2009. március 9., hétfő

A Változás gyermekei




A Változás gyermekei



Kirael mester, Kahu Fred Sterling közvetítésével

Children of the Shift
© 2008 Fred Sterling
http://www.kirael.com/
Lightways@Kirael.com
Contact:
Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii 96819, USA
Tel: + 808 952-0880
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/





KIRAEL: Ma a Nagy Változás bűbájos gyerekeiről fogok beszélni, néhányukat indigóként, szivárvány és kristály gyermekekként ismerik. Ezeket a címkéket az emberi fény adta ezeknek a gyerekeknek. Én egyszerűen a Változás gyermekeiként, vagy a fény gyermekeiként szeretek rájuk gondolni. Habár néhányuk egy kicsit korábban született, mint 1982., a legtöbbjük 1982 és 1984 között született, és most a húszas éveik közepén, vagy végén járnak. Éppen most diplomáznak, vagy már lediplomáztak, és sokan közülük nem tudják, mit kezdjenek életükkel. Filozófiájuk az, hogy élvezzék az életet ebben a dimenzióban, annyira, amennyire csak lehetséges, amíg készen nem állnak, hogy a Változás érdekében fellépjenek.

Azok a gyerekek, akik a kilencvenes évek végén, vagy utána születtek, már más úttal és életfilozófiával rendelkeznek. Tudják, hogyan tegyék meg a Változás útját, és már most készen állnak, hogy ezt megtegyék. Azt akarják, hogy meghallgassák őket, és bárkihez beszélnek, aki meghallgatja őket. Amikor belépünk a Változás fénnyel telített idejébe, már teljesen készen lesznek.

Többet tudnék mesélni a Változás gyermekeiről, de inkább válaszolok a kérdéseitekre, minthogy nyitó beszédem megtöltsem ezekkel az információkkal, mert amit el kell mondanom ezekről a fiatal emberekről, benne lesznek azokban a válaszokban, amiket kérdéseitekre felelek majd.

KÉRDEZŐ: Mi a különbség az indigó, szivárvány és kristály gyerekek között?

KIRAEL: Röviden és általánosságban fogok beszélni ezekről a kategóriákról. Ezek a gyerekek új és szokatlan pszichológiai sajátosságok [attribútumok] sorát mutatják, olyan viselkedési mintákat felfedve, amelyeket ezidáig nem dokumentáltak. Mindhárom gyermek kategóriába tartozók érzékenyek, de különbségek léteznek.

Az indigó gyerekek harcos lelkek, vagy a fény harcosai. A kollektív céljuk az, hogy megváltoztassák azokat a régi rendszereket, melyek már nem szolgálnak minket. Itt vannak, hogy megtisztítsanak az akadályoktól és a régi korlátoktól. Ezeknek a gyerekeknek érkezése a nyolcvanas évek elejétől közepéig tartott.

Ezzel ellentétben, a kristály gyerekek beáramlása a kilencvenes évek végén és 2000-ben történt. Ezek a gyerekek korukhoz képest bölcsek, gondoskodók, megbocsátók, boldogok, békeszeretők és empatikusak. Ezek a kristály gyerekek már most készen állnak, hogy megtegyék a Változás útját.

A szivárvány gyerekek most születnek, és azért vannak itt, hogy az emberiséget szolgálják azáltal, hogy gyógyító energiákat hoznak, ami a terjedelmes szív csakrájukból árad ki. Nyílt szívűek, őszinték, feltétel nélkül szeretnek és szeretetteljesek, és újak a tudatosság ezen síkján.

Csupán akkor tudjuk általánosságban felbecsülni az időkereteit annak, hogy mikor kezdtek ezek a gyerekek lejönni a földi síkra, amikor ezen gyerekek többsége már megszületett. Több mint valószínű, hogy nemcsak indigó gyerekeket, hanem néhány kristály gyereket is találtok majd, akik most 25-30 évesek. Az időkeretek dátumai akkor konkretizálódnak, amikor energiájuk elkezd megsokszorozódni.

KÉRDEZŐ: Évekkel ezelőtt említetted, hogy ahhoz, hogy átjussunk a Változáson, agyunknak 35 -55 százalék kapacitással kell működnie. Milyen az agykapacitásuk a Változás gyermekeinek?

KIRAEL: Ha fiaitok és lányaitok 25-27 évesek, akkor az agykapacitásuk csupán 20-25 százalékát érték el. Habár ők hosszú ideje felettetek állnak az agykapacitásban, most ébrednek rá, hogy mit keresnek itt.

Legutóbbi [USA-ban történt] választásotok volt a bizonyíték, hogy a Változás energiáinak fiatal felnőttei kezdenek ráébredni arra, hogy megtegyék útjukat. Nagy számban szavaztak ezen a választáson, mert változást akartak, és arra a jelöltre szavaztak, akinek volt szív-energiája. Nem a jelölt szavaira összpontosítottak, hanem a szavak mögötti energiákra. Nem akartak hallani negativitást, és az a jelölt nyerte ezt a választást, aki a legkevesebb negativitással dolgozott. Barack Obama egy fény, aki rendelkezik a szív-energia adományával, és agykapacitásának 42 százalékát használja. Ez több, minthogy intelligens legyen, inkább szeretetteljessé teszi őt, és a Változás gyermekei, akik elég idősek voltak, hogy szavazzanak, felismerték ezt.

Bármelyik gyerek, aki 2000-ben, vagy 2000 körül jött el erre az útra, hogy úgy mondjam, teljesen fel van szerelve. A három új csakra már aktív bennük, és vannak extra DNS szálaik is. Agykapacitásuk 20-25 százalék körüli születésükkor, mert energia-mintáik az omni-agyat átszövik.[1] Ezért unatkoznak olyan emberekkel, akik agyuk 10 százalékát használják. [2] Elképzelheted, milyen frusztráló lehet számukra, hogy olyan tanáraik vannak, akik most 35-40 évesek, és agykapacitásuk 12-14 százalékával működnek. Ezek a fiatal gyerekek a tanáraiknál magasabb szinten működnek. Tulajdonképpen, felettük, körülöttük és rajtuk keresztül működnek.

A tanárok fejleszthetik az omni-agyukat, de el kell hagyniuk eddigi gyakorlatukat, és rá kell nézniük arra a kisgyermekre, aki nem válaszol, és segíteni kell neki válaszolni. Ha rátérnek erre az útra, a gyerekek válaszolni fognak. Mondjuk, van egy tanár, aki az agykapacitásának 15 százalékával dolgozik, és egy 4 éves gyereket tanít, aki 25-35 százalék agykapacitással működik. A tanárnak eléggé nyitottnak kell lennie ahhoz, hogy ezt mondja a gyereknek „Megpróbálok veled együtt dolgozni. Egy kicsit edzem az agyam, mert szeretném, ha éreznéd a szeretetem.” Amikor a tanár a szívéből tanít a gyerek szintjén, a gyerek ezt fogja mondani: „Ó, ezt meg tudom tenni.” Ezek a gyerekek tudatában vannak teljességüknek, és a tanár dolga az, hogy ő is tisztában legyen ezzel.

Azok az újszülöttek, akik most születnek, 28 százalék agykapacitással rendelkeznek, és 2 éves korukra 36-37 százalék lesz ez az arány.

KÉRDEZŐ: Hogyan fognak ráébredni az idősebb Változás-gyerekek élet-tervükre és milyen szerepet játszik majd az Istennői Fény az ébredésükben?

KIRAEL: A Változás gyerekei, akik most 24 évesek, vagy idősebbek, különleges élettervvel jöttek el erre az útra. Nincsenek tisztában életük tervével, mert mostanáig nem kommunikáltak vezetőikkel, akik csak most jöttek el hozzájuk, és vették fel velük a kapcsolatot.

Ha vezetsz az úton, és látsz egy húszas éveiben járó embert a melletted lévő autóban, ahogy éppen beszél – konkrétan senkihez – akkor ő valószínűleg egy fiatal Változás energia, és higgy nekem, van valaki más is az autóban. Ezek a fiatal emberek lesznek a közvetítők és médiumok, de nem azok, akik nagy hallgatóközönség előtt tűnnek majd fel. Inkább ezek a fiatal emberek feljegyzik a saját közvetített üzeneteiket a saját céljaikhoz. Ezeknek a fiatal felnőtteknek az útja a felsőbb énükkel való kommunikációra összpontosul, annak érdekében, hogy saját fényüket kibontakoztassák.

Az Istennői Fények ezen a síkon kinyitják a kapukat ezen fiatal emberek számára. Amikor ti, Istennőkként, ezeknek a fiatal felnőttek környezetében vagytok, ne viselkedjetek úgy, mintha különlegesek lennének. Csupán beszéljetek hozzájuk, úgy, mint bárki máshoz, és utána térjetek rá a Változás témájára. Nagyon figyeljetek válaszaikra. Tudatosságuk napról napra magasabb.

Egy másik adalékként szolgál a következő dolog is, hogy úgy mondjam. Amikor repülő szereplőket látnak videojátékokban, vagy televízióban, valami olyasmit látnak, amiért eljöttek ide, hogy lássák. Igen, azért jöttek ide, hogy lássanak titeket repülni.

KÉRDEZŐ: Van tanácsod a Változás-energia fiatal felnőtteinek karrierjével és taníttatásával kapcsolatosan?

KIRAEL: Habár a fiatal felnőtt Változás energiáiról kérdeztél, akik főiskolán, egyetemen vannak, vagy éppen diplomáznak, beleértem azokat is, akik általános iskolában, vagy középiskolában, gimnáziumban vannak. Ne kérdezd tőlük, mik akarnak lenni, mikor felnőnek, vagy lediplomáznak. Már felnőttek, és egy mélyebb szinten tudják, mit akarnak. Egyszerűen csak nem tudják elmondani nektek, mert még teljesen nem jöttek rá. Adjatok nekik egy kis időt.

Ezek a gyerekek a „Mi az Emberek” jövője. Eljönnek erre az útra, és megváltoztatják a dolgokra való összpontosítást. Például: lehet, hogy van egy gyereked, aki éppen végzett az iskolában, és azt tanulja, hogy hogyan manőverezzen a tőzsdén. Csodálkozhatsz: „Mit művel ez a gyerek a tőzsdén, különben is?” Ennek a gyermeknek az útja valószínűleg az lesz, hogy rájöjjön, hogyan tegye a tőzsdét mindenki számára működőképessé. Tőzsde nem lesz a Változás után, de most itt van, és jól fog működni ezekkel a fiatal felnőttekkel, akik részt vesznek ebben az útban.

Bármilyen munkát végeznek is ezek a gyerekek, boldogan teszik majd. Az útjuk az, hogy azt tegyék, amit szeretnek, és nem azt, amit te szeretnél, vagy elvársz tőlük. Ezek a gyerekek meg vannak elégedve azzal, amijük van, és azzal, amit per pillanat tesznek.

Legtöbben közületek nem vagyok ennyire megelégedve életetekben. A ma világában mindig a siker létráján kapaszkodtok felfelé. El akarjátok érni a csúcsot, azért, hogy visszavonulhassatok jó nyugdíjjal. Habár néhányotoknak ez nem fog sikerülni, mert kirúgnak titeket, vagy nem akartok nyugdíjba vonulni. Esetleg addig akartok dolgozni, amíg már többé nem lesztek képesek ellátni munkátokat, vagy amíg haza nem tértek a Teremtőhöz.

Figyeld a Változás gyermekeit, és tanulj. Ők tudják, hogyan teremtsenek elő pénzt, hogy fenntartsák életüket, de a saját tempójukban teszik meg útjukat. Ha sürgeted őket, sehová sem jutnak. Nem mozdulnak, amíg nincsenek készen. Nem azt mondom, hogy add fel. Inkább hallgasd meg őket. Éppen most, nem biztosak abban, hogy bármit is akarnának tenni, mert érzik a Változást, de nem értik, mit éreznek, mert ti nem hallgattátok meg őket. Mindemellett, hamarosan berobbannak a „színtérre” és rátérnek útjukra és fényükre.[3] Amikor ezt megteszik, körülöttük mindenki fénnyel telített lesz.

KÉRDEZŐ: Hogyan bírjuk rá ezeket a fiatal felnőtt gyerekeket, hogy most adottságaikat használják inkább, minthogy minden energiájukkal a harmadik dimenziós útjukra összpontosítsanak?

KIRAEL: Tudatában vannak a Változás útjával. Egyszerűen csupán nem akarnak most éppen semmit tenni az úttal, mert annyit szeretnének megtapasztalni ebből a harmadik dimenziós útból, amennyit csak tudnak. Ide akartak jutni, hogy megtegyék ezt az utat emberként, és tudják, hogy ez az utolsó lehetőség, hogy megtapasztalják a tudatosság e síkját. Nem maradt több évük, így érezni akarják a teljes utat. Kísérletezni akarnak a tetoválásokkal, tánccal, és játszani akarnak, és a karjaikat a levegőbe akarják lendíteni. Tudják, hogy a Változás energiájában ezek a fajta utak nem fognak létezni.

Ne mondjátok nekik, hogy meg kell tenniük a Változás útját. Tudják, mit tesznek, és tudják, hogy hamarosan figyelmüket a saját Változás-útjukra kell fordítaniuk. … Ne sürgessétek őket, hogy megfeleljenek elvárásaitoknak. Eljutnak majd oda a saját idejükben, és büszkék lesztek, amikor ráébrednek Változás-útjukra, és elmondják, mit tehetnek, és hogyan teszik ezt majd meg.

A másik ok, amiért nem kötelezik el magukat nektek, mert nem akarják megmondani nektek azt, amit tudnak. Tudják, hogyan kapcsoljanak ki bizonyos géneket – hogy így mondjam – az omni-agyukon keresztül, illetve, hogy hogyan kommunikáljanak más országok és más világok lakosaival, például a földön kívüliekkel. Megvan a képességük, hogy mindezt megtegyék, de nem hajlandóak ezt tudatni senkivel, mert harmadik dimenziósak akarnak lenni. Hagyd most őket harmadik dimenziósnak lenni.

KÉRDEZŐ: Fiam egy kétéves szakács tanfolyamot kezdett el, és ez már öt éve volt, és még mindig nem fejezte be. Annyi kurzusról beszél, amiről úgy tűnik, nem egyeztethetőek egymással, de azt mondta nekem, hogy bízzak benne, mert ez mind egy terv része. Csodásan érzi magát, amíg azt teszi, amit akar. Hogyan jön mindez össze, és mit fog tenni a Változás után?

KIRAEL: Fiad tökéletesen tudja, mit tesz, még a saját felismerését is felülmúlva. Omni-agya a lokális agyával kapcsolatban van, és legtöbbetekkel ellentétben, ő érzi a kapcsolatot, és mindig az omni-agyából beszél. Megvan az az adománya, hogy jól beszéljen minden emberrel, fiatallal és öreggel egyaránt. Amikor egy személyre koncentrál, hallani fogja, mint mondott, és teljesen elmerül a kommunikációban, tökéletesen megnyerve azt az adott személyt. Ilyen nagyszerű lesz, mert tudja, hogyan beszéljen a tudatosság minden szintjén. Ő a Változás egy lénye. Légy tisztában ezzel, és tiszteld útját.

Nem érthet meg mindent, amit tud – az omni és lokális agya közti kapcsolat miatt. Hallja, hogy mindkét agya egy időben működik, így fókusza napról napra változik. Egyik nap beszélsz vele, és másnap is beszélsz majd, és csak csodálkozol, mi történt azzal az emberrel, akivel tegnap beszéltél. Lehet, hogy egyik nap mérges, és a másik nap úgy fog beszélni, mintha ő lenne a világ ura. A kommunikációjának és hangulatának hullámzásának a lokális és omni-agyból egyszerre kapott üzenetekhez van köze. Időbe telik, hogy összerakja az információt, és olyan zavaró lehet számára, mint számodra. Légy tisztában ezzel az úttal.

Ami a Változás alatti útjára vonatkozik, egy tanács vezetője lesz. „Egy tanács vezetője,” – mondod – „Viccelsz velem Kirael mester. …” … Nemcsak hogy ügyes lesz, … hanem a zöld ételekkel lesz kapcsolatos útja. A Változás után, növényi ételeket akartok majd enni, és egy különleges tudású séf lesz. Sok gyermek jön utána, a kicsik, eljönnek a szakács életútra és megtanulják, hogyan készítsék el ezeket az ételeket. A fiad a tanárokat felülmúló tanár lesz. Hamarosan el kell kezdenie életútját, szóval figyeld őt, ahogy három, vagy négy hónap múlva megváltozik, közvetlenül az Újév után. Másokat fog tanítani, és szeretni fog mindent, amit tesz.

Ne aggódj, hogy – így fogalmazzak – piszmog. Akkor fog rálépni a Változás-életútjára, amikor készen áll.

KÉRDEZŐ: A 27 éves lányom egy Változás gyermek, és most van egy 6 éves Változás gyereke. Hogyan viszonyulnak azok a Változás-gyermek szülők a saját gyermekeikhez, akik szintén Változás gyerekek?

KIRAEL: Kezdjük a lányoddal, aki 27 éves. Kettő meg hét az kilenc, és a számmisztikám szerint, ez a befejezés, beteljesülés. Egy bizonyos értelemben, az életútjának ez a vége eddig a pontig. Ez a kilences egy jelkép, jelezve, hogy az életútja átmegy egy újba. – megértve, hogy mit tegyen a 6 éves gyerekével. Nincs ráhangolva gyermeke életútjára, mert a lányod egy szokatlan helyzetben van: egy olyan Változás gyermek, akinek van egy Változás gyereke. Ez egy érdekes életút lesz mindkettőjük számára. Több mint valószínű, hogy sokszor nem fogja tudni, mi tévő legyen, mert lehet, úgy érzi, hogy soha nem érti meg gyermekét.

Ha gyakorolja ezt a gyakorlatot, megváltoztathatja ezt az utat – egy pillanatra használni fogom a médiumot. Irányítsd az energiád a médiumra. Először egy kis ellenállást érzel. Íveld át szándékod e körül, és menj be, és nézd meg, vajon érzed-e azt az érzést, amit ő. Nem tudom elmondani, mit érez a médium, mert nincs itt. Teste „robotpilóta” üzemmódban van, így tudom használni, hogy kommunikáljak veletek. Mindazonáltal, valamivel tisztában lesz, mikor visszatér. Mondd meg lányodnak, hogy élje életét úgy, hogy átmegy ezen a hullámon [4], az ellenálláson, és bejut gyermeke szívébe.

A felnőtteknek ébereknek és szív-központúaknak kell lenniük, amikor ezekkel a fiatalabb Változás-gyerekekkel kommunikálnak, azért, hogy megértsék, mit mondanak. A gyerek valamit mond, aminek számodra nincs értelme, de ez nem jelenti azt, hogy ennek nincs értelme a gyerek számára. A gyereked 6 éves gyermekének útja arról szól, hogy az anya megértse, mint mond a gyermek. Lányod nem érti őt, mert a Változás gyermekeinek távolabbi spektrumánál van. Éppen most készült el, hogy elinduljon ezen a változó úton, de a 6 éves gyermeke már ott van. El akarja mondani mindenkinek, mi folyik a világban. Kész akar lenni, hogy ezt a világot magára vállalja.

A hat a numerológiám szerint a mester száma. Ez a 6 éves gyerek mesteri tudás birtokosa. A teljes útja arról szól, hogy megértse az emberi tapasztalást, de küzdeni fog, mert eljött, a Nagy Változást várva, és e helyett, a kettősség világát találta a Változás peremén. Nem kell túl sokat várnia.

Amikor a 6 éves 26 lesz, zseniként ismerik majd el. Ezt mondod: „Nem tudok erről. Lehet, hogy ebben tévedtél, Kirael mester”. Higgy nekem, egy zseni lesz. Éppen most hozzám beszél, és én Hawaii-n vagyok, és ő ott van, ahol van. Ez mit mond neked? Honnan tudná, hogy itt vagyunk, és erről beszélgetünk? Hallotta, amit éppen most mondtál, jobban, mint a lányod. A lányod egy csodálatos ember, de meg kell tanulnia beszélni ezzel a gyermekkel a tudatosság egy új szintjén. Kezdheti azzal, hogy ezt mondja neki: „Mit érzel a szívedben most?” Azt gondolod, hogy semmilyen módon nem mondhatja ezt neki – de mondhatja. El kell mondania neki, hogy a szívéből beszéljen, és csak egyszer kell elmondania ezt neki. Ez az egyetlen dolog, amit egy 6 éves meg fog érteni. Ha a szívéből beszél hozzá, és ráveszi, hogy a szívéből beszéljen, sikerrel jár majd. Ha a 27 éves és a 6 éves egymásra talál, soha többé nem válnak szét. Ez az út, barátom.

KÉRDEZŐ: Hogyan beszéljünk a szeretetről / szerelemről a Változás gyermekeinkkel?

KIRAEL: Kérdezd meg tőlük, mit jelent számukra a szeretet / szerelem. Beszélni fognak róla, de nem a romantikus szerelemről, vagy a fiúk lányok közötti szerelemről fognak beszélni. Egy olyan szerelemről fognak mesélni, ami kiterjedtebb. A Változás gyermekeinek legtöbbjének – akik most fiatal felnőttek – nincsen párkapcsolata. Az iránt tanúsítanak érdeklődést, hogy annyi embert szeressenek, amennyit csak lehetséges. Olyan embereket szeretnének találni, akiknek agyi képességeik az övéikkel azonos, hogy egy kiterjedtebb szinten kommunikáljanak. Ez a teljes út, barátom.

KÉRDEZŐ: Értem, hogy a Változás gyermekei, akik a korai 2000-es években születtek, vékony burokkal rendelkeznek, bár sokan közülük nem beszélnek, vagy csak nagyon keveset beszélnek, és úgy tűnik, hogy a saját világukban vannak, és nem figyelnek, vagy nem összpontosítanak arra, hogy mi történik a jelen pillanatban. Megmagyaráznád ezt?

KIRAEL: a 2000 körül született gyerekek erős Változás energiák, akik közül sokan nem beszélnek, mert tudják, hogy szavak nélkül, vagy telepatikusan kell kommunikálniuk. Azt mondták nekik, hogy jöjjenek el a Föld síkjára, és hogy ez a Nagy Változás világa, bár ez nem illik elképzeléseikhez. Nem értik, mi történhet a Változás előtt, „Mi az Emberek”-nek kell megtenni ezt az utat.

Agyuk beszél agyatokhoz, de nem kapnak választ tőletek, így frusztráltak. Nem értik, hogy nem halljátok őket. Amikor beszéltek hozzájuk, olyan figyelmesen hallgatják, amennyire csak tudják, de ha nem mondtok nekik érdekeset, eltávolodnak, vagy „sávot váltanak” – hogy így mondjam. Ezentúl, ha tanáraik úgy tanítanak, ahogyan mindig is tanítottak idáig, gondjuk lesz azzal, hogy rávegyék ezeket a gyerekeket az összpontosításra.

Ti, esetleg azt hihetitek, hogy a tanár valami érdekeset mondott, de a gyerekek nem ezt hiszik. A tanárnak a gyerekek megértésének szintjén kell hozzájuk beszélni. Azoknak, akik ismerik ezeket a gyerekeket beszélniük kell a tanárokkal, és el kell nekik mondani, hogy ezekkel a gyerekekkel különleges módon kell kommunikálni, és hogy ki kell találniuk, „mi mozgatja” ezeket a gyerekeket.

Máskor, amikor úgy tűnik, hogy ezek a gyerekek „sávot váltottak”, egyszerűen valahol máshol vannak, és úgy néznek ki, mint akik szórakozottan bámulnak az üres térbe, valójában ezek a gyerekek egy láthatatlan energiát néznek és kommunikálnak vele.

Ezek a gyerekek akkor is „sávon kívülinek” tűnnek, amikor mélyen elmerülnek a kreatív törekvéseikben. Amikor a legtöbben kreatív kísérletekkel kötik le magukat, azonnal el akarják azt rakni, és a magánszférában akarják tartani. Nos, ezek a gyerekek nem szégyenlősködnek kreatív próbálkozásaikkal kapcsolatosan. Inkább, olyannyira mélyen elmerülnek bennük, hogy úgy tűnik, a saját világukban vannak, és valóban ott is vannak. Például, amikor automatikusan írnak, még ha a szemük nyitva is van, a tudatosság egy másik szintjén kommunikálnak.

Ez csupán néhány ok, amiért olyan sok ilyen gyerek néz ki úgy, mintha nem figyelne, vagy máshol lenne, ha így tetszik.

KÉRDEZŐ: Mi a legjobb mód, hogy kommunikáljunk ezekkel a gyerekekkel?

KIRAEL: Ha kommunikálni szeretnél ezekkel a gyerekekkel, légy őszinte. Mondd el nekik, hogy nem érted még őket, de már dolgozol ezen. Kérd meg őket, hogy beszéljenek hozzád, és mondd el nekik, hogy figyelni fogsz rájuk, nem számít mi a téma. Amikor elmesélik, miről beszélnek, figyelj, és utána beszélj hozzájuk a saját szintjükön, és ez alatt azt értem, hogy a szívedből kell beszélned. Amikor ezekhez a gyerekekhez szólsz a saját szintjükön, ujjongva fognak válaszolni és tudni fogod, hogy sikerrel jártál.

Amikor beszédbe elegyedsz ezekkel a gyerekekkel, le kell törnöd az ellenállás hullámát, hogy a szeretet szabadon áramoljon közted és köztük. Először egy kis ellenállást érzel a folyamat közepe táján, de ha egy kicsit „megnyomod” a szeretetet, közvetlenül a szívükbe áramoltatva, képes leszel meghallani, amit a gyerekek mondanak.

Legelsősorban, ezek a gyerekek olyasvalakivel szeretnének beszélni, aki az igazságban van. Amikor ezt mondod: „Ez nagyszerű volt, Bobby”, vagy „Ez csodálatos volt, Bobby”, és nem így érted, tudni fogják, hogy nem az igazságod mondtad, és nem hallgatnak rád. Ezek a gyermekek úgy gondolkodnak, mintha felnőttek lennének, de nem képesek szavaikkal a fogalmakat lefedni, így még mindig úgy hallatszik, mintha gyerekek lennének.

Ti a Változás előtti energiák vagytok, és ezek a gyerekek nem akarnak hatni rátok, mert nem értik miről beszéltek. A legtöbb felnőtt ezt mondja ezeknek a gyerekeknek: „Ugye milyen édes vagy?” Ők ezt nem akarják hallani többet. Inkább ezt szeretnék, ha mondanád nekik: „Nézd a szemed. Gyönyörű sötét ibolyaszín árnyalatú.” Mutass rá valamire, ami nem mindennapi náluk. Beszélj ruhájukról, ha saját maguk öltöztek fel.

Ha beszélsz hozzájuk és nem vagy a hullámhosszukon, „sávot váltanak”. Elmondhatod nekik, amikor ily módon elveszíted őket, mert amikor belenéztek szemeikbe, látni fogjátok az üveges tekintetű kifejezést. Nem tévedhetsz. Amikor ez megtörténik, állj meg, és válts témát. Összpontosítsd őket újra, és öleld át őket. Imádják, ha átölelik őket.

Ezek a gyerekek abban a hitben jöttek el erre az útra, hogy ez a világ készen áll számukra. Nem állt készen. Sokan ezek közül a gyerekek közül lekapcsolódtak a kettősség ezen útjáról. Látod, amikor hozzákapcsolódtak a tudatosság e síkjára, azt gondolták „Ó, Istenem, lekapcsolás” és ezt meg is tették. Éppen most, útjuk a mentális testükre összpontosul, és le tudnak kapcsolódni a tudatosság e síkjáról, ugyanolyan könnyen, mint amilyen könnyen hozzá tudnak kapcsolódni. Éppen most kezdik megérteni a tudatosság e síkját, és amikor megértik, rákapcsolnak arra a bizonyos 35-40 százalék agykapacitásra, és többé nem „szállnak ki”.

Az Istennői Fény, ami a legmagasabb kimondott igazságról szól, fontos ezeknek a gyerekeknek az útjához. Tiéd a felelősség, hogy átöleld ezeket a gyerekeket, és elmondd nekik, hogy minden rendben van, és a világ egyszerűen nem áll készen számukra. Állj fel és ismerd el ezeket a gyerekeket, mert hozzád kell hogy forduljanak, ha szüleik nem figyelnek rájuk. Istennői Fényként, légy felkészülve, hogy megoszd velük szereteted. Nincs kifogás, hogy ezt ne tedd meg. Nyisd ki szíved, és maradj az igazságban. Így vonhatod be ezeket a gyerekeket ebbe a változó utazásba.

Tégy meg minden tőled telhetőt, hogy megértsd azt, amit ezek a gyerekek mondanak, amikor veled kommunikálnak, akár hangjukkal, akár művészetükkel, vagy más törekvésükkel teszik ezt. Ha időt fordítasz arra, hogy meghallgasd, mit mesélnek, és a szívedből válaszolsz nekik, sikerrel jársz minden kommunikációban. A Nagy Változás során telepatikusan szólsz majd hozzájuk, és megértenek téged.

KÉRDEZŐ: Sokszor, amikor a lányomnak egy kérdést teszek fel, nem szavakkal válaszol, és amikor ezt mondom „Miért nem válaszolsz?” ezt feleli: „Már válaszoltam.”. Ezzel egy kis gondom van, mert nem értem, mit próbál nekem elmondani, és ezt sokszor teszi velem.

KIRAEL: Meg kell tanulnod, hogy kommunikálj vele. Hány éves a lányod?

KÉRDEZŐ: Tizenhárom.

KIRAEL: A lányod tudatja veled, hogy meg kell tanulnod, hogyan beszélj hozzá. Azt szeretné, ha ránéznél, amikor hozzá beszélsz, és meredj rá a harmadik szemére, hogy halld, mi árad onnan, mert ami itt található, az a valódi igazság.

Te leszel a teszt, mert megtanulod, hogyan beszélj ezekkel a gyerekekkel, úgy, hogy megtanulsz beszélni a lányoddal. Ne mondd neki, hogy ezt teszed, mert azonnal lezárja a kommunikációt. Ha nem állsz készen, hogy kommunikálj vele a szintjén, eljutsz erre az útra, visszapattansz, és semmit sem fogsz fel tőle. Ezek a gyerekek türelmesek. Azt szeretnék, hogy csak akkor kommunikálj velük az ő módszerükkel, amikor készen állsz.

Alkalmazd azt a gyakorlatot, amit korábban említettem. Menj át az ellenállás hullámán, juss el a lányod szívéhez, és hallgass. Így indulj el, ahol ilyen gyerekekkel van dolgod. Ha meghallgatod szavaikat, semmit sem fogsz felfogni, de ha bejutsz szívükbe, akkor rájössz, mit próbálnak neked elmondani. Juss be szívükbe egy párszor, és betöltik a szív energiáját agyukba, és szavaik összhangban lesznek azzal, ami a szívükben van. Hallani fogod, mit akarnak ezek a gyerekek valójában.

Tudom, hogy lányodnak voltak egészségügyi gondjai, és keményen küzdött, hogy idáig eljusson. Amikor az orvosok elővették az agyáról készült röntgen képet, és az a folt, ami ott volt, eltűnt, az orvosok azt gondolták „Ó, bizonyára egy pötty volt a röntgenen.”. Az nem egy pötty volt. Az egy rákos tumor volt, és már nincs ott, mert a lányod kitörölte az agyából. Ennyire akart itt maradni, ezen az úton. Nem kell erről mesélned neki. Nem érdekli őt. Ő csupán ide akart jutni, és most, barátom, eléred őt, úgy, hogy a szívedből beszélsz az ő szívébe. Tizenhárom éves, nem túl öreg.

KÉRDEZŐ: Mi a legjobb módja annak, hogy bemutassuk a Szignál Sejt Gyógymódot ezeknek a Változás-gyermekeknek?

KIRAEL: Ez a Változás történetesen éppen a Szignál Sejt Gyógymód erejéről szól. Nem mindenki hívja Szignál Sejt Gyógymódnak, felismered, amikor látod, mert a szeretetről szól. Ezek a Változás-gyerekek jobban ismerik a Szignál Sejt Gyógymódot, mint ti. Egyszerűen csupán nem tudják, hogy Szignál Sejt Gyógymódnak hívják. A gyógyítás alatt ezt mondják: „A kezed rossz. Tedd ide a kezed. Mozdítsd el arra.” Figyelj rájuk.

A Változás gyermekei lesznek a vezetőitek a Változás folyamatának végén, a Szignál Sejt Gyógymód tudásuk miatt. Emlékszel még, amikor a fiad kicsi volt, és kinyúlt, rád tette kezét, és elmúlt a fejfájásod? Nos, ismeri a Szignál Sejt Gyógymódot. Ha nem így gondolod, hozz neki egy macskát, vagy egy kutyát, ami nem érzi jól magát, és nézd meg, hogyan tartja az állatot, hová teszi ujjait. Nem minden gyerek nő fel, hogy állatorvos legyen, de tudni fogják, hogyan gyógyítsák meg az állatokat.

A Változás gyermekei tökéletes úton járnak. Oly ráhangoltak, és erősek. Omni-agyuk működik ezen az úton. Neked is van omni-agyad, és ha nem működik, figyelj oda, mit mondanak ezek a fiatal emberek. Átvezetnek ezen a teljes folyamaton. Ha van egy 6 éves gyermeked, aki szeretne valamit mesélni neked, hallgasd meg. Lehet, hogy még nem képes olyan jól kommunikálni, ahogyan szeretne, de valószínűleg jobban teszi ezt, ha bizalmat adsz neki. Ha a gyógyításról kérdezed, pontosan elmondja, hová tedd a kezed. Tudni fogja, amikor a nagypapa térde nem gyógyul, és tudni fogja, hogyan korrigálja. Ezt mondod: „Nagyszerű, honnan tanultad?”

Emlékezz, ezek a gyerekek az omni-agyukból működnek, és ettől lesz valaki Szignál Sejt Gyógyító. Tulajdonképpen mondhatod azt, hogy Szignál Sejt Gyógymód OMNI-AGY.

KÉRDEZŐ: Van egy barátom, aki felfedezte, hogy bizonyos dél-afrikai fiatal embereknél a HIV vírus csodaszerűen megváltozott, és eltűnt. Ez egy képesség, amivel jelenleg ezek a gyerekek rendelkeznek, és rendelkezni fognak a Változás után?

KIRAEL: Most gyakorolják ezt a képességet. Néhányan ezek körül a gyerekek közül, - akik teljesen elengedték a HIV vírust, és a betegségtől megtisztultnak bizonyultak - azok a Változás gyerekek, akik nem akarják, hogy közük legyen az AIDS úthoz. Azért jöttek a tudatosság e síkjára, hogy megvizsgálják az utat, és utána éppen innen induljanak. Ezért úgy programozták ezt az utat, hogy megkapják az AIDS-t, de utána úgy találták, hogy szeretnek itt lenni. Azt gondolták: „Ez igen, ez nagyszerű.” Így kikapcsolták a gént.

A Szignál Sejt Gyógymódban megtanulod bekapcsolni és kikapcsolni a géneket, és más hasonló dolgokat. Ezeket a dolgokat a Változás gyermekei meg tudják tenni. Néhányan ezek közül a gyermekek közül kikapcsolták az AIDS gént teljesen, és néhányan csak annyira kapcsolták ki, hogy adjanak nektek valamit, amin dolgozni lehet. Az ő útjuk a meghökkentés. Megtanítanak majd, hogy hogyan kapcsoljátok ki a rák géneket, AIDS géneket, stb. Ez egy kis idő múlva történik meg.

Néhányan ezek közül a gyerekek közül mindenféle rendellenességgel jönnek el erre az útra, hogy egyszerűen kikapcsolják a gént, és ezt a nyilvánosság előtt teszik majd.

KÉRDEZŐ: Gondolod, hogy ezek a Változás-gyermekek az egészségügy területén lesznek, vagy egyáltalán ez lényeges lesz?

KIRAEL: Ezeknek a gyerekeknek jó az alternatív gyógymódokkal kezdeni. Megtanulják a Szignál Sejt, vagy más alternatív gyógyítási módszereket. Sokan közülük még nem is tudják, hogy használják gyógyítási képességeiket. Csupán azt tudják, hogy meg tudják magukat gyógyítani. Egyik nap betegek és kedvetlenek, és másnap erősek, és készen állnak. Nincsenek tudatában, mit tettek, vagy hogy hogyan tették. Legközelebb, ha van lehetőséged találkozni egy ilyen gyerekkel, akinek kanyarója, vagy más betegsége van, mondd el neki, hogy kapcsolja ki a betegséget, és figyeld meg, milyen gyorsan gyógyul majd meg.

KÉRDEZŐ: Mi a legjobb módja, hogy nagy távolságokból kommunikáljunk ezekkel a Változás energiákkal?

KIRAEL: Néha, amikor elbóbiskolsz tévénézés közben, és hallasz egy hangot, és azt hiszed, hogy a televízióban volt, de nem vagy biztos benne, mert az éteri zónában vagy. Nos, lehet, hogy tulajdonképpen egy afrikai gyerekkel kommunikáltál, aki bejutott a te hullámodba. Be tudnak jutni a hullámodba bármikor bárhonnan, és ennek számtalan módját ismerik. Néhányan úgy gondoljátok, hogy elveszítettétek a józan eszeteket, mert olyan gondolataitok vannak, amik látszólag a semmiből érkeztek olyan témákban, mint a gyógyítás. Ezek a gondolatok jöhetnek az egyik ilyen Változás gyermektől is.

Sokan közülük nagy távolságokból kommunikálnak, azáltal, hogy kapcsolatba lépnek mind a négy testtel, ami képessé teszi őket, hogy kapcsolatba lépjenek a tudatosság szintjein (fizikai, érzelmi, mentális és lelki). Nézd meg a médiumot, amikor elmond egy imát, és megérted, hogy mind a négy testéből imádkozik. Tudja, hogy kapcsolatot teremtett a tudatosság mindegyik szintjén.

Gyakorolj a meditáció segítségével, és utána figyelj, és amikor hallasz egy hangot, olyan lesz, mintha a személy éppen veled lenne. Beszélj ehhez a hanghoz. Kérdezed most: „Mi van, ha nem értem a hangot, mert nem ismerős nyelven beszél?” Lényegtelen, hogy milyen nyelvet hallasz. Beszélsz a testedhez, és a tested beszél hozzád, bár a nyelv, amin kommunikáltok nem a magyar. Sejtjeidnek nincs szája. Hangtalan nyelven beszélnek. Egy mód, ahogy tested kommunikál veled az, hogy fájdalmat okoz, azért, hogy megjavítsd azt, ami a fájdalmat okozza. Ha nem javítod meg a fájdalom okát, tested egy nagyobb fájdalmat ad, és ha még mindig nem érted meg, mit mond, egyszerűen felerősíti a fájdalmat, amíg ki nem találod, mit próbál neked elmondani.

Éppen most, beszélgetés történik körülötted, és ők nem a nyelveden beszélnek. Menj el az éteri szövetbe, és beszélj ezekkel a Változás-gyermekekkel. Most éppen kinn vannak az éterben, és veled játszanak. Hallgasd meg őket. Ha nem érted, mit mondanak, nyisd ki szíved, és hagyd, hogy érezzenek. Ha érezhetnek, akkor lelassítják beszélgetésüket, és átalakítják az anyanyelvedre.

A te esetedben, a teljes utad ezekre a gyerekekre összpontosul. Dolgozni fogsz velük, és most van itt a megfelelő idő ezt elkezdeni, mert szükségük van rád ebben az időben. Ne lármázd fel világukat. Ne ugrasd őket. Adj nekik szabadságot, hogy élvezzék az utat, amit ebben az időben járnak. Meg fognak lepni téged, amikor az idő eljön, és rámerészkednek annak a szerelemnek az útjára, amit ők ismernek.

KÉRDEZŐ: Egy vers vetélkedőn gondolkodom, hogy bevonjam ezeket a gyerekeket, és szeretném kérni a tanácsod, hogyan építsem fel ezt a versenyt.

KIRAEL: Annak érdekében, hogy bevond a Változás gyermekeit, szokatlan ötletekkel kell előállnod, olyan dolgokkal, amikről el sem képzelted volna, hogy megteszed. Nem adhatsz ezeknek a gyerekeknek semmilyen szokványost, mert ezt fogják gondolni: „Mi a csudát kezdjek ezzel?” Ezek a gyerekek valami átfogó tapasztalatot keresnek. Találj valamit, ami értelmes számukra, és bizonyosodj meg arról, hogy mindenki győztes lesz. Minden gyereknek adj ajándékot, és valami olyan dolgot válassz, ami a tudatukat a legkiterjedtebb módon leköti. Ez nem a legkönnyebb dolog. Ha megkérdezed a szülőket, mit szeretnének a gyerekek, azt fogják felelni: „Nem tudom. Semmit sem szeret.” Meg kéne kérdezned a gyereket a szívedből az ő szívébe, hogy mi érdekli. Ezek a Változás- gyerekek pontosan el fogják mondani, mit szeretnének.


Zárszó

Légy tisztában ezekkel a Változás gyerekekkel. Legközelebb, amikor látsz egyet, nézz a szemébe, és kövesd az energiát a gyerek szívébe, és érezd, ahogy dobog erre az útra. Tudni fogod, hogy ezek a lények varázslatos dolgokra képesek. Le tudnak kapcsolni géneket, telepatikusan tudnak kommunikálni, és még sok minden mást tudnak. Minden fokon zsenik. Annyira felette állnak legtöbbeteknek, hogy soha nem éritek utol őket, csak akkor, ha rájönnek, hogyan kapcsolják be fényeteket, és hogyan vigyenek titeket az egyensúlyi állapotba magukkal. Ez is az egyik életfeladatuk. Isten áldjon titeket.


© 2008 Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/





[1] Az omni-agy, illetve, ahogy még nevezik, a 90 százaléknyi agy, az a rész, amit az agykutatók elmondása szerint nem használunk. Ez az a hely, ahol a magasabb tudásunk legnagyobb része tárolódik.
[2] A 10 százaléknyi agy helyi, vagy lokális agyként is ismert, és része annak az agynak, amit használunk mindennapi életünk során, hogy összehangoljuk és megértsük a tudatos gondolatokat, és meghatározott tapasztalatokat. A 10 százalék, vagy lokális agy korlátoz minket a harmadik dimenzióra.
[3] In-lightened – fénnyel telített – egy szó, amit Kirael mester alkotott.
[4] Hullámok, melyek a tudatosság különböző szintjeit szövik át, bizonyos tudatossági állapotokat, evolúciós gondolatokat elérve.




Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa