2009. április 27., hétfő

Életed a Változás után


Életed a Változás után


Kirael mester és Cornelius III 

Kahu Fred Sterling közvetítésével
 

Your Life Post-Shift
http://www.kirael.com/
© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880


http://univerzumitudatossag.blogspot.com/

KIRAEL: Ez egy viszonylag rövid program lesz, mivel az idő gyorsan halad. Témánk a Változás utáni élet, de mielőtt az este témájára rátérnénk, háttér információként megemlítem 2009 jelentőségét és a Nagy Változás időzítését.

A Föld síkja nem létezhet többé úgy, ahogyan eddig, így majd látod a változásokat, amelyek idén kezdődnek el – például Barack Obama megválasztása. Lemuria számmisztikájában 2009, 2 + 9, ami 11, amely a 2 számot adja (1+1), ami az egyensúlyt jelenti, és ebben az esetben a kettősség egyensúlyát. Ez az év jelzi a dualitás [kettősség] végét.

Erőteljes és pozitív élményben lesz részed a gazdasági kavarodás közepette, ha úgy kelsz fel minden nap, hogy ezt mondod: „Köszönöm neked Teremtő Isten a tegnapot, és a mát, ami még erőteljesebb. Érzem az erőt a csontjaimban.” Ezt mondhatod: „Kirael mester, mi a helyzet, ha nem érzem jól magam minden nap?” Mindenképp mondd ezeket a pozitív szavakat, mert ha mondod őket, lehet, hogy képes leszel érezni a pozitív szó hatalmát és erejét.

Ha kapcsolatban állsz valakivel, ez az út megváltozik ebben az évben. Mondjuk, változol, de életed társa nincs szinkronban veled. Fordítsd meg a helyzetet, és hozd szinkronba. Légy őszinte társad előtt. Mondd el életed párjának, mit teszel és miért. Mondd ezt „Figyelj, elmondom neked, mit teszek. Hallgatom ezt a férfit Hawaii-n, aki a Nagy Változásról beszél. Téged is meghívtak, hogy meghallgasd. Tudom, hogy nem akarod meghallgatni, de tedd meg, mert arról beszél, hogy mi fog történni velünk. Ha azt választod, hogy nem hallgatod meg, majd később elmondom neked.” Mondd el társadnak, hogy megpróbálsz tisztában lenni azzal, hogy a világ változik körülöttünk. Utána engedd el. Mondanod kell valamit, mert ha semmit nem mondasz, akkor életed társa távolabb sodródik tőled, és végül egyáltalán nem leszel képes vele kommunikálni, ami senkinek sem jó.

Ne erőltesd társad, hogy meghallgasson. Csupán légy tudatában utaddal, mert te leszel az, akinek ezt a személyt végig kell „vonszolnod” ha azt választja, hogy úgy megy keresztül a Változáson, hogy a megfelelő tudásnak nincs birtokában. Ha pozitívan beszélsz, akkor ez segíteni fog dacolni a viharral és felkészít téged egy olyan életre, amiben elképzelhetetlen béke és jólét van a Nagy Változás során.

Sokan közületek tűnődtök azon, mikor történik meg a Változás. Senki sem tudja megjósolni a Változás pontos dátumát, mivel ez nincs kőbe vésve. A Változásba való elmozdulásotok a felébredt tudatosságotoktól függ, és a felgyorsuló az idővel, 2012 lehet az az év, ami visszafordíthatatlan lesz, hogy így fogalmazzak. Amikor felébredtek minden reggel, beszéljetek Teremtő Istenetekkel, hogy „fel legyen kapcsolva a fényszórótok” ezen az úton. Mindemellett, ha 2012 lesz az az év, amikor változtok, és ez egy szemvillanás alatt itt lesz.

Mit jelent a tudatosság változása? Ez nem arról szól, hogy fényrészecskékké váltok, vagy részecskékre bomlotok, habár ezt meg kell tennetek; inkább arról szól, hogy a szeretet [szerelem] és fény egy új rezgésébe kell elmozdulnotok.

Annak érdekében, hogy jobb elképzelésetek legyen arról, hogy milyen lesz a Változás a Tudatosságban, bemutatom nektek Cornelius III-t, az Istennői Fény egy hatalmas lényét a negyedik dimenzióból, aki – apropó – a ti dimenziótokból való. Régen itt élt a Föld síkján, és 1942-ben halt meg. Ha visszamentek az időben, arra az időre, amikor Jézus mester itt volt, Corneliust, aki egy női energia volt akkor, Mária Magdalénának hívták. Nem megyek bele ennek a részleteibe. Összerakhatod [a mozaikokat], vagy esetleg Cornelius maga mondja majd el nektek. Cornelius arra vár, hogy átjöhessen. Így további hűhó nélkül, bemutatom ezt a leggyönyörűbb és leghatalmasabb szeretet [szerelem] és fényrészecskét, Cornelius III.-t.

CORNELIUS: Hello. Azért jöttem ide, hogy a negyedik dimenzióról beszéljek, de először egy kicsit magamról beszélek. Cornelius III vagyok. Nem szükséges tudni az utolsó nevem. Amikor legutóbb megkísérelték a Nagy Változást, nőként testesültem meg, és barátotokkal, Jézus mesterrel voltam, aki egy gyönyörű férfi volt, és akit a kereszten öltek meg. Amikor Jézust levették a keresztről, testét egy barlangba helyezték. Az emberek azt gondolták, hogy meghalt, de ez nem így volt. Igaz, hazatért [a Teremtőhöz], de magából itt hagyott egy részecskét. Tudta, hogy Jézusként útja véget ért, és hogy nem akart itt lenni és ennek az útnak a része lenni, amit most tesztek meg. Így részecskéje követte Máriát Franciaországba, ahol egy gyermeket adott neki, de ez egy másik történet egy másik alkalomra.

Ez csupán egy volt az életeimből. Volt egy pár. Egy másikban Lemuriában az emberek Kancellárnak hívtak, de ennyi elég rólam. Itt vagyok, hogy elmondjam, milyen a negyedik dimenzió annak a szempontjából, hogy testi folyamataid és környezeted illetően mire számítsatok.

Két agyatok lesz, egy fizikai agy és egy részecske agy, és egyszerre ébrednek majd fel. Ha két agyatok van, akkor két lélek-, érzelmi és fizikai testtel kell rendelkeznetek (egy részecske és egy fizikai).

Bizonytalan, mikor kapjátok meg a részecske testeteket. Lehet, hogy az első pár napban, az első pár hónapban, az első pár évben, vagy később. Ha jól dolgozol, hogy megemeld tudatosságod ebben a harmadik dimenzióban, meglesz a részecske tested a negyedik dimenzióba való belépésed alkalmával. Csupán kipattintod a részecske tested épp a szív csakrádból. Lefekszel, amikor ezt teszed, mert különben elesel. Részecsketestemmel jöttem el ide, azért, hogy Kirael mester médiumán átjöhessek. Ide tudok jönni, és vissza is tudok menni oda, ahonnan jöttem egy szempillantás alatt. Energiamezőtökön utazom, ami eléri a Plejádokot (Fiastyúkot), Andromédát, Szíriuszt, és mindent közöttük.

Ami a fizikai testeteket illeti, új fizikai testre lesz szükségetek, hogy a harmadik dimenzióból a negyedik dimenzióba jussatok. A negyedik dimenziós fizikai test egy kicsit magasabb és karcsúbb, mint a ti harmadik dimenziós testetek. A negyedik fényben senkinek sincsenek súlyproblémái. Ha jelenleg súlyproblémákkal küszködsz, ne aggódj emiatt. Gondoskodnak erről, amikor a negyedik dimenzióba érsz. Légy most megelégedve magaddal, és csupán azt kerüld el, hogy további súlyt szedj fel.

Van fizikai testem egy másik bolygón, amit Plejádokként ismertek. Nos, ez valójában a Plejádok negyedik fénye, ami elvált a hét nővér bolygóitól. Az én fizikai létezőm most éppen alszik. Sokat alszik, mert sokat utazom a világegyetemben. Az én negyedik dimenziós testem gyönyörű, kb. 220 cm magas, széles vállakkal, karcsú derékkal és lábakkal, és gyönyörű mosollyal. Ez egy tökéletes test – és tud repülni.

Táplálni fogjátok testeiteket, mind a fizikait, mind a részecskét, úgy, hogy négyszer esztek egy nap. A négyszeri étkezés azon a tényen alapszik, hogy két tested lesz, amivel törődnöd kell. A teljes utad arról szól, hogy előkészítsd testeid. Ha rákos vagy, vagy más súlyos betegséged van, nem számít. Dolgozz azon, hogy jobban legyél, de ha még mindig beteg vagy, amikor megtapasztalod a Változást, és a rák, vagy más betegség el fog tűnni.

Ha mostanában viszketést tapasztalsz, akkor ez a változás jele. Azt jelenti, hogy tested megpróbál növekedni, így vakard meg, vagy tedd rá a viszkető területre a kezed, végy egy lélegzetet, és vidd energiád vissza magadba, mert nincs szükséged erre a kiterjedt testre, amíg el nem jutsz az új fénybe.

Most a fizikai környezetetekről fogok beszélni. Az otthonok sokkal erőteljesebbek lesznek, mint amit valaha is elképzeltél. Kezdetben a változás nem fog gyorsan megtörténni, mert fokozatosan meg kell szüntetni azokat a házakat, amiket most birtokoltok. Nagyon érintettek lesztek abban a hatalmas lendületben, hogy környezetbarát otthonokat építsetek. Néhány ember tanulmányozni fogja, hogyan építsen ilyen új otthonokat, és akkor megtanítják a tanárokat, hogyan tanítsák az otthonépítés e tudományát; az otthonok nagy része fából vagy kőből épül majd. Ezen otthonok formái változatosak lesznek, az egyik legnépszerűbb a geodetikus kupola lesz. Nem lesz szükségetek légkondicionálásra, mert a környezetbe építkeztek. Így van jól, nem lesz semmi beszerelve, vagy elrejtve a ház falai mögött. Foton lesz használatos számos szükségleteitek kielégítésére, úgymint az elektromosság.

Ami a vallást illeti, most sok vallásotok van, úgymint a katolicizmus, judaizmus, protestantizmus, mormonizmus, iszlamizmus, stb; mégis, csupán egy vallás létezik majd a negyedik fényben, mert a világ ráébred a lelkiség [spiritualitás] oszthatatlan egységére.

További részleteibe mehetnék bele a Változás utáni életeteket illetően, de akkor nem lesz alkalmatok kérdéseket feltenni. Ennélfogva, hadd vezessék kérdéseitek beszélgetésünket.

KÉRDEZŐ: A Nagy Változás egy ciklus része, és ez a Változás része lesz annak a ciklusnak, amit Jézus mester megpróbált elvégezni?

CORNELIUS: Nektek a változást 2035-ben vagy 2040-ben kellett volna megtekintenetek, vagy valahol e körül az idő körül. A jelenlegi ciklus azt jelzi, hogy ez előtte fog megtörténni. Néhányan azt jósolják, hogy ez a Tudatosság Nagy Változása 2012-ben történik meg, de ahogy mondtam, ezt nem vésték kőbe. Remélem ennyi idő lesz. Lehet. Lehet, hogy nem. Ki törődik vele? Mindenképpen készen kell állnotok rá.

Jézus mesternek meg kellett volna tapasztalni ezt a Változást az előző ciklusban, de ez nem történt meg. Embereket gyógyított a Változásra való felkészülésében. Jézus jó gyógyító volt, de útja saját magának a gyógyítás mibenlétére való ráébredéséről szólt. Látod, Jézus gyógyítani akart, és akarta, hogy meggyógyuljon, de embereket is kellett tanítania arra, hogy hogyan gyógyítsák meg saját magukat, oly módon, ahogyan Kahu is teszi most. Jézus mester nem akart tanítani senkit. Ő csupán meg akarta érinteni az összes embert a világon és meggyógyítani őket, de több embernek volt szüksége a gyógyulásra, mint amennyit lehetősége volt elérni, mert ő Damaszkusz, Betlehem környékén lakott, stb. Jézus nem igazán vallott kudarcot ezen az útján. Még ha meg is tanította az embereket, hogyan gyógyítsák meg magukat, a Változás nem történt meg, mert abban az időben az emberek egyszerűen nem álltak készen arra, hogy átmenjenek a negyedik dimenzióba, de most készek átmenni.

Az a konkrét változási ciklus véget ért akkor, amikor Jézus mestert megfeszítették. A teljes út erőteljes volt számára, de azt mondanám, hogy számotokra erőtlen volt, mert ti mindannyian túlságosan féltetek változni, és ez volt a ciklus vége. Amikor Jézus az Atyához kiáltott a keresztre feszítés alatt, nem azt mondta, amit a Biblia idéz. Ezt mondta: „Atya, megtanultam mindazt, amit megtanultam, nem rajtad áll, hogy megmondd, vajon maradjak, vagy sem. Ez az én választásom, hogy eggyé váljak veled a Minden Ami Van fényében. Most vigyél haza.” Ez volt az utolsó lehelete. Jézus tudta, hogy nem teljesítette be útjának tanítói részét, és hogy akkor nem tudta beteljesíteni ezt a küldetést. Most neked kell tanítani az embereket, hogy gyógyítsanak ennek a változási folyamatnak a részeként.

Akárhogyan is, hozzávetőleg 2.000 évbe telt, hogy túljussatok ezen a teljes úton. Ha visszamész 2000 évet az időben, mielőtt Jézus mester megpróbálta megváltoztatni a Föld síkját, időszámításunk előtti 4000-be, egy másik változási utat látnál. Ciklusok mindig jönnek és mennek. Biztonságban vagy a ciklusokban. Ha ez a változás 2012-ben történik meg, akkor előrehaladtatok a játszmában.

KÉRDEZŐ: Mi a 12 tanácsa, és hogyan fognak működni a negyedik fényben?

CORNELIUS: A 12 tanácsa ugyanaz a tanács, mint ami itt volt 2000, 4000 és 6000 évvel ezelőtt. Itt vannak, hogy felügyeljék a Tudatosság Nagy Változását. Ők ugyanannak a fénynek a részecskéi, mint ami itt volt Jézus mester idejében. A tanácsok eljönnek erre az útra, a Föld különböző pontjain elhelyezkedve, és egy varázslatos mezőn keresztül beszélnek egymással, amit itt birtokoltok. Nincsen szükségük telefonra, vagy más eszközre. Amikor belépsz ebbe a Változás útba, folyamatosan mozgásban lesznek. Sosem fogod megtalálni őket ott, ahol a legutolsó alkalommal beszéltél velük. Úgy mozognak, mint én, elemi részecskékre való bomláson keresztül. Részecskéik újra tudnak egyesülni egy másik térben és időben. Hatalmukat a Teremtő Isten adta nekik. Szeráf angyali részecskék, akik fényformájukban bárki számára elérhetőek, akik beszélnek hozzájuk.

KÉRDEZŐ: Mi a vörös palástú mágus, az egyensúly mágusának szerepe a Változás alatt?

CORNELIUS: A vörös palástú mágusok, nők és férfiak, erős hatalmú utasai a harmadik dimenziónak. Ritkán látható két, vagy három ezek körül a mágusok közül együtt egy időben a ti dimenziótokban.

Te már egy vörös palástú mágus vagy. Birtoklod a hatalmat most, hogy repülj. Tudod ezt, de rendben van, ha nem gyakorlod. Habár tisztában vagy vele. Amikor közelebb kerülsz ehhez a Nagy Változáshoz, tudni fogod, mi a dolgod. A vörös palástú mágusok minden más színű palást mágikus viselői, ami a vörös 12 palástjához tartozik. Minden vörös palástú létező, nemtől függetlenül, a megértés szövetéhez tartozik. Ha te egyikőjük vagy, a te teljes utad a tűzre való összpontosításról szól.

A tűzre való összpontosítás alatt azt értem, hogy most kezeddel fényt tudsz gyújtani. Tartsd fenn a kezed, és nézz rá. Ez a tűzre való összpontosítás, barátom. Hatalommal bíró lény vagy, és én még fel sem ismertelek téged. Olyan jól elrejtettek, de nem sokáig. Végül, fel kell venned a palástod, és annak a hatalomnak kell lenned, aki a Változást szilárdan tartja, amíg a Föld síkja különböző irányokban forog. A vörös palástú mágusok útja arról szól, hogy megállítsák a Föld egyik irányba való forgását, és egy másik irányba fordítsák azt.

Nem tudod ezt megtenni e Nagy Változásnál, amíg a Föld síkja változik. Legtöbbetek nem fogja tudni, mikor történik meg a Föld változása, mert aludni fogtok. Nos, vörös palástú mágusként, nem alszol majd, és az Istennők sem fognak aludni.

KÉRDEZŐ: Mi az egyetlen dolog, amit egyénként tehetünk, hogy középpontosítva maradjunk, pozitívak és nyugodtak legyünk 2009-ben?

CORNELIUS: Imádkozz minden nap legalább háromszor, vagy négyszer. Nem tudsz imádkozni és embereket bosszantani egyszerre. Az imádkozás segíteni fog felkészülni arra, hogy megtedd azokat a dolgokat, amik ahhoz szükségesek, hogy középpontosítva maradj.

KÉRDEZŐ: Hogyan hatnak gondolataink a változási utunkra?

CORNELIUS: Ez az egész út a gondolataitokról szól, és arról, hogy mit tesztek, hogy megemeljétek tudatosságotok szintjét. Más szavakkal, magatok módján kell gondolkodnotok ezen az úton.

Fel kell vennetek a kapcsolatot az omni-agyatokkal, ahol a felsőbb énetek található. Felsőbb énetek kb. 56.000 kilométerre [35000 mérföldre] van tőletek a Föld síkján kívül. Megtartják ezt a távolságot a Föld síkjához viszonyítva, megalkotva azt, amit ti gravitációs erőnek véltek. Ez egyáltalán nem gravitáció. A felsőbb énetek tart titeket ezen a síkon gondolataitoktól mintegy 56000 kilométerre.

Megismétlem: Ez az út a mentális világban kezdődik. Mindig szem előtt kell tartanod gondolataidat, azért, hogy felismerd, mikor fordultak gondolataid negatív irányba, és ekkor gondolkodj kifelé ebből az útból. Ezeket a negatív gondolatokat „elcsípik” a lélek [spirituális], gondolati [mentális], érzelmi és fizikai testi folyamatok. Ha bejutsz a mentális világba, először, amikor rossz napod, órád vagy perced van, képes leszel ezt átfordítani a fény egy új erejébe, melyet a felsőbb éned mutat meg. Kinn, 56000 kilométerre, a felsőbb ének beteszik energiájukat ebbe a teljes útba.

Amikor az Istennői Fények kivonják „horgaikat” a Föld síkjáról a szent helyeken, dolgozniuk kell rajta. Mégis, ha megtanulod, hogyan érd el gondolataid a mentális folyamatban, és elmenj 56000 kilométerre, fel tudod szedni a horgokat a Földről, mert a felsőbb éned ott van, hogy veled és érted dolgozzon.

Ezt nem tudom eléggé hangsúlyozni. Ez alatt a változási út alatt, fel kell töltődnöd hatalommal bíró gondolatokkal. Mindenkinek a „helyes” dolgot kell gondolnia. Sok ember még azt sem tudja, hogy én, vagy más láthatatlan energiaforrás egyáltalán létezik, így neked kell megtenni az utat mindenki másért, hogy segítsd a Földet változni.

Amikor holnap felkelsz, és rosszul érzed magad, kérdezd meg magadtól, hogy ki a hibás ezért. Miért gondolod a tested bele ebbe az útba úgy, hogy tested rosszul érezze magát? „Ki kell gondolnod” magad ebből. Így, amikor felébredsz, és ezt gondolod: „Ó, rosszul érzem magam. Egész nap rosszul fogom magam érezni” folytasd csak, és érezd magad rosszul, de akkor otthon kell maradnod. Ne kelj fel, és ne háborgasd ezzel barátaid.

Mindenen gondold át utad. Most mindent vigyél az omni-agyadba. Kilencen százalék agykapacitás szunnyad ott. Bár, egyikőtök sem fog csupán 10 százaléknyi aggyal működni, ami akkor volt aktív, amikor megszülettetek. A változás folyamata során agyatok aktív százaléka egyre jobban megnyílik. Már legtöbbetek e tíz százalék felett van, és 16 – 20 százalékot használ, vagy még ennél is többet, ami azt jelenti, hogy zsenik vagytok. Így van jól. Mindannyian közületek 16 százaléknyi, vagy több agykapacitással működtök most. Használjátok. Ha nem teszitek, az agyatok aktív része visszacsökken egy kisebb százalékra.

KÉRDEZŐ: Mikor lesz az omni-agy elérhető, hozzáférhető számunkra?

CORNELIUS: Az omni-agy már most is hozzáférhető számotokra. Így szokjatok hozzá, hogy használjátok. A médium meg tud tanítani arra, hogyan férjetek hozzá az omni-agyatokhoz, és hogyan beszéljetek hozzá úgy, ahogy most hozzám beszéltek. Hagyd el a tested amíg alszol, és lépj be az omni-agyadba, az egy agyba, aminek mindannyian a részei vagytok. A felsőbb énetek részecskéi az omni-agy részei, ami az univerzális, egyetemes agy. Összesűrítettek titeket ebbe a testi folyamatba, van egy kicsiny agyad, és mégis, kapcsolatban állsz a felsőbb éneddel. Még a legfiatalabb lélek is a bolygón kapcsolatban áll a felsőbb énjével, ami a Teremtő Isten Ereje. Légy tisztában ezzel, és gyakorold az omni-agyad használatát.

KÉRDEZŐ: Milyenek lesznek az oktatási intézmények a Változás után? A tanároknak ugyanarra az oktatásra, vagy képesítésre lesz szüksége, és a gyerekek akkor is iskolai környezetben lesznek, gimnáziumban, egyetemen? Van két gyerekem, és azon tűnődöm, hogyan illeszkednek majd az új oktatási energiához.

CORNELIUS: Tanáriatok 20 és 30 év között lesznek. Idősebbeket és fiatalabbakat is fognak tanítani. Milyen korú a legfiatalabb gyermeked?

KÉRDEZŐ: A legfiatalabb nyolc éves.

CORNELIUS: És a legidősebb?

KÉRDEZŐ: Tizenegy.

CORNELIUS: Mindkét gyermeked már most minősített tanár az új változó színtéren. Beléphetnek ebbe az útba. Már most tanulhattok ezektől a gyerekektől, még akkor is, ha még nem tudják, hogyan tanítsanak. Ha meghallgatod őket, valamit tanulsz tőlük.

Minden iskolát 100 tanulónál nem több fogja látogatni. A következő szint felfelé egy kis főiskola lesz, ami 60 embert fogad be. Ebből a kis főiskolából kikerülve a tanulók egy nagy főiskolát látogatnak majd, aminek 400 – 500 hallgatója van. Manapság egy főiskolának lehet 14000 hallgatója is. A Változás utáni iskolák sokkal hasznosabbak lesznek a tanítás és tanulás szempontjából.

A legidősebb fiad már részt vesz ezen az úton. Kb. 17 hónap múlva, egy kicsit „bezárkózik” majd. Ne írd be a naptáradba. Tudni fogod, mikor történik ez meg. Túl sok tudásanyag birtokosa lesz hozzád és az emberi világhoz viszonyítva. Így zárkózott lesz, és a háttérben marad, amíg a Változás meg nem történik. Utána, előjön, és újra tanár lesz.

KÉRDEZŐ: Milyen fajta tanfolyamokat tartanak, és tantárgyakat tanítanak a Változás után?

CORNELIUS: Filozófia lesz a fő tantárgy, amit tanítani fognak – Filozófia 101. A teljes utatok ennek az új tudatosságnak a filozófiáján alapul majd. Az új energia képessé tesz titeket, hogy megnyíljatok erre az útra. Megtanuljátok a lelkiség [spiritualitás] filozófiáját.

A következő dolog, amivel tisztában kell lennetek: a tudományos utatok. Mindannyian részesei lesztek a tudományos utaknak. Olyan tantárgyakat tanultok majd, amit még nem is érintettetek semmilyen témában. Az úgynevezett rejtélyek, amik megfertőzik tudósaitokat, most napfényre kerülnek, hogy úgy mondjam.

A matematikára is garantáltan összpontosítani fognak. Alapszámaitok az 1-től 10-ig, ami valójában 1-től 9-ig, mert a nullát egyszerűen az 1 után teszitek, és így lesz a 10-es szám. Az első leckétek átszövi a matematika folyamatát. Megtanuljátok a számok mélyebb megértését, nemcsak a numerológia vonatkozásában, hanem a filozófia, tudomány és a Földön lévő [energia] rácsok vonatkozásában, még otthonaitok építésénél is. Ez egy kiterjedtebb út lesz.

A következő a földrajz lesz, mert határok nem lesznek, és a szárazföld új formát ölt az Anyaföld változása után.

KÉRDEZŐ: Mit tehetek azért, hogy segítsem gyermekeim a Változás után?

CORNELIUS: Odakinn kell lenned, a gyerekeid előtt, egy kicsit védelmezve őket, mert birtokolni fogják azt a tudást, amit más emberek tudni akarnak. Az emberek majd eljönnek, és keresni fogják őket, hogy mindent megtanuljanak, amit gyermekeid taníthatnak nekik, de ez nem az a mód, ahogyan a Változás alatt fog megtörténni. A Változás után mindenki tudni fogja, mit fog tanítani, és az embereket jól elrendezett módon a megfelelő időben, a megfelelő helyen fogják tanítani.

Mindeközben, légy felkészülve, hogy kiállj gyermekeidért. Fogd meg kezüket, és engedd meg nekik, hogy megosszák tudásukat. Mindenkinek mondd el: „Hallgassátok őket. Csak hallgassátok meg őket. Nem kell semmit tennetek a tudásanyaggal. Csupán halltassátok meg őket.” Utána helyesen fogod ezt tenni.

KÉRDEZŐ: Hogyan férjünk hozzá a jobb agyhoz, amíg a bal agyunkat használjuk? A Változás után teljes egészében „jobb agyféltekések” leszünk?

CORNELIUS: Hozzáférhetsz a jobb agyadhoz, úgy, hogy magadra összpontosítasz, és ezt úgy teheted meg, hogy naponta háromszor, vagy négyszer imádkozol, és három megfelelő étkezésben van részed minden nap. Más szavakkal, gondoskodj a lelkedről és a testedről. Tedd meg most, amit meg kell tenned. Ne várj 2012-re, vagy 13-ra, vagy 14-re. Jóllehet, amikor magadra összpontosítasz, annyira nem leszel szerelmes saját magadba, hogy semmi más ne érdekeljen. Ez nem az az energia, amit a jobb agyban hordozol. Ez az ego energiája.

A jobb agy a békén, jóléten, fellendülésen, szerelmen és jóságon gondolkodik – mindenen, ami gyönyörű. A bal agy munkálkodik a harmadik dimenzió káprázatán [illúzióján]. Így külön kell választanod azt, amikor az illúzióban vagy attól, amikor a jobb agyban vagy. Nem lehetsz teljesen „jobb oldali agyféltekés”. Ha teljesen jobb oldali agyféltekés lennél, itt üldögélnél meditálva, és jól éreznéd magad, de eredménytelen [improduktív] lennél.

Legalább kb. 16 százaléknyi agykapacitáson vagy, és meg fogod érteni, miről beszélek. Túl kell jutnod ezen a megtévesztő [illuzórikus] úton, és tisztában kell lenned azzal, hogy az egod mit fog tenni – ő veszi magára ezt az egész megtévesztő utat, és kieszel számodra valamit. Megtaníthatod a bal agyad, hogy jusson túl az áltató úton. Amikor a bal agy behatol a csalóka erőbe, a testi folyamaton keresztül ez az illúzió behatol utadba. 70 billió [70 x 10¹²] sejted van, ami „kinyúl”, és bevonja ezt az információt az útba. Agyad jelenleg sejtjeidnek a 90 százalékát tartalmazza, hiszen ez az agy aktivitása, ami olyanná teszi tested, amilyen.

Amikor edzed bal agyad, juss túl az ego illúzióján, és így az hatékony módon tudja használni a jobb agy tudásanyagát. Szép egyensúlyt alkotnak majd a bal és jobb agy között.

KÉRDEZŐ: Az Androméda, a Plejádok és Szíriusz csillagrendszerek segítenek majd nekünk átjutni a Változáson?

CORNELIUS: A lények öt része [szegmense] lesz érintett a Nagy Változásotokban, viszont csupán négy lesz tevékeny. Ezek közül a részek közül sokan részecskék, és van testük, melyek e Föld síkján helyezkednek el. Sokat alszanak, és azzal vádolják őket, hogy kómában vannak. Felébrednek majd, amikor az idő erre megfelelő. Készen állnak számotokra, és ha készen álltok ti is számukra, akkor felébrednek.

Amikor felébrednek, elmondják nektek, mit szeretnének, hogy megtegyetek. Most, legyetek óvatosak, mert sokan közülük megpróbálnak majd ellentmondásokba keverni titeket, és távol tartani attól, hogy belépjetek a Nagy Változásba. Ők olyannak szeretik ezt a bolygót, amilyen most. Ez egy olyan hely, amire lehet „lövöldözni”. Sokan közülük szeretnék, hogy ne lépjetek be ebbe a Nagy Változás folyamatba, így ezt fogják mondani: „Gyertek velem. Megtanítom nektek, hogyan tegyétek ezt, és hogyan azt.” Hallgasd meg őket, mert számos jó tudásanyagot adnak majd át nektek. Egyszerűen „ne dőljetek be nekik”. Szerezzétek meg a tudásanyagot, és szálljatok ki. Hallgasd meg őket, szeresd őket, és menj tovább.

KÉRDEZŐ: Milyen szerepet játszik Barack Obama a Változásra való felkészülésben?

CORNELIUS: Az ő útja az, hogy elvigyen titeket a változás folyamatába. Nem véletlen, hogy ideje 2012-ben ér véget! A teljes útja az, hogy rávilágítson arra, amit tennetek kell. Beszédei alatt ujjával rámutat a kamerára, és ezt mondja: „Azt fogjátok tenni, hogy segítitek ezt az utat az előrehaladásban, mert tőletek és tőlem függ majd ennek az országnak a meggyógyítása. Nagyobb szerepet játszotok majd, mint én. Én csupán egy tanácsos vagyok, egy szónok, de ti vagytok a tanács, és én a ti nevetekben beszélek.” Így fog hozzátok szólni, és fel kell állnotok, és ezt kell mondanotok: „Igen, így van. Mi vagyunk Mi az Emberek.” Barack Obama emlékeztetni fog titeket, hogy emeljétek fel szavatokat, és hogy cselekedjetek, hogy olyan társadalmat alkossatok, amilyet szeretnétek. Emlékeztetni fog titeket, hogy megvan a hatalmatok, és megmutatja a módot is. Amikor Barack Obama-t hallgatjátok, a szemére irányítsátok figyelmeteket.


ZÁRSZÓ
Összegzésképpen, a negyedik fény egy olyan energia, ami átformálja a világot. Új testetek lesz, új környezetetek és új módok a dolgok elvégzéséhez. Minden igyekezetetek a lelkiség [spiritualitás] filozófiáján alapul majd, ami az alapvető erő lesz az új változó energiában. Ragadd meg képességed, hogy belépj az omni-agyadba, azért, hogy felkészülj a Változásra, és minden csodára, ami rád vár a negyedik fényben. A rendelkezésemre álló rövid időben csupán érinteni tudtam ezeket a témákat. …
Jó estét.


© Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved! A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.