2009. július 26., vasárnap

Az isteni Tanácsadó Vezetők valóságának észrevételei a Galaktikus világgal kapcsolatban


Az isteni Tanácsadók
valóságának észrevételei
a Galaktikus világgal kapcsolatban


Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével

March 2002
HOW THE GUIDANCE REALITY VIEWS THE GALACTIC WORLD
2002. március
© Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
http://www.kirael.com/
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/




NYITÓBESZÉD

Példának okán a hüllőszerű erők, melyek nem olyan barátságosak a Föld síkja számára, az arcarthiaiak. Az arcarthiaiak az aqilliaiak rokonai. Fajuk maradék része átutazott univerzumotokon, olyan járműben, amit ti űrhajónak hívtok, és egy portálon keresztül átjöttek a Mars bolygóra, ahol zátonyra futottak, mivel űrhajójuk helyrehozhatatlan károkat szenvedett el. Az arcarthiaiak annak okán érkeztek, mert bolygójuk haldoklott, mivel kimerítették természeti forrásait. Mivel az arcarthiaiak egyszerű energia erők voltak, úgy találták, hogy minden élő dolog a Marson emészthető, és tovább folytatták, hogy elnyeljenek mindent ami ott volt. Barátaim, értitek, hogy ez nem egy olyan erő volt, ami azért jött el, hogy ördögien cselekedjen. Azért jöttek, hogy megerősödjenek, és hogy találjanak egy bolygót, ami a leginkább megfelelő számunkra. A Mars bolygót abban az időben a ti Földi lényeitekhez hasonló humanoid lények lakták. A lakosság civilizált „két aggyal” rendelkező nép volt, mely nagyon egyszerűen és békésen élt. Mivel védekezési kromoszómáik már régen legyengültek, tökéletes célponttá váltak az arcarthiaiak számára.

Hogy a hosszú és nem nagyon szép történetet befejezzem, az arcarthiaiak elnyelték az energiáját mindennek és mindenkinek, azon kevesek kivételével, akik megtalálták útjukat a bolygó felszíne alá, akik a felszín alatti barlangokban tartózkodtak. Végül az évezredek alatt, az arcarthiaiak egymásnak támadtak, míg teljesen ki nem irtották egymást.

Történetem lényege, hogy a galaktikus birodalmakból érkezők nem mindegyikét hívnátok a szeretett testvéreknek. Mégis, a galaktikus energiák nagy többsége jól fejlett a Teremtés megértésében és ha más nem is, nagyon rokonszenveznek a társadalom azon szintjével, amit ezen a ponton elértetek. Azok az erők, amik majd meglátogatnak – és amik épp most bolygótokon laknak – humanoid származásúak mindannyian. Szó szerint szövetségben élnek a Teremtő teremtés iránti önfeláldozásával és nem hárítják el azt. Azok az erők, amik más világok birodalmait fosztogatták a nagyobb részt teszik ki. Ezekben vannak az úgynevezett „szürkék”, akik nagyon kisszámúak voltak – nem több mint 30 millió összesen – akik sok vitát okoztak a Föld síkján. Azt javasolnám, hogy egy olyan bolygónak, mint a Föld, nagyon keveset kell most aggódni miattuk. …

Ami a Tanácsadó Vezetők valóságát illeti, jobban szemmel tartjuk a bolygókat most, mint amennyire tettük, amikor a Mars bolygót elnyelték. Bármely birodalomban nagyon kevesen vannak, akik egy éber Tanácsadó Vezető őrszemmel szembeszállnának – bármilyen dimenziószintet is keresztezve, amire esetleg emlékeztetnétek. Ebben a fényben segítséget toboroztunk az angyali birodalmakból, melyen belül galaktikus energiáitok nagy része legalább némi meghatározható időt töltött el. Más szavakkal, barátaim, védettek vagytok.

Ezután folytassuk a beszélgetést arról, hogy a galaktikus birodalmak hogyan hatottak kölcsönösen a Föld bizonyos országaira. Első a néhai Szovjetunió, melynek a legtöbb kapcsolata volt galaktikus barátaitokkal, és mely megtartotta ezt a tudást. A helyzet hamarosan megváltozik, és sokkal több értesülést kaptok Oroszországban élő „Mi az Emberek”-től galaktikus élményeikkel kapcsolatosan. Felfedezitek, hogy az Szovjet birodalom úgynevezett széthullása részben a galaktikus energiák számottevő beáramlásának volt köszönhető. A galaktikus birodalmak valóságukból tisztviselőket küldtek ebbe az országba, hogy rámutassanak arra, hogy a Szovjetunió elveszítette fejlődési lehetőségét, és meglehetősen ellentétessé vált. A széthullást kizárólag azért sugallták, hogy visszaállítsák az emberiség fejlődési folyamatát. A lakosság, és ennek az országnak a jelenléte életbevágóan fontos a galaktikus energia erők szerepéhez. Többet fognak napvilágra hozni erről – a megfelelő időben.

Egy ország, ami a legszebb elképzelhető segítséget kapta, az Japán kis nemzete. Ez különösképpen igaz elektronikai és az ehhez hasonló vonatkozásban. Azért imádják a galaktikus erők a Japánnak nevezett helyet, mert sok szeretetet osztanak meg egymással. A japán nemzet nagy része a Szíriusznak nevezett helyről jött, ami egy hozzátok nagyon közel lévő bolygórendszer. Emiatt, a galaktikus energiák kiterjesztették a Japánból érkező technológiát, és megengedték nekik, hogy globálisan versenyképesek legyenek számos területen.

Olyan nemzetek, mint az európai országok, Németország és Ausztria nagy összhangban vannak a galaktikus energiákkal, azonban csak ezen országok „Mi az Emberek” csoportjaival. Ezeknek az országoknak a vezetőit kikerülték a galaktikus birodalmak, mert nem voltak hajlandóak meghallgatni azt, amit a külső világoknak el kellett mondani. Németország emberei voltak a világ üzenetvivői és „lecke-elszenvedői”. Ez volt a szerepük. Ők voltak azok, akiket felkértek, hogy hozzák el annak a leckéit, hogy hogyan kell küzdeni az erőkkel, amik nem voltak tökéletesen összhangban a Fénnyel. … Ők voltak az üzenetvivők, és világháború formájában drágán megfizettek érte. Ha a galaktikus birodalom nem lépett volna közbe, a teljes terv a Föld síkjának fejlődését elsöpörhette volna, és lehet, hogy az emberiség egy másik új hullámát kellett volna nekünk újra kifejleszteni.

Minden országotok, barátaim, egy különleges értéket visz ebbe a világba, amit Földnek neveztek. Az Egyesült Államok egy érdekes anomália, mert nem annyira homogén ország, mivel ez a világ minden tájáról származó energiák „vegyes felvágottja”. Ezt megelőzően az amerikai őslakosoké volt, akik az egyik lehető leginkább lelki [spirituális] országgá tették. A világ minden tájáról beérkező különböző nemzetek elhozták sokféle hitrendszerüket Amerikába, és az amerikai energia megmaradt az egyik „leföldelő” erőnek a többiek számára a világban. Az andromédaiak az amerikai kontinensre tett nagy befolyása miatt, Amerikát megbízták néhány védelmi feladattal. Az andromédai befolyás miatt van ilyen katonai erő itt. Azonban higgyetek nekem, amikor ezt mondom: A katonai hatalom ideje korlátozott, mert nem lesz ok ilyen hatalomra, amikor a következő pár évben felfedezitek, mi áll a rendelkezésetekre.

A világ vezetői évszázadok, sőt évezredek óta szövetségben állnak a galaktikus hatalommal. Még a Vatikánotok is szövetségben állt velük a kezdetektől fogva, ahogy rámutattak erre nemrégiben. Sosem került ki ez alól a befolyás alól, és a befolyásuk alatt is marad, amíg végül elérkezik a tudatosság új szintje, valami, ami gyorsan jön.

Világotokat olyan módon rakták össze, hogy azok, akik irányítják azt, amit mi túl-mesterkedésnek és vallási rendeknek hívunk, teljesen összejátszottak a galaktikus energiákkal. Nem a kormányokról beszélek, barátaim. A kormányok legjobb esetben is csak gyalogok [mint a sakkban]. Ez a ti vallási rendjeitek, és a ti túl-mesterkedéseitek, amik képviselik világotok közös [kollektív] gondolati folyamatait: … – mely oly gondosan rejtett – a galaktikus birodalommal való összejátszás ismerete.

Úgy hangzik, mintha a galaktikusok „kicsi rossz cimborák” lennének, de nem azok. Mérsékelték a vallási rendeket és a túl-mesterkedést, egyensúlyban tartva őket, és gyengítve befolyásukat felettetek. Teljesen óvnak titeket. Ismerik, hogyan alkották meg világotokat, és tiszteletben tartották ezt. Tisztelték azt a tényt, miszerint megengedett számotokra, hogy félelemben éljetek. Tiszteletben tartották szabad akaratotokat, hogy a kevesek irányítsanak és nem a tömegek. Tiszteletben tartottak titeket, mert azt akarták, hogy egy kibontakozó erőbe fejlődjetek, ami megtestesít titeket. Évezredeket adtak nektek a megtestesülésre [inkarnációra], időről időre, hogy megtanuljátok a humanoidok alapfeladatait, alap-leckéit. Régóta megfigyelik az eget. Azonban most kifutottak az időből. Most a Föld síkjával, teljes kapacitással érintettek.

KÉRDÉS: Rámutattál arra, hogy nincs még egy olyan, mint a földi ember, és hogy mindnyájan a galaktikus jelenlét vagy más ivadékai vagyunk. Valahol máshol olvastam, hogy eltérően a növény- és állatvilágtól, csupán egy emberi faj van, és hogy ez az egyetlen faj a bolygón, ami az egyetlen ilyen. Igaz, hogy a galaktikusoktól származunk, és hogy csak egy emberi faj van, akiktől származunk, illetve ez hogyan történt meg?

KIRAEL: Kezdjük azzal, hogy elmondjuk, hogy a Föld jelenlegi lakossága nem az eredeti népesség. Benépesüléseitek számtalan alkalommal megsemmisültek illetve honosodtak meg újból. A Teremtő eredetileg földi emberekként alkotott meg titeket, mert nem volt más, mint ti a bolygórendszerben. Minden egyes alkalommal e Föld síkját megerősítettétek az emberiség új generációjával, és megváltoztattátok ezt a jelenlétet addig a pontig, ahol ebben a legutóbbi megnyilvánulásban, közületek sokan galaktikus testvéreitek energiamintáitól származtok. Ily módon képes vagytok fenntartani azt a páratlan jelleget, melyben úgy néztek ki, mint egy földi lény.

KÉRDÉS: Említetted a „földi ember” kifejezését, ami ahhoz a gondolathoz vezet el, hogy vannak másfajta emberek is más bolygórendszerekben. Azt is említetted, hogy a szíriusziak, a Fiastyúkról [Plejádokról] és az Andromédáról származók ivadékai vagyunk. Ez azt jelenti, hogy a világegyetemben „multi-galaktikusak” vagyunk?

KIRAEL: Sokan közületek igen, de a „multi-univerzális” jobb szó lenne. Itt egy példa arra, hogy hogyan működik a „magvetés”. Tegyük fel, hogy amíg az anyaméhben vagy, hirtelen felismered, hogy életterved, amit kiválasztottál, meghalad téged, és hogy emberként nem lennél képes beteljesíteni. A felhívás eljut galaktikus testvéreidhez, akiknek nagyobb a hatodik érzék egyensúlya, és elkezdik megvetni azt az energiaerőt, amit már belehelyeztek anyukád hasába. Jóllehet, humanoid osztályhoz kell tartoznod, hogy ide „elvessenek”. Ezért nem látsz túl sok közel kétméteres beszélő gyíkot mászkálni. [a csoport nevet]

KÉRDÉS: Tudnál többet mondani az úgynevezett „marsi emberekről”? Milyenek voltak?

KIRAEL: Kétségtelenül humanoidok, viszont majdnem angyaliak voltak, barátaim. Lecsökkentették védekező kromoszómáikat, mert nem volt rá szükségük, mivel egy gyönyörű világban éltek. A teljes faj kevesebb, mint egymillió éves volt az arcarthiaiak betolakodásának idején. Átlagéletkoruk 2500 év volt, és háromnál nem több utódot nemzettek. Férfiak és nők egyenlők voltak életükben. A gyerekeknek nem engedték meg, hogy beszéljenek 78 – 80 éves korukig – ez a nevelés része volt. Meg kellett tanulniuk, hogyan beszéljenek a virágokkal és a füvekkel. Néhányan azt mondják, hogy a bejövő csoportért hajlandóak voltak feladni életüket, hogy ez sose merüljön feledésbe. Gyönyörű, gyönyörű társadalmi osztályt alkottak. Nagyban hasonlatosak a föld alatt lévő társadalomhoz a Földön.

KÉRDÉS: Beszéltél a szíriusziakról, akik a japánokkal működnek együtt, és az andromédaiakról, akik az amerikaiakkal dolgoznak együtt. Úgy tűnik, hogy mindegyik galaktikus energiának van különös jellemzője. Szintén úgy tűnik, hogy néhány, a galaktikusok által adott ajándékkal visszaéltek a Földön. Megmagyaráznád ezt, kérlek?

KIRAEL: Igaz. Van egy Szövetség, ami felügyeli bolygótokat a galaktikus erők álláspontjából. Amikor a galaktikusok bizonyos résszel dolgoznak együtt – a japánokkal például – a Szövetség választja ki őket. Nem kell a teljességre vinniük tudatosságukat társadalmaitokkal kapcsolatosan. Elhoznak egy mesteri csoportot, hogy elvessék magjait egy bizonyos népességnek. Amikor azt látják, hogy a lakosság olyan irányba halad, amiről azt gondolják, hogy a legjobb a Teremtő Fényének fejlődésének, egy irányba fogják elvetni a magvakat. Ha a Szövetség felismeri, hogy „rossz” irányba haladnak, újravetik, és más energiákat vonnak be. Ezért látsz néhány részt, amely magasabban rezeg, mint a többi. A Szövetség, csakúgy, mint az Angyali birodalom és az iránymutató tanácsadó Vezetők világa, mindig megpróbálja a Föld síkjának energiáit egyensúlyba hozni. Végül megbíztuk a Szövetséget, és a tanácsokat, hogy jöjjenek el a megfelelő kiválasztottakhoz.

KÉRDÉS: Pontosan hogyan segítenek nekünk a galaktikusak fejlődő lelki emberekként [spiritualistákként] és emberi lényekként sokféle utunkon? A fizikai síkon ez egy cselekvés, vagy olyan, mint egy suttogás valakinek a fülébe, hogy egy bizonyos irányba haladjon?

KIRAEL: Inkább az utóbbi. A fizikai beavatkozás rosszallást vált ki még az én szintemen is. Voltak kivételek – például az Alacsony Aktív Frekvencia Szonár [Low Active Frequency Sonar] felhasználásai – de a galaktikus energiák a Szövetség következményei nélkül nem tudnak belekeveredni semmibe. Rendszerint a beavatkozások sokkal kifinomultabbak, sokkal mesterkéltebbek, és sokkal áthatóbbak és hosszúbb távúak is. A megszámlálhatatlan technológiai ajándéktól eltekintve, a galaktikus erőknek sikerült legalább közepesen fenntartani az egyensúlyt a Föld síkján az itt-ott történt beavatkozásokkal. Képesek energiáikat különböző helyekre egyszerre közvetíteni, azért, hogy közösen felismerjétek erőiket. Egy kicsit megperdítettek és egy kicsit megfordítottak, hogy a buddhisták szerethessék Buddhát, a keresztények szerethessék Krisztust, és a mohamedánok szerethessék Mohamedet. Értitek, miről beszélek? A szabadság az egyik dolog, melyet belétek csepegtettek, mert a választás szabadságánál nincs fontosabb a galaktikus birodalomnak, a Szövetségnek, és a „Minden Ami Van”-nak. Amerika nem az egyetlen ország, mely a szabadságban él, de elmondhatom nektek, hogy Amerika a személyes és társadalmi szabadság iránti hőn óhajtott vágya, véget nem érő és mohó sóvárgása okán hatalom.

ZÁRÓBESZÉD

A Tanácsadó Vezetők birodalmában mi hogyan vélekedünk a galaktikus világról? Úgy tekintünk rájuk, mint hasonmásainkra – a mi „hasonfényeinkre” ha így jobban tetszik. Támogatnak minket, mert sokkal könnyebben fogjátok megérteni őket, mint a Tanácsadók világát, sokkal könnyebben, mint a Fény világát. A humanoid világban, melyet Föld lényeinek hívnak, hasonmásaink nagyon szeretnek titeket, mert el kell végezniük azt, amit, hogy megláthassák megtapasztalásaitokat, hogy hagyják megélni életetek érzelemhullámait, és hogy hagyják megtapasztalni a fájdalmat, boldogságot, bánatot, a szerelmet / szeretetet és gyógyulást. Véghez fogják vinni azt, amit kell, hogy meglássák, hogy világotok mindig bírni fogja a megértés képességét, önmaga szerelmében történő fejlődést, és vissza a Teremtő Fényébe való gyógyulást. Barátaim, maradjatok az áramlatban, mivel még el sem kezdtétek azt, hogy szemtanúi legyetek eljövendő világotok szépségének. Ezzel búcsúzom. Jó estét.


2002. március
© Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/







Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa