2009. november 23., hétfő

Érzelmi gyógyulás - ösvény egy egyensúlyban lévő élet felé


Érzelmi gyógyulás: 
ösvény egy egyensúlyban lévő élet felé


Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével

Emotional Healing:
Your Pathway to a Life in Balance 
© Fred Sterling
Contact: 
Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii 
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/


KIRAEL: Jó estét. Az emberi életút során sokszor érzitek magatokat meglehetősen egyedül, mintha elkülönülnétek Teremtőtök Forrásától. Mégis, a Teremtő Forrása sosem különül el. Az ego rendszer, a fátylak éreztetik veletek ezt az elkülönülést. A kezdeti állomásokon, a legtöbb fiatal társadalom, mint a Föld is, annak a hosszú időszakán megy keresztül, hogy megpróbálja megérteni az emberi lét érzelmi tudatosságát. Érzelmi tudatosságotok fejlesztésében megértitek azon mélységeket és magasságokat, melyeket emberként el tudtok érni. Amikor egy bizonyos téma érzelmi töltéséről beszéltek, az a szélsőségek teljes skáláján áthaladhat, ha így akarjátok, a magasságból a mélységbe. Számos rendellenesség, melyet itt a Föld síkján megállapítanak, az érzelmi test kiegyensúlyozatlanságának eredménye. Például, a bipoláris rendellenesség és a skizofrénia, és sok más rendellenesség hatalmas feltárással, vagy tudatossággal rendelkezik az érzelmi testen belül.

Az érzelmi gyógyulás magában foglalja annak az útját, hogy saját ösvényeiteket ti magatok irányítsátok. Az érzelmi tudatosság a növekedés legnagyszerűbb lehetőségét nyújtja, mert más testekkel – a fizikai, gondolati és lelki testekkel – ellentétben, az érzelmi test a teljes hanglétrát / színskálát, a szélsőségeket – ha így akarjátok – bejárja. A többi test inkább hajlamos központi energianyalábban lenni, míg érzelmeitek a magasságból a mélységbe lengenek ki, és mindenhová e kettő között. Ha egyszer tisztában vagytok azzal, hogy irányítani tudjátok érzelmi állapototokat, láthatjátok, hogy képesek vagytok irányítani világotokat, mivel általában az érzelmek alkotják meg a zűrzavart rendszereitekben. Amikor az emberek akár háború, vagy szerelem orientáltakká válnak, általában valamilyen kavargó érzelmi folyamatra összpontosítanak, mely elsodorja őket egy olyan területre, ahol bizonytalanok. Akár a felső, akár az alsó oldalon vannak, érzelmileg töltöttek lesznek, elhagyva a középvonalat.

Az egyik tulajdonság, melyet lehet, hogy észrevesztek más világokból származó barátaitoknál – a galaktikusoknál, a tanácsadó vezetőknél, és még az Angyali valóságoknál is – hogy szinte érzelemmentesnek tűnnek. Például, közületek hányan láttátok energiám felemelkedni a düh pontjára? Ez nem azt jelenti, hogy nem rendelkezünk érzelmekkel. Határozottan hasznosítjuk az érzelem világát, azonban ez egy középpontosított érzelem, mert megértjük, hogy rendszeretek bármely részét a szélsőségekbe eljuttatva, általában az egyént a zűrzavar, káosz ösvényére vezeti. Jóllehet, ha az egyén belép a káosz ösvényére, akkor csavarvonalban [spirálisan] mozog. A spirálban, az egyénnek nincs tájékozódó képessége. Az a személy egyszerűen körbe-körbe forog, oda-vissza fordul ugyanazon terv felé. Amikor ide, a Föld síkjára érkeztetek emberi lényként, éreztétek a Teremtőtöktől való elkülönülést, mert van fizikai jelenlétetek. Mégis, ebben a fizikai élményben az a tudatosság, mellyel önmagatokon belül bírtok, ha így akarjátok, a központosított érzelmi alap megtartására irányuló irányítás. Ez lehet, hogy unalmasnak hangzik számotokra, azonban biztosíthatlak titeket barátaim, életem, amely központosított az érzelmekben minden, de nem unalmas. Amikor nem fecsérlitek el életerőtök alapvető mennyiségét arra, hogy az irányítás kicsússzon a kezetekből, úgy fogjátok találni, hogy földi síkotok kezelése – életutatok – nagyon is kielégítő, mert önmagatokban megtaláljátok a kívánt irányba mutató növekedés állandó állapotát.

Javaslom nektek, hogy az érzelmi gyógyulás az egy olyan dolog, amit az egész földi síknak meg kell tapasztalnia. Mégis, a fénytevőknek kell lenni azoknak, akik tartják az úgynevezett fénykardot. A fénykardot, vagy fénypallost sosem szánták arra, hogy ártson másoknak. Csupán arra szánták, hogy világítson, és hogy rendelkezzen saját hatalmának összpontosításával, és a kardforgató, a Fénytevő az egyetlen, akinek tudnia kell, pontosan hová helyezze azt a kardot. Ha helytelen cél érdekében használják, a fénypallos olyan visszataszító lehet, mint egy fémkard. Tehát, a Fénytevőnek pontosan a középvonalon kell tartani a kardot, és ebből az állapotból kell működnie. A Föld síkján senkinél sem valószínű, hogy eléri a középpont teljességét, mert van egy ingadozó [fluktuáló] energiaerőtök, értve ez alatt azt, hogy egy nap az energia vagy magasabb, vagy alacsonyabb, stb. Mégis, amikor igyekeztek a középvonal felé, látjátok e földi utatok, földi létetek kiegyensúlyozását. Minden alkalommal, amikor elmagyarázzuk a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvét, egyszerűen visszaviszünk a központi erőhöz, és ez az a központi erő, amely fenntartja elmozdulásotokat, összhangban céljaitok teljességével. Itt vagytok a föld síkján egy út, jobban mondva prófécia beteljesítése okán. Ahogy elmagyaráztam előtte, a próféciákat befejezés nélkül fektették le. Sokan közületek, különösen a Fénytevők, tanácstalanul próbálják kitalálni, hogy a próféciák mely része valósul meg. Nem számít hová utaztok, tudni fogjátok a célállomást, csupán az utat, hogy oda eljussatok. Ne száguldjatok át életutatokon. Inkább, teljesen tapasztaljátok meg minden részét, amit csak tudtok.

Most, hadd kínáljam fel számotokra az Alma Példabeszédét. Utazzatok velem csupán egy percre. Lelki szemetek előtt lássatok valakit, aki felétek nyújt egy gyönyörű nagy piros almát, amely úgy fénylik, amit sosem láttatok előtte, csupán ragyog saját szépségében. Ezt a csodaszép almát tartva meglátjátok a Teremtő egyik legértékesebb ajándékát, mert ez az élet fájáról érkezett. Üljetek le egy kicsit, és szemléljétek meg a különböző színárnyalatok összeolvadását. Éppen most értetek el egy nagyszerű mozzanatot, egy nagyszerű előrehaladó mozdulatot, mert most tudjátok, hogyan tekintsetek egy almára. Mégis, az igazság az, barátaim, hogy a bele-nem-harapott alma sokat bíz képzeletetekre, mert amikor igenis beleharaptok abba az almába, és érzitek, ahogy a gyümölcs nedve befut szátokon, amikor édessége úrrá lesz ízlelőbimbóitokon, és az energia felragyog bennetek, felismeritek, sokkal több, mint egy alma. Ahogy visszahúzzátok az almát ajkaitokról, megfigyelitek legbelsejét, és felismeritek a középpontot, ahonnan növekedett. Ahogy mélyebbre hatoltok a magba, és teljesen rápillantotok, a magok szépsége a közepén tisztává válik számotokra, és felismeritek, hogy azért, mert teljesen ránéztetek az almára, ez a teljes út kibontakozott előttetek. Sose hagyjátok távol az alma szépségét oly messze, mint amennyire azt meg akarjátok azt kockáztatni. Mindig ismerjétek fel, hogy a szépségen túl ott van a tapasztalat, és a tapasztalat a törekvésetek teljessége. Akár az egy alma látványszintű megtapasztalása, vagy megízlelése, szaglása, vagy érintése, nincs különbség; minden érzékszerv a tapasztalás része. Figyeljétek meg azt is, hogy amikor megettetek egy almát, és teljesen elfogyott, az emlék örökké veletek marad. Tehát, nem számít, mit választotok következő törekvéseteknek, mindig tudni fogjátok, hogy annak a teljességével kell megszemlélnetek, amik vagytok. Az érzelmi töltés, amely ebből az élményből ered, túlhaladja elvárásaitokat. Akkor hogyan határozhatnám meg az érzelmi gyógyulást? Az érzelmi gyógyulás arra irányuló hajlandóság, hogy a lehetőségek teljességét tapasztaljátok meg szélsőségek nélkül, abból a helyzetből, amelyet mi a szeretet / szerelem középvonalának hívunk. Amikor ez megtörténik, mind a négy test varázsütésre behangolódik, és eljuttok annak a tisztaságához, tudásához, hogy ez az emberi utazás az egyik legnagyszerűbb ajándék, amit a Teremtő adományozott Fény Önvalójának. Barátaim, akár tudjátok ezt, akár nem, ti vagytok ez a Fény Önvaló.

KÉRDÉS: Szabatos azt mondani, hogy ahogy érzelmileg gyógyulunk, meggyógyulunk vissza a Teremtő fényébe?

KIRAEL: Nem pontosan. Amikor azt mondjuk, hogy az egyénnek meg kell gyógyulnia vissza, a Teremtő Fényébe, az azt a látszatot kelti, hogy az egyén a Teremtő Fényén kívül volt. Amikor jómagam teszem ugyanezt az állítást – hogy meg kell gyógyulnotok vissza a Teremtő Fényébe – azt értem ez alatt, hogy ti, a Fénytevők, most készen álltok megemelni rezgéseteket érzelmi gyógyulásotokon keresztül, hogy felismerjétek azt, hogy sosem hagytátok el a Teremtő Fényét. Az érzelmi gyógyulás újra felébreszti azon megértéseteket, hogy ti vagytok a Teremtő Fény.
Te nem gyógyulsz vissza a Teremtő Fényébe, barátom. Te vagy a Teremtő Fény.

KÉRDÉS: A szeretet / szerelem egy érzelem, vagy egy létállapot?

KIRAEL: A szeretet / szerelem egy létállapot. Csupán három szó azt mondani „én szeretlek téged”. Azt próbáljátok mondani, hogy rendelkeztek egy érzelemmel, mely „átbuzog” arra a bizonyos személyre, azonban az „én szeretlek téged”-et valószínűleg nem kéne kimondani. Mondjátok inkább igazságotokat. „Boldoggá tettél ma”, vagy „Annyira élvezem, hogy a jelenlétedben vagyok”. Az „én szeretlek téged” csupán egy megrövidített út. Ez olyan, mint „nem is tudom”, vagy „jól vagyok”. Ha odafordulsz valakihez, és ezt mondod „én szeretlek téged”, nem fogsz sokat érezni. Az „én szeretlek téged” három szó. Vannak aranyos és szép „rövidített utak” és használnotok kéne azokat hébe-hóba, azonban, ne gondoljátok, hogy használni kellene azokat annyiszor, amennyiszer itt használjátok őket. Mutassátok meg szereteteteket / szerelmeteket annak az igazságában, amik vagytok.

KÉRDÉS: Első könyvedben, „Kirael: A Nagy Változás”, azt mondod, hogy az emberi világban az érzelmek gyakran megakadnak, és akadályokat [blokkokat] alkotunk, azért, hogy az érzelmek ne legyenek képesek kidolgozni útjukat, hogy elengedésre kerüljenek. Hogyan jönnek létre ezek az elzáródások, és hogyan tudjuk a legjobban kezelni őket?

KIRAEL: A legtöbb ember szeretne áramolni az életerővel. Haladni az életerő árjával, egyszerűen azt jelenti, hogy nincsenek elzáródásaitok. Az elzáródások megakadályozzák az életerő áramlását. Mégis, az elzáródásokat gyakran az emberek helyezik az életerőbe, az önvédelem egy formája gyanánt, hogy elpalástoljanak egy érzelmet. Például, egy kapcsolat megalkotásánál, bizonytalanságod okán, gyakran határozod el, hogy nem mész fel túl magasra, vagy túl mélyre érzelmi lehetőségeidben. Ahelyett, hogy nyíltan szembenéznél az általad érzett érzelmi töltésekkel, kategorizálod őket.

Abban a pillanatban, amikor kategorizáltok egy érzelmet, becsomagoljátok azt egy érzelmi lényegbe. Ez az érzelmi lényeg utána egy közbenső tárolóként szolgál, mely helyén tartja az érzelmet. Amikor felismeritek, hogy sok ilyen csomagotok, vagy elzáródásotok van érzelmi tudatosságotok minden pontján, inkább, mint az érzelmeket kiengednétek a szélsőségekbe, megélhetitek [megtapasztalhatjátok] őket a középvonalban, tudván, hogy ti tettétek oda a csomagokat, hogy jobban éljetek azon út lehetőségeivel, melyen vagytok. Mondjuk, benne voltál egy kapcsolatban, amiről azt gondoltad, hogy tökéletes. Utána az a másik ember, egyszerűen elhagy. Fennáll annak a valószínűsége, hogy szervezetedbe behelyezel egy érzelmi akadályt, amely meggátol téged, hogy a következő kapcsolatodba túl mélyen menj bele. Az előző kapcsolatban, az általad megtapasztalt fájdalom túl heves volt, túl sok volt számodra, hogy kezeld, tehát be kellett fedned érzelemmel.

Az ehhez hasonló helyzetben az érzelem a harag formájában robban ki. Tehát, amikor a dolgok túl jól mennek, vagy túlhalad azon a ponton, ahol biztonságban érzitek magatokat, zaklatottá, vagy dühössé, haragossá váltok, ha így kívánjátok. Ez a harag tartja azt az elzáródást a helyén. A harag egy szélsőséges érzelem. Amikor az érzelem középpontján kívül vagy, semmi nem történik. Az érzelem, melyet megélsz egy szinte megrekedt [stagnált] formában fekszik, és saját magára alapoz. Még nem is emlékeztek, miért tettétek oda azt az elzáródást. Hiszitek, hogy méltatlanul, rosszul bántak veletek, azonban valóban rosszul bántak veletek, vagy ti engedtétek meg magatoknak, hogy méltatlanok legyenek hozzátok? Inkább valószínű, hogy ti engedtétek meg magatoknak, hogy rosszat okozzanak nektek, értve ez alatt azt, hogy jó vagy rossz nem igazán létezik. Csupán ennek érzékelése létezik a részetekről. Amikor felismeritek az egyik ilyen kiterjedt érzelmet, legyen az akár harag, vagy szelesség, illetve bármi, amit esetleg megtapasztaltatok, álljatok meg ott, ahol vagytok, menjetek le ezen érzelem alá, és nézzétek meg, mit találtok. Itt lassan felfedezitek annak a lehetőségét, hogy azt az elzáródást [blokkot] el lehet távolítani a szervezetetekből.

KÉRDÉS: Beszéltél arról, hogy ne kategorizáljuk érzelmeinket. Számomra az érzelmek osztályozása azt jelenti, hogy ráismerhetek arra, hogy érzek. Más szavakkal, régen visszautasítottam érzelmeim. Tehát, számomra érzelmeim osztályozása annak a felismerése, hogy érzek. Mit értesz az alatt, amikor azt mondod, tegyük félre a kategorizálást, és haladjunk az árral?

KIRAEL: Nos, ha azt mondtad volna: „azonosítani tudom, hogy szomorúságot érzek”, nem osztályoznád érzelmed. Amikor kategorizálsz valamit, egy helyre teszed, és megpróbálod ott tartani. Van különbség a beazonosítás és a kategorizálás között. Amikor beazonosítod, hogy szomorúan érzed magad, valószínűleg kategorizáltad a szomorúság érzelmét. Ha egyszer azonosítottad, szinte automatikusan elmozdulsz attól az érzelemtől, mert nem lesz rajta több kapaszkodó. Többé már nem osztályozott. Azáltal, hogy beazonosítottad a szomorúság ottlétét, a szándékod az, hogy elengedd, különben nem mennél oda. Amikor azt mondod: „szomorú vagyok” ez egy másik módja annak, hogy azt mondd: „azt választom, hogy szomorú vagyok, vagy azt választom, hogy éppen most szomorúságot érzek”. Azt választod, hogy megtapasztalsz egy szélsőséges érzelmet. Választhatod, hogy elengeded, vagy választhatod, hogy meggyógyítod, azonban nem tarthatod meg.

KÉRDÉS: Az érzelem hiányát egy szélsőségnek vélik, és hogyan gyógyítanák meg magukat vissza a középvonalhoz azok, akik ezekben a szélsőségekben vannak?

KIRAEL: Ha valaki úgy találja, hogy érzelemhiánya van, mérlegelje azt, hogy számos elfojtott energia csomaggal rendelkezik, melyet befedett érzelmekkel. Tehát, úgy érzitek, mintha nem lennének érzelmeitek, mivel oly nagyon lenyomtátok azokat, ha így tetszik. Az érzelemhiány esetében, közismert amit tesztek: számos sérelmet, vagy meg nem magyarázott helyzetet nyomtok el életetekben. Amikor valami életetekben tisztázatlan, ennek a csavarvonalú [spirális] mozgásába kerültök, miközben a leghalványabb elképzelésetek sincs arról, hogyan kezeljétek a helyzetet. Amikor valakit úgy találtok, hogy az úgynevezett érzelemhiánnyal bír, esetleg segíthettek neki azáltal, hogy az érzelmek felszínén található dolgok alá juttok. Nem sok köze van az érzelmekhez annak, ami az izgatottságot okozza; inkább ennek az érzelem alatt lévő szétrobbanó csomagok az okozói, valamint az igazság meglátása, mivel az igazság utatok varázslatos része. Ha egyszer meglátták az igazságot, a középvonal elérhető.

KÉRDÉS: Tehát a félelem, vagy a hajlandóság hiánya, hogy érezzük az érzelmeket, felgyülemlik, mint egy kuktafazékban, és utána, amikor elkezdjük megnyitni, a félelem lesz az, amely eláraszt érzelmekkel?

KIRAEL: Igen. Gyakran, amikor az Igazság szóra gondoltok, amely az egyik legfontosabb alapelv a Tudatos Teremtés Tíz Alapelve közül, megértitek, hogy az igazságnak összetett szintjei léteznek, számos változat saját fényében. Beszélheted az igazat anélkül, hogy az igazat szólnád. Például, valaki esetleg megkérdi tőled, vajon tetszik-e neked a blúza. A válasz lehet „igen, tetszik”, amikor a valódi igazság az, hogy nem számít, vajon tetszik-e neked, vagy sem. Az igazságok felszínén túl fekszik egy másik igazság – miszerint ez nem számít – és ezen az igazságon is túl van a tény, hogy annak a személynek, aki ezt megkérdezte, soha nem kellett volna megkérdeznie, mivel nem változtat a dolgokon. Amikor lemondasz az igazság teljességéről, egy új kalandra lépsz rá. Minden egyes alkalommal egy tudatalatti igazságot fejezel ki, vagy egy igazságot, mely nem teljes, mely egy másik követendő ösvényt nyújt számodra. Az emberek gyakran találják magukat úgy, amint az igazság egy látszólagos ösvényén lépkednek, inkább, mint az igazság igazi ösvényén. Ugyanez a dolog történik az érzelmi világban, mint ami az igazság világában. Amikor az arra való betekintésre tesztek szert, hogy elértétek érzelmeitek középpontját, ha nem vagytok hűek ehhez, ha megengeditek ennek ingadozását, és utána elindultok újra egy ösvényen, melyről úgy határoztok, hogy haladtok. Megértitek, hogy egy prófécia típusú világban, teljes célotok eljutni a jóslatok végéhez, habár a próféciáknak nincs befejezése. A prófécia a befejezés, és a következő út kezdete. Mivel csupán egy igazság létezik, az érzelemben csupán egy szint van, és ez a középvonal.

KÉRDÉS: Az a középvonal, ahol felfedezzük lényegi énünket?

KIRAEL: A lényegi én mindig a középvonali érzelemben van.

KÉRDÉS: Amely elvezet minket a hatodik érzékhez és a kilencven százalék agyhoz?

KIRAEL: Úgy, ahogy mondod.

KÉRDÉS: Valaha úgy hittem, hogy az érzelmi elzáródások alkotják meg a betegséget a testben. Részletesen kifejtenéd, hogy az érzelmekben a szélsőségek hogyan hozzák létre a betegséget a fizikai formában?

KIRAEL: Amikor szélsőséges érzelmekben vagytok, amikor érzelmeitek a negatív érzelmek tajtékjait lovagolják meg, fizikai testeteknek ezt ellensúlyoznia kell. Fel kell erősítenie magát, hogy állja azt a nyomást, amin keresztülmentek. Fordítva, amikor érzelemmentesek vagytok, ugyanezt a körülményhalmazt találjátok. Az érzelemhiány az érzelmek hatalmas elnyomásának eredménye, amely ugyanolyan elerőtlenítő a testnek. Amikor érzelmeiteket nem irányítjátok a középvonalhoz, akkor az összes többi test – a fizikai, gondolati és lelki test – a szélsőséges fénybe mozdul. Amíg az érzelmeket nem rántják a szélsőségekbe, tökéletesen rendben van, ha birtokoljátok azokat. Ez annak a tanulásának a része, hogy hol található az egyensúly. A fizikai test az utazás. Az érzelmi test a megértés. A gondolati test a helyzet „kisilabizálása”, és a lelki test annak a felismerése, hogy nem emberek vagytok. Amikor erről az álláspontról tekintetek rendszeretekre, szervezetetekre, az érzelem az egyetlen töltés, mely egy meghatározott irányba vihet el tieteket. Minden más mögötte ezt követi, és ezért kell ügyelnetek arra, hogy a középvonalban maradjatok.

KÉRDÉS: Azt mondtad, hogy a harag egy szélsőséges érzelem. Most, azt hallom, azt mondod, hogy egyetlen érzelem sem szélsőséges; inkább az érzelmi átélés foka az, ami szélsőségessé teszi. Tehát, a düh csupán egy érzelem inkább, mint egy szélsőséges érzelem, és a szélsőséges düh lenne a szélsőséges érzelem?

KIRAEL: Ha azon dolgozol magaddal, hogy ne tanulj meg egy leckét, vagy ne tegyél meg egy utat, ez a kampány egy érzelem. Ha olyan mérges leszel, hogy elkezdesz szitkozódni és káromkodni magaddal, és ráteszed ezt azokra, akik körülötted vannak, akkor egy szélsőséges dühbe jutottál. Tehát, igen, határozottan vannak fokozatok. Amíg érzelmeid nem húzódnak a szélsőségekbe, rendben van, ha birtoklod őket. Ez annak a megtanulásának része, hogy hol található az egyensúly.

KÉRDÉS: A fotonenergia mennyire hat érzelmeinkre?

KIRAEL: A Föld síkjának fotonenergiája most meghatározott hatással bír érzelmeitekre. „Meghatározás” alatt azt értem, hogy a fotonenergia hat a fejlődő lény érzelmi értékére. Jóllehet, előreláthatóság nem létezik a fotonszint és érzelmeitek között. Más szavakkal egy magas fotonszint nem szükségszerűen jelenti azt, hogy érzelmeitek magas szinten lesznek. Igazából, azok számára, akik érzelemmentesek, egy magas fotonszint jelentheti az érzelmek további csökkenését. Értitek, bármilyen fotonszint az 5, a középvonal fölött, vagy alatt biztosítja számotokra azt a képességet, hogy megélhessétek leckéteket egy másik szinten. Amikor a fotonenergia a 7 szinten van, ez azt jelenti, hogy rendelkeztek azzal a képességgel, hogy igen kényelmesen megtapasztaljatok bármit az 5 és 7 között, azonban, ha megpróbáltok eljutni a 3-hoz érzelmeitekben, akkor eltértek a középpontból, és a fotonenergia nem lesz összhangban azzal, amit megtapasztaltok. A fotonszint kalauzolhatja tapasztalásotokat, és ebben tudni fogjátok az általatok bírt terjedelmet annak érdekében, hogy működjetek abban az adott időszakban. Ha a fotonenergia magas, és tökéletes egyensúlyban, az ötös szinten működtök, nem sokba telik eljutni a kilencesre. A hajlam a felkapaszkodásra könnyebb. A fotonszint nem visz fel oda. Csupán megnyit egy helyet számotokra, hogy eljussatok oda.

KÉRDÉS: Azt hallottam tőled, hogy a Tanácsadók birodalmának energiái imádják, amikor nagyon nagyon mérgesek vagyunk, és imádják, amikor nagyon nagyon boldogok vagyunk, mert imádják az érzelmek szélsőségeit, amiket mi érzünk. Ez úgy hangzik, mintha szeretnék azt, amikor szélsőséges érzelmeket birtoklunk.

KIRAEL: Úgy gondolom, sok tanácsadó, leginkább angyal, lehet, hogy igazán boldog, amikor az érzelmek szélsőségeit élitek meg, mert tudatni akarják veletek, hogy a szélsőség ott van, és utána imádkoznak és reménykednek, hogy megtaláljátok utatokat vissza, és legtöbbetek ezt meg is találja. Remélhetőleg, nem akartok eljutni az érzelmek szélsőségeibe nagyon gyakran. A cél az, hogy egyre kevesebbszer tapasztaljátok meg a szélsőségeket addig, amíg megtaláljátok középpontotokat, és tudjátok, miért vagytok a középpontban. Az árnyoldala a szélsőségekbe való eljutásnak az, hogy leggyakrabban nem vagytok hajlandóak önmagatokra tekinteni, és ha nem látjátok meg magatokat, nem találjátok meg a középvonalat. Amikor a szélsőségekben vagytok, mi vagyunk az egyetlenek, akik rátok pillantunk. Mi nyugtalankodunk a legjobban utatokért, amikor a szélsőségekben vagytok. Mi aggódunk a legjobban, hogy nem lesztek képesek visszajutni a középjelhez.

KÉRDÉS: Van egy részlet a „Beszélgetés az Istennel”-ben, melyben Isten kijelenti, hogy az „érzelem a lélek nyelve”. Ez egy nagyon szép kifejezésmódja annak az elképzelésnek, hogy a lényegi én – az Isteni Önvaló – kommunikál az érzelmeken keresztül. Amikor érzelmi gyógyulásról beszélünk, ha igazán figyelmet fordítunk érzelmeinkre, és a felsőbb énünktől érkező útmutatásként tekintünk rájuk, nem ez lenne egy szép módja önmagunk gyógyításának azáltal, hogy csupán figyelmet fordítunk arra, hogyan érzünk azok iránt a dolgok iránt, amik életünkben előfordulnak?

KIRAEL: Megadtad a választ a kérdésedben. Azt mondtad, hogy felsőbb éned kommunikál veled érzelmeiden keresztül. Ez a fény igazsága, azonban ennek megértése a legnehezebb számodra az emberi világban. Amikor felsőbb énetek kommunikál az érzelmeken keresztül, ti hozzátok meg a döntést, hogy mit gondoltok helyesnek. Ezzel ellentétben, amikor középpontosítjátok érzelmeiteket, a felsőbb énnek közelebb kell kerülni hozzátok, megemelve a veletek való kommunikációjának szintjét. El tudjátok mozdítani felsőbb éneteket az érzelmekkel való kommunikálás formájából a szavakkal való kölcsönös egymásra hatás pontjára. Fénytevőkként, inkább a meditációt alkalmazzátok, hogy egyszerűen játszatok felsőbb énetekkel az éteri szövetben, használva a meditációt, hogy biztosan álljatok meg rezgésetekben, és utána bevonjátok felsőbb éneteket rezgésetekbe. Kommunikálhattok a rezgéssel. Amikor elérkeztek az igazi tisztasághoz, barátaim, tudni fogjátok, hogy az Istennel való beszélgetés az önmagatokkal való beszélgetés. Ez igazán egy varázslatos pillanat.

KÉRDÉS: Ez a kritikus tömegről szól. Vajon az egyéni érzelmi gyógyulásunk fényt sugároz, mint egy hegyikristály egy csermelyben, hogy hatással legyen a teljes világegyetemre?

KIRAEL: Amikor érzelmileg középpontosított vagy, azért, hogy megtapasztald érzelmeid anélkül, hogy szélsőségekbe jutnál el, megalkothatod a kritikus tömeget. Annak érdekében, hogy szert tegyél a kritikus tömegre, hogy a világegyetemen át kinyúlj, keresztül a világegyetem e részén, legalább százezer lakható bolygót érnél el, hogy eljussanak közös szeretethez / szerelemhez. A teremtő állandóan alkot bolygókat, és szüntelenül energiaformákat hoz létre a bolygókon. Ennélfogva, a kritikus tömeg lényege egy olyan dolog, amely elvész a sokféleségben, vagy a lehetőség méretében. A kritikus tömeg lehetősége a Teremtő bölcsességéhez méretezett; tehát, az energiaerő egyik rétege sem vegyíthető egy olyan igyekvő formába, mely a kritikus tömeg megalkotására irányul, ahogyan azt mondtad, e bolygóra vonatkozóan. Az én elméletem az, hogy a vágy fontosabb, mint a véghezvitel. A vágyban van a lehetőség, illetve, hogy valaki mindent megtesz, amit tud, hogy valóra váltsa azt a vágyat. Ebben az útban, minden a lehetőség gondolata és a valóság megértésének gondolata ugyanabba a körülménybe lendül.

KÉRDÉS: Jézus mester kinyilatkoztatta, hogy „Én és az Atya egyek vagyunk”. Ha mi, emberként, szándékunkon keresztül kinyilvánítjuk ezt, megtaláljuk a szerelem / szeretet középvonalát?

KIRAEL: Feltétlenül. Ez minden, amiért eljöttem ide, hogy elmondjam nektek valahogyan. Az Atya, vagy a Teremtő a Szerelem / Szeretet. Ti vagytok a szeretet / szerelem középvonala. A szerelem / szeretet az egyetlen legnagyobb hatalommal bíró szó bármely nyelvben, mivel nincs ellentéte. A Teremtésben a szerelem / szeretet volt a megértés, ami mindent életre keltett. Tehát, minden visszatér a szerelembe / szeretetbe, mert a tökéletességben minden Szerelem / Szeretet. Ez egy világmindenség, és a világmindenségen belül vannak törvények, és az egyik fő törvény a vonzás törvénye. Ha valaki ezután azt gondolja, ha a szerelem / szeretet csavarvonalban [spirálisan] mozog, más spirálok fognak csatlakozni hozzá. Mégis, a szerelem / szeretet nem lehet spirál. Jó érzések mozoghatnak csavarvonalban, azonban nem rendelkeztek szeretet / szerelem spirállal, mert a szerelemnek / szeretetnek nincsen olyan helyzete, mint minden másnak a ti Yin-Yang kettősségetekben. A Szeretet / Szerelem egyedülálló. Amikor igazán a szerelemben cselekedtek, a szerelem energiája az egyiktől a másikig halad, és a következőhöz, majd a rákövetkezőhöz, azonban nem rendelkezhet egy induló, vagy végponttal. Csupán folytatódhat.

KÉRDÉS: Az egyéni érzelmi gyógyulás hogyan sugározhat ki, hogy hasson másokra?

KIRAEL: Minden alkalommal, amikor valaki belép a gyógyulás útjára, legyen az akár fizikai, gondolati, érzelmi vagy lelki gyógyulás, egy fényforrás emlékeztet a tisztaságára, és elkezdi jobban kisugározni energiáját. Ezt a fényforrást lehet szerelemnek / szeretetnek nevezni, ha akarjátok, és ez megállíthatatlan, mivel nincs kezdete és vége, csakúgy, mint a Teremtőnek magának sincs. A legkisebb ellenállás vonalát követi. Amikor átéltél egy érzelmi gyógyulást, ez a gyógyulás megérint mindent körülötted, amíg fokozatosan elmosódik létezésedből. Amíg megtapasztalod ezt az érzelmi érzetet, körülötted mindenki fogja érezni ezt veled együtt, az általad kibocsátott energia miatt. Ráébredtél érzelmed középponti egyensúlyára.

KÉRDÉS: Megmagyaráznád az érzelmet és energiát, ahogyan a kettő összekapcsolódik?

KIRAEL: Az érzelem, emóció, e-motio, vagy energia mozgásban, amik ti vagytok. A leginkább túlsúlyban lévő egyensúlyforrásotok az, hogy ezt az életet rendbe rakjátok. A gondolati világot nagyon a Yin/Yang uralja. Sok választást a gondolati világotokban hoztok meg. A lelki világ elfogadja magának a Teremtésnek szerelmét, és a fizikai világ az eszköz, hogy az életben ezt keresztülvigyétek. Az energia-mozgásban a kiszemelt részetek, és ebben, ott, megmutathatjátok a középvonalat, melyet kutattok. Nem rendelkezhettek érzelmi mentális gondolattal. Lehet mentális gondolatotok, mely rendelkezik hozzá kapcsolt érzelmekkel. A mentális az mentális. A fizikai, fizikai. Az érzelmi, érzelmi és a lelki, lelki. Együttesen válnak teljességgé. Nem rendelkezhetsz érzelmi lelki tapasztalással, azonban lehet egy magasan lelki tapasztalásod, melyre érzelmeiden keresztül emlékezel.

KÉRDÉS: Az az egyensúly, melyről beszélsz globálisan véghezvihető nagy számú emberrel akik harcban, vagy háborúban vannak, mint például Közel-Keleten?

KIRAEL: Amit Közel-Keleten láttok, azok az érzelmek szélsőségei. Ezeket az érzelmeket megalkották minden olyan dolog okán, amit ti, az emberi világban képesek vagytok megtenni egymással. Ne nézzük az érzelmeket oly nagyon, melyeket a Közel-Keleten idéztek elő; inkább, tekintsük meg közelebbről a világ körül keltett érzelmeket. Ha a Fénytevők már oly módon tömörülnének, ahogyan egy napon összegyűlnek, egy közös [kollektív] energiát tartanának az érzelmek középsávjában. Hasznosítanák a szerelmet / szeretetet egyszerűen azáltal, hogy az érzelmek középsávját megtartják, mely igazán hatna bolygótok éteri szövetére. Amikor minden Fénytevő megtartja a középvonalat, azok, akik a szélsőségekbe futnak, úgy találnák magukat, hogy a középpont mágnesként vonzza őket vissza, és inkább nehezükre esne a szélsőségekben maradni. Ez a közös érzelmi középsáv nem fogja teljesen meggyógyítani a folyamatot, hogy így mondjam, azonban megalkotna egy helyet, ahol az emberek kutathatnák válaszaikat. Amikor ez megtörténik, ahelyett, hogy az érzelmek prédájává válnának, az emberek megtalálnák saját létezésük középvonalát azáltal, hogy megkeresik az érzelmek alatt található energia csomagokat. Nem lenne háború a Közel-Keleten, ha minden egyes ember megtalálná középvonalát. A középpontban, mindenkinek megengedik, hogy higgyen abban, amiben akar, anélkül, hogy másoknak ártana. A háborúk gyakran keletkeznek két ellentétben álló ember egyszerűségéből; ezután a kettőből négy, a négyből nyolc lesz, a nyolcból tizenhat, a tizenhatból harminckettő lesz, és így tovább. Megpróbáljuk elmozdítani a kritikus tömeget a szélsőségektől. Amíg a kritikus tömeget a szélsőségek fogják, minden Fénytevő ebbe a kritikus tömegbe kerül. Ha a Fénytevők megtalálják érzelmi állapotuk középvonalát, leleplezik az energia csomagokat, melyeket a szélsőséges érzelmek tartják a helyükön. Látni fogják, hogy a szélsőségesek visszahúzhatók a középpontba. Amikor valaki időt tölt el a középpontban, nem fog okot találni a szélsőségekre, és a fejlődés útja simább lesz.

KÉRDÉS: Értem, hogy testeink szinte olyanok, mint egy a gyógyuláshoz vezető térkép, és hogy mi hordozzuk érzelmi gyógyulásunkat testeinkben. Részleteznéd ezt, és azt a handabandát, hogy diétáznunk kell, amikor igazából ez ugye a gyógyulásról szól?

KIRAEL: Teljes mértékben. Nincs olyan dolog, mint a diéta. Hányan kezdenek súlyt szedni fel magukra, amikor korosodnak? Sosem fedeztétek ezt fel? Lényegében, amikor a menopauza után egy bizonyos kort elértek, úgy érzitek, rendben van, ha túlsúlyosak vagytok. Amikor túlsúlyossá váltok ebben a korban, az egyszerűen azt jelenti, hogy többé nem határozzátok meg, mit szeretnétek a legjobban életetekben. Elfogadtátok, hogy előttetek mindenki súlyt szedett fel magára, tehát, rendben van számotokra is ezt tenni. A világ változik. Számos szép hölgyet, sőt még urat is fogtok látni, akik diétázni kezdenek, amikor súlygyarapodást észlelnek, azonban gyakran megfontolatlan diétába kezdenek. Lényegében, megengedik, hogy a nem-középpontosított érzelmeik irányítsák diétájukat, amely azt jelenti, hogy egyszerűen a zsírszöveteket ki akarják vonni valóságukból. Más szavakkal, csupán a fizikai testtel törődnek. Míg igazából, ha elérnék az energia egyensúlyát, mind a négy testet diétára fognák. Most, a diéta nem szükségszerűen jelenti önmagatok éheztetését. Látjátok, az a tévképzetetek, hogy a diétázás azt jelenti, hogy nem ehettek ételt, vagy hogy bizonyos ételeket kell ennetek. Ezzel én nem értek egyet. Hiszem, hogy megehetitek a legzsírosabb ételeket a legtöbb kalóriával, és még mindig veszítenétek súlyotokból, ha megtalálnátok az egyensúlyt. Természetesen az egyensúly megtalálása egyszerűen azt jelenti, hogy nem fogjátok megenni a legzsírosabb ételeket a legtöbb kalóriával. Nemcsak hizlalnak a legzsírosabb ételek, hanem meg is ölnek titeket. Ha kiegyensúlyozott formában teszitek meg utatokat, ki akarjátok terjeszteni utatokat, amennyire csak tudjátok. Az út kiterjesztésével kiterjesztitek élet terveiteket, lecke terveiteket, lecsökkentve az életek számát, melyek szükségesek leckéitekhez. Amikor diétázni akartok, legyetek világosak, először is azért, hogy a legtökéletesebben éljétek meg azt a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvén keresztül. A Tíz Alapelv nélkül, rendben van a súlyvesztés esélye, azonban sovány annak az esélye, hogy távol is tartjátok az extra súlyt. Amikor diétátok alkalmazza az igazságot, bizalmat és szenvedélyt, a befejezést, kommunikációt, tisztaságot, és a meditáció négy pillérét, az alvás-állapot programozást, imádságot és mesteri befolyásolást, nemcsak lefogytok, hanem meg is tartjátok a súlyvesztést. Ha mind a négy szinten diétáztok, jelentve azt, hogy eljuttok a teljes egyensúlyhoz, méretetek nem változik, amíg „elevenek” vagytok, és bármit megehettek, amire vágytok. Vágyatok változhat esetleg, azonban bármit megehettek, amire vágytok. Ha alkalmazzátok a középvonali érzelmeket, amikor esztek, kevesebbet fogtok enni. Ha összegyűjtitek a gyönyörű zöldbabot tányérotokon, negyedekre vágjátok, és megeszitek a negyedeket külön-külön, jobban fogjátok élvezni. Amikor egészben nyelitek le, a test nem tudja használni. A test kiüríti, mert nem bontották le részekre. Mit gondoltok, miért van nyálmirigyetek? Ha a középvonal érzelmeit használjátok étketek elfogyasztásához, az első dolog, amit tesztek, hogy felveszitek a babot, és megnézitek. Megcsodáljátok színét, szerkezetét, stb. Amikor egy marhapecsenyét esztek, gyönyörű szeletekre vágjátok, mely kellemes ízű a szátokban. Amikor valamit bevontok valóságotokba az érzelmek középvonalából, legyen az akár az ételetek, vagy az út, melyen sétáltok, akár az a mód, ahogyan nézitek a televíziót, minden érzékszervetekkel figyeljetek, és az egyensúlyra való törekvés lehetőségével tapasztaljátok azokat meg. Ha egyszerűen csökkenteni, vagy növelni szeretnétek testetek méretét, az érzelmekkel kell kezdenetek. Annak az egyensúlyával kell kezdenetek, hogy szeretitek önmagatokat eléggé ahhoz, hogy bírjátok a Tíz Alapelv használatára irányuló vágyat, hogy az a beteljesedéshez vigyen el titeket.

KÉRDÉS: Kirael mester, mi az igazság a menopauzával és annak céljával kapcsolatosan? Ez jelenti az időt a nők számára, hogy érzelmileg meggyógyuljanak?

KIRAEL: A menopauza azt jelzi, az életedben egy erőteljes erőhöz érkeztél el, ahol az egyensúly többé nem egy választási lehetőség, hanem adott az egyensúly. A nők számára a menopauza évei jelentik azt az időt, amikor kiegyensúlyozottá kell válniuk. Ez a legkiegyensúlyozottabb időszak a nők számára. Ez az az időszak, amikor a nők többé nem küszködnek férfi / női jellegzetességeikkel [attribútumaikkal]. Inkább megértik, hogy a Teremtő emberi fény kifejezései. A menopauza a legremekebb időszak a nők számára, hogy belépjenek a kiegyensúlyozott világba. Minden dolog, melyet a menopauzára hárítanak – a rendellenesség, betegség, kényelmetlenség – semmi több, mint a hit egy gondolatrendszere. Tekintheted a menopauzát az általad valaha is megélt legfontosabb menstruációs ciklusnak. Ha a világ eljutna annak a tisztaságához, hogy amikor a nők elérik a menopauzát, bölcsességük tetőfokának éveiben járnak, a férfiak figyelmet fordítanának arra, amit a nőknek mondaniuk kell. Amikor egy bennszülött amerikai [indián] hölgy menstruált, berakták egy sátorba, azért, hogy senkit ne zavarjon, és utána a férfiak a sátor mögött ide-oda futkostak, és meghallgattak mindent, amit mondott. Ez volt az az időszak, melyben felemelte energiáját annak a teljességére, melyre képes volt, és még azon is túl. Most a nők arra használják menstruációs ciklusukat, hogy azt mondják: „rossz napom van”, vagy „ma utálatos leszek hozzád”. A menopauza itt, a Földön életed felfedező útja során az az időszak, amikor a legtökéletesebb tisztasághoz érkezel, amit valaha is képes voltál megélni. Ha érzelmileg nem vagy a középvonalon, a csúcsokat és völgyeket éred el, mely szokássá válik. A szokást megformálták, mert gyakran jobban biztonságban érzed magad a zűrzavarban [káoszban], mint a tisztaságban, mert lehet, hogy az egész életed a menopauza előtt zűrzavaros [kaotikus] volt. Amíg a szélsőségek ezen lehetőségeiben vagy, örömmel várd a menopauzát, úgy, mint az egyik legnagyszerűbb ajándékot, amellyel a Teremtő valaha is felruházott téged. Ez egy olyan dolog, amit örömmel kell várni.

KÉRDÉS: Ha a nők tisztában lennének vele, hogy ez az egyensúly az, melynek megtörténte szükséges, akkor a fizikai test automatikusan egy egészségesebb módozatba váltana?

KIRAEL: Először is, meg kell értened, hogy a test nagyon ritkán tesz bármit is automatikusan. A leggyakrabban a test pontosan azt teszi, amiről úgy gondolod, hogy meg kell tennie. Ennélfogva, ha azt gondolod, hogy tested lerobban, egy jó, erős esély áll fenn, hogy tested le fog robbanni. Ha a menopauzába annak a megértésével érkezel, hogy a test egy új és jobban rezgő lehetőségbe vált át, a test megkezdi felajánlani neked a jobb kiegyensúlyozó eszközöket. Ha inkább férfi voltál női utazásod során, elkezdi jobban nyújtani a nőiséget, és fordítva. A test kölcsönösen visszahat, és nem reagál. Ne menj bele a lerobbanásba. Haladj az épülésbe.

KÉRDÉS: Tehát a nők menopauzája azonos az Anyaföld Nagy Változásával?

KIRAEL: Nos, azt mondanám, hogy igen. Azonban éppen nem azonosítanám vele. A nők életük legnagyobb részében azt havonta egyszer gyakorolják, csakúgy, mint az Anyaföld. Ezt hívják újholdnak az Anyaföldnél.

ZÁRSZÓ

KIRAEL: Nem számít, hogyan tekintitek a világot, akár küzdelemként vélitek a Közel-Keleten, vagy küzdelemként a Katolikus Egyházban, illetve a lelki emberek [spiritualisták] harcának, tudnotok kell, hogy mindegyik dolog, amit ez a küzdelem elér, annak a lehetőségévé válik, ami követni fogja. Ha egyszer meghatároztátok a lehetséges, általatok vágyott végkimenetelt, utána valószínűleg csupán azt cselekeditek, ami abba az irányba visz titeket. Ebben a bizonyos pillanatban a Föld a Változás legmélyebb része felé halad, és látni fogtok egy világot, mely igazán fel akarja fedezni Teremtőjének Fényét.

Végtére is, ő még mindig lefelé halad a középpontosított emberekhez, a Föld fénylényeihez, a Teremtő részéhez, amely számára elrendeltetett, hogy felébressze önmagát annak a teljességére, hogy kicsoda, a világ változására. A Változás barátaim, elrendeltetett. Hogy vajon részt vesztek-e ebben, egyedül rajtatok áll egyénileg, azonban a sorsot nem fogják visszatartani. A sors visz el titeket az éber fényhez. Az, ahogyan oda eljuttok, és hogy milyen megtestesülést választotok, mellyel megérkeztek, kizárólag rajtatok áll. Sétálhattok a Teremtő Isten Fényében. Érezhetitek a Teremtő Szerelmét anélkül, hogy meg kellene halnotok ezért. Érezhetitek ezt a szerelmet megtestesülésetek során azáltal, hogy középpontosítjátok érzelmi világotokat és megengeditek magatoknak minden lehetőség teljességének megtapasztalását. Ti, barátaim, az emberi fény vagytok, a Teremtő Fénye, akik járják életútjukat, és utatokat a legmagasabb rezgésre csupán a lehető legkiegyensúlyozottabb alapelvek alkalmazásával vihetitek fel. Imádkozom azért, hogy egyikőtök önmagában felfedezze a Teremtő égető vágyát, hogy a Szerelem / Szeretet lehessen, és ebben a szerelemben nem találtok ellentétet.

Jó estét.


© Fred Sterling
Contact: 
Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii 
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880

2009. november 16., hétfő

Haladás az ösvényen a lélekkel



Haladás az ösvényen a lélekkel



Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével

Walking the Path with Spirit
© Fred Sterling
Contact: 
Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii 
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
www.kirael.com


Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/


KIRAEL: Ez egy csodaszép időszak ébernek lenni itt a Föld síkján. Egy bejelentéssel fogom kezdeni; remélem, és imádkozom azért, hogy mindannyian érezni tudjatok, mivel ezért vagyok itt, hogy érezzetek.
Mivel olvasod szavaim, engedd meg, hogy kinyilvánításom belépjen szívedbe, hogy átérezd, ki „VAGYOK ÉN”.

Ebben a fényben, barátaim, a mai téma „Járni a világban a lélek mellett”. Engedjétek meg, hogy először visszavigyelek titeket az időben, amikor mindnyájan a Teremtő Isten Szerelmében / Szeretetében voltatok, fény kristály testetek tisztaságában. Vártatok arra, hogy valamilyen utat találjatok Teremtőtök Erejének nagyrabecsülésére, amikor lám-lám, egy ige érkezett hozzátok, hogy meg kell születnetek a Földre. Nektek csupán elérhetővé kellett tennetek magatokat, azért, hogy megtaláljátok utatokat erre a bolygóra, melyet Földnek hívnak. Néhányatok addig keresett, amíg tudott.

Ez a fiatalember, aki már felfedezte anyukáját egy távoli földön, életre kelt, csakúgy, mint ahogy mindnyájan tettétek. Amikor a fiatalember megszületett, sokan látogatták meg őt, ajándékokat hozva, mégis életét szerény körülmények között kezdte, csakúgy, mint ti. Mindegyikőtök úgy kezdi életét, hogy függtök anyukátoktól és apukátoktól. Nem kell, hogy rendelkezz anyagiakkal, hogy elmondd az embereknek, mit akarsz, és hogyan akarod azt. Csupán megengeded magadnak, hogy légy.

Amikor ez a fiatalember, akiről én beszélek, egy kicsit idősebb lett, anyukája azt mondta neki, hogy ő egy Nagyszerű Élmény, csakúgy, ahogy reményeink szerint legtöbbeteknek mondta anyukája és apukája. Ahogy cseperedett, ez a fiatalember érezte a hívást. Szüksége volt kifejezni valamit, csakúgy, ahogy ti tettétek, amikor elértetek egy bizonyos pontot fejlődésetekben. Megkaptátok ezt a szükséget, ezt a hívást, ha így akarjátok, hogy „kinyilvánítsatok”. Ez a fiatalember, akiről beszélek, elhatározta, hogy magába mélyed. Csakúgy, ahogy ti is, áttekintette teljes tudatosságát, és ezt mondta: „Micsoda? Mit tennék, ha megtehetném? Hogyan tapasztalnám meg ezt a világot?” Azok, akik ezt olvassák, vajon nem kutatják, mit akarnak kezdeni életükkel?

Végül, leginkább olyan, amikor megszülettél, elhagytad az anyaméhet, és beléptél a világba, a fény folyamának hömpölygő energiájába, mint amikor ez a fiatalember a megkeresztelését követően távozott a vízből és rálépett a földre, és újjászületett. Felébredt. Azt mondta a világnak: „Béke van az emberi nem szívében.” Azt mondta a világnak: „A világ minden csodaszép nőjének érzelmi fényében béke van.” Most tudjátok, hogy egyetlen módon találjuk meg a békét, ha mindegyikőnk az én világomban és a tiétekben is megtalálja a békét szívében, hogy megengedje a szeretet / szerelem győzedelmeskedését.

Ez a fiatalember a Földön sétált, és nem volt temploma, zsinagógája, vagy nagy katedrálisa, mégis alighanem a világ egyik legnagyszerűbb prédikátora volt. A sivatagban állt, bárhol, ahol az emberek körülvették, és a szerelem / szeretet szavait szólta, és megmutatta az embereknek, hogyan gyógyuljanak meg. Azt mondták, hogy ez a fiatalember volt a legnagyszerűbb gyógyító, azonban tudjátok, mit gondolok, barátaim? Azt hiszem ő volt a legnagyszerűbb „osztó”, mert megosztotta azt a tudást, hogy mindenki képes gyógyítani. Megosztotta azt, hogy mindenkinek született előjoga ezen a bolygón, hogy eljusson a tudatosság bármely szintjére, amire vágyik. Ez a fiatalember lenyűgöző kifejezést tett e Föld síkján. Döntése az volt, hogy addig éljen, amíg tud, annyi szenvedéllyel, amennyivel tud, és hogy annyi embert érintsen meg, amennyit tud, hogy meggyógyítsa magát és másokat olyan jól, amilyen jól tudja. Nem kérdezte meg a Teremtőt, meddig. Csupán folytatta az előrehaladást.

Nem tudjátok, hogy mindegyikőtök ugyanebbe a fénybe halad most? Közeledtek annak a tudásába, hogy képesek vagytok változni. Figyelhettek lelketek világára és kalauzolhatnak anélkül, hogy feladnátok evolúciós utatok erejét. A legtöbb lelki ember [spiritualista] elérkezik ahhoz a valósághoz, hogy ez nem az idő hosszától függ, amit eltöltötök itt, a bolygótokon. Inkább, ez annak a tudásáról szól, hogy véghezvigyetek valamit, mire visszatértek Teremtőtökhöz.

Egy nap ez a fiatalember mindent megtett, amiért eljött, tehát hazatért a Teremtőhöz. Egy irtózatos történetet mesélnek arról, hogyan „ért véget” élete. Elmondom nektek, ha valaha is felfedeznétek halálának szépségét ezen a bolygón, és hogy talán hogyan segített még nektek is, személyesen, utána tudni fogjátok, ki ez a nagyszerű fiatalember, akiről beszélek – őt Jézus mesternek hívták – talán az egyik legjobb barátotok, aki valaha is volt. Látjátok, itt minden idejét azzal töltötte, hogy megtanulja pontosan min fogtok keresztülmenni, tudván, hogy egy nap hívni fogjátok őt, és ő válaszolni fog, és ez lesz az a nap, amikor utatok véget ér. Ó, elküldi a tanácsadókat, az angyalokkal lesz, sőt, még meg is érinti szívetek húrjait, azonban tudjátok ezt: Találkozni fogtok vele, és mellette fogtok állni, a szeretetében és fényében lesztek, amikor mindent megtettetek, amit itt akartatok, és visszatértek abba a fénybe, amit mi Teremtő Istennek hívunk. Várni fog rátok ennek a fénynek a kezdeténél, és ó, remélem, nem lesztek csalódottak, ha nem úgy fog festeni, ahogyan ideát a róla készített képeken. Sokkal csodálatosabb. A „Mona Lisa”, vagy bármely más nagyszerű műalkotás nem ragadja meg tekinteteket úgy, a fenséges Alpokra, a nagyszerű Sziklás Hegységre nem tekintetek úgy, és nem látjátok meg szépségét kifejezésükkel úgy, mint amit átéltek, amikor Jézus mesterrel találkoztok. Amikor előttetek áll, fiúk, lányok, kétségtelenül fogjátok tudni ezt, mert hosszú idő óta első alkalommal érezni fogjátok a szeretetet / szerelmet anélkül, hogy bármit is tennetek kéne. Szeretete / szerelme körülölel titeket, és nem kell semmit tennetek, csupán éreznetek kell a Nagymester szeretetét / szerelmét.

Ez minden, amire törekedtek, hogy megtegyétek utatokat hőn szeretett Teremtőnkért, tudván, hogy a fiatal Jézus mester a tanácsadó vezetője mindegyikőtöknek, beleértve Kína, Indonézia és Japán legbelsőbb részein élő embereket is, akik még sosem hallották nevét. Ismeri őket, és bizonyos szinten ők is ismerik őt. Ez többé nem róla szól. Ez rólatok és rólam szól – rólam, a lélekről, rólad, az emberi lélekről. Ez az újbóli összekapcsolódásunkról szól.

Tehát, ez az én álláspontom, barátaim, és minden szeretetem / szerelmem és fényem. Tudjátok, hogy a Teremtő Isten szépsége mindegyikőtök számára elérhetővé tett egy tanácsadót, egy angyalt, tanácsadó vezetők és angyalok csoportját, bárkit, akire szükségetek van. Ott vannak számotokra, és én itt vagyok ma, hogy emlékeztesselek titeket, hogy amíg azon tűnődtök, hol vannak ők, addig nem láthatóak. Amíg azt mondjátok: „Szeretném hallani őket; csupán képtelen vagyok rá”, nem fognak háborgatni titeket. Amíg azt mondjátok: „Nem tudom. Tudom, hogy valahol odaát vannak, azonban nem tudom hol”, látóhatáron kívül maradnak, mert azt mondjátok, hogy még mindig egy kicsit féltek rájönni arra, hogy ez a földi kaland, amelynek részesei vagytok, csupán egy része az összes lélek utazásának. Amit mondotok a lélek világának: „Egy kicsit félek; ha én meglátok, vagy meghallok egy lelket, akkor elveszítem vágyam ennek a földi életútnak a megtételére.” Emlékeztetlek titeket, barátaim, azok, akik úgy kapcsolódtak, mint a közvetítőm, még mindig ismerik annak a szépségét, ami elérhető számotokra. A lélek világa megengedi számotokra, hogy legyenek rossz és jó napjaitok, mert ez az utatok. Mégis, megtanuljátok, ha beismeritek, hogy látjátok őket, a lélek világa felbátorodik, és a rossz napok kevesebbek lesznek, a jó napok pedig nagyszerűbbek lesznek. Azt mondjátok: „nem hallom őket; viszont érzek valamit néha, Kirael mester, azonban nem hallok hangokat a fülemben.” Nem halljátok őket, mert rájöttek, hogy nem vagytok erre felkészülve. Ha készen állnátok, hallanátok, látnátok, vagy éreznétek őket. Tudnátok, hogy azok a pillanatok, amikor valamihez vonzódtok, ezek a lélekkel töltött pillanatok.

Halljátok meg szavaim, barátaim. Ha a lélekkel akartok lépkedni, ha beszélni akartok a lélekkel, hagyjátok abba, hogy azt mondjátok nekünk, képtelenek vagytok megtenni – csupán tegyétek meg. Tehát, mi a helyzet, ha egy gondolat elsuttogásával kezditek? Mi a helyzet, ha lesétáltok az élet utcáján, vagy gyalogjárdáján, és érkezik az érzés, hogy be kell néznetek azon az ablakon ott, és csupán megteszitek ezt, és a következőket mondjátok: „Nos, nem hallottam semmilyen üzenetet”? Ez ott egy rossz mozdulat volt. Amikor azt mondjátok: „nem hallottam semmilyen üzenetet. Miért nézek be ezen az ablakon? Nem láttam semmit, aminek értelme lenne számomra” utána egy kicsit csalódást okoztok tanácsadó vezetőiteknek. Látjátok, ha benéztek azon az ablakon, barátaim, valamit találnátok: egy kicsiny műalkotást az asztalon, az éjjeliszekrényen; lehet, hogy egy párna szövetét, vagy egy képet a falon, illetve lehet, hogy egy színt, amit még sosem láttatok előtte. Ünnepelni fogtok ott abban a pillanatban, amikor ezt mondjátok: „Ó, Istenem, az ablakon át, nézd azt a párnát a heverőn! Sosem láttam csíkokat pöttyökkel előtte! Mégis ott van.” Lehet, hogy láttok egy csöppnyi angyal kicsiny szobrocskáját, és ahogy bámuljátok, ezt gondoljátok: „Ó, jóságos Istenem, nem ez a legcsodásabb kicsiny szobrocska, amit valaha is láttam?” egy másik kis érzet merül fel fejetekben, ami azt mondja: „Ez én vagyok, én vagyok, így nézek ki” és – bumm! – a világ megnyílik számotokra. Látjátok barátaim, szeretteim, fényeim, amíg nem kezditek el mondani a megfelelő szóhasználatot, nem tudjuk, mit akartok. Mi csupán találgatunk, és higgyetek nekem, rendelkezünk olyan tudatossági szinttel, mint a tiétek, és ebben, valami pozitív nélkül nem mozdulunk. Tehát, próbálkozzatok apró mókázással; próbáljatok ilyen kijelentéseket tenni: „Nem fogom fel, Kirael mester. Nem értem, miről beszélsz.” Utána, ígérem nektek, nem fogtok kapni semmit. Ha ezt mondjátok „Értelek téged egy szinten, és felkutatok egy másikat”, utána meghalljuk a szavakat. Érezzük szereteted jelenlétét, és utána figyelünk, és azt gondoljuk, az idő elérkezett számunkra, hogy egy kicsit hangosabbak legyünk a füledben.

Mint ahogy a közvetítő mondja, lehet, hogy néha nem hallotok minket hangokkal, azonban egy nap, egy nap, ígérem mindegyikőtöknek, ha abbahagyjátok annak ismétlését: „Képtelen vagyok megtenni, nem tudom, hogyan kell, és nem tudom”, csakúgy, mint ahogy a közvetítő tanít titeket tanfolyamain, megismertetjük magunkat veletek.

Ha a lélekkel akartok sétálni, éljétek életeteket a lélekkel, utána legyetek ugyanezen az ösvényen a lélekkel. Azt mondom nektek éppen most, barátaim, álljatok tanácsadó vezetőitek és angyalaitok mellett. Tekintsetek rájuk. Az első dolog, amit gondoltok: „Hogyan nézzek rájuk? Nem látom őket.” Ha rájuk pillantotok, ott lesznek. Tudjátok, ők lelkek, barátaim. Nem kószálnak valahol mögöttetek. Nem lebegnek a mennyezeteteknél. Egy másik dimenzióban élnek. Amikor azt mondod: „Pontosan belenézek lelkeim szemébe” éppen előttetek lesznek, és abban a pillanatban, amikor ezt mondjátok, ott lesznek, és visszatekintenek rátok. Hányan meditáltatok, amikor hirtelen egy szempárt láttatok, amint titeket néz? Ez volt a dimenziók váltása, és láttátok tanácsadóitokat, akik rátok tekintettek. Amikor ezt mondjátok: „Betekintek saját útmutatóim valóságának szív-fényébe” – bumm! – mi pontosan ott vagyunk, és figyelünk titeket, hallgatjuk következő gondolatotokat. Bármi is legyen a következő gondolat, ez a mi útmutatásunk, és ha azt mondjátok: „nem látlak titeket, azonban beszélni akarok veletek”, ez pontosan mindaz, amit igazán tudnunk kell. Igazából nem álltok készen, hogy beszéljetek velünk. Inkább, ezeket a szavakat mondjátok: „Látásom napról napra tisztul. Minden nap tisztábbá válok, amíg el nem jön az a nap, amikor teljesen láthatlak titeket. Most, szeretnék feltenni nektek egy kérdést. Jézus mester, lennél oly kedves segíteni nekem megérteni, miért nem akarok felkelni reggel, és elmenni a templomba? Jézus mester, látod, neked nem volt templomod.” Jézus mester alkalmazni fogja az egyik küldöttjét, hogy elmondja nektek: „Ó, a templom biztosít számotokra egy helyet, hogy Egyként összegyűljetek, és megalkossátok a szeretet /szerelem mesteri befolyását.” Ó, számos dolog van még, amit elmondana nektek, de ne veszítsétek el a lényeget. Ismételjétek „képtelen vagyok” és ígérem nektek, képtelenek lesztek. Kezdjétek el mondani „ÉN VAGYOK” és ígérem nektek, „ÉN VAGYOK”.

Szívem energiájának mélységeiből mondom ezt nektek, és ez minden, amit szívem energiájában birtoklok. Szívem a Teremtő Isten frissessége, tisztasága, és részecskéje, mely olyan varázslatos módon alakul, hogy rendelkezem egy felajánlható élettel; felajánlom életem itt nektek. Hangom hangzatán belül mindegyikőtök számára, felajánlom nektek életem, ibolyaszínű lángom lényegét. Ti, akik ismeritek nevem, tudjátok, eljöttem szívetekbe a fény részecskékre bomlásán keresztül, és sosem szomorodom el, barátaim. Nem vagyok szomorú, amikor azt mondjátok „Nem értem.” Nem szomorodom el cseppet sem. Jóllehet, csakúgy, mint minden angyalotok és tanácsadótok, nem mozdulhatok, amíg egy icipicit nem juttok túl a kételkedés pontján.

Itt vagyok, hogy elmondjak nektek valamit, és ha semmi mást nem hallotok meg, ami elhagyja közvetítőm ajkát, halljátok meg ezt. Ha van egy nagyszerű vágyatok, és az „ÉN VAGYOK” pontjáról vagytok képesek érkezni, bármilyen szót választotok – értékes, megértő, szeretetteljes – eljuttok arra a helyre és időre, amikor soha többé nem kértek semmit. Meg fogjátok alkotni azokat. Nem kell megkérnetek engem, vagy Jézus mestert, vagy a Teremtő Istent. Nem kell kérnetek. Tudatnotok kell velünk, mik vagytok, miből teremtetett az „ÉN VAGYOK”. Utána bármit választhattok, amit akartok. Azok, akik egy új állást keresnek, azok, akik egy új lakhelyet keresnek, nem kell megkérniük minket. Mondjátok el nekünk kik vagytok, és mi az, amit láttok. Mondjátok el nekünk a vágyott végeredményt, és elindítunk titeket az ösvényen. Figyeljetek, és veletek fogunk lépkedni. Tanácsadó vezetőitek, angyalaitok, Istennőitek nem hagyják, hogy egyedül sétáljatok, barátaim. Nem másért vannak itt, mint hogy szolgáljanak titeket utatokon, mert utatok egyben az ő útjuk is. Minden számottevő lépést, amit megtesztek, ők is megteszik. Úgy hiszitek, nem akarnak segíteni nektek? Elmondom nektek, és emberi kifejezést fogok használni: „Sokszor láttam tanácsadót sírni, ahogy állt földi lénye mellett. A tanácsadó vezetők látják, min megy keresztül az a lény, és tudják, hogy részetekről a leghalványabb szeretet „oldalba bökéssel” kinyílnának, és mindent megtennének, hogy kalauzoljanak titeket.

Ha igazán látnátok El Lopez, a médiumom zenetanárának kezét, látnátok, hogy a fénnyel táncolnak, és minden ujját egy nagyon különleges angyal emeli meg, és helyezi le, aki mindig vele utazik. Igen, ez az angyal nagyon népszerű, azonban nem fogom megnevezni. Nem fontos. El Lopez tudni fogja mikor áll készen ezt megtudni. „El”-nek fogjuk hívni. Van másik neve, értem. Neve George, az egyik legszebb létező név, apukájának neve után, úgy gondolom. A lényeg, amit megpróbálok megragadni az, hogy amikor felvette az „El” nevet, ez volt az első lépés, amikor azt mondta „ÉN új VAGYOK, és ÉN VAGYOK az, aki a lélekkel lépked.”

Elmondom nektek, barátaim, ma átadtam nektek a nagyszabású sikereitekhez a kulcsot. Ha sosem halljátok szavaim közvetítőmtől, vagy tőlem újra, és ha ezzel az egy lényeggel éltek, hívnátok engem a mennyekben minden nap, mondván „Ó, Kirael mester tanácsadó, te vagy a legremekebb dolog.” Ez a tanácsadó lét glóriája. Itt vagyunk veletek. Veletek lépkedünk. Soha, soha nem hagyjuk abba, hogy veletek lépkedjünk. Szeretünk titeket, és vigyázunk rátok.

[A „Walking the Path with Spirit” című kétórás hangfelvétel megrendelhető a www.kirael.com oldalon angolul.]


© Fred Sterling
Contact: 
Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii 
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880


Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

Ki van hatalmon valójában?



A titkos kormányt feloszlatják:
Ki van hatalmon valójában?




Kirael mester Fred Sterling közvetítésével


Secret Government is Dispelled:
Who is Really in Control?
2000.
© Fred Sterling
Contact: 
Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii 
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
www.kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/
NYITÓBESZÉD

Jó estét. Amit veletek ma megosztok, lehet, hogy veszélyes a hitrendszeretek számára, mivel a világ hatalmas mesteri befolyásolásáról fogunk beszélni. Világotok teljes egésze gondolati folyamataitok gyűjteménye. Akik a legtisztábban gondolkodnak, a legnagyobb őszinteséggel és állhatatossággal, azok, akik irányítják a bolygóhoz tartozó hitrendszereteket és intézményeiteket, úgymint a kormányokat, egyházakat, iskolákat.

Szó szerint, az elmúlt 500, vagy 600 évben azt tanították nektek, ne tegyétek meg azt, amiről ma fogunk beszélni. Azok, akik felhatalmazták magukat, hogy irányítsák világotokat, ezt teszik a mesteri irányítás tudományán keresztül. Sokan láttak neki ennek, annak a tudása nélkül, hogyan is működik ez. Egyszerűen elkezdtek gondolkozni úgy, mint a gondolatok. Ahogy ez az energia-összeállítás összegyűjtötte erőit, és azok, akik nem rendelkeztek azon szándékkal, hogy bárminek a részei legyenek, automatikusan részeivé váltak a gondolatrendszernek. Ezen a folyamaton keresztül alkották meg a bolygóhoz tartozó [planetáris] mesteri irányítást, lefektetve annak az alapjait, hogyan szemléljétek a világegyetemet, és hogyan a Föld síkját. Például, arra vezettek titeket, hogy ez a világ az öt érzékszerv összetettsége, amikor igazából, ez minden, de nem az igazság. Nemcsak, hogy ott van a hatodik érzék, de az elmúlt 100 évben ténylegesen van a hetedik érzék, mely hozzáférhetővé vált számotokra.

Arra emlékeztetlek titeket, hogy résztvevői vagytok egy nagyszabású mesteri irányításnak, egy mesteri befolyásolásnak, ami azt mondja nektek, hogy korlátozottak vagytok, és szinte semmi teendő a végeredménnyel, és hogy áldozatává kell esnetek az öregedésnek, a szegénységnek, és az elmagányosodásnak. Azt mondom nektek most, hogy mindezen korlátok csupán akkor létezhetnek, ha megadjátok nekik az erőt, hogy létezzenek, mivel ti a Teremtő fényrészecskéi vagytok. Igazán, ebben a hatalomban, erőben, ti vagytok a Teremtő Fény, és ennélfogva, nem irányíthatnak [kontrollálhatnak] titeket, kivéve, ha hajlandóak vagytok ezt megengedni.

Vannak, akik homlokegyenest ellenkeznek ezzel a világméretű mesteri irányítással. Őket hívják Fénytevőknek. A Fénytevők percről percre úgy találják, hogy többé nem akarnak részt venni ebben a bolygóhoz tartozó mesteri irányításban, ebben a „túlmesterkedésben”. Mégis, azok, akik itt most összegyűltek, és azok, akik ezt olvassák figyeljetek, mert mindegyikőtök néha áldozatául esik a mesteri irányításnak. Valamikor ma, sőt, még az elmúlt pár percben is lehetséges, hogy megadtátok magatokat a mesteri befolyásolásnak.

Az egyik ilyen befolyásolás az idő. Mindannyian tudjuk, hogy az idő egy káprázat [illúzió]. A mesteri befolyás által számotokra meghonosított dolog az öregedés folyamatának megmutatkozása, hogy okotok legyen rosszul érezni magatokat, és hogy normális dolog legyen testeteket elhasználódni hagyni. Ez az irányítás mesteri befolyása. Ez a „túlmesterkedés”. Valószínűleg hallottatok a „titkos kormány” kifejezéséről. Ez hidegrázást okoz gerincetekben? Nektek, Fénytevőknek, kétlem, hogy ezt okozná, azonban vannak olyanok, akiket teljesen elragadnak ezek a szavak. Emlékeztetlek titeket, hogy a titkos kormány semmi más, mint egy mesteri befolyás, mely körülveszi bolygótokat. Nincs egyetlen személy sem, sem kormányzó testület, ami ezt irányítja. Ez bolygótok közös [kollektív] tudata. Ez ti vagytok.

KÉRDÉS: Kirael mester, azt mondod, hogy mi vagyunk a titkos kormány?

KIRAEL: Össze fogom zavarni megannyi régi hitrendszereteket, mielőtt ezt kiveséznénk. Az úgynevezett „titkos kormány” egy mesteri befolyásolás, barátaim. Néhányatok rossznak, gonosznak vélte, azonban a tudatosságunk szintjéről, mi nem „gonosznak”, hanem „ego”-nak tartjuk, mivel mindenkinek az egoja vesz részt ennek a mesteri befolyásolásnak a végrehajtásában. Az ego tartja őket távol saját valóságuktól. Minden alkalommal, amikor megadjátok magatokat ennek az álomnak, bolygótok ezen káprázatának, minden alkalommal, amikor félelmetekben, vagy dühötökben kitörtök, vagy a negativitásban reagáltok, ti váltok a mesteri befolyásolássá. A Fénytevők, egyre kevésbé válnak áldozatává annak a dolognak, amit titkos kormánynak hívnak, mivel leálltak azzal, hogy a Teremtőt valami távoli lényként szemléljék, aki az égben él. Elkezdték a Teremtőt saját fényük lényegeként [esszenciájaként] látni, és így elkezdték fénnyel telíteni magukat és felébredni saját álmukból.

KÉRDÉS: Pár szóban adnál tanácsot a világ Fénytevőinek?

KIRAEL: A túlmesterkedés már érzi a recsegést-ropogást önmagában, és kívülről is, a Fénytevők által, akik többé nem hajlandóak részt venni benne. Fenn akarja tartani irányítását, azonban csupán arra az esetre, ha ezt nem tudja megtenni, fényforrás-lehetőség [alternatíva] után kutat – keresi a módját, hogy a Fénytevők része lehessen. Tehát soraitokban figyeljétek azokat, akik azt vallják magukról, hogy Fénytevők, azonban az ösvény mindkét oldalán járnak. Részei a régi energiának, ami elkezdett recsegni, ropogni, és gyengülni körülöttetek. Amíg ez a helyzet, a Váltás teljes erővel halad tovább. Az az erő, amiről beszélek, a felébredt tudatosság ereje. Akik kedvüket lelik ebben az új tudatosságban azok, akik többé nem esnek áldozatául a „sötét végítéletnek”, és akik felismerik saját lényük fényességét, azok fognak küzdeni azokkal, akik nem akarnak a fényben munkálkodni. Ne küzdjetek velük erővel, mivel így tartják fenn irányításukat. Közületek azok, akik még mindig a haragot és az erőt használják eredményeik véghezviteléhez, a túlmesterkedés áldozatául estek, ami az emberiséget a megosztásban tartja, elválasztva nemcsak egymástól, hanem a Teremtő Fénytől is. A tompított energiák most céltalanul kószálnak saját tompa fényükben, a hatalomhoz vezető saját ösvényüket kutatva. Azonban már látják saját világukat összeomlani. Miért hiszitek, hogy szavainkra oly nagyon kezdenek odafigyelni a Föld síkján? Ezek nem az én szavaim. Ezek felsőbb énjeitek, és az angyalaitok, tanácsadó vezetőitek kollektív tudatának szavai, akik a fénybe vezetnek titeket. Nem gátolnak titeket; semmi nem lassíthat le titeket, míg felsőbb tudatotok kilencven százaléknyi fényében maradtok. [Lásd: Kirael: A Teremtés Mátrix II. – 91-93. oldalt a 90/10 tudatosság magyarázatára]

KÉRDÉS: Tudnál számunkra egy példát nyújtani arról, hogyan működik a mesteri befolyásolás? Hogyan használhatjuk a „túlmesterkedés” meghiúsítására?

KIRAEL: A mesteri irányítás egy rezgési gondolatminta felhalmozása, amely összekapcsolódik egymással rezgésként, míg saját magára nem kezd összpontosítani a megnyilvánulásban. Például, ha egy csoport Fénytevő összegyűlik a fényben, hogy mesterien befolyásoljon egy végkimenetelt, gondolatmintáik közösen lépnek be az éteri szövetbe. Ott csatlakoztatja magát más hasonló gondolat részecskéhez, és az egyik kapcsolódik a másikhoz, és utána ismét egy másikhoz, átkutatva a teljes világegyetemet, hogy megtalálja a megfelelő valóság összpontosítást. Kiterjeszti magát újra és újra, amíg az időben egy hellyé nem válik, ezt beleírva az éteri szövetbe. Utána megtalálja saját útját a kilencven százalék tudatosságba, kutatva a kaput, portált a tíz százalékhoz, a harmadik dimenziós tudatossághoz, ahol végül megnyilvánul. A végeredmény az egyén „csatornájának” tisztaságától és szűrőinek sűrűségétől függ. Ez a mesteri befolyásolás elgondolása önmagában előidéz egy pusztulást a túlmesterkedésben, ami, mivel természetében az egohoz kötött, képtelen lesz ellenállni a fénynek, amely felé közeledik. Meg fog dőlni, és a Fénytevők, a metafizikusok, a lelki emberek [spiritualisták] lesznek azok, akik kiterjesztik ezt az éteri fényt, ami földi síkotokat körülveszi a legfelemelkedettebb valószínű lehetőségekben [potenciálokban].

KÉRDÉS: Mi a helyzet az alvás-állapot programozásával? Ez hogyan működik az éteri szövetben?

KIRAEL: Amikor az alvás-állapot programozást alkalmazzátok, valójában elkezditek levenni a szűrőiteket valóságotokról. Látjátok, hogy rendelkeztek egy összekapcsolt állapottal, egy rácsozattal, ha így akarjátok, az éteri energiák egymásba fonódásával, amihez mindnyájan kapcsolódtok. Folyamatosan utaztok ebben az éteri fényben. Éteri szövetnek hívják, és igenis elérhető. Amikor teljesen komolyan veszitek az alvás-állapot programozást, látjátok, hogy átutazhatjátok az utakat, a szövevényes hálózat végtelen lehetőségeit, ami Földeteket övezi. Elkülditek energiáitokat ebbe a csodaszép gondolatminta hálózatba, és igen hasonlatosan ahhoz, ahogyan itt a hanglokátort használják a Föld síkján, gondolatenergiáitok felkutatják azokat az embereket, akiket el akartok érni, amíg elég erőt nem gyűjtötök össze, hogy megtaláljátok utatokat valóságukban, először a kilencven százalék tudatosságukon keresztül, és utána a tízszázaléknyi elméjük kapuin, portáljaikon át.

KÉRDÉS: Amikor gyakoroljuk a mesteri befolyásolást, és alvás-állapot programozást valakivel, zaklatjuk ezt a személyt, vagy megsértjük terét? Szükségünk van Isten engedélyére?

KIRAEL: Alvás-állapot programozásotokat próbára teszik az éteri szövetben: az vajon fény, vagy sem. Ha valamilyen önző modorban küldték, nagyon nehezen fog boldogulni az éteri fényben. Nem számít, hogy a személy az alvás-állapot programozást megelőzően mennyi erőt fektet bele, az egyén felsőbb énje képes lesz megfejteni, mi következik belőle. Titeket, Fénytevőként, külső erők fognak támadni, amelyek lehet, nem a fényből valóak. Felsőbb énjeitek automatikusan felfogják az éteri energia belevonását [implikációját] és eltérítik ezen energiákat egy más helyre.

KÉRDÉS: Tegyük fel, hogy az alvás-állapot programot minden érintett legfelemelkedettebb javára hívták segítségül, azonban az alvás-állapot megpróbál kapcsolatba lépni valakivel, aki nem érdekelt. A szándék, lehet, hogy a szereteten alapul, azonban a valóság az, hogy ez egyoldalú.

KIRAEL: Akkor ez nem volt a fény. Először is, a „legfelemelkedettebb jó” nem létezik. Az vagy fény, vagy nem. Abban a pillanatban, ha van egy leghalványabb szürke terület, te sem vesztegetnéd az időd, mert még a legsötétebb energiaminta felsőbb énje is mindig védelmező módban van, védelmez a fényben.

KÉRDÉS: A szabad akaratra és a mesteri irányítás folyamatára vonatkozóan, mennyi áll irányításunk alatt, és mennyi nem. Tudjuk mesterien befolyásolni, hogy például nyerjünk a lottón, vagy ez egy esély, illetve eleve elrendelt dolog [predesztináció]?

KIRAEL: Minden irányításotok alatt áll. Amit fel kell ismerned, hogy ami a lottót illeti, a felsőbb éned tudni fogja, vajon ez egy olyan dolog, amire fel vagy készülve, hogy dolgozz vele, vagy sem. Ha az életed kutatása az, hogy dollármilliókat nyerj a lottón, valószínű, hogy megnyered, azonban az igazság az, hogy közismerten az „alsóbbrendű lelkek” nyerik meg. Ha rápillantasz arra a rombolásra, amit a dollármilliók idéznek elő egy emberi lény számára, elkezded megérteni, hogy nem túl sok magasabb lélek akar ott lenni. Az „eleve elrendelés” [predesztináció] egyszerűen a gondolat tudatosság megnyilvánulását jelenti. Az eleve elrendelést az „elrendelő” irányítja. Teljesen te irányítasz, és minden teljesen tökéletes, amikor megtörténik.

KÉRDÉS: Mi a helyzet a paranccsal: ne az én akaratom, hanem „legyen meg a te akaratod” - Isten akarata?

KIRAEL: Igen, teljesen igaz. Azonban emlékezz, te vagy Isten.

KÉRDÉS: Azt jelenti, hogy Isten akarata az én akaratom?

KIRAEL: Igen, amikor a Miatyánk azt mondja „legyen meg a te akaratod” ez a te akaratod.

KÉRDÉS: Lehetséges, hogy egy személy mesteri befolyásolása, amely más embereket is bevon, megalkot egy csoportot, akik nincsenek jelen, azonban egy személytől ered?

KIRAEL: Kétségtelenül lehetséges, de ha egyetlen személy teremt, ez az eredmények többféleségéhez vezet, azt jelentve, hogy nem érsz el egyetlen pontra „kiélezettséget”, amit máskülönben lehet, hogy elérnél. Lényegében, amikor megalkotsz egy mesteri befolyásolást, amely egy elmebeli gondolaton alapul, amit mi tízszázaléknyi elmének hívunk. Amikor közösen összegyűltök, ketten, vagy többen, tisztaságotok egy szigorúbb helyre érkezik, az egyén elméjének kalandozásai nélkül.

KÉRDÉS: Úgy tűnik, hogy nem számít, mennyi pénzem van a bankban, mindig „hiány módozatban” vagyok. Hogyan irányítsam magam mesterien a gazdagságom természetes állapotába?

KIRAEL: Csupán egy pár milliárd ember teszi fel ezt a kérdést manapság. Fel kell ismerned, hogy gondolati folyamatod a tízszázaléknyi út öleli fel. Megtanultad azt tettetni, hogy te vagy a tíz százalék, hogy te ember vagy. Utána mindannak az áldozatául esel, amit a túlmesterkedés helyezett le számodra. Oly módon állt össze, hogy mindannyian úgy érezzétek, mintha hiányt szenvednétek, nem számít, mit birtokoltok, mert utána küszködtök a tíz százalékban, és nem töltötök el időt a kilencven százalékban. Ennélfogva irányíthatókká váltok. Hajlandónak kell lennetek azon túljutni, amiről azt hiszitek, hogy tudjátok, mert ha ezt gondoljátok, a tíz százalékban vagytok. Ha képesek vagytok tudni is azt, ez a kilencven százalékban van. Az egyik legnehezebb feladat tudni, hogy a legvadabb álmaitokat is túlszárnyalóan vagytok gazdagok, és hogy a gazdagság nemcsak egy tudatállapot, és hogy a pénz egy tízszázaléknyi valóság összpontosítása [fókusza], melyet a túlmesterkedés alkalmaz, az emberi világ felett gyakorolt irányítás fenntartására. A pénz kezdete óta irányítanak titeket a pénzen keresztül. Ilyen a fátylaitok sűrűsége.

KÉRDÉS: Tisztának tűnik számomra, hogy a mesteri befolyásolás és teremtés teljes folyamata annak a menete, hogy tudjuk, mi vagyunk Isten, és mi vagyunk a Teremtő. Mégis, a mesteri befolyásolásban való munkában úgy találom, hogy úgy tűnik, sokan nem rendelkeznek ezzel a tisztasággal teremtő szándékukban. Például, ebben a szobában mindenki tudja, hogy mi vagyunk Isten, mégis nem vagyunk képesek azonnal teremteni. Úgy tűnik, hogy egy dolog azt mondani, mi vagyunk Isten, és észben tudni, hogy Istennel együtt teremtők vagyunk, és egy teljesen más dolog ezt megélni.

KIRAEL: Ez a szerepe a fátylaknak, melyekkel beleegyezésetek szerint eljöttetek ide. Ez a szerepe az egonak, melyet felsőbb énetek adott nektek ajándékba, hogy megtehessétek utatokat ebben a harmadik dimenzióban, a rendelkezésetekre álló minden folyamat teljes megértéséhez. Ezen az úton, ti mind a megvilágosodás különböző szintjein vagytok. Mesterek és avatárok igenis tudnak azonnal manifesztálni. Biztosíthatlak titeket, ahogy növekedtek a lélekben, az idő a szándék és a teremtés között egyre rövidebbé válik. Sokszor mondtam nektek, hogy a negyedik dimenziós valóságra való Váltást megelőzően, gondolataitok igenis azonnal fognak megmutatkozni [manifesztálódni]. Mindeközben, a legfelemelkedettebb fényben létezik, hogy folytassátok megvilágosodásotok ösvényét, és hogy egyszerűen „járjátok életutatokat”. Szedjétek össze bátorságotokat, barátaim, minden a tökéletességben van.

ZÁRSZÓ

Barátaim, meg kell teremtenetek saját fény tudatosság mesteri irányításotokat. Meg kell teremtenetek egy mesteri befolyást, amely közvetlenül kapcsolódik a Teremtő fényéhez, mivel szépségetekben felerősítitek a Teremtő fényét, és megemelitek a bolygó rezgését. Álmaitok egy közösebb, kollektívabb tudatba érkezik majd el. Vágyaitok elkezdődnek beteljesülni szinte döbbenetes gyorsasággal. Megláttok olyan helyzeteket, melyekről csupán álmodtatok a múltban. Csodálatos dolgok, és nagyszerű gyógyulások fognak megtörténni. Ezt mondjátok: „Kirael mester, akkor a világ miért van ilyen felfordultságban?” Emlékezzetek barátaim, parányiak vagytok az előttetek lévő túlmesterkedéshez képest. Mégis, ez a mesteri irányítás a Teremtő fényével áll szemben. A tiétek az arra való emlékezés, hogy a Teremtő fényei vagytok. Isten mesteri befolyásolása egyszerű; Isten törvényei egyszerűek. Szeress! Ha a szerelemben / szeretetben van, tegyétek; ha nem a szerelemben / szeretetben van, ne tegyétek. A csatornák nyitva állnak, a fény ragyog, és a világ a Fénytevőké. Ez csupán idő kérdése. A világ Fénytevői egy új megértéshez közelegnek. Ez többé nem egy szép otthon, vagy csodás autó felkutatásáról szól – nem arról, amit nem tudtok birtokolni; arról szól, amit kétségtelenül tudtok. Ez arról szól, hogy egy csodaszép otthont keressetek önmagatokon belül, egy fényt, ami átváltoztat titeket. Az általatok mindig üldözött pénz most hamarosan a tudás gazdagságává válik. Annak a tudatosságává válik, hogy elkölthetsz bármit, amit akarsz, mivel az mindig pótolható a fényben. Barátaim, minden, amit kutattok, már a tiétek. Ezzel távozom.
Jó estét.



© Fred Sterling
Contact: 
Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii 

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

2009. november 9., hétfő

„Csatornázás”: A felsőbb én szerepe


„Csatornázás”:
A felsőbb én szerepe





Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével

Channeling: The Role of the Higher Self
2009. október 09. – webes verzió
© 2009 Fred Sterling
Contact:  Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
www.Kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

KIRAEL: A mai téma a felsőbb én szerepe az [ismeretek] csatornázásában. Ti mindannyian „csatornák” vagytok a tudatosság bizonyos szintjén, és a leginkább valószínűsíthető energia, melyet csatornáztok, a felsőbb énetek, mivel ez van a legközelebb testetekhez. Megkülönböztetem felsőbb éneteket alacsonyabb énetektől, vagy „földhözkötött” énetektől, amely csupán képzeletetek egy elképzelése, egy káprázat [illúzió], melyet ebben a dimenzióban játszotok.

LEGYETEK AZ IGAZSÁGBAN

A felsőbb énetek az, akik igazán vagytok. Ti csupán tettetitek, hogy harmadik dimenziós lények vagytok, mert meg akarjátok tapasztalni mindennek a „yin-yang”-ját – hátul, elöl, fel, le, benn és kinn – mindent, amelyet elszenvedtek, hogy megtegyétek ezen utatokat. Felsőbb éneteknek nincs fogalma a yin/yang útjáról, és nem akar ezen a színtéren játszani. Bár tudja, mit teszel itt, és milyen leckéket akarsz teljesíteni, és felajánlja útmutatásait e területeken.

A legtöbbször, amikor elmétekben párbeszéd folyik, valószínűleg felsőbb énetekkel beszéltek. Ahhoz, hogy jobban összpontosított társalgást folytassatok felsőbb énetekkel, tegyétek meg azt az ötperces meditációt, melyről a médiumom fog beszélni máskor. Ebben a meditációban áthaladtok a fátylakon, ki a világűrbe, ahol más bolygók, rendszerek, vagy dimenziók lényeit látjátok. A meditáció után „automatikusan leírjátok” mindazt, ami felmerül számotokra. Végül, felsőbb énetek jön át, és leírjátok azt, amit mond.

Az igazságban kell lennetek a felsőbb énetekkel való kommunikáláshoz. Ha megkérdezitek felsőbb éneteket arról, hogyan szerezzetek pénzt, lehet, megkérdi tőletek: „Miért nem szerzel egy állást, és dolgozol azért, hogy fizetésemelést kapj?” Nem akarjátok ezt hallani, mert nem akartok megdolgozni a pénzetekért. Inkább szeretnétek elmenni Las Vegas-ba, és megnyerni azt. Ha azt mondjátok felsőbb éneteknek: „Elmegyek Las Vegas-ba, hogy játsszak”, ezt feleli: „Menj, és játssz, engem nem érdekel. Nem is akarok erről hallani” vagy lehet, azt feleli: „azt akarom, hogy nyerj Vegas-ban”, és elmentek Vegas-ba, minden pénzeteket elköltitek, és pénztelenül jöttök haza. Más szavakkal, amikor felsőbb éneteknek feltesztek egy kérdést, tudjátok a választ, vagy nem vonjátok be a magasabb igazságot, és lekapcsol. Felsőbb énetek arról akar beszélni, amit nem tudtok. Tehát, amikor a felsőbb éneteknek feltesztek egy kérdést, és azt válaszolja: „Másik napon, másik időben. Most elfoglalt vagyok” tudni fogjátok, hogy már tudjátok a választ kérdésetekre.

Gyakoroljátok a felemelkedettebb énetekkel való munkát. Képesek lesztek hozzáférni olyan ismeretekhez, melyek másképpen nem érhetőek el számotokra. Megtudhatjátok, mi valójában a pénz, hogyan szerezzetek belőle többet, és hogyan dolgozzatok vele. Ily módon, több pénzetek lesz, mint amiről valószínűleg álmodtatok. Amikor igazán ismeritek a pénzt, fel lesztek készülve annak megszerzésére, akár munkán keresztül, akár más módokon.

FELSŐBB ÉNETEK ÉS ÉLETUTATOK

A felsőbb én választja meg, miről akar beszélni. Ezt mondjátok: „Nos, akkor, a felsőbb én mire való számunkra?” Rendelkeztek felsőbb énnel, hogy segítséget nyújtson utatok megtétele során az igazság legfelemelkedettebb fényében. Felsőbb énetek okosabb nálatok, és csupán az igazságot ismeri, ami ebben az esetben a szeretet / szerelem. Okot kell adnotok a felsőbb éneteknek, hogy beszéljen veletek. Ha okot adtok felsőbb éneteknek, hogy saját érdekében cselekedjen, hathatós válaszokat kaptok. El fogtok jutni a velejéhez annak, amiről utatok szól.

Mindenkinek van megtenni való életútja az élet minden területén ebben a dimenzióban. Egyik utatok az, hogy megbízzatok felsőbb énetekben. Felsőbb énetek betakar titeket, mint egy takaró, és mindent tud, amire szükségetek van utatoknak a legfelemelkedettebb fényben való megtételére. Tudja, miről szól életutatok. Legyen meg a bátorságotok megnyílni és beszélni felsőbb énetekkel. Kérdezzétek egy helyzetről, hallgassátok meg igazságát, akarat nélküli [automatikus] írással írjátok le, és tegyétek meg az öt, vagy ötven útját. [1]

Felsőbb énetek nem fogja számotokra megtenni életutatokat, viszont kalauzolni fog titeket utatokon. Legtöbbetek nem akar hallani arról, hogy van megtennivaló út, mert nem akartok dolgozni. Nos, mit gondoltok, mit kerestek itt? Minden egyes napnak minden percében dolgoztok. Azt mondjátok: „Nos, mi a helyzet, amikor alszunk, Kirael mester?” Nos, akkor is dolgoztok, mert nem kell aludnotok. A harmadik dimenziós testeteknek van szüksége alvásra. Dolgoztok utatokon alvás-állapototokban is.

Közvetítsétek felsőbb éneteket, felemelkedettebb lényeteket. Kezdetnek ez egy jó energia. Tudni fogjátok, mikor hallotok felsőbb énetektől valamit, mert egy „távoli” érzés fog eltölteni titeket, és azon fogtok tűnődni: „Miről beszél valójában? Ennek semmi értelme nincs számomra.” Tegyétek meg az öt, vagy ötven [útját] és jöjjetek rá, miről beszél. Tegyetek meg mindent, amit meg kell tenni ahhoz, hogy utatokat véghezvigyétek.

Miután megtanultátok a felsőbb énetekkel való hatékony kommunikációt, folytathatjátok angyalaitok, tanácsadó vezetőitek, sőt még a bálnák [üzeneteinek] csatornázásával. Oly sok energia vesz körül titeket más birodalmakból. Amikor megnyíltok a közvetítésre, nyitottak lesztek az igazságra, és ezek az energiák várnak meghívásotokra, hogy felfogadjátok őket.

A FÉLELEMBŐL A SZERETETBE / SZERELEMBE

KÉRDÉS: Részletesen kifejtenéd a félelemből a szerelembe / szeretetbe vezető utat?

KIRAEL: Az út a félelemből a szerelembe / szeretetbe bármelyik út legfontosabb része, melyet itt tesztek a tudatosság e síkján. Amikor anyukád méhében voltál, átélted a szeretetet / szerelemet és minden tökéletes volt. Minden percet, a nap minden pillanatát imádtad, azonban volt ez a terved [programod], vagy [élet] utad, amit játszanod kellett ebben a dimenzióban. Tehát, az első és legnagyszerűbb félelem-tapasztalásod az volt, amikor keresztülhaladtál anyukád szülőcsatornáján, először vettél levegőt, és megkezdted utad emberi lényként. Ettől a ponttól teszed utad a félelemből a szerelembe / szeretetbe.

Bal agyadban éled meg a félelmet, amely emlékszik mindenre a múltból, és ezt vetíti ki a jövőre. Lehetsz két, vagy akár kétszáz éves, valóságodban mindent a bal agyon keresztül látsz és tapasztalsz meg. Amikor felötlik benned egy ötlet, hogy megtégy valamit, elmész a bal agyba, és leellenőrzöd. A bal agy lehet, hogy ezt mondja: „Ne tedd meg ezt, az isten szerelmére, ne, ne tedd meg.” Ezután, elmegy a jövőbe, és kitalál egy történetet, hiszen a jövő ténylegesen nem létezik.

Használd meditációidat, hogy kitaláld, mit akarsz, és hogyan akarod azt elérni. Amikor csupán egyetlen napos voltál, meditáltál. Igen, meditáltál, amikor csecsemő voltál. Ezért alszanak a kisgyermekek olyan sokat. Az alvás egy biztonságos helyet nyújt számukra a meditációhoz. Egész nap alszanak, mert értik a meditáció útját. Kétnaposan kérdezted: „Miért tettem ezt magammal?” Felsőbb éned biztosította számodra a választ. Lehet, hogy ezt mondta: „Eljöttél ide, mert sosem jöttél rá, hogyan tégy bármit is a pénzzel. Tehát küszködni forsz addig, amíg küszködni akarsz.” Kétnaposan hallod ezeket a dolgokat a felsőbb énedtől, és ezt kérded: „Küszködnöm kell a pénzzel?” „Igen. Küszködnöd kell a pénzzel.” Így, utána, eléred a negyven éves kort, és még mindig próbálod kitalálni mi az utad a pénzzel. Lehet, hogy jócskán ötvenes éveidben jársz, mielőtt megérted a pénzt, és meg fogod addigra tanulni, hogy a titok az útban volt, az „öt, vagy ötven”-ben. Mindig az [élet]út a fókusz.

Ahogy egyre idősebb leszel, egyre több félelmet élsz át, és elfelejted, hogyan meditálj. Nem kell megtanulni, hogyan kell meditálni. Már tudod, hogyan meditálj. Csupán emlékezned kell, hogyan tedd. Tehát gyakorold a meditálást, és végül meditálni fogsz minden alkalmas időben. Meditációd alkalmával megkapsz egy választ, és utána meg kell tenned utad. Az út mindig a félelemből a szeretetbe / szerelembe való elmozdulásról szól, és ha egyszer elérted a szerelmet / szeretetet, megtalálod az igazságot, mert a szerelem / szeretet az igazság, és az igazság a szeretet / szerelem.

Amikor többé nem éled meg a félelmet, nem „vonod be” senkitől többé. Ha valaki a hátad mögül előjön, és azt mondja: „Hú”, megfordulsz, és szemtől szemben ezzel a személlyel ezt mondod: „Nem veszek át több „hú”-t. Az igazságban vagyok.” Szívedből fogsz élni, és tudni fogod, hogy semmi nincs odakinn, ami ártani tudna neked. A szeretetben / szerelemben leszel. Ez az út.

A KÖZVETÍTÉS ÚTJA

KÉRDÉS: Mi az igazság legmagasabb szintje, amit egy közvetítőnek megadnak?

KIRAEL: Az igazságnak, vagy tudatosságnak hét szintje, rétege van, mely mindenben létezik ebben a dimenzióban, és mindennek van négy szintje. Ezen szintek mindegyikében az igazságnak / tudatnak hét szintje létezik. Tehát, hétszer néggyel, vagy huszonnyolccal van dolgotok. Kettő meg nyolc az tíz, ami egy az én lemuriai számmisztikámban, ami az Isten Fény, az igazság legmagasabb szintje. Például, a lelki [spirituális] alkímiában a „mesteriségnek” négy szintje van: fekete, fehér, vörös és arany. Ezen színek szintjeinek mindegyikében a színeknek hét másik szintje van, mindegyik különböző igazságot, vagy eltérő tudatosságot képvisel.

A csatornázott üzenetek közvetítésére vonatkozóan, amikor eléred az igazság azon szintjét, melyet én közvetítőségnek [„médiumságnak”] hívok, ez a harmadik dimenziós utazás semmivé lesz, és közvetítői részed túlszárnyalja azt, amit az emberi tested megért. Ezen a szinten mind a négy testtel dolgod van, és e négy test mindegyikében megtapasztalod az igazság hét szintjét. Újra, hétszer négy huszonnyolc, amely az Isten Fény. Az ismeretek [információ] legfelemelkedettebb szintjét fogod áthozni.

KÉRDÉS: Honnan fogom tudni, hogy a kapott ismeret a felsőbb énemtől származik?

KIRAEL: Tanuld meg elkülöníteni a harmadik dimenziós részed a felsőbb énedtől. A harmadik dimenziós részed csupán a teret foglalja el itt. A felsőbb én temérdek angyallal, Elven-nel, tanácsadóval, oltalmazóval érkezik, mindannyian különböző valóságok részei. Amikor először „csatornázol”, valószínűleg felsőbb éneddel veszed fel a kapcsolatot, mert ahogy korábban mondtam, ő van a legközelebb testedhez. Felsőbb éned ott van, hogy a tőle telhető legjobban védelmezze emberi éned. Ha tisztában vagy azzal, mikor felelős a felsőbb éned, és a helyes kérdést teszed fel neki, megkapod a helyes választ. Ha egy olyan észrevételt kapsz, mint „Miért zargatsz engem ilyen dologgal? Menj, tedd meg utad.” – tudni fogod, hogy mindig is rendelkeztél a válasszal.

A felsőbb én csupán azt akarja megválaszolni, amire nem emlékszel, vagy nem érted. Tehát, ha megkapod a választ, amit nem értesz, az valószínűleg felsőbb énedtől ered. Ne vedd semmibe a választ, csupán azért, mert nem érted. Inkább, tedd meg az „öt, vagy ötven”-et, és jöjj rá, mit jelent a válasz. Sok mindent nem tudsz. Nem tudod, mi a különbség a szeretet / szerelem és félelem között, azonban tudod, hogy képes vagy megtanulni a különbséget azáltal, hogy a felsőbb éneddel beszélsz.

KÉRDÉS: Ismertetnéd, hogyan bízzunk abban, hogy a felsőbb énnel kommunikálunk a „csatornázás” ezen útján?

KIRAEL: Hogyan tanuld meg, hogyan bízz abban, hogy ő a felsőbb én? Fontos tudni, mikor jó az értesülés. Tehát, légy tudatában annak, hogy a bal agy nem érintett a felsőbb én útjában. Tudni fogod, hogy az nem a felsőbb én, ha sokat hallasz életed történetéről, és a jövő lehetőségeiről, illetve, ha az energia egy történetet talál ki számodra. Ebben az esetben a bal agyad lesz az, és az egod, aki hazugságokat mesél neked.

A felsőbb én a jobb agyaddal, vagy agyad jobb féltekéjével áll kapcsolatban. Tudni fogod, mikor léptél be a jobb agyba, mert egy kicsit bizsergető érzésed lesz mellkasodban, vagy libabőrös leszel. Ha érzed azt a kicsiny fényszikrát, ami felsőbb éned, az áthozott ismeretanyag [információ] a szívedből fog érkezni, a szerelem / szeretet zöld fényéből. Ez azt jelenti, hogy túlszárnyaltad azt, amit tudsz, és túljutottál a harmadik dimenziós folyamatodon, és oly nagyon büszke leszel magadra. Ez az érzés az igazságod, mely lényed felszínén jelenik meg. Bízz benne. Jobb agyad sokkal intelligensebb, mint bal agyad. Jobb agyad mindent tud. Néhányan azt mondják, hogy ez egy „la-la blabla”, vagy őrültség, mert azt akarja tőled, hogy a vízen járj, vagy repülj. Ez nem őrültség. Jobb agyad tudja, hogy tudsz repülni, és a vízen sétálni.

Tudatosan gyakorold a bal agyból a jobb agyba való eljutást. Tudatosan mondd, mert lelki szemeddel láthatod az ismeret átvitelét. Az agy rendelkezik egy pályával, ösvénnyel le, a középpontba, elkülönítve a bal és jobb féltekét, és láthatod az ismeretek átvitelét ezen a pályán, a bal oldalról a jobb oldalra.

Bízz a felsőbb énben azáltal, hogy tudomással bírsz felőle. Utána sürgesd, hogy lépjen be utadba. Gyakorold ezt most. Ossz meg egy gondolatot velem. Tartsd meg bal agyadban, csupán egy pillanatra, és utána lásd áthelyezését a jobb agyba. Ha valami bizonytalanságot érzel, ez azért van, mert a jobb agy nem rendelkezik a kalkuláció képességével, amivel a bal agy bír. A jobb agy nem egy harmadik dimenziós „feldolgozó” [processzor]. Negyedik dimenziós szinten, és azon túl dolgozik.

Tehát, átviszel ismeretet, és felismered azt az utat, amit akarsz, mert jól fogod érezni magad. Melegség érzése és egy „átölelő” érzés tölt el, és a következő gondolat, amely felötlik bal agyadban ez lesz: „Rendben, most már egy „csatorna” vagy. Csatornázd ezt, csatornázd ezt most” és csatornázni fogod jobb agyadba. Az első dolog, amit hallasz: „Mit művelsz? Menj vissza a bal agyba. Nem tudom, mit keresel itt velem.” Ez lesz a felsőbb éned, aki beszél hozzád. Engedd meg felsőbb énednek, hogy tudja, tudatosan vagy ott. Utána tedd fel kérdésed, és légy tudatában a válasszal, amikor érkezik. A bal agy összekapcsolása a jobb agyhoz utad nagyobb része, mert meg kell tanulnod dolgozni a bal aggyal, míg a jobb agyadban tartózkodsz. Valószínűleg le akarod írni azt, amit hallasz az első pár alkalommal, mert máskülönben túl hathatós lesz számodra arra visszaemlékezni.

FELEMELKEDETTEBB ENERGIÁK ÉS A „MÉDIUMSÁG”

KÉRDÉS: Oldalnyi ismereteket látok szemeim előtt legördülni minden reggel felébredésemkor. Amikor az ilyen típusú ismeretanyagok túlterhelnek, hogyan dolgozzam fel a tudásanyagot teljesen, vagy meg kéne bíznom abban, hogy felsőbb énem továbbítja az ismeretanyagot a megfelelő időben?

KIRAEL: Amikor belépsz a jobb agyba, hogy beszélj a felsőbb énnel, a felsőbb én olyannyira fellelkesül, hogy hallgatsz rá, hogy lehet, több ismeretet küld, mint amit kezelni tudsz. A felsőbb én egy zseni; ő a zseni a jobb agyadban. Ha az ismeret túl gyorsan érkezik számodra, vagy ha nem érted, és elveszettnek érzed magad, mindig megkérheted felsőbb éned, hogy egy kicsit fogjon vissza [a lendületből]. Egyszerűen mondd: „Meg kell értenem, amit mondasz. Egy kicsit menjünk vissza.” Felsőbb éned átveszi újra, amíg az értesülés olyan szinten nincs, amit meg tudsz érteni. A felsőbb éned lelassít annyira, amennyire szükséged van erre, még annyira is, ami majdnem a harmadik dimenzió, ha ott kell lenned.

Felsőbb éned gyakran beszél hozzád, viszont, mivel a bal agyadban vagy, általában nem figyelsz. Felsőbb éned meg fogja kérdezni: „Miért nem hallgatsz rám?” Ha gyakorlod az ismeretanyag átvitelét a bal agyféltekéből a jobb agyféltekébe, felsőbb éned hirtelen látni fogja az energia átvitelét, és „csatlakozik a partihoz” – hogy így mondjam.

KÉRDÉS: Más energiák is rendelkezésemre állnak a felsőbb énemen kívül, hogy most közvetítsem őket?

KIRAEL: Már tudod a választ, mert feltetted ezt a kérdést. Bírsz egy pár csodaszép hetes és hatos szintű angyallal, és egy nyolcas szintű angyallal. A nyolcas szintű angyal egy kerub, egy királyi hatalommal bíró angyal. Az angyalok mind körülötted vannak. Két dolgot mond nekem: Először is, te egy angyal vagy. Angyal vagy már nagyon régóta, azonban eljöttél e Föld síkjára, hogy olyan dolgokat fedezz fel, mint a kapcsolatok és a pénz, és minden más mókás dolog, amit ideát átélsz.

Minden agyal körülötted beszélni akar veled.

Kérd meg felsőbb éned, hogy segítsen neked kapcsolatba lépni angyalaiddal, és bizonyosodj meg arról, miszerint pontosan meghatároztad, hogy egyszerre csupán egy angyallal akarsz beszélni. Akarat nélküli [automatikus] írással kell leírnod, amit hallasz. A te esetedben, angyalaid meg fogják kérdezni, miért nem teszel több dolgot a közvetítés irányában. Mivel egy arkangyal, aki veled van, kiválasztott téged, hogy te legyél a médiuma. Te voltál ez az arkangyal előtte. Ő egyike a nagyoknak, és női minőségű. Nem mondhatom el neked ki ő, mert neked kell erre magadnak rájönnöd. El akar jönni erre az útra, és beszélni akar e földi dimenzió embereinek a Változásról. Ez az arkangyal annyit tud a Változásról, mint én, és az sok. Az emberek éhezik ezt az ismeretanyagot, és te meg tudod adni nekik. Hamarosan eljutsz a negyedik fénybe, ahol vezető szerepet veszel magadra. Az ismeretanyag, amit ettől az arkangyaltól kapsz előnyös lesz számodra.

KÉRDÉS: Mi a legjobb módja számomra, hogy a közvetítőséget [médiumságot] elérjem?

KIRAEL: Már médium vagy, azonban nem ebben az életidőben. Más életekben közvetítő [médium] voltál. Mindig is közvetítő voltál, és itt az idő újra ráébredni erre az energiára. Ha ezt nem teszed meg, amikor a „háromnapos sötétség” [2] elérkezik számodra, úgy haladsz át a váltáson, hogy azon fogsz tűnődni, mi történt, és hozzávetőleg három, vagy négy évet töltesz el az új változó energiában, megpróbálva közvetői mivoltodat a megfelelő kerékvágásba terelni.

Kezdd el most azáltal, hogy keresztülmész a „csatornázás” folyamatán. Az igazság bizonyos elemeivel rendelkezel a szervezetedben most. Ez egy nagyon erős igazság, azonban hébe-hóba látunk téged valami olyasmit tenni, amiről tudod, hogy nem helyes. Tisztítsd ezt ki, és készülj fel erre az utazásra. Kezdheted a felsőbb éned [üzeneteinek] csatornázásával ebbe a dimenzióba, és utána mozdulj tovább a közvetítőségbe. Az ezt megelőző életidőd alatt közvetítő voltál, és a következő életed során is közvetítő [médium] leszel. Ha most rátérsz a közvetítőség útjára, ha a Nagy Váltás előtt valóban médiumként ébredsz fel, tökéletes lesz. Miért vársz? Most tedd meg.

KÉRDÉS: Hozzávetőleg hat hónapja, amíg aludtam, testem hirtelen erősen elkezdett rázkódni, és felébredtem. A rázkódás abbamaradt, és pár perccel később újra elkezdődött. Fényt tudnál deríteni arra, mi lehetett ez?

KIRAEL: Hat hónappal ezelőtt képes voltál látni magad, és megragadtál azon a rezgésen, mintán. A fizikai rázkódás, amit éreztél, valójában szétválásod volt, és hogy kijutottál a testi folyamatból. Más szavakkal tested rázkódott, mert testeden kívül voltál, miközben megpróbáltad meglátni emberi önvalód és Isteni fényed egyszerre. Érzékeid tisztában voltak azzal, amit tettél. A következő alkalommal, amikor elhagyod tested, pillants vissza rá, és utána, amikor visszatérsz hozzá, tekintsd meg azt, amit szemléltél testeden kívül. Felsőbb énedet fogod szemlélni. Ez minden, aminek valaha is részese akartál lenni.

FELKÉSZÜLÉS A VÁLTÁSRA

KÉRDÉS: Mi a gazdagság [bőség] és hogyan illeszkedik az üzenetek csatornázásához?

KIRAEL: A gazdagság az igazság. Ahhoz, hogy szert tégy a gazdagság bármely típusára, szándékoznod kell az igazságban maradni. Valaki éppen most mondta: „Nem költhetem el a gazdagságot, Kirael mester.” Igen, megteheted. Természeténél fogva gazdagok vagytok, és használhatjátok ezt a sajátosságot, hogy megszerezzetek bármit, ami szükséges, beleértve a pénzt is.

Közvetítőként [médiumként], vagy „csatornaként” [3], gazdagságod azon hajlandóságodon nyugszik, hogy tehetséged felajánld „Mi az Emberek” számára. Ne azért a pénzért csatornázz, amit az hozni képes számodra. Tedd azért, mert bírsz valamivel, amit megosztasz az emberekkel, lehet, hogy egy igazsággal, mely felemeli útjukat. Az emberek a keserves munkával megszerzett pénzükből adnak, mert megosztottad velük az igazságot. A pénz abbéli hajlandóságodból áramlik, hogy megosztod tehetséged.

KÉRDÉS: Milyen szerepet játszik a pénz a tudományos felfedezésekben? Mi a legjobb módja a tudományos ismeretek összegyűjtésének a változó energiában?

KIRAEL: Tudósként, rendelkezned kell pénzzel, hogy fenntartsd utad. Bár energiád gyújtópontja az út lelki [spirituális] alkímia oldalán jobb szolgálatot tesz. A lelki alkímia magával vonja a még több fény bevitelét utadba, és hogy megtedd az „öt, vagy ötven”-et, ahogy a félelemből elmozdulsz a szerelembe / szeretetbe. A Váltásban a tudósok tudományos felfedezések megtételén fognak dolgozni, mert az emberiség javát akarják szolgálni, és nem azért, mert dollármilliókat akarnak keresni. Mondjuk, a foton-energiával dolgozol, hogy kiváltsd a benzint az autókban. Lehet, hogy ezt gondolod: „Rendben, ha be tudom teljesíteni ezt az utat, rendelkezni fogok a benzin helyettesítésével, amit eladhatok mindenkinek. A világ minden pénzét megkeresem.” Ez valószínűleg az első dolog, amire valójában ráébredsz. Légy tudatos, hová összpontosítasz. A tudományban gyújtópontodnak azon kellene lenni, amire szükséged van tudni, hogy emberi lény társaid életét jobbá tedd. Ez magában a gazdagság. A pénzügyi gazdagság, ami egy új felfedezésből ered, csupán a cukormáz a tortán.

Honnan kapod meg az általad kutatott ismeretet? Nyisd meg szerelmed / szereteted, és lépj be a meditáció útjára. Ha tudományos ismeretet akarsz a Változáshoz, ki kell jutnod ebből a tartományból, birodalomból, ebből a harmadik dimenzióból, hogy elérd tanácsadásod. Ez a dimenzió kész. A lezáráshoz közeledik. Hamarosan beléptek a negyedik fénybe, azonban addig, használnotok kell meditációtokat, a „csatornázó”, vagy közvetítői szakértelmeteket, készségeteket, hogy megbízható ismereteket szerezzetek utatokról. Amikor kapcsolatba lépsz tanácsadóiddal, alkalmazhatod az automatikus írást, csatornázást, vagy közvetítést.

Hány ember meditál minden nap, kétszer, vagy háromszor naponta? Nem sokan. Bármit is szeretnél megvalósítani, a meditáció az egyik módja utad igaz gyújtópontjának [fókuszának] megtalálásához. Amikor eléred felsőbb éned a meditáción keresztül, el tudja mondani neked, mit kell tenned. Ezután, meg kell bíznod felsőbb énedben, és meg kell tenned utad. Tudod a választ, mielőtt feltennéd kérdésed. Jóllehet, néha ki kell jutnod ebből a testből, hogy megkapd a választ. Ekkor kérd felsőbb éned tanácsát, iránymutatását.

Nem vagy a felsőbb éneddel való kommunikációra korlátozva. Csupán ez a legkönnyebben elérhető energia, mivel ő van a legközelebb testedhez. Beszélhetsz az angyalokkal, tanácsadó vezetőkkel, vagy oltalmazókkal. Mondd el nekik, mit akarsz megtenni, és miért. Ha a tanácsért irányuló indítékaid a legfelemelkedettebb fényből valóak, eljönnek, hogy dolgozzanak veled azonnal, és betáplálják beléd az ismeretet, mindig egyszerre egy keveset. Oly erős leszel, minden válaszoddal rendelkezni fogsz.

KÉRDÉS: Ha mindenki „csatorna” lenne, ki figyelne oda?

KIRAEL: Ha mindenki „csatorna”, vagy közvetítő [médium] lenne, senki nem figyelne, mert mindenki tudna mindent, mielőtt kimondanák. Ti sem lennétek a harmadik dimenzióban. Visszatérnétek a Teremtő Isten világába, valami más tennivalóra várva. Ebben a dimenzióban, bizonyos emberek sosem lesznek hajlandóak [ismeretet] csatornázni, azonban ahhoz elég tudatosak lesznek, hogy megértsék, te egy „csatorna” vagy. Amíg néhány ember kevésbé értesült, azonban hajlandó tanulni, meghallgatják a „csatornázást”.

Van fizikai testetek ebben a dimenzióban, és ezek a testek a tudatosság egy bizonyos szintjén vannak. „Csatornaként”, vagy médiumként, elmehetsz az ötödik, hatodik, hetedik dimenzióba, és azon is túl. Ha kimész, és megkérdezel egy átlagembert, mi a „csatorna”, nem fogja tudni. Az a személy, lehet, még azt is fogja gondolni, hogy egy televízió csatornáról beszélsz. A legtöbb ember azt fogja csupán mondani: „Miről beszélsz? Elment az eszed?” Ők még mindig meglehetősen jól el vannak fátyolozva. Ti kevésbé vagytok elfátyolozva, tehát beszélhetek nektek erről.

Fontos, hogy a csatornák és médiumok elérjék e világ fiatal lelkeit. Láttok fiatal lelkeket a hírekben, lopnak, csalnak, embereket ölnek. A fiatal lelkek nem tudják, hogyan jussanak át félelmeiken, amelyek jelenleg gerjesztik ezt az utat. Az ismeretanyag, melyet a csatornázáson és a közvetítésen keresztül meg tudtok osztani, segíteni fogja a fiatal lelkeket, hogy túljussanak félelmeiken.

ZÁRSZÓ

Ha csatornázni akartok, jussatok ki ebből az útból a fénybe felettetek. Az általatok keresett ismeret [információ] gondolati rendszereitekben lesz. Jussatok el Felsőbb énetekhez, tegyetek fel neki egy kérdést, akit ez fellelkesít. El fogja mondani nektek mindazt, amiről életutatok szól.

Emlékezzetek: ebben a dimenzióban az igazságnak hét rétege létezik. Ez azt jelenti, hogy ennek a megörökített összejövetelnek hét rétege van. Legyetek csatornák, közvetítők [médiumok], és bírjatok tudomással az igazság mind a hét rétegéről. Segíthettek e világ átalakításában azokkal az ismeretekkel, mely rendelkezésetekre áll „csatornaként”, vagy közvetítőként [médiumként]. Gyakoroljátok a meditációt, és tegyétek meg az öt, vagy ötven [útját]. Hamarosan azon az utatokon fogtok járni, hogy társalogtok felsőbb énetekkel, és onnan bárhová eljuthattok.

[1] Az öt, vagy ötven Kirael mester mondása: „Tegyétek meg utatokat, nem számít, mennyi időt vesz igénybe.”
[2] Kirael mester az idő azon pontjára hivatkozik, amikor a Föld a fotonövbe lép be. A fényrészecskék olyannyira összetömörültek lesznek, hogy sötétnek tűnnek majd.
[3] Kirael mester különbséget tesz a „csatorna” és a közvetítő [médium] között. Azt mondja, hogy a „csatornák” tudatos átjárók azon energiák számára, melyeket áthoznak. Másrészről a közvetítők [médiumok] félreteszik tudatukat, és megengedik egy léleknek a fizikai test használatát, hogy kommunikáljanak az emberi világgal.







© 2009 Fred Sterling
Contact:  Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101
Honolulu, Hawaii
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa