2009. október 5., hétfő

További ismeretek a Váltáshoz vezető útról



További ismeretek a
Váltáshoz vezető útról



Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével

More on the Journey to the Shift
2009. szeptember 09.
© 2009 Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com  
Tel: + 808 952-0880
http://www.kirael.com/

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/
 
KIRAEL: A Váltás közeleg, és oly sok mindent kell még taglalni. Tehát ma megpróbálok valami újat, és különböző témákról fogok beszélni: szeretetről és a DNS-etekről, a nagyszerű Mesterekről, akik földi síkotokat járták, jellegekről, galaktikus eredetetekről, csillagkapukról, és bármi másról, ami érdekel titeket. Íme néhány dolog, amit tudnotok kellene.

SZERETET / SZERELEM ÉS A DNS-ETEK

A szeretet / szerelem az elsődleges gyújtópont [fókusz] bármelyik Váltásnál. Az a szeretet / szerelem, melyről én beszélek nem rajtatokon kívül található. Mindig részetek volt. Rá kell csatlakoznotok belső fényetekre, hogy kapcsolatba lépjetek szerelmetekkel. DNS-etek a szerelemben kódolt és tartott. Ennek a szerelemnek / szeretetnek a hatalma halhatatlan és távolabbra nyúlik, mint bármilyen energia. Csupán most összpontosítotok DNS-etek szerelem / szeretet hatalmára. Mégis ez a szerelem / szeretet mindig ott volt számotokra – felfedezésre várva.

Ha különválasztjátok DNS-eteket testetektől, nem számít hová teszitek – egy fiolába, egy szobába, egy másik városba, országba, vagy világba – az adott pillanatban ugyanolyan módon fog reagálni, mint ti. Tehát, ha haragot éreztek, haragot fog érezni ugyanabban a pillanatban. Mégis, ez a harag nem igazán része DNS-eteknek. Belehelyezitek ezt DNS-etekbe. A szerelem / szeretet az igaz létezése és leghatalmasabb energiája DNS-eteknek, és érezhetitek ezt a szerelmet / szeretetet bárhol, bármikor. Más szavakkal, nem tudjátok elkülöníteni szerelmeteket önvalótoktól.

Ahogy a szerelem energiája előtérbe kerül a tudatosság e síkján, a régi minták meginognak, ahogy ezt bizonyította pénzügyi felépítményeitek [struktúráitok] ingatagsága, és azok a kapcsolatok, melyek „széttöredeznek és szétmorzsálódnak”, hogy így fejezzem ki magam. Az összes úgynevezett zűrzavarban meg kell tartanotok szerelmeteket / szereteteket utatokra hangolva. A szeretet / szerelem azonos az igazsággal, tehát igazságotokat tartsátok előtérben. Ha ismertek bárkit is, aki nincs az igazságban, legyetek kedvesek hozzá, mert ez a személy egy olyan vermet ás, melyből nem lesz képes kikecmeregni. Emlékezzetek, utatok csupán a szerelemről / szeretetről és az Igazságról szól.

IMHOTEP, BUDDHA ÉS JÉZUS MESTER

Imhotep, Buddha és Jézus mester ismerték a szerelem / szeretet hatalmát, erejét. Tudták, hogy a DNS-ükben volt. Ez a három mester tudta, hogy minden, amit véghezvittek, a szerelmen / szereteten alapult. A három közül Buddha volt az idősebb energia. Buddhát másodikként Imhotep követi, és Jézus mester volt a három közül a legfiatalabb. Buddha és Jézus mester tanítók voltak. Buddha mester eljött, hogy elhozza az elmét ebbe az útba. A tudatosság felemelkedett állapotát érte el, és megalkotta valóságát azáltal, hogy edzette elméjét, hogy az csendes és békés legyen. Jézus mester eljött ide, hogy gyógyítást és szerelmet / szeretetet hozzon el ebbe az utazásba. Energiáját gyógyítás véghezvitelére összpontosította inkább, minthogy az embereknek megtanítsa, hogyan gyógyítsanak. Jóllehet az embereket példa alapján tanította arra, hogyan szeressenek. Imhotep az egyik leghathatósabb energia volt ezen a síkon. Felnőttként jött el a tudatosság e síkjára a gyermekkor, vagy szülők jótéteményei nélkül, hogy tanítsa a világot matematikára, tudományokra és orvoslásra.

Ezen mesterek egyike sem jobb a másiknál. Rendelkeztek megteendő úttal, és meg is tették saját idejükben és saját módjukon.

JELLEGEK

Felsőbb énetek – mellyel egyek vagytok – jellegei, lehet, hogy a tudatosság e síkjára összpontosítanak egy másik térben az időben, vagy teljes egészében egy másik tudatossági síkra fókuszálnak, illetve mindkettő. A jellegek megtapasztalják azt az életet, melyre összpontosítanak. Felsőbb énetek más jellegei fontos szerepet játszanak utatokban, különösen a változás alatt, mert elősegítik végső elmozdulásotokat az ötödik dimenzióba.

GALAKTIKUS SZÁRMAZÁSOTOK MEGKÖZELÍTÉSE

Galaktikus eredetűek vagytok. A földön kívül eső civilizációkból érkeztetek. Legtöbbetek viszonylag új utazó a Földön, itt nem több, mint 50 000 – 60 000 éve utaznak. Ez nagyon rövid idő ennek a kicsiny bolygónak. Eljöttetek a Földre, hogy átéljétek a Yin / Yang energiát, és hogy ezen életidő alkalmával a Tudatosság Nagy Változásának részesei legyetek. Legtöbbetek a Föld síkján marad a Váltás teljes megtapasztalása során, azonban néhányan lehet, vissza akarnak térni otthon bolygójukra, vagy más bolygókra akarnak költözni.

Ha vissza akartok térni galaktikus eredet bolygótokra, csillagkaput kell használnotok. A csillagkapuk nem portálok. Hasonlítanak a portálokra, azonban a csillagkapuknak más a rendeltetésük. A portáloktól eltérően, el kell hagynotok a Föld légkörét, hogy megleljetek egy csillagkaput. A csillagkapuba való belépés képessé tesz titeket nemcsak az otthon bolygótokra, hanem a világegyetem más bolygóira történő utazásra is.

Rövid ismertetővel láttalak el titeket a mai beszélgetésünk minden témájával kapcsolatosan. Most, kérdéseitek vezessék az estét.

AZ ÚT CSUPÁN A SZERETETRŐL SZÓL

KÉRDÉS: Múlt éjjel, amíg aludtam, hallottam, ahogy valaki beszél hozzám. Miért történik ez velem?

KIRAEL: Hallasz valakit hozzád beszélni, mert a szerelemben / szeretetben vagy. Utad a szerelemről / szeretetről szól. Nem próbállak meggyőzni téged a szeretetről. Tudod, hogy a szeretet jó neked. Ha a szerelemben / szeretetben vagy, beszélgetésre invitálod tanácsadó vezetőid, angyalaid, jellegeid, galaktikus energiáid, stb. Fel fogod ismerni, vajon ezek a hangok magas rezgéstől származnak-e vagy sem, mert a magas rezgés mindig a szerelemben / szeretetben beszél. Ha a hangok negatív hangulatban szólnak, akkor legnagyobb valószínűséggel ez a te egod. A negatív beszéd nem igaz. Néha egy negatív energia képes mondani neked valami nagyszerűt, mégis az információ nem üdvös utad számára. Még életed csapdáit is azért tervezték, hogy valamit megtanítsanak neked. A lecke tervek bőven vannak utazásodban. Tehát, légy tudatában utaddal, azért, hogy felismerd, mi van a legmagasabb fényedben.

Más lesz a negyedik fényben, ahol tudatosságod felemelkedett lesz. A negyedik fényben, amikor az az érzet ragad meg, hogy mindent tudsz, ekkor fogsz igenis mindent tudni.

KÉRDÉS: Amikor Jézus mester, Imhotep és Buddha a Föld síkján sétált, mesteri mivoltuk teljességében voltak, vagy még mindig tenniük kellett valamit a yin / yang úttal?

KIRAEL: E mesterek mindegyike teljesen kibontakozott médium volt, akik elhozták mesteri tudásuk egy bizonyos százalékát ebbe az útba.

Jézus mester médium volt, amikor kijött a Jordán-folyóból megkeresztelését követően. Megkapta Krisztus Tudatosságát, és Krisztus megtestesülés közvetítőjévé vált. 100 százalékos volt mesteri mivoltában. Másrészről, Imhotep mesteri mivoltának 50 százalékát hozta el utazásába. Nem volt többre szüksége. El tudjátok képzelni, mit tudott volna megtenni, ha elhozta volna mesteri tulajdonságának 100 százalékát? Buddha 25 százalékát hozta el mesteri természetének erre az útra. Buddha … teljesíteni tudta útját mesteri képességeinek csupán negyedével is.

KÉRDÉS: Képesek leszünk befolyásolni DNS-ünk bármely részét a Változásra?

KIRAEL: DNS-ed változik, ahogy mi beszélünk. Génjeid DNS-ed részei, amiket befolyásolni tudsz. Génjeid DNS-ed egy részében kifejezik az örökletes tulajdonságokat. Úgy hiszed, hogy az örökletesség kőbe vésett. Mégis, alakítani tudod génjeid. Így, akár fel, vagy le is tudod őket kapcsolni. Itt osztályozod a viselkedéseket, és fizikai állapotokat, tehát rendelkezel súly-, térdproblémákkal, figyelemhiánnyal, és így tovább. Mégis, az igazságban a gondok nem léteznek, hacsak úgy nem határozol, hogy igenis léteznek. Nem számít, mit akarsz, megkaphatod azonnal. Mindaz, amit tenned kell, hogy felkapcsolod a megfelelő gént, majd később lekapcsolod. Legtöbbetek még nem is tudja, hogy le- és felkapcsolhatják génjeiket. Amikor megtanulod, hogyan kapcsold fel és le génjeid, gondjaid a múlt dolgaivá válnak. Többet tudnék mesélni neked, azonban ennek a témának mélyebb érintése a teljes időt felemésztené, amivel rendelkezünk, vagy még többet.

KÉRDÉS: Testemnek legyengítő betegsége van, mely előrehaladott, azonban még nem vitt el engem erről a síkról. Mi az én célom, és miért vagyok itt?

KIRAEL: Ebben a dimenzióban az emberek sajnálják magukat a dolgok miatt, azonban az én előnyös helyzetemből szemlélve ez nem több, mint az út része. Te nem vagy azon emberek egyike, akik sajnálják magukat. Van egy legyengítő betegséged, mégis itt vagy, és járod utad. Ez a szép a te helyzetedben. Utad az, hogy megmutasd másoknak, hogy a szépség nemcsak a te utad, hanem az övék is.

KÉRDÉS: Magammal fogom vinni ezt a betegséget a negyedik fénybe?

KIRAEL: Amikor kijutsz a harmadik dimenzióból, a háromnapos sötétséget követően, ezt fogod mondani: „Ó, Istenem, keresztülvittem a Változást!” és örömödben ugrálni fogsz, mert többé nem bírod ezt a betegséget. Amikor ugrasz, a visszaérkezés e Föld síkjára egy időbe fog telni számodra. Leszállsz, mert tested könnyebb lesz. Elveszíted gyengeséged, és végül megtanulsz repülni. Először leszeged állad, fejeddel előrehajolsz, és 6-9 méternyire ugrasz. Végül egyre messzebb jutsz.

Tested meggyógyítják, és teljes egészében egy más utat jársz majd. Számodra ezt nem lehetséges most megérteni, mert mitokondriumod [1], sejtjeidben található sejtjeid a harmadik dimenziós utazásra vannak kapcsolva. A mitokondrium kiterjeszkedik a negyedik fényben, és képes leszel repülni, és mindenféle csoda dolgokat megtenni.

KÉRDÉS: Milyen jelentősége van a Földnek a Változás vonatkozásában, és mi különbözteti meg ezt a Váltást többi változástól? Mindenki át fogja aludni a háromnapos sötétséget, akikről előzőleg beszéltél?

KIRAEL: A változási folyamat érdekében a Föld jelentősége azon a tényen nyugszik, hogy ez az egyike a fejlődő bolygóknak, melynek energiái megszemlélték lelkeik öregedését. A yin / yang megtapasztalást azért tervezték, hogy lelketek öregedjen. Egy fejlődő bolygón, mint ez is, elfátyolozottak vagytok, azért, hogy ne emlékezzetek igazi önvalótokra. Dolgoznotok kell, hogy fátylaitokon túljussatok, annak érdekében, hogy emlékezzetek igazi önvalótokra. Át is kell élnetek a tudatosság változásait, ahol beléptek egy új fénybe, egy új dimenzióba. Ezt a bizonyos időszakot választottátok a Földön való megtestesülésetekre, mert ez az első alkalom, amikor akkor történik meg váltás, amíg a bolygó fedélzetén még emberek vannak. Képesek lesztek megszemlélni a Váltás kibontakozását ez alkalommal, és tevékeny szerepet fogtok játszani a folyamatban. Egyharmadotok itt lesz a Tudatosság Nagy Változása során.

Ami kérdésed illeti a háromnapos sötétségre vonatkozóan, ez akkor fog megtörténni, amikor a Föld belép a fotonövbe, és a fény olyannyira összetömörült lesz, hogy környezetetek sötétnek fog tűnni. Legtöbbetek átalussza ezt az élményt. Mégis, néhányatok ébren lesz, mert nektek kell védelmezni a portálokat és csillagkapukat ez idő tájt. Néhány ember áthalad a portálokon a negyedik fénybe, míg mások nem akarnak a Föld síkján maradni. Ezek az emberek vagy hazatérnek a Teremtőhöz, vagy, ha meg akarnak tapasztalni más bolygót, találniuk kell egy csillagkaput, hogy oda eljussanak.

KOMMUNIKÁLÁS JELLEGEITEKKEL

KÉRDÉS: Hány jelleggel rendelkezünk ebben a dimenzióban, és találkozhatunk velük?

KIRAEL: Felsőbb éned három jellegével bírsz a tudatosság e síkján: te és két másik. Felsőbb éned másik két jellege ugyanabban az időkeretben létezik, mint te, azonban ők teljes egészében lehetnek akár egy másik országban, vagy másik világban, illetve birodalomban. Nem találkozhatsz felsőbb éned más jellegeivel a jelen időben. Az energia olyan elmélyült lenne, hogy egy atomrobbanást alkotna meg. Telepatikusan kommunikálhatsz jellegeiddel, ha rendelkezel ezzel az adottsággal. El is érheted jellegeidet meditációban, illetve alvás-állapotban.

Eljöttél erre a bolygóra a harmadik dimenzió megtapasztalása okán. Ezért van csupán három jelleged. Amikor elhagyod a harmadik dimenziót, a két jelleged távozik, és „letölti” beléd az összes megszerzett tudást. Ezután, ahogy belépsz a negyedik fénybe, a tudatosság egy új szintjére érkezel, és felsőbb éned három további jellegét vonod be az utazásba. Más szavakkal, négy jelleg érvényesül majd; te, és három másik, minden egyes tested egy jellege – gondolati, érzelmi, lelki és fizikai – és ténylegesen látni fogjátok egymást. Remélhetőleg legtöbbetek felsőbb énetek lelki jellegei lesztek. Lelki jellegként, aranyszínben fogtok rezegni. Néhányan fizikai, érzelmi, illetve gondolati jellegek lesztek. A fizikai jellegek feketeszínként rezegnek, míg az érzelmi jellegek fehér színként, a gondolati jellegek piros színként rezegnek majd.

KÉRDÉS: Mit tesz a felsőbb én, míg ezek a jellegek [aspektusok] útjukat járják?

KIRAEL: Felsőbb énetek egy más úton jár egy más térben és időben. Tudja, mit tesztek, azonban nem akar ebben részt venni. Felsőbb énetek jelenlegi utatok okán nem lenne zaklatott, hiszen saját útját már megtette sok millió évvel ezelőtt. Saját magatoknak kell rájönnötök utatokra. Valóságotok felsőbb énetek által egy térben és időben összpontosított, melybe elküldte önmagát ide a ti emberi formátokban, néhány lecke terv véghezvitelének okán.

KÉRDÉS: Tudunk egyszerre kommunikálni különböző jellegeinkkel?

KIRAEL: Igen, azonban ha nem hallgatod meg jellegeidet, és jellegeid sem hallgatják meg egymást, zavaró üzeneteket fogsz kapni. Jellegeidre való odafigyeléssel kell dolgoznod. Mondjuk, van egy galaktikus jelleged egy más térben és időben, és tudni akarja, mit teszel. Bármikor rád tud hangolódni, és meg tudja figyelni, mit gondolsz. Még beszélni is tud nyelveden. Jóllehet, ha mindig mérges vagy, még ha kicsit is, vagy egyszerűbben, ha félelemben vagy, ez a jelleg „elhangolódik” rólad. A galaktikus jellegek már megtapasztalták a „félelmet” és megtanulták, hogy ez nem létezik, tehát megengedik számotokra, hogy saját módotokon dolgozzátok ezt ki.

Valóságotok a szerelmen / szereteten alapul, és csupán akkor fognak jellegeitek beszélni hozzátok egyszerre, ha a szerelemben vagytok, bárhol is legyenek ők. Minél többet beszélnek hozzátok, annál jobban érzitek majd. A szerelem / szeretet a legmélyebb, és leginkább megtartott alkotórésze valóságotoknak. A szerelem / szeretet energiájában jogosultak vagytok mindenről tudni. Legyetek a szerelemben / szeretetben. Ha lezárjátok a szerelmet / szeretetet, minden érzéketeket megfosztjátok a jellegeitekkel való kapcsolatfelvételtől. Emlékezzetek, a szerelemben minden jellegetek kommunikálni fog veletek bármikor, amikor akarjátok.

Tegyétek utatokat, hogy tudomással bírjatok jellegeitekről, és arról, amit mondanak. Rendszerint, nem fordítanak rátok sok figyelmet, mert tudják, meg fogjátok kapni leckéiteket, még akkor is, ha ez még egy pár életidőbe beletelik. Mindamellett, ha igenis dolgoztok jellegeitekkel, válaszolni fognak. Csupán emlékezzetek arra, hogy a szerelemben legyetek, ha választ akartok kapni. Utatok olyannyira összpontosult a szerelemben / szeretetben, hogy bármit, ami nem szerelem, átmeneti elmezavar állapotaként szemlélik.

KÉRDÉS: Hány jellege volt Jézusnak, és mennyi volt Imhotepnek és Buddhának?

KIRAEL: Jézus mesternek a Föld síkján a Krisztus Tudatosság teljes tisztaságának tizenkét szilárd jellege volt. Jézus mesternek csupán tizenkét jellegre volt szüksége, mert elhozott magával engem, Kirael mestert, Kryon mestert és más mestereket erre az útra. Én egy kicsit idősebb vagyok, mint Jézus, azonban nem sokkal. Jézus mester jellegeinek Japán, Kína és más távoli helyeket kell elérniük.

Buddha mesternek 144 jelleg energiája volt, mert más birodalmakkal dolgozott. Elment távolabb ezen az úton, és annyi embert érintett meg, amennyit tudott. A népesség a Föld síkján akkor csupán egy pár milliárd ember volt.

Imhotep 265 jelleggel érkezett. Képzeljétek el az erőt, ami összegyűlt Imhotep 265 jellegével odaát.

E három mester jellegei folyamatosan eljöttek ide és távoztak erről az útról.

KÉRDÉS: Mit tesznek ezek a jellegek ez alkalommal?

KIRAEL: Ezen jellegek legtöbbje készen áll kijutni ebből a világból be más dimenziókba és a tudatosság más szintjeire. Amikor túlvagytok ezen a harmadik dimenziós utazáson, a yin és yang, az ellentétek, első és hátsó, a fenn és lenn, a benn és kinn, mind eltávozik, és beléptek a negyedik dimenziós fénybe, ahol ezek a jellegek elérik teljes teljesítőképességüket [potenciáljukat]. A negyedik dimenzió oly hathatós. Nem hasonlítható össze a harmadik dimenzióval.

KÉRDÉS: Hogyan dolgozott együtt Imhotep az Elven energiákkal, hogy elhozza a piramisokat?

KIRAEL: Imhotep mester rendelkezett négy hatalommal bíró Elvenből álló tudós csapattal, hogy kalauzolják és szolgálják őt útja során. Űrhajón érkeztek, partra szálltak, és azonnal munkához láttak. Nem volt szükségük napokig alvásra, vagy evésre abban az időben. Ezek az Elven energiák segítették a piramisok építését, melyek még mindig állnak. Az Elven társadalom az egyik leghathatósabb társadalom, mely valaha is meglátogatta ezt a kicsiny bolygót, a Földet. Ritkán jönnek ide önmaguk valódi formájában. Jelenlegi elnökötök [USA] áll legközelebb az igaz Elven formában való létezéshez. Ő egy sötét Elven volt. Amikor azt mondom, sötét, nem a sötét energiákra utalok. A sötét színekre célzok. Nem véletlen, hogy sötét bőrűként jött vissza.

KÉRDÉS: Ha a Krisztus Tudatosság, vagy Mária Magdaléna egy jellege lennék, mennyire lenne szükség agyi kapacitásomból, mielőtt teljesen megtestesíteném ezeket a jellegeket?

KIRAEL: E harmadik dimenziós tudatossági síkon tíz százaléknyi agyi kapacitással születtél, és még ha végül felfejlődsz a 40 százaléknyi agyi használatra, ami rendkívüli, még mindig nem teszel szert összes előnyére, mert elméd még mindig sok irányba „kószál el”. A negyedik dimenziós fényből, jobban összpontosított leszel, és agyi teljesítményed továbbterjeszkedik annál, amit itt el tudsz érni. Születéskor szükséged lenne legalább 25 százalék agyi használatra, hogy a Krisztus Tudatosságot megtestesítsd, és legalább 20-23 százalék kell, hogy Mária Magdaléna teljes energiáját megtestesítsd.

KÉRDÉS: Hol uralkodik a Krisztus Tudatosság a Földön?

KIRAEL: Sehol. A Krisztus Tudatosság mindenhol ott van. Az emberiség minden faja rendelkezik Krisztus Tudatossággal, tehát egyik faj sem felsőbbrendű, vagy alsórendű a másikhoz képest.

GALAKTIKUS SZÁRMAZÁSOTOK ÉS A CSILLAGKAPUK

KÉRDÉS: Mi az én galaktikus eredetem?

KIRAEL: Te, csakúgy, mint Jézus, Imhotep, Buddha és számos más energia, egy másik világból, másik térből és időből érkeztél. Nevezetesen te egy olyan időből és térből jöttél, ami 18 százalékkal távolabb van azon látható hat százaléknál, amit a legerősebb földi távcsövek látni képesek. Otthon bolygórendszered hasonló az Androméda galaxishoz, melyet Thalingbong-nak nevezek, ami egy nagyon szilaj tudományos energia.

Utazásod most arról szól, hogy tudatában légy a Tudatosság Nagy Változásának, ami a tudatosság e síkján történik. Eljöttél a Földre, hogy megéld a Váltást, és szerepet játssz a változási folyamatban. Egy tudós vagy, ami tökéletesen összhangban van galaktikus eredeted energiájával. Eljöttél, hogy szakértelmed kölcsönadd a váltás előtt és után, vagyis inkább a váltást követően. Bolygórendszered tudása, melyet elhoztál az új negyedik fényben nagyon hasznos lesz.

KÉRDÉS: Mely bolygókról származunk, és elvinnél minket galaktikus származásunk helyszínére?

KIRAEL: Közületek sokan plejádokbeliek, andromédaiak, szíriusziak, sőt aquiliaiak, bár nem sokan vagytok aquiliaiak. Az aquiliaiak idejében a dinoszauroszok voltak tevékenyek ideát. A gekkók az aquiliai fajjal állnak rokonságban.

Ha elvinnélek titeket galaktikus származásotok helyére, nem lennék képes visszakalauzolni titeket. Meg kell találnotok utatokat haza, és ez trükkös. Ki kell jutnotok a csillagkapukhoz saját magatok, azért, hogy visszajuttassátok magatokat a tudatosság e síkjára. Nem mehetek bele ennek a részleteibe, azonban képtelen vagyok visszahozni titeket ide, mert ez a harmadik dimenzió éppen most „bizonytalan”. Az energia életvonalát kell használnotok, hogy testi folyamataitokhoz kapcsolódjatok, és utána menjetek ki a világegyetembe, eredet bolygótok helyére. Képesek lesztek követni ezt az életvonalat vissza a Földre.

KÉRDÉS: Tanácsaikkal támogatnak galaktikus testvéreink? Utunkban szerepet játszanak?

KIRAEL: Két galaktikus tanáccsal vagy, ahogy mi beszélünk. Sokan közületek rendelkeznek két, vagy három galaktikus hasonmással. Tudjátok, hogy itt vannak, mert beszélni tudtok velük. Ha nem így gondoljátok, tegyétek fel ezt a kérdést: „Ha beszélnék galaktikus tanácsadóimmal, mit mondanának nekem?” Azonnal válaszolnának nektek.

KÉRDÉS: Hány csillagkapu van az én térségemben, és hogyan utazunk oda-vissza ezeken a csillagkapukon? Mi a különbség a portál és a csillagkapu között?

KIRAEL: Jelenleg hat csillagkapu van a környékeden. A csillagkapuk nem portálok. Beléphetsz egy portálon épp itt, a Föld síkján, azonban a csillagkapuk a Föld síkján kívül találhatók. Egy csillagkapu elég közel van, úgy lehet 1 290 kilométernyire légkörötökben. Egy másik csillagkapu 204 000 kilométerre van odakinn. Ezek a csillagkapuk a galaktikus birodalmak felügyelete alatt állnak, és ennek okán jelenleg zárva vannak. Nem tudtok egyszerűen elutazni 1 290 kilométert légkörötökbe, megnyitni a csillagkaput, és áthaladni rajta. Ezeket csak a másik oldalról lehet megnyitni, nem erről az oldalról.

Amikor egy csillagkapu nyitott, átmehetsz rajta oda, ahonnan ered, hogy rálelj egy másik bolygórendszerre. Ez azt jelenti, hogy amikor eléred a csillagkaput, át kell utaznod pontosan ugyanazt a távolságot, amit átutaztál annak eléréséhez, hogy megleld a másik bolygórendszert. Tehát, ha 1 290 kilométert utaztál a csillagkapuhoz, egy másik 1 290 kilométert kell átutaznod, mielőtt egy másik bolygórendszert elérnél. A bolygórendszer a csillagkapu másik oldalán a negyedik dimenzióban lesz, mely azt jelenti, hogy nem leszel képes látni a Földről. A negyedik fényben, látni fogod körülötted a bolygókat, és napfénynél fogod látni őket. Amikor vissza akarsz térni ebbe a harmadik dimenziós rendszerbe, újra be kell lépned a csillagkapuba, és ugyanabba az irányba kell utaznod, ahonnan elhagytad a Földet.

ZÁRSZÓ

A mai témáink többfélék és eltérőek voltak. Tudomást szereztetek galaktikus eredetetekről, illetve arról, hogyan kommunikáljatok galaktikus testvéreitekkel, valamint felsőbb énetekkel, tanácsadó vezetőitekkel, stb. Értesültetek a csillagkapukról, jellegekről, DNS-etekről és a szeretetről. Ha ki kéne választanom egy témát, mely a legmesszebb visz titeket, a szerelmet / szeretetet választanám. A szeretet / szerelem nyújtja mindazt, amire vágytok ezen az úton. Csupán a szerelemben lehetsz a teljes tudatosságban. A szerelem a DNS-etekben van. Ez a táplálék, melyen lelketek fejlődik. Legyetek a szerelemben.

Jó estét.

[1] Mitokondrium: az élő sejt légzésében és anyagcseréjében részt vevő energiatermelő sejtszervecske. Forrás: Idegen szavak szótára

© 2009 Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa