2009. január 29., csütörtök

2009.Jövendölés 2009: A negativitás gyógyítása pozitivitással

Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével

Prophecy 2009: Healing Negativity with Positivity
© 2008 Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
http://www.kirael.com/

http://univerzumitudatossag.blogspot.com/

KIRAEL: Jó estét. A mai utam az, hogy egy üzenetet adjak át nektek. Az én számmisztikám szerint 2009 a befejezésről, beteljesülésről szól, habár a kilenc plusz kettő tizeneggyel egyenlő, és a tizenegyből (1+1) kettő lesz, és a kettő a kettősséggel kapcsolatos, barátom, egy olyan kettősséggel, ami olyan erős, amit valaha is megtapasztaltál, olyan erős, ami túlmutat a legvadabb elvárásaidon. A 2009. év a yin yang éve lesz, negatív dolgok megtörténésének lehetőségével telítve. A jó és rossz kettőssége kerül előtérbe, ahogy a negativitás megnöveli energiáját. Láthatod, mi történik most a bankoknál.

Sokan fognak kárt szenvedni amiatt, ami a pénzügyi világban történik; habár nem érhet kár, csak akkor, ha azt gondolod, hogy kár fog érni. A gondolataid fogják megnyerni a csatát. Sőt, mi több, ha elkötelezted magad bármire, amiről tudod, hogy kárt okoz másoknak, egy kicsit vergődni fogsz végig. Az utad 2009-ben arról szól, hogy légy tudatában, hogy mi történik, és maradj pozitív.

Légy annak is a tudatában, hogy 2009. jelenti a jó és rossz kettősségének végének kezdetét. 2009-ben minden jutalmad learatod majd. Úgy hangzik, mintha két ütköző dolgot mondanék, de ez nem így van. Azt mondom, hogy 2009 az az év lesz, ami tele lesz negatív energiával, és légy ezzel tisztában; mégis azt is mondom, hogy olyan erős leszel, ami meghaladja a legvadabb elvárásaid is, mert tudni fogod, mit kell tenned. Tudni fogod, hogy pozitív maradj, hogy lásd a fényt az alagút végén, hogy úgy mondjam. Fénytevőként, vedd fel a ritmusát annak, hogy pozitív maradj, és ez fogja biztosítani azt, hogy minden, amit teszel, jóindulattal, szeretettel fogod tenni, a szeretet (szerelem) energiájában, és ez az energia természetesen vissza fog térni hozzád.

Milyen jutalmat aratsz le 2009-ben? – a jutalom abból ered, hogy pozitív maradsz. Ha pozitív maradsz, nem lesz gondod, hogy felismerd a jutalmat, amit learatsz majd. Ha elbújsz egy kő alatt, vagy bedugod a fejed a homokba, hogy úgy mondjam, úgy hiheted majd, hogy minden negatív dolog, amire gondolsz, elkerül. Szóval, légy teljesen tisztában azzal, hogy mit tartogat 2009 – a negatív energiák megnövekedését – és lásd meg mindenben a pozitívot. 2009-ben az út arról szól, hogy légy tudatában annak, ami történik, és amit meg kell tenned.

A negativitás az év első felében fogja megmutatni magát. Azoknak az embereknek, akik elősegítették a negatív cselekedeteket, és elkötelezték magukat negatív tevékenységekben, nem lesz erejük. Megemelik a negatív energiát, rosszabbá téve, mint amilyennek valójában kellene lennie. Arra fogják használni energiájukat, hogy megpróbáljanak mindent ebben a világban lezárni, de nem fog sikerülni nekik. Úgy fog tűnni, mintha a rossz, a negatív győzne, de nem ez lesz. Az út kibontakozik 2009 év folyamán. Újra, ha pozitív maradsz, és nem temeted be fejed a homokba, te leszel a győztes.

Már érzékeled a negatív energiát. Ha én félelmet gerjesztettem benned, akkor már féltél, ami ugyanaz. Azok közületek, akik megértették, és tudatosak, tudni fogják, hogy minden tökéletes lehet. 2009-ben jobban boldogulhatsz, mint valaha is, ha egyszerűen pozitív maradsz. A pozitivitásban van minden erő, mert a szeretet a pozitivitás oldalán van. Azok, akik pozitívak maradnak, szeretetet fognak terjeszteni. Ha a pozitív energiában vagy, szeretetet fogsz kapni, és a 2009-es út során végig erős maradsz.

2009-ben változást látsz majd az elnök hatalmában. Jelenlegi elnökötök (USA-ban) a háború mellett döntött, és nem kellett megmagyarázni ezt senkinek. Ő csak „megnyomta a gombot”, hogy úgy mondjam. 2009-ben az új elnöknek nem lesz ilyen korlátlan hatalma. „Mi az Emberek” fogják féken tartani. Meg kell hallgatnia „Mi az Emberek”-et, és ebben biztos lehetsz.Most a vallásra térek rá. Úgy tűnik majd, mintha az ördög lenne odakinn, mert a kevésbé értelmeseket meggyőzik erről. Azt fogják gondolni „Megtámadtak. Megtámadtak. A sátán előjött a sötétből, és megharapott.” Válaszul, a vallások szánalmasan megtorpannak majd. A velejükig megremegnek. A lelki [spiritualista] csoportok erősen állnak, és támogatják a vallásos világot. Nem arról beszélek, hogy a lelkiséget képviselők sajátos vallásba kezdenének. Arról beszélek, hogy támogatják a vallásos világot. A vallások elakadnak, és keresik energiáikat, hogy újra előjöjjenek, de nem fognak. A különböző vallások nem fogják tudni, merre tartanak. A lelki emberek bátorítani fogják a többieket, hogy maradjanak a vallásuknál ezekben a nehéz időkben.

KÉRDEZŐ: Hogyan mondhatom, hogy vajon változom-e, amikor negativitás vesz körül, és az általunk megtapasztalt negativitás hogyan hat a vallásra 2009-ben?

KIRAEL: Ha mindig kedves, rendes voltál, és hirtelen úgy találod, nem vagy olyan kedves, vagy úgy találod, hogy keserű, rendetlen vagy, nem törődsz magaddal, illetve semmi helyeset nem teszel, ezek a jelei annak, hogy már változol… Szükséges, hogy légy ezzel tisztában.

Ha mosollyal az arcodon lépsz erre az útra, és a pozitivitás fényében beszélsz a vallásról, a vallásosok a dogmatikus nézőpontjaikat elkezdik tisztázni. A vallások nem fognak eltűnni. Inkább bölccsé válnak, és megjegyzik a kis spirituális egyházakat, mint például a Szépséget, itt Honoluluban. Az emberek, akik hisznek Jézus mesterben és Buddha mesterben, és a Föld nagy mestereiben, megtanulják, hogy nem kell elárulniuk vallásaikat. Felismerik, hogy egyszerűen a helyes dolgokat kell cselekedniük, és az életet a maga teljességében kell élniük. A vallások felismerik ezt, és lehetséges, hogy még 2009. vége előtt, vagy hamarosan utána.

A vallások nem félelmet, hanem reményt fognak elültetni az emberekben. Elmondják majd, hogy sátán nem létezik. Elvégre a sátán egy emberek által teremtett idea. Az elmétekben van.

KÉRDEZŐ: Hogyan kell reagálnunk a 2009-ben látható változásokra?

KIRAEL: A változások túlzottnak tűnnek majd, mert nem készültél fel rájuk. Készülj fel rájuk, úgy, hogy tudatos vagy. Használd a megértésed. Reagáljatok úgy, hogy tudtára adjátok az új elnöknek, hogy őt „Mi az Emberek” emelték fel. Legutóbb, mikor elnöki verseny volt, az elnököt csak egy pár ember választotta meg. Rászedtek titeket, hogy elnökké tegyétek. Az a választás egy fortély volt a „menni” szóból, de a következő elnök nem lesz ennek a fajta fortélynak elkötelezve. Tudnod kell ezt. Légy tudatában, és változtass.

Az elnöknek „Mi az Emberek” elnökének kell lennie, különben nem lesz sikeres. Az év elején kavarodás lesz. Az év közepére a dolgok egy kicsit lenyugszanak, és az év végére egy kicsit füstölögtök majd, de jól fogjátok érezni magatokat amiatt, amit tesztek.

KÉRDEZŐ: Milyen hatással lesz „Mi az Emberekre” a szövetségi kormány által a pénzügyi cégeknek juttatott segélycsomagja, és lesz társadalmi nyugtalanság ennek eredményeképpen?

KIRAEL: Társadalmi nyugtalanság jön kétszeresen, kivéve, ha az első két három hónapban ezt távol nem tartjátok. Ezek a kisegítő csomagok ugyanolyan csellel történtek, amiket a legutóbbi választásnál használtak. Nem igazi pénzt használtak az AIG segélyhez. Nem áll rendelkezésre most pénz ezekre a segélyekre. Ez lesz az utolsó, amit „Mi az Emberek” szó nélkül hagyunk. „Mi az Emberek” felállunk majd, és ezt mondjuk: „Ne tovább. Befürödtünk, és ezzel megúsztuk.”, mert nem védhetitek meg ezeket a vállalatokat. Olvasd el a Wall Street Journal-t és találd meg, hogy mennyit kerestek ebben az évben a CEO-k (igazgatók) az AIG-n. Sokkal több pénz, mint a segély. Ha a CEO-k csupán visszarakták volna a pénzt a vállalatokba, a dolgok sokkal pozitívabb módon alakulnának. A dolgok egy éven belül visszafordulnának, és egy limitált bevétellel, de felszabadulnának.

Az elnök elolvassa ezt a cikket, vagy hallani fog róla valahonnan, és tudni fogja, hogyan fordítsa meg a dolgokat, a CEO-knak vissza kell tenniük pénzüket a vállalatokba. Támogatni kell az alkalmazottaikat. Megmenthetik alkalmazottaik állásait úgy, hogy saját pénzüket teszik vissza a vállalatba. Ez az egyetlen mód, amit megtehettek, hogy a dolgokat működtessétek per pillanat.

KÉRDEZŐ: Mit mondhatunk az elnöknek és a kabinetének, ami segíti a jelenlegi pénzügyi helyzetet?

KIRAEL: Amikor elnökötöket megválasztják, mondd neki, hogy az első év rajta áll. Más szavakkal, mondjátok el neki, hogy elnöklésének első évében, neki és kabinetjének nem kéne fizetni, és hogy ingyen kellene dolgozniuk. Ez az egyetlen mód, hogy kijussatok ebből a pénzügyi helyzetből. Politikusaitok megengedhetik azt, hogy egy évnyi fizetésükről lemondjanak. Ha ráveszitek politikusaitokat, hogy egy évre lemondjanak fizetésükről, utána a cégvezetőknek is ugyanezt kell tennie. Az újév napjától az emberek látni fogják, hogy valamit meg kell változtatni. A politikusoknak és vállalti vezetőknek le kell mondaniuk a fillérekről, és teljesíteniük kell kötelességüket. Azok az emberek, akik elveszítik munkájukat a pénzügyi helyzet eredményeképpen, kitalálják, mit kell tenni, és tenni is fognak valamit. Végül is, jobb helyzetben lesznek, mint a politikusok.

„Mi az Emberek” tisztában leszünk ezzel az úttal. Kormányotok milliónyi csekket ír fedezetként minden nap, amikor nincs pénze. A kongresszus, a kabinet, az elnök, és minden kisember számára elengedhetetlen, hogy körülöleljék a fényt, hogy jól érezzék magukat ezen az úton. Ez lehet, hogy két évbe telik, de azt mondom, hogy egy év lesz.

KÉRDEZŐ: Mi az őssejt kutatás jövője 2009-ben, és milyen szerepet játszanak ebben „Mi az Emberek”?

KIRAEL: Az emberek belépnek az egészségügy rendszerébe, hogy megváltoztassák azt azáltal, hogy megpróbálják fejleszteni az őssejt kutatást. Forrásokat kérnek majd az őssejt kutatáshoz, de egy kicsit várniuk kell, mielőtt a kutatást jóváhagyják, ha nincsenek felkészülve, hogy benyújtsák ügyüket a kongresszusnak.

Amikor belenézel egy mikroszkópba, amit látsz, a szemed előtt változik. Más szavakkal, gondolataid határozzák meg, mit látsz. Ránézel egy organizmusra, és az változik, hogy illeszkedjen az arról szóló gondolataidhoz; mégis, még nem vagy képes meglépni a változást, amikor az megtörténik. Úgy tűnik, mintha az mindig is ott lett volna. Ez a kvantumfizika.

Az őssejtek fénnyel telítettek. A médium már megmutatta nektek, hogy el tudod mozgatni az őssejtet az agyadból más testi rendszeretek áramlatába. Dolgozhatsz az őssejttel, amíg politikusaitok és tudósaitok kitalálják, hogy hogyan mozdítsák elő a kutatást.

Az őssejt kutatásotok útja Amerikában gyorsabban bontakozik majd ki, mint más országokban, és valami nagyon jót kaptok majd 2009. májusára.

KÉRDEZŐ: Mely ország vagy országok fogják kiegyensúlyozni az Egyesült Államok gazdaságát? Milyen szerepet fog játszani Kína, ha egyáltalán játszik valamilyen szerepet?

KIRAEL: Egyetlen ország sem fogja kiegyensúlyozni gazdaságotokat. Nektek kell kiegyensúlyozni az Egyesült Államok gazdaságát, úgy, hogy egyensúlyba remélitek. 2009-ben, reménykedned kell a legtöbbjét annak, amit szeretnél megvalósítani. Az év első pár hónapjában országotok egyedül fog állni. Az év eleje az USA-t úgy tünteti fel, mintha az lenne a rossz játékos, és esetleg ez is lehetett volna. Mégis, ne csatlakozz ehhez a fajta gondolkodásmódhoz. Egyetlen egy más ország sem jön ide, és nem támadja meg ezt a földet, mégis, úgy fogod érezni, minta sokszor megtámadtak volna, mert sokak érdeke az, hogy Amerikát rossz színben tüntessék fel. Más országok megpróbálják „kiakasztani, hogy kiszáradjon”. Az egész út arról szól, hogy felállj, és az igazat mondd. Ez az, amit „Mi az Emberek” tenni fogunk, és ez lesz az, amit „Mi az Emberek” elnöke tenni fog. Ez az egyetlen lehetőség.

Kína a fő pénzügyi játékosotok 2009-ben. Több pénze van, mint bárki másnak együttvéve. Olyan sok pénze van, hogy nem tudja, mit tegyen vele, mégis Kína nem ad pénzt nektek. Inkább, azt nézi, hogy mennyi vagyonotokat tudja megvenni. Az a gond, hogy nincsen vagyonotok Amerikában. Rendelkeztek a HAARP-pal, és ilyen dolgokkal, de ez nem elég. Szóval ne aggódjatok, hogy bármely más ország egyensúlyt hoz, vagy nem hoz egyensúlyt. Nektek kell dolgoznotok azon, hogy egyensúlyba kerüljetek.

KÉRDEZŐ: Milyen szerepet játszanak a bálnák és delfinek „Mi az Emberekkel” 2009-ben?

KIRAEL: A bálnák és delfinek meg akarják állítani fajaik legyilkolását. Ha folytatjátok a bálnák lemészárlását, visszatámadnak. A kezdeti szakaszban, kijönnek a vizekből, és azt mondják „Ne tovább”. Nincs idejük küzdelmeitekre, hogy testükből fiolányi olajat nyerjetek. Nem szeretnék hajó lenni az óceánon, ami azért indul el, hogy bálnákat öljön meg. Elsősorban azért, mert a bálnák nagyobbak, ravaszabbak és gyorsabbak nálatok, és ismerik az óceánt. Ti csak tettetitek, hogy ismeritek az óceánt, de ők ismerik az óceánt. Ne haragudjatok a bálnákra azért, ha visszavágnak. Istenem, az emberiség évek óta öli a bálnákat, és ők egyszerűen csak belefáradtak abba, hogy vadásszák és megöljék őket. Ők nem fognak bántani, csak akkor, ha megpróbáljátok bántani őket. Amikor a bálnák többé nem mérgesek, beszélni fognak hozzátok, mert ez az út az ébredésről szól. A bálnáknak információjuk van, hogy megosszák veletek.

Jelenleg nézitek, ahogy a delfinek trükköket mutatnak be az akváriumokban. Nem sokáig fogják ezt tenni. Készen állnak, hogy valóban kommunikáljanak „Mi az Emberekkel”. Ha voltál már hajón Hawaii Nagy szigetén, láthattad a delfineket körben úszkálni, és csevegni veled. Hamarosan a megértés szélesebb skáláján fognak csevegni veletek. Sok emberhez beszélnek majd, nemcsak a médiumokhoz. Beszélni fognak az emberekhez, és meg fogják érteni őket. A delfinek többet fognak segíteni nektek, mint az emberek. Utazz el az óceánhoz, ülj le egy sziklára magadban, és meditálj. Megkapod az üzenetet a delfinektől. Elmondják majd, mit terveznek tenni. Elmondják majd, hogy itt lesznek neked, ha szükséged van rájuk. Biztonságban leszel a vízben. Most éppen a biztonságra gondolnak.

KÉRDEZŐ: Hogyan fogja támogatni az istennői energia a szeretet egyensúlyát a Nagy Változás érdekében 2009-ben?

KIRAEL: Az istennői energiahullám megérti az egyensúlyt. Tudja, mit kell tenni, és meg is fogja tenni azt. Az istennői energiahullám egy erős energia, mely hozzáférhető mindenki számára ezen a földi síkon, nemtől függetlenül. Légy tudatában azzal, hogy mit jelent Istennőnek lenni. Ha tudatában vagy Istennői energiáddal, használhatod színeidet a legvégsőkig ezen a pompás úton. Minden istennő itt, a földi síkon a Tudatosság Változása során a hét szín egyikét öleli fel, mely mindegyike egy rendet képvisel (bíbor, ibolyaszín, zöld, zöldeskék, rózsaszín, kék és fekete). A szín, vagy rend, melyet felveszel, egy bizonyos feladattal, vagy jellegzetességgel függ össze. Nem számít, mi a színed, az istennői energia képviseli a Teremtő Szeretetét, és ez az út ennek a fénnyel telített energiának a világotok előterébe való kibontakozásáról szól.

Istennők, ébredjetek fel, és valljátok be, hogy itt vagytok, és készen álltok, hogy megtegyétek ezt az utat. Az istennői energiáknak csupán kb. 58 %-a van jelen ezen a bolygón abból, ami a Változásra érkezik. Így az Istennő útja nem olyan könnyű, mint amilyennek az tűnik. Mégis, véghezvihető. Mint Istennő energia, tanítani fogod az embereket a „Tudatos Teremtés Tíz Alapelvére” …

Szembe kell nézned az ellenállással, és ez nőktől fog érkezni. Ha nem lépsz be a negativitásba, rendben leszel. Tudnod kell, mit kell tenned. Állj fel, számoljanak veled, de oly módon tedd ezt, ahogy azt a tömeg megérti. Szeretettel tedd, a szereteten keresztül a szeretetért.

KÉRDEZŐ: A Változás gyermekei mikor kezdtek el lejönni a Föld síkjára, és hogyan lesznek hatással a választásra, és a kormányra általában? Hogyan tudják a felnőttek támogatni ezeket a fiatalokat?

KIRAEL: A Nagy Változás gyermekei 1983, vagy 1984. körül kezdtek el leszületni. Aktívak lesznek a Változás első fázisában. Most kb. 25 évesek. Legtöbbjük egyedülálló lesz. Nem is akarnak még gondolni sem arra, hogy megházasodjanak / férjhez menjenek, és gyermekeket hozzanak erre a világra, de ez változni fog.

Jelenleg, sokan, akik abban az időben születtek, rejtőzködnek, és nem akarják, hogy észrevegyék őket. Jóllehet, ha nem teszik magukat ismertté most, valami más munka után kell nézniük, ami nem szolgálja sem az ő, sem a ti legjobb érdekeiteket. Meg kell érteniük, miről szól a politikai verseny. Éppen most, sokan közülük épp, hogy hajlandóak szavazni, anélkül, hogy megértenék, miért olyan fontos a szavazatuk. Tudják, hogy szavazniuk kell. Érezni tudják, hogy szavazniuk kell, de ezen a ponton, még nem tudják, kire fognak szavazni. Én tudom, egy mélyebb szinten, és ők is tudják. Csupán fel kell ébredniük, és tudatosnak kell lenniük.

Legtöbbetek az Istennői Fényben a 40-től 60 éves korosztályban vagytok. Ez nagyszerű, mert rengeteg időtök van, hogy segítsétek ezeket az új energiákat felébredni. Sokan ezek közül a fiatal férfiak és nők közül semmit nem akarnak tenni most, de tenniük kell, mert ez az ő útjuk. A Nagy Változás gyerekek első hulláma a válasz a legnagyszerűbb óhajotokra, hogy felemeljétek ezt az utat. Ők teszik majd lehetővé a változást. Tudják, hogyan légy pozitív. Az emberek arcára mosolyt csalnak ezek a fiatal felnőttek. Az emberek majd ezt mondják: „Én is szeretlek”. Majd mondod: „Ez nem lehet ilyen egyszerű, ugye?” Igen, ez ilyen egyszerű.

Ezeknek a gyerekeknek nagyszerű és borzalmas korszakaik is voltak, de ezeket mind már maguk mögött tudják. Készítsétek fel őket a mostra. Mindnyájan felébrednek, és részt vesznek ennek az országnak a kormányzásában, akár a választásokon keresztül, akár úgy, hogy a kormánynak dolgoznak. Ezek a fiatal felnőttek a világotokat felébredt szemekkel látják majd, és ezt mondják: „Valamit tennünk kell itt. Nem tudom, mit, de muszáj valamit tenni.” A puszta gondolat ébreszti fel ezeket a fiatal embereket. Lesz egy gondolatuk, és utána cselekednek. Úgy gondolják „Ó, ez minden, amit tennünk kellett?” Ez az egész út. Megvan minden tudásuk, és csak ezt kell beültetni agyukba. A változás energiáival jöttek el ebbe az életbe. A te dolgod az, hogy finoman beszélj hozzájuk, és tudasd velük: amikor készen állnak, te is készen állsz majd, hogy meghalld válaszaikat. Emlékezteted majd őket, hogy bennük megvannak a válaszok.

KÉRDEZŐ: Szóval, akkor, nekünk felnőttként figyelnünk kell arra, amit mondaniuk kell.

KIRAEL: Mosolyogj, kedvesem, mosolyogj.

KÉRDEZŐ: Ó, visszamosolygunk.

KIRAEL: Ezek a fiatal emberek ragyognak, amikor mosolyognak. Természetesen útjuk több ennél a mosolynál. Mindemellett, nektek, szülőkként együtt kell mosolyognotok ezekkel a fiatal emberekkel. Ha nem teszitek, leereszkedtek a negativitásba. Folyamatosan mosolyogj, és mondd azt, hogy minden rendben lesz, mert ha folyamatosan azt mondod, hogy rendben lesz, tudod mit? Minden valóban rendben lesz.

KÉRDEZŐ: Mit tehetünk annak érdekében, hogy a fotonenergia jobban érvényesüljön [manifesztálódjon] a Föld síkján 2009-ben, és hol lesz bőségben, ahogy a Föld eléri a fotonövet?

KIRAEL: A fotonenergia szétterjed Amerika szárazföldjére, és Európa északi részére, beleértve Oroszország néhány területét is. A fotonenergia legnagyobb része Hawaiin lesz. Ez a fotonenergia olyan erős, hogy meg kell tanulnod használni. Az utad arról szól, hogy megértsd, hogy a fotonenergia a tiétek, hogy használjátok. Kezdetnek, használhatod a prána légzés gyakorlása során, ahogy azt a közvetít [médium] tanította. Kezdd a magad meggyógyításával. Lélegezz be pránát most, és gyakorold, hogy a korona csakrádon keresztül veszel levegőt. Végy egy mély prána lélegzetet, fotonenergiát vonva be. Fénnyel telített leszel.

Azáltal, hogy a fotonenergiát testedbe belélegezed, az jobban fog testet ölteni ezen a síkon. Ha nem gyakorlod a prána légzést, nem a fotonenergiában beszélsz, és elszalasztod a lehetőséget. Most vonj be a fotonenergiát testedbe. Minden alkalommal, amikor prána lélegzetet veszel, néhány bennmarad testedben hónapokon keresztül, mire kilélegzed. Végy egy mély prána lélegzetet minden nap, és egyre erősebbé és erősebbé válsz.

Megtanulod arra használni a fotonenergiát, hogy az utad minden vonatkozásában használd a szeretetet. Képességed, hogy a Változás különböző vonatkozásait tanítod, illetve a Változás gyermekeinek a válasza fogja napvilágra hozni, hogy ez az út mennyire szól a szeretetről.

KÉRDEZŐ: Mennyire fog változni a kapcsolatunk a felsőbb énünkkel 2009-ben? Kapunk majd töredékeket és jellegeket (aspektusokat) nagyobb mértékben, és ha igen, hogyan tudjuk megváltoztatni és integrálni azokat a szeretetben?

KIRAEL: Légy tisztában azzal, hogy most energia töredékek és jellegek jönnek fizikai testedbe. Néhányatok tudja, hogy magának a felsőbb énnek három alakja van, akár itt a Föld síkján van, vagy a Föld síkjától távol, vagy mindkettőn. Nos, a többi alak elhagyja a tudatosság ezen síkját, és végül letöltik testetekbe energiáikat. Ennek az energiának a beáramlása a töredék egy formája, ami csak egy energia letöltés a felsőbb énetektől. Tudd, hogy legtöbben közületek keresztülmentek ezen, az új esztendő első kilencven napjában, töredékeket fogadva a felsőbb éntől. Tulajdonképpen legtöbben már elkezdtétek kapni a töredékeket.

Most, az első dolog, amit tehetsz, hogy könnyebben fogadd testedbe ezeket a töredékeket, hogy beszélsz a felsőbb éneddel. Hogyan veszed fel a kapcsolatot a felsőbb éneddel? Csak beszélj hozzá. Ilyen egyszerű. Beszélhetsz a felsőbb éneddel az elméden keresztül. Megérti amit mondasz, és megérted majd, amit mond. Mindenki beszélni fog a felsőbb énjéhez 2009-ben. Ha beszélni szeretnél a felsőbb éneddel saját hangodon, megteheted ezt otthonodban, elvonultan. Ily módon, az emberek nem fogják azt gondolni, hogy megőrültél.

Beszélj a felsőbb éneddel meditáción keresztül. Ahogy meditálsz, látod majd a felsőbb éned szépségét. Tudni fogod, hogy ő a felsőbb éned, amikor beszélsz, és kérdezed „Igazán te vagy az?” Mosolyogni fog rád. Először nem látod majd ezt a mosolyt, mert nem látsz olyan testet, mint a tiéd itt, ebben a harmadik dimenzióban. A felsőbb éned egy energia; egy fény. Látni fogod mosolyát a hatodik érzékeddel. Mindent láthatsz, amikor a felsőbb éneddel vagy. Csupán hozzá kell szoknod. Ne hagyd abba, hogy a felsőbb énedhez szólsz, és hamarosan látni fogod a mosolyt. Akkor mondd meg a felsőbb énednek, hogy segítsen megkönnyíteni a töredékek bejutását testedbe.

Nem teheted meg ezt az utat a negyedik fénybe azzal a testtel, amivel most rendelkezel. Szükséged van a töredékekre, hogy megerősítsd és megváltoztasd tested. Készítsd fel magad a töredékek fogadására. A felkészültség ezen útja a töredékekről és a felsőbb énedhez való beszédről szól. Felsőbb éned segíteni tud, hogy magadba olvaszd ezeket az energia töredékeket.

KÉRDEZŐ: A galaktikus energiák kapcsolatban lesznek „Mi az Emberekkel” 2009-ben?

KIRAEL: Hiszem, hogy az első letagadhatatlan kapcsolat „Mi az Emberek” előtt 2009-ben történik majd meg. Az emberek tudni fogják, hogy megtörtént. Tizenkét hónapom van, hogy megtörténtté tegyem ezt a dolgot. Láthatod, vannak barátaim az úgynevezett galaktikus világban. Apropó, ők hívnak titeket galaktikusnak. Ismerek olyan energiákat, amiket nagyon szeretnék bevonni ebbe az útba. Már egy ideje együtt dolgozom egy bizonyos lénnyel, hogy ne féljen az emberektől. Olyan hatalmas, hogy valószínűleg szét tudná robbantani ezt az épületet, és mégis fél az emberektől. Természetesen nem akarja szétrobbantani épületeiteket, mert szeretné, ha megtennétek utatokat. Amikor már túljutott a tőletek való félelmén, beszélni fog veletek, de úgy, hogy nem kell médiumot használnia. Ő saját maga fog eljönni, ha egyáltalán eljön. Elvitathatatlan kapcsolatotok lesz a galaktikus világgal 2009-ben.

KÉRDEZŐ: Van az Anyaföldnek terve a Változásra?

KIRAEL: Igen, van terve, de ez ítéletet nem hordoz, mint ahogy az emberek terve. Amikor az embereknek van tervük, ítéletet csatolnak hozzá. Lenéztek a Földre és mondjátok: „Jól néz ki egy kis kivétellel. Lesöpört számos szigetet, és biztosan nagyon sajnálja.” Az Anyaföld nem érez sajnálatot. Ő minden létező Édesanyja a Földön, és a legjobbat akarja nektek. Az ő útja az, hogy felkészüljön minden emberért, aki keresztülmegy a Változáson. Ítélkezés nélkül teszi meg a maga változását, és segít felszabadítani, útnak indítani mindenkit, aki nem tervezi, hogy átmenjen a Változáson, és teszi ezt úgy, hogy nem ad nekik sokat energiájából.

A te dolgod az, hogy tudatos légy. Az Anyaföld, ez a szeretet és fény gyönyörű megjelenése, mindenkit egyformán szeret. Egyikőtöket sem szereti jobban, mint a másikat, és az Anyaföld senkit sem szeret jobban, mint az emberiséget. Az Anyaföld felkészült, hogy belépjen a Nagy Változásba, sokkal hamarabb, mint legtöbbetek, szóval, csak a jeleit figyeld. Maradj pozitív, és járd utad. Utad során mosolyogj, hiszen tudod, hogy a káosznak vége lesz. Az Anyaföld éppen ott lesz, és figyel téged.

KÉRDEZŐ: Ahogy a mátrix hullámok elveszítik tartásukat a Földön, ennek lesz a következménye a káosz, és milyen lépéseket tehet az Istennői fény, hogy eloszlassa káoszt?

KIRAEL: Káosz fog uralkodni, de ha középpontosítva maradsz, és mint Fénytevők csoportot alkottok, jó dolgotok lesz. Menj bármilyen spirituális programra, és találd meg azokat, akikhez szeretnél csatlakozni. Fontos, hogy Fénytevők közösségében légy.

Az Istennői Fények elbűvölnek téged ezen az úton. „Elbűvölnek” – kérdezed. Igen, itt lesznek, hogy segítsenek a gyógyulásban. Megteremtenek egy helyet, ahová eljöhetsz gyógyulni, és az Istennői Fényről tanulni.

KÉRDEZŐ: Hallani fogjuk az igazságot arról, hogy milyen rossz a helyzet, és elnökünk az igazat fogja mondani 2009-ben?

KIRAEL: Olyan rossz híreket fogsz hallani, látni és olvasni, amiket még soha előtte. Az elnökjelöltek nem mondják, hogy milyen rossz lesz, mielőtt jobbra fordulna. Amikor elmondják, hogy milyen rossz lesz, ne mondd: „Ó, ez a legrosszabb dolog, amit valaha is mondhattál volna nekem, vagy bárki másnak.” Inkább azt mondd: „Hadd jöjjön. Hozzuk csak szóba.” És mosolyogj. 2009. során az út annak a bizonyos pozitív energiának a működtetéséről szól.

Bármit is mondanak neked az egészségbiztosításról, és hogy hogyan kezeld az egészségügyet, nem számít többé. Az emberek többé nem figyelnek oda a retorikára. Jelöltjeiteknek az igazat kell szólniuk, és pozitívnak kell lenniük. A jelölt, aki pozitív vénából beszél, és aki visszautasítja, hogy negatív dolgokat mondjon a többiekről, az nyeri ezt a választást. Jelöltjeitek nem hallgatnak rám, de lehet, hogy rátok hallgatni fognak. Hívjátok fel a hírközlő médiákat, és mondjátok: „Tudjátok, elegem van ebből a negatív dologból. Milyen jó történt a világban? Nem történt valami jó valahol?” Utána mondjátok meg az elnökjelölteknek „Tudod mit? Ha valami jót kezdesz el mondani, rád szavazok.” Követeld meg, hogy a jelöltek az igazat mondják az ügyekről, és hagyják abba az egymás csipkedését. …

Zárszó

Ne ess kétségbe attól, amit mondtam neked, mert ebből az egész negatív energiából következik majd a Nagy Változás. Meg fog történni, és tudatában kell lenned ennek, annak érdekében, hogy pozitív legyen az utad. Emlékezz, 2009-ben, a negativitást ugyanannyi, vagy még több pozitivitással egyensúlyozd ki. Maradj pozitív 2009-ben, nem számít, hogy milyen negativitás zúdítja rád energiáját. Légy tudatos, maradj pozitív, és maradj a szeretetben, és 2009-ből haszonnal jössz ki.


© 2008 Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
http://www.kirael.com/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.