2009. április 3., péntek

Galaktikus szerződések: Felkészülés a VáltozásraGalaktikus szerződések: 
Felkészülés a Változásra

Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével

Galactic Contracts: Getting Ready for the Shift
http://www.kirael.com/
© 2009 Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii
96819, USA
Tel: + 808 952-0880
Lightways@Kirael.com

http://univerzumitudatossag.blogspot.com/

KIRAEL: Mielőtt a Változás megtörténik, a földi sík kollektív tudatosságának meg kell állítani a viaskodást, harcot és a negativitás minden fajta megnyilvánulását. Együttvéve, először rá kell ébrednetek fényetek hatalmára. Segítségképpen, azért, hogy ráébredjetek erre a hatalomra, galaktikus szerződéseket kötöttetek.

Ezek a galaktikus szerződések tartalmazzák a kódokat, amik olyanok, mint azok a szimbólumok, amik hasonlítanak az orosz, angol és japán írásjelekre, betűkre. Más szavakkal, nem veszed ki értelmüket. A változás idején, ezek a szerződések a kódjaik alapján kiértékelődnek, amit „letöltenek” belétek.

A galaktikus energiák lehetővé teszik ezeknek a kódoknak a letöltését, amíg legtöbbetek alszik a háromnapos sötétség alatt[1]. Ezeket a kódokat behelyezik a tudatotokba, és kiterjesztik teretekbe, hozzáférhetővé téve számotokra, amikor felébredtek.

Amikor kiléptek ebből a harmadik dimenziós útból, testetek minden egyes sejtje erővel telített lesz. A 70 milliárd sejtetekben, a mitokondrium, a sejt erőforrása kiterjed, ami „fénnyel telíti”[2] a testi folyamataitokat.

Ennek a jelentős fénytelítő folyamat eredményeként mélyreható változások történnek a testben. Tudni fogod, hogy mit tegyél a Változás után. Képes leszel a dimenziók közt utazni, kommunikálni oly módon, amiről még nem is álmodtál, hogy egyáltalán lehetséges, és még sorolhatnám.

Ha meg akarod érteni ezeket a szerződéseket és azok kódjait, kezdd el most gyakorolni úgy, hogy betekintesz agyadba. Csukd be szemed, és képzeld el ezeket a kódokat. Lehet, hogy látsz valamit, ami olyan, mint a „C” betű, melyen vonalak haladnak keresztül. Ha látsz bármit is, amikor becsukod szemed, valószínűleg a galaktikus szerződésed látod.

Kódok sokasága van testedben. Például, tegyük fel, hogy újító, feltaláló vagy, és egy bizonyos témán dolgozol már sok-sok éve, és még mindig nem fejezted be. Nos, lehet, hogy birtoklod a feltaláló kódokat, és ezen kódoknak a testedbe történő bevezetésével, a feltalálói utad megnyílik fényedre. Hirtelen olyan tisztaságra teszel szert, hogy képes leszel átadni terveid valaki másnak, hogy fejlessze ki számodra, vagy lehet, hogy te saját magad fejleszted ki azt.

Mondjuk, hogy művész vagy, lehet, hogy egy festő, és évek óta dolgozol műveden, de terveid nem válnak olyan gyorsan valóra, ahogy szeretnéd, vagy olyan művészivé, mint amilyenné szeretnéd. Nos, amikor a Változásnak ezen új teréhez és idejéhez érkezel, és a kódjaidat letöltik, mindkét kezeddel egyszerre festesz majd, és ez lesz a nagyszerű művészet. Ünnepelni fogsz.

Bár a Változás nem csupán a varázslatos dolgokat érinti, amiket képes leszel megtenni. Inkább arról a tényről szól, hogy a tudatosság azon szintjét éred majd el, ami megengedi, hogy csodálatos dolgokat tégy, mint például dacolni a gravitációval annyira, hogy felugrasz, és lassan a levegőben lebegsz, mielőtt földet érnél. Ezeknek a galaktikus szerződéseknek köszönhetően e képességek nem borítanak ki majd titeket, mert megértitek, hogy mi is történik. Tulajdonképpen, azt hiszem, hogy meglehetősen boldogok lesztek, mert felismeritek, hogy távolabb tudtok ugrani, lehet, hogy innen a bolygó egy másik részére.

Ezeknek a galaktikus szerződéseknek a léte azt sugallja, hogy a földönkívüli energiák jelen lesznek a Változás idején. Valójában, ezek az energiák már jelen vannak most is a Föld síkján. Nem azért vagyok itt, hogy bebizonyítsam, hogy odakinn galaktikus lények léteznek-e, vagy sem. Tudom, hogy ott vannak. Néhányan közületek lehet, hogy elhiszik, hogy vannak, de nem tudjátok biztosan, mert még nem láttátok őket.

Hányszor szunyókáltál, amikor hirtelen egy földönkívüli energia képe jelent meg, és azt gondoltad: „Mi volt ez?” Felébredtél, és ezt mondtad: „Ez igen! Ez az álom olyan valóságosnak tűnt.” Lehet, hogy nem álom volt. Látod, amikor felébredsz, lehet, hogy nem látod őket, mert az úgynevezett földönkívüliek olyan pompás testi folyamatokkal bírnak, hogy láthatatlanná tudják tenni magukat.

Ha ismerni szeretnéd a galaktikus energiákat, három különböző bolygórendszert vizsgálj: a Plejádok (Fiastyúk), az Androméda Galaxist és a Szírius csillagrendszert. A Plejádok energiákat Lemúria idején hozták el a tudatosság e síkjára. Ők a Mu energiát hozták és szív központúak.

Az andromédaiak nagyon hathatós mentalisták, akik más világokba utaznak. Az andromédaiak voltak az elsők, akik galaktikus tanácsokat hoztak létre. Andromédának megvolt minden technológiája, és inkább Atlantisz idején voltak jelen a Föld síkján.

A Szíriusz egy olyan bolygórendszer, ami közel van a tiétekhez. A Szíriuszról származók nagyon szeretik a japánokat, mert sok japán ember a Szíriuszról származik. Ezért láthatod, hogy olyan sok technológia árad Japánból.

A galaktikus szerződések testeitekbe történő letöltésének köszönhetően, a Változás után képesek lesztek elutazni ezekre az erős bolygókra és csillagrendszerekbe, hogy galaktikus testvéreitekkel kapcsolatba kerüljetek.

Most térjünk rá az emberi testi folyamatokra, ami csupán egy földi test, nem galaktikus, vagy spirituális test. Megvan a saját személyes testi folyamatod, ami a fizikai testeden kívül található. Megengeded ennek a személyes testi folyamatnak, hogy bejusson az emberi testbe, azért, hogy megtedd ezt az utat. Ennek a személyes testnek csupán kb. hat százaléka működik az emberi testen keresztül, és ezért van az, hogy csak tíz százalékát használjátok ki az agyi kapacitásotoknak. A személyes testi folyamatok nagy része a fizikai testeteken kívül található. Úgy gondoljátok, hogy a Földi síkot irányításotok alatt tartjátok, de ez nem így van. Megengedték, hogy a bolygón tartózkodjatok, és megtapasztaljátok az életet tíz százaléknyi agyi kapacitással. Egy teljes előadást tudnék tartani a személyes testi folyamataitokról, de várnunk kell még erre.

A Fénytevők közül azok számára, akik olvassák ezt a cikket, vagy hallgatnak engem, könnyebb dolguk lesz, amikor a Föld dimenziót vált. Most legalább 14 – 17 százaléknyi agyi kapacitásotok aktív, mert elértétek ezt a szintet, annak érdekében, hogy megértsétek, hogy a galaktikus erők itt vannak, és át fognak segíteni titeket a változás folyamatán.

Bemutattam nektek a galaktikus szerződések és kódok fogalmait, mert számos témára nyitnak kaput most a beszélgetésnél. Így, hadd vezessék a kérdéseitek a mai estét. Kérdezzetek, és én válaszolok.

Kapcsolat a galaktikus kódok, minták, az omni-agy és a DNS között.

KÉRDEZŐ: A galaktikus kódok és szerződések a mintáinkban, a DNS-ünkben, vagy az omni-agyunkban található, vagy mindezek felett van?

KIRAEL: Igen, igen, és igen. A kódok az omni-agyatokban találhatók. Onnan, a kódokat berakják a mintáitokba, ami utána letöltődik a DNS-etekbe, ami meghatározza utatokat. Az emberek két DNS szállal születnek. Jóllehet, ha mindent meghallasz és megértesz, amit most mondok neked, akkor valószínűleg négy szálas DNS-ed van. Nem hallanál kevesebbel engem. Amikor kinyílsz erre a Változásra, legtöbbeteknek hat szálas DNS-e lesz. A galaktikus kódok ebben a DNS-ben lesznek.

A galaktikus kódok, az akasha krónika és az omni-agy

KÉRDEZŐ: Mi a kapcsolat az akasha krónika és az omni-agy között?

KIRAEL: Ha meg szeretnéd „dézsmálni” galaktikus örökséged, az omni-agy az a hely, ahol keresgélhetsz. Benne van minden, amit keresel, az akasha krónika, a galaktikus krónika, stb. Minden ebben az omni-tudatosságban található, és nem valahol messze az űrben. Az akasha krónikát az Omni-létezés szintjeként ismerik az én világomban, a hetedik fényben. Ez azt jelenti, hogy az omni-agyatok kapcsolatban van az akasha krónikával az egész dimenzionális utatok során, és nemcsak a földi utatok során. Nem szeretnék túl mélyre hatolni ebben a témában, mert összezavaró. Az omni-agy tudatosság csupán egy másik kifejezés [terminus] a tudatosság egy másik szintjére, amit megpróbáltok elérni. Mindnyájan az omni-agyban lakoztok.

A Változás után, a galaktikus kódok letöltésével, a tudatosság másik szintjére való eljutás folyamata „nem-agyaló” lesz, hogy így mondjam. Rácsatlakozhatsz az omni-agyra most, de lehetséges, hogy ezt mély alvási állapotban teszed. Ha akarnád, akkor a tudatosságod kivihetnéd ebből a testből, fel az atmoszférába, és a felsőbb énedbe. Megteheted ugyanezt az omni-agyaddal is. Míg alszol, elhagyhatod testi folyamataid, és beléphetsz az omni-agyadba, ahol az akasha feljegyzések találhatók. Az omni-agyad egy agya annak a mindennek, aminek részei vagytok mindnyájan.

Most éppen Németországban vagy, és én Hawaii-n, a világ másik végén, mégis a te omni-agyad hozzákapcsolódott az én omni-agyamhoz ebben a pillanatban. Így, én valójában feléd fordítottam az omni-agyat, megpróbálva elérni téged. Ez az a zúgás a fejed hátsó részében. Amikor a galaktikus szerződéseidet dekódolják, és letöltik testi folyamataidba, ráébredsz ennek a folyamatnak a megkönnyítésére.

Például, éppen most kapcsolódtam rá energiáidra. Tudom, hogy tudós vagy, és hogy a fotonenergián dolgozol, és hogy kezdesz közelebb kerülni ahhoz, amit keresel. Mos jelenleg a helyi agyad feljavításán mész keresztül, annak az agynak, amit a tudatosság e síkján itt használsz. Látod, a helyi agyadnak sokkal nagyobbnak kell lennie, mert kapcsolatba szeretnél kerülni a galaktikus energiákkal, és megérteni azt az információt, amit nekik meg kell osztaniuk veled. Így nekik fel kell építeniük a te omni-agyad. Lehet, hogy enyhe fejfájásod lesz, de ne aggódj e felől. Információt, tudásanyagot töltenek beléd.

Fizikai változás és spagnatikus energiák

KÉRDEZŐ: Egy ideje fizikai változást tapasztalok, látva egyszerű sejteket, sejteket létra formában, és nagyon fázom. Olyan érzés, mintha igazából részecskékre bontódnék, és különböző helyekre jutnék. Összefüggésbe hoznád ezekkel a kódokkal azt, amin én keresztül megyek?

KIRAEL: Amit megtapasztalsz, az nem általános, és semmi köze sincs a galaktikus kódokhoz. A tested éppen leáll. Ez nem olyan, amikor egy autó lerobban. Inkább a leállásban a sejtszintű tudatosságodtól való elkülönülés játszik szerepet, mivel különböző valóságokba szakad szét.

A test 144 szintre tud eljutni, de ez egy erőteljes út, hogy minden szintre eljuss, és utána ismét vissza ebbe az egy testi folyamatba. Így, ez a fajta elkülönülés a sejtszintű tudatosságban leállítja a testet, és hideget, meleget érzel, illetve mindazt, amit átélsz. Ezek csupán a fizikai test mágneses formái, melyek áthelyeződnek azon keresztül, amit mi „spagnatikus” energiáknak hívunk. Nem tudom, hogy vajon ez egy igazi szó itt, de ez egy igazi szó ott, ahonnan én jövök. A „spagnatikus” energia megnyílik, hogy fenntartsd ezt az utat, azért hogy kijuss ebből a dimenzionális folyamatból. Elmehetsz bárhová, ahová csak szeretnél, és utána visszajöhetsz erre az útra „spagnatikusan”, a magad teljességében, és összpontosítva.

Nem vagy mentálisan felkészülve arra, hogy átéld, ami bekövetkezik. Amikor a galaktikus kódok teljes mértékben egyesülnek a testi folyamatoddal, ez a tapasztalás gördülékenyebb lesz számodra. Az agyadnak 50 százaléknyi, vagy e feletti kapacitáson kell lennie, azért, hogy megértsd azt az utat, amit megtapasztalsz. Amikor érzed, hogy ez az elkülönülés megtörténik, engedd meg ezt, és meditálj, mert a meditációban fogalmat kapsz arról, hogy mi is történik éppen.

Ez az út, amiről beszélsz, nagy hatalommal bír. Ne vidd túlzásba, barátom, mert próbára tesz téged. Tudni fogod, mikor jutsz odaátra annyira, hogy nem tudsz visszajönni, mert ezen a dimenzión kívül vagy. Nem akarod ezt megtenni, mert túl sok dolgod van itt.

Dimenzióutazás

KÉRDEZŐ: A földi sík dimenzióján túl is tudunk utazni; elmagyaráznád ezeket a dimenziókat – hány létezik, stb. – és hogy ennek a dimenzionális valóságnak részét képezik a galaktikák?

KIRAEL: A Földnek 144 dimenzionális kapuja van, ami hozzáférhető az emberiség számára. E 144 dimenzió járult hozzá ahhoz, hogy eljussatok erre az útra. Lejöttél az omni-agyon keresztül, a felsőbb énen keresztül erre a tudatosságra, amit emberi agynak hívtok. Szeretem a tudatosság ezen szintjét színárnyalat-ember [Hue-man], vagy szín-ember tudatossági szintnek hívni, mert ez a dimenzió a szín útja. A színek átszövik e tapasztalás teljes útját, és a galaktikus energiák határozottan részei a tapasztalás e részének. Van egy színed, amin utazol a testeden kívül, van egy szín a gyógyításhoz, stb. Van színetek mindenre.

Fontos megérteni, megtudni, hogy hogyan használd színeid a „szövetben”. A „szövet” energia, vagy részecske összesűrűsödés, ami egymáshoz kapcsolódott áramlatokat, vagy fonatokat formál. Például, amikor kijutsz ebből a testi jelenlétből, egy utazó vagy, és a világűrbe az utazás színén mozogsz. Amikor elhagyod a testet, hogy utazz, ennek a színnek bizonyos részei kinyílnak számodra. A színen belül van az a bizonyosság, hogy tudni fogod mit tégy, amikor eljutsz oda. Elmész egyik helyről a másikra, tudva, hogy a „helyes” irányba tartasz. A színek egyszerre térképeződnek fel, és ezek a térképek visznek el a tudatosság útjára.

Most a fonatok, vagy áramlatok részecskéi részei a 144 szövetnek. Ez azt jelenti, hogy a 144 szövet összhangban van ezzel az emberi tudatossággal. Például, az emberi tudatosság szövetében, elérheted az embereket Kínában, Japánban, Oroszországban, Angliában és az Egyesült Államokban, vagy bárhol a világotokban azáltal, hogy használod a színeket ebben a 144 dimenzionális folyamatban. Használhatod az utazó színt, hogy áthaladj az egyik szövetből a másikba, hogy elérj valakit Németországban, és hallgasd azt, amit ő mond. Amikor kiigyekszel a tudatosság e síkjáról, és véletlenül megérinted valaki más szövetét, éppen ott vagy, ahol a másik ember van, és látsz mindent.

Amíg alszol, utazol, és annak okán, hogy sokkal több energiát emészt fel, hogy kiutazz a világűrbe, az energiádnak szüksége van arra, hogy a fizikai testből kiszabaduljon. Amikor bejutsz e 144 dimenzionalitás szövetébe, megérinthetsz más lényeket. Egyszer, amíg a médium aludt, a világ másik részére utazott, és belebotlott ebbe a házba, bement, ahol egy férj és feleség éppen veszekedett. A médium csupán nézte őket, azt gondolván: „Mit is keresek itt?”

Ha kijutsz a 144 dimenzión – ami nem olyan nehéz dolog – része leszel mindennek, és megérinthetsz más szövetet, ahol emberek nem léteznek. Médiumom megtanulta, hogy hogyan utazzon ki a 144 dimenzión túlra, egy teljesen más szövetbe, a következő útra. A médium elment ebből a dimenzionális folyamatból és megérintett egy másik energia szövetet, a kis zöld lények szövetét, akik beszéltek hozzá. Nem használta az angolt, hogy beszéljen hozzájuk, mert nem beszélnek angolul. Hozzá kell szoknod az utazások ezen típusához, amikor az új változó folyamatokhoz érsz.

KÉRDEZŐ: Hogyan jutok vissza a fizikai világba, miután dimenziókban utaztam?

KIRAEL: Nem. Tudnod kell, hogyan térj vissza a testbe, és ez azt jelenti, hogy szeretned kell magad eléggé ahhoz, hogy olyan messzire menj el, amilyen messze csak tudsz, de nem olyan messze, hogy ne tudj visszatérni. Ez minden, amire emlékezned kell, és ez az, ami visszahúz téged erre az útra minden egyes alkalommal.

Univerzális nyelv

KÉRDEZŐ: Létezik univerzális nyelv?

KIRAEL: Hogyne. Éppen most léptem érintkezésbe az agyaddal, és megkértelek téged, hogy tedd fel ezt a kérdést, ami e-mail-en érkezett. Tudom, hogy kitől származik ez a kérdés, és miről szól, és azt gondoltam, hogy ez tökéletes. Szóval, igen, egy univerzális nyelv létezik. Mindenkinek van egy szabvány működési állapota, amit használ a kommunikációra. Az emberi világban, nyelveket használtok, úgymint a németet, japánt, kínait, stb. Elképzelésed sincs róla, hány nyelv létezik ezen a bolygón.

Mégis, a szeretet a legfontosabb és univerzális nyelv. Hogyan beszélsz a szeretetben [szerelemben]? Amikor tisztán imádkozol a szerelem nyelvén beszélsz. Például, amikor a médium esőért imádkozik, beáll egy kör közepébe, látja és érzi az esőt, és szerelemmel szereti ezt az esőt. Szintén így tisztítja meg az időjárást, bárhová is utazik. „Beleszereti” magát útjába. Ez a szerelem kinyílik számára. Nem úgy kezdi el imádságát, hogy azt gondolja: „Meg fogom tisztítani a felhőktől az eget, mert azt szeretném, hogy tiszta legyen.” Ő egyszerűen csak imádja a tisztaságba vezető útját.

Gondolj valakire, akit úgy szeretsz, mint például a gyereked, és utána személyesítsd meg ezt a szeretetet tízszeresen. Ha ezt megteszed, mindened meglehet a világban. A szeretet [szerelem] az egyetlen dolog, ami igazán számít itt. Az emberek tudatlanságból és félelemből ölnek, és nem szeretetből. Ez az egész utazás a szeretetről, és annak önkéntes megosztásáról szól, hagyva, hogy az szabadon távozzon. Ez az, amikor tudni fogod, hogy itt mi a dolgod.

Galaktikus közösségek a Föld síkján

KÉRDEZŐ: A Változás után, bizonyos galaktikus energiák közösségeket alkotnak majd a Földön, vagy inkább a világok közötti ide-oda utazás lesz a jellemző?

KIRAEL: Tudj a galaktikus energiákról. Már egy ideje jönnek-mennek. Itt vannak, hogy megértsék az embereket, és hogy az emberi politikusok megérthessék őket.

A galatikus energiák már megalakították közösségeiket légkörötökön belül, itt a Föld síkján. Például, sok galaktikus energia olyan helyen van, mint a 451 Terület Las Vegas-ban, Nevadában. El kellett hozniuk olyan technológiát, amit használni tudtok, amikor az idő megfelelő lesz. Elhozták a mechanikai dolgok nagy részét, amit fel akartak építeni, úgymint a gátat itt Amerikában, ami oly sok ezer gallon vízből nyer elektromosságot. Természetesen, ezt végül modernizálni kell, mert majd áttértek a napfény-energiára, a szélenergiára, és más sokkal jobban környezetbarát eszközre, hogy elektromossághoz jussatok. Zölddé váltok, hogy így fogalmazzak. A technológia, amit titokban behoztak, a Föld síkja alá helyeztek, nem a Föld középpontjába, csupán a Földbe, a felszín alá.

Az Andromédáról valók leágazásos vezetékeket hoztak, hogy ezt a technológiát egyik helyről a másikra vigyék. Ezek a leágazásos vezetékek egy hálózat részét képezik, ha így jobban tetszik. Ez majdnem olyan, mintha a mintáidat szétterítenék eléd. Aktív hanglokátor [sonar] van itt, éppen a lábatok alatt [Hawaii].

Ezek a galaktikus energiák „látókörön kívül” maradnak, amíg fel nem készültök arra, megnyissátok számukra ezt az utat. Ők nem sietnek. Megvárják a Változás utáni időket. Ezek a galaktikus energiák sokat utaznak ide-oda, és nem azokkal a járművekkel utaznak, amikről azt hiszitek, hogy használnak. Az utazás egyszerű számukra, és számotokra is egyszerűvé teszik a Föld síkján.

Most, barátom, nem vagy pontosan ember. Huszonnégy százaléka aktív az agyadnak most, és ezt tudod. Tudod, hogy amit elhoztak ezek a galaktikus energiák erre a síkra, jóval meghaladja azt, amit az emberi agy jelenleg megérthet. Feltettél egy kérdést, mert részemről megerősítést szerettél volna arra a válaszra, amit már tudsz.

Szerves galaktikus űrhajók

KÉRDEZŐ: Azt olvastam, hogy a galaktikus űrhajók szerves anyagból készülnek. Mi a véleményed erről?

KIRAEL: Ezeknek az űrhajóknak a többsége élő, lélegző, szerves gondolati folyamat, nem gép. Gondolkodnak, lélegeznek, és a pilótával kölcsönösen hatnak egymásra. Még össze is tudnak zsugorodni, illetve ki tudják terjeszteni magukat. Mindent meg tudnak tenni. Ezek az űrhajók még maguk köré pajzsot is tudnak tenni, és nem tud semmi sem áthatolni rajtuk a Föld síkján, beleértve az atombombát is, ami egyszerűen lepattanna róluk. Ezért nem akarnak kormányaitok harcolni ezekkel a galaktikus lényekkel. Tudják, hogy nem nyerhetnek.

Amikor van lehetőséged, hogy lásd ezeket az űrhajókat, akár álmodban, vagy ébren, lépj be egybe, ha tudsz. Amikor belépsz az űrhajó gyomrába, azt gondolhatod: „Nos, ez nem túl nagy. Ez csak akkora, mint egy labdarúgópálya.” Mindamellett, ahogy beljebb haladsz az űrhajóba, azt találod majd, hogy a terület hozzávetőleg öt, vagy hat focipályányi. Ha belépsz az egyik ilyen űrhajó pilótafülkéjébe, úgy tűnik majd, mintha a pilóta semmit nem tenne, csupán körülnézne, és élvezné az utazást. Ez azért van, mert a pilótának csupán gondolni kell a hajó irányítására. Ha a pilóta azt gondolja, hogy „fordulj balra”, az űrhajó balra fog fordulni. Az űrhajó a másodperc egyötöd része alatt képes elindulni és megállni. Képes 90.000 mérföld per óráról lefékezni nullára kevesebb idő alatt, mint a másodperc egyötöd része. Hogyan képes erre ez az űrhajó? Tulajdonképpen érthető lenne, ha benn mindenki összetörne az ilyen hirtelen megállás következtében. Mégis, azért mert ez az űrhajó egy szerves lény, egy fény-lény, tudja, mit kell tenni, és megáll simán, dráma nélkül.

A Föld síkjára egy ilyen űrhajót leszállítanak majd, még a Nagy Változás előtt. Olyan lesz, mint egy kis szerves autó, amit fotonenergiával kell feltölteni. Így mutatják meg majd a galaktikus energiák, hogy mit képesek megtenni – anélkül, hogy halálra rémisztenének titeket.

Intelligencia, agyi képességek a Változás után

KÉRDEZŐ: Mind a négy agy – fizikai, érzelmi, mentális és lélek – aktív a galaktikus energiákban? Mi történik az agyunkkal a DNS változások során, és a galaktikus kódok letöltése alkalmával?

KIRAEL: Négy agy? Nos, most mondjuk, hogy négy, de a galaktikus energiáknak több agyuk van, mint négy. A galaktikusok feje nagyobb, mint a tiétek, mert nagyobb az agyi kapacitásuk. A földi síkon legtöbben közületek enyhe fejfájást, vagy enyhe lüktető fájdalmat él át, ami nem tart sokáig. Ez azért történik, mert a koponyának meg kell növekedni legalább 75 – 80 százalékkal, hogy befogadja az újonnan kiterjedt agyat. Közületek mindenkinek van őssejtje az agyában, amit „bekapcsolnak”, és ez masszívabbá teszi az agyat. A fejetek nagyobb lesz, ahogy a koponya kitágul. Sokan közületek elveszítik hajukat, mert ahogy terjedelmesebbé válik a koponya, nem lesz hely a hajtüszőknek. Így, ha kihullik a hajad, ez lehet azért, mert az agyi kapacitásod egyre erősebb.

A két agy, amivel jelenleg rendelkeztek sokkal kiterjedtebb, mint amit gyanítotok, és valójában négy agy. Az emberi agy útját lekorlátozták tízszázaléknyi használatra 2000 éves időtartamra. Jézus mester „négy aggyal” rendelkezett, amikor belépett a Jordán folyóba, de csupán két agya működött. Amikor kijött a Jordán folyóból a megkeresztelése után mind a négy agy működött. Agya sokkal kiterjedtebb volt, mint amit el tudtok képzelni. Ez volt az, amikor a Változásnak meg kellett volna történnie. Nem történt meg abban a bizonyos időben olyan okoknál fogva, ami nem témája e beszélgetésünknek, de ez alkalommal a Változás meg fog történni, mert ezt nem ti tartjátok kézben, most ez az emberi világ hatalmán kívül esik.

Ebben a vonatkozásban, a megválasztott Obama elnöknek nem kell olyan keményen dolgoznia, mint ahogy azt hiszi. Az agyi kapacitása majdnem a Változásra érdemes 43 százalékon van. „Mi, az Emberek”-nek fel kell állnunk, és részt kell vennünk vele az útjában. Tudnia kell arról, amiről ma beszéltünk. A galaktikus energia mindenki tudatában ott lesz.

Ennek az útnak a megtétele nem a félelem körül forog. Ez a bátorságról szól. A négy agyatok aktív. Legyetek tisztában azzal, hogy meg kell tennetek olyan dolgokat, amikhez nem szoktatok hozzá, és ez inkább mentális [gondolati], mint fizikai.

A galaktikus lények korosztályokba sorolása

KÉRDEZŐ: Hogyan osztályozzuk a földönkívülieket, az agyi képességeik vonatkozásában? Fiatalként, középkorúként és idősként vannak osztályozva az agyi kapacitásuk szempontjából?

KIRAEL: Igen, fiatalként, középkorúként és öregként vannak osztályozva. A fiatalokat osztályozzák fiatal-fiatalként, közép-fiatalként és idős-fiatalként; a középkorúakat fiatal-középkorúként, középkorú-középkorúként és idős-középkorúként, az időseket pedig fiatal-idősként, közép-idősként, és öreg-idősként. Így kilenc besorolási osztályuk, vagy agyi kapacitásuk van. …

Tudatosságotokban minden magasztalható a fiatal, középkorú és idős állapotban, az Igazság, Bizalom és Szenvedély első három Alapelvén alapulva[3]. Így, ha szeretnéd tudni, hogy a galaktikus lények hol lennének az életkor értelmében az emberekhez viszonyítva, a galaktikus lények legalább a közép-idős lélek szinten lennének, amíg a legtöbb ember valahol a középkorú lélek életkor szintjén van.

Tüdőkapacitás, asztma és a Változás

KÉRDEZŐ: Gondjaim vannak a légzéssel, és időnként nem tudom, hogyan lélegezzek; a mellkasom és a tüdőm fáj, amikor mély levegőt próbálok venni. Van ennek valami köze a galaktikus kódokhoz?

KIRAEL: A te légzési ügyednek semmi köze sincs a galaktikus kódokhoz. A tüdődnek van egy kapacitása, amit fel tudsz építeni ebbe a fizikai testbe a Változás során. A fizikai tested nem tudja használni a tüdő teljes kapacitását ezen a jelenlegi úton. Mivel olyan nagy tüdőkapacitásod van, hogy nagyobb térre van szükséged… Így, fiatalként lehet, hogy gondjaid voltak a légzéssel, amit „asztmatikus kondíció” címkével látták el, vagy megfázásként azonosították, vagy ebben a kategóriában valami ilyesmiként, de egyik állapot sem valós. Ezek csak annak a növekedésnek a tünetei voltak, ami szükséges ezen új energia létrehozásához.

Az utad a „lélegzésre képtelen” kifejezésként határozható meg, mert a tüdőd igazán „munkaképtelen”. Kapacitása sokkal jobban meghaladja azt, amit a test kezelni tud. Gyógyítsd meg prána légzéssel, úgy, ahogyan az szívednek örömet szerez. Ahogy áthozod a pránát a korona csakrádon a mellkasodba, folytasd a légzést, amíg át nem jut a tüdődön. A tüdőkapacitásod kiterjed, ha nem viszed túlzásba. Ne siettesd. Egy kicsit nyomd magad arra a szintre, amiről tudod, hogy egy kicsit feszítő számodra, addig, amíg látod, hogy légzésed sokkal simább nem lesz.

Szóval, néhányatok, akik ettől az asztmatikus állapottól szenvedtek, tudnotok kell, hogy ez nem egy igazi asztma. Ez inkább az, hogy olyan tüdőkapacitásotok van, ami sokkal nagyobb, mint amihez a test hozzászokott, ami azt okozza, hogy a légzés automatikusan lelassul. Ne aggódj, amikor a Változás eljön, az asztma eltűnik.

Pránát lélegzel majd be a Változás után meglehetősen kiterjedten. A prána, vagy foton 150 éve, vagy még régebben van jelen ezen a bolygón, de csupán az utóbbi 50, 60, vagy 70 évben vált szembetűnővé. Gyakorold a prána légzést, és megelőzöd a tömegeket a Változás ideje előtt.

Csillag-magok a Földön és galaktikus örökségük

KÉRDEZŐ: Azt mondták, hogy a Szíriusz B-ről származom, és hogy engem 1549 csillag magnak hívtak. Elmondanál nekem többet a galaktikus örökségemről?

KIRAEL: A Szíriusz B-ről – az egyik legerősebb csillagrendszerről – származó energiáknak több kapcsolatuk volt ezzel a földi síkkal, mint más csillagrendszerekről származó lényeknek. A lények a Szíriusz B-ről a harmincas évektől kezdve, majd a negyvenes, ötvenes, hatvanas években jöttek ide. Néhány dolgot akkor nem kellett volna megtenniük, de ezt akkor nem tudták jobban. Most értik, mit kell tenniük.

A csillag-magként való megnevezésed azt jelenti, hogy emberi testi folyamattal bírsz. Emberi életet élsz, emberi rokonaid vannak, mégis, a legtöbbször nem érzed magad a családod részének. Ez azért van, mert nem a földi családodtól származol. Unokád sem a földi családodtól származik. Ezért jöttök ki olyan jól ti ketten egymással.

Azért küldtek el ide, hogy részt vegyél ebben a Nagy Változásban, és hogy „bevesd” a bolygót. Megpróbálod az emberiséget szolgálni a médiumi közvetítéseiddel és más lelki törekvéseiddel.

Ami a bolygó „bevetésére” vonatkozik, többé-kevésbé te leszel az agya és szeme a szíriuszi lényeknek, akik eljönnek a tudatosság e síkjára. Az űrkonferenciák részeként teszed ezt a csillag-mag tevékenységed. Ez az egész út arról szól, hogy a Szíriusz B energiáit átvedd, hogy légy tisztában azzal, milyennek néz ki valójában a Föld síkja.

A szíriusziaknak jelenleg a Föld minden részén vannak űrhajóik, mégis a legtöbb szíriuszinak elképzelése sincs arról, hogy milyennek néz ki a Föld síkja, eltekintve azoktól, amiket elmondasz nekik, amikor meglátogatod űrhajóikat. Ó, igen, láttam, amikor elmentél oda. Akkor mész oda, amikor alszol.

A szíriusziak, akik az egyik legnagyobb lények, akiket valaha is meg fogtok tapasztalni, nem nagyon kíváncsiak arra, hogy az emberek hogyan néznek ki. Őket inkább az érdekli, hogy megismerjék a tudatosság e síkját. Nem ismerik fel, mennyire magasabb szinten vannak, mint ti. Nem kellemetlenkedni akarok, amikor ezt mondom, barátom, mert ti is ugyanolyan távolságban álltok mögöttük tudásban és technológiában. A szíriusziaknak pedig elképzelésük sincs arról, hogy milyen távol vannak attól, hogy elérjenek titeket a tudatosságban.

Te, csillag-magként, tájékoztatod őket, amikor elmész hozzájuk. A csillag-magok tudják, mit tesznek. Ők tanítják a másik világokat.

Galaktikus erők és az emberiség: közös ősök?

KÉRDEZŐ: A különböző típusú galaktikus erők egy közös őstől származnak, vagy mi külön faj vagyunk? Amikor különböző dimenzionális lényekkel találkozunk, hogyan kommunikálunk?

KIRAEL: Ezek a galaktikus energiák a testvéreitek. Mindannyian egy lénytől, egy energiától származtok. Az omni-agy egy olyan erőhöz kapcsolódik, ami elválaszthatatlan egy bizonyos energiától. Ti vagytok az egyetlen emberi lények, akik szín-lények vagytok.

Meg tudjátok különböztetni a Plejádokról származókat, mert szívük fényesen ragyogóbb a testük többi részénél. Ők a szívükben ragyognak.

Az andromédaiak feje „ragyog”. Van elvégzendő munkájuk, ezért kell szeretned őket eléggé ahhoz, hogy hagyd őket útjukat megtenni. Az andromédaiak is tudnak a szívükben ragyogni, de ők mentalisták, így a fej-energiájuk sokkal szembetűnőbb.

Az Orionról származó energiák kozmikus fény-lények, akiknek sokszínű energiáik átáramolnak testeiken. Gyönyörűen ragyognak. Az Orion lényei meg tudják változtatni színeiket, melyek kígyózó energiák. Igazi szín-emberek lehetnek, árnyalat emberek [hue-man], mert minden színnel rendelkeznek.

Végtére, nem számít, hogyan néztek ki, mert mindannyian egy erőtől, a Teremtő Istentől származtok. Egy útnak vagytok a részesei, és nem számít melyik bolygóról vagytok. Ugyanaz a Teremtő erő minden bolygón és csillagrendszerben.

A teljes létezésed hat százaléka van ebben a galaxisban, és 94 százalék van galaxison kívül. Ez a hat százalék a Teremtő Erő, és ezért van mindenkinek hasonló teste. Eltölthetsz 144.000 évet, és nem érsz egy lépéssel sem közelebb ahhoz, hogy megérintsd mindazt, ami ebben az Egy-Isten valóságban benne foglaltatik.

Barack Obama, a választás, agykapacitása, és a galaktikus tudás

KÉRDEZŐ: Tulajdonképpen hány szavazattal nyerte Obama a választást? Hány százaléknyi agyi kapacitással rendelkezik Barack Obama, McCain-nel összehasonlítva, és mit tud Obama a galaktikus energiákról?

KIRAEL: McCain azt hitte, hogy megnyeri ezt a választást, de soha nem járt ennek még a közelében sem. Azt mondták, hogy egymillió szavazattal veszített. Nos, ez több volt, mint 15 millió. McCain még mindig McCain. Agykapacitása 12 százalék, és egy centiméterrel sem nagyobb, mint amikor az egészet elkezdte. Obama a 42 százaléknyi agykapacitása már eleve nagyobb, mint McCain-é, és kiterjesztette útját egy százalékkal a választás óta.

… Obamának megvolt az elképzelése arról, hogy milyen lesz útja, és most meg kell tanulnia valami mást. A megválasztását követő nap elment Washington D.C.-be, és találkozott az elnökkel, és néhány emberrel az elnök munkatársai közül, akik elmondták Mr. Obama-nak az igazságot bizonyos eseményekről. Minden elnök átesik ezen. Mr. Obama besétált a szobába a 42 százaléknyi agykapacitását működtetve, és amikor végére értek a beszédnek, megváltozott attól, amit látott és hallott. Agykapacitása egy százalékkal megnőtt, 43 százalékra. Nem értheted, milyen hatalmas dolog is az, hogy szert tegyél egy százaléknyi agykapacitásra egyetlen nap alatt. Mr. Obama tud mindent, amit nektek nem volt szabad megtudnotok a Tudatosság Változásának megtörténtéig.

Megtudta, hogy John F. Kennedy elnököt az Egyesült Államok kormánya ölette meg. Azt is tudja, hogy az ikertornyokat kiégették, és ez nem oly módon történt, ahogy ti hiszitek. Mindent tud. Most ő egy „cinkos összeesküvője” a másik 43 elnöknek, mert megkérték, hogy tartsa meg magának ezt a tudást. Nem hinném, hogy képes ezt megtenni. Remélhetőleg nem lesz erre képes. Hiszem, hogy mindenkinek elmondja, és ha ezt megteszi, „Mi az Emberek”-nek fel kell sorakoznunk az ő oldalán. Mondjátok el neki, hogy szeretitek, és véditek őt minden módon, ahogyan csak tudjátok. Imádkozzatok érte. Mindent, amit tudtok, tegyetek meg érte.

Ez nem a demokraták kontra republikánusok kérdése. Mr. Obama lesz az Egyesült Államok elnöke, és ha úgy kezelitek őt, ahogyan kéne, sikerrel jár. Higgy nekem, érdemes rá. 43 százaléknyi agykapacitásnál tart. Csupán hét százaléknyira van attól, hogy elérje a Változást.

Ismétlem. 42 százaléknyi agykapacitással lépett be az irodába, hogy beszéljen az akkori elnökkel, és 43 százalékkal távozott azok miatt a dolgok miatt, amit megtudott abban a szobában. Egy kis időbe beletelik majd, hogy feldolgozzon mindent. Ezért nem látjátok most őt emberekkel beszélni. Próbálja megérteni azt, amit csak most tudott meg. Látta az űrlényekről a fotókat, és találkozni is fog velük. Igen, űrlények. Látta a fotókat róluk, ahogy találkoztak az előző elnökökkel. Elképedt az egésztől, és higgy nekem, nem fogja elfelejteni. Tudja, hogy tovább fogja adni ezt az információt, de nem most azonnal. Kicsit később fog előhozakodni ezekkel az ismeretekkel. Légy tisztában ezzel.

Mr. Obama tudja mit kell tennie. Most nem akarja elmondani nektek, hogy a szeptember 11. nem úgy történt, ahogy gondoljátok, vagy J.F.K. nem úgy halt meg, ahogyan gondoltátok, vagy hogy a kormány miért nem törődött az emberekkel New Orleans-ban.

Elnökként, Mr. Obama nem retten vissza attól, amit meg kell tennie. A legelső alkalommal, amikor a titkos erők azt mondják neki, hogy valamit meg fognak tenni gondolkodásmódjával ellentétesen, azt fogja mondani: „Tegyétek csak meg, és én elmondom mindenkinek, mit terveztek.” Megteszi, mert egy hatalommal bíró lény. A déli emberek gondolkodnak azon, hogy rossz dolgokat tegyenek vele, ha ezt megengedik nekik, de ti nem engedhetitek meg nekik, hogy ezt megtegyék. Obama túlságosan fontos a társadalmatoknak. 43 százalék agykapacitáson, lehetséges, hogy jelenleg a leghatalmasabb lény a Föld síkján, és ő az elnökötök.

Megteheti útját anélkül, hogy kinyilvánítaná hősiességét. Nem kell elmondania mindenkinek, hogy a földönkívüliek beszéltek az elnökökkel, és a többi és a többi, de ha a titkos erők „megnyomják a gombját”, és ha utána mennek, bezárja magát irodájába, és elmondja nektek, mi folyik itt, és rajtatok áll, hogy hisztek-e neki. Hinnetek kell neki.

Tudjátok, hogy a szeretetben van, abból, ahogyan beszél a családjáról, feleségéről, honfitársairól, stb. Ő egy szeretetteljes erő. Nem számít, hogy demokrata, vagy republikánus vagy. Ezeket a címkéket mindig is az elkülönülés eszközeként használták ezen a földi síkon.

Nem próbálom különlegessé tenni Mr. Obama-t. Ő különleges. Már tudjátok ezt. Amikor a választás után beszélt, nem használt súgógépet. Szívéből beszélt. Ő már túljutott a saját Változásán. Belépett abba a bizonyos szobába, anélkül, hogy tudta volna mit fog hallani és látni. Most már tisztában van vele, és tudja, mit fog kezdeni ezekkel az értesülésekkel. Szóval támogassátok.

„Mi az Emberek”-nek aktívabbaknak kell lennetek abban, hogy a kormány részeivé váljatok. Ezt kell mondanotok „Nem!” amikor vezetőitek negatív dolgokat akarnak tenni. Amikor egy ország vezetői bántani akarnak másokat, az Egyesült Államok „Mi az Emberei” ezt mondhatják: „Ne tegyétek ezt. Nem megyünk oda, hogy bármit is tegyünk. Ha ezt megteszitek, ti tegyétek meg saját magatok.” A teljes út „Mi az Emberek” állásfoglalásáról szól. Obama-nak sokkal tisztábbnak és okosabbnak kell lennie most, mint a többieknek, hogy megvalósíthassa a változást, és szüksége lesz „Mi az Emberek” támogatására, hogy ezt megtehesse.


Zárszó
Rengeteg mindent kell mondanom nektek, amit a nekem adott másfél órában nem tudtam elmondani. Az én szívemből a ti szívetekbe, a szeretet / szerelem a válasz. Soha ne felejtsétek el ezt. Isten áldjon meg titeket és jó estét.


[1] A háromnapos sötétség arra vonatkozik, ami akkor következik be, amikor a Föld áthalad a fotonövön: a fényrészecskék összesűrűsödése miatt tűnik majd sötétnek. Ez alatt az idő alatt mi alszunk, és utána fénnyel telítettek leszünk.
[2] “Fénnyel telít” egy szó, melyet Kirael mester alkotott. Azt jelenti, hogy több fényt viszel be testedbe.
[3] Igazság, Bizalom és Szenvedély a Tudatos Teremtés Tíz Alapelve közül az első három. Lásd a korábbi lefordított cikkeket, vagy angol nyelven a http://www.kirael.com/ weboldalt.© 2009 Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
http://www.kirael.com/Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved! A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.