2010. március 25., csütörtök

Az emberi test evolúciós elmozdulása


Az emberi test evolúciós elmozdulása



A hetedik dimenzióból, Kirael szeretetteljes útmutatásával, Rev. Fred Sterling közvetítése

The Evolutionary Motion of the Human Body
By Rev. Fred Sterling through the loving guidance of Kirael from the Seventh Dimension
2001. május
© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

KIRAEL: A látszólag viharos lecke tervek ezen időszakában annak az energiának egy vadonatúj megértéséhez érkeztünk el, melyre a „Nagy Változásként” hivatkoznak. Az emberiség, különösen a világ Fénytevői számára  most lehetséges, hogy egy egészen új tudati hullámba mozgósítsák azt az energiát, melyet „evolúciós, fejlődési elmozdulásnak” hívnak .

Most képesek vagyunk az emberi életidők régi „spiráljait”, vagy ismétlődő leckéit átugrani, mivel már megtapasztalták azokat a múltban, valamint gyakorolni szenvedélyünket közvetlenül a Negyedik Dimenzióba történő fejlődés révén.

Lehet, hogy megkérdezik, mi a Fénytevők feladata a bolygó fejlődésében [evolúciójában]? Egyszerűen megfogalmazva: az út megtétele. Például, jelenleg a Föld síkján az mutatkozik meg, hogy vannak emberek, akik a szó szoros értelmében egyedül a prána légzésen élnek. Utána vannak azok, akik nagy, szaftos marhapecsenyéket szeretnek enni, és azt gondolhatják, hogy az a személy, aki prána légzést gyakorol, nem fejlődik. Vannak olyanok is, akik a Teremtő ételének – melyet zöldségként ismernek – jó, szigorú diétáján élnek, és úgy gondolják talán, hogy a húsevők kevesebbek. Ha a Fénytevők megemelik rezgésüket, hajlandóaknak kell lenniük megengedni mindenkinek, hogy saját mértéke szerint fejlődjön. Az egyetlen dolog, mellyel törődni kell, hogy elérhetőek legyenek azok számára, akik tovább szeretnének lépni. Ennek érdekében késznek kell lenni elengedni azt a szintet, melyet elértünk.

A Fénytevők felismerik, hogy ez többé nem arról szól, hogy ragaszkodjunk a félelemben lévő helyzethez. Válasszátok azt, hogy elmozdultok az életút következő szintjére barátaim, és a gyógyulás ösvényén tovább haladtok.

A Változás egésze a mozgásban lévő energiáról szól, az evolúciós elmozdulásról, amely azonos lesz a gyógyulással. Hadd legyenek a Fénytevők elérhetők azok számára, akik előre szeretnének haladni. Fénytevőkként állandóan késznek kell lennetek elengednetek azt a szintet, melyet elértetek, és folyamatosan készen kell állnotok a következő szintre való elmozdulásra.

KÉRDÉS: Milyen hatással van a Változás az emberi testre? Milyen változásokat idéz elő, például a fotonenergia, a nap poláris változásai, és a mágneses rács kiterjesztése?

KIRAEL: A különböző „vonzásokat” az emberi testen ez az erős esemény idézte elő, és úgy tűnik, sokan élnek meg enyhe fájdalmakat. Ezek a nyilvánvaló fájdalmak valójában a jelei annak, hogy a test megpróbál átváltozni a sűrű rezgésből egy könnyebb, fényesebb energia összpontosításba [fókuszba].

A változás egy másik hatása a test súlyának nyilvánvaló gyarapodása. Az emberi test úgy érzi, hogy nehezebb, és számos esetben valóban nehezebb lesz. Ez idézi elő a legtöbb embernél azt, hogy hirtelen tudatára ébrednek arra, hogy lefogyjanak. Ennek oka az, hogy a sejt tudatosság (mivel minden sejt rendelkezik saját emlékezettel) üzeneteket kezdett el küldeni az agynak, hogy a test hirtelen nehezebbnek érzi magát. Az igazság az, hogy valójában könnyebbé kezdtek válni, azonban azért, mert a sejtek nehezebben gondolkodnak, a 10% agy megalkot egy szükségletet, hogy súlyt adjon hozzá, hogy ellensúlyozza ezt az új érzést.

Amikor ez történik, a sejt tudatosság, vagy a test tudatossága, tolmácsolja ezt a „túlevés” választ az emberiség éhezésre való felkészülésének történelmi mintázataként, és ilyenformán megkezdi a zsírtartalék többlet energiájának elraktározási ciklusát. A 10 % agy, amely leginkább a félelem felismerésére összpontosult, ezt az éhínségre való felkészülésként látja, és védekező mechanizmusként keresi a test tömegének megemelését, hogy nehezebbé váljon, annak érdekében, hogy közel maradjon a Föld síkjához.

Ugyanez a mechanizmus aktiválódik, amikor diétáztok. Az első dolog, amit a test gondol az, hogy megpróbáltok a közelgő éhezésre felkészülni. Amikor a test felismeri, hogy nem kapja meg a normális tápanyag utánpótlást, a sejt tudatosság azonnal a zsír elraktározás módozatba vált át. Amikor abbahagyjátok a diétát, a test megragadja az étel minden egyes részecskéjét, és megduplázza erőfeszítéseit, hogy átalakítsa zsírrá, így megnövekszik súlyotok. Rendszerint, gyakran a diéták ezért nem valósulnak meg itt „jól”. A test lélektani része, vagy a sejt tudatosság csupán úgy cselekszik, ahogy évezredeken keresztül tette, folyamatosan hozzáigazítja testi működését az észlelt „táplálékbőség és éhínség” ciklusaihoz. A sejt tudatosság a 10 % agyat jóval meghaladó intelligencia rezgéssel rendelkezik. Fizikai jelenlétetek „elméje” jóval előtte dönt, mielőtt a 10 % agy mérlegelné a hozzá érkező ismereteket. Ezért fontos a változás ezen időszakai alatt, hogy különös figyelemmel kísérjük fizikai (sejtes) testünket.

KÉRDÉS: Ez azt jelenti, hogy azáltal, hogy csupán normálisan eszünk, fenn fogjuk tartani a normális testsúlyt? Más szavakkal, ne essünk pánikba?

KIRAEL: A diéták ritkán működnek hosszútávon. A legjobb diéták beválnak az imádságok és meditációk tömege révén, a gondolatoknak az alvás-állapot programozáson keresztüli átállításával együtt. Legtöbbször a pánik igazán drága, mert a pánik a 10 % gondolkodásból ered. A 10 % agyat használjátok, melyet a félelem táplálja mesterségesen, és döntéseiteknek legtöbbjét az ilyenforma érzelmen alapulva hozzátok meg. Például, ritkán fogytok azért, mert szeretitek önmagatokat. Fogytok, mert valamitől féltek, ami fizikai világotokban történik. Féltek, mert elhízottak lesztek, és nem néztek ki csinosnak, a kevesek által egy ideje felállított mérce szerint. A jó hír az, hogy az új Változásban, az új energiában sejt tudatosságotok jobban uralkodó szerepet vesz fel abban, hogy hogyan nyilvánítsatok ki mindent életetekben. A nagy tömegű változásokban, amelyek eljönnek, szükségetek lesz arra, hogy elkezdjétek az energia mind a négy testét (fizikai, érzelmi, gondolati és lelki testet) együtt rezegtetni [rezonálni], hogy megtaláljátok azt az egyensúlyt, amely legjobban kíséri el törekvéseiteket. A mennyországnak az egekben való keresése helyett, annak a szükséglete fog felülkerekedni, hogy önmagatokba pillantsatok. Ha egyszer megtaláltátok önmagatokban a mennyországot, ráleltek arra az áldott fényre, világosságra, mely igazán vagytok. Ekkor kezditek el meglátni, hogy belül változtok, ahelyett, hogy megpróbálnátok a külső világot megváltoztatni, hogy hitrendszeretekhez illeszkedjen. A Fénytevőknek kell megtenni: sokan próbálják meg megváltoztatni a félelmet, mialatt egy félelem alapú társadalomban élnek. A legjobb, ha nem ezt a viselkedést veszitek fel: „Fénytevő vagyok, tehát nem akarok foglalkozni a félelem által hajtott energiákkal többé”. Az emberi faj függ a kevesek felébredésétől, és bennük él a Teremtés.

KÉRDÉS: Mit mondhatunk azoknak az embereknek, akik félnek a hízástól, és módokat keresnek arra, hogy ellensúlyozzák a 10 % gondolkodást, amely szabotálja erőfeszítéseiket?

KIRAEL: Az imádság az egyetlen lehetőség. Amikor leültök étkezni, mindig egy imádsággal kezdjétek. Mantra imádságok nem ajánlottak. Azzal a kéréssel kezdjétek, hogy az ételt, melyet készülődtök elfogyasztani, emeljék fel arra a rezgésre, amely szervezetetek szükségleteihez illeszkedik. Természetesen a zöldségek rezgését könnyebb felemelni, mint az állati húst, mégis minden felett imádkozni kellene. Majd a legjobb az, ha nemcsak az agyatokat emlékeztetitek, hanem sejt tudatosságotokat is, hogy csupán azt vegye magához, melyre szüksége van, hogy ellensúlyozza az általatok érzett éhséget. Zárjátok le imádságotokat azzal, hogy köszönetet mondotok mindenkinek, aki az étel nyersanyagát elhozta asztalotokra, és hagyjátok egy percre a fényt, hogy illeszkedjen.

KÉRDÉS: Tehát a böjtölés, koplalás nem nagyon ajánlott módja a fogyásnak?

KIRAEL: Ha koplalni, böjtölni akarsz, csupán azért, hogy megtisztítsd a testet, imádkozd ezen át utad. Imádkozz a böjtbe, imádkozz a böjtön keresztül, és imádkozz kifelé a böjtből, azért, hogy sejt tudatosságod tudatában legyen azzal, hogy nem éheztetni próbálod, csupán megpróbálod megtisztítani. Ha ezt teszed, utána a böjt némileg elfogadható lesz, azonban általánosságban ritkán támogatom a böjtölést, koplalást. Ha elfogadhatóan és mérsékelten eszel, és nem terheled meg szervezeted halott hússal, akkor a böjtölés szükségtelen lesz.

KÉRDÉS: Kérlek, magyarázd meg az alsó három csakra kapcsolatát a hízással.

KIRAEL: Amikor az emberek azt hallják, hogy el fogják „veszíteni” az alsó három csakrájukat, 90 százalékuk félni kezd. Bármikor, amikor valamit a félelemből tesztek, megpróbáltok ellensúlyozni hízással, gondolván, hogy valahogyan ez varázsütésre megtart titeket a Föld síkján, nagyon hasonlatosan ahhoz, ahogy a Fénytevők magukra veszik mások életének gondjait, és ellensúlyoznak azzal, hogy nagyobb testsúlyt vesznek fel, azért, hogy elraktározzák ezt a ráadást. Úgy tűnik, hogy a test egy csapda, és mindez a világ meg-nem-értése miatt. Mint minden más, a csakra rendszert is arra tervezték, hogy fejlődjön. Hamarosan a Fénytevők ráeszmélnek arra, hogy az eredeti földelés szükségessége lecsökkent, és a tudat magasabb állapotába való elmozdulás a szabály. A félelem nem fog irányítani, ahogyan teszi azt a jelenlegi rezgésben.

KÉRDÉS: Hogyan csökkenthetjük ezt a félelmet?

KIRAEL: Annak a megértésével, hogy az alsó három csakrát nem fogják megsemmisíteni. Inkább, ahogy tudatára ébredtek annak, hogy többé nincs szükségetek rájuk, egyszerűen abbahagyjátok elismerésüket. Ez nem olyan, mintha igazán elveszítenétek őket. Ami történik az, hogy kifejlesztitek őket. A csakra, csakúgy, mint az egész test, fejlődik. Mielőtt a Változás teljes erővel lendületbe lépne, a legtöbb ember a zöld, vagy szívcsakrát alap csakrájaként fogja elismerni, és ebben értik meg a szeretetet / szerelmet a legtisztább formájában, hogy elérjék a lehető legmagasabb szintet a Negyedik Fényben.

KÉRDÉS: Úgy tűnik, hogy felemelkedés van a gyógyítás új stílusaiban, amik az előző élet dolgaival foglalkoznak. Kifejtenéd a kapcsolatot a gyógyulás és az előző életek között?

KIRAEL: A gyógyulást gyakran félremagyarázzák, miszerint az kizárólag a fizikai test velejárója. Leggyakrabban ez az a test, amely felől a legkevésbé kellene aggódnotok. A gyógyulás végbemegy, bármelyik energiatesten is dolgoztok. Ha sok előző életbeli üggyel foglalkoztok – mint ahogy közületek sokan – azt mondanám, hogy valószínűleg ennek a munkának nagyobb százaléka fog előző élet kérdéseket magával vonni, melyeket nagy szándékkal hoztatok el sejt tudatosságotokba ebben az életben. Például, a születési folyamat során, amikor a kromoszómák egyesülnek, az első dolog, amire szükséged van, hogy elengedd a nagy részét annak, amit Anyukád és Apukád bevont a programba. Gyakran hajlandóak megosztani minden megtanult félelmüket, melyeket saját kromoszómájukban szállásoltak el. Az idő kezdetekor a gyógyulás megkezdődik. A teljes folyamat során meggyógyultok abba, amit mi a befejezés, véghezvitel fázisának hívunk, a kilenc hónapnak. Tehát, amikor megtörténik a születés folyamata, olyan tisztán érkezel, ahogy lehetőség szerint tudsz. A terhesség kilenc hónapját lehet egy kicsit többnek tekinteni, mint gyógyulásnak, egy kilenc hónapos tisztulási folyamatnak, ha akarjátok.

KÉRDÉS: Az emberi érintés hogyan képes fényt és hangot kibocsátani a gyógyításhoz?

KIRAEL: Csupán felszínesen maradok ennél, mert ez olyasvalami, amivel módszeresebben kell foglalkozni. Egyszerűen kifejezve, amikor egy dolog, mint egy ujj megérinti az emberi test bőrét, a rezgés révén egy hang keletkezik. Ez a hanghullám megrezegteti a folyadékot a sejtek között, ami tükörként viselkedik, és fény keletkezik. Ez a fény, nagyon hasonló a kavics által keltett fodrozódáshoz a patakban, elkezd kiáradni, míg rátalál egy olyan energiára, amely sűrűbb, mint önmaga. Utána megkísérli ezt az energiát áthatni, és a folyamatban a gyógyulás megkezdődik. (Ez egy idézet a Fred Sterling: Kirael II. kötet: A Teremtés Mátrix – angolul megrendelhető „The Genesis Matrix” néven a www.kirael.com oldalon.)

KÉRDÉS: Milyen hatással van fényrészecske testemre az, ha rendszeresen meditálok és prána légzést veszek?

KIRAEL: Az egész fizikai test rendszer a hang behangolódásának fogalmán alapul. Mindegyikőtök a fény rezgésének egy összetett rendszeréből álltok, és csupán arra van szükségetek, hogy harmonikusan megengedjétek a sejt kohéziónak, hogy létezzen a gondolat mátrixában. Ebben megengeditek minden sejteteknek, hogy az egész teljes tudatával összehangolódva rezegjen. Amikor elkezditek ellazítani a teljes rezgési tudatosságot, testetek figyel minden egyes sejt harmóniájának létezésére. Ebben a harmóniában, a közös összpontosítás válik az elsődleges rezgéssé, mely a gyógyulás lehetőségeit számos szinten mozgásba hozza. A prána légzés művészetében, egyszerűen megengeditek a legmagasabb érték fényrészecskéinek, hogy ellensúlyozzák minden sejtben a belső tudatosság pusztulását [erózióját]. Amikor a látszólagos [illuzórikus] test rendszer megtöltődik aranyfénnyel, vagy pránával, a DNS lefedett végei az összes rezgő szálon újra megtelítődnek a tökéletesség legfelemelkedettebb emlékezetében. Tehát, minél jobban és többször engeditek meg a fény beömlesztését a tömör rezgő fizikai rendszerbe, szervezetbe, annál jobban értitek meg a Nagy Változás felébresztő lehetőségeit.


Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester [Vezető] Tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.

A hangfelvételek és könyvek megrendelhetők, illetve letölthetők a www.kirael.com oldalon – angolul. Ha valaki személyes kérdést szeretne feltenni Kahunak, vagy Kirael mesternek, ezt szintén megteheti az online videó közvetítések alkalmával is – angolul. Angolul tudó olvasóimat nagy szeretettel fogadják az online tanfolyamokon is.

© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa