2009. augusztus 3., hétfő

Az agy meglepő pályái - III. rész



Az agy meglepő pályái / sztrádái
III. rész

Az élet kilencven másodperce

Kirael mester, Kahu Fred Sterling közvetítésével

[Ez a cikk „Az agy meglepő pályái – Az élet kilencven másodperce” című sorozat befejező, harmadik része.]

2009. július 09.
The Superhighways of the Brain—90 Seconds of Life, Part III
© 2009 Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
http://www.kirael.com/

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/



KIRAEL: Ma mélyebben érintjük a helyi agy, a felsőbb én és az omni-agy közötti kapcsolatot. Lehet, hogy ismétlek, de ez fontos.
Tudatosan lélegezz e gyakorlat teljes ideje alatt. Mélyen lélegezz, vonj be pránát le a tobozmirigyeden keresztül a csecsemőmirigyedbe, és utána tested többi részébe. Ahogy lélegzel, részecskék szálát szövöm át helyi agyad jobb és bal féltekéjén keresztül, szorosra meghúzva a szálat. Utána ezt a szálat felviszem a felsőbb énhez, megforgatom, vagy megpördítem, és még egy kicsit feszesebben meghúzom, és ezen a ponton, felsőbb éned összekapcsol omni-agyaddal, részecskékre bomlott életerőddel. Az omni-agynak nincs köze a fizikai jelenléthez ebben az időben és térben; mégis egyike vagy a fényrészecskéknek, ami az omni-agyat alkotja. Amikor hozzákapcsolódsz omni-agyadhoz, a tudatosság új szintjén hallod hangom, és megérted azt az életutat, amin jársz.


MIT JELENT AZ ÚT?

Csupán a legszebb és legfinomabb energiák keresik az utat az élet e síkján, a Földön. Kérded: „Mi a helyzet a fiatal lelkekkel, azokkal az emberekkel, akik gondokat okoznak itt e Föld síkján?” A kettősség olyan dimenziójában, mint a harmadik, a fiatal lelkek a kiegyenlítő tényezők. Vették a bátorságot, hogy eljöjjenek ide, különösképpen akkor, ha fiatal lélek vagy. Mi, a fény látatlan erőiben nem ítélkezünk egyik lélek felett sem. Tiszteletben tartjuk az utat a lélek-életkortól függetlenül. Mindannyian azért jöttetek ide, hogy a Teremtőért tapasztalatokat, élményeket szerezzetek, és néhányatok gyorsabban öregbíti lelkét, mint mások. Így, igen, a fiatal lelkek a legfinomabb energiák között vannak. Itt vannak, hogy megtegyék útjukat, csakúgy, mint ti. A tudatosság e síkja a fény ereje, ahová az energiák eljöttek megérteni azt, hogy mit jelent az út.

A helyi agyad, felsőbb éned és az omni-agyad között lévő összekötő erővel meg fogod érteni, hogy jelenlegi utad arról szól, amit tenni fogsz a Nagy Váltás során. Legtöbbetek már átélte saját „háromnapos sötétségét”. Ezt mondod: „Ez nem lehetséges, mert mindig látom a fényt.” Nem arról a háromnapos sötétségről beszélek, ami a Váltás során következik be, amikor a Föld belép a fotonövbe. Utadról beszélek. Például, amikor mérges vagy, vagy nem tudod visszatartani ingerültséged, ez a sötétség, barátom.

Utatok telve van lehetőségekkel, hogy átéljétek a „háromnapos sötétséget”. Vigyél fényt megtapasztalásodba azáltal, hogy megváltoztatod azt a módszert, ahogyan utad járod. Meg kell tenned teljesen utad, és ez azt jelenti, hogy azt tedd, amit mondasz, amikor azt mondod, hogy meg fogod tenni. Ha azt mondod: „Most azonnal megteszem”, és nem teszed meg, ez nem csupán egy visszalépés. Ez is a „háromnapos sötétség”, mert éppen ekkor téríted el utad annak ösvényéről.

Ne mondd azt, hogy megteszel valamit, amiről tisztában vagy, hogy nem tudod megtenni. Tedd meg utad ésszerű növekedésben, vagy lépésekben. Csupán azt vedd be tervedbe, amiről tudod, meg tudod tenni bármely pillanatban. Mindent megpróbálsz megtenni, és amikor mindent meg akarsz tenni, semmit sem vagy képes megtenni. Összpontosításod itt utadról szól, megtéve ezt öt, vagy ötven lépésben. Kezdd el egy céllal, amit látsz, még ha ez nem is a végleges, vagy végső cél. Lehet, hogy célodat a növekedésben éred el, ami rendben van, mert minden lépés, amit megteszel, rendelkezik egy véggel. Végül, eléred végső célod, és amikor ezt eléred, addigra már megtetted az összes szükséges lépést, ami oda elvezetett.

HOZZ FÉNYT UTADBA

Legtöbben közületek arra a tényre összpontosítanak, hogy amikor belépnek ebbe a negyedik fénybe, vagy dimenzióba, átélik a 2000 év békéjét és gazdagságát. Mégis, a dimenzionális átmenet első pár napján, azon fogtok tűnődni, hogy mi a csudáért ragadtatok itt, mert még át kell kelnetek néhány akadályon. Könnyebben tudjátok megtenni ezt az utat azáltal, hogy ezt most elkezditek.
Lehet, hogy az elkövetkezendő két esztendő áll csupán rendelkezésetekre, hogy megalkossátok utatokat a legmagasabb fényben. Emlékezzetek, szerelem-lények vagytok, így összpontosítsátok utatokat a fényre és a szerelemre / szeretetre. Vigyetek fényt utatokba.
Nyíljatok meg omni-agyatoknak most azáltal, hogy összekapcsoljátok jobb és bal agyatokat, vagy helyi agyatokat a felsőbb énnel.

„Fűzd szorosabbá” helyi agyad, így nem kell oda-vissza járnod a felsőbb én és az omni-agy között. Ily módon, kétségbevonhatatlanul megérted miről beszélek, és miről szól utad, és meg fogod tenni azokat a dolgokat, melyekről azt mondod, hogy meg fogod tenni. Néhányatok úgy gondolja, hogy ennek nincs semmi értelme. Tökéletes értelme van. Omni-agyatok hatalommal bír és ti is hatalommal bírtok. Szeretném, ha tudnátok, hogy felsőbb énetek irányít, és ő az, aki kötődik helyi agyatokhoz és omni-agyatokhoz. Ennek az útnak a lefelé irányuló részén vagytok, és együtt érzek veletek, azonban ti irányítjátok ezt, mert felsőbb énetek a húr, mely összehúzza őket. Így, éljétek életeteket úgy, ahogyan a felsőbb énetek élné. Elvégre ti vagytok a felsőbb énetek.

Olvassátok el ezeket az írásokat többször. Minden egyes alkalommal valami mást fogtok kiolvasni belőlük. Hogyan lehetséges ez? Lehetséges, mert én a tudatosság hét szintjén beszélek hozzátok, és fejlődsz utadon; minden alkalommal, amikor ezt elolvasod, a tudatosság más szintjén lelsz rá értelmére. Így, mindenki közületek megkapja saját értelmezését ennek az anyagnak, és ez az a jelentés, amit próbálok eljuttatni hozzátok.

MIT JELENT MAJD MÉDIUMNAK LENNI A NEGYEDIK DIMENZIÓBAN?

KIRAEL: Mindenki médium. Úgy hiszed, hogy valójában ezt a harmadik dimenziós utat járod, mégis egy másik erőből jöttél, amit nem tagadhatsz le, mert túl erős. Így, ilyen értelemben már médiumok vagytok.

Most, hogy médium légy, aki más időből és térből különböző energiákat hoz át, rendelkezned kell azzal a képességgel, hogy kijuss fizikai testedből egy természetes helyre az időben. A „médiumság” ereje teljesen jelen van tudatosságodban, így, ha erre törekszel, közvetítői képességeid gyarapodnak. Amikor eljutsz a Változáshoz, a negyedik dimenzióba, lesz egy tested, mely hasonló ahhoz, amivel most rendelkezel, de tudatosabb is leszel omni-agyaddal kapcsolatosan. Ez azt jelenti, hogy amikor médiumként közvetítesz, a maga teljességében fogod használni omni-agyad. Omni-agyad el akar majd jönni ebbe a dimenzióba, és leellenőrizni, mi folyik ebben a negyedik fényben, és megadja a testnek az esélyt, hogy vele együtt dolgozzon. Ez a „médiumság” a negyedik fényben.

AZ EGYESÜLT AGY ALKÍMIÁJA

HOGYAN AKTIVÁLOM AGYAMBAN AZ ALKÍMIAI ERŐKET?

KIRAEL: Az alkímia[1] az a tudomány, mely által átváltasz a fény egyik szintjéről a fény egy magasabb szintjére. Ez a fény-változás testedben történik. Az agy alkímiájában arra utalok, hogy kettősség-tudatosságotok átváltozik egy magasabb tudatosságba, vagy a szerelembe / szeretetbe. Az agy tartalmazza a szerelem jelenlétének alkímiai erejét. Most, a szerelem alkímiai erőként való jelenléte nem szükségszerűen jelenti azt, hogy a szerelemből / szeretetből cselekszel. Ez csupán azt jelenti, hogy alkímiai összeállításodban a szerelem / szeretet az állandó [konstans]. Az egyetlen módja, hogy a helyi agyad alkímiai munkára fogd, hogy összekapcsolod a jobb és bal agyféltekét azáltal, hogy összeszövöd őket. Mindegyik agyfélteke szövetét vedd, és alkoss egy harmadikat, a tudatosság jobban egyesítő [kohéziós] szövetét. Amikor véghezvitted helyi agyad „összeszövését”, akkor egyazon időben a tudatosság három szintjén fogsz hallani. A harmadik szint az alkímiai szint. Bal agyatok megkötések nélküli volt eddig, megtartva titeket ebben a harmadik dimenziós útban, de a jobb agy mindig ott volt, arra a napra várva, hogy összekapcsoljátok a bal aggyal.

Emlékezzetek, a bal agy egy „mesemondó”. Útja az, hogy rákényszerítsen titeket erre a testi folyamatra. Mindent megtesz, ami a kettősség [dualitás] tudatosságában tart titeket. Ez annak a tudatosságnak a része, ami számotokra előidézi, hogy a múlthoz ragaszkodjatok, és ezt vetítsétek ki a jövőbe. A jobb agy útja szintén az, hogy ebben a testi folyamatban megtartson titeket, de a tudatosság egy másik részével: a szerelemmel / szeretettel.

Ha össze akarjátok szőni a két agyféltekét, az alkímia a módja ennek. Fényrészecskék fonalai a két félteke között, utána meghúzni őket oly szorosan, hogy valójában csupán egy agy tudatosságotok lehessen. Tisztában kell lennetek ezzel, és meg kell tanulnotok a szükséges alkímiát, hogy „összeöltögessétek” a tudatosság e két szintjét. Az alkímia a szerelem / szeretet és az élet fizikája. Veszi az élet egy fonalát, ami a szerelem, és összeszövi szorosan utadba, ahogy összekapcsolod a jobb és bal agyat, vagy agyféltekét.

Végy egy mély lélegzetet, és képzeld el, hogy agyad megszakítja útját. Most menj le agyad alapjához, ahol a kettéosztás kezdődik, és szőj egy, két, három, vagy négy fényfonalat a jobb agyadból a bal agyadba, tudatára ébresztve őket, hogy mi történik. A jobb agyféltekéből az energiák áthaladnak a bal agyféltekébe, hogy összehúzzák helyi agyad egy egésszé. Ne tedd meg ezt minden nap. Akkor tedd meg, amikor tudod, hogy meg kell tenned. Érezni fogod, amikor gondolataid néha ellened dolgoznak, de nem fognak. Csupán igyekezz a tudatosság egy új szintjére.

EZ A GYAKORLAT A LEHETŐ LEGKISEBBRE CSÖKKENTI LE A HANGULATVÁLTOZÁSOKAT, AHOGY EZT A SZÖVÉSI FOLYAMATOT ELVÉGEZZÜK?

KIRAEL: Vagy a lehető legkisebbre lecsökkenti, vagy végsőkig felfokozza. Ha felfokozza hangulatváltozásaidat, egy pár napig ne hajtsd végre. Le akarod csökkenteni hangulatváltozásaid, így határozd el, mit fogsz tenni, hogy ezt az utat könnyebben tedd meg. Ha úgy akarod, nehezebben is megteheted. Tőled függ. Neked kell választanod. Végezd el a gyakorlatot, ahogyan tanítottam, a növekedésben, minden egyes alkalommal egy kicsit jobban összpontosítva a jobb agyi energiát utadba. Ily módon, egy ideig egy bizonyos szinten tartod meg a jobb agyi energiát, mielőtt megnövelnéd. Játszadozz el ezzel a folyamattal egy ideig. Szokj hozzá. Ne próbáld meg összefűzni a teljes agyat egyszerre, mert nem ez fog működni számodra. Egy szálat futtass az agyféltekék között, és amikor ehhez hozzászoktál, futtass két szálat, utána, hármat, vagy négyet. Ne szőj többet négy szálnál. Négy szálnál több túl sok agyadnak. Ahogy agyad két féltekéjét összevonod, az angyalok, és más látatlan fények ott lesznek veled.

AZ EMBEREK TEGYÉK MEG AZOKAT A DOLGOKAT, AMIK SZÜKSÉGESEK

A SZÖVÉSBEN MILYEN ERŐ SEGÍT NEKÜNK ABBAN, HOGY HATÉKONYABBAN DOLGOZZUNK AZ EMBEREKKEL?

KIRAEL: Csukd be szemed, és vonj be némi prána energiát testedbe. Most hagyd el tested, és alkalmazd felsőbb éned. Ez az az erő, amire szükséged van. Ily módon, amikor valaki erőszakos, vagy negatív módon megnyilvánulva áll eléd, képes leszel kezelni a helyzetet. Ha azt gondolod, hogy ez a személy rossz, vagy nem kéne azt tennie, amit éppen tesz, akkor nem kapcsolódsz felsőbb énedhez. Ez a személy azt teszi, ami szükséges számára megtenni, és ez így van jól. A saját legjobb ügyéért cselekszik, bármi is legyen az. Bármikor, amikor valaki indulatosan jön hozzád, akkor saját magának cselekszik valamit, nem neked. Ne kösd le magad; ne kerülj kölcsönös együtthatásba ezzel az energiával. Ez a személy pusztán a saját útját járja, és saját magát akarja kiismerni, és mert fogalma sincs arról, hogy hogyan kommunikáljon magával, így valaki mással beszél, mint például te.

Ahogy hozzákapcsolódsz felsőbb énedhez, ne mosolyogj a másik személyre, mert csak felmérgesíted. Csupán nézz rá, bólints egyet, vagy valami ilyesmi. Emlékezz, a tőle telhető legjobbat próbálja megtenni, hogy a vitát elevenen fenntartsa, de neked nem kell lekötnöd magad, mert tudod, hogyan kapcsolódj felsőbb énedhez és omni-agyadhoz. Egy gyors prána lélegzet teszi ezt meg.

Ha mesteri fokra viszed ezt a gyakorlatot, fél lábbal már a Váltásban vagy. Használd ki az időt, és tedd meg az utat apró léptekben. Ekkor tudni fogod, mit keresel. Kapcsolódj a felsőbb énedhez. Érezd; érezd a békét. A béke az egyetlen dolog, amit a felsőbb én ismer. Nem ismeri a félrebeszélést és üres fecsegést. Így, lépj be, és érezd a felsőbb ént. Ez minden, amit tenned kell, barátom, és ez a személy fokozatosan eltűnik a képből, és te fokozatosan, maradéktalanul eltűnsz a helyzetből.

ÖSSZPONTOSÍTÁS A FELSŐBB ÉNEDRE

AZ OMNI-AGY, VAGY A FELSŐBB ÉN AZ, AMIRE ÖSSZPONTOSÍTANUNK KELL, HOGY MEGVÁLTOZTASSUK GONDOLATAINKAT?

KIRAEL: Még ha be is jutsz az omni-agyba, utad mindig a felsőbb énedről fog szólni, mert ő közelebbről érintett utaddal kapcsolatosan, és mindig az omni-agy részecskéivel dolgozik. Emlékezz, felsőbb éned összekapcsolódott omni-agyadhoz, és a helyi agyadhoz. Amikor teljesen összekapcsolódsz ezekhez a fény erőkhöz, felismered, honnan érkeznek az emberek, amikor eléd állnak. Például, amikor valaki erőszakosan jön, és keserűen mondja: „Szerelmes vagyok!” – tudni fogod, hogy csupán szerelmét teszteli, mert útja szétszakadt egy kicsit. A másik módja, hogy erre az állításra rápillantsunk, az, hogy útja annyira a szerelemben van, hogy valójában fölé kerekedett, és kikerült a szerelemből. Elfelejtette a szerelmet egy pillanatra. Csendesedj le, bizonyos módon a szerelemben volt, mert ezt mondta: „Nem akarom ezt tenni többé. Jól akarok cselekedni. A szerelmet / szeretetet akarom érezni.”

Amikor elvégzed ezt az összekapcsolódást a felsőbb éneddel, és elmondod neki, hogy békében akarsz lenni, nem leszel többé mérges. A felsőbb én elvezet téged utad során az omni-agyba annyiszor, amennyiszer ez szükséges. Kezdd el ma, gyakorold a kapcsolatot a felsőbb éneddel, és legyen szándékodban, hogy sosem gurulsz méregbe többé. Tedd ezt minden nap, minden egyes lélegzeteddel. Nincs több harag. Ily módon kezelni tudsz bármilyen helyzetet.

Muszáj tovább előre haladnod. Utad az, hogy megtegyél bármit, bármi is legyen az, hogy kijuss ebből a harmadik dimenzióból, hogy élvezd az új, negyedik dimenziós fényt. Ha nem köt le semmilyen típusú negativitás, utad felgyorsul.

CSAKRÁK, ŐSSEJTEK ÉS A NÉGY SZÁLAS DNS

FÉNYT DERÍTENÉL AZ AGYI DNS-EK ÉS AZ ŐSSEJTEK KÉRDÉSÉRE A GYÓGYÍTÁSI FOLYAMATOKRA?

KIRAEL: Nem mondhatok el mindent, amit tudok erről, de elmondhatom neked azt, amire jelenleg szükséged van tudni. Be kell jutnod a telomerekbe az agy hátsó részén. A telomerek a DNS-ek fedő burkai, amik visszatartják a kromoszómákat az egymással való egyesüléstől. Helyet kell alkotnod az új őssejteknek, amiket be akarsz vinni. Így, venned kell néhányat ezek közül a DNS burkokból, az elmédet és szándékodat felhasználva. Vedd le őket egy kicsit egy időre. Ily módon, az új agyi őssejtek melyek beáradnak, rendelkezni fognak hellyel, hogy növekedhessenek. Nem tudod megállítani az agyat, hogy befogadja őket, így, meg kell találnod az egyensúlyt. A sejteket, amik még mindig az agyban vannak, a megelégedettségben kell tartanod, mialatt az új sejtek bejönnek. Ezek az új sejtek készen állnak az új cselekvésekre.

Ez a helyzet áll elő, amikor bejutsz a négy szálas DNS-ek közé, hogy ezt kidolgozd. Az agy, amin dolgozol, olyan fejlett, hogy az a személy, aki ezen dolgozik, valószínűleg nem tudja felvállalni ezt az egész utat, hogy dolgozzon az agya többi részével. Ki kell húznod őssejteket a bal agyféltekéből, és be kell helyezni őket az agy jobb oldali részébe. Próbáld meg. Lehet, hogy két, vagy három gyógyításba is beletelik még. Ha ez nem működik, adok számodra valami mást kipróbálni.

MI AZ ALKÍMIAI FOLYAMAT AZ ÚJ CSAKRÁK ÉS A DNS VONATKOZÁSÁBAN?

KIRAEL: Mindenki azt hiszi, hogy kétszálas DNS-sel rendelkezik. Ez nem így van. Meg kell értenetek az alkímiát az új és régi csakrák között. Amikor rátérsz erre az alkímiai útra, mely a DNS négy szálának szövésével jár, ezek a DNS szálak elkezdenek „átrugdosni” erre az útra, és hat, lehet, hogy még nyolc szálas DNS-sel rendelkezővé válsz. Bármi lehetséges, ha egyszer első négyet átszőtted az agyban.

Hét csakrátok van ezen a ponton az időben, de van még három a korona csakra felett, amivel még nem vagytok teljesen „behangolva”. Bizonyos ponton, el kell veszítenetek a három alsó csakrát (a gerinc alapján lévőt, a keresztcsontit és a szolár plexust), melyek véglegesen felszívódnak [abszorbeálódnak] ebbe a három új csakrába. Ha egyszer ez a három régi csakra elnyelődött, többé nem lesznek elérhetőek számotokra, és úgy fogjátok érezni magatokat, mintha a levegőben lépkednétek, mert felemelkedtek a szív csakrába.

A feloldódás [abszorpció] folyamatában, a sejt mitokondrium[2] „felpuffad”, és jelenlétéből többet vesz magára. Amikor ezen az úton túljuttok, és az új csakrák helyükön vannak, tudni fogjátok ezt, mert rendelkezni fogtok az aktivált négy szálas DNS-sel, ami pontosan az, amire szükségetek van, hogy bejussatok a negyedik fénybe. Az alkímiai folyamatról, ami azt váltja ki, hogy kijuss ebből az útból, melyben a helyi agy benne foglaltatik, amelynek két szálas DNS-e van a bal és jobb féltekében, és amely elszakad a DNS két szálától, az orvosi világotok tudni fog. Ez teszi négy szálassá a DNS-t. A következő két szál az ötödik és hatodik. Ami a DNS ötödik szálát illeti, tudnod kell mit, és hogyan tégy a szerelemben. Amikor eléred a hatodik DNS szálat, a mesteri szálat, ez fogja jelezni, hogy új csakráitok felemelkedtek és egészségesek, és szív csakrád vált a gyökér csakráddá. Ez az egész út szorosan átszőtt lesz, és a négy szálat átváltoztatják [„alkímizálják”].

A HÁROM ÚJ CSAKRA

MILYEN SZÍNEKKEL TÁRSULNAK AZ ÚJ CSAKRÁK, ÉS HOGYAN KÖNNYÍTI MEG SZÁMUNKRA A DNS ÁTRENDEZÉSÉT?

KIRAEL: A három régi csakra – a piros, a narancsszínű és a sárga – a lemuriai időktől fogva jelen van. Mindig rendelkeztetek ezekkel a csakrákkal. A három új csakra a kék/zöld, a gyöngyházszínű és az arany. Felettük van még további három, de most nem térünk rá erre. Foglalkozzunk csupán az első három újjal. Amikor ez a három új csakra teljesen igazodik, és helyén van, mindhárom összekapcsolódik az első csakrával, mely a szív csakrátok lesz. Így, még ha a fejed felett is helyezkednek el, alul is lesznek.

Utad a szív csakrádra összpontosul. Mivel az új csakrák a szív csakrához fognak kapcsolódni, mind a három új csakra éppen szemben lesz a szív csakráddal. Képzeld el, hogy az arany csakra összetorlódik a szívedben. Semmi nem lehet ennél jobb, barátom.

A kék/zöld csakra a leghathatósabb az új csakrák közül. Utad egész alapja az igazság és szerelem / szeretet. A kék / zöld csakra egyesül a szívvel és az igazsággal, egy hatalmas energiát alkotva ezen az úton. Ennek a csakrának legvadabb álmaidat is meghaladó ereje és hatalma van.

FELSŐBB ÉNED SZEMMEL TART TITEKET

NÉHÁNY CSEKKET ROSSZUL TÖLTÖTTEM KI, ÉS ROSSZ BORÍTÉKBA TETTEM. EKKOR AZ OMNI-AGYAMBAN VOLTAM?

KIRAEL: Nem. A bal agyad érintett a csekkek megírásának útján. Abban is előre érintett, hogy itt vagy ma velem. Megpróbálta fenntartani erejét azáltal, amit mindig is tett, kivetítve a jövőbe. Bal agyad teszi meg számodra ezt a harmadik dimenziós utat. Megtart téged, hogy elgondolkozz azon, mit fogsz tenni most, és mit később. Ezért írtál rossz csekkeket és raktad bele a rossz borítékokba. Tetten érted a hibát, mert felsőbb éned tisztában volt, mi történik. Ezt mondta neked: „Miért töltöd ki a csekkeket rosszul? Mit művelsz?” Úgy válaszol, mint ahogy lányod válaszolna, ha szeszélyesen ingerült vagy. Ezt mondaná: „Anyu, meghibbantál. Nem teszel semmit sem jól.” Így, amíg kitöltötted ezeket a csekkeket, és beletetted a rossz borítékokba, felsőbb éned tréfálkozott veled egy kicsit, megpróbálva leellenőrizni téged. Más szavakkal, eléggé belekeveredett ahhoz, hogy rávegyen téged, hogy meglásd mit tettél.

Leggyakrabban, csupán néhányat hallasz meg abból, amit felsőbb éned mond. Ez alkalommal eleget hallottál meg abból, amit felsőbb éned mondott, mely miatt észrevetted hibádat. Omni-agyad és felsőbb éned érintett volt ezzel az úttal kapcsolatosan, és leállította azt, ami történt. Ha nem hallottad volna meg felsőbb éned, elküldted volna a csekkeket úgy, ahogyan eredetileg megírtad, és később jöttél volna rá, mivel hatalmas zűrzavart kellett volna kezelned.

Felsőbb éned mindennapjaid minden percében tisztában van minden részeddel, nem számít mi a tudatosságod szintje, akár itt vagy a Földön, akár fenn az éterben, egy másik világban, vagy egy másik bolygón. Nem tudod becsapni a felsőbb ént.

A felsőbb én mindig vigyáz rád. Jóllehet, amikor a felsőbb éned nem hiszi el, hogy igazán meg akarod hallani azt, amit mond, nem mond semmit. Ha a felsőbb éned üzenetet ad neked, és nem tudod meghallani, legközelebb már nem fogja mondani. Ha nem vagy képes meghallani felsőbb éned, valószínűleg valahová máshová összpontosítasz. Ezekben az esetekben elmulasztod felsőbb éned „gyengéd oldalba lökését”, hogy visszatérj a kerékvágásba. Van odakinn egy barátod, és ez te vagy. A barátod, a felsőbb éned te vagy. Figyelj oda rá.

AZ OMNI-AGY MEGKÖNNYÍTI UTAD

HOGYAN „HANGSZEREL” MINKET, FÉNYTEVŐKET AZ OMNI-AGY, HOGY HASZNÁLJUK ENERGIÁNKAT OTT, AHOL SZÜKSÉG VAN RÁ?

KIRAEL: Ha gyakorlod az omni-agyadhoz való összekapcsolódást, akkor aktívabbá válik számodra minden egyes alkalommal, és minden egyes alkalommal tisztában kell lenned azzal, mit akarsz tőle. Az omni-agy megad neked mindent, amit akarsz, de ha megkéred, hogy tegyen meg számodra valamit, és nem tökéletesítetted a tervet, nem azt fogod kapni, amit kértél. Ez azt jelenti, hogy jó messze kerültél utadtól. Meg kell tenned utad. Tedd meg vágyad felé az első lépést, és az omni-agy „hangszereli” a lehetőséget a következő lépéshez. Nem teszi meg az utat számodra, de megkönnyíti utad.

Tegyük fel, hogy van egy olyan célod, hogy vidéken nyitni akarsz egy gyógyító központot. Meg kell kérdezned magadtól, mibe kerül, hogy ide eljuss. Tudnod kell, mi a következő lépés. Ha meglépsz egy óriási lépést anélkül, hogy kiderítenéd, hogy lakik-e egyáltalán valaki azon a területen, ahol letelepedsz, lehet, hogy senki nem lesz, akit gyógyítani lehetne. Apró lépésekkel kell kezdened. Először kérdezd meg magad, milyen érzés vidéken lenni sok pácienssel. Ezután, lehet, hogy szeretnéd felidézni a képét annak, milyennek néz ki, hogyan hangzik, milyen az illata annak, ha vidéken vagy sok pácienssel. Ez érvényes mindenre, amit szeretnél. Ha fogyni szeretnél, rendezd ehhez a látványt – képzeld el, milyennek nézel majd ki, milyen szagokat, hangokat észlelsz, és így tovább.

Az első alkalommal, amikor megteszed ezt a gyermeki lépést, furcsa lesz számodra. Ez rendben van, mert meg kell lépned ezt az apró lépést. Omni-agyad már megoldotta a részleteket. Ő rendelkezik azzal az élet-tervvel számodra, ami legvadabb elvárásaidat is felülmúlóan tökéletesített. Tudja, hová haladsz, és hogyan érsz oda. Amikor rácsatlakozol az omni-agyra, és megkéred, játsszon veled, azonnal játszani fog veled, és megad neked mindent, amit akarsz. A dolgod az, hogy tudd, utadnak mik az állomásai, mert ha nem ismered, mely szakaszban van utad, mert nem ismered a szakaszokat, nem fogod elérni célod. El kell vinned utad a végső eredményre látomásodban. Ez a te „látvány-kutatásod”.

Amikor elhatároztad célod, akár legyen az egy gyógyító központ megnyitása vidéken, vagy a fogyás, ennek a látványának felkutatása az út, mely elvisz téged oda. Mit kell tenned, hogy elérd célod? Először kerülj kapcsolatba omni-agyaddal felsőbb éneden és DNS szerkesztéseden keresztül. Mindez szerepet játszik ebben az egy útban, hogy eljuss oda, ahová meg szeretnél érkezni. Tudnod kell, mit fogsz tenni, hogy eljuss oda. Lehet, hogy öt aprócska lépést kell megtenned minden egyes óriás lépésért. Ez része a látvány felkutatásának. Nem vallhatsz kudarcot a látvány felkutatásában. Abban vallhatsz kudarcot, hogy megtedd a látvány felkutatását, de nem lehet sikertelen a látvány-kutatásod, ha egyszer elkezdted.

BAL ÉS JOBB AGYATOK ÖSSZEHANGOLHATÓ A SZERELMEN / SZERETETEN KERESZTÜL

HOGYAN VÁLTOZTASSUK MEG A BAL AGY VALÓSÁGÁT, HOGY A JOBB AGGYAL MŰKÖDJÖN EGYÜTT?

KIRAEL: Ezen az úton arra használod bal agyad energiáit, hogy megértsd kettősséged kísérletét, mint például a munkád, kedvtelésed, vagy bármi más. Így, mi történik, ha összeszövöd jobb agyad a bal agyad energiájával? Mit tennél azzal az értesüléssel, amit a bal agyad ad számodra? Bal agyadnak lesznek meséi, történetei, de a jobb agy közbe fog lépni, és ezt mondja: „Várj. Csak adni akarok neked egy puszit.” Hogyan fogod rendezni ezeket az energiákat?

Rakj csupán egy szeretet / szerelem szálat a bal agyba, a koponyaalapból kiindulva, és megváltoztatod bal agyad valóságát. Ha a jobb agyad kicsiny részét egyesíted a bal aggyal, megváltoztatja a bal agy válaszait. Kedvesebb leszel, és jobban a szerelemben leszel, és olyan erőd lesz, ami túlhalad legvadabb álmaidon is. Utad a szerelemről / szeretetről szól, és még ha egy kicsit is érzel ebből a szerelemből a jobb agyból, ne palástold. Inkább, sződd át a bal agyba. Nincs szükséged, hogy ezen a szinten érintett légy az omni-agyaddal. Omni-agyad irányítja [kalauzolja] utadat a felsőbb énen keresztül helyi agyadba. Tudja, mit kell tennie.

ZÁRÓBESZÉD

Ezt a sorozatot azért szerkesztették, hogy bemutassunk titeket omni-agyatoknak, és megértessük veletek azt a kapcsolatot, mellyel felsőbb énetek a helyi agyatokkal és omni-agyatokkal rendelkezik. Gondoljátok ezeket az energiákat egy egységként. Összekapcsolt erőik olyanná alakítják utatokat, amilyenné szeretnétek. Emlékezzetek, felsőbb énetek mindig veletek van, és ő az átjárótok az omni-agyhoz. Vigyetek erőt utatokba azáltal, hogy gyakoroljátok azokat a gyakorlatokat, amelyeket adtam nektek.

Megtanultátok, hogyan szőjétek egybe bal és jobb agyatokat. Gyakoroljátok a parányi lépéseket ebben a folyamatban. Kezdjétek egy szállal, és építsétek fel négy szálig. Nem fogjátok megbánni, barátaim. Meg fogjátok érteni utatokat egy új és magasabb szinten.

© Kahu Fred Sterling

[1] Alkímia: A középkori titkos kémia, amely fő céljaként a valóságban nem létező „bölcsek köve” segítségével aranynak kevésbé értékes fémekből való előállítására és egy minden betegség ellen használható gyógyszer feltalálására törekedett – Forrás: Idegen szavak szótára  / Kahu egy másik cikkben említi, hogy Kirael mester az alkímia szót más értelemben használja „Az alkímiát négy szinten tanulmányozzák – fekete, fehér, vörös és arany. A fekete a kezdők szintje, az arany a legmagasabb, mesteri szint. Ebben az esetben az alkímia nem a fémgyártással kapcsolatos. A személy abban érintett, hogy beleszője a fényszövetet [élet]útjába”
[2] Mitokondrium: Az élő sejt légzésében és anyagcseréjében részt vevő energiatermelő sejtszervecske – Forrás: Idegen szavak szótára

© 2009 Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101
Honolulu, Hawaii
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/






Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa