2009. május 26., kedd

A Krisztus Tudatosság




Szignál Sejt Gyógymód

Krisztus Tudatosság, a Szeretet / Szerelem energiája

Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével

Christ Consciousness, The Energy of Love
© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
http://www.kirael.com/

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/





KIRAEL: Jó estét. Jézus mesterről és a Krisztus Tudatosságról fogunk beszélni. Különböző helyzetekről szeretnék beszélni, ahol Jézus mestert idézték, vagy beszédét fordították. A Bibliát az ő hitvallásának tulajdonítják, melyben azóta sok mindent tévesen értelmeztek. Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy letisztázzam ezeket a félreértelmezéseket. Nem filozófusként, vagy valami ilyesmiként jöttem el ide. Olyasvalakiként jöttem el, aki hajlandó megosztani veletek azt, hogy hogyan is értelmezi ezeket [a beszédeket].

A Biblia azt mondja, hogy Jézus mester a Teremtő Isten jobbján ül. Ez nem áll oly messze [az igazságtól], barátaim, mert azért, hogy visszatérjetek a Teremtő Isten lényegébe, át kell haladnotok azon az energián, amit Krisztus Tudatosságként ismernek, ami azt jelenti, hogy be kell teljesítenetek mindent, amit meg akartatok valósítani itt, a földi utatok során. Most, a földi utatok lehet, hogy ismétlés néhányatok számára. Addig teszed meg utad újra meg újra, amíg nem érzed azt, hogy megvalósítottad azt, amit akartál. Az érdekes dolog a Teremtőhöz a Krisztus Tudatosságon keresztül való visszatéréssel és a Krisztusi Tudatossággal kapcsolatosan az, hogy a Krisztus energia hozzávetőleg 2000 évvel ezelőtt látogatott el a Föld síkjára, és Jézus Mester formájában jött el, hogy megmutassa nektek, hogyan létezzen a Krisztus Tudatosság a Földön.

A ma esti összejövetelünk során sok dologról fogunk beszélni, mint például a Mesterek jellegei, és a többi, és a többi. Szeretném, ha mindenki, aki a gyógyulást keresi, tudná, hogy gyógyulási folyamataitokat Jézus mester a maga teljességében látja. Gyógyulásotok nemcsak a megtestesülésen belül található betegeskedésről szól, hanem egy feladat [lecke] tervéről, és mindenről, amit magatokkal hoztatok. Jézus mester keresztülvezet mindegyikőtöket a gyógyulás csodáján, mégis ennek önmagatokon belül kell elkezdődnie.

Meg kell értenetek Jézus mester emberi oldalát. Jézus mester útja során kudarcérzettel küszködött; gyógyítóként rá tudta tenni valakire a kezét, és azonnali gyógyulást tudott létrehozni. A fény uralmának hatalmával bírt. Bárhová is ment, emberek tömegei könyörögtek érintéséért, gyógyításáért. Nemcsak azért jött el a Földre, hogy gyógyítson, hanem hozott egy gyönyörű üzenetet is. A tömegek lármájában viszont üzenete gyakran elveszett.

Amikor beszélt, akik hátul voltak, és nem hallották tisztán, kiáltoztak, előrenyomakodtak, és megpróbáltak karnyújtásnyira kerülni hozzá. Akik elöl voltak letérdeltek, meghajoltak és a földre borultak. Gyakran tört ki pokoli lárma és Jézus mester a helyszínről távozni kényszerült. Még akkor is, ha nem kényszerítették a helyszín elhagyására, az emberek gyakran olyannyira elárasztották aziránti kérésükkel, hogy érintse meg őket, hogy képtelen volt megosztani üzenetét. Így, még ha a Krisztus Tudatosságban is volt, kudarcérzettel küszködött, mert nem tudott mindent megtenni, amit szeretett volna.

Mindaz, amit ma este megosztok veletek, megmutatja Jézus Krisztus mester emberi oldalát, mert neki, csakúgy mint nektek is, volt megvalósítandó fejlődése, programja és feladat terve. A szerencsés dolog az, hogy elkezdte a Föld síkjának gyógyítását. Megalkotta azt a teret és időt, amit Változásként ismernek. Ez az a Változás, amit most itt, a Föld síkján látni fogtok. Elhalasztásának egyetlen oka, hogy a tömeg-tudatosság nem emelkedett fel arra a pontra, ahol felkészült lett volna, hogy ezt kezelje. Barátaim, ez most lesz. Semmi kétség efelől.

[További információ a Nagy Változásról Fred Sterling: „Kirael: A Nagy Változás” című könyvében található – 2005. Lightways Publishing]

KÉRDÉS: Voltak Krisztusnak gyerekei, és ha igen, mi a nevük, és ha nem voltak gyermekei, hogyan lehetséges, hogy néhány embernek Krisztus DNS-e van?

KIRAEL: Ez egy óriási kérdés. Különbséget kell tennem Jézus az ember és a Krisztusi Tudatosság között. Ha a bibliai fiatalemberről beszélünk, arról a fiatalemberről, aki a harmincas éveinek elejéig élt, akkor tisztában kell lennetek, hogy e rendkívüli megtestesülés nem nemzett gyermekeket. Nem hozott gyermekeket a Föld síkjára. Ebből a megtestesülésből való felszabadulásakor, keresztre feszítés után feltámadt, és ezen a ponton, ez az energia, a Krisztusi Tudatosság visszatért a Teremtő Istenhez.

A Krisztusi Tudatosság jellegei, azóta is és most is a megtalálhatóak Föld síkján. Ezek most Jézus mester jellegei [aspektusai] a Föld síkján. Ez azt jelenti, hogy emberi testekben megtestesült Krisztusi Tudatossággal bírtok ebben a sajátos időben. Valójában nekik voltak gyermekeik, tehát vannak DNS másolatok. Mégis, hogy őszinte legyek hozzátok, barátaim, amikor Jézus mester lépkedett e Föld síkján, nem volt DNS másolata az adott életideje során.

Oly nagy hangsúlyt fektetnek erre az egy megtestesülésre. Jézus mester volt az egész emberiség tanítója. Ő volt az egyetlen, akit mindenki az egyetlen Krisztusként fogad el, és ez igaz. Sokan kérdezik, hogy vajon Jézus mester visszatér-e a Föld síkjára. Jézus mester sosem hagyta el Földi síkotokat. Lehet, hogy nem sétálgat itt egy harmadik dimenzionális testben, de sosem hagyta el tudatosságotokat – és hogy világosan fogalmazzak, ti sem hagytátok el soha az övét.

Azt mondták azoknak, akik nem a fényből tettek dolgokat, hogy elkülönültek Jézus mestertől. Ez, barátaim, szintén egy félrevezetett információ. Sem Jézus mester, sem Teremtőtök nem ítélkezik felettetek. Ez a vallás egy formátuma, melyet Pál nevű fiatalember helyezett be a távlatokba. Nem szándékozom kényeztető, vagy tapintatos lenni ezen az összejövetelen.

Azok, akik viaskodnak azzal, amit mondanom kell, nem jók, vagy rosszak. Ők egyszerűen hűségesen kitartanak hitrendszerük mellett. Akikben megragad valami abból, amit mondanom kell, ők várják, hogy tovább töltődjenek fénnyel, jobban, mint a múltban.

KÉRDÉS: Mind a négy evangélium feljegyzett egy eseményt, melyben Jézus, amíg Jeruzsálemben volt, bement a „Templomba”, és dühösen elkergette a pénzváltókat és kereskedőket a Templomból (Máté 21:12). Mi az igazság Jézus mester templombéli látogatásával kapcsolatosan?

KIRAEL: Jézus mester volt az egyik legmagasabb energia, aki valaha is meglátogatta földi síkotokat emberi testi formában, és emberi tapasztalásokkal bírt (ezen emberi tapasztalások megelőzték megkeresztelését). A templombéli tapasztalásában, Jézus kifejezte kudarcérzetét, amikor megpróbálta üzenetét eljuttatni a néphez, mely nem volt hajlandó meghallgatni őt. Nyomatékosan mondom. Az emberek nem álltak készen, hogy meghallgassák üzenetét abban az adott időben, és ebből számos különböző helyzet adódott, melyet Jézusnak meg kellett tapasztalnia a „próba és tévedés” módszerén keresztül. Beszédeit e helyek lépcsőiről mondta, és nagy tömegeket vonzott.

Amikor nagy tömegekre gondoltok, összegyűlt emberek százezreire gondoltok. Nos, abban az adott környező területen nem volt sok ember, mégis voltak alkalmak, amikor emberek ezreinek tömegét vonzotta. Megestek általatok nem hallott helyzetek, és ezeket nem jól mondták el az írott történelem nagy részében. Ennél az adott incidensnél, Jézust úgy ábrázolják, hogy dühösen beszél, vagy nemtetszését nyilvánítja ki. Ez nem így volt. A tömegek előtt állt, és ezt mondta: „Kérlek, legalább figyeljetek szavaimra, mert ha figyeltek, nem számít, ha magatokkal viszitek [szavaim], mivel bennetek fognak azok visszhangozni, amikor készen álltok meghallani.” Elejétől fogva ez volt az üzenete. Ez az én üzenetem is. Nem oly szándékkal jöttünk ide, hogy életetekben nagy változást vigyünk végbe. Azért jöttünk ide, hogy megosszuk veletek üzenetünket. Ha egyszer megosztottuk ezeket az üzeneteket, már rajtatok áll, hogy értelmezzétek őket.

Ha emlékszünk a Mester szavaira, akkor megértjük, hogy tanításai a „rövidebb utat” mutatják meg – az emberi népesség abbéli képességének hiánya okán, hogy nem képesek kiterjeszteni gondolati folyamataikat, hogy annak látványán túl nézzenek, és megértsék, hogy a világ az adott időben a helyzetek sokkal terjedelmesebb változatát foglalja össze.

KÉRDÉS: Kik voltak Jézus legértékesebb tanácsadói?

KIRAEL: Mária Magdaléna volt az egyik legközelebbi bizalmasa Jézus mesternek. Mária Magdalénát sok dologgal vádolták abban az időben. … Bármit is tett Mária mielőtt Jézus mesterrel találkozott, lényegtelen. A földi dimenziótokban oly sok embert számoltatnak el azokért a dolgokért, amiket a múltban tettek, és nem azokért, amit a jelenben tesznek. A tömegek vélekednek így. Lehet, hogy elengedhetjük azt, ami a múltban történt, és jobban ráhangolódhatunk, ami a mostban történik. Néhányan úgy gondolják, hogy ez nem működik, mert úgy hiszik, hogy a múlt szab irányt a jövőnek. Nos, lehet hogy igen, ez az igazság, lehet, hogy nem mindig az, barátaim. Az emberek gyakran változtatják meg energiáikat, és neked fogalmad sincs arról, hogy valójában kik voltak, nem is beszélve azokról, akiket csupán vádoltok.

Da Vinci Utolsó Vacsora című festménye asztalnál ülő férfiakat ábrázol, akik különféle ételeket és mást fogyasztanak. Ha Da Vinci 180 fokos fordulatot vett volna, akkor egy másik festményt festett volna, mert látott volna egy másik asztalt, telve női energiával, Mária Magdalénát kivéve, aki jobbján volt. A női energia nagyon fontos volt a Krisztusi Tudatosság számára. Jézus mester megértette, hogy a női energia ugyanolyan fontos, mint a férfi energia; tanácsokat kaphatott tőlük. Például, a fiatal Márta, Szűzanya testvére nagy hatással volt Jézus mesterre. Szűz Mária ellentmondást nem tűrő anya volt, és nem úgy értem, hogy rossz modorú volt, mert rendkívül bájos hölgy volt. Jézus mestert korai éveiben – amikor ő öt, hat, tíz, tizenkét éves volt – Szűz Mária megszállottan védelmezte.

Egyszer Jézus elcsúszott, elesett a kertben és térde egy kicsit lehorzsolódott. Ó, szent Isten, Mária majdnem elvesztette önuralmát. Mindig mindenhová követte. ... Jézus fiatal életének egyik fénypontja az volt, amikor elküldték vidékre, hogy meglátogassa Márta nagynénikéjét, vagy egyik nagybácsikáját. Örült, hogy távol lehet az anyai rajongástól. Nagyon szerette Mártát, szavakon túlhaladó szeretettel szerette őt.

Térjünk vissza a szeretethez [szerelemhez], amit Mária Magdalénával osztott meg. A történet folytatódik azzal, hogy Mária Magdaléna szerelmes volt Jézus mesterbe. Nos, barátaim, Jézus mester keresztelése után, ha jelenlétében lettetek volna, nem tudtátok volna megállni, hogy ne legyetek szerelmesek belé. Fényt és szerelmet / szeretetet sugárzott, amit méterekkel előtte érezni lehetett. Nem kellett, hogy mellette állj, hogy érezd ezt a fényt. Ha a környéken voltatok, és szemetek találkozott az övével, érezted szerelmét, és az erőt, ami kiáradt belőle. Nem a „nyertes – vesztes” viszonylatában volt hatalma. Inkább ez a hatalom a szerelem / szeretet tökéletes szabadságából eredt, és ezt mindenki érezte.

Tehát, igen, Mária Magdalénát kétségtelenül vádolni lehetett azzal, hogy szerelmes volt Jézus mesterbe, de az igazság az, hogy abba volt szerelmes, amit Jézus mester képviselt, a fénybe, a bátorságba, a szerelembe és a Teremtő Isten hatalmába. Sok ember volt, aki nagy hatalommal bírt Jézus mester életében. Mindnyájan hallottatok tanítványairól, azokról, akik vele utaztak, de, higgyetek nekem, csupán kevés ember jelent meg, aki hatással volt életére.

Jézus mesterről szóló történetek egy két órás előadást is megtöltenének. Voltak időszakok, amikor megtapasztalta a szegénységet, és voltak időszakok, amikor a gazdagságot, volt, amikor átélte a szomorúságot, és volt, amikor az örömmámort, ami túlhaladta a legvadabb elvárásait is, voltak időszakok, amikor megtapasztalta, hogy szerelemmel szeresse mindazt, melynek megtételére idejött, és voltak időszakok, amikor saját lényegében is kételkedett. Olyan ember volt, mint mindenki, aki most a hallgatóság soraiban itt ül, mégis hozott magával egy különleges energiát. Fény-mesterek kíséretében érkezett, és hozzáférése volt közvetlenül a Teremtőhöz. Azt mondják, amikor haldoklott, ránézett az égre és ezt mondta: „Én Istenem, én Istenem! Miért hagytál el engemet?” (Máté 27:46) Ez nem pontosan így történt.

Nem próbálok semmit sem hiteltelenné tenni. Csupán emlékeztetni szeretnélek titeket, hogy a Biblia, ahogyan most ismeritek, egy szép könyv, mégis, barátaim, mint a régmúlt történelmének minden könyvét, az egyik generáció adta át a következőnek, és a korai években ez szájhagyomány útján terjedt. Mindenki, aki most hallgat engem, különböző verzióit fogja továbbadni annak, amit most mondok. Ha ez az eset áll fenn most, akkor miért lett volna másképp akkoriban? Amikor Jézus mester szavait végül pergamenre vetették, voltak történetek, amiket esetleg egy kicsit másképpen meséltek el, a kedvező lehetőséget megragadva.

[További információ megtudható: Kirael mester és Kahu Fred Sterling: „Mária Magdaléna: Amit a Da Vinci kód nem mondott el nektek!” című előadás hanganyagából. http://www.kirael.com/ ]

KÉRDEZŐ: Feltételezem, hogy amikor Jézus mester eljött a Föld síkjára, az egoval, a fátyollal érkezett. Amikor megkeresztelték, mi történt az egojával?

KIRAEL: Jézus mester nem fátyollal jött el a Föld síkjára. Senki sem jön a Föld síkjára ego-fátyollal. Te alkotod meg a fátylat, miután ideértél. Így tanítod gyermekeid, úgy, hogy megmutatod nekik, hogyan vegyék fel a „fátylat”. Jézus létrehozott egy fátylat. Sosem volt nagyon sűrű. Mindig jól mozgott a fátylon belül, de az mégis ott volt. Megkeresztelése alkalmával, a fátylat eltávolították. Többé nem rendelkezett egoval, amivel foglalkozni kell, mint ahogyan ti teszitek ezekben a napokban és e korban.

Volt egy angyala, aki elvette egojának jelenlétét. Ez az angyal onnantól fogva vele maradt, addig, amíg elhagyta lelke a Föld síkját. Szóval, az ego, vagy a fátyol, többé nem volt része valóságának. A megkeresztelésétől fogva ő a testet öltött szerelem kisugárzásává vált. Szóval, amikor az egoról beszéltek, igen, ő is alkotott egy egot, ami bizonyos ideig jelen volt. Jézus egoját elengedték megkeresztelésekor, ami egy varázslatos hely volt.

Vannak, akik küszködnek az „Isten” szóval. Ha egyike vagy azoknak, akik az Isten szóval küszködnek, helyettesítsd be a szót a Szerelem / Szeretet szóval, és megérted, miről is szól az egész. Amikor az egek megnyíltak azon kevés alkalom során a Földön, amikor Isten energiájának hangja zengett a Föld síkjára, minden jelenlévő egyén fátylát azon a helyen levették egy pillanatra. A fátyol sosem volt annyira lecsökkentve, mint abban az időben volt. Még akkor is, ha a fátyol-függönyöket lecsökkentették, az emberek még mindig hajlandóak voltak magukra visszavenni, szinte azonnal, a félelmük miatt.

KÉRDEZŐ: Jézus története ugyanaz a világ minden részén? Van olyan üzenet, ami ugyanaz, amit Jézus maga közvetített?

KIRAEL: Először is, a Krisztusi Tudatosság megtestesült egy emberi alakban, akit Jézus mesternek hívtak. Jézus mester volt az az energia, ami ennek a megtestesülésnek a végeredménye volt. Más szavakkal, a világ kétségtelenül tisztában van a Krisztusi Tudatossággal. Nem tapasztalta meg minden világ oly módon, ahogy a Föld síkja tette, de mégis, minden világ evolúciós rendszerén keresztül, beleértve galaktikus testvéreiteket is, látott már a Krisztusi Tudatossághoz hasonlót.

A Krisztusi Tudatosság áthatol minden élő evolúciós lehetőségen valóságotokon belül, ami nemcsak a ti Földetek, hanem minden más evolúciós bolygórendszer, vagy dimenzió.

Az evolúciós folyamat itt, ezen a szinten kezdődik. Áthaladtok ezen a folyamaton, amit emberi fejlődésnek, evolúciónak neveznek. Amikor megtettetek mindent, amit meg kell tenni, hogy emberként fejlődjetek, meg kell mindent tanulnotok, ami fellelhető a négy-test rendszerről – az érzelmi, fizikai, gondolati és lelki testekről. Ezután léptek be az Angyali valóságba. Ha egyszer áthaladtatok az angyali állomáson, megtanultátok azt, amit meg akartatok tanulni az Angyali valóságból, továbbhaladhattok az Irányítás birodalmába.
Most, a tanácsadó Vezetők birodalma nincs magasabban, mint az Angyali birodalom. A birodalmak nem lineárisak. Miután megismerted a tanácsadó Vezetők világát, megfelelő vagy arra, hogy belépj oda, amit a Fény Mestereinek hívunk, és utána a Krisztusi Tudatosságba, majd Istenbe. Ez egy elkápráztató utazás, barátaim.

Mindenki azért lép be az evolúció valóságába, vagy az evolúció [fejlődés] tudatosságába, hogy fejlődjön, és visszatérjen Teremtő Isten Fényébe. A Krisztus Tudatosság az utolsó elem, amin az egyén keresztülhalad, ami azt jelenti, hogy megtanultad megérteni, miről szólt Jézus mester. Megtanultad a szépséget és bölcsességet, amit lehozott a Föld síkjára. Megtanultál nem ítélkezni. Nem úgy nézel az életre, hogy jó, vagy rossz, vagy lehetne jobb, vagy lehetne rosszabb is. Úgy tekintesz rá, mint a „Minden, Ami Van” szépségére. Az élet mindig a szépségről és a szerelemről [szeretetről] szól.

KÉRDÉS: Mi az erkölcsi tisztaság szerepe a Változásban?

KIRAEL: Az erkölcsi tisztaság szerepe számomra az, hogy megtanuljátok a szeretet [szerelem] valóságát, és az ítélkezés hiányát, és megtanuljátok létezéseteken keresztül a békét és harmóniát. Amikor valaki erényes, akkor egy térben létezik, ahol többé nem néz le senkit, és fel sem néz senkire. Amikor valaki az erkölcsi tisztaságból működik, a szerelem tisztaságának formájában teszi ezt. Többé nem léptek fel a bíró szerepében. A szerelemhez [szeretethez] igazodtok. Ebben az igazodásban, hiszem, hogy elmondhatjátok magatokról, hogy elértétek az erkölcsi tisztaságot. A szerelem [szeretet] az, amelyre minden evolúció törekszik; nemcsak a ti emberi tényezőtök, hanem minden tényező igyekszik igazodni a szeretethez [szer-elemhez].

[A fenti témát magában foglaló előadás anyaga megtalálható angolul a http://www.kirael.com/ oldalon: Kirael mester és Kahu Fred Sterling: “The Great Shift: Now That We Know, What Do We Do”]

KÉRDÉS: Amikor Jézus ezt mondta: „Újra kell születnetek”, a reinkarnációra célzott?

KIRAEL: Amikor a reinkarnációról beszélünk, e téma az embereket megosztja; valamilyen álláspontot foglalnak el. Vannak, akik hisznek benne, és vannak, akik nem. Túllépek ezen a közismert vonalon, azért, hogy ne kelljen választanotok.

Amikor arról beszélt, hogy újra élünk, Jézus úgy értette, – akár reinkarnációnak, vagy evolúciónak, fejlődésnek, vagy bármi másnak hívjátok – hogy számos lehetőségetek van, hogy eljöjjetek ezen evolúciós fejlődési folyamatba, és mindent tökéletesen megtanuljatok. Ha nem vagy megelégedve azzal a móddal, amit egy életidő alatt megtanultál, bizonyosan megengednek neked egy másikat.

Most, mint Jézus mester, néhányatok lehetséges, hogy azt választja, hogy többé nem a Földön fejlődik tovább, és lehet, hogy egy eltérő rezgésmintát veszel fel.

KÉRDÉS: Mit értett Jézus ez alatt, amikor ezt mondta: „Menjetek be a szoros kapun. Mert tágas az a kapu és széles az az út, a mely a veszedelemre visz, és sokan vannak, a kik azon járnak. Mert szoros az a kapu és keskeny az az út, a mely az életre visz, és kevesen vannak, a kik megtalálják azt.” (Máté 7:13-14)

KIRAEL. A Változásról beszélt. Amikor azt mondta, hogy keskeny az út, azt értette ez alatt, hogy az út keskeny, barátom, mert ez fókuszál titeket. Amikor a fókuszról, gyújtópontról beszéltek, keskenyről beszéltek, ami a legtöbb esetben nem a lineáris gondolat szerint keskeny, hanem a valóságotok megértésében az. Igen, a kapu előttetek van. Igen, az út a kapuhoz egyenes, mert az út nem a lineáris időben található helyre visz… Igen, a fény útja ez, ami ragyogóbb minden más útnál, amit valaha is felfoghatnál. Amikor Isten Teremtésébe való visszatérésről beszélünk, arról beszélünk, hogy visszatérünk a legtisztább formába, megtapasztalva minden lehetségest odaát.

A neki tulajdonított állítás az övé volt, és tőle származik. A tetőkön állva kiálthatnátok ezeket a szavakat, mert egy általános nézetet nyújt számunkra arról, hogy milyen gyönyörű lehet ez az út. Amikor Jézus azt mondta: „Mert tágas az a kapu és széles az az út, a mely a veszedelemre visz” a bűnről, vagy gonoszról beszélt, vagy arról, ahogyan abban az adott időben nevezték. Akármikor, ha valaki a bűnösség helyén van, elvesztette a szeretetet [szerelmet]. Ha egyszer újra megtaláljátok, a bűn többé nem része ennek.

KÉRDÉS: A Római Katolikus Egyházban az apácákról és papokról azt tartják, hogy Istennel házasodtak össze. Krisztus mondta, hogy ezeknek az embereknek szüzeknek kell lenniük?

KIRAEL: Ezt a folyamatot a Teremtővel, vagy Istennel való házasságkötésnek hívják, és ez egy szép folyamat, de, hogy őszinte legyek hozzád, barátom, Istennel való házasságkötés a ti Teremtő Istenetekhez való eljutásnak az evolúciós terméke. Az önmegtartóztatást nem Jézus mester, vagy a Teremtő Isten ajánlotta. Egy tervet kínáltak, ha akarod, a fejlődés átfogó tervének okán. Ez volt az a részlet, amit részben a vallási csoportjaitok állítottak össze. Nem szándékozom vallásellenesnek tűnni. A vallás itt, a földi síkotokon egy gyönyörű szerepet játszott eddig, és ezután is játszani fog.

Az egyik vallásotoknak hozzávetőleg kétmilliárd követője van. Ilyen nagy szám hatalommal bír. Amikor rendelkeztek ilyen típusú hatalommal és erővel, védelmezni fogjátok minden olyan formában, amit arra alkalmasnak véltek.

Jézus mester követői közül néhányan különböző irányokba vették útjukat. A Biblia Pálról beszél, aki üzlet orientált volt, és tudta, hogy Jézus mester tanításait oly módon kell rendezni, hogy azokat ne magyarázzák félre. Pál törekvései keltették életre a modernkori vallásaitokat, hogy így mondjam. Oly módon rendezte Jézus mester tanításait, hogy megalkotott egy helyet, ahol a hatalommal bírók, a görögök és rómaiak, rendelkeztek némi ellenőrzéssel afelett, amit tanítottak. Ha nem adták volna meg a görögöknek és rómaiaknak ezt a lehetőséget, a Mester tanításai elvesztek volna. A formába öntött vallás megelőzte az összes többit, és ez sosem változott meg.

Szóval, amikor azokról beszélünk, akikről azt mondják, hogy házasságot kötöttek Istennel, hiszem, a legjobb fényükben, ezt meg is tették, és csakugyan házasságra léptek a Teremtő Istennel.

KÉRDÉS: Beszélnél az ártatlanságról?

KIRAEL: Hiszem, hogy az ártatlanság az egy olyan dolog, amit a legtöbb ember meg merne tenni. Barátom, az ártatlanság nem más, mint ismerni az önvalód, ami a legtisztább részed. Az ártatlanság belép önvalódba, hogy meglássa, megnézze, vajon te is rendelkezel-e ugyanazzal a szépséggel és fejlődési, evolúciós működéssel, mint mindenki más. Az ártatlanság annak a felismerése, hogy ti mindannyian testvérek vagytok. Az ártatlanság valósága az „ego-nélküliség” terébe való belépés folyamata. Más szavakkal, amikor megtalálod az ártatlanságot, megleled önmagad az ego nélkül. Így tudnám a legjobban meghatározni az ártatlanságot.

KÉRDÉS: Ha folytatjuk evolúciós [fejlődési] utunkat, és az ártatlanság és szerelem [szeretet] bizonyos szintjét elérjük, visszakerülünk a fénybe? Miért nem látjuk egymás fényét?

KIRAEL: Ha semmi mást nem tudsz meg tőlem, halld meg ezt: Sosem voltál a fényen kívül, barátom. Álarcot teszel fényedre; lebeszéled magad arról, hogy elhidd, hogy fény vagy; megszínezed fényed; sok dolgot teszel, hogy tettesd, a fényen kívül vagy, de sosem voltál a fényen kívül.

Jézus mester fényt árasztott, bárhová is ment. Minden alkalommal, amikor elhagyod ezt a dimenziót, – mely nem a halál; nem szeretjük használni ezt a szót – hogy belépj abba a valóságba, amire otthonként hivatkoztok, ez az úgynevezett fény parádé a tiéd, hogy megértsd.

Létre fogja hozni jelenlétét itt, a Föld síkján. Itt, a Föld síkján, annyira leköt titeket az öt érzékszervetek, hogy ha valami nem idomul hozzá ezekhez az érzékekhez, azt hiszitek, hogy annak nincs valóságtartalma. Ismeritek a régi talányos kérdést: Ha egy fa kidől az erdőben, és senki sincs ott, akkor is zajt csap? Én tudom a választ.

Ha egy fa kidől az erdőben, és nem lennétek ott, akkor hang sem lenne. Amit ti hangnak neveztek, az valójában egy rezgés. Annak érdekében, hogy ez a rezgés hanggá alakuljon, rendelkezni kell egy vevővel, értem ez alatt az emberi, vagy állati fület, ami megalkotná a rezgést, és átalakítaná azzá, amit ti hangként azonosítotok. Jézus mester fénye egy rezgés. Nem látható, mégis tudjuk, hogy ott van. Rá kell hangolnotok magatokat ezekre a rezgésekre. Ily módon, hallani fogod a fát az erdőben, és látni fogod Jézus mester fényét is.

KÉRDÉS: Amikor Jézus mester gyógyított és embereket érintett meg, azon a személyen belül található Teremtő fényét nagyobbította meg?

KIRAEL: Igent mondhatok, és ez lenne a teljes válasz, de egy kicsit részletesebben kifejtem, ha megengeded. Vitán felül, ez minden, amit valaha is tettek bármilyen gyógyítás során. Amikor Jézus mester, mivel ő volt a gyógyítók gyógyítója, megérintett valakit, felgyújtotta annak a tudatos megértését, hogy mindenki Isten energiájából teremtetett.

Amikor médiumom belép a gyógyító szobába, rendelkezik a bátorsággal, hogy felébressze az erőt benned. Felébreszti a saját Isten energiád, hogy elvégezze gyógyításod. Amikor rád teszi kezét, felébreszti azt a megértést, hogy Isten energiájából alkottak. A Krisztusi Tudatosság csatornája az „ébredési tényező”. Így, gyógyítása során, médiumom megszólítja Jézus mester, a Teremtő Isten és a Szentlélek minden energiáját hogy megtörténtté tegye a gyógyulást. Találd ki, kit hívott Jézus mester, amikor gyógyított? Saját erejét hívta, a Szentlélek erejét, és Isten Tudatosság valóságát, hogy felébredjen a személyen belül, és a gyógyulás kerekedjen felül.

[A gyógyításról további tudásanyag elérhető angolul: „Fred Sterling: Kirael: A Teremtés Mátrix” című könyvében 2001. Lightways Publishing és „Fred Sterling: Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Változásra” című könyvében 2006. Lightways Publishing]

KÉRDÉS: Miért tekintik a keresztelést egy hatalommal bíró energiamozgásnak?

KIRAEL: A keresztelés a legnagyobb hatalommal bíró energiamozgás barátom, mert vizet használnak ennél a szertartásnál. A víz mindig a lelkiséget képviselte dimenziótokban, megértésetekben, és ha nem, akkor ezt kellett volna jelképeznie. A Föld síkját a víz tisztaságában termékenyítették meg. A legmagasabb lények – a legnagyobb aggyal rendelkező élő emlősök – még mindig a vízben élnek. Magasabb lényegetek nagy része visszatért a vízbe. A víz kapcsol össze titeket Teremtőtökkel, és víz nélkül, nem élnének emberek sem.

Véget vethetnétek ezen a bolygón sok mindennek, és a vizet hozhatnátok be az előtérbe, mivel tudnátok, hogy a lelkiség kapcsolódik a vízhez. Amikor az új Változásba mozdultok, tudni fogjátok, hogy a víz nemcsak az, amit ma képvisel. A víz egy egészen új vagyont fog képviselni, és használatát minden időben nagyra fogják becsülni. Nem fogjátok pazarolni, vagy nem fogtok [különböző] dolgokat beleönteni. Ígérjétek ezt meg.

KIRAEL: Mi a vízzel való keresztelésnek az előnye?

KIRAEL: A lelkiség szintjén, a Teremtő nevében megtisztított szent vízzel való keresztelés, mely oly módon történik, ahogyan médiumom végzi a szertartást, a megértés egy másik csatornáját nyitja meg, egy új tudomásnak, ami fejlődési folyamataidat egyszerűbbé teszi. Bizonyára e nélkül a keresztelés nélkül is visszatérsz a Teremtő Istenhez, barátom. Jóllehet, amikor valakit eléggé képessé tesznek arra, hogy felfogja és megértse a „Minden Ami Van” valóságát, akkor ismerni fogja az „Én Vagyok Jelenlét”-et, és azzal is tisztában lesz, hogy ő már Isten megtestesülése, és azt választotta, hogy ennek az úgynevezett energiának egy követője, és lehet, hogy a földi folyamatok mestere egy feladat-terv formájában. Barátom, ez az, amire vissza kell emlékezned.

KÉRDÉS: Tudom, hogy a Krisztus Tudatosság vissza fog térni. Tudom, hogy így kell lennie. Kifejtenéd részleteiben a Krisztus Tudatosságot, ami visszatér a Föld síkjára?

KIRAEL: A Krisztus Tudatosság sosem hagyta el a Föld síkját. A keresztre feszítés alkalmával Krisztus visszatért Teremtő Istenhez, és „Krisztus-nélkülivé” vált egy pár napra, vagy egy pár órára, de ezen kívül, sosem hagyta el tudatosságotok szintjét.

Újra eljön Krisztus? Önmagának egy magasabb valóságba, vagy rezgésbe irányuló kisugárzás folyamatában van. A ti esetetekben, meg kell fordítanunk ezt az állítást, és azt kell mondani, hogy Krisztus lecsökkenti rezgését egy pontig, ahol megtapasztalhatjátok egy magasabb szinten. Szóval, igen, lesz egy második eljövetel; már folyamatban van, ahogy mi beszélünk. Jobb feltenni azt a kérdést, hogy hogyan függ össze az egyén ezzel az eljövetellel? Mindegyikőtök felismeri a Krisztus formát saját megértésében. Közületek azok, akik nem hiszik, hogy Krisztus létezett, amikor hazatérnek, egy apró mosoly fog arcukon megjelenni, amikor Krisztus jelenlétében lesznek, különösen, amikor magyarázkodni kell, hogy nem gondolták komolyan [ez csak egy vicc volt]. Krisztus nem fog ítélkezni felettetek. Tisztelni fogja hiteteket, mert a Krisztus a szerelem [szeretet] és mindenért szeretni fog, bármit is tettetek, vagy gondoltatok tetteitek felől. Értsétek meg, ha kinyitjátok gondolati folyamatotokat arra a lehetőségre, hogy a dolgok másképpen is történhettek, mint amit hisztek, akkor felébredtek a Krisztus Tudatosságra.

Szóval, barátom, már a Krisztus Tudatosságban vagy. Amikor azt állítottad „Tudom, hogy így kell lennie” – és ez a szívedből jött, nem az egodból, már megtapasztaltad a Krisztus Tudatosságot. Minden alkalommal, amikor átéled ezt a Krisztusi Tudatosságot, szíved még több szerelemmel [szeretettel] telítődik. Végül a szerelem / szeretet legyőzi életed, és a Krisztus Tudatosságban „lubickolva” találod magad.

KÉRDÉS: Azok az emberek, akiknek testén stigmák [sebhelyek] mutatkoznak, úgy tűnnek, hogy szenvednek lelkiségük miatt. Azt jelenti, hogy szenvednünk kell, hogy spirituálisak legyünk?

KIRAEL: Senkinek nem kell szenvednie jobban, mint amennyire azt maga megválasztotta. Most, ez egy kis vitát szül, és az emberek egy kicsit izgatottak lesznek, amikor ilyen dolgokat mondok, de ez az igazság. Azok, akiket feltételezhetően Krisztus jelölt meg, vagy a Krisztusi fejlődés, és ettől szenvedtek, csupán abbéli képtelenségük miatt szenvedtek, hogy nem voltak képesek megérteni a szépségét annak, ami életükben megtörtént. Egy evolúciós fejlődési folyamatban vannak ők, és még mindig fenntartanak egy egot. Az ego megakadályozza szépségük megértését azzal kapcsolatosan, hogy mi történik velük, tehát szenvednek.

Az egyik megrögzött gondolkodásforma, amit le kell rombolni itt a Föld síkján, az, ami meggyőz arról, hogy a Krisztus energia csak közvetítőn keresztül érhető el, ezt kivonták az emberi fejlődésből, mert ez nem valós. Egy másik megrögzött gondolkodás, amit le kell rombolni, az, hogy minden vallási dogmát meg kell tartanod, amit gyerekkorodtól fogva tanultál.

Juss el arra a tisztaságra, hogy el tudod fogadni Jézus mestert bármely szintről, amiről képes vagy. Csupán meg kell értened: a Teremtő az Isten, és megtalálod a tökéletességet. Amikor ezt tudod, vagy felfogod és megérted ezt, automatikusan behelyeznek egy evolúciós fejlődési pályára, hogy megkapd a tudatosság következő szintjét. Nincs vége megértésednek. Beteljesítheted ezt a megértést kérdések nélkül is. Csupán meg kell értened ezt az utat, barátom.

Megtisztelted magad ezzel az evolúciós fejlődési úttal a Föld síkján. Mindenki közületek, aki feltett egy kérdést, tudta, hogy valahol a saját megértésetek mélységeiben már ott a válasz. Néhányatoknak megerősítésre volt szüksége, és néhányatoknak szüksége volt arra, hogy felfedezze saját szépségét. Ez a szépség annak a megértése, hogy Jézus mester volt és még most is az a fény, ami összeköt titeket a Teremtővel. Ez a fény soha nem távozik, barátom. Ő a „fények fénye”. Ez a szépség és a lényeg, amit követhetsz.

Köszönöm, hogy itt voltatok velem ezen az estén. Igen, a Megváltó a tiétek. Engedjétek meg a Krisztus Tudatosság érvényesülését, győzedelmeskedését.

Jó estét

© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/






Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa