2009. július 31., péntek

A Fénytevők válasza a terrorra



A Fénytevők (Fénymunkások) válasza a terrorra: 
A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve
Kirael mester Fred Sterling közvetítésével


THE LIGHTWORKERS' RESPONSE TO TERRORISM:
THE TEN PRINCIPLES OF CONSCIOUS CREATION
2002. május
© Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
http://www.kirael.com/

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/




NYITÓBESZÉD

Szinte komor hangnemben kezdünk ma, hiszen abban a világban, ahová én azért jöttem, hogy a Föld bolygótokban örömöm leljem, felismerem, hogy közös gondolataitok káoszát élitek meg. Így ma, felhívom a Fénytevőket, hogy álljanak fel, és legyenek jelentőségteljesek, mert világotok, ahogyan előre jeleztük, a Nagy Váltás kezdetéhez érkezett el. [2002. május]

A Nagy Változás, barátaim, nem más, mint egy fejlődés a tudatosságban. A tudatosság evolúciója egyszerűen azt jelenti: ahogyan a dolgokat tettétek a múltban, a jelenben többé ezek a módszerek nem fognak működni. Arra emlékeztetlek titeket, hogy utatok nagyon magas rezgésszinten fog kibontakozni. A Fénytevők világában megmutatják nektek: rendelkeztek azzal az eséllyel, hogy egy energiát alkossatok, amely nagy, nagy tudatosságot ad a földnek. Ti vagytok a Fénytevők. Ti vagytok azok, akiknek felelnetek kell.

Mit jelent az, hogy Fénytevőként válaszolni a terrorra? Nem arról szól, hogy vegyétek fel pallosotokat, vagy hogy felfegyverkezzetek. Nem arról szól, hogy a tetőkről kürtöljétek világgá hitrendszereteket. A Fénytevőknek használniuk kell azokat az alapelveket, amiket elhoztam. Ezek nem az én alapelveim, hanem ezek az emberiség alapelvei. A legegyszerűbb formában, az Igazság tisztelete, a Bizalom élvezete, és a Szenvedélyesség szépsége utad megtétele. Amikor a Tisztaságról, Kommunikációról és Befejezésről beszélek, kérlek, értsétek meg, hogy ezeket a fényben alkották. Higgyetek nekem, amikor azt mondom, hogy az imádság irányít rá lelki „ösvényetekre”. Meditációitok elhozzák nektek azokat a válaszokat, amiket kerestek. Mesteri befolyásolásaitok beborítják a Földet szeretettel / szerelemmel. Alvás-állapot Programozásaitok képessé tesznek titeket, hogy kapcsolatban legyetek hangok nélkül is egymással. Ezek nélkül elvesznétek a zűrzavarban. „Mi, az Emberek”-nek muszáj a káosz fölé emelkednünk, és újra összpontosítanunk energiáinkat a Földre.

Ez megvalósítható? Nemcsak egy igent mondok, hanem egy hangsúlyos IGEN-t mondok. Nincs kétség, hogy meg tudjuk változtatni a világot, ha „Mi az Emberek” egyesülünk. Mi egyesít titeket? Az Imádság, a Meditáció, a Mesteri befolyásolás, az Alvás-állapot Programozása fog egyesíteni titeket a szeretetben / szerelemben. Meg kell értenetek nagyon gyorsan, hogy képesek vagytok arra, hogy visszahozzátok a Fény bőségét a Föld síkjára.

Barátaim, azt az erőszakot [terrort], amit megtapasztaltok nagyon kevés ember okozza. Amikor „Mi az Emberek” összekapcsolódunk a fényben, és megmutatjuk az erőszaktevőknek [terroristáknak], hogy van a megértésnek és kommunikációnak egy jobb módja is, ekkor és csakis ekkor kezdjük meg az Anyaföld és lakosai „sebhelyeinek” gyógyítását. A sebhelyek, amik megmutatták magukat az embereknek csupán felszíni sebek. A sebek mélységei tovább hatolnak mélyen az emberi szellembe.

Hogyan kezdjük el gyógyítani ezt? Van egy új energia, mely, ahogy mi beszélünk, átíveli a világot, melyből sokat vesznek fel a számítógépek és az egész világot behálózó Internet rendszer. „Mi az Emberek” elismerjük egymást, és megértjük, hogy a gyógyításnak az emberektől kell érkezniük, nem a politikusoktól.

Nekünk, „Mi az Emberek”-nek kell felülemelkednünk a káoszon, barátaim. Mindenki közületek azon az ösvényen van, hogy ráébredjen Teremtője Fényére. Mindenki közületek a gyógyulás útján halad, ami arra emlékeztet, hogy szeressetek [a szerelemben legyetek]. Annak érdekében, hogy ezt megtegyétek, a káoszon kívül kell tartózkodnotok. Amikor elolvassátok az újságok főcímeit, és azt olvassátok, hogy hadviselőként egyik vagy másik oldalra álltatok, higgyetek nekem, a káoszban lépkedtek. Ezt feleled: „Nos, Kirael mester, ez azt jelenti, hogy nem választhatjuk meg, melyik oldalra álljunk?” Vitán felül, mert csupán egy oldal létezik, barátaim. Ez az oldal a Fény oldala. Amikor a Föld emberei belátják, hogy egy emberi fajt alkotnak, a Fény testvéreiét, akkor a Földet arra a helyre viszitek, amiért imádkoztatok, és akartátok oly hosszú ideje már.

Többé ne akarjátok, barátaim. Itt az ideje, hogy megtegyétek. Bármi is lehet utatok, mindenkit kérek, aki szavaim hallgatja [vagy olvassa], ne a szavaitokban, hanem szívetekben kötelezzétek el magatokat ma, hogy a világot egy jobb hellyé változtatjátok.



A Fénytevők világában, amikor már teljesen, bármilyen esetleges ellentmondás nélkül elhatározottak vagytok, amikor fény olyan ragyogóan fényes, hogy ösvényedről nem lehet kibillenteni, akkor minden egyes egyéni élet elkezd változni. Amikor az egyéni életetek változik, az első dolog, amit kérdezel: „Hová helyezhetem ezt az új erőt, és hogyan ugorhatok fejest a káoszba, hogy segítsek?” Nem tudtok, barátaim. Amikor elkezditek látni energiáitok kiterjesztését, amikor elkezditek érezni a fény hatalmát magatokban, ez minden próbatétel tűzpróbája. Itt kell ragaszkodnotok a Fénytevők világához. Ekkor kell lennetek „Mi az Emberek”-nek és nem elkóborolni az ösvénytől, az egész világotok harmonikus békéjének megteremtésének pályájáról. Engedd meg, hogy a szerelem / szeretet legyen a tanácsadód.

… Barátaim, amit most fogok mondani, lehet, hogy néhányatokat szorongással tölt el, de ez szintén az összes igazság egyik legszebbike:

Amikor „Mi az Emberek” megértjük, hogy nem tudjuk elveszíteni életünket, és „Mi az Emberek” megértjük, hogy nem tudunk meghalni, amikor „Mi az Emberek” megértjük, hogy mi vagyunk a Teremtő Isten Fénye, és ezt a fényt nem lehet kioltani, akkor mérsékeljük a félelmet, mellyel élünk. Amikor elkezdjük elveszíteni a félelmet, azok, akik a félelmet irányító erőként használják, nem fognak rendelkezni semmivel, amivel irányíthatnak minket, és végül csatlakozni fognak hozzánk a fényben.



KÉRDÉS: Kirael mester, beszéltél a világ lakosainak békéjéért való imádkozásról. Tisztáznád ezt, hogy segíts az embereknek megérteni hatékonyságát abban a mátrixban, amit mi „való világnak” hívunk?

KIRAEL: Sokatok számára úgy tűnik, hogy az imádság az egyik legnehezebb dolog a Föld síkján. Ennek oka az, hogy az imádság azokat a részeiteket ébreszti fel bennetek, amik előtte sosem voltak éberek. Elkezditek megérteni saját igazságotokat olyan szinteken, amiket előtte még sosem éltetek meg. Amikor elkezded az imádkozás művészetét, a tisztaság művészetébe kezdesz bele. Az imádság cselekedete felébreszti annak a megértését, hogy mélyen kapcsolódtok a Fény Forrásához. Ekkor kezditek megérteni, hogy a Fény Forrásának részei vagytok, és ez a Fény Forrás kapcsolódik a többi fényhez.

A világ, ahogyan ismeritek, a gondolatok tömegének kivonata a mindenütt Föld síkján. Ti, az egyéni emberek, rácsatlakozhattok ehhez a forráshoz bármikor, és meghallgathatjátok a világ másik oldalán lévő emberek gondolatait. Amikor komolyan kezdesz imádkozni, személyes életed illetően félelem nélkül, amikor komolyan kezded küldeni a fényt az éteri szövetbe, és azok, akik figyelnek – vagy nem figyelnek – meg fogják érezni imád hatását. Ha napod során csupán egy percet szánsz rá, bárhol is légy, és bármit is tégy, és fényért és a harmónia lényegéért imádkozol a Föld síkja számára, az imádság cselekedete elkezdi a Föld éteri szövetét megtölteni, melyből más emberek merítenek. Amikor olyan gondolatod támad, amiről úgy tűnik, nem tőled ered, akkor ezt kivontad ebből a gyönyörű fény esszenciából. Minél több fény van benne, annál többen lesznek képesek ebből meríteni, amíg ez az energia szét nem terjed a világban. Amikor elmondasz egy imát, és a szépségben, szeretetben és fényben tetted ezt, ez kiterjed az Anyaföld éteri fényébe. Azok az emberek, akik imádság után kutatnak az éteri szövetben, lehet, hogy kivonják ezt belőle, és imáid bizonyos részeit felhasználják útjuk során. Ennek okán, mielőtt útnak indítasz egy imát, bizonyosodj meg arról, hogy a legfelemelkedettebb fényben alkottad meg.

Az imádság a válasz mindenre, amit kerestek, de meg kell tanulnotok a szívetekből imádkozni. Az imádság lehet csupán két szó, lehet száz szó, és lehet az egész napot betöltő szóáradat is. Nincs korlátozás, annak a kivételével, hogy a szerelemben kell elmondani.

KÉRDÉS: Az Imádság csupán az egyik a Tíz Alapelvből, melyről beszéltél. Igaz az, hogy mind a Tíz Alapelvet meg kell tanulnunk a lehető legmagasabb fokon?

KIRAEL: Nem, nem, ne tanuljátok meg őket. Éljétek őket. Semmi tanulnivaló nincs. Ugye, túl egyszerűek ahhoz, hogy megtanuljátok. Nem ezek a legegyszerűbb dolgok, amikre valaha is rápillantottál? Azonban, amikor élitek őket, megváltoztatnak bennetek mindent, és amikor megváltoztat benneteket, a külső világotoknak is változnia kell.

Látjátok, az Alapelvek élése azt jelenti, hogy olyan utat élsz meg, ami nagyon ritkán lép be a zűrzavarba [káoszba], vagy a mátrixba, ahogyan ti nevezitek. Éljétek az Alapelveket. Ne mondjatok le az Alapelvekről. Ez a szentsége annak, amiről ma beszélek. Az Alapelvek élésének igazsága okán mutatkozik meg, hogy ti vagytok az Alapelvek. Nem az Alapelvek termékei vagytok. Ti vagytok az Alapelvek.

KÉRDÉS: Kirael mester, rengeteg előnyünk származik energiáidból itt, a Fénytemplomban, és tisztán látszik, hogy azokat a dolgokat, amiken dolgozunk, mint például a Tíz Alapelvet, széles körben kell elterjeszteni annyi embernek, amennyinek lehetséges. Úgy tűnik, hogy ez a mi dolgunk, ahogy én látom. Így van?

KIRAEL: Teljes mértékben. Ti vagytok a hírnökök. Nincs vezetőtök. Számos fény esszencia van, mint én is, aki elkezdett határozott hangon beszélni, és ezért kell „Mi az Emberek”-nek összegyűlni meghatározott szereppel, hogy megváltoztassák a világot. Amikor te, te, te és te, és mindenki elér itt egy pontot, amikor a Tíz Alapelvet éli, foglalkozni kell azokkal, akik tanulják az alapelveket… Fénytevővé váltatok, és nem szükséges a tetőkről kiáltoznotok. Barátaim, ti vagytok a kerék küllői, és amikor már elegendő küllő létezik, a kereket nem lehet elgörbíteni. Ki a kerékagy? A Teremtő. Nincs vallásos meghatározása a Teremtőnek, nem „az én Teremtőm jobb, mint a te Teremtő Istened”, hanem a Teremtő Szerelme, a Fény maga. Ez a kerékagy, és amikor elegendő ember válik a Teremtő küllőivé, a kereket nem lehet megállítani.

ZÁRÓBESZÉD

Az én záróbeszédem ez, barátaim. Habár, lehet, hogy e találkozónkat vállaitokon egy kis teherrel hagyjátok el, mintha a világ elé kiállítanálak titeket a tanácsadók szerepében, nos, nem marad más hátra, mint hozzászoknotok ehhez a szerephez.

Csukd be szemed, ha szeretnéd, csupán egy percre. Ha akarod, érezz velem. Lásd körülötted az örvénylő aranyrészecskék tömegét, és képzeld el, hogy csupán tudatosság vagy. Nincs fizikai tested. Csupán tudatosság vagy. Ebben a tudatosságban egy lenyűgöző gondolat merül fel benned, hogy van egy kis hely, egy icipici pont a világegyetemben, amit Teremtőd az emberi lények számára teremtett. Ugyanebben a gondolatban, Teremtő ezt mondja neked: „Itt az idő, hogy a következő szintre lépj.” – és mielőtt még össze tudnád szedni gondolataid, hogy mit is értett ez alatt, ez a gyönyörű ibolyaszínű sugár elnyel téged, és szíved szívébe mondja neked: „Nem lenne kedved eljönni és csatlakozni hozzám? Nem lenne kedved ezt a Földnek nevezett helyet a következő szintre emelni?” Az idő elérkezett, barátaim. Jó estét.



2002. május
© Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/




Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa