Például, az a fiatal hölgy, akivel éppen beszéltem, egy fő gyógyulási folyamaton megy keresztül, melyről úgy vélték, hogy komoly. Rengeteg meditációt és prána légzést alkalmazott a gyógyulás folyamatában. Ez a prána légzés segít megnyitni tudatotokat. Meg fogjátok érteni, hogy a légzés az orron és szájon keresztül a tüdőbe csupán egyik formája a légzésnek.

Abban a térben és időben, testetek összességén keresztül lélegeztek, csakúgy, mint a fa, vagy a levelek, vagy bármi más. Tüdő kondenzátoroknak minden elismeréseteket kifejezitek, azonban az igazság az, hogy ha egyszer megtanultátok, hogyan lélegezzetek helyesen, alkalmazni fogjátok a prána légzést, és koronacsakrátokon át vonjátok be a lélegzetet. Tudjátok, hogy miért van a csecsemőknek az a lágy rész [kutacs] a fejük tetején? Úgy vélitek, hogy ez véletlen? Ez a lágy rész azért van, hogy a csecsemő lélegezhessen. Mégis, az első dolog, amit megtesztek az, hogy megtanítjátok a csecsemőt az egora, és minden másra – ami miatt tudjátok, mit akar tenni? Le akarja zárni azt a puha részt, hogy csupán a tüdővel lélegezzen. Segítetek a csecsemőnek megtenni ezt, mert azt mondjátok: „Ó, ez a lágy rész elég gyorsan el fog tűnni”.

KÉRDÉS: Azt mondtad, hogy az „üresség” mindenhol ott van, és utána a mentális gondolatok a jelek. Ez korlátoz minket a lineáris gondolatokra. Van a négy-testes szervezetünk / rendszerünk, mely magában foglalja a gondolati testet, és megpróbáljuk felemelni a négy-testes rendszert olyan magasra, amilyen magasra tudjuk.

KIRAEL: Pontosan.

KÉRDÉS: Mi a gondolati testünk legmagasabb formája?

KIRAEL: ÉN VAGYOK. Az ÉN VAGYOK Jelenlét a legmagasabb formája a gondolati testnek. Hadd próbáljam meg átfogalmazni ezt. A legmagasabb elérés, melyet itt el lehet érni, a „semmi gondolat”. Amikor eléred bárminek a legmagasabbját, kinyúlsz egy térbe, mely nem lineáris. Többé nem tudsz igét, vagy szót alkalmazni. Az általad keresett jelenlét az ÉN VAGYOK Jelenlét, ami mind a négy testet magában foglalja. Tehát, ha leszűkítjük ezt, hogy meghatározzuk a legmagasabb mentális képességet, azt mondanád, hogy 100.01 százalékát használod az agyadnak, azonban a száz szertefoszlik, és a 0,01 százalék válna valósággá.

KÉRDÉS: Az idő spirálisan mozog az óra járásával ellentétes, vagy azzal megegyező irányban, és hogyan hat a tudományos számításokra az ilyen alacsony sebesség?

KIRAEL: Az idő óra járásával megegyező spirálban van, a legnagyobb részt, amikor a „jelekből” dolgoztok. Amikor a jeleken belül működtök, egy spirális mozgásban fut, visszaesve önmagába, egy bizonyos értelemben párhuzamosan az óra járásával megegyezően és azzal ellentétesen haladva. Ezért nem tudjátok szétválasztani az időt és a teret. Köze van ennek az előidézett áramlat ár-apályához, melynek van egy alapja, ami nem mérhető az emberi gondolat hullámokkal. Tehát, ha tömörnek kéne lennem, azt mondanám, hogy az idő hat az áramlásra, azáltal, hogy elviszi az áramlatot a különböző visszahatás terébe, és ebben a visszahatásban hatással van saját magára, megalkotva egy rezgési teret, mely tehát átváltozik emberi evolúcióvá.

KÉRDÉS: Tehát, amikor a „zónában” vagyunk, az energia utána inkább koncentrikus körökben sugárzik ki, mint spirálokban?

KIRAEL: Pontosan így van. Ez óriási volt. Mit akarsz tudni igazán fiatalember?

KÉRDÉS: Azt mondtad, hogy a kvantumfizika a híd a newtoni tér fizika és az új idő fizikája között.

KIRAEL: Igen.

KÉRDÉS: Most, megpróbáljuk „linearizálni” az időt valamilyen fajta sűrűségbe.

KIRAEL: Igen.

KÉRDÉS: Na már most, a fény 300.000 kilométer per másodperc, vagy óra sebességgel utazik, nem vagyok ebben biztos. Elfelejtettem, hogy valójában nincs korlát.

KIRAEL: Ez így helyes.

KÉRDÉS: Rendben, ha egyszer átlépi ezt a korlátot, és belép egy másik állapotba, amit használunk, alapvetően az, hogy a fotonok belépnek az „ürességbe”, vagy „nulla zónába”.

KIRAEL: Pontosan. Tehát, hadd válaszoljam meg a következő kérdést, mielőtt feltennéd. Vegyük a fénysebességet. Tegyük fel, hogy van egy órád, és nézed, ahogy ketyeg. Ahogy elmozdulnál a fénysebességbe, nem látnád az idő változását. Az óráról, még mindig úgy tűnik, hogy egy hatvan másodperces percet és hatvan perces órát ketyeg, mert a fénysebességgel mennél, csakúgy, mint az óra. A gond az, hogy minden, ami nincs összekapcsolva ehhez a sebesség folyamathoz, saját módján mozdulna be.

Tehát, ahogy korábban mondtam, utána a saját DNS-ed által határoznád meg, barátom, milyen hosszú egy nap. Ez a meghatározás az, ami elébe vághat öregedési folyamatodnak, mert meg tudod határozni, meddig vagy itt, DNS spirálod kisugárzása révén, ami a része annak, mely az idegsejt-térrel [neuron-térrel] dolgozik. Ez fogja megszilárdítani azt, hogy valójában mennyi időbe telik az óra mutatójának, hogy végigjárja a kört.

Most, az általatok ismert fizika másik oldalára megyünk. Amikor kijössz a „zónából”, felismered DNS szerkezeted, és ez az egyéni DNS, mely megalapozza az idő szempontjait azon a mechanizmuson belül, mely most lineáris időtök részévé válik.

Tehát, amit megpróbálok elmondani neked barátom az, hogy mindegyikőtök, egyénként, teljesen irányítjátok saját időtöket. Ti irányítjátok azt jottányi kétség nélkül.

KÉRDÉS: Rendben, mi irányítjuk időnket. Hogyan alkotunk meg egy időváltó gépezetet, egy időgépet, vagy anti-gravitációs gépet?

KIRAEL: Nos, elpocsékolhatod időd, hogy megpróbálj létrehozni egyet, ha akarsz, azonban pár év múlva nem lesz rá szükség. Van egy titkos kormányotok ideát, és már rendelkezik azzal a gépezettel, melynek a feltalálásáról gondolkodsz. Ez a kormány csupán nem akarja, hogy tudjátok ezt. Amikor átjutsz a Változás másik oldalára, hogy így mondjam, az idő váltani fog, ahogy te hívod ezt, gépezet nélkül, mert meg fogod érteni, lineáris módodon, hogy az idő-tér folytonosságot a DNS kisugárzás [emisszió] hozza létre. Utána tiszta lesz számodra, hogy fel tudod oldani ezt a megtestesülést, bármely adott pillanatban azáltal, hogy szigorúan elmozdítod a molekuláris szerkezetet az elkülönültségbe, emlékezve arra, hogy hol akarod megjeleníteni [manifesztálni] magad. Ezért van sejtes emlékezeted. Éppen most azt hiszed, hogy a sejtes memóriád mindössze a gyógyulásról szól, azonban nem. Arról is szól, hogy emlékezz, hol kell megjeleníteni magad, miután feloldottad megtestesülésed. Ez fontos, nem tudod? Ha elmozdulsz innen oda, akkor biztos akarsz lenni, hogy az egész testedet magaddal viszed. Nem jó „alkatrészeket” magad mögött hagyni. Most, nem akarok humorosnak lenni, mert ez az igazság. Az a gép, amit kutatsz, már létezik, és máris elavult. Az említett titkos kormány azt is tudja, hogyan ellensúlyozza a tér-idő folytonosságot, mely azt jelenti, hogy az a képesség, mely lehetővé teszi az időátvitelt, melyről álmodsz, már valóság. Emlékszel arra a helyre, melyet 51-es területnek [Area 51] hívnak? Nos, ez az egyik dolog volt, melyet a titkos kormány nyújtott át nektek, hogy elmélkedjetek rajta, és játsszatok vele. Csakúgy, ahogy átadta nektek a számítógépes tudományokat, és hagyta, hogy azt gondoljátok, ti találtátok fel őket. Tévedés, tévedés, tévedés, tévedés.

KÉRDÉS: Tehát, van egy állandó, melyet vonatkozásként alkalmazhatunk?

KIRAEL: Nos, egy bizonyos állandót keresel. Igen, van egy, míg el nem jutsz abba a térbe, ahová meg akarsz érkezni, és utána az álladó [konstans] többé nem érvényes, mert a tér, amire megérkeztél, a tér-idő folytonosságon túl van, és nem tudsz összpontosítani rá.

Új tudományotok ki fog fejleszteni egy tónust [hangot], mely működni fog. Ezen a ponton a kiegyenlítő [ekvatív] tudományotok helyét fogja átvenni. Valójában a matematikusok fognak ezzel a tonalitással [hangrendszerrel] dolgozni. Képesek lesznek venni egyenleteiket, és behelyezni őket egy tónusba, melyet egy olyan dolog használhat, ami hasonlít egy gépezethez. Azt mondom, hogy hasonlít, mert az úgynevezett gépezet, belül nem rendelkezik működő alkatrészekkel. Mégis, mivel nincsenek működő alkatrészei, nektek csupán be kell helyeznetek a tónust [hangot], és abba a térbe fogja visszhangozni, mely megalkotja azt az egyenletet / kiegyenlítődést, amit kerestek.

KÉRDÉS: Rendben, tehát egyszerűen használunk két kristályt, ami ugyanazon a frekvencián rezeg, és elérünk valami olyan dolgot, mint az időváltás, vagy egy egyszerű harmonikus mozgás.

KIRAEL: Kétségtelenül.

KÉRDÉS: Ez a módja annak, hogy bebizonyítsuk, hogy volt időváltás.

KIRAEL: Ez pontosan helyes.

KÉRDÉS: Kirael mester, azt mondod, hogy a tudósok mesterségesen rezgéseket alkotnak, melyek szükségesek, hogy létrehozzák az időváltást, holott lényegében képesek leszünk ezt megtenni saját magunk gépek használata nélkül?

KIRAEL: Ezt mondtam. A gép már elavult. Még nincs is rá szükségetek.

KÉRDÉS: Tehát, most nem egy olyan térben vagyunk, ahol képesek vagyunk ezt önállóan megtenni. Ez olyan, mint a Montauk projekt, vagy valami hasonló, ahol létrehoztak egy berendezést, hogy megtegyék azt, ami szükséges. [1]

KIRAEL: Pontosan ez történt a Montauk projektnél.

KÉRDÉS: Philadelphia Kísérlet, ugyanaz a dolog.

KIRAEL: Ugyanaz a dolog. Olyan gépekkel játszadoztak, amiket a Galaktikus Testvériségtől szereztek meg, és elkapták őket.

KÉRDÉS: Mondjuk, az egyik ilyen gépet használom, hogy visszafordítsam az öregedési folyamatot önmagamon belül, és az időkereteim valójában megfordulnak. A mellettem ülő személy nem lesz képes ezt látványosan meglátni, mégis megtörténik belül. Most, mi történik, amikor elhatározom, hogy meggörbítem az időt, például, ahogy előtte említetted, egy adott tíz órás periódusban, ahol öt feladat helyett ötvenet tudnék végrehajtani? Ebben az értelemben ez megtehető, ahol ahelyett, hogy a feladatokat behelyeznéd az időbe, inkább felállítod a feladatokat – várjunk egy percet; érted, ugye?

KIRAEL: Igen, folytasd.

KÉRDÉS: Felállítod a feladatokat, és meggörbíted az időt körülöttük, ennélfogva képes leszel végrehajtani mindent, amit elhatároztál, ahelyett, hogy van egy lefektetett időd, és oly sok dolgot kell befejezni ezen az időn belül. Tehát, azon tűnődtem, vajon ki tudnád-e fejteni ezt azzal a személlyel kapcsolatosan, aki engem néz, és nem képes meglátni azt, hogy az öregedési folyamat visszafordul. Amikor elmegyünk a harmadik dimenziós lineáris dolgokba, ahol ahelyett, hogy öt dolgot tudnánk megtenni egy két órás periódus alatt, amire most vagyok képes, mondjuk, hogy ennek kétszeresét, vagy tízszeresét tudnám megtenni, hogyan van az, hogy nem mozdulok gyorsabban, mégis elvégzem ezeket? Az én tudásom szerint, én látom, mi történik, akkor hogyan néz engem a másik személy, aki engem figyel, az én mozdulataim és sebességem szempontjából az idő viszonylatában?

KIRAEL: Nos, ez egy hosszú kérdés. A válasz rövid lesz erre. Először is, nagyon közel jártál a kérdés első részében a feladat körüli idő-görbítéssel kapcsolatosan, azonban, amit igazán kérdeztél tőlem az volt, hogy mennyi időbe telik megtenni ötven dolgot az öt dologgal szemben? Nem telik időbe; ez a kulcs. Az idő egy káprázat [illúzió]. Tehát, a körülötted lévők pontosan azt fogják látni, amit te óhajtasz, hogy meglássanak, bármit programoztál be abba a térbe, nem az időbe, hanem a térbe.

Emlékezz, a tér nem létezik jobban, mint az idő. A lineáris célok okán, ahogy belépsz ebbe a térbe, bármit is fogsz tenni, megváltozol a DNS-eden keresztül. Megváltoztatod a teljes illúziót, mely körülvesz, mert nem az idővel méred meg. Azzal méred meg, amire most eredményként hivatkozol. Az eredmény a projekt [terv] befejezettsége, és annak érdekében, hogy végrehajtsd a projektet [tervet], erősítened kell mindent, ami körülvesz téged. Ez azt jelenti, hogy ha vannak emberek a közeledben, és vágyódsz arra, hogy a megoldás valósággá legyen, akkor meg kell őket változtatnod a valóság mentén. Először el kell vinned őket a káprázatba [illúzióba].

Most, azt mondod: „Nos, várj egy percet. Nem mehetek el, hogy hassak más emberekre, mert mi a helyzet, ha nem akarnak játszani az én káprázatomban [illúziómban]?” Akkor nem lesznek ott. Ők csupán a részesei lesznek illúziódnak, ha az ő választásuk, döntésük az, hogy elmenjenek veled ebbe a növekedési állapotba.

Tehát, az egyszerű válasz az utolsó kérdésedre az, hogy tisztában kell lenned, hogy mint az óra, az idegsejtjeid DNS-einek kisugárzása elég hatékony, hogy az óra hasson vissza rád, minthogy te hass az órára. Egy életnyi időt töltesz el itt az időre reagálva. Hamarosan meg fogod érteni, hogy te okozod azt, hogy az idő visszahat rád. Az idő az energia új megértésében egy megengedett „juttatás”, amit előidéztetek, hogy egy olyan színképbe [spektrumba] rezeghettek, ahol – következésképpen – felemelhetitek fejlődési [evolúciós] élményeteket, azaz az utat.

KÉRDÉS: Tehát ez az egyén tudásának fejlettségi szintjétől függ.

KIRAEL: Ez az igazság.

KÉRDÉS: Ahogy most látom, amit most mondasz az, hogy az a személy, aki nem óhajt részt venni, még észre sem fogja venni, mi történik.

KIRAEL: Ez nem a másik személy káprázata [illúziója] lesz.

KÉRDÉS: Rendben. Megértettem. Köszönöm.

KIRAEL: Látod, ez ilyen. Érted, mindenki rendelkezik saját káprázattal [illúzióval]. Amikor nem veszel részt a káprázatban, akkor nem létezel benne.

KÉRDÉS: Hogyan alkalmazhatjuk előnyünkre a „világos álom-állapotot” [lucid dream state], hogy dolgokat jelenítsünk meg [manifesztáljunk] valóságunkban, hogy előrelépjünk fejlődési folyamatunkban?

KIRAEL: Gyönyörű kérdés, habár legtöbben nem fogják kedvelni a választ. A világos állapot, ahol hogy úgy mondjam, irányítod álmodat, elmozdítja alvás-állapot programozásod a tudatos gondolatból a világosabb álom térbe, ahol azt fogod találni, hogy a tér-időből ki tudsz csusszanni, és következésképp, megléphetsz a fejlődési részektől.

A világos álom tér, melybe néha be- és kicsúszkálsz, a Teremtő tere. Itt állítod fel a jövő illúzióját, hogy így mondjam, még ha a jövő ugyanabban az időben történik is, amikor ezt teszed. Ez az, ahol közvetve vonatkoztatod a rezgési mintázatot, mely képessé tesz téged, hogy megtapasztald azt, amit éppen most teremtettél. A rezgési mintát már megalkották, mert amiről úgy tűnik, hogy a jövőben van, az a mostban van. Csupán túlságosan elfoglalt vagy, ahogy a teredben és idődben dolgozol, hogy észrevedd, hogy megtapasztalhatod ennek azt a bizonyos részét, melyet jövőnek hívsz.[2]

Ha egyszer elhaladtál amellett, ami megtörténhet a világos álom állapotban, ha egyszer felismered, hogy ott lehetsz, és ugyanakkor egy másik helyen is lehetsz, a tér káprázata [illúziója] szertefoszlik. Most, az este legnagyobb részét azzal töltöttem, hogy az idő káprázatáról beszéljek, és nagyon keveset mondtam a tér káprázatáról. Higgy nekem, ugyanannyira vonatkozik ez a térre, mint az időre.

Vegyük annak a gondolatnak az összetettségét, melyet akkor használtok, amikor alvás-állapot programoztok tudatos gondolkodásotokból – ahogy a közvetítő tanítja nektek, hogy alkalmazzátok – majd használjátok ezt a „világos álom térben”. Ekkor fogjátok bírni mindkét világ legjobbját, mert innen, a gondolat tudatosságotok automatikusan át fogja mozdítani önmagát egy spirálba, az „ürességbe”.

Az „ürességben” van a Teremtő tere, ahová végül mindenképp elmentek. Találjátok ki, mi lesz ott, amikor odaértek? Ez a gondolat. Ez jelenik meg [manifesztálódik] a valóságotokba. Azt hiszitek, hogy ez az összejövetel itt, és a hozzám való beszéd egy valóság. Ez az [eszme]csere bizonyos idővel ezelőtt történt. Ti csupán utolértétek, hogy megtapasztaljátok. Tehát, csupán kétszer mondtam el ezt, és ti még észre sem vettétek ezt.

KÉRDÉS: Ezért van az, hogy ebben a térben mindenről úgy tűnik, mintha lassított felvétel lenne?

KIRAEL: Ez nem lassú, barátom. Ez csupán az, hogy teljesen megfigyelőjévé válj mindennek, ami körülötted van. Például, ha elolvasol egy olyan könyvet, mint a gyorsolvasás, akkor ez számodra egy módja lenne, hogy megértsd a könyvet – gyorsan, mélység nélkül. Ha úgy olvasod el a könyvet, hogy a könyv részeddé válik, és te részévé válsz a könyvnek, elmélyedve az írásban, elmélyedve annak megértésében, akkor ugyanezt a könyvet örökkévalóság lenne elolvasni, ugye? Mégis ugyanaz a könyv.

Tehát, ez az észleleti utazásotok, ami arra késztet titeket, hogy átmozduljatok egy téren, akár lassan, akár gyorsan. A képességetek, hogy megálljatok, és élvezzétek az utazást, nyújtja számotokra azt a jelzést, hogy a dolgok lassan haladnak. A dolgok pontosan olyan sebességgel haladnak, ami a 0,01. Minden ugyanolyan sebességgel halad. Ti érzékelitek azt, hogy a dolgok gyorsabban, vagy lassabban haladnak, azon képességeteken alapulva, hogy elnyeljétek [abszorbeáljátok] a tudás teljességét az általatok megfigyelt, észlelt színképen [spektrumon] belül.

KÉRDÉS: Nem igazán értem, mit értettél az alatt, amikor azt mondtad, hogy néhány ember testi órája 23 órás, néhánynak pedig 24, vagy 25 órás. Elmagyaráznád, mit értesz ez alatt?

KIRAEL. Egy kicsit ki tudom neked fejteni, azonban utána, amit megalkotsz, az a tér, ahol elkezdjük megmérni ismét az időt, és amit megpróbálok megmutatni nektek az, hogy az idő nem mérhető, kivéve, akkor, ha megengeditek, hogy az legyen.

Amikor azon a téren belül működtök, amire időként hivatkoztok, meghozzátok azt a döntést, hogy „X” mennyiségű dolgot tesztek meg egy bizonyos mennyiségű időn belül, és a döntést ezzel az illuzórikus, káprázati folyamattal hozzátok meg, melyet a „jeleknek”, vagy gondolatoknak hívnak.

Most, az idő kinek a színképében [spektrumában] van? Az idő a ti irányításotok alatt áll; tehát, a ti színképeteken belül van. Elhatároztátok, hogy milyen legyen egy 24 órás óra, és hogy az idő – mércétek szerint – kiterjeszthető, vagy lecsökkenthető, bármelyiket részesítitek előnyben, hogy illeszkedjen ahhoz a valósághoz, melyet megalkottatok ebben a térben. Míg ebben a térben vagytok, ebben a teremtésben, a többiek megalkotják az időt egy másik térben, az időben, melyet alárendelt teremtésnek hívnak [sub-creation]. Az alárendelt teremtés az, mely beburkolja tudatosságotok teljességét. Tudatosságotokon belül felébredésetek teljessége csupán akkor érkezik el, amikor tisztában vagytok azzal, hogy a teljesség az összes energiamintázat pulzálása, melyre rezegtek, amely lényegében az is, amelyből rezegtek.

KÉRDÉS: Ez az „üresség”, ez a „zóna” a lélek érintési pontja, ahol meggyógyítjuk magunkat, és ez a válasz a gyógyulásra?

KIRAEL: Ez a válasz a gyógyulásra. Van a gyógyulásnak magának egy szépsége és tisztelete, és ez az, amit a közvetítő legfőképpen tanít. A gyógyítás tiszteletével, ha képes vagy hozzáférni ehhez az „ürességhez”, rálelsz arra, hogy vissza tudsz hozni bármit, amire készen állsz, hogy dolgozz vele emlékezet / memória formájában, amikor a kijáraton, és a belépési ponton áthaladsz. Például, a gyógyítás esetében, visszahozhatod a gyógyítások általános megértését, ahogyan az itt történik. Amikor az orvosi világ kifogy az ötletekből, most mondom el nektek, hogy meglátogatnak olyanokat, mint a közvetítőm, vagy az alternatív gyógyítók.

Menjetek oda, ahol megérinthetnek titeket / érintettek lehettek. Találjátok ki, hogy az érintésért mivel rendelkezik a közvetítő? A Szerelem / Szeretet mindaz, amije van. Rendelkezik szerelemmel, szerelemmel, és még több szerelemmel. Azonosnak tekinthetitek Istent a szeretettel / szerelemmel, ugye? A lényeg az, hogy ezek a gyógyítók felszínre törnek. Miután az orvosok eljönnek a gyógyítókhoz; miután a gyógyítók elérik a tudatosságot.

Lemuria napjaiban nem voltak gyógyítók barátom, még alternatív gyógyítók sem. Nem volt orvos gyógyítójuk sem. Mindenki magát gyógyította meg, mert mindenki nem csupán azt ismerte, hogyan érje el az „ürességet”, hanem azt is, hogyan legyen az „üresség”. Ha egyszer felfedezitek, hogyan lehettek az „üresség”, és nem csupán az „ürességben” lesztek, akkor leromboljátok a fátylat, melyben a kvantum fizika próbál segíteni. A kvantumfizika a híd ahhoz a megértéshez, hogy a tér-idő folytonosság [kontinuum] lineáris gondolatok egymás mögé helyezése. Végül a gondolatok egymásra fordulnak, megalkotva egy energia mintázatot, mely összességében az élet esszenciája [lényege] lesz. Ebben, részt fogtok venni a fény lényegében mindennek, amit addig a pontig tanultatok, tanulmányoztatok.

Bárcsak több időm lenne. Szeretlek titeket. Jó estét. Egy élmény volt.


[1] A Montauk Projekt a titkos kormány egy állítólagos projekt sorozata volt, melyet Camp Hero-ban és/vagy a Montauk Légierő Állomáson, Long Islandon vezették le.
[2] Az Alvás-állapot Programozásról további ismeretekért lásd a Tudatos Teremtés Tíz Alapelve témakörében megjelent cikkeket angolul a www.kirael.com oldalon, illetve a korábbi közvetítések magyar nyelvre lefordított anyagait a http://univerzumitudatossag.blogspot.com/ oldalon.

Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester [Vezető] Tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.


© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/



Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa