2009. szeptember 8., kedd

Kirael mester aláírása



Kirael mester aláírása




Master Guide Kirael's Signature

© Kahu Fred Sterling


KIRAEL: Szignóm szavaitokkal nem értelmezhető. Kifejtésére nincsenek szavaitok. A tanácsadó Vezetők Birodalmából érkeztem, és mi nem használunk nyelveket. Mégis, el tudom magyarázni ily módon: az én aláírásom képviseli a világok találkozását, a rezgések megemelését egy szövet-mintába. Ha ránéztek aláírásomra, látni fogtok egy kis pontot annak az alján, amely úgy néz ki, mint egy pi szimbólum. Ezen pontot fogjuk világnak nevezni. A két felfelé haladó egyenes a pi szimbólum mindkét oldalán engem és titeket képvisel. Következésképpen mondhatjátok, hogy ti, az emberi faj és én állunk a világon. Ez a két vonal, mely titeket és engem képvisel, a tetején egy vízszintes vonallal csatlakozik egymáshoz, amely a pi szimbólumot fejezi be. Ez a felső vonal a legbonyolultabb energia, amit el tudsz képzelni. Tehát, összefoglalva számotokra azt mondom, hogy szignóm az élet Igazságának, Bizalmának és Szenvedélyének szimbólumaként láthatjátok. A kicsiny pont segít nektek felismerni, milyen parányi a Föld a ti energiátokhoz és az én energiámhoz képest, melyek a két hosszú szál a pi szimbólum mindkét oldalán. Ezt tudván, utána láthatjátok, hogy a pi szimbólum tetején a vonal, a szövet, képviseli a Teremtőt. Amikor ezeket összeillesztitek, megkapjátok azt, amit mi az élet végtelenségének nevezünk. Ennélfogva a pi a fényetekben van.






© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/







Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa