2009. január 31., szombat

A Változás utáni világ



A Változás utáni világ: 
Portál dolgozók, 
benn, vagy kinn vagytok? 





Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével

The World Post-Shift:  Portal Workers, Are you in or out?
http://www.kirael.com/
© 2008 Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
http://www.kirael.com/
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag. blogspot.com/












KIRAEL: Ma a Tudatosság Nagy Változására való ráébredésről fogok beszélni. A legtöbb ember a tömegek ébredésére koncentrál, „Mi az Embereket” egyesítve, de ez a nagyobb távlat.

Rólatok, mint egyénekről ebben a Nagy Változásban fogok most beszélni. A „nagy változásotok” már éppen zajlik. Ezt mondod: „Hogyan lehetséges ez? Nem érzek különbséget”. Függetlenül attól, hogy mit teszel, mit érzel, vagy észlelsz, már fénnyel telítetté válsz. Azt a szót használom, hogy fénnyel telített [in-lightened], mert ez írja le olyan tökéletesen a folyamatot. Fényesebbé válsz, több fényt beletéve lényedbe, ami azt jelenti, hogy tudatosságod emelkedetté válik. A „fénnyel telítődés” folyamata és a fényre hangolás segít neked egy magasabb szinten megérteni utad, és felkészít a Nagy Változásra.

Azok, akik hallgatnak szavamra, vagy olvassák ezt, keresztül fognak menni a Tudatosság Nagy Változásán. Természetesen a választásod megvan, hogy ne menj át a Változáson. A választás teljes mértékben a tiéd. Ha a médiumom ma meg szeretne halni, meg tudna, és valaki más fogja helyettesíteni.

Szinte mindenki, aki átmegy a Változáson, megtapasztalja majd a sötétség három napját. Ez alatt az idő alatt, a Föld áthalad a fotonövön, az Anyaföld kiigazítja energiáját, te alszol majd, és testeid fénnyel telítődnek. A háromnapos sötétség utáni ébredésed követően sokan össze lesznek zavarodva, és rémültek lesznek. Nem tudnak semmit a Változásról, és ők, csakúgy, mint te, pusztulást fogtok látni mindenfelé. Amikor rátekintesz erre a világra, még akkor is, ha van tudomásod a Változásról, ezt gondolhatod: „Ó, Istenem. Ez nem lehet jó. Ez nem lehet a Változás. Nézd ezt a pusztulást. Mit tegyek ezzel?”.

El sem tudod képzelni, mit látsz és hallasz akkor, és hogy mit kell tenned. A Föld tájai hasonlóak lesznek ahhoz, amit nemrég a hurrikán után láttatok Texasban, amikor a parti szigetek teljesen lepusztultak, és úgy néztek ki, mintha valaki leradírozta volna az összes épületet.

Ne ess kétségbe, mert a pusztítások mellett látni fogod a kapukat, melyeken át kell menned, hogy belépj a negyedik fénybe. Amikor először látod a portálokat, ezt gondolod: „Hogyan megyek keresztül ezen a dolgon?” Szerencsére a kapuk olyan nagyra lesznek kitárva, hogy akadály nélkül át tudsz rajtuk sétálni. Légy biztos abban, hogy nem rohansz át a kapukon. Mondd el mindenkinek, hogy ne nyugtalankodjanak elsőnek átmenni, mert azok, akik azt választják, hogy nem lépnek be a negyedik fénybe, azokat osztották be arra, hogy elsőnek menjenek át a portálokon. Belépnek a kapukon, szétoszlatják energiáikat, és visszatérnek a Teremtő Fényébe.

Amikor azok, akik számára betervezett, hogy átjussanak a negyedik fénybe, kijönnek a portálokból a másik oldalon, és először egy ködöt látnak majd, és ahogy átsétálnak ezen a ködön, azonnal kiderül, és imádni fogják, amit látnak: az erdőket, a mezőket és a házakat. Csodálkoznak majd, hogy honnan ered mindez. Közületek azoktól ered, akik elmentek a negyedik dimenzióba, amíg aludtak, és előkészítettek dolgokat erre a nagyszerű eseményre.

Fénytevőként belső vagy külső portál dolgozó lehetsz, ritkább esetben mindkettő. A belső portál dolgozók lesznek a tanárok, és a tanács tagjai. Azokat tanítják, akik nem tudnak a Változásról, vagy különböző tanácsokban foglalnak helyet, amik a Változás társadalmának „kormányzó” testületeiként szolgálnak.

A külső portál dolgozók a fény harcosai. Azokat hozzák át, a portálokon keresztül az új fénybe, akik „elvesztek” – hogy úgy mondjam. Amikor azt mondom, hogy elvesztek, arra a tényre utalok, hogy a legtöbb ember nem fog tudni a Változásról, és félni fognak. Attól kezdve, a külső portál dolgozókra ezen az úton egy kicsit jobban koncentrálnak. Elvégre kétmilliárd embernek kell átmenni a portálokon, és ez a külső portál munkásokon áll, hogy legtöbbjüket áthozzák a negyedik fénybe.

Közületek azok, akik most szervezők, például akik egy rendezvény megszervezésének részleteit felügyelik, most a Változásra gyakorolják a harci jártasságukat. Azt mondod: „Nos, a szervezés nem azonos azzal, hogy embereket ássunk ki a törmelékekből, és áthozzuk őket a portálokon. Nem akarok senkit sem kiásni a törmelékből.” Nem kell senkit sem kiásnod a törmelékből, senki sem fog megsérülni. A külső portál dolgozóknak be, illetve át kell vezetni az embereket a portálokon.

Mindemellett, ne becsüld le a folyamatot. Nem lesz „habos torta”. A teljes folyamat legalább két évet vesz igénybe, és több lesz, mint pusztán embereket átvinni a portálokon. A külső portál dolgozóknak az emberekkel kell foglalkozni. Például, szemináriumokat kell lebonyolítanod azok számára, akik visszautasítják erőfeszítéseid. Ezek az emberek félni fognak, és néhányan többször is részt vesznek a szemináriumon. El kell mindent mondanod nekik a Változásról, és arról, hogy ez mit is jelent.

Tudni fogod, hogy egy külső portál dolgozó vagy, amikor látsz egy kicsiny négy, vagy öt éves gyermeket, és át akarod vinni ezt a gyermeket a kapun. Azt gondolod majd: „Ó, Istenem. Őt én magam viszem.” Más szavakkal, érezni fogod a szükségességét annak, hogy átvigyél embereket a portálokon.

A külső portál dolgozók száma sokkal több lesz a belső portál dolgozóknál. A kezdetekben, a külső portál dolgozók 150 – 200 embert visznek át egyszerre. Két évvel később az emberek hajlandóbbak lesznek átmenni a portálokon a negyedik fénybe, és majd „felkapod” őket a harmadik dimenzióból – hogy így mondjam.

A belső portál dolgozók nem fognak nevetni, és nem fognak szórakozni, amíg a külső portál munkások elvégzik az összes munkát. A belső portál munkásoknak azokkal az emberekkel kell foglalkozni, akik áthaladtak a portálon, és fogalmuk sincs arról, hogyan jutottak oda. Például, Barack Obama átjut a portálon, de sejtelme sem lesz arról, hogy a Változás miről szól. Hatalommal bíró ember lesz a Változás előtt, de utána csak egy lesz a sok közül, akinek részt kell vennie a szemináriumon, hogy tanuljon erről a nagyszerű eseményről.

A belső portál dolgozók – akik tanárok – fogják lebonyolítani a szemináriumokat, melyeken 500 – 600 ember vesz részt. Hat hónapot, vagy egy évet töltesz majd el egy csoporttal, minden nap beszélve hozzájuk, és Barack Obama közöttük lesz. Ő is félni fog, és azt gondolja: „Mi történt? Mi történt az Egyesült Államokkal? Mi történt Európával?”

Fénytevőként, légy tisztában azzal, hogy mit fogsz tenni ezen út első heteiben. Elkezdheted ráhangolni az embereket úgy, hogy beszélsz a Nagy Változásról. Az emberek nem akarnak majd figyelni rád, de ez nem számít, mert amikor az idő eljön, emlékezni fognak szavaidra.

Sokan szeretnétek tudni a Változás alatti pénzügyekről. A Biblia szerint Jézus ezt mondta: „Könnyebb a tevének a tű fokán átmenni, hogynem a gazdagnak az Isten országába bejutni. [Máté 19:24]” Ez igaz lehet, de nem javaslom, hogy oszd szét minden pénzed, vagy költsd el, mielőtt a Föld belépne a Változásba. Ez a jelen időszak, és még mindig szükséged van pénzre.

A Változás utáni idő egy más történet. Habár bizonyos fajta cserére lehetőség lesz, de a pénz nem az lesz, mint amit most ismersz. Tőzsde nem lesz, de aranyat birtokolni jó lesz. Azok, akik tehetősek most, marad némi pénzük, de legtöbb pénzük elveszik.

Azok az emberek, akik pénzbőségben vannak, és átmennek a Változáson, fölényeskedők és arrogánsak lehetnek, amíg a tanács meg nem kérdezi tőlük: „Hol a pénzetek?”. Ők ezt felelik majd: „Nos, van pénzem.” és a tanács ezt feleli: „Hol?”. Ezt mondják majd: „Nincs, ugye?” A tanács ezt feleli: „Nem, nincsen, és mi van a hét házzal, amid volt? Összedőltek. Nincs szükséged rájuk többé.” Ha pénzzel haladsz át a Változáson, megkérnek majd, hogy engedd el, és ha nem teszed, a tanács elvisz majd. Azon a pénzen, amit most ismersz nem vehető semmi sehol. Emlékezz, a negyedik fényben a tanácsok lesznek a kormányzó testületek, és ők osztják szét a gazdagságot az emberek között, bármi is legyen az.

A tudatosság hét szintje létezik a negyedik dimenzión belül, és minden szinten belül még van hét szint. Az első szint tartalmazza a Teremtő Isten energiáit, és ez nem az, ahol szeretnél lenni. Senki sem fogja elérni ezt a helyet, mert az energia túl intenzív. Mégis, nem kell ezen a szinten lenned, hogy meghalld a Teremtő szavait. Erről az első szintről a Teremtő Isten fog beszélni hozzátok az út kibontakozásáról kb. másfél, vagy két évig.

Habozás nélkül mondom ezt. Élvezni fogsz mindent a negyedik dimenzióban, az alacsonyabb szinteket kivéve, ahol a gondolataid azonnal testet öltenek [manifesztálódnak]. Például, ha egy nagy szőrös szörnyetegre gondolsz, az pontosan a szemed előtt fog feltűnni.

Barátom, ezek izgalmas idők. Kezdd el most a tudatosságod megváltoztatását. Ha egyszer átjutottál a Változáson a negyedik fénybe, a tudatod még felveszi a harmadik dimenziós létezés kettősségét, és lehet, hogy ezt mondod: „Az emberek patkányok.” Minden alkalommal, amikor ezt teszed, vagy amikor őrjöngsz, vagy méregbe gurulsz, elakad a szavad, mert ez az energia idegen lesz a testednek. Végül rájössz, hogy többé nem akarsz mérges lenni. Az egész út „Mi az Emberek” tudatosságának változásáról szól.

A változás után nem lesz szükséged a médiumomra, és rám sem. Én körülette leszek, de beszélhetsz hozzám a segítsége nélkül. Beszélhetek hozzád száz, sőt, még ezer mérföld távolságból is. Itt, ott, és mindenhol leszek a Változás után, csupán nézz körül, és pompás mulatság lesz. Szemináriumokat fogok tartani ezer embernek, vagy még többnek egy-egy összejövetelen, mely nem az időtartam függvénye, mert a médium központi színteret foglal majd el a Változás után. A Honolulu Fénytemplom emberei elfoglaltak lesznek.

Mindent tudni fogtok erről a Változásról, mert ismertek engem, és addig annyi embert fogok értesíteni, amennyit csak tudok. Nem szándékom titeket megfélemlíteni, csupán tájékoztatni, hogy felkészítselek titeket. Szeretném, ha ezt tudnátok.

KÉRDEZŐ: Mi a portál meghatározása, és hogyan néznek ki a portálok?

KIRAEL: A portál egy energia kapu, mely átvezet titeket az egyik dimenzióból a másikba. Ahogy valaki áthalad a portálon, a fizikai test megtisztul, igazodnak az elektronok és az anyagcsere, a szív átrendeződik, az agybeli képességek kiszélesednek. A portálok fizikaiak, és a Változás után mindenütt létezni fognak. Egy kis portál lehet egy kisebb templom méretű, és egy hónapig áll, melyen keresztül haladhattok. A kis portálok csak egy pár százatok átjutására alkalmas. Ténylegesen látni fogod a kaput, mert át kell raja menned. Addigra élesebben látsz. Tisztább, fényesebb leszel, hogy úgy mondjam.

A portálok addig zárva lesznek, amíg nem vagytok készek átmenni rajtuk. Néhány kapu nagy lesz, mint például New York City-ben, ahol hét, vagy nyolc portál fog létezni. Ez sok kapu egyetlenegy városnak. Los Angelesnek csak két kapuja lesz, és San Diegonak csak egy ilyen templom [Honolulu Fénytemplom] méretű kis portálja lesz.

Amikor a portálok zárva vannak, úgy néznek majd ki, mint az imára kulcsolt két kéz. Amikor a portálok nyitva állnak, olyanok lesznek, mintha a kezek szétnyílnának, és az ujjhegyek érintkeznének. Biztosan mész át a portál közepén, úgy, hogy megbizonyosodsz arról, hogy nem érinted meg a széleit. Ha megérinted a portál szélét, megégsz, mert forró lesz a dimenzió szerkezetének elválasztása. Ez egy valóságos dimenzióváltás lesz. Ha egyenesen a portál szövetébe, szerkezetébe sétálsz be, megfőznéd magad, de ne aggódj. Nem teszed ezt.

Mindenkinek át kell mennie a portálon, hogy elérje a negyedik fényt. Amikor először megpillantod a nyitott kaput, nem lesz jó méretű. Át akarsz jutni rajta, mielőtt bezárul. Ne aggódj, mert ha bezárul, biztosan újra megnyílik. Nem szeretnénk, ha átsietnél rajta, és megégetnéd magad.

KÉRDEZŐ: Mennyi időt töltünk el belső portál dolgozóként munkánkat végezve?

KIRAEL: A belső portál dolgozók nem fogják a napokat, heteket, hónapokat, vagy éveket számolni. Inkább emberek ezreit tanítják majd, a gyerekeket is beleértve. Szívükből fognak tanítani, és mindazt, amit adnak vissza fogják kapni. A teljes tanítási folyamat bárhol történhet kettőtől öt évig terjedően. Együtt dolgoztok majd ezekkel az emberekkel, amíg el nem éred azt a pontot, amikor ezt mondod: „Tudod, mit? Már olyan sokat tanultál. Már nem kell itt lenned a következő pár előadásra. Most te dolgozz azokkal az emberekkel, akik jönnek.” Tanárként bármit megtesznek majd neked.

A tanács tagjaiként benn maradtok a tanácsban, amíg a tanács szakterületének tudását tökélyre nem viszitek, ha szeretnétek. Tudni fogjátok, mikor van itt az ideje továbblépni a következő útra, és hajlandók is lesztek ezt meglépni.

KÉRDEZŐ: Honnan tudjuk, hogy vajon mi belső, vagy külső portál dolgozók vagyunk?

KIRAEL: Habár mindenki átmegy a portálokon, néhányan visszajöttök, hogy a többieket átsegítsétek. Ezek az úgynevezett kísérők lesznek a külső portál munkások. Tudni fogod, hogy külső portál munkás vagy, mert amikor először pillantod meg a negyedik fényt, ezt mondod: „Ó, Istenem. Nézd ezt. Gyönyörű! Van egy házam, és ez, és az is van. Egy életre fel vagyok szerelve.” Akkor lesz egy olyan érzésed, hogy vissza kell térned a portálon. Kimész, és megtalálod médiumom ott, aki ezt mondja: „Gyerünk, menjünk.” Elindulsz, hogy áthozz embereket a portálokon. Át kell vinned az Egyesült Államok, Európa, Oroszország, Afrika, stb. lakosait a portálokon. Megtanulod, hogyan repülj repülőgép nélkül. Álmodban most is gyakorolhatod ezt. Repülj telefonpóznák, vagy felhőkarcolók felett, és érezd, milyen érzés szárnyalnod.

A belső portál dolgozok nem érzik majd úgy, hogy vissza kell térniük. A portálokon belül maradnak, hogy tanítsanak, és hogy megalapítsák a tanácsokat. Ha a portálon akkor térsz vissza, ha ezt nem kéne megtenned, arra vágysz majd, bárcsak ezt ne tetted volna, mert látni fogod a pusztulást, ami a harmadik dimenzióban lesz. Azonnal vissza szeretnél futni a portálba, hogy a negyedik fényben maradj.

KÉRDEZŐ: Miben fog különbözni a portálon belüli és azon kívüli dolgozók ereje, hatalma?

KIRAEL: Mindenki telepatikus adottságú lesz a negyedik fényben. Mindamellett, a telepátia különböző szintű lesz. Néhányan közületek jobbak lesznek, mint mások. Néhányan képesek lesztek egymással beszélni az államon keresztül. Mások fél országnyit is elérhetnek. Ha megkísérelsz emberekkel a száddal beszélni a változás során, nem fogod ezt könnyűnek találni. Szóval, gyakorold a telepátiát most, és könnyebb lesz neked a Változás kezdeti szakaszaiban.

A külső portál munkásoknak a legvadabb elvárásaidat is felülmúló hatalma, ereje lesz, olyan, amiről még nem is álmodtál. Például, a harmadik dimenzió még mindig létezni fog a portálon kívül, így a telepatikus ereje a portálon kívüli dolgozóknak nagy lesz. A portálon kívüli munkások útja a kommunikációra összpontosul. A külső portál munkások készen állnak a kommunikáció és koordináció útjára azokkal, akiknek át kell haladni a portálokon, és azokkal, akik már a negyedik fényben vannak. Olyan hatalommal bírsz majd, hogy képes leszel beszélni emberekkel, és meghallgatni embereket a portálokon belül és kívül egyszerre. Mégis, a telepátia csupán egy kis része a külső portál munkások hatalmának, erejének.

A ti esetetekben, ti azon ritka kevesek egyike vagytok, akik oda-vissza szálltok a belső és külső portál munkások útja között. A portálokat az egyik helyről a másikra való eljutásra használjátok majd, és ezt egy pillanat alatt teszitek.

Ritka kevesek kivételével, a belső portál dolgozók mindent elengednek majd, amire szükség volt a portálon kívül.

KÉRDEZŐ: Milyen szerepet játszanak a csillagkapuk a Változás során?

KIRAEL: A csillagkapuk vonatkozásában, sok olyan ember jön el erre a változásra, akik nem akarnak részesei lenni annak. Azok, akik nem térnek vissza a Teremtő Fényébe, elhatározzák, hogy elmennek, úgy, hogy belépnek egy csillagkapuba, és egy másik bolygóra utaznak. Ha a Plejádok-on szeretnél élni, egy csillagkaput kell használnod, hogy oda eljuss, és nem egy portált. Ha éppen senki sem érhető el, hogy ezeket az embereket egy csillagkapuhoz elvigye, akkor nekik egy-két évet egy hotelban kell eltölteniük, amíg valaki rá nem ér.

KÉRDEZŐ: Belső, vagy külső portál munkás leszek, és mire fogok összpontosítani?

KIRAEL: Egy belső portál munkás leszel, egy tanár, egy specifikus, de az utad az, hogy egy tanácsért tegyed, és ezt a tanításon keresztül teszed majd. Tanítói munkád csupán egy évig fog tartani, vagy még annál is rövidebb ideig. Az utad az, hogy egy tanácsban boldogulj, ami az Igazságra, Bizalomra és Szenvedélyre összpontosít. Annyira szenvedélyes leszel, hogy az már elsöprő. Szenvedélyességed annyira teljes lesz, hogy energiádat a következő pár évre átviszi. Másfelől, a gyógyító utad olyan teljes lesz, hogy ha ráteszed a kezed egy emberre, azonnal meggyógyul. A világ minden tájáról jönnek majd emberek, hogy megérintsd őket.

Jézus mester nehezen tanulta meg, hogyan ellenőrizze erejét. Megtanulta, hogy mielőtt megérintett volna valakit, hogy meggyógyítsa, tekintetbe kellett vennie a személy útját. Nem az a gyógyító dolga, hogy idő előtt véget vessen egy gyógyulási folyamatnak / útnak. Néha a gyógyulás útja sokkal fontosabb, mint a valódi gyógyulás. Úgy találod majd, hogy ezt mondod: „Ó, meg tudlak gyógyítani, de nem gyógyítalak meg végig. Elviszlek egy pontra, és megadom a lehetőséget, hogy meggyógyítsd önmagad. Együtt dolgozom veled napokon, heteken, hónapokon keresztül, ha kell.” Ez lesz az, ahol elkezded. Ha ily módon közelíted meg a gyógyítást, barátom, megérted, hogy hogyan fogsz tanítani, és milyen gyorsan bejutsz a tanácsba.

KÉRDEZŐ: Lesz egyáltalán valaki külső és belső portál dolgozó egyszerre?

KIRAEL: Te mindkettő leszel. Ezért kérdezted meg ezt a kérdést. Csupán egy pár ezer embert jelöltek ki egyszerre külső és belső portál munkásnak. A portálok működnek majd, és nektek kell majd hízelegni, hogy kinyíljanak egy jobb helyen, miután bezárultak. Ezek a portálok lassan kinyílnak és bezárulnak, és minden egyes alkalommal, amikor bezárulnak, annyira lesznek csak zárva, hogy újra kinyíljanak. Így áthaladsz ezeken a portálokon, érzékeled őket, és megtanulod, hogy hogyan dolgozz velük. Tökéletesíteni fogod a tudásod ezekről a portálokról. Tudni fogod, hogy mit teszel, mert beszélni fogsz tudni ezekkel a portálokkal, ugyanúgy, ahogy hozzám beszélsz. Ugyanúgy fognak válaszolni neked, ahogyan én. Meg lesz a hatalmad, ami lehetővé teszi számodra, hogy belépj ezeken a portálokon, és magadra zárd őket, azért, hogy belülről tudj velük dolgozni.

Mikor a portálokon kívül vagy, dolgokat teszel majd a médiummal. Amikor a portálon belül vagy, a másik oldalon, a tanárokkal dolgozol együtt. Eléggé el leszel foglalva, és biztonságban leszel.

KÉRDEZŐ: El tudod magyarázni, hogy a tanácsok hogyan működnek ezen az úton?

KIRAEL: A tanácsok számos típusa létezik majd, hogy kormányozzon „Minket az Embereket”. Majd ezt mondod: „Nos, ha nem kedvelem ezt a lányt, és ő a bizalmi tanács megbízottja, én nem fogok megbízni benne.” Meg kell, hogy bízz benne. A vezetők birodalmának érdekszövetsége választja ki azokat, akik a tanácsokat szolgálják. Ha bárkit is kiválasztanak arra, hogy egy tanácsban helyet foglaljon, és nem teszi a munkáját, akkor pótolják. Ott leszek, hogy felügyeljem a dolgokat. A tanácsok gyorsan alakulnak meg. Lesz igazság tanácsotok, bizalom tanácsotok, szenvedély tanácsotok, Istennői Fény tanácsotok, stb. Nagyon sok tanács alakul majd. Légy felkészülve erre az útra. Azokat az embereket bízzuk meg, akiket kiválasztunk, hogy betöltse a tanácsban a pozíciójukat.

Az első dolog, amit egy tanácstag szeretne, hogy lecseréljék, azért, hogy egy másik tanácsba mehessen. Lehet, hogy tíz tanácsban is leszel az első öt évben. Ha az igazság tanácsában vagy, és mindent megtettél, amit csak tudtál, behozol valakit, akiről tudod, hogy az igazságban van. Melletted lesz ez a személy, amíg kinevezésed tart a tanácsban, mindenre tanítod őt, amit tudsz.

KÉRDEZŐ: Milyen fontos lesz az Istennői Tanács a Változás során, és én belső, vagy külső portál dolgozó leszek?

KIRAEL: Úgy tervezték, hogy átmész a Változáson belső portál munkásként, akit az Istennői Fények tanácsába jelöltek. Az utad az Istennői Fényedről szól, és arról, hogy mennyi hatalmad és erőd van, amit megosztasz a világ többi részével. Számos erőteljes Istennő foglal el majd pozíciót ebben a tanácsban. Helyesebben szólva, az Istennő tanácsot más hatalmaknak kell ajánlani, és elég hosszú ideig bolygón kívüliek lesznek ezek. Most, amikor azt mondom, hogy bolygón kívüli, nem szó szerint értem. Tested itt lesz, de amíg alszol, a Plejádok-on, és egy pár másik helyen leszel, azt elsajátítva, hogy hogyan hozd be jobban az Istennői Fényt ebbe a teljes útba. Az Istennői energia uralkodó lesz a Föld bolygón, így ez a tanács sarkalatos szerepet játszik majd a Változás társadalmában.

KÉRDEZŐ: Milyen tanácsban fogok dolgozni a Változás után – ha egyáltalán dolgozni fogok egyikben is?

KIRAEL: Éppen most az igazság tanácsával kapcsolatos az utad. Ha az Istennői tanácsban vagy, az igazság erős lesz. Szóval, tökéletesen igaznak kell lenned. Meg kell tanulnod, hogyan nyerd meg azokat az embereket, akik nem az igazságban vannak, hogy megértsd, hogy ők nincsenek az igazságban. Az egyetlen módja, hogy ezt megtedd az, hogy az igazságot te magad érted meg a legmagasabb szinten. A legtöbb ember nem szándékosan hazudik, hanem mert nem látják az igazságot egy adott helyzetben, mivel az egojuk „közbelép”. Találsz majd embereket, akik ígérgetnek neked egyet s mást. Például, azt mondják: „Megszerzem most neked ezt a dolgot.”, de később felhívnak, és ezt mondják: „Ki fogom tolni februárig, vagy márciusig.” Ezek az emberek a saját igazságukban működnek. Ők egyszerűen nem tudják, mit tesznek.

Néhány ember átmegy a portálon, és ezt mondja: „Ó, Istenem, ez gyönyörű. Imádom. Nos, nem is imádom annyira.” Ők a saját igazságuk szerint működnek. Le kell ülnöd ezekkel az emberekkel, és el kell nekik mondanod: „Figyelj, ezek a dolgok divatjamúltak. Tökéletesek voltak a harmadik dimenzióban, de most az igazság egy magasabb szintjére kell lépned, és ezt gyorsan kell megtenned, mert ha nem találod meg a saját igazságod, akkor vissza kell menned a portálon. Vissza fognak küldeni a Teremtőhöz.”

Nagyon körültekintő leszel azzal kapcsolatosan, hogy bárkit is visszaküldj a portálon, mert fájdalmas lesz minden egyes alkalommal, ha elküldesz valakit. Nem fogod szeretni. Az emberek körülötted most nem az igazságban vannak. Ők a te javadra vannak itt, hogy tanítsd őket. Lemondtak lelkükről, hogy az igazságról tanítsanak téged.

KÉRDEZŐ: Mókás.

KIRAEL: Ó, igazán? Nem látok senkit nevetni. Ezek az emberek, akik az igazságon kívül vannak, átadták lelküket, hogy tanítsanak téged, és fel kell majd vállalnod, és vállald fel most. Nem akarod majd visszarugdosni ezeket az embereket a portálon. Tudom. Szóval, ki kell találnod, hogyan vidd őket az igazságba most.

KÉRDEZŐ: A negyedik fényben a házak olyanok lesznek, mint amilyeneket most birtoklunk?

KIRAEL: A negyedik fényben, a házatok lehet egy fa, vagy egy kőbánya. Otthonaitok sokkal természetesebbek lesznek, mint amikhez jelenleg hozzászoktatok. Ha most egy vidéki villában laksz, amikor átjössz a portálon, ott nem lesz ilyened. Ezt kérdezheted: „Hol az én házam?” Valaki ezt mondja majd: „Itt van az otthonod.” Ekkor ezt válaszolod: „Ez egy fa. Mit tettetek az én házammal?”. Otthonod kisebb lesz, de senkinek nem lesz nagy „csili-vili” otthona 500 hálószobával és fürdővel. Láthatsz ilyet egy szállodában, de nem egy otthonban.

KÉRDEZŐ: Hogyan fognak átváltozni a mitokondriumok a negyedik fényben?

KIRAEL: Egyszerűbb kifejezéssel élve, a mitokondriumok sejtek a sejteken belül. A teljes test számára ezek erőforrások, és a Változás útján, tizenöt DNS fonatuk van. Az én numerológiám szerint a tizenöt hattá alakítható át (1+5), ami a mesteri szám. Így a mitokondrium kiterjesztésével a sejtszintű tudatod megemelkedik.

KÉRDEZŐ: Milyen szerepet játszanak a közvetítők [médiumok] a Változás során?

KIRAEL: A közvetítőket irányítókként, útmutatókként tartják majd számon, mert a magasabb bölcsességet hozzák át. Médiumként, vagy közvetítőként az utaddal együtt jár az, hogy az egyik helyen megtörtént esetekről számolj be máshol. A közvetítők közül sokan külső portál dolgozók lesznek, mert jártasságuk és képességeik segíteni fognak meghatározni, kiket vigyenek át a portálokon, és kiket ne.

A te esetedben, énekesként fogsz működni, mint ahogyan azt Lemuriában is tetted. Az énekesek voltak azok a lények, akik kitűntek az igazságban, a történelmi tényeket [emlékezetükben] megtartották és előadták – nem eltérve az igazságtól. Különösen te, a portálokon belül leszel, ahol a változó energiák közötti tudásra összpontosítasz. Te döntöd el, ki van az igazságban, és ki nem. Szóval ismerned kell az igazságot, barátom, a legvadabb álmaid is felülmúlva. Túljutsz azokon az embereken, akikről tudod, hogy nem küldik át a negyedik fénybe a portálokon át. Képes leszel beszélni velük, hogy jobban érezzék magukat abbéli képességük miatt, hogy tudják az igazságot.

Míg néhány embert átrántanak, hogy külső portál munkások legyenek, másokat azért rántanak át, mert arra szánták őket, hogy keresztül menjenek a Változáson. Ez utóbbiakat el kell kísérned a Földi síkra, és el kell küldened őket a Teremtő Fényébe. Esetleg úgy tűnhet, hogy ez kellemetlen feladat, viszont ezt nem túl gyakran fogod megtenni, és ez egy helyes dolog lesz megtenni, mert a negyedik fény csupán azok számára alkalmas, akik oda tartoznak, és együtt rezegnek az igazsággal.

KÉRDEZŐ: Tudósként, a Változás során, a portálokon belül, vagy kívül fogok dolgozni?

KIRAEL: Egy belső portál dolgozó leszel a Változás alatt, és a portálok mellett állomásozol majd egy jó ideig. Mindaz, amin most dolgozol a fotonenergiával a következő szintre kerül, mert a tudás letöltődik beléd. Portálról portálra haladsz, hogy találkozz azokkal, akik átjönnek azzal a tudással, amivel dolgozhatsz. Nem kell elhagynod a negyedik fényt, hogy információhoz juss. Minden gondolattal és hatalommal felruháznak, amire csak szükséged van, és néhány alkalommal, amit kérsz, elhozzák neked.

Az első rend tudósa leszel, egyike a négy legfőbbnek, aki átjut a Változáson, de különbözően fogsz működni, ahogy itt tetted ebben a harmadik dimenzióban, ahol a bizonyíték jelent mindent. Összegyűjtesz energiákat, és megtalálod a válaszokat. A negyedik fényben tudni fogod, mit tegyél, és azt hogyan tedd. Tudni fogod, hogy igazad van, és nem lesz szükséged a bizonyítékra. Tanítani fogod mindazt, amit tudsz. A játszmában sokkal előrébb vagy, mint a legtöbb tudós, mert tudod, hogy a Változás meg fog történni, és fel vagy készülve rá.

KÉRDEZŐ: A föld egyszerre, vagy szakaszonként fog változni?

KIRAEL: Az egész Föld síkja ezen a dimenzionális váltáson egyazon időpontban megy keresztül. Nem apránkénti átmenet lesz, ahol a Föld szakaszonként változik. Amikor az Androméda galaxis váltott, a 40 milliárd emberből csak 9 milliárd ment keresztül a változáson. Ez azt jelenti, hogy 31 milliárd elment. Mindazonáltal a lakosság olyan hatalmas maradt, hogy kettéosztottuk a folyamatot úgy, hogy kettétörtük a bolygót és egymás mellett helyeztük el. Zökkenőmentes folyamatot reméltünk, de ez nem működött. Amíg néhány embert elvittünk a változásra, mások nem voltak hajlandóak távozni. Ellenszenvesen ellenállóak voltak. Otthonaik romba dőltek, de azért küzdöttek, hogy ne menjenek sehová. Ez egy borzasztó út volt.

KÉRDEZŐ: A változás alatt az állatok maradnak, vagy hazatérnek?

KIRAEL: Bármilyen fizikai energiának megvan a joga arra, hogy átmenjen ezen a Nagy Változáson. A csótányok is átmehetnek, ha akarnak, de esély van arra, hogy ezt nem teszik, mert csak fejlett állatok maradnak a Váltásra. A fejlett állatok képesek a szeretetre. Ezért, a kutyák és a macskák átmennek a Változáson. A lovak is átmennek a változáson, mert imádják, ha szeretik őket. Másrészről, a szarvasmarhákat ez nem érdekli. Így, ők nem mennek keresztül a Változáson. A kenguruk keresztülmennek a Változáson, mert képesek szeretni. Mindenképpen maradásuk attól függ, hogy képesek-e abbahagyni az egymással való küzdelmet.

Ha eszel húst, akkor csalódott leszel. Néhány állat, melyek húsát most megeszed, átjut, de nem sok, mert végül vissza kell, hogy menjenek a Teremtőhöz. Nem akarsz majd nagy húsevő lenni, amikor ebbe az új változó energiába érsz. Rengeteg időd van, hogy leszoktasd magad a húsevésről. Megtanulod, hogy diót, bogyókat, szőlőt egyél, ami olyan lesz, mint a hús. ...

KÉRDEZŐ: Úgy érzem, mintha elültettem volna a magját azoknak, amit meg kell, hogy tegyek, és amin dolgoznom kell a Változásra való felkészülés során. Köze van ezeknek a magoknak, vagy energiáknak, amiket elültettem a szív megnyitásával?

KIRAEL: A szív energiái megmozdulnak ezen az úton. A te esetedben, ennek a szív energiának a magjait ültetted el, és ezt felismered, amikor érzed. Minden, amit ezidáig tettél, szerepet játszott ebben az útban. Amikor átmész a Váltáson, tisztában leszel mindennel, amit elértél. A tudás ott lesz számodra, hogy használd, hogy energizáld a szívenergiát. Minden rendelkezésedre fog állni, felsorakozva, és készen az indulásra. Úgy fogod megosztani mindazt, amit tudsz, hogy könyveket írsz a szív megnyitásáról.

A tanácsokkal dolgozol majd együtt, és a legfontosabb az Istennői Tanács lesz. Mindenkinek azon kellene dolgoznia, hogy megértse az Istennői Tanácsot. A szív megnyitása képessé teszi az embereket, hogy megismerjék és megértsék az igazságot, ami hangsúlyozza az egyén pozícióját az Istennői Tanácsban.

KÉRDEZŐ: A pénzügyi és gazdasági helyzetet és más dolgokat figyelembe véve, amik most fordulnak elő, hogyan készüljünk fel a Változásra?

KIRAEL: Ez olyan egyszerű, hogy amikor elmagyarázom, ezt fogod mondani: „Nos, ha ez ilyen egyszerű, akkor miért nem tettem már meg?” Ez a dimenzió a befejezés felé tart, míg a következő dimenzió kinyílik számotokra. Ez az, amit terveztetek. Néhányan közületek, akik elveszítették pénzüket a tőzsdén, ezt gondolják: „Nem akarok itt lenni többé.” Engedd el ezt a gondolatot. Űzd ki a tudatodból. Újra fogod kezdeni, és ezt helyesen teszed meg legközelebb. Összpontosíts a Most-ra. Amit a Most-ban teszel, hatással lesz arra, amit a későbbiekben fogsz tenni. Minden napod úgy kezeld, mint Most-ot, és nem lesz szükséged elmenni a múltba, vagy a jövőbe, hogy megérts dolgokat. Kérdezd meg magad: „Mit tehetek meg ma annak érdekében, hogy a holnapot jobbá tegyem?” Maradj a jelen pillanatában.

Ami a gazdasági helyzetet illeti, ne hagyd, hogy elragadjon. A gazdagok elveszítik pénzüket. Valaki ellopja, vagy kicsalja pénzüket. Hagyd, hogy megtörténjen. Törődj a saját utaddal. Meg kell tervezned, hogy mit fogsz tenni az új fénnyel telített létezésedben, de ezt kizárólag a Most-ban tervezheted meg. Ha muszáj, hogy terveket készíts, tedd ezt a mesteri tervezés, irányítás tudatállapotának formájában [mastermind] és tedd félre. Tedd az utad a Most-ban. Tudd, hogy mit fogsz megtenni ma.

Ha arra szánnak, hogy tanár légy, akkor gondolkodj el arról, hogy most taníts valakit. Kérdezd meg magad, hogy most mit tudsz tanítani. Ne tervezd meg, hogy mit teszel a következő hónapban, vagy évben. Olyan formában jön el, amilyenben kellene. Te vagy a tanár, és most kell tanítanod. Nincs szükséged tanteremre, hogy taníts. Példával taníts.

KÉRDEZŐ: Hogyan tudom felkészíteni kicsi gyerekeimet a Váltásra, és milyen lesz a kapcsolatom velük a Változás után, ha én átmegyek a portálon?

KIRAEL: Hány évesek?

KÉRDEZŐ: Három és hat évesek.

KIRAEL: Kezdetben hangosan beszélj hozzájuk, amíg alszanak, utána később beszélj hozzájuk az elmédben. Megkérdezed őket, hogy vajon átmennek-e a Változáson. Igent, vagy nemet mondanak majd. Még bizonytalanok is lehetnek. Ha bizonytalanok, akkor valószínűleg átmennek a portálon. Ha egyszer tudod, hogy átmennek a Váltáson, beszélj hozzá álmukban arról, hogy mire számítsanak, de a tudatoddal tedd, és ne hangosan. Itt egy kis időt megtakaríthatsz. Mindkét gyermeked átjut a Változáson, ahogyan te is.

Tudathatod velük mindazt, amit tudsz úgy, hogy gondolatban elmondod nekik „El akarom mondani nektek mindazt, amit tudok a Változásról. Meghallgattam Kirael mestert ma a rádióban, és azt mondta, hogy ezt és ezt a dolgot megtehetem.” Tudni fogod, mit kell mondani. Nem mehetsz erre az útra úgy, hogy ezt mondod: „Nem tudom, mit fogok mondani, így csak mondok valamit.” Ezt ne tedd. Tudnod kell, mit fogsz mondani, és határozottan, szavahihetően, és nyitott szívvel mondd.

Amikor készen állsz, hogy beszélj gyermekeiddel, rájössz, milyen fontosak ők a Változás energiái számára. Megvan az esély arra, hogy mindketten belső portál dolgozók legyenek. Te külső portál munkás leszel. Ezt mondod: „Ez nem az, amit én szeretnék. A gyerekeimmel akarok lenni.” Olyan elfoglalt leszel odakinn, hogy nem lesz időd ezekre az érzésekre. Bár képes leszel a portálon átmenni, és üdvözölni, és átölelni őket, de visszatérsz a portálon kívülre, mert utad az, hogy átjuttass embereket a portálokon, és a Váltáson.

KÉRDEZŐ: Van valaki a negyedik dimenzióban, aki ott lakik, és azt élvezi?

KIRAEL: Én leszek az. Ezért végzem ezt az egész munkát itt és most.

KÉRDEZŐ: A hetedik dimenzió hiányolni fog.

KIRAEL: Igen, nos az energiák a hetedik dimenzióból hívnak engem a hét majdnem minden napján, és kérdezik, hogy fel tudnék-e állítani egy másik utat. Az Andromédán ismét a változás útján dolgozom. Egy másik váltáson mennek keresztül, de ez nem olyan nagy, mint a tiétek. Így most időt kell töltenem velük. Az andromádaiak imádni való emberek, de hihetetlenül arrogánsak tudnak lenni.

KÉRDEZŐ: Hogyan fog a sejtszintű tudatosságunk fejlődni, amikor áthaladunk a portálokon?

KIRAEL: Ahogy én említettem a nyitó beszédemben, ahogy áthaladsz a portálon, a fizikai tested megtisztul, az anyagcseréd igazodik, az elektronok idomulnak, és a szíved átrendeződik, az agyi képességed, kapacitásod megnövekszik. A fizikai test jelenleg néhány drasztikus változáson megy keresztül, és folyamatosan fog még változni. Például a mitokondrium, amit korábban említettem, alkalmas olyan dolgokra, melyek nem léteznek a negyedik fényben. Így, ahogy a fizikai test fénnyel telíti saját magát, a mitokondrium kb. négyszer nagyobb lesz, mint most. Ez az új változó energia egyik hatása. Nem fogsz megtapasztalni betegséget a negyedik fényben. Néhányan elhozzátok a betegségeiteket a portálba, de meg kell azoktól szabadulnotok, amikor a negyedik fénybe értek. Megtanítjátok az embereket a Szignál Sejt Gyógymódra, és elmondjátok nekik, hogy hogyan emeljék meg sejtszintű tudatuk tudatosságát.

A sejtszintű tudat az, ahol a tudatosság található. Így, amikor ráhelyezet ujjaid egy személy testére a Szignál Sejt Gyógymód alkalmával, képes leszel olvasni az egyén sejtszintű tudatában. Hallani fogod, ahogy a test beszél hozzád. Lehet, hogy dolgozol néhány emberrel, aki a gyógyítás során nem ért egyet iránymutatásaiddal. Ha ez történik, határozd meg, hogy vajon tudják-e miről beszélnek. Ha tudják, akkor kövesd iránymutatásaikat. Ha nem tudják, akkor engedd őket útjukra, mert ez az ő útjuk.

Láthatod, milyen fontos, hogy elérd a tudatosság egy bizonyos szintjét. Tudnod kell, mit mond a test, és tudnod kell, mit tud az egyén. Csodálkozhatsz: Ha megbízol a tudásodban, és a meggyógyítandó személy tudása különbözik a tiédtől, akkor kinek van igaza? Ez nem annak a kérdése, hogy kinek van igaza és kinek nem. Ez annak a tárgya, hogy tiszteld a gyógyítandó személy útját. A kezelendő személy esetleg valamilyen okból kifolyólag tud valamit útjáról, melyről neked nincs tudomásod. Fejleszteni fogod a tudatosságod, és tudni fogod, mikor egyezz bele, és mikor küldd el útjára a kezelendő személyt.


ZÁRSZÓ

A Föld történetében ez egy nagy jelentőségű időszak. Látni fogod az átmenetet a harmadik dimenzióból a negyedikbe. Hozzávetőleg négymilliárdan közületek ezt nem teszik meg. Ez azt jelenti, hogy kétmilliárd megteszi. Ez nem olyan rossz, mint amire esetleg gondolsz.

Ezen az összejövetelen, senki nem akart kérdezni semmit szeretteiről, akik azt választották, hogy nem mennek keresztül a Változáson. Ha van feleséged, aki nem szeretne keresztülmenni a változáson, és úgy gondolod „Szeretném, ha velem jönne”, akkor ismertesd vele a Változást. Ha elmulasztod ezt, akkor engedd el. Visszatér a Teremtő Istenhez, és lehet, hogy új testet kap, és visszatér, hogy megtapasztalja ezt a Nagy Változást.

Barátom, megtiszteltetés számomra, hogy megoszthattam veletek azt, amit tudok. Természetesen egyikőtök sem tett fel olyan kérdést, amire ne tudná a választ. Csupán megerősítést szerettetek volna. Így megerősítettem energiáitokat, és megtiszteltetés nekem, hogy részese lehetek utatoknak. Mindezt a Teremtő Isten nevében mondtam. Jó estét.


© 2008 Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/






Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa