2009. szeptember 16., szerda

Lemuriai gazdagság



Lemuriai gazdagság


Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével

Lemurian Abundance
© Kahu Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
www.Kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/


KÉRDÉS: Hogyan érték el a lemuriaiak a gazdagságot?

KIRAEL: A lemuriaiak sosem törekedtek a gazdagságra. Elfogadták, hogy gazdagok. Sosem tekintettek arra, amivel nem rendelkeztek; csupán azt szemlélték, amijük volt. Tudták, bármit is birtokoljanak, az egy lépcsőfok afelé, amire vágyakoznak.

Látjátok, a lemuriai társadalom közel 50 000 évvel ezelőtt már pontosan tisztában volt azzal, hogy minden a gondolat megnyilvánulása. Kitartottak emellett az igazság mellett. Azt gondolhatnátok, ez egy olyan társadalom volt, amely sosem viccelődött, és nem mókázott. Ó, igenis tréfálkoztak, viszont sosem viccelődtek a hiánnyal kapcsolatosan. Igazából, sosem viccelődtek azokon a dolgokon, illetve nem mondtak semmi olyasmit, amit esetleg ma viccnek vélnétek. Érezték, hogy bármit is mondtak, az szent volt. Ezt mondod: „Nos, ez egy kicsit unalmas társadalomnak hangzik, ugye?” Nem, mert a szentség számukra az életerőt jelentette. El tudjátok ezt képzelni? Azt gondolták, minden, amit kimondtak, az életerőnek volt szentelve. Tehát, mindig elővigyázatosak voltak afelől, amit kimondtak.

Barátaim, mi a különbség Lemuria és az általatok most ismert világ között? Nos, most rendelkeztek a mátrixszal. Akkoriban nekik nem volt mátrixuk. Minden egyes szót úgy választottak meg, mintha azok megnyilvánulnának [manifesztálódnának]. Tudták, ha hibáznak bármilyen módon, és valami ilyesmit mondanak: „Ó, úgy gondolom, ez a kis viszketés a szememnél fejfájássá alakul” és lám-lám, egy pillanat alatt, lüktető fejfájásuk lett volna. Tehát, soha nem mondtak semmi ilyesmit. Inkább, ha a szemük felett egy kicsit viszketett, ezt felelték: „Ó, szétoszlattam a viszketést a szemem felett. Már múlóban van.”

Ha a viszketés elkezd kicsit fejfájássá alakulni, nem úgy gondolták, hogy ők teremtették meg a fejfájást, vagy elszalasztottak egy jó alkalmat, hogy így mondjam. Beletekintettek oda, ahol a lüktetés volt, és utána alkalmazták koruk varázslatát. Ó, úgy értettem, hogy a ti korotok varázslatát használták. Fényt alkalmaztak. Hangot használtak. Mindent felhasználtak, ami szükséges volt, hogy a fejfájás eltávozzék. A lemuriaiak elővigyázatosak voltak, hogy kizárólag arra gondoljanak, amit akartak, nem azt, amit nem akarnak. Tehát, mindig gazdagok voltak.


© Kahu Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa