2009. szeptember 12., szombat

Igazság az Elven Világból: A négy elem bölcselete – Föld, Szél, Tűz és Víz



Igazság az Elven Világból:
A négy elem bölcselete 

– Föld, Szél, Tűz és Víz


Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével

Truth from the Elven World: 
Wisdom on the Four Elements- Earth, Wind, Fire and Water
© 2008 Fred Sterling
Contact:   Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/


Kirael: Ma a négy elemről fogok beszélni – tűz, levegő, szél és víz – az Elvenek szemszögéből. Az Elvenek keresztelő erőknek, lelki szertartásaik részeinek tekintik ezeket az elemeket. Mindezen elemmel kereszteltek. Teljes életük ezekről az elemekről szól.

Kilencven százaléka azoknak, akik hallgatnak engem, vagy el fogják olvasni ezt a cikket, a múltban az Elven világban voltak. Jelenlegi utatok arról szól, hogy emberek legyetek. Lehet, hogy öt, hat, vagy tíz életnyi időn mentetek keresztül e Föld síkján, de ahonnan én jövök ezek mind rövid életek voltak. Eljöttetek a föld síkjára, hogy átéljetek dolgokat, és meg szeretnétek tapasztalni az Elven világot, de nincs elég időtök. Elvégre is, csupán hetven, nyolcvan, kilencven, vagy lehet, hogy száz év áll rendelkezésetekre, hogy megtegyétek ezt az utazást. Az átlag Elven hozzávetőleg ötszáz évig él. Vannak, akik tovább élnek; a legöregebb Elven, akit ismerek 1258 éves.

Miért akarna valaki az Elven világgal kommunikálni? Végül is, emberi mértékekkel az Elvenek lehet, hogy gőgösöknek, elbizakodottaknak és jámboroknak tűnhetnek. Az igazság az, hogy az Elvenek nem ilyenek. Egyszerűen tisztában vannak az élet szentségével. Tisztában vannak vele, hogy kik ők, és miről beszélnek. Nem szólnak, csupán akkor, ha biztosak a témában, és minden kommunikációjuk az imádság rezgésében létezik.

Ma hat gyönyörű Elven vén, vagy mester van jelen velem. Közel százötven mestert kutattam fel, és ezt a hatot választottam ki, mert ők a legrátermettebbek, hogy veletek beszéljenek. Válaszolni fognak bármelyik kérdésetekre, mert szeretnék, ha tudnátok, mire képesek, és mire vagytok ti képesek. Legyetek tudatában az Elven világgal. Ennek a világnak a részei fontosak utatok számára.

Az Elven világ mindig színekből áll. Még ha egy Elven fehér is, valamilyen szín érintett. Habár néhány Elvent fekete Elven-ként ismertek, egyetlen Elven sem volt igazán fekete színében. A fekete Elvenek igazából az arany különböző árnyalatai voltak. Bár, a legtöbb fekete Elven számotokra feketének tűnhet, mert emberi szemeitekkel szemlélitek őket. Ha Elven szemekkel néznétek rájuk, látnátok, ahogy a fekete aranyba fordul.

A fekete Elvenek a Föld alatt éltek, mint a Föld belsejében élő emberek. A fekete Elvenek nem tudtak feljönni a Föld alól. Életüket földalatti kristály fények barlangjaiban, és vízesésekben élték. Részletesen nem fogok beszélni a fekete Elvenekről, mert ez egy másik történet.

Az Elvenek az átlagembernél sokkal magasabbak. Az átlag Elven hozzávetőleg 2,5 méter magas, és néhányan lehetnek 3, vagy 3,5 méter magasak. A tudatosság e síkján, amikor egy magas embert látsz, valami ilyesmit mondasz: „Milyen az időjárás odafönn?...” Ugratjátok ezeket az embereket, ezért görnyedt a tartásuk, mert belefáradtak az ugratásokba. Jóllehet, ha véletlenül találkozol egy Elven-nel, észre fogod venni, mert az Elven magas. Tudják, hogy magasságuk a dicsőségük és semmilyen ugratás nem tenné őket görnyedté.

Az Elvenek magassága tükrözi útjuk terjedelmességét. Az Elvenek teste ötszáztól ezer évig él. Kétségtelenül maradhatnak ötszáz évig, de ha ötszáz évnél tovább maradnak, kell, hogy legyen egy ok ennek megtételére. Amikor az Elvenek az átlag ötszáz évet meghaladóan maradnak, két életet egymás mögött tesznek meg, az egyik azonnal követi a másikat. Más szavakkal, ahelyett, hogy meghalnának, és testet öltenének, egyszerűen megnövelik életüket.

Az Elveneknek gyönyörű kerek, vagy mandulavágású szemük van, és fülük hegyes, hallási képességeik megnövelése okán. Néhány Elvennek van haja, néhánynak nincs. Kinézetük nem játszik fő szerepet útjuk során. Sosem ítélkeznek külalakjuk felett.

Az Elvenek nem túlsúlyosak. Az átlag Elven derékbősége fél méter körül van. Mindnyájan soványak. Az átlag 2,5 méteres Elven 44 – 45 kiló körül van. Ez nem azt jelenti, hogy meg kell változtatnotok testeteket. Úgy vagytok tökéletesek, ahogy most vagytok. A súly csupán a tudatosság e síkján ügy, azonban nem kell foglalkoznotok ezzel a témával a Föld síkján kívül.

Az Elvenek hat érzékszervvel rendelkeznek születésükkor. Néhány Elven hét, nyolc érzékszervvel rendelkezik, mire felnő. Teljes [élet]útjuk hatodik érzékszerves képességeik minden jellegének kiterjesztéséről szól.

Az Elvenek itt vannak emberi formában. Felismerhetitek őket, mert hegyes fülük és nagy mandulavágású, vagy kerek szemük van. Itt vannak, hogy megtudják, milyen volt a Föld síkja az Elven társadalom előtt. Egyik Elven társadalom sem rendelkezett azokkal a típusú energiákkal, amik most a Földön találhatóak. Az Elven világ nem rendelkezett kormányokkal és ilyen dolgokkal. …

Azok az Elvenek, akik itt vannak emberi formában, örömüket lelik ebben az útban. Átérzik milyen Elvennek lenni emberi testben, és tudják, vissza tudnak térni az Elven világba ismét.

Az Elvenek a Föld síkján kívül eső tudatossági síkon élnek. A Föld síkja túl kicsi számukra. Nagyobb bolygóra van szükségük, mert ők nagy energiák. Rendelkeznek azzal a képességgel, hogy pillanatok alatt a világ másik oldalára menjenek. Ha egy Elven Hawaiiról Oroszországba szeretne utazni, hozzávetőleg húsz percbe telne számára ez. Bejárják a Földet suhanva, sétálva, hosszú, könnyed léptekkel, olyan gyorsan, hogy lábuk alig érinti a talajt.

Teljes utazásuk a fák világáról szól, és arról, mit hoznak a fák az életükbe. A fákon élnek. Gyönyörű otthonaik, éttermeik, stb. mind a fákon találhatók. Annak érdekében, hogy elérjék otthonaikat, repülnek, de nem úgy, mint Superman. Felemelkednek [levitálnak] fa otthonaikba. Amikor lejönnek a fákról, kilépnek és „leszállnak”. Nem másznak fel és le. Az Elvenek a természet minden részét használják. Nem pazarolnak el semmit. Útjuk a négy elem tisztelete körül forog.

KÉRDÉS: Hogyan tudjuk megközelíteni az Elven világot?

KIRAEL: El kell mennetek egy erdőbe, az emberektől távol, hogy ezt az utat megtegyétek. Végezzetek el egy rövid meditációt velem.
Csukd be szemed. Menj el egy erdőbe, az erdő legsűrűbb részébe, nyisd ki szíved érzékelését, a hatodik érzéket, és menj el arra a nyílt helyre, ahol ezek a hatalmas fák találhatóak, és lélegezz mélyen. Engedd meg, hogy a lélegzet áthatoljon korona csakrádon és tobozmirigyeden át a csecsemőmirigyedbe. Utána engedd útjára lélegzeted a csecsemőmirigyen keresztül, és így építs fel aranyfény burkot, amely körülvesz. Érezd ezt az energiát, és engedd meg, hogy ez az utazás kibontakozzon.
Most, mivel szemed csukva van, tudnod kell, hogy ezek között a fák között vagy. Feküdj le a csodaszép, puha földfelszínre, és érezd a körülötted lévő virágok illatát. Vedd észre, hogy a fák duruzsolva üdvözölnek. A még mindig csukott szemeddel pillants fel a fákra, és lásd meg, ahogy egy Elven falu, vagy város kibontakozik.

Most engedd el tested, és lelked küldd fel a fák magasába, ebbe az Elven faluba, vagy városba. Néhányan olyan helyre érkeztek, amit nem ismertek fel. Ez nem igazán egy otthon, hanem ez egy hely, ahol valami lakik.

Engedd meg, hogy most mélyebbre irányulj, és jöjj el a fák közötti étterembe. Az Elven emberek ebben az utazásban integetnek, és üdvözölnek. Sétálj körbe. Érintsd meg őket, érezd és érzékeld őket. Menj el a bárba, és rendelj egy italt. Nem tudod, mit rendelj? Csupán egy italt rendelj. Ez egy csodaszép zöld ital lesz. Lásd, ahogy kezed megfogja a poharat. Tedd a poharat orrodhoz, és szaglászd meg azt, amiről úgy gondolod, fű lehet. Utána kóstold meg. Az íze pompás. Sose kortyolj nagyot ebben az Elven világban, csupán kicsiny kortyokban igyál. Folytasd a kortyolgatást, és pillantsd meg az embereket, akik itt dolgoznak. Egy kicsit magasabbak, mint te. Tudod, mennyire szeretnek téged.

Gyere ki ebből az utazásból. Térj vissza az erdei talajra, és lásd magad testedbe visszatérni. Most nyisd ki szemed, és légy az, aki emberként vagy.

Az Elvenek fenn vannak azokon a fákon ebben az időben és térben. Nem láthatod őket, mert nem mentél fel oda, hogy leellenőrizd. Azok, akik eljöttek velem ebbe a meditációba, fellebegtek a fák közé, besétáltak a bárba, ittak egy pohárnyi zöld dolgot, és látták ezeket az embereket körülöttük állni, ahogy rájuk tekintettek. Így tudtok eljutni ebben az Elven világba.

Az Elven világ létezik ezen a bolygón, és nem kötődnek a tudatosság e síkjához. Itt vannak, hogy szolgálatára legyenek „Mi az Emberek”-nek, akik éppen felkészülnek a Tudatosság Nagy Változására.

A négy elem összhangban van ezzel a változó utazással. Csupán tedd meg ezt a gyakorlatot, és lebegj fel a fák magasába, és az Elvenek feltűnnek körülötted. Lehet, hogy egy ház tornácán találod magad. Az Elvenek imádni fognak, mert tudják, mit teszel. Minden nap meglátogathatod az Elven társadalmat, beszélhetsz hozzájuk, és tanulhatsz tőlük. Minden alkalommal ugyanarra a helyre elmehetsz, és ugyanaz az Elven lesz ott minden egyes alkalommal. Látni fogsz kétszáz éves gyermeket, aki olyan dolgokat mond el neked, amiről nem is álmodtál, hogy felkutatható. Az Elvenek addig lesznek ott, amíg akarod, hogy ott legyenek. Ha bejutsz ebbe az Elven világba, és ezt mondod: „Ó, Istenem, valamin állok. Egy tornácon állok. Mit keres egy tornác fenn a fán?” visszajutsz a testbe ismét, mert éppen a bal agyba léptél be, lezárva a kiterjeszkedett jobb agyat.

KÉRDÉS: Honnan tudom, hogy az az energia, amivel felvettem a kapcsolatot az egy angyal, vagy egy Elven?

KIRAEL: Sok angyal van itt, hogy segítsen titeket a Föld síkján, de nem lehetsz tisztában azzal, mit fognak az angyalok mondani neked. Az angyalok a tudatosság minden szintjéről jöttek, és bármiről beszélnek, amiről akarsz, de csupán az ő tudásuk szintjéig terjedően. Meditációban, lehet, hogy elérsz egy angyalhoz, aki ezt mondja neked: „Ó, egy nagyszerű dolgot fedeztem fel. Akarom, hogy leugorj erről a szikláról.” Leugorhatsz a szikláról, de akkor meghalsz. Ha visszatérsz a másik oldalra, az angyal ezt mondja: „Ó, ez igazán nagyszerű volt. Mindig is meg akartam nézni mit teszel, amikor a földbe csapódsz.” Így, tudnod kell, hogy vajon az angyal magas „kaliberű”, vagy sem. Ahogy kérdéseidet megválaszolják, abból tudhatod meg ezt. Ha a választ megkérdőjelezed, valószínűleg egy olyan angyallal vetted fel a kapcsolatot, aki nincs ráhangolódva utadra. Kérdéseket kell feltenned, és a szívedben kell érezned a válaszokat.

Amikor megpróbálsz rájönni, vajon az angyal utadra ráhangolódott, vagy sem, használd a hatodik érzéked. A hatodik érzék az összeszőtt öt érzékszerv. A numerológiában a hat a mester száma. A mesteri hatodik érzék fog segíteni neked azonosítani azokat az energiákat, amik belépnek utadba.

A veled kapcsolatot felvevő energiák többsége rendelkezik valamivel, amit felajánl neked, de légy tudatos. Ha közvetítő [csatorna] vagy, és egy energia felveszi veled a kapcsolatot, teszteld le ezt az energiát. Tudni fogod, vajon összhangban van-e utaddal, vagy sem.

Az olyan energiák, mint a felsőbb éned, a fejlődő társadalmak oltalmazói, tanácsadó vezetők, tanácsadó vezető mesterek, vagy Elvenek utaddal összhangban lesznek. Nem voltál képes felsőbb éneddel beszélni, mert az Isten Fényben található, és te itt vagy e földi síkon. Meditálnod kell, hogy felvedd a kapcsolatot felsőbb éneddel, csakúgy, mint ahogy ezt teszed egy tanácsadó vezetővel, oltalmazóval, vagy egy Elvennel.

KÉRDÉS: A Nagy Váltás után a négy elem fogja vezetni a Föld síkját?

KIRAEL: A négy elem alkotja minden létezéseteket. Az Elvenek és angyalok nem létezhetnek a négy elem nélkül. Az angyalok a levegőben lebegnek. Belélegzik azt a levegőt, ami rendelkezésre áll azon a bolygón, amin vannak. Van saját légzőszervük, ami lehet, hogy nem hasonlít a tiétekhez, de használják az elemeket, hogy létezzenek. A négy elem használatos minden társadalomban, ahol a megtestesülés jelen van, akár angyal tested, Elven, vagy akár Ork tested van.

A Föld teljesen tökéletes sík a megtestesülésre. A Teremtő Isten minden elemet összerakott számotokra, hogy emberként megtegyétek utatokat az életben. Most, az Elven energiák itt vannak segítségetekre, hogy megértsétek, nem tudtok létezni a négy elem nélkül. Még az étel is, amit megesztek, a négy elemből származik. Használjátok a földet, hogy termesszetek, vizet, hogy tápláljátok, szelet, hogy csírázzanak, és tüzet, hogy megfőzzétek.

KÉRDÉS: Hogyan tapasztalják meg az Elvenek a négy elemet?

KIRAEL: Nem azt tapasztalják meg, amit ti. Lefoglalja őket útjuk. Ha tüzet látnak, meg akarják szagolni a tüzet, vagy azt, ami éppen fő, illetve azt, amit a tűz okoz. Követnék a tüzet vissza oda, ahonnan indult, hogy megbizonyosodjanak, minden rendben volt. Az Elvenek a négy elem minden részét tisztelik. Ha megszaglásszák, vagy megtapintják az érkező szelet, napokat töltenek ebben az útban, használva minden érzékszervüket, hogy a maximumra vigyék élményüket. Ha a föld elem iránt érdeklődnek, megérintik azt, érzékelik, megszagolják, és így tovább. Meg akarnak tapasztalni minden egyes elemet minden érzékszervükkel, és valószínűleg ezért élnek ilyen hosszú ideig – végrehajtva az érzékek maximalizálásának útját.

Ha érzékelni akarjátok ezt az utat, lépjetek rá a földre. Ezt mondod: „Hideg van odakinn, Kirael mester.” Csupán rakd rá lábad a földre egy pár percre, és érezd. Érezd át ezt az egész utat.

Velem van hat Elven mester, négy hölgy és két férfi. Ezek a mesterek nem nagyon beszédesek, de el fogják mondani, amit szükséges elmondani. Például, az egyik Elven mester a Föld síkjának mestere, egy szél mester. Ő vezette az általunk végzett meditációt. Tehát, ha sikeresek voltatok, ez azért volt, mert biztosította számotokra a kedvező alkalmat az utazásra.

Az Elven mester azt mondja, hogy ez az utazás a Föld síkjával való kapcsolatról szól. Az egyetlen módja annak, hogy megértsd kapcsolatod a Földdel az, hogy megérinted. Ha az emeleten laksz, menj ki, és mindig érintsd meg a földet. Helyezd rá lábad a földre, és olyan mélyen nyomd be, amennyire tudod. Érezd át azt, amit a Föld próbál elmondani neked. A Föld el fog mondani neked mindent, amire szükséged van tudni arról, amelyet adni tud neked.

Beszélj a gyümölcsfákhoz, és köszönd meg nekik a gyümölcsöt, amit neked adtak. Amikor a gyümölcs leesik a fáról, az emberek idegesek lesznek, mert azt hiszik a gyümölcs kárba vész. Az Elven mester ezt mondja: „Ne légy ideges, örvendezz inkább. A gyümölcs leesése a fáról egy természetes folyamat. Ha senki nem eszi meg, visszatér a földbe. Ezek a gyümölcsök minden ember számára és a Föld számára is ajándékok.”

A Levegő Istennője itt van velünk most. Ezt mondja: „Amikor megtanultok a legfőbb javatokra lélegezni, a korona csakrátokból hozzátok le a lélegzetet testetekbe. Ez a lélegzet, ez a levegő a teljes út. Ez az, ami az életet fenntartja.”

Lépjetek kapcsolatba a földdel, a fákkal és lélegzetetekkel. Szabadítsátok fel elméteket, és tegyétek meg utatokat.

KÉRDÉS: Hogyan fokozzam a hatodik érzékem?

KIRAEL: Nyomd össze mutatóujjad és középső ujjad. Mit érzel? Érzed az ujjak végét? Mi más érzel? Érzed a bőr érdességét az ujjvégen? Érzed a csontot?

Ha fokozni akarod a hatodik érzéked, hogy gyógyíts, vagy, hogy jobb gyógyító légy, gyakorold a két ujjad összerakását, utána figyeld tested hangjait. Végül érezni fogod az energiákat, melyek invitálnak. Ez az egész út arról szól, hogy kihasználj minden kedvező lehetőséget, mellyel önmagad egy másik szintre juttatod. Az Elvenek minden érzékszervüket használják minden úton, akár legyen az a gyógyítás, egy virág megszaglászása, vagy egy étel elfogyasztása.

KÉRDÉS: Beszélnél az Elvenek varázslatairól, vagy a fény „szál”-ról, amik segítenek számunkra tisztábban látni, vagy hallani a testben a gyógyítás során?

KIRAEL: Az egyik Elven Istennő mondja: „Ezt meg tudom tenni számodra.” Azt mondja, ha van valaki veled, használd a gyógyítás szálát, a tűz szálát önmagadon belül. A tűz szál az, amiről az egész utazás szól – ez a kicsiny szál a korona csakrából fut le a testen keresztül mindkét kézbe, le lábaidba, lábfejedbe és lábujjadba, és utána vissza. A tűz szálak fényed legtökéletesebben kiegyensúlyozott részei, és felerősíthetik gyógyításod.

Ha egy lábon állsz, amíg gyógyítasz, nem használhatod a tűz szálat, hogy egyensúlyt hozzon a gyógyításba. Szükséges mindkét lábbal a talajon állni. Amíg testedben vagy, képzeld el, te irányítod a testet. Hallod lélegzeted? Hallod szívdobbanásod? Be kell jutnod, amíg képes vagy meghallani, hogy tested téged hallgat.

Nem te vagy a tested, és nem birtoklod saját tested – és nem arra szántak, hogy örökké megtartsd. Tested felsőbb énedhez tartozik, és szabadon elmehetsz bárhová, ahová szeretnél, és megtehetsz bármit a testtel. Testeden kívül vagy, azonban bemehetsz testedbe, és meghallgathatod mechanikai működését. Amikor az egyik karod felemeled, és visszahozod, hallani fogod a csontokat mozogni kezedben. Amikor kinyitod és becsukod öklöd, hallani fogod ujjaid, ahogy megérintik tenyered.

Gyakorold ezt a folyamatot. Az egyensúlyról szól ez a harmadik dimenziós utazás, egyensúlyról fényed minden jellegében. Minden Elven barátom ma jelen van velem, lehet, hogy körülöttünk számuk hozzávetőleg 20 000; tudod, miről beszélek.

Rendelkezel fizikai testtel. Bánj jól vele, azért, hogy életben tartsd addig, amíg akarod. Ha hiszed, hogy sovány, vagy túlsúlyos, vagy túl alacsony, túl magas vagy, nem ez az igazság, mert te nem a tested vagy. Te és tested pontosan olyanok vagytok, amilyennek azt elvárod. Ha meg akarod változtatni tested, ennek megtétele a te utad.

Amit testeddel megteszel, azt kapod vissza tőle. A test, amivel rendelkezel az a test, amit kiválasztottál, hogy felépítsd, és dolgozz vele. Tehát, ha érezni akarod, és meg akarod tapasztalni, tedd meg most. A meditáció alatt legtöbbetek érzett valamit, amit sosem érzett előtte, mert érezték testük belsejét. Benn voltak az izmokban, a bőrben, a csontban. Ez volt az én ajándékom neked.

KÉRDÉS: Hogyan különüljünk el a fizikai testtől, hogy a lélek-önvalónkon keresztül tapasztaljunk meg más világokat?

KIRAEL: Megismétlem, amit az egyik Elven mester mond. Azt mondja, ha megérted fizikai jelenléted, meg fogod érteni lélek-jelenléted is. Éppen most mondtam neked, hogy nem te vagy a fizikai tested. Ha nem vagy a fizikai jelenléted, akkor bizonyára a lélek-önvalód vagy. Lélek-önvalód múltad különböző elemeiből sűrűsödik össze.

Nem kell tovább menned, mint felsőbb éned, hogy megtapasztalj más világokat, mert felsőbb éned a Teremtő Isten Fényében van. Lelki önvalóként, képes vagy átélni az Elven világot, az emberi világot, vagy az Ork világot, illetve bármilyen világot, amit meg akarsz tapasztalni. Elmehetsz egy világba, ahol repülő sárkányok léteznek. Ez rendben van. A repülő sárkányok léte egy valóság. Látod, annak érdekében, hogy akár egy repülő sárkányt elképzelj, annak léteznie kellett. Nem tudsz elképzelni valamit, ami nem létezett. Valakinek ki kellett vonni a fogalmat egy emlékből.

Csukd be szemed még egyszer. Végy egy mély lélegzetet, és tartsd benn. Képzeld el, hogy átérzed a fizikai testedtől való elkülönülés útját. Végy egy másik mély lélegzetet, de ne lélegezz, csupán tartsd meg. Észre fogod venni, milyen felszínessé vált lélegzeted. Tudni fogod, hogy kifelé haladsz testedből. Ha kiszabadulsz testedből, lépj be felsőbb énedbe, a lélek-önvalódba.

Közületek nem mindenki szabadul ki. Ne légy dühös önmagadra. Csupán próbálkozz. Lépj ki testedből egy kicsit egy időre. Végül érezni fogod a testedtől való elkülönültséget, és a bejutást a lélek-önvalóba, amely testedhez kapcsolódik. Végül elengeded fizikai tested és kiszabadulsz ebből a harmadik dimenziós utazásból. Légy tudatos. Nem maradhatsz a lélek-önvalódban túl sokáig, mert a testnek szüksége van a kapcsolatra.

Elhagyhatod fizikai tested bármikor, amikor akarod. Megszabadulhatsz a testtől félelem nélkül, mert mindig hozzá vagy kapcsolva. Hátrahagysz egy szálat, amely összekapcsol téged a testtel, amikor eltávolodsz tőle. Ezt mondod: „Nos, mi a helyzet, ha húsz mérfölddel távolabbra megyek, és valaki letépi ezt a szálat?” Senki sem tudja eltépni a szálat, mert te vagy a szál. Ez a te utazásod. Lehetsz húsz, száz, sőt ezer mérfölddel távolabb, és még mindig kapcsolódsz ehhez a szálhoz.

Ha kiszabadulsz, csupán egy pár centiméternyire, és visszatekintesz önmagadra, ezt mondanád: „Ó, Istenem, olyan gyönyörű”. Ezt szeretném, ha megtapasztalnád.

KÉRDÉS: Milyen jelképeket használnak az Elvenek?

KIRAEL: Az Elven társadalom nagyapja jelen van ma. 1 258 éves, és ő fogja megválaszolni kérdésed: „Ezek a jelképek, melyek általában kör alakúak, gömbölyűek, vagy spirálisak, lehetnek gyógyító jelképek, élet, keresztelő, vagy élet-tevékenység szimbólumok, melyeknek csupán azon személy számára rendelkeznek meghatározott és megfelelő jelentéssel, aki használja őket. Minden jelképnek van kezdete és vége. A szimbólumon belül található a válasz mindenre, amit kutatsz.”

Hosszú életük során, az Elvenek évek százait töltik el a jelképek használatának és megértésének elsajátításával. Egy gyógyító szimbólum érezhető a test megérintésével. A test fog beszélni hozzád. Útjára bocsátja azt a választ, amit keresel. Ez egy jelkép. A gyógyító jelkép egy másik típusa ráhelyezhető a testre, hogy felderítse azt az ismeretet, ami segíti a gyógyítást. Az Elvenek lehet, hogy elképzelnek egy jelképet, melyből a válasz leképezhető, vagy lehet, hogy rajzol egy szimbólumot, és ily módon dolgozik vele. A keresztelő jelképek a tudatosság magasabb állapotára ébresztik rá az Elveneket, és még segítik őket, hogy a hat érzékszerves képességüket meghaladják a nyolc, vagy több érzékszervig.

A jelképek lehetnek összetettek, vagy egyszerűek, és számos mód létezik a velük való munkálkodásra. A válasz arra, amit kutatsz, mindig ott van, hogy felfogd. Egyik szimbólum sem kezdődik és végződik anélkül, hogy mindkét végén ne lenne egy válasz. Ha kör alakú jelképet használsz, utána el kell határoznod, hol kezdődik, és hol végződik. Amikor a kör végéhez érsz, haladj körbe újra az ellenkező irányba, és újra a végéhez érsz. A kezdő és végső pont az, amit kiválasztasz, hogy az legyen.

Az Elvenek nem használnak csúcsos, vagy szögletes jelképet, mert a kezdet és a vég ez esetben túlságosan meghatározott és lineáris. A körkörös szimbólumok használata biztosítja az Elveneknek, hogy azon a szinten tegyék meg útjukat, ami megfelelő az adott pillanatban, kiválasztva a kezdet és a vég helyét. A válasz, amit keresel, a szimbólumban fog rezegni.

Rajzolj egy kört, utána egy újabb kört, majd egy újabbat, és ismét egy újabbat, egy spirált kialakítva. Ha felcseréled ezt a spirált azáltal, hogy a végénél kezded, és visszafelé haladsz minden centinél, vagy a centiméter minden milliméterénél, amikor a spirál közepéhez érkezel, ahol kezdődött, a terület rezgése fogja a választ tartalmazni.

Ha egy szimbólumot használsz, és teljesen érted azt, nagy mennyiségű ismerettel fogsz rendelkezni, hogy leírd, és meg fogod érteni, miért oly fontos számodra ez a jelkép. Ezután egy új szimbólummal dolgozol majd, és ezt teszed utad részévé. Minden egyes jelképpel azokra az ismeretekre építesz, amit már összegyűjtöttél.

Ezidáig is dolgoztál jelképekkel – azokkal, amikkel eddig találkoztál, gyógyító szimbólumok. Amikor összenyomod ujjhegyeid, megérezted ezt a megértést. Ez egy jelkép volt, ami megpróbált mesélni neked arról, hogy készen állsz a világ gyógyítására. Tested a fény jelképe. Elmondja neked, mit teszel. Tudni fogod, mit teszel éppen a test szimbólumait megfejtve.

KÉRDÉS: Hogyan segíthetek a gazdáknak, és mindenkinek, aki a földdel dolgozik, hogy csodálatos dolgokat termeljenek számunkra, hogy megegyük?

KIRAEL: Mondj köszönetet a gazdáknak. Ne sajnáld őket. Ez az ő választásuk, hogy gazdák legyenek. Tiszteld őket, mert amikor tiszteled őket, tudják, jó dolgot tesznek. Ha gyenge a termés, mondd el nekik, milyen nagyszerű munkát végeztek próbálkozásukkal. A gyenge termés nem rajtuk múlik. A kudarc az őket övező támogató energia hiányából ered. A gazdák mindent megtettek, amit tudtak, hogy jó termés legyen, de nem volt elég eső, elég pénz, elég segítség. A gyenge termés mindig a kollektív tudatosságról szól.

A gazdák ennek az életútnak egy csodaszép részei. Minden farmerben „Elven vér csörgedezik”. Kapcsolatuk a Földdel és az elemekkel teszi az Elveneket nagyszerű gazdákká. Alig várják, hogy ujjaik megérintsék a földet, és belehelyezzék a magvakat a talajba. Ez az életük, és tisztelnetek kellene őket életük minden napjában. Mindenkinek van gazdálkodó energiája. Ez az energia képviseli kapcsolatotokat az Elven világgal.

Amikor esztek, ne csupán a Teremtő Istennek köszönjétek meg az étket, az ételért is legyetek hálásak. Ezt mondjátok: „Viszont ezt az egészet megfőzték.” Nos, lehet, hogy mielőtt megfőznéd, akkor is imádkoznod kellene, viszont ha még meg is főzték, valamilyen energia hátramaradt. Legyetek hálásak a gazdáknak, akik megtermelték az élelmet, leszedték / learatták azt, és eladták az üzletnek, ahol ti megvásároltátok. Legyetek hálásak mindenért ezen a bolygón.

Ez az egész út, barátom, arról szól, hogy vajon hálás vagy-e élményeidért.

KÉRDÉS: Sok Elven van most a Föld síkján?

KIRAEL: Oly sok Elven van a Földön most emberi testben. Sokból hiányzik a bátorság, hogy felismerjék Elven mivoltukat. Amikor elmondod valakinek, hogy ő Elven, lehet, ezt feleli: „Mit értesz az alatt, hogy Elven? Én ember vagyok. Az vagyok.” Mindemellett, az Elvenek folyamatosan érkeznek e Föld síkjára. Vess egy pillantást az újszülöttek testére, akik mostanában születnek meg a Föld síkjára. Hegyes a fülük, nagy kerek, vagy mandulavágású a szemük, hosszú, csodaszép ujjaik vannak és testük nyurga.

Ha át akarsz jutni ezen a Váltás folyamaton, és van egy Elven barátod, maradj közelében, mert ez a személy át fog haladni a Változáson, és ha te is át akarsz jutni, ő magával fog vinni.

A legtöbb Elven belső portál dolgozó lesz a Változást követően, és néhányan külső portál munkások lesznek. A belső kapu / portál munkások lesznek a tanáraitok. Az első pár évben, megtanítják nektek, hogyan egyetek meg például egy almát, úgy, hogy mind az öt érzékszerveteket bevonjátok az utazásba. Meg fogjátok tanulni, hogyan egyetek meg egy almát, azért, hogy csupán a magok maradjanak hátra. Igen, még a magházat is meg fogjátok enni.

Az Elvenek tudják, valami nincs rendben a Föld síkjával, és itt vannak, hogy átsegítsenek titeket a Változáson. Itt vannak, hogy megmutassák nektek, mi a szerelem / szeretet. A fizikai test elemei és a fizikai világ elemei kapcsolatban állnak. Testetek főleg vízből áll. Rendelkezik tűz szálakkal; levegőt / szelet lélegez be és a Föld rezgése földeli le.

Ez a változó utazás nagyon gyorsan fog kibontakozni. Legyetek felkészültek. Találjátok meg az Elveneket benne, és engedjétek a felszínre emelkedni őket. Legyetek készültségben, át fogtok jutni a Változáson.

ZÁRSZÓ

Az Elvenek itt vannak, hogy erősítsék a Változáson keresztül vezető utatokat. Itt vannak, hogy segítsenek nektek egy mélyebb szinten összekapcsolódni a négy elemmel. A négy elem nagy hatalommal bír, és energiáik beteljesítők. Mindenki ismerni fogja, miről szólnak ezek az elemek. Amikor legközelebb egy almát esztek, tudatában lesztek az ebben az almában jelen lévő négy elemmel. A Változásba irányuló utatok a négy elem körül kering – tűz, levegő, szél és víz. Ha mindent megértetek a négy elemről, tudni fogtok mindent, amit szükséges tudnotok a földi síkotokról, és a félelem nem lesz része kiegyenlítődéseteknek [nem lesz része az egyenletnek].


© 2008 Fred Sterling
Contact:   Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa