2009. június 2., kedd

Az alvás-állapot programozásának hatalma



Az alvás-állapot programozásának hatalma



További ismeret az Alvás Állapot Programozásáról megtalálható „Rev. Fred Sterling: Kirael: The Great Shift” című könyvében.

The Power of Sleepstate Programming
© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@kirael.com
http://www.kirael.com/

http://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

AZ ALVÁS NAGY JUTALMA

KIRAEL: Az átlagember minden éjszaka hat és nyolc óra közötti időt tölt el alvással. Ezt a tudatállapotot hívom én „alvás-állapotnak”. Általában azt hiszik, hogy az alvás gyakorlatilag időpazarlás. Jóllehet, tudatosságotok lényege a tiszta energia, ami sosem alszik. Folyamatos mozgásban van. Amíg a test pihen, tudatosságotoknak megvan az a képessége, hogy érintkezésbe lépjen a Felsőbb énnel, Vezetőkkel, Angyalokkal, Galaktikus [segítőkkel], és még a Teremtő Istennel is. Az alvás-állapot során kiszabadultok fizikai korlátaitok közül, amikhez normál körülmények között hozzászoktatok a nap során (vagy éber állapotban). Ennélfogva, valójában azokat a dolgokat, amiket máskülönben nem tudnál véghezvinni, be tudod teljesíteni az alvás-állapot során.

Az alvás-állapot programozása az imádság egy formája, mely arra hivatott, hogy a kettősség színképében, vagy valóságában használják az emberek, helyek és dolgok esetében. A Harmadik Dimenzió javarészt a kettősséghez kötődik. Ha egyszer elhagyod a kettősséget és belépsz a Hármasságba (Igazság – Bizalom – Szenvedély), mindent Szerelemből / Szeretetből teszel.

Az alvás-állapot programozása az a hatalom és erő, ami megnyilvánítja a valóságot a Harmadik Dimenzióban, azáltal, hogy elég tudatos energiát összpontosít [fókuszál], hogy megalkosson egy rezgési erőt, ami kifejeződik az emberi valóság káprázatában [illúziójában]. Hasonló a mesteri befolyásoláshoz, de az alvás-állapot programozást akkor alkalmazzák, amikor a test „pihen”, ellenben a mesteri irányítást akkor használják, amikor a test „nem” pihen.

Az alvás-állapot programozásában van az igazi hatalom, erő. Sok minden tehető meg ezen egyszerű eljárás alkalmazásával. Ez egy irányított mesteri befolyásolás, ami a lélek világára irányul (Felsőbb én, Vezetők, Angyalok, Teremtő Isten). Az alvás-állapot Programozásának használata elleni legnagyobb elrettentő erő valószínűleg az egyszerűsége, mert sok ember azt hiszi, hogy annak érdekében, hogy valami igazi értéket képviseljen, végletekig bonyolultnak, vagy nagyon drágának kell lennie.

EGYÜTTMŰKÖDÉS A FELSŐBB ÉNNEL ÉS A LÉLEK VILÁGÁVAL

Az Igazságban Felsőbb éned tökéletes szabadsággal rendelkezik, hogy bárhová eljusson, ahová csak szeretne. Ez magában foglalja a dimenzionális utazásokat, kapcsolódó valóságokat, utazásokat külső naprendszerekbe, vagy egyszerű mulatságot az álom világában. Felsőbb éned hagyhatod, hogy véletlenszerűen menjen bárhová, amit választ, vagy cselekvésre bírhatja a Vezetők Birodalmát. A Felsőbb ént nem korlátozzák a harmadik-dimenziós test fizikai valóságai. Ennélfogva, nincsenek korlátai, és beprogramozható, hogy teljesítsen bizonyos feladatokat, amelyeket a fizikai test nem tud.

Alvás-állapot Programozás során, amikor elküldöd Felsőbb Éned, hogy egy másik személy Felsőbb énjével találkozzon, vagy amikor Felsőbb ének csoportját küldöd, hogy találkozzon egy másik Felsőbb Énnel, a Felsőbb Én számára megtiszteltetés, ha egy másik Felsőbb Én, vagy Ének jelenlétében van. Nem fél, és nem is megterhelő számára. Megtiszteltetés számára ebben a jelenlétben lenni.

A Felsőbb Én ég a vágytól, hogy segítsen a harmadik-dimenziós személynek. Jóllehet, a Szerelem kötelezi rá, hogy megengedje neked, harmadik-dimenziós személynek, hogy azt tedd, amit legjobban szeretnél a te tízszázaléknyi agykapacitás korlátaid közé szorítottan. Azért van itt a „fátyol” (ego, vagy akárhogy is szeretnéd hívni), hogy folytatni tudd annak az átélését, megtapasztalását, amit csak akarsz.

Például, ha valakit azért keresel, hogy 50 dollárt tegyen a zsebedbe, a Felsőbb én megengedi számodra, hogy keresd, olyan hosszú ideig, amíg csak akarod. A Felsőbb énnek megvan a hatalma, hogy részesítsen bármiben, amit szeretnél, de tudja, hogy ezt egymagad próbálod megtenni a tízszázaléknyi agykapacitással. Tehát, megengedi számodra, hogy folytasd annak a személynek a keresését, aki pénzt fog beletenni a zsebedbe.

Ellenben, mi a helyzet akkor, ha alvás-állapot programozás során megkérnéd a Felsőbb Ént, hogy hozza el hozzád ezt a személyt a pénzzel, így nem kell tovább keresned? Helyes! Így kell együtt dolgozni a Felsőbb Énnel ilyen helyzetben. A Felsőbb Én jobban tudja, mint te, merre található a sok „pénzes angyal”.

A KÉRÉS HATÁROK NÉLKÜL

Abszolút nincsenek korlátai vagy határai annak, amit kérhetsz. Most, hallgass figyelmesen, annak érdekében, hogy alkalmazd az alvás-állapot programozást; ki kell jutnod a tízszázaléknyi emberi agykapacitásból. Amikor kijutsz a tíz százalékon, nem lépsz be a másik kilencven százalékba; a „Minden Ami Van”-ba mész.

A 10 százaléknyi emberi agykapacitás korlátaiban, az Isten-Fényrészecskék egyike vagy. Mit jelent ez? A 10 százaléknyi agykapacitás korlátaiban elkülöníted magad a „Minden Ami Van”-tól, és megengeded magadnak hogy átdolgozd magad a Harmadik Dimenzión, minélfogva a 10 százalék emberi agykapacitás látszólagos [illuzórikus] valóságában fogsz működni.

A 90 % a Felsőbb Énedben összpontosul, de Felsőbb Éned nem különült el a „Minden Ami Van”-tól. Tehát, az Igazságban, abban a pillanatban, amikor elhagyod a 10 % emberi agykapacitást, visszatérsz a „Minden Ami Van”-ba. Ha szeretnéd ezt lekorlátozni 90 százalékra, vagy 10 % + 90 %, azaz 100 %-ra, ez valójában egy hamis állítás, mert a 10 % emberi agykapacitáson kívül a „Minden Ami Van” található. A ti 10 százalékotokhoz hozzáadni a 90 % agykapacitást adja a 100 % gondolatát – ennélfogva ezt egyénileg fenntartani – kizárólag egy harmadik dimenziós felfogás. Abban a pillanatban, amikor kiszabadulsz a 10 % emberi agykapacitásból, és használod az alvás-állapot programozást, rendelkezel a „Minden Ami Van”-nal, amiből választhatsz. Nincsenek korlátaid.

Visszahozni ezt a Harmadik Dimenzióba egy egészen más dolog. … mivel az ego rendszeren keresztül hozod vissza, az ego rendszer az egészet megszűri, egyszóval, nem hiszed el [az egészet].

Képzeld el ezt: Egy emberi lény az egoval körülcsomagolva, és egy gondolat, ami éppen készül szabaddá tenni, de mielőtt ezt megteszi, megnézi, mi van az egon kívül – a „Minden Ami Van” – minden Vezető, Angyal, Teremtő Isten, minden gondolat, amit valaha is gondoltak, és gondolni fognak, vagy lehetséges, hogy megvalósul. Mindez odakinn lebeg. Majd, ez a személy átugrik az alvás-állapot programozásba, és kijut a „Minden Ami Van” hatalmas tudatosságába. Bármilyen adott irány nélkül, csupán belerepül ebbe az egészbe, és magába szívja a Szerelmet, érzelemhullámokat, és utána visszatér a Harmadik Dimenzióba újra, hogy emberi lény legyen. Adott irány nélkül, az emberi lélek kétségtelenül kölcsönhatásba lép a Vezetőkkel, a saját választása szerint. Szeretnél az Abszolútban játszani? Nos, hacsak meg nem állítottak ennek az egésznek az átjárójában, mindennek a tetején találod magad, és nincs semmilyen mód arra, hogy ezt az egon keresztül visszahozd.

ALVÁS-ÁLLAPOT PROGRAMOZÁS TECHNIKÁJA

Használhatod ezt az egyszerű eljárást, hogy alvás-állapotod teljesebben használd annál, ahogy korábban gondoltad (hogy ez időpazarlás). A végeredmények egy kicsit elhalmozhatnak, így légy felkészülve a kellemes meglepetésekre. Használhatod ezt a technikát életed minden terültén – a lehetőségek vég nélküliek. Végül, tisztában kell lenni azzal, hogy az Alvás-állapot Programozás legfontosabb összetevője annak a szenvedélynek a szintjétől függ, amit beleviszel.

A legjobban az alvás-állapot programozást meditációd után alkalmazhatod, mert akkor már ráhangolódtál a Felsőbb Énedre. A technika működése érdekében meg kell kérned Felsőbb Éned, vagy a Lélek Világát arra, amit szeretnél. A Lélek Világa nem adhatja meg neked azt, amit nem kértél.

Végy egy pár mély levegőt, lazítsd el elméd és tested, és kezdd el a párbeszédet a Felsőbb Éneddel. Valahogy így fog hangozni:

„Tudom, hogy ezidáig rendelkeztél azzal a szabadsággal, melyben bármit megtettél, amire vágytál. Ma este kérlek szó szerint kövesd az én irányításom, a szokásos szándékod szerinti utazás előtt.” Utána, mondd el, mit szeretnél, hogy a Felsőbb Éned megtegyen.

Ez biztosítani fogja, hogy egy közös vállalkozás induljon el a helyes irányba. Emlékezz, ez elég új lesz, és úgy tűnik majd, mintha a Felsőbb Ént elfojtanád, szóval légy szelíd. Most, tegyük fel, hogy életedben van egy helyzet, melyben egy másik személy érintett. A Felsőbb Éneddel folytatott beszélgetés valahogy így történhet:

„Már egy ideje dolgozom egy helyzeten, csekély sikerrel. Mivel nem vagyok képes ezzel a személlyel kölcsönösen elfogadható megoldásra jutni, szeretném, ha találkoznál ennek a személynek a Felsőbb énjével, és kidolgoznád a következő részleteket a következő módon.”

Itt, a részletek a sarkalatos tényezők, mert a Felsőbb én tökéletesen képes megalkotni az eredményeket pontosan oly módon, ahogy azt előírod. A beszélgetés lehet, hogy folytatódik:

„Ó, igen, apropó, szeretnék tiszta emléket álmaimról is, így, volnál oly kedves megtartani álmaim valóságát elmém felsőbb lényegében, amíg felkelek, azért, hogy lejegyezhessem.

Íme egy másik példa az alvás-állapot programozás alkalmazására olyan ügyekben, amikor egy másik emberi lénnyel próbálsz foglalkozni az üzleti életben. Mondjuk, hogy megszervezel egy találkozóz egy fontos személlyel, vagy lehetséges ügyféllel. Nem mernél találkozni ezzel a személlyel, kizárólag akkor, ha te és / vagy a teljes alkalmazotti gárda előkészítette a folyamatot. Ha felhívod ezt a személyt délelőtt 10 órakor, és kérsz tőle egy találkozót, és a másik azt mondja, hogy most azonnal menj át, azt kell mondanod, hogy ezt ma igazán nem tudod megtenni. El kellene halasztani holnapig. Ekkor, összehívnád a beosztottakat egy váratlan megbeszélésre, és megadnád nekik a részleteit annak, amin dolgozol. Beosztottaid használnák az alvás-állapot programozást ezzel a személlyel kapcsolatosan az este, így a folyamat elő lenne készítve a holnapi találkozóra.

Annyira folyhatsz bele, amennyire szeretnél, tudván azt, hogy minél tisztább és szenvedélyesebb vagy, annál jobb lesz az eredmény. A Szenvedély a kulcs az alvás-állapot programozásához, és minél tisztábbak a részletek, annál jobb lesz az eredmény. A Szenvedély az ego „vajaskése”. Bármit szeretnél átvinni az egon – finoman – a szenvedély viheti át. Kinyithatja az egot, és nem fog senkit sem bántani. Ezért hívom én a szenvedélyt vajaskésnek, és nem „mészáros” késnek.

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

KÉRDÉS: Hogyan használhatom az alvás-állapot Programozást, hogy meggyógyítsam az Anyaföldet?

KIRAEL: Egyszerűen küldd el Felsőbb éned az Anyaföld Felsőbb énjéhez, és kérdezd meg, hogy az ember álláspontjából mit kell tenni. Amikor Felsőbb éned visszatér, elmondja a megteendő dolgokat, és utána ezeket véghezviheted fizikai formában. Ez az egyik legegyszerűbb módja. Az Anyaföldnek van Felsőbb énje. Felsőbb éned kapcsolatba léphet bármikor Vele, amikor csak akar.

KÉRDÉS: Hogyan használhatjuk az alvás-állapot programozást, hogy meggyógyítsuk a Titkos Kormány mesterkedéseit?

KIRAEL: Nem tudsz meggyógyítani semmit, amit a sötétségben hoztak létre. Amit tehetsz az, hogy folytatod a Fény küldését. Minden alkalommal, amikor csupán egy kicsiny Fényszikrát adsz a sötétségnek, hatalma és ereje csökken. Ez olyan, mint egy személy, aki mérges rád. Ha azt mondod ennek a személynek, hogy higgadjon le, vagy különben megütöd, mi történik? Kiterjesztés [eszkaláció]. Viszont, ha azt mondod, hogy nem tudod, mit tehetsz, hogy jobbá tedd, és mindez idő alatt fehér fényt „lövöldözöl” erre a személyre, akkor viszed véghez a csökkentést [de-eszkalációt]. Mit gondolsz, miért sétált Jézus mester tenyerét az emberek felé fordítva? Fehér fényt „tüzelt” rájuk. Ezt alkalmazva fokozatos csökkenést [de-eszkalációt] tudsz véghezvinni.

KÉRDÉS: Hogyan használhatjuk az alvás-állapot programozást, hogy meggyógyítsuk saját személyes rossz egészségi állapotunkat a négy test (fizikai, gondolati, érzelmi és lelki test) rendszerében?

KIRAEL: Először, én meglátogatnék néhány orvost a legnagyszerűbb gyógyító elmék közül, akik valaha is léteztek, és megkérném őket, hogy küldjenek vissza információt, hogy mit tehetnék, hogy meggyógyuljon a betegség. Például, Louis Pasteur (aki a penicillint fedezte fel). Ember volt, aki most a Lélek Világában van. Elmehetsz az ő Felsőbb énjéhez, és ezt mondhatod: „Nem tudom, Louis Pasteur, de nem érzem jól magam. Van valami, amit adni tudna ehhez a folyamathoz?” És amikor felébredsz reggel, lehet, hogy az lesz az üzenet, hogy vegyél be egy penicillin tablettát. A gyógyító folyamat sosem korlátozott, és a sebesség és idő, és bármi, amit használsz, hogy szétoszlassa a betegséged, kizárólag tőled és Istentől függ.

© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/




Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa