2010. január 25., hétfő

Könnycseppek a szövedékben


Könnycseppek a szövedékben:
Hangok, pszichotropikus gyógyszerek*, 

és a gyógyítás

Kirael mester Kahu Fred Steling közvetítésével www.kirael.com


Tears in the Weave:
Voices, Psychotropic Medications, and Healing
© Fred Sterling
Contact:  Lightways Publishing, 3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

Kahu: … „A Harmonikus Összhang” című cikkében, Kirael mester a tudatosság különböző szövedékeiről, szöveteiről beszélt, és arról, hogy a „harmonikus szövet energetikai erői hogyan alkalmaznak nagyfokú nyomást a mátrix szövetre”. Ahogy ez a teljes fény átitatja a mátrix szövetet, és a Fénytevők alkalmazzák a Fényt, mindez az élet szövedékében könnyeket fakaszt.

Közületek sokan, akik ezt a cikket olvassák, lehet, hogy ismernek valakit, aki úgy érzi, illetve esetleg ti érzitek úgy, mintha a Föld síkja elvesztette volna valószerűségét. Vannak, akik úgy hiszik, hogy emberi mércével „normálisként” cselekednek, mégis a népesség többi része azt mondja nekik, hogy nincsen igazuk. Félreértettnek érzik magukat, és nem tudják felfogni, hogy a többiek miért nem látnak olyan tisztán, mint ők.

Ez lehet, hogy azok miatt a könnycseppek miatt történnek, amikről mi beszélünk a szövetben. Amikor az emberek azt választják, hogy mentális bizonytalanságot élnek meg, ez egy választás, melyet azért hoznak meg, hogy számukra megengedjék más valóságok keresését. Ez nem helytelen, ez csupán egy másik lehetőség.

Mi lenne, ha a fényszövet szálai együtt megalkotják az életet, és ez a fényszövet minden lehetőségnek egy bonyolult elegye? Utána képzeljétek el, hogy az erő ezen lehetséges folyamainak összefűzése egyenlő a Teremtő Erővel, és a Teremtő felénk irányuló vágyával, hogy mindent megtapasztaljunk. Meg lehet tölteni minden lehetőséget aggodalommal, vagy élménnyel, ez egyszerűen egy választás. Valóban lehet ez ilyen egyszerű, vagy színleljük az összetettséget, hogy végtelen lehetőségeinket elutasítsuk? Én az egyszerűséget választom.

Sok évvel ezelőtt történt az első találkozásom olyasvalakivel, aki mentális bizonytalanságot tapasztalt meg, amikor bemutattak egy fiatal hölgynek, akiről úgy tűnt, hogy a szeretetben van, mégis azt választotta, hogy befejezi a kommunikációt a gondolatain kívül eső világgal. Ült és hallgatott, amint én kerestem a módját, hogy elérjem rezgésszintjét. Türelmesen mosolygott, utána egyszerűen visszahúzódott saját biztonságos terébe. A leghalványabb sejtésem sem volt, hová vonult vissza, mégis tudtam, hogy védelmezik. Tudtam, hogy nincs ok arra, hogy „berakjam” őt egy létesítménybe, ahol a világ maradék része biztonságban tudná őt. Éreztem, hogy úgy határozott, hogy „szünetet tart” a világban, és belép egy helyre, ahová az úgynevezett „normális emberek” nem mernek belépni.

Körülöttem legtöbben elhatározták, hogy semmit nem lehet tenni. Nem vagyok elmegyógyász, és nincs hivatalos képzettségem ezen a területen; azonban rendelkezem gyógyító erővel, melyre támaszkodhatok. Nem próbáltam „megjavítani” őt, mert nem tört el semmi. Az egyetlen dolog, amit igenis tudtam, hogy ő tanár lesz, ha lesz bátorságom hajthatatlannak lenni együtt tanulásunk útján.

Hogy a hosszú, szeretetteljes történetet rövidre fogjam, idővel visszatért az úgynevezett társadalmi rendhez. Vannak idők, amikor majdnem bűnösnek éreztem magam, hogy visszavezetem őt az emberek világába, akik még mindig azt hiszik, hogy csupán egy „normális” szint van, amely okot szolgáltatott számomra e munkára.

Hetekkel ezelőtt, a Harmadik Dimenzióba való visszatérésem során, egy összejövetel után, melyet Kirael osztott meg Internet rádiós hallgatóságunkkal, elmesélték találkozását egy másik csodálatos lélekkel, aki azt választotta, hogy egy olyan ösvényt követ, mely a társadalom részéről nem tűnik normálisnak. A legegyszerűbb kérdéseket tette fel, és Kirael megragadta az alkalmat, hogy előadja ezt a legmegkapóbb utazást, melyet oly sokan választanak megtapasztalni.

Kirael beszélt neki az új kihívásról, és arról, hogy esetleg úgy tűnik, hogy a világ kívül esik az egyidejűségen [szinkronicitáson] úgy, ahogyan ő lát mindent maga körül. Szólt a gyógyszerek kérdéséről, vitázva ebben a témában, és tudtam, hogy ez bizonyára dinamikus volt. Kíváncsi voltam, mit válaszolt neki, hogy ez alkalommal hogyan járjon életében. Reméltem, hogy meglátom a világot úgy, ahogyan esetleg ő látja. Nem tudtam várni, hogy hazaérjek, és mélyen meditációba süllyedjek, hogy halljam a teljes történetet a Mestertől.

„Ez igen” volt az egyetlen dolog, ami eszembe jutott, amikor Kirael elhagyta a teljes beszélgetést tudatos elmémen keresztül, és kiterjesztette bevezető beszélgetését. Láttam dolgokat, ahogy előtte még sosem, és most több bátorságom van, hogy előmozdítsam gyógyító utam.

Számomra tiszta Kirael üzenete – ha mások figyelmét felkelti – megváltoztatja választásukat, hogy az úgynevezett gondolati „főáramlatba” belépjenek. Szívemben tudom, hogy ez a fiatal hölgy, mint oly sokan mások, miután ezt elégszer elolvasták, biztonságban fogják érezni magukat abbéli tudatukban, hogy azt választják, hogy megtapasztalják ezt az élményt, melyet egy nap úgy fognak látni, amilyen valójában. Üdvözöllek az utazáson!

Mint Kirael minden munkájánál, valószínűleg előnyös, ha ezt szándékának minden szintjén olvassátok, emlékezve, hogy egy olyan emberhez beszél, aki esetleg nincsen teljesen tudatában annak, hogy több mint egy szinten működik.

KÉRDEZŐ: Hello, Kirael mester.

KIRAEL: Jó estét, barátom. Hogy vagy?

KÉRDEZŐ: Jól vagyok.

KIRAEL: A jól jobb, mint a nem jól, ugye?

KÉRDEZŐ: Igen.

KIRAEL: Mit válaszolhatok meg neked kedves lány?

KÉRDEZŐ: Tisztánlátást keresek és egy üzenetet mostani utammal kapcsolatosan.

KIRAEL: Azt mondanám neked, hogy a kérdést egy kicsit határozottabban is előkészíthetted volna. Mégis, ebben a fényben, ez lehetőséget ad nekem, hogy megválaszoljam neked bármely módon, melyről úgy érzem, hogy szolgálatodra lesz. Ami most folyik, kedvesem egy kicsit egyszerűbb, mint ahogyan azt gondolhatod. Ami most történik az, hogy portál típusú energiákkal, vagy a szövetben lévő könnyekkel, vagy a tudatosság különböző szintjei közötti nyitásokkal körülvéve találtad magad. Úgy tűnik, hogy közöttük előre-hátra lengsz.

Azok a portálok, vagy könnyek, melyeket magad körül most felfedezel, okozták számodra, hogy egy kicsit elvesztetted kiegyensúlyozottságod. Ez azt jelenti, hogy egy váltakozó [alternatív] elhajló energia erőben vagy, mivel amikor nem tudod megtartani a középvonalat, úgy ahogyan keservesen próbálod, valójában azokhoz a portálokhoz hajlasz el, amikről beszélek.

Úgy tűnik számodra, és a körülötted lévők számára, hogy egy irányba haladsz, és akkor hirtelen, egy teljesen más célpontra összpontosítva találod magad. Ez azért van, mert még nem rögzítetted önmagadnak ezen bizonyos részét, amely átleng ezekbe az váltakozó dimenziós valóságokba. Lényegében, fényem, átesel a szövetben található könnycseppeken. Lesz, amikor ki kell nyúlnod, és meg kell bíznod valakiben, hogy megóvjon a zuhanástól.

Te, barátom, nem vagy egyedül az ilyen típusú úton. Sok ember van odakinn, aki éppen úgy érez, ahogyan te. Amit ma veled megosztok, szolgálatára lesz azoknak, akik a felébredés ilyen típusát élik meg. Egy földi lény normálisan egy olyan ösvényen jár, amin kevés portál van, vagy amin egyáltalán nincsenek portálok. Sőt, az ösvény általában elég széles, hogyha még egy kicsit meg is tántorodtok, semmi nem történik az úgynevezett szokványostól eltérően. A te ösvényeden azonban, felfedezted, hogy nemcsak jelentősen keskenyebb az ösvény, hanem rendelkezik olyan portálokkal, kapukkal, melyeket az átlagember sosem tapasztal meg.

Te, mint oly sokan mások, lelki szemeiddel látod magad, ahogy tökéletesen rendben jársz az ösvényen, amikor hirtelen semminek nincs értelme. Egy különös helyen találod magad, ahol furcsa emberek olyan döntéseket hoznak, melyek inkább maguknak felelnek meg, mint neked. Ez olyan, mintha egyensúlyi helyzeted a megértés egyik szintjéről elmozdulna egy másikra, és amikor úgy hiszed, megértetted azt a portált, melyen áthaladtál, éppen előtted, ott lesz egy másik.

Ezek a portálok, vagy a szövetben található könnycseppek, elvezetnek olyan energia mintázatokba, melyek vonzóbbak az emberi érzékeknek, melyeket alkalmazol, mert nem korlátozódnak a harmadik dimenziós gondolati elmédre. Amikor olyan tudatossági állapotban vagytok, mint a tiéd, ezeket az energiákat teljesen jól lehet látni. A dolgok szebbnek és ragyogóbbnak látszanak, és ha megpróbálod elmagyarázni ezt másoknak, arra készteted őket, hogy azt gondolják, „eltévelyedtél”.

A világ elvárja tőled, hogy újra kiegyensúlyozd magad bármelyik pillanatban, mégis, ha igazán szeretnek téged, türelmesek lesznek, mert neked, barátom, rengeteg munkát kell elvégezned az általad megtapasztalt többszörös síkon. A sürgetés csupán visszatart téged attól, hogy ezt önmaga teljességében meglásd. Ugyanebben a fényben, barátom, értsd meg ezeket a jóhiszemű embereket úgy, ahogyan tudod, mert ők igazán utad mélységeit nem értik meg.

Tehát, próbáld meg így látni ezeket. Bármikor, amikor behajolsz az egyik ilyen portálba, kölcsönhatásba kerülsz más dimenziókon belüli energiákkal. Ezek nem nyelnek el téged. Ettől visszalendülhetsz, csupán a középpontodra való összpontosítás kérése révén. Az ösvény, bár egy kicsit keskenyebb, mint a normális, még mindig járható. Míg másoknak széles az ösvényük, a tiéd egy kicsit keskeny most. Míg mások tántoroghatnak derűs útjukon, neked ügyelned kell minden megteendő lépésedre. Ahol mások csupán falakba ütköznek, te, baráton, egy portálon esel keresztül.

Most, ösvényed inkább olyan, mint egy kifeszített kötél, amin sosem könnyű sétálni. Javaslom, az egyensúlyod visszanyerésénél engedélyezz egy kis segítséget magadnak. Minden portál, melyet elkerülsz, a széles ösvény megtalálása felé vezető lépés, mely egy olyan ösvény, ahol egyensúlyod a Harmadik Dimenzióra hangolt. A legnagyobb figyelmeztetés, melyet veled megoszthatok az, hogy sose próbálj visszamenni és kitalálni, miért történt meg valami. A gondolat e harmadik dimenziós szintjén alapul az, ha majd megpróbálsz kielemezni olyan történéseket, melyek a valóság más síkján történtek meg. Ez sosem fog működni.

Így, üzenetem számodra leányka az, hogy amikor úgy érzed, hogy elhajolsz az egyik ilyen portálba, vagy könnycseppbe, próbálj meg emlékezni, hogy te irányítasz, és a tőled telhető legjobb módon, kerüld el őket. Hajlíthatatlanul maradj az egyszerű ösvényen.

Barátom, soha ne sétálj olyan világok között, melyekről úgy tűnik, hogy könnyű út lesz. Ahhoz, hogy fenntartsd énkivetítésed ebben a dimenzióban, kell, hogy bírj egy alapvető bátorsággal, hogy itt akarj lenni. A bátorság biztosítja számodra, hogy azokat élet élményeket éld meg, melyek miatt megengedték neked, hogy eljöjj ide. Senki sem véletlenül érkezik meg erre a világra, mert túl sokan vannak, akik vágynak erre az élményre. Szívem fényében, tudom, hogy megtalálod azt a középpontot, melyet kutatsz. Találd meg ezt a teret, és járd ezt a teret, barátom. Ez a tőlem telhető legjobb, melyet tenni tudok röviden.

KÉRDÉS: Az orvostársadalom diagnosztizált valamivel, és én nem szeretem a gyógyszerekre vonatkozó részét. Észrevételeznéd ezt?

KIRAEL: Az egyetlen dolog, melyet mondhatok neked lányka az, amit egy másik emberi lénynek mondanék, és ez az, hogy egy pillanatra billentsd ki magad az egyensúlyból, és hallass a szíveddel. Ha úgy figyelsz, mintha valaki máshoz beszélnék, lehet, hogy lesz értelme számodra. Amikor a harmadik dimenziós agyaddal dolgozol, fontos, hogy ne add át teljes erőd a váltakozó dimenziók világának. A közvetítő egy kicsit izgatottá válik, amikor úgy hivatkozok az agyra, mint a fülek között található húsgombócra, mégis ténylegesen ez minden valójában. A lélektől, vagy felsőbb éntől származó információ szűrőjeként működik. Mint bármely más izomnak, vagy szervnek a fizikai testben, útja során lehetnek törései.

Az agy „áramkör kapcsolási sémájának” lüktetésében, a felsőbb éntől kapott üzeneteket elküldi hálózatának egyik részéről a másikra. Az agynál nem ritka, hogy néha-néha rövidzárlatot okoz magának. Amikor ez megtörténik, a „vevőkészülék”, vagy önmagad emberi-megértési részed befogadja azt, mely hamis jelzésnek tűnik a felsőbb éntől. A pillanatnyi tudatosságodtól függően, harmadik dimenziós agyad megpróbálja összerendezni gondolataid, hogy illeszkedjenek a félremagyarázott üzenetekhez.

Ez okozza a jelzések összezavarodott olvasatát, és úgy találod magad, hogy megpróbálod kiegyensúlyozni a felsőbb énedtől származó félremagyarázott üzenetet a gondolat dimenzió agyi mintázatával. Egyszerűbben, az az ötlet merül fel benned, hogy a tudatosságnak az emberi világ többi részétől eltérő szintjén vagy, és bizonyos ponton, minden elveszettnek tűnik.

Vannak bizonyos lehetőségek, rendellenes folyamatba történő behatolás nélkül, melyeket a test alkalmazhat, hogy helyreigazítsa magát az irányító sugallatok kettős betáplálásához. Az egyik ilyen pozitív külső hatás, mely megvalósul az alternatív gyógymódokkal együtt, a jól megfontolt felvétele a gyógyszerek világának.

Ezek a hatások, vagy gyógyszerek azon energiaívek lelassítására használatosak, melyek összezavarják a fizikai és gondolati testet. Gyakran nehéz megtalálni a megfelelő gyógyszert, hogy feloldják a félrevezető tájékoztatást, melyet mindkét irányból küldenek; jóllehet, egy kis türelemmel, és nyomatékosan a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvével a „kiegyensúlyozót” általában megtalálják. Barátom, az egyik gond az, hogy az orvosi világ gyakran túl sok gyógyszert ír fel, és a személyt mélyebb „börtönbe” küldik. Ezért kell szorosan együtt dolgoznod tanácsadóiddal a folyamatra adott reakciók vizsgálatában, hogy megbizonyosodj arról, hogy a gyógyszeres kezelés a te javad szolgálja.

Van egy kedves fiatal hölgy, akiről a közvetítő beszélt az üzenet elején, aki megtalált egy gyógyszert, mely segített számára fenntartani az egyensúlyt ebben a dimenzióban, mialatt biztosította számára, hogy óhaja szerint utazzon. Megtanulta megfigyelni reakcióit, annak érdekében, hogy a lehető legkisebbre csökkentse a gyógyszer lehetséges mellékhatásait, és érezze tanácsadójának támogatását. Ezen gyógyszerek használata során megkérdezte, hogyan fognak hatni ezek a Változás idején. Biztosítottam őt, hogy fizikai testét akkor méregtelenítik ezen külső hatásoktól. Egy különleges gyógyításban részesül az átmenet során, és többé sosem lesz szüksége gyógyszerre. Még ennél is fontosabb, hogy élete a mostban nagyszerűen kiegyensúlyozott, és ebben végzi el a Változás folyamatában a rá eső részt.

Befejezésül, barátom „egyetlen válasz sem” vet véget az összes kérdésnek. Mégis, fényem utazásában, eljöttem meglátni, hogy a szövedék úgy halad, ahogyan az akarat, szándék formálódik, tehát barátom légy erős, és a legfényesebb csillagként fogod magad látni a mennyekben, és mindenkinek, aki majd olvasni fogja üzeneted, engedd meg érezni a Fény belső hívását. Isten áldjon meg.

KÉRDÉS: Hallom ezeket a hangokat, és nem vagyok biztos benne, honnan érkeznek, azonban nem nagyon barátságosak.

KIRAEL: Nos, barátom, hadd közöljem veled ily módon. Hallgass figyelmesen, mivel szeretném, ha megfontolnád azt, amit mondok. Ahogyan azt jól tudod, egyszer megpróbáltad használni testi folyamatodat, hogy kiszállj a Föld síkjáról [öngyilkosság], és ezt az utazást megtagadták tőled, ugye?

KÉRDEZŐ: Hmm.

KIRAEL: Ez azt jelenti, hogy már megtetted öngyilkossági leckédet egy másik életidő során, tehát ezt az egészet már felhasználtad. Felsőbb éned nem engedett vissza téged újra ebbe a szakaszba, tehát, itt kellett maradnod egy nagyon különleges ok folytán, és az ok számodra az, hogy megtisztulj az összes hibásan működő hangtól, és eljuss az igaz hanghoz. Most hallgass figyelmesen, mert nem gyakran beszélek hozzád, és akarom, hogy meghalld ezt. Emlékszel, hogy egy éjszaka, amikor lakhelyeden ültem azokkal az emberekkel, akik kérdéseket tesznek fel nekem, és érezted, ahogy a nyakad hátsó részét egy energia bizsergeti? Ez azért történt, mert gyorsabban érted el energiám, mint bárki más. Figyelj nagyon, azok a hangok, melyeket fejedben hallasz, mindent megtesznek, hogy fényed összezavarják.

Kik ők barátom? Ők tudatosságod megannyi szintjei, melyeket felhalmoztál a számos életidő során. Csupán annyi valósággal rendelkeznek, amennyit számukra megadsz. Ezek gondolatok, melyek az idők folyamán üldöztek, hogy meglássák, vajon meggyőzhető vagy-e, hogy életet adj nekik. A gondolkodó engedélye nélkül egyetlen gondolat sem rendelkezik élettel.

Megjelennek, ha nem hagyják abba sugallat gondolatok küldését tudatosságodba, és az emberek nem hallgatnak meg, amikor rámutatsz arra, amit mondanak. Ezek a gondolatok bizonyára kifejezésre jutnak gondolkodásodban, és nyilván a legbelsőbb félelmeidből érkeznek. A szexuális felhangú gondolatokat fogják használni, ha ez adja meg számukra az elsőbbséget történésedben. Bármit megtesznek, hogy elfátyolozzák az értelmes hangot.

Azt mondom neked fiam, az igaz hang tőled fog érkezni, és amikor megérkezik, olyannyira telve lesz fénnyel, hogy nem fogod eltéveszteni. Csupán elméd igaz gondolatai érkeznek majd a fényben. Ebben, nem lesz nehéz kitalálnod, melyik valós. Hasonlítani fog a hang arra, melyen Jézus mester szólt 2000 évvel ezelőtt. Ez az igaz hang lesz az, melyen előtte 4000 évvel Buddha mester szólt, azonban nem szabad megengedned ezeknek a csalóka hangoknak, hogy utat hozzanak létre számodra.

Ezt mondod: „Nos, Kirael mester, ha ez ilyen könnyű, egészen jól kiszállok ebből.” Hallgass figyelmesen. Az én megértésemben, látom, hogy orvosod megkért téged, hogy alkalmazz bizonyos gyógyszereket. Azt is látom, hogy mivel abbahagytad a gyógyszerek használatát, a hangok nagyobb erőre tettek szert. Javasolnám, hogy találd meg az egyensúlyt bizonyos alternatív gyógymódok és a gyógyszerek használata között. Ily módon elűzhetőek a hangok, és valós gondolkodásod sokkal tisztább lesz kalandod során.

Ezt mondhatom barátom. Ha nagyon figyelmesen hallgatsz meg engem a következő pár percben, azok a hangok, melyeket hallasz, azok, melyek megpróbálják szétrombolni ezt a beszélgetést, gyengülni fognak. Bízz a családodban, barátom. Nézz édesapád szemébe, nézz bele mélyen, és meglátod az egyik legrégibb harcos barátod. Azért van itt, hogy oltalmazód legyen. Elvégzi feladatát. Meg kell fékezned a hangokat, és bármit is kell tenned, hogy megfékezd őket, el kell kezdened, mert már készen állsz arra, hogy világra hozd az igazi erőt akkor, amikor a világnak a legnagyobb szüksége lesz rád. Köszönöm, és Isten áldjon meg. Mahalo!

KÉRDEZŐ: Köszönöm Kirael mester.

KAHU: Sokan szenvednek az ehhez hasonló helyzetekben a világban. Egyetlen válasz nem nyújt mindenki számára választ, mégis hiszem, hogy Kirael mester betekintést nyújtott számunkra valamibe, melyről keveset tudunk. Imádkozom, hogy továbbítsátok ezt [a cikket] azoknak, akikről tudjátok, hogy azon tűnődnek, vajon elvesztették-e a kapcsolatot a Harmadik Dimenzióval. Nem vesztették el, barátom, egyszerűen hinniük kell a fényben, és hinniük kell abban, hogy meggyógyulhatnak.

Mahalo.

[*] Pszichotropikus: az ideg- és elmeállapotra ható, azt befolyásoló (izgató, vagy nyugtató) Forrás: Idegen szavak szótára


© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa