2010. május 11., kedd

Gyógyulás kalandunk - egy egész életnyi elragadtatás


Gyógyulás kalandunk: egy egész életnyi elragadtatás


Kirael mester tanácsadó Kahu Fred Sterling közvetítésével


Our Healing Adventure: It's a Thrill of a Lifetime 
Master Guide Kirael through the gift of mediumship of Kahu FredSterling
© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/
KIRAEL: Jó estét. Micsoda csodaszép belépés, melyet ma tettünk. Annak a reményében nyitok egy gyógyító nyilatkozattal, hogy mindenki elkezdheti itt saját gyönyörű gyógyulási utazását. A „gyógyítás” szó szépsége nagyon hasonlít a „szerelem” szó szépségéhez. E Föld síkján minden egyénnek – kivétel nélkül mindenkinek, barátaim – szüksége van, hogy előrehaladjon saját gyógyulásában.

Nem számít, mit gondoltok, hogy itt kit kell meggyógyítanotok, nem számít, mit hisztek, hogy valaki más gyógyulási útjának mely részében gondoljátok, hogy szerepet akartok játszani, mondom nektek, kétség nélkül, ez komolyan először saját gyógyulásotokról szól. Abban a pillanatban, amikor elhatározzátok, hogy nem tarthatnak vissza, abban a pillanatban, amikor felismeritek, hogy minden egy lehetőség, és minden lehetőség a tiétek a gondolat okán, akkor meg fogjátok kezdeni saját gyógyulási utazásotokat.

Amikor igazán gyógyultok, barátaim, felismeritek, hogy egy korlátlan világban éltek. Egy olyan világban éltek, ahol mindaz, amit tennetek kell, hogy ki kell gondolnotok egy gondolatot, és képesnek kell lenni érzékelni ennek a gondolatnak a valószerűségét, melynek utána testet kell ölteni valóságotokba. Ezt hívják útnak.

Tehát, amikor gyógyulásról beszélünk, barátaim, többről beszélünk, mint a karon egy sebhelyről, egy rákos tumorról, vagy egy öreg roskatag térdről. Az egyetemes fényetek, a Teremtő Isten részecskéjének gyógyulásáról beszélünk, melyek ti vagytok, valamint saját utatok szépségéről.

Szeretném, ha emlékeitekbe hatolnátok. Néhányotok számára, ez nem olyan távoli, mások számára távolabbi utazás lesz. Akarom, hogy emlékezzetek arra, amikor iskolába jártatok, az összes osztályon keresztül 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, amíg elérkeztetek a nyolcadik osztályba. Ti voltatok a hegy királyai az általános iskolában, mert ti voltatok a csúcson. Ez volt júniusban. Utána elérkezett a szeptember, amikor elkezdtétek a gimnáziumot / középiskolát, és utána apró halacskává váltatok egy nagy óceánban, az emberek tengerében, és ti voltatok az elsőévesek.

Utána emlékezzetek, hogyan mentetek keresztül a másik négy éven, míg végül ismét visszadolgoztátok magatokat a csúcsra. Amikor elhagytátok a gimnáziumot, elmentetek egy iskola nagy elefántcsonttornyába, és amikor az első nap besétáltatok, még el sem értétek a kishal helyzetét. El tudjátok képzelni azt a gyógyulást, melyen át kell esnetek?

Képzeld el, hogy egy fényrészecske vagy, aki céltalanul lebeg Teremtőd szerelmében, ahol semmi más nincs, csupán a mennyei boldogság, és egy nap azon találod magad, hogy lejössz egy kicsiny fekete üregen keresztül. Hirtelen fények vakítanak el, és az első dolog, amit kiáltani akarsz: „Hé, mi van ezzel?” azonban, mindaz, ami kijön az egy: „Oááááá”, és egy új utazás kezdődött el.

Tehát, látjátok, mit próbálok elmondani nektek: hogy a gyógyulás egy utazásról szól. Számos szinten történik mind a négy testben (fizikai, érzelmi, gondolati és lélek testben), és abszolút nincs semmi, ami nem gyógyítható meg. Mi a helyzet, ha ma este a gyógyulási utazást behozhatjátok a gyújtópontba [fókuszba], és mielőtt elmennétek ma este, megkezdhetitek gyógyulási utatokat.

Van egy nagyszerű tulajdonságokkal bíró barátom, aki saját szintjeinek legmagasabbján dolgozik. Rendkívüli beszédkészséggel rendelkezik, mely meghalad mindent, amit el tudtok képzelni. Fizikai testének minden szépségével bír, amit bárki is kérhet. Mindene megvan, amit el tudtok képzelni, egy igaz, jelentőségteljes kapcsolat kivételével, valakivel, az ő választása szerint.

Ha ezt mondjátok ennek a fiatalembernek: „Meg kell gyógyítanunk téged”, akkor ezt fogja felelni: „Várjunk egy percet. Van ezer dollárom a tárcámban. Van egy csodás autóm, ami a parkolóban áll. Minden este elmehetek szórakozni, és nagyszerűen érezhetem magam. Csodálatosan érzem magam. Jó formában vagyok. Edzem, és ez minden. Mit gondolsz nekem ajánlani gyógyítás gyanánt, fiatal Kirael mester?”

Ezt válaszolnám ennek a fiatalembernek: „Egyetlen egy dolgot sem, míg te ki nem találod. És utána, talán, az a jelentőségteljes kapcsolat, melyet keresel, esetleg, épp az öledbe pottyan.”

Azonban, látjátok, ez a gyógyulás, barátaim. Ha pénztárcátokra néztek, és nincs benne elég fémpénz, hogy megcsörgetve a bölény felüvöltsön, akkor ezen dolgoznotok kell, ugye? Ha lakás otthonotokra, vagy ház otthonotokra, vagy bármire, amivel rendelkeztek rápillantotok, és nem tetszik számotokra a kinézete, akkor azt meg kell gyógyítanotok.

Azt mondjátok: „Kirael mester, minden a gyógyításról szól?” Igen. Összességében gyógyítunk titeket. Át kell vinnünk titeket a teljes utazáson, és ezt válaszoljátok: „Tessék, ez az. Ez az a rész, melyet a legjobban utálok, Kirael mester. Nem lehetne csupán egyszer egy kicsi utazás?” Nem, nem. Mivel ti nem ezt választjátok.

Hadd mondjam el ily módon. Mi a helyzet, ha azt mondanám annak a személynek, akinek azt mondta az orvosa, hogy haldoklik: „Utazz velem ezen az este, szabadulj ki megtestesülési folyamatodból, hadd vigyelek el téged ki az éteri fényekbe, ahol a legvarázslatosabb gyógyítók, akik valaha is léteztek, várnak a jelenlétedre. Ők megadják számodra azt a gyönyörű erőt, hogy meggyógyítsd fizikai tested.” Ezt válaszolná: „Ó, igen, ez az. Készen állok az indulásra, Kirael mester.” Utána ezt felelném: „Rendben. Meditáljunk.” erre ezt válaszolná: „De, de, de, de, nem tudom, hogyan meditáljak.” „Nos, akkor lelassítjuk a folyamatot, míg rá nem jössz, hogyan meditálj.” Utána elrohanna. Megtanulna meditálni, visszatérne, és ezt mondaná: „Rendben, most tudom, Kirael mester. Tudom, hogyan meditáljak. Menjünk el oda, és hozzanak rendbe.”

Ha én azt mondanám: „Rendben, nagyszerű. Az utolsó dolog, amit meg kell tennem, hogy egy szép imát mondok el értünk, mielőtt elindulunk.” Ezt felelné: „Azonban Kirael mester, nem tudom, hogyan kell imádkozni. Azt mondtad, hogy tanuljak meg meditálni.”

Látjátok, miről beszélek? A gyógyítás akkor jut el a maga teljességére, amikor teljesen tisztában vagytok azzal, amit akartok. Most, milyen távolság van az akarás és a birtoklás között? A gondolat. Itt a válasz.

Ezt mondjátok: „Ugye, ez ilyen egyszerű, Kirael mester?” Igen, az. Megtalálhatjátok utatokat ezen keresztül, ha megtanuljátok kigondolni a helyénvaló gondolatokat.

Tehát, ím, itt vagyunk. Gyógyulás 101. A terv, ami elhozza a gyógyulást, ha ez az, amit kerestek, a fizikai [testbe], vagy a gondolati, vagy lélek, vagy érzelmi testbe. A gyógyulás, ami megvalósul, a két pont együtt, mely gondolataitok hullámhosszai által összekapcsolódott. Ha egyszer felismertétek, hogy a gondolat termékei vagytok, és hogy bele kellett gondolnotok magatokat a fizikai lényetekbe, és bele kellett gondolni magatokat ebbe a valóságba, melyet emberi élménynek hívnak, akkor elérkeztek ahhoz a nagyszerűbb megértéshez, hogy a gondolatból képződtetek. Ha egyszer elérkeztetek ehhez a valósághoz, akkor semmi sincs, amit ne lehetne meggyógyítani.

Tehát, megadtam számotokra a választ. Most, mindaz, amit tenni kell az, hogy rájöjjetek, hogyan értsétek meg ezt, mert a válasz ez: gondoljátok bele utatokat bármibe, amihez igazán bírtok a szenvedéllyel, hogy megalkossátok. Nyissátok meg ennek létezéseteket.

Most, az utolsó része parányi előadásomnak ez. Már ismertettem, hogy amit megalkottak, azok közül semmi sincs, amit ne lehetne semmissé tenni. Ami elromlott, abból egy sincs, amit ne lehetne meggyógyítani. Ezt az állítást még határozottabban mondom most. Amikor igazán felismeritek, hogy a gyógyulás egy kicsit több mint csupán elmenni orvosotokhoz, és bevenni egy aszpirint, amikor felismeritek, hogy a gyógyulás egy kaland, egy egész élet elragadtatása, akkor kezditek el meglátni önmaga teljességében a folyamatot.

Emlékezzetek, mit mondtam nektek barátaim. A fiatal Jézus mester mondta ezt oly kifejezően: „Azért vagyok itt, hogy emlékeztesselek titeket a gyógyulásra vissza a szerelembe. Majd egy nap felébredtek erre a nagyszerűbb hatalomra.”

Írtam egy apró könyvet („Nagy Változásnak” hívják) és a könyvben azt írtam, hogy ez az emberi élmény egy hatalmas átmeneti téren fog keresztülmenni. Ezt hívják gyógyulásnak, és amikor felismeritek ezt, abba fogjátok hagyni a napok számlálását a Nagy Változásig, és megélitek a napokat.

Ez a ti utazásotok, barátaim. Választhatjátok azt, hogy úgy tekintetek erre, ahogy akartok, azonban ha szeretnétek a tanácsom – és elég gyakran hallom, hogy az emberek akarják – itt van. Hagyjátok abba, hogy átrohantok a gyógyulásotokon. Hagyjátok abba azon próbálkozásotokat, hogy ráleljetek az egérutakra. Nyíljatok meg magának a Szerelem Világosságának. Mondjátok Teremtőtök Forrás Fényének, és mindennek e között „Itt vagyok, hogy megtegyem utam.”

KÉRDÉS: Elmagyaráznád egy kicsit bővebben, mit értesz te és Jézus mester a következő fordulat alatt: „gyógyulás a szerelembe”?

KIRAEL: Ó, Isten, igen. Gyógyulás vissza a szerelembe egy nagyon egyszerű válasz, amit szeretnétek bonyolítani, azonban ezt nem fogom megengedni nektek. Gyógyulás vissza a szerelembe egyszerűen azt jelenti, hogy felismeritek, hogy a Teremtő Isten egy részecskéje vagytok, ami az abszolút tökéletesség. Vissza gyógyulni a szerelembe, egyszerűen azt jelenti, hogy annak a ténynek az elfogadása révén, hogy a Teremtő Isten Fénye vagytok, már meggyógyultatok, és most megengedtetek egy utazást, annak a megmutatására, hogyan gyógyultok.

Lehetséges, hogy egy kicsit dolgoznotok kell ezzel, azonban pontosan ezt jelenti a vissza a szerelembe való gyógyulás. Amikor tudjátok, hogy már meggyógyultatok, létrehoztok egy utat, hogy saját élményetek révén bizonyítsátok be, hogy megtettétek az utat, és meggyógyultatok vissza a szerelembe.

KÉRDÉS: Most, tudjuk, hogy a betegség, mely a fizikai testben jelenik meg a lelki, gondolati és érzelmi test elkülönülése miatt van, hogyan alkalmazhatjuk a legjobban ezt a megértést?

KIRAEL: Jó kérdés: Ha életed működőképesnek akarod, vannak bizonyos dolgok, amit meg kell tenned. Először is, gyógyulási kalandod során fel kell ismerned, hogy nem fizikai lény vagy, és hogy te egy fényrészecske energia mágneses ereje vagy, ami összevonódott egy fizikai lénybe, egy emberi élmény jelenléte alatt.

Ennek tudatában, felismered, hogy minden gondolat, mellyel bírsz, számít, és ez a válaszod. Minden gondolat, melyet gondolsz, számít. Tehát, ha kiegyensúlyozod gondolataid a nap végén, és ezt mondod: „Rendben, volt 60 százalék pozitív gondolatom, és 40 százalék negatív gondolatom”, akkor azt mondod magadnak, és Teremtő Istenednek: „40 százalék gyógyulási esélyt akarok. Nem a 60, hanem a 40 százalék esélyt a gyógyulásra.”

Minden gondolat a legteljesebben számít. Ha minden gondolatotok a pozitív fényben lehetne, soha többé nem lenne fájdalmatok fizikai világotokban. Ha minden gondolat a tökéletes pozitív fényben lenne, soha nem sóvárognátok kapcsolat után. Ha minden gondolatotok a tökéletességben lenne, soha nem lenne mentális labilitás világotokban. Higgyetek nekem, ha minden gondolat pozitív lenne, ti lennétek a legfelemelkedettebb lelki emberek [spiritualisták] a Föld síkján.

Hallom, ahogy sokan ezt mondják: „Igen, rendben, Kirael mester, de az Isten szerelmére, kinek lehet minden pillanatban pozitív gondolata?” Ezt nagy veszteségként rójátok fel, mert ez volt az első negatív. Most vessetek véget ennek, és mondjátok magatoknak: „Minden gondolatom lehet pozitív.” Majd figyeljétek a kicsiny elektromosság láncolatot, mely lefut gerincvelőtökön, amikor felismeritek, hogy csupán fények vagytok, és egy helyet kerestetek, hogy ragyogjatok.

KÉRDÉS: Hogyan maradhatunk utunkon, hogy elérjük azt, amit meg akarunk jeleníteni életünkben, és nem megengedni magunknak, hogy ezt szabotáljuk?

KIRAEL: Amikor elhatározod, hogy szereted magad eléggé ahhoz, hogy mindened meglegyen, amit akarsz egy Isten-által-megadatott, korlátlan társadalomban, akkor felismered, hogy a Teremtés szintjére érkeztél meg, miszerint akarod, és meg is lesz mindened, és nem fogod megengedni semminek, abszolút semminek, hogy utadba álljon, akkor a szabotázs nem juthat be.

Mi történik, amikor beengeded a szabotázst: szó szerint szünetet tartasz a gyógyulásodban. Ezt mondod: „Most, itt a válasz akkor Kirael mester. Nem tarthatok szünetet.” Nem, nem tarthatsz. Ha azt mondanám neked, hogy meg fogsz halni, ha nem teszel meg bizonyos dolgokat, megtennéd azokat a bizonyos dolgokat. Azonban, emberként, hacsak nem vagy igazán fenyegetve, úgy teszel, ahogy kedved van. Tökéletesen igazunk van ebben, kivéve, ha kifogyunk a harmadik dimenziós tapasztalati időből, hogy ezeket a dolgokat megtegyük.

Amit most mondunk neked az, hogy abba kell hagynod a szabotázst, és meg kell jegyezned a percet, amikor valamit utadba vetsz, mint például a botlás iránti vágyat. Tudd, mikor dobtad le a rönköt, és sétálj oda, üsd bele lábad ujját, majd ess el, és horzsold le térded.

Amikor többé már nem vagy hajlandó ezt megtenni, amikor nem szabotálod magad, amikor megengeded magadnak, hogy mindened meglegyen, amire vágysz, akkor lesz meg mindened, amire vágyódsz, és ez a legkönnyebb válasz, amit adhatok neked.

KÉRDÉS: Hogyan segíthetünk másoknak meglátni, hogy képesek megtenni saját gyógyulási utazásukat?

KIRAEL: Isten áldjon meg téged, micsoda nagyszerű kérdés. Itt a válasz, ha igazán akarod hallani az igazságot. Folytasd a gyógyítást úgy, ahogyan eddig gyógyítottál, és te leszel az a gyógyító, akire mindenki hallgatni fog. Mindenki eljön, és a te útmutatásod keresi, és a te érintésed, mert meg fogod tanulni az egyetlen egyszerű tényt, hogy annak érdekében, hogy gyógyító légy, először saját magad kell meggyógyítanod.

Ez az, amin dolgozol, és ezt fogod megalkotni, hogy gyógyító légy, majd utána megoszthatod világosságod velük, csakúgy, ahogyan én is megosztom világosságom veled. Köszönöm.

KÉRDÉS: Nagy szenvedéllyel bírok saját gyógyulásomért, és másoknak való segítségért. Hogyan segíthetek valakinek, hogy megtalálja szenvedélyét a gyógyulás érdekében?

KIRAEL: Ülj le, fogd meg kezét, nézz a szemébe, és mondd el neki, amit épp most mondtál el nekem. „Szívem oly nagyon meg akar érinteni mélyen téged, és hadd kezdődjön meg a gyógyító út, azonban szükségem van a segítségedre. Tudsz nekem segíteni? El fogja neked mondani.

KÉRDÉS: Meghallgattam a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvének imádság kazettáját, ahol a részecske összehangolásról beszéltél. Hiszek benne, gyógyító vagyok. Én is ezt állítom. Szintén hiszek a Teremtő Fényéhez való tiszta részecske összehangolásban. Kifejtenéd részletesen, hogy én, vagy a világ gyógyítói hogyan tudnak ehhez a tiszta Világossághoz hangolódni?

KIRAEL: Minden, amit mondtál a Teremtő Világosságának Igazsága volt, beleértve az állítást. Ebben az állításban kérlek, értsd meg, hogy ha a gyógyító erőt alkalmazod, mint az érintés, vagy a távgyógyítás, akkor meg kell végül tanulnod, hogyan vagy képes felsorakoztatni, összehangolni egy részecskesort elméd akaratával. Ha egyszer képes vagy összehangolni egy részecskesort, akkor ráveheted ezt a részecskesort, hogy bármit megtegyen, amire vágysz, beleértve bőröd szövetén való átutazást, hogy kihúzza a rák megtapasztalását.

Ha egyszer megtanultad akaratodon keresztül összehangolni részecskéid, és megengedni a szavaknak elmédben, hogy megformálják a tapasztalatot anélkül, hogy megváltoztatnák a tapasztalatot, ha egyszer meglátod az első részecskét, ahogy hozzátapad a második részecskéhez, és a harmadikat, negyediket, és a százezrediket, akkor megalkotsz egy fénysugarat.

Képzeld el, ha akarod, hogy az összes részecske körülötted lebeg. Válassz ki egy részecskét, tartsd meg ezt magad előtt. Vonj hozzá egy másik részecskét, majd egy másikat, és egy másikat, míg kapsz egy centiméternyi részecskét. Épp ott, ha meg tudod tartani ezt a látványt, elvezetheted ezt a fényt a következő személyhez, akit gyógyítasz, és ígérhetem neked, jövő héten felhívsz engem, hogy elmondd: „Kirael mester, te egy zseni vagy. Egy tökéletes gyógyítással győztem.”

Ezt mondod: „Nos, értem, és ha nem gyógyítok, akkor nincs elég részecském, igaz?” Nem, nem akartad elég erősen, és ennek akarásához gyakorlásra van szükség, és ezért kell gyakorolnod gyógyítóként. Köszönöm, barátom.

KÉRDÉS: Küszöbön áll a Változás, és tanulom a szerelem felsőbb intelligenciájához való ráhangolódást a gyógyulási utazás megtételére. Hogyan tudjuk a legjobban megosztani ezt a fogalmat az emberekkel?

KIRAEL: Amikor elkötelezed magad, hogy megtégy egy gyógyító utat, úgy gondolhatod, hogy ez a fizikai testről szól. Úgy gondolhatod, hogy az, ami elhozott a templomba, az a tény, hogy volt ez a hatalmas tumorod lenn a hasadban. Úgy gondolhatod, hogy a haláltól való félelmed, és hogy nem akarod elhagyni e Föld síkját az, ami elhozott téged ehhez a gyönyörű energiához, melyet gyógyulás élménynek hívnak, csupán azért, hogy rájöjj, hogy nem tudnál elmenni, még ha akarnál sem, mert túl sok mindent ütemeztünk be neked. Utána kezdődik el az igazi gyógyulás út.

Tehát, ma ezt mondom neked: Ha egyszer elhatároztad, hogy bírsz a gyógyulás iránt vággyal, az egyetlen, ami most rád vár, az az elkötelezettség, hogy ezt megtedd. Vannak közületek olyanok, akik felvállalják azt az elkötelezettséget, hogy meggyógyuljanak, és ragaszkodni fognak ehhez. Utána, egy adott ponton, visszaesnek, és újra kell kezdeni.

Ezt mondjátok: „Mi van ezzel? Miért kell folytatnom, hogy magam bántsam, amikor tudom, hogy meg akarok gyógyulni? Hogy van az, hogy akarom, hogy a kapcsolataim jók legyenek, mégis, belekeveredek ezekbe az átkozott veszekedésekbe az emberekkel? Tudom, hogy gazdag akarok lenni, azonban amikor az egyik kicsiny műanyag hitelkártyát megkapom, az egekbe futtatom a kamattal, ami még egy jókora lovat is megfojtana, és utána nyakig ülök az adósságban, és nem találom a kifelé vezető utat? Miért teszem ezt, hogy bántsam magam?”

„Ami a fizikai testemre vonatkozik, megkapom a gyógyítást a médiumtól, és minden gyönyörű embertől, aki gyógyít engem, és mindig jobban érzem magam. Jóllehet, az első dolog, amit teszek, mikor visszanyerem erőm, hogy lefutok egy maratoni távot, és utána pontosan a megsemmisülésbe jutok le. Miért teszem ezt, Kirael? Beteg vagyok, és jómagam belefáradtam a saját gyógyulásommal kapcsolatos botladozásba.

Nos, hadd mondjam el neked, hogy a válasz a kérdésedre, valahogy így hangzik. Te azért teszed, mert egy emberi lény vagy. Teszed ezt azért, mert a Teremtő egy gyönyörű fénye vagy, és valahogyan átráncigáltad magad egy fátyol mögé, amit egonak hívnak. Megengedted magadnak, hogy olykor-olykor elfelejts csupán egy parányi részt a lecke tervből.

Azt mondod: „Várj, várj, várj. Úgy érted, hogy ha elfelejtek egy aprócska részt, vissza akarok jönni, és megtenni ezt újra?” Igen. Miért? Azt kérdezted tőlem, miért, mert ezt kell mondanom neked: Át kell utaznod ezen a fejlődési [evolúciós] folyamaton, melyet Földnek hívnak annyiszor, ahányszor akarsz. Néhányatok számára ez lesz az utolsó utazás ebben a harmadik dimenziós arénában. Amikor megpróbáltok visszatérni legközelebb, nem lesz ugyanaz. Negyedik dimenziós utazás lesz, és e lecke tervek egyike sem lesz itt, hogy foglalkozzatok vele.

Tehát, itt megpróbáltok eljutni a Negyedik Dimenzióba. Megpróbálsz kijutni a Harmadik Dimenzióból, és van egy rend-ellenesség berakva lenn a hasadban. Igen, igenis elkövettél egy hibát, hogy elmentél, és lefutottál egy maratoni távot. Most kiszállhatnál, és mondanád: „Ez az. Visszaviszem magam, haza a Teremtő Istenhez. Találok majd egyet a többi Harmadik Dimenzióból. Meg fogom gyógyítani azt a másik helyet.” Azonban ne gondold azt, hogy bármennyire is könnyebb lesz, mert nem lesz az. A lényeg az, hogy megengedték neked, hogy itt légy – ezt elviselni nehéz számodra, de halld meg – megengedték számodra, hogy itt légy, azért, hogy gyógyulhass, és ha elvétesz egy lépést, amit mondtál nekünk minden szerelmedben, és fényedben, akkor ezt mondanád nekünk: „Vigyél minket vissza, Kirael mester. Ne engedd meg nekünk, hogy lerövidítsük ezt az életet.”

Miért ülsz e hallgatóság soraiban, ha nincs pénzed ezt megtenni? Mert valamikor azt mondtad az egyik angyalodnak: „Elmegyek a Földre, és végrehajtom azt az átkozott pénz dolgot ez alkalommal.” És olyan szegény vagy, mint a templom egere. Olyan szegény vagy, mint a templom egere, és ezt mondod: „Nos, tilos ide eljutnom.” Ez igaz. Azonban találd ki, milyen mesze vagy, hogy megkapd? Egy lélegzet az egész. Egy aprócska lélegzetnyire vagy attól, hogy leckéd beteljesítsd.

Ezt mondod: „Nos, Kirael, mondd el nekem, mi ez.” Ezt hívják útnak. Mindaz, amit meg kell tenned, hogy meghalld most válaszom. Mindnyájan, akár legyen az a pénz, kapcsolat, bármi, ígéretet tettetek nekünk, a Tanácsadók Valóságában mindegyikőnknek, beleértve a gyönyörű Jézus mestert, ígéretet tettetek nekünk: „Le akarok menni oda a Változás folyamat miatt, és Istenemre, ne engedjétek meg nekem kisomfordálni onnan, anélkül, hogy ne kapnám meg lecke tervem. Ha láttok engem, hogy az egérutat választom, billentsetek alvégen vissza, a sor elejére újra – a sor végére – és én visszasétálok újra az úton.”

Ha akarsz, kiborulhatsz rám, azonban mi csupán a saját tanácsadóidra figyelünk. Te voltál az, aki azt mondta: „Meg fogom nyerni ezt a dolgot. Teljes sikerrel fogok kijutni ebből. Lesznek pénzügyeim, lesz kapcsolatom, és átkozott jól meg fogom gyógyítani a testet, amit akarok. És meg lesz mindez. Kirael mester, ne állj utamba, mert ha utamba állsz, és megadod nekem az egyik ilyen apró egérutat, üldözni foglak téged a lélek világában.” Egyikőtök részéről sem akarom, hogy üldözzön engem, tehát, nem állok utatokba.

Tudom, hogy viccelődtem ezzel egy kicsit, azonban gondoljatok bele. Szívetekben egyikőtök sem akarja igazán az egérutakat, az út lerövidítését, mert ha a rövidebb utat választjátok, végeznétek anélkül, hogy meglátnátok a Negyedik Fény szépségét. Befejeznétek, úgy, hogy nem akartok otthon maradni a Teremtőtökkel. Könyörögni fogtok, hogy visszatérjetek, és találjatok egy másik harmadik dimenziós élményt, hogy ez egyszer átjussatok a gyógyuláson.

Tehát, gyertek velem, barátaim. Nem számít a fizikai, érzelmi, gondolati, vagy lelki, gyertek velem. Tegyétek meg az utat. Mindenben, ami világosság, ti csupán egy lélegzetnyire vagytok attól, hogy a gyógyulás teljességét birtokoljátok. Egy lélegzet. Lélegezzetek velem. Isten áldjon.

KÉRDÉS: Hallottam, hogy azt mondod Kirael mester, hogy a gyógyító összejövetel során a gyógyító is gyógyul. Lennél oly kedves elmagyarázni, mit értesz ez alatt?

KIRAEL: Nagyszerű kérdés. Ahogy tudod, minden sejtet testedben folyadék vesz körül, és tart nyomás alatt. A folyadék elkezd rezegni egy magasabb rezgésszámon, amikor elkezded érezni a szerelmet, és küldeni a gyógyító energiákat. Ha mind a négy test behangolódott, a rezgésszám négyszeresére növekszik, amire normálisan emelni kellene, tehát amivel rendelkezel, az a test fogékonysága a fény energiájára. Míg a tudatosság ezen állapotában vagy, testedben minden sejt elkezd rezegni, megkeresve bármit testedben, ami használni tudna egy kis extra energiát, hogy meggyógyítsa magát.

Tegyük fel, míg egy nap részt veszel egy gyógyításban, és mind a négy színes száladat egyszerre aktiválják, tested elkezdi sejt emlékezetét átvizsgálni, és meg akarja gyógyítani az összes emléket, ami önmagán belül a behangoláson kívül esik. Tehát, például, mondjuk, teniszjátékos vagy, és megtapasztaltál valamit, amit tenisz könyöknek hívnak. Könyököd elkezdi kiküldeni az üzenetet, hogy nem igazodik fizikai jelenléted maradék részéhez. Gondolati tested megnézi, vajon miért jön ez az üzenet a könyöktől, és miért nem igazodik a gyógyító fényhez. Ahogy a szerelem érzelme végül bevonásra kerül a gyógyítandó személy kapcsán, érzelmi tudatosságának lesz egy színképe [spektruma], ami le és felvillantja tested, ami úgy néz ki, mint emlékeztek arra a régi dologra, amit hulahoppnak hívtak? Fel-le mozog a gyógyító testében keresve a zajt, hogy így mondjam, ami a könyökből jön, és utána elkezd dönteni arról, mit kellene tenni a könyökkel, a gyógyító energiára összpontosítva. Normálisan legalább tíz percbe telik az öngyógyításnak, hogy aktiválását igazán megkezdje. Lehetséges, hogy nem teljesen fogja meggyógyítani a könyököt, azonban valószínű, hogy figyelmed készebben vonja be, amikor gyógyításod felé fordulsz.

KÉRDÉS: Minden nap ünneplem gyógyulásom szeretetteljes gondolatokkal, és mégis bizonyára van valami, amit kihagyok önmagam szeretetében, mert még mindig rendelkezem fizikai kihívásokkal.

KIRAEL: Igen.

KÉRDÉS: Szeretnék némi iránymutatást arról, hogy mit hagyok ki, és hogyan tudom ezt jobban tenni.

KIRAEL: Istenem, nagyon szeretném megadni neked ezt az iránymutatást, és megteszek minden tőlem telhetőt. Amit én rólad tudok, barátom, az, hogy csupán egy lélegzetnyire vagy ettől.

Hadd kérdezzem meg tőled ezt: naponta hányszor meditálsz?

KÉRDEZŐ: Nem elégszer.

KIRAEL: Rendben. Nem adom ezt válaszom gyanánt, habár tudod, hogy megtehetném? Amit mondok neked az, amit mondtam annak a kislánynak ott: Mikor vagy hajlandó túlhaladni azt, amiről azt hiszed, hogy a teljes út – halld meg azt, amit mondok, ilyen közel vagy – tekintsd meg a közvetítő ujjait, nem állnak külön. Ilyen közel állsz a fizikai dolog gyógyulásában, amin keresztül kell menni.

A tanácsadók próbálják mondani neked – most, lehetséges, hogy nem állsz készen erre a válaszra, azonban itt a válasz – a tanácsadók azt mondják nekem, hogy te vagy az egyik leghathatósabb közvetítő, aki valaha is sétált számos dimenzióban, azonban soha nem próbálkoztál igazán, hogy megengedd azt a teljességet, hogy szabad légy itt.

Tehát, lehet, csupán lehet, hogy folytatod ezt a fizikai betegeskedés elfojtást, azért, hogy ne juss el annak a mélységeibe, amiről igazából tudod, hogy meg akarod tenni, és meg kell tenned, azonban nem jutottál el oda, hogy megtedd. Tehát, engedd meg magadnak a teljes út megtételét.

Amikor legközelebb megkérdem tőled, hány prána légzést vettél ma reggel, mondd ezt: „Nos, egész nap Kirael mester, ötvenet vettem.” Szép munka. Hányszor meditáltál? „Ma csupán háromszor.” Szép munka. Hányszor imádkoztál? „Nem tudom, hol tartok.” Szép munka.

Amit mondok neked az, hogy olyan átkozott közel vagy ennek a leckének a bevégzéséhez, csupán egy mérföldet mennél még. Amikor elkezded használni gyógyító hatalmad, amit magaddal hoztál, ami csupán a belépőjegy lehet, hogy gyógyulásod a csúcsra vidd.

KÉRDÉS: Van egy egyszerű kérdésem, ami lehet, hogy mélyen érint sokunkat. Lennél oly kedves ismertetni, hogy a bennünk lévő belső gyermek gyógyítása milyen hatással van ránk?

KIRAEL: Igen, barátom, és megmondom miért. Micsoda nagyszerű kérdés! Amikor eljöttél a Föld síkjára, teljes lélekként érkeztél. Egy teljesen vibráló fényként érkeztél. Tudod, mint az a kislány, aki épp minap született, teljes lélekként érkezett. Jóllehet, hamarosan egy pár dolgot meg fog tanulni. Van füle, ami képes hangot felfogni a város közepén. Tehát, amikor anya és apa leül holnap este az asztalhoz, miután hazahozták őt a kórházból, és az apa azt mondja az anyának: „Tudod, ma ezt és ezt dolgoztam. Billel dolgoztam ma, és ez a fickó egy semmirekellő. Nem hiszem el, hogy megtette azt, amit megtett.” Ez a kicsiny lány épp most tanulta meg az előítéletet. A kicsiny lány most tanulta meg, hogy ítélkezővé váljon.

Tehát, kérdésedre a válasz ez: Gyermekként fogékony vagy, hogy megtanuld az emberi lény minden egyéni gondolkodásmódját, és szüleid, tanáraid mindent át akarnak adni, amit tudnak, és fogadok, ennek egy nagy részéről kiderül, hogy olyan negatív, amilyen csak lehet. Tehát, kicsiny gyermeki önvalódnak sosincs sok lehetősége gyógyulni. Folytatod, hogy teletömködd, míg öregebb nem leszel, és azt nem mondod magadnak: „Meg kell gyógyítanom a bennem lévő gyermeket.” Utána megkezdődik a gyógyulás, mert látod, sosem adtad meg a belső gyermeknek az esélyt a gyógyulásra. Csupán folytattad a teletömködését mindenféle limlommal.

Ezt mondod: „Nos, várjunk egy percet, Kirael mester. Szülő vagyok, és ezt én nem tettem gyermekeimmel.” Nos, ha ember vagy, akkor megtetted. Ezt mondod: „Nos, ez nem tisztességes. Ember vagyok.” Természetesen az vagy.

Tehát, hogyan gyógyítod meg a belső gyermeket, és miért van szüksége állandóan arra, hogy meggyógyítsák? Mert semmi mást nem tettél idáig, csupán büntetted. Például, nem foglak téged kiválasztani közvetlenül – ó, a csudába is, dehogynem. Épp ránéztem a te belső gyermekedre. A te kicsiny gyermeked épp egy sötét szobában ül, és egy fejszét tart. Gondolod, hogy gyermeked ki akar jönni, és játszani akar? Azt mondom, hogy igen. Nem fog kijönni senki másnak, csupán neked. Én nem mehetek oda, és nem hozhatom őt ki onnan.

Le kell menned oda, és el kell mondanod: „Hé, gyere már. Rakd le a fejszét. Menjünk. Te, én, a barátaim szerzünk egy játéksárkányt, és holnap röptetni fogjuk, és velem fogsz kacagni.” Vidd ki onnan, tegye ezt.

Most, lehet, hogy belső gyermeked a pincében van, lehet, hogy nincs, azonban valaki odakinn igenis ott van, és bárki is legyen az, aki épp most hallott engem igazán tisztán. Ne hagyd őt ott ülni a fejszével. Ne hagyd, hogy tévesen ítéljék meg őket. Belső gyermeki önvalódnak szüksége van arra, hogy meggyógyítsák, és csakis te tudod megtenni ezt.

KÉRDÉS: Hiszek neked, hogy fontossá tetted ezt a hallgatóság számára, a gyógyításért / gyógyulásért. Említettél valamit nekem legutóbb a Változással kapcsolatosan, hogy ezért lennék itt, és csupán tudni szeretném, vajon ezt kifejtenéd számomra és a hallgatóság számára?

KIRAEL: Hogyne. Ha eljössz, hogy meglátogass engem, vagy néhány hozzám hasonlatos energiát, akkor átmész a Változáson. Lehet, hogy rúgkapálva és rikoltozva mész keresztül rajta. Például, van egy fiatalember ott hátul (először volt ott), és hallgatja azt, amit épp most mondok, és ezt mondja: „Várjunk egy percet, én nem itt lakom. Hogyan leszek képes hallani téged legközelebb?” Ezért készítünk hangfelvételt.

A lényeg ez. Ha rezgésed elér egy szintet, ahol eljössz, és meghallgatsz egy energia mintázatot a Fény egy másik forrásából, és nem akadsz meg, legyen az akár a közvetítő, vagy a Memorex; amikor nem akadsz meg a kérdéseken, amiknek senki számára nincs értelme, viszont csupán az üzenetre figyelsz; amikor el tudsz jönni egy ilyen helyre, mint ez, és képes vagy meghallgatni az üzenetet anélkül, hogy a hírnököt megvernéd, akkor tudod, hogy részese leszel annak a gyógyító élménynek, melyet mi a Nagy Változásnak hívunk.

Számodra például barátom, mint hozzád hasonlóan számos ember számára, ez az oka annak, amiért eljöttél ide. Eljöttél ide a Változás miatt. Dimenziós valóságokat utaztál át, legvadabb elvárásaidat is meghaladóan. Átutaztál dimenziókat, melyek hasonlatosak e Föld síkjához, és oly távol vannak e Föld síkjától, hogy a kettőt még nem is tudnád ugyanabba a szövetségbe tenni, mégis itt csapdába ejtett az a gyönyörű kicsiny fizikai élmény, mint amivel itt rendelkezel, arra várva, hogy teljes létezésed fejlődjön, és hogy beragyogd az utat úgy, ahogy mindig is akartál ragyogni.

Te, barátom, és munkád közvetítőként, csatornaként, gyógyítóként csupán megkezdte önmaga kibontakoztatását. Amikor közelebb jutunk a Változás folyamatában, felsőbb éned, lényegi fényed nyomni fog úgy, ahogy még sosem előtte. Tehát, épp most arra kérnek, hogy élvezd a Harmadik Dimenziót, mert végül ez az öröm a leggyönyörűbb élménybe fordul át, melyet valaha is képes voltál elképzelni. Változásokat hozol el úgy, ahogy előtte sosem számítottál rá, és amikor ezt kimondják és megteszik – tudod, hogyan áll a közvetítő ezen a kicsiny emelvényen épp itt vasárnap reggel – lehet, hogy te is eljössz, és jól megnézed, így tudod, milyennek tűnik arról a végéről. Köszönöm.

KÉRDÉS: Dióhéjban, vagy egy mondatban összefoglalnád a gyors gyógyulás végleges, legjobb módját?

KIRAEL: Egy mondatban, figyeld, hogyan teszem meg. A leggyorsabb gyógyulás az út, hogy emlékezz arra, hogy azért jöttél el ide, hogy önmagadba szerelembe ess. Ez a leggyorsabb út.

ZÁRSZÓ:

Itt vagyok a közvetítőmmel. Imádom a kis közvetítőm, mert ő gyógyító, és itt vagyok, hogy megnyomjak minden gombot, amiről ő valaha is úgy gondolta, hogy létezik. Higgyetek nekem, nem akarnátok az én közvetítőm lenni. Nem lenne pihenésetek.

Az én utam nektek, barátaim, ez: ÉN VAGYOK, aki ÉN VAGYOK. Tudjátok, mit jelent ez igazán? Szeretem magam eléggé, hogy megtegyek mindent az embereknek, melyet meg kell tennem. Szeretem magam eléggé, hogy megengedjen a Teremtőnek, hogy visszahívjon a visszavonultságból, és eljöjjek ide erre a gyönyörű, gyönyörű utazásba, melyet ti Földnek hívtok. Szeretem magam eléggé, hogy behelyezzem magam épp a ti élményetekbe.

Valamint szeretem magam eléggé, hogy ott legyek.

Jó estét.


Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester [Vezető] Tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.

A hangfelvételek és könyvek megrendelhetők, illetve letölthetők a www.kirael.com oldalon – angolul. Ha valaki személyes kérdést szeretne feltenni Kahunak, vagy Kirael mesternek, ezt szintén megteheti angolul az online videó közvetítések alkalmával, akár e-mail-ben is. Angolul tudó olvasóimat nagy szeretettel fogadják az online tanfolyamokon.

© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa