2009. szeptember 16., szerda

Lemuriai gazdagságLemuriai gazdagságKirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével

Lemurian Abundance
© Kahu Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
www.Kirael.com

http://univerzumitudatossag.blogspot.com/

KÉRDÉS: Hogyan érték el a lemuriaiak a gazdagságot?

KIRAEL: A lemuriaiak sosem törekedtek a gazdagságra. Elfogadták, hogy gazdagok. Sosem tekintettek arra, amivel nem rendelkeztek; csupán azt szemlélték, amijük volt. Tudták, bármit is birtokoljanak, az egy lépcsőfok afelé, amire vágyakoznak.

Látjátok, a lemuriai társadalom közel 50 000 évvel ezelőtt már pontosan tisztában volt azzal, hogy minden a gondolat megnyilvánulása. Kitartottak emellett az igazság mellett. Azt gondolhatnátok, ez egy olyan társadalom volt, amely sosem viccelődött, és nem mókázott. Ó, igenis tréfálkoztak, viszont sosem viccelődtek a hiánnyal kapcsolatosan. Igazából, sosem viccelődtek azokon a dolgokon, illetve nem mondtak semmi olyasmit, amit esetleg ma viccnek vélnétek. Érezték, hogy bármit is mondtak, az szent volt. Ezt mondod: „Nos, ez egy kicsit unalmas társadalomnak hangzik, ugye?” Nem, mert a szentség számukra az életerőt jelentette. El tudjátok ezt képzelni? Azt gondolták, minden, amit kimondtak, az életerőnek volt szentelve. Tehát, mindig elővigyázatosak voltak afelől, amit kimondtak.

Barátaim, mi a különbség Lemuria és az általatok most ismert világ között? Nos, most rendelkeztek a mátrixszal. Akkoriban nekik nem volt mátrixuk. Minden egyes szót úgy választottak meg, mintha azok megnyilvánulnának [manifesztálódnának]. Tudták, ha hibáznak bármilyen módon, és valami ilyesmit mondanak: „Ó, úgy gondolom, ez a kis viszketés a szememnél fejfájássá alakul” és lám-lám, egy pillanat alatt, lüktető fejfájásuk lett volna. Tehát, soha nem mondtak semmi ilyesmit. Inkább, ha a szemük felett egy kicsit viszketett, ezt felelték: „Ó, szétoszlattam a viszketést a szemem felett. Már múlóban van.”

Ha a viszketés elkezd kicsit fejfájássá alakulni, nem úgy gondolták, hogy ők teremtették meg a fejfájást, vagy elszalasztottak egy jó alkalmat, hogy így mondjam. Beletekintettek oda, ahol a lüktetés volt, és utána alkalmazták koruk varázslatát. Ó, úgy értettem, hogy a ti korotok varázslatát használták. Fényt alkalmaztak. Hangot használtak. Mindent felhasználtak, ami szükséges volt, hogy a fejfájás eltávozzék. A lemuriaiak elővigyázatosak voltak, hogy kizárólag arra gondoljanak, amit akartak, nem azt, amit nem akarnak. Tehát, mindig gazdagok voltak.


© Kahu Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
www.Kirael.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.