2010. április 28., szerda

Alkímia: A Szeretet átalakító ereje



Alkímia: 
A Szeretet átalakító ereje
Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével, www.kirael.com



Alchemy:  The Transformative Power of Love
Master Kirael, through the mediumship of Kahu Fred Sterling, www.kirael.com
© 2010 Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/



KIRAEL: Az elmúlt pár összejövetelünk során a szeretetre / szerelemre a felemelkedés, prána, tobozmirigy és foton összefüggésében összpontosítottunk, most pedig az alkímia vonatkozásában fogunk. Ismétlésnek tűnhet, azonban hangsúlyozni akarom azt, hogy milyen fontos a szeretet / szerelem gyógyító ereje, és arra, hogy a szerelmet hogyan lehet beleszőni életetek minden szempontjába [aspektusába]. Ez az egyetlen energiaforrás, ami átvisz titeket a Változáson.

LÁSSÁTOK ÉS TARTSÁTOK MEG AZ ARANYSZÍNT

Tehát ma az alkímiára koncentrálunk, amelyről a köznép mindig úgy hitte, hogy ez egy nem nemes fém átalakítása arannyá. Az az alkímia, melyről ma beszélek, az lelki [spirituális] alkímia, mely magában foglalja a szerelem átalakító erejét, hatalmát; alkímia, amely előfordul a négy-testes rendszeretekben mindig, amikor a szeretetet / szerelmet behelyezik az elegybe. Az alkímiai folyamatban a félelmet kihúzzák a szerelemből, azért, hogy a szerelem / szeretet tisztaságában hagyjanak titeket. Kérditek: „Kirael mester, a szerelemben hogyan lehet félelem?” Nos, a harmadik dimenzióban minden a kettősségről szól, amely azt jelenti, hogy a szerelemnek kell, hogy legyen ellentéte. Itt a szerelem félelemmel átszőtt, mert hiszitek, hogy nem ismerhetitek meg a szerelmet / szeretetet, hacsak nem ismeritek a félelmet. Ez az a félelem, amely a harmadik dimenziós szeretetet feltételessé, feltételektől függővé teszi. Az alkimizált szerelem / szeretet tiszta, és feltétel nélküli, egy félelem nélküli szerelem / szeretet.

Az alkímia végrehajtásához energiák varázslatos sorozatát kell áthelyeznetek, nevezetesen a félelem sejt tudatosságotokat elmétekbe. Más szavakkal, emlékezetetekbe kell idéznetek minden félelmeteket azáltal, hogy elmétek felszínére felhozzátok őket, majd utána kihúzzátok, kivonjátok azokat szerelmetekből / szeretetekből. Gyakoroljátok a félelem kivonását. Csukjátok be szemeteket, és hozzátok elmétek felszínére az összes félelmet, melyet valaha bírtatok. Utána kérjétek meg a Teremtő Istent, hogy nyisson meg egy ösvényt számotokra, hogy elengedjétek a félelmeket, és belépjetek a szerelem / szeretet állapotába. Lássátok az arany energiát szemetek előtt ragyogni, mellyel mindenki rendelkezik belül. Normálisan feketét láttok, amikor becsukjátok szemeteket, azonban aranyat fogtok látni, mert megengeditek a félelemnek, hogy távozzon, és a szerelemnek, hogy belépjen. Befejezitek a félelem útját, és megkezditek a szerelem útját.

Nem kezdhettek el egy új utat anélkül, hogy a régit nem fejezitek be. Lássatok, és tartsátok meg az aranyat, barátaim. Amikor képesek vagytok meglátni és megtartani az aranyszínt, elérkeztek félelmetek befejezéséhez, hogy így mondjam. Ez a kicsiny mágikus pillanata a térnek és időnek, amikor nincs jelen a félelem, mely csupán a másodperc törtrészére, egy új nyitást alkot meg számotokra, hogy átérezzétek a szerelem tisztaságát. Ezt bármikor megtehetitek, amikor akarjátok.

Most, annak érdekében, hogy mélyebbre hatoljunk ebben a folyamatban, meg kell értenetek részeteket az alkímia ezen utazásán. Részetek magában foglalja a szerelem érzését, amely az alkímiát elérhetővé teszi számotokra. Azért, hogy érezzétek a szerelmet a négy testetekben mindenhol, aktiváljátok Isten sejteteket, Szignál sejteteket. Érezni fogjátok, ahogy a szerelem felemelkedik, és mellkasotokból kiárad, majd körülvesz titeket. Képesek lesztek megkülönböztetni ezt a pillanatnyi szerelem érzést a félelemtől, melyet általában éreztek. Ha érzitek a lélek energiáit előttetek, amikor érzitek ezt a szerelmet, nem kell aggódnotok. Ezek a lelkek – akármilyen formában vagy alakzatban érkezhetnek – lehetővé teszik utatok számára, hogy összeütközések nélkül haladjon előre, mert ők szerelem / szeretet energiák, és át kell jutniuk a Teremtő Istenen, hogy elérjenek titeket, és csupán a szerelem / szeretet képes áthatolni a Teremtő Istenen.

NYÍLJATOK MEG „MAGI” ERŐTÖK SZÁMÁRA

Nem azért vagyok itt, hogy alkímiát tanítsak nektek, mert ti már alkimisták vagytok. Azért vagyok itt, hogy rávegyelek titeket arra, hogy emlékezzetek az alkímiára. Ha energia gyökereiteket visszakövetnétek Lemuriáig, látnátok alkímiai történelmeteket, hogy így mondjam. Látnátok, hogy bármelyik életidő során, sejt tudatotok félelem nélküli volt. A tiszta szerelem volt. Amikor megteszitek ezt az alkímia folyamatot a Most-ban, ne aggódjatok testetek miatt. Sejt tudatotokkal fogtok dolgozni. Használhatjátok a félelem kivonását a Szignál Sejt Gyógymód során, mert az alkímia átszövi a Szignál Sejt Gyógymód folyamatát. Tiszta gyógyítás történik a Szignál Sejt Gyógymód során, a szerelem beömlesztésével a folyamatba. A Szignál Sejt Gyógymód nem fog működni önnön teljességében a szerelem nélkül, amely megtisztítja sejt tudatotokat. Tehát, ha gyógyítani / gyógyulni akartok a Szignál Sejt Gyógymód alkalmazásával, vagy a legtöbb más módszer alkalmazásával (az allopatikus medicina kivételével, ami egy más utazás, nem rossz, nem jó, csupán az ami), tegyétek azt a szerelemben / szeretetben. Mélyreható és végleges gyógyulás lesz, mert miután kivontátok a félelmet, beöntitek a szerelmet / szeretetet.

Ha nem sikerül ez az első összejövetelen, ne érezzétek rosszul magatokat, mert ha így tesztek, visszatértek a félelemhez. Minden tőletek telhetőt tegyetek meg, hogy kihúzzátok a félelmet. Amikor ezt teszitek, egy másik utazást nyithattok meg abba a kicsiny mágikus helyre, amely nem bűvészkedés, hanem az, amit én „magi” erőnek hívok, amely az arany energia ragyogásában nyugszik. A magi erő elérhető számotokra. Jézus testesítette meg a magi erőt. Így volt képes gyógyítani másokat oly gyorsan és teljesen, ahogyan ő tette. Megtöltötte lényét ezzel az energiával, kivonta ugyanazt az energiát a körülötte lévő tömegből, és betette abba a személybe, aki a gyógyítást kapta.

Nagyon kevés időbe telik ennek a folyamatnak a megtétele, talán öt, vagy hat másodperc, és bármikor megtehetitek, bárhol. Egy idő után automatikus lesz. A szerelem / szeretet, melyet éreztek kevesebb ideig lesz érezhető, mint amennyi a félelem elkülönítése, azonban minden alkalommal, amikor megteszitek ezt a folyamatot, a szerelem egy kicsit tovább fog tartani. Lehet, hogy kezdetben mellékes lesz, azonban bizonyos ponton érezni fogjátok a szerelmet / szeretetet oly tisztán, hogy egy traumát éltek meg, amikor el kell ezt hagynotok, hogy visszatérjetek a harmadik dimenzióba.

A MÁGIA SZERETETE

KÉRDÉS: Mi a különbség a „magi” és a mágia között?

KIRAEL: A mágia egy káprázat, és bűvészmutatvány. Félelmet kelt az emberekben. A magi energiáját lehet természetfelettinek hívni. Ez tesz titeket libabőrössé, amikor megtapasztaljátok. Itt a bökkenő: a mágia a félelem része a magi energiának; mégis, a magi energiája a szerelem tisztaságából ered. Ezt lehet, hogy összezavaró számotokra megérteni, azonban ebben a dimenzióban a mágia jelen van a magi energiájában, máskülönben a magi energia nem működne. Ez ennek a harmadik dimenziónak a kettőssége. Annak érdekében, hogy rendelkezzetek magi energiával, kell hogy bírjatok a mágiával. Tehát a mágia a bűvészmutatvány, a szélhámosság, stb. A magi a mágia szeretete. Megadtam számotokra két meghatározott szót, meghatározott jelentéssel, amely nem értelmes senkinek, kivéve a saját energiáimat talán. Jóllehet, minél többet beszélek erről, annál megvilágosodottabbakká váltok. Amikor kiveszitek a magi energiából a mágiát, érezni fogjátok a szerelmet, és erőtök természetfelettivé válik, ha akarjátok, és nem lesz szükségetek a mágiára; nem lesz szükségetek trükkökre.

Megtalálhatjátok a magi energiát bármiben. Vegyük a szörfözést például. A szörfözés magi-ja az áradó jókedvből ered, melyet az egyén akkor érez, amikor átnyomul egy óriási hullám félelmén, és részévé válik. Az egység e pillanatában a magi kerekedik felül.

A magi energia jelen van a halál folyamatában. Amikor készültök elhagyni ezt az életet, látjátok a magi energiát, szeretitek, és szívesen léptek be a fénybe. Ha 965 kilométer per óra sebességgel vezettek, és nekiütköztök a falnak, tudjátok, hogy meg fogtok halni, azonban látni fogjátok a magi energiáját is, mielőtt annak a falnak ütköztök. Ezen emberi utazáson kívül lesztek, és figyelitek halálotok megtörténtét, mert elhagyjátok testeteket 40 másodperccel azelőtt, mielőtt a falnak csapódnátok. Soha, soha nem tapasztaltok meg erőszakos halált, mert a magi energia, a természetfeletti energia lép előtérbe a halál előtt. A magi energia, ahogy én ismerem, a szerelemből / szeretetből ered, és sok ember hívja isteninek. Ez igazán isteni.

KÉRDÉS: Hol van a magi?

KIRAEL: A magi energia sejt tudatotokban van. Soha nem nyúltok ki, hogy megtaláljátok a magi energiát. Amikor egyik helyről a másikra mentek, befejeztek egy utazást, és elkezdtek egy újat. Így bátorít titeket a magi energia, hogy ráleljetek a szerelemre / szeretetre. Először el kell mennetek a félelem kivonásának helyére. Ez egy út. Utána, amikor ez készen van, el kell kezdenetek egy új utazást, hogy megtaláljátok a szerelem / szeretet tisztaságát. Más szóval, a magi kaland nem a szerelem, amikor először megérintitek. Először muszáj kihúznotok a félelmet. Amikor a magi energia belép a szerelem / szeretet tisztaságába, érezni fogjátok a különbséget, és tudni és érezni fogjátok, miért jöttetek el igazából ide megtapasztalni.

A félelem a leginkább uralkodó része ennek a harmadik dimenziós utazásnak, mert ez a legkönnyebb számotokra, hogy eljussatok ide. Ez a kettősség alapja. Áttáncoltok ezen a kettősség utazáson, azonban tiszta szerelmeteket, ezen utazásotok magi részét, nem olyan könnyű megtalálni ebben a dimenzióban. Dolgozzatok rajta. Gyakoroljátok, hogy rákapcsolódtok a magi energiára, amikor tudtok.

HOZZÁTOK FELSZÍNRE A BENNETEK LÉVŐ ALKIMISTÁT

KÉRDÉS: Használható az alkímia, hogy véghezvigyünk csoport távgyógyítást, hogy segítsünk az embereknek a világ körül elérni ezt a szerelem energiát?

KIRAEL: Garantálhatom. Nem tudjátok megmérni a szerelem kicsiny helyét, viszont kitágíthatjátok minden alkalommal, amikor alkalmazzátok ezt a folyamatot. Csukjátok be szemeteket, és kövessétek a folyamatot, melyet leírtam nyitóbeszédemben, és érezzétek magatokat, ahogy kitörtök ebből az utazásból, elmentek a világba, és visszatértek. Ez minden, amit tennetek kell. Ha csupán egy centiméternyire juttok ki testetekből, az már tökéletes. Tanuljátok meg, hogyan kapcsoljátok ki félelmeiteket, lépjetek be a szerelem terébe, és maradjatok ott, amíg tudtok. Meg tudtok gyógyítani egy olyan világot, mint ez, azonban ne várjatok eredményeket egyetlen éjszaka leforgása alatt. Valószínűbb, hogy egyszerre egy személyt érhettek el, vagy lehet, hogy egy várost. Másrészről, ha egy Fénytevő megtette ezt a gyakorlatot, a világ hatványozottan változhat. Minél gyakrabban érintetek meg valaki mást ezzel a tiszta szerelem energiával, annál valószínűbb, hogy hozzá fog férni ehhez az energiához önmagában. Szintén ez a gyakorlat működik, hogy kijussatok a negyedik fénybe.

KÉRDÉS: Hogyan alkalmazzuk az alkímiát, hogy a félelemből elmozduljunk a szerelembe a proliferáció félelmének fényében, a madárinfluenza vakcinára vonatkozóan?

KIRAEL: Először, tudnotok kell, hogy ez a madárinfluenza egy ember által megalkotott utazás. Nem véletlenül alakult ki. Egy laboratóriumban fejlesztették ki, hogy megtegye pontosan azt, amit leírtál – hogy megalkossa a félelmet. Alkimizálhatjátok ezt az utazást azáltal, hogy behatoltok magatokba, rácsatlakoztok szerelmetekre oly módon, ahogy megmutattam nektek. Nemcsak a félelmet vonjátok ki szerelmetekből, hanem semlegesítitek az influenza és a H1N1 vakcina hatását. Ha meg akarod kapni az oltóanyagot, tedd azt; nem fog ártani neked. Ha terved azt mondja, hogy meg kell halnod a madárinfluenzában, nem fog számítani, hogy megkaptad-e a vakcinát, vagy sem. Az ellentéte is igaz. Ha nem szántak arra, hogy madárinfluenzában meghalj, nem fogsz meghalni, függetlenül attól, hogy megkaptad az oltóanyagot, vagy sem.

Azok, akik létrehozták ezt az influenzát, jövőre egy másik típussal hozakodnak elő. Egy új típusú influenza, ami félelmet szül, mindig elérhető lesz. Tőletek függ, hogy tisztában legyetek azzal, hogy irányíthatjátok testetek válaszát az influenzára, és bármilyen oltóanyagra, mely kapcsolódik hozzá. Ha elmentek arra a parányi magi helyre, és megteszitek azt, amit mondtam nektek, tudni fogjátok, mi a legjobb számotokra.

KÉRDÉS: Milyen szerepet játszik a szeretet „nem ellentétessége” az alkímia végrehajtásában, és hogyan hozhatom elő azt az alkimistát, aki vagyok kvantum szinten?

KIRAEL: Ahogy már mondtam, az alkímia egy folyamat, mely által elérhetitek a szeretet / szer elem nem ellentétes jellegzetességét [attribútumát], vagy a tiszta szerelmet. A tiszta szeretet / szerelem elérése az alkímia célja. Gyakoroljátok azt, amit meditációban átadtam nektek, és előhozzátok a bennetek lévő alkimistát. Ebben a dimenzióban hiszitek, hogy a szeretet ellentéte a gyűlölet, vagy félelem. Ha mélyebbre hatoltok ebben a folyamatban, meg fogjátok érteni, hogy a szeretet valójában a félelem hiánya, nem annak az ellentéte. Meg kell tanulnotok kivonni utatokból a félelmet. Húzzátok ki, és süllyesszétek el a szeretetbe. A félelem nem fog növekedni, és a szeretet beburkolja a félelmet. Tegyétek ezt elmétekkel. Amikor megnyitjátok helyi agyatokat, ahol elmétek lakik, az energia csápok felszínre törnek, és átszövik az omni-aggyal, amely utatokon kívül van. Ez egy mélyreható utazás, melyhez minden összpontosító erőtökre szükségetek van.

Az alkímiában nincs hely a félelem számára. A Teremtő Isten egy részecskéje vagy, és amikor megnyitod agyad, és megérinted az omni jelenlétet, egy oly részed érinted meg, ami az összes fény szeretete. Ez a folyamat tiszta és értékes. Megteheted ezt, ha akarod. Az alkímia utazása a szeretet Mekkája. Amikor megszabadulsz attól a félelemtől, melyet születésed óta tanulsz (elnáspángolások, üvöltözések, sikoltozások a szülők stb. részéről az iskolában, vallási intézményekben, a tanároktól, munkahelyeden, stb.) meg fogod érinteni gyermeki önvalód, az egyetlent, aki mentes ettől a félelemtől, azt, aki voltál születésed előtt. Tedd ezt rendszeresen, és kivonod a félelmet ebből a harmadik dimenziós szerelem élményből. Omni-agyatok teljesen félelem nélküli. Amikor összeszövöd helyi agyad és omni-agyad, egy tisztaságot hozol létre, amit teljes utazásodba bele fognak szőni. Minden alkalommal, amikor ezt teszed, felette leszel annak, ahol elkezdted itt a Földön.

BÁRMIT MEGGYÓGYÍTHATTOK, HA VAN HOZZÁ BÁTORSÁGOTOK

KÉRDÉS: Gyógyítóként használhatom az alkímiát, hogy elősegítsem a mentális betegségek gyógyítását, mint például a függőséget?

KIRAEL: Miután megtudtad, milyen függősége, vagy mentális betegsége van a gyógyítandó személynek, be kell lépned a félelem szeretetének helyére. Mind a négy testnek – fizikai, érzelmi, gondolati és lélek testnek – hét rétege van, és minden ügy a testeken belül hét réteggel rendelkezik. Ez egy hatványozott [exponenciális] út. Ez azt jelenti, hogy a függőség, vagy mentális betegség összpontosított formájának hét rétege létezik a függő személy négy testének mindegyikében. Minden ember bír a függőség, vagy mentális betegség hetedik rétegének leggyengébb formájával. Azok számára, akik a függőség azon koncentrált formájával rendelkeznek, ami mind a négy testet bitorolja, a függőség egy út lesz, és magában, egy mentális betegség, ha akarjátok. Amikor mentális betegséget mondok, nem az „őrületről” beszélek. A tudatosság hiányáról beszélek. Ez azt jelenti, hogy amikor egy függő eljön gyógyulni, gyógyítóként az út teljesen a tudatosságról szól. Amikor elvégzed a gyógyítást, akkor néha jó, ha van egy harmadik személy a szobában, aki küldi és összpontosítja a szerelem / szeretet energiáját. Tehát, van egy gyógyító, egy gyógyulni vágyó, és egy harmadik személy, aki a szeretetet adja. Hogyan fog ez a személy szeretetet adni? Fel kell szabadítani magát azáltal, hogy szeretetéből kivonja a félelmet, és utána áthatja szeretetét a tiédbe. Tegyük fel, hogy én vagyok a harmadik személy, és te vagy a gyógyító, és utána ott van a gyógyulni vágyó. Kihúzom a félelmet a szeretetemből, megnyitom, és belépek abba a parányi helyre, ahol érzékelni tudom a szerelem tisztaságát. Amikor érzem a szerelmet / szeretetet, el fogom küldeni neked. Lehet, hogy pár másodpercig, vagy percig várnod kell, mielőtt éreznéd. Folytatni fogom a még több növekvő szeretet küldését. Egy idő után érezni fogod éteri kezed, melyet a gyógyítandó személy agyához eresztesz le, ami mesélni fog neked e függőségi folyamat hét rétegének egyikéről. Ez a Szignál Sejt Gyógymód ereje.

Amikor érzed, hogy szereteted / szerelmed belép a gyógyulni vágyóba, maradj vele. Bármit meg tudsz gyógyítani a Szignál Sejt Gyógymóddal, ha van hozzá bátorságod. Megteheted ezt harmadik személy nélkül, ha összpontosítasz. Helyezd rá kezed a gyógyítandó fejére, vagy testének más részére, attól függően, min dolgozol, és hozd ki a félelmet a testedből, kezed biztosan tartva. Utána lépj be oda abba a kicsiny térközbe a folyamatban, és csepegtesd be szereteted a személybe. Figyelni fogod a gyógyulni vágyó teljes testét, amint változik, ahogy a félelem elhagyja testét. Ha a függőség a betegség, tudni fogod, mi okozza azt, és mit kell tenned, hogy meggyógyítsd. Lehet, hogy több összejövetelbe telik, azonban ha szeretetedre összpontosítasz, és alkimizálod mind a négy testet, legvadabb álmaidat is meghaladó gyógyulást érsz el.

KÉRDÉS: Unokámnál alkalmaztam a Szignál Sejt Gyógymódot, akinek az asztmája annyira javult, hogy az orvos az egyik gyógyszerének szedését megszüntette, és azt mondta, hogy egy másikat használjon, és csupán akkor, ha szükséges. Hiszem, hogy alkímiát alkalmaztam, hogy unokám meggyógyítsam. Lennél kedves erről beszélni?

KIRAEL. Igen, meghatározott hatással voltál unokádra. Az alkímiát és a Szignál Sejt Gyógymódot alkalmaztad, hogy előidézd ezt a gyógyulást. E folyamat szívében unokád megszabadítása volt a gyógyszertől, hogy szabadon játsszon a szeretet és fény világában. Gyógyításaid az egyik magyarázata, hogy eredményt ért el. A gyógyulások imáiddal párosítva vitték el őt oda, ahol van ma. Kivontad a félelmet, és a tiszta szeretettel maradtál ott, és ez gyógyította meg őt.

HELYEZZÉTEK MAGATOK ELÉ ARANY ENERGIÁTOKAT

KÉRDÉS: Az alkímia hogyan szövi át az Istennő Fényt?

KIRAEL: Az Istennő energia a Teremtő Szeretete. Az Istennők itt gyakorolják Istennő Fényüket, ami azt jelenti, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy úgy cselekedjenek, beszéljenek és éljenek, ahogyan ez az energia. Ez nem jelenti azt, hogy az Istennő Fények sikeresek ebben, illetve bármiben is jobbak, vagy rosszabbak, mint bárki más. Mindnyájatoknak van Istennő energiája, azonban azok, akik ezt az energiát gyakorolják, megelőzik a tömegeket. Kapcsolódjatok hozzá Istennő energiátokhoz azáltal, hogy arany energiátokat magatok elé helyezitek. Az összes bennetek lévő részecskét beburkolja az aranyfény, amikor bekerültök a negyedik dimenzióba. Épp most, még gyakorolnotok kell azt, hogy beburkoljátok ebbe az aranyfénybe. DNS-etek negyedik szála arany. Ha szabad kezet kapnátok, és leellenőrizhetnétek DNS-eteket, látnátok DNS-etek mind a négy szálának színeit, azonban a negyedik szál mindent magába foglal, jelentve azt, hogy az összes többi színt tartalmazza. Amikor hatékonyan meditáltok, érzitek ezt az egész folyamatot. Tudni fogjátok, hogy gyógyultok.

Amikor Jézus besétált a tömegbe, és valakire rátette kezét, mindenkiből kivonta a szeretetet, aki erre hajlandó volt, és behelyezte ezt a szeretetet a gyógyulni vágyóba, aki utána meggyógyult. A hatodik dimenziós lény négy szálával rendelkezett, hogy vezesse az energiát a folyamaton keresztül. Jézus képes volt a megtestesült [inkarnálódott] Teremtő Isten arany energiáját behelyezni a gyógyulni vágyóba, azonnal kihúzva a félelmet, ezzel előidézve a gyógyulást.

KÉRDÉS: Biológiai családom depressziós és szorongó, és azt választottam, hogy nem veszek részt drámáikban. Hogyan kerülhetem el, hogy azt az érzést váltsam ki belőlük, mintha elutasítva lennének?

KIRAEL: Ha elutasítottnak érzik magukat, ahogy jössz és mész, akkor nem teszed meg a teljes utad. Amikor biológiai családoddal „handabandák” nélkül tudsz beszélni, és ezt válaszolják: „Ennek egy pillanatra volt értelme”, még ha témát is váltanak, az a pillanat, amikor megérttettél velük valamit, akkor ez az igazi utad. Utadba szeretetet kell „öntened”. Tehát, vond ki a félelmet szeretetedből, utána mondd azt, amit mondanod kell. Ha ezt jól végezted el, nem fogják magukat elutasítva érezni. Be fogsz lépni tested jelenlétének szerelem részébe, sejt tudatosságodba, és visszahúzod a félelmet, és abból a nyitott térből fogsz beszélni. Meg fogsz lepődni azon, amit mondani fogsz, mert egy másik nyelven szólsz majd, a szeretet nyelvén, és meg fogják hallani azt, amiről beszélsz, már az első alkalommal. Megragadja majd őket szereteted, és ez a teljes utazás. Látni, érezni és tudni fogod ezt. Minden alkalommal, amikor ezt teszed, több félelmet vonsz ki, és még több szeretetet vonsz be kommunikációdba, ami megváltoztatja az életet.

LEGYETEK HŰEK UTATOKHOZ

KÉRDÉS: Hogyan alkalmazzam az alkímiát, hogy segítsen nekünk megérteni és együtt dolgozni azokkal, akik elmezavart és Alzheimer kórt élnek meg, és hogyan segítsünk magunknak, ahogy velük dolgozunk?

KIRAEL: Az Alzheimer kór egy súlyosbodó [progresszív], degeneratív, alternatív útja a szeretetnek. Fékentartható azáltal, hogy nem összpontosítanak rá. Amikor valaki mélyreható memóriavesztést tapasztal meg, azt a típust, ahol a személy nem képes emlékezetébe idézni nevét, címét, stb., felcímkézik azzal, hogy Alzheimer kórja van, és mindenki úgy reagál, mintha ez egy borzasztó dolog lenne. Ha meg akarnád gyógyítani ezt a személyt, ne ess kétségbe. Azt mondanád: „Várjunk egy percet. Nem veszem be azt, amit mondasz. Még meg sem értem az Alzheimer kórt.” Tehát, mi a helyzet, ha a személy olyan dolgokat tesz, amire mások különösként utalnak? Ha belépsz ebbe az útba, és elkötelezed magad egy barátod, vagy rokonod felé, hogy minden nap jól érezze magát, szeretettel beszélj vele, témát váltva arról, amire nem emlékszik, valami könnyedebbre, függetlenül a betegség stádiumától, akkor vissza tudod őt hozni. Ki kell vonnod a félelmed szeretetedből, és az egyén figyelmét rá kell irányítanod az élet szépségére. Az Alzheimer kóros személy megpróbál rájönni arra, mit felejtett el. Megtaníthatod neki azt, amit elfelejtett. Soha ne mondd neki, hogy Alzheimer kórja van, és „elveszíti az eszét”. Az egod táplálod ezzel, és elpusztítod őt. Csupán emlékeztesd őt arra, milyen csodaszép nap van – válts témát. Ez csupán a kezdet. Egy jó órát tudnék fordítani kizárólag erre a témára. Alkalmazhatod a Szignál Sejt Gyógymódot, hogy bejuss az egyén agyába, elmozdítva az őssejteket, hogy visszafordítsd az Alzheimer kórt, azonban ez egy másik történet. A gyógyítás alkímia része a személy szeretetéről szól, úgy, ahogyan éppen leírtam.

KÉRDÉS: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve mennyire alkímiai utazás?

KIRAEL: Az alkímia, csakúgy, mint az Alapelvek Lemuriából erednek. A Tíz Alapelv az alkímiába szőtt, és az alkímia az Alapelvekbe szőttek. Ahhoz, hogy hatékonyak legyetek az alkímiában, teljesen ismernetek kell, és gyakorolnotok kell a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvét. Egymás részei, elválaszthatatlanok.

ZÁRSZÓ

Az alkímia a szerelemről szól. Több időt fordítottam arra, hogy a szerelemről / szeretetről beszéljek, mint eddig valaha is. Nem tudom eléggé kifejezésre juttatni, mennyire fontos a szerelem ennek az útnak a megtételére, és most nem a harmadik dimenziós romantikus szerelemről beszélek. Arról a szerelemről beszélek, aminek nincs ellentéte. Húzzátok ki a félelmeteket, és lépjetek be abba a parányi térbe, amit magi energiának hívnak, és a szerelmen keresztül jöttök ki. Soha, soha nem hiúsul meg. Amikor a harag emelkedik fel energiátokban, ne ugorjatok bele. Álljatok meg, és próbáljátok meg az én módomon. Próbáljátok ki a szerelmet.
Jó estét.


Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester [Vezető] Tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.

A hangfelvételek és könyvek megrendelhetők, illetve letölthetők a www.kirael.com oldalon – angolul. Ha valaki személyes kérdést szeretne feltenni Kahunak, vagy Kirael mesternek, ezt szintén megteheti angolul az online videó közvetítések alkalmával, akár e-mail-ben is. Angolul tudó olvasóimat nagy szeretettel fogadják az online tanfolyamokon.


© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/



Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa