2008. november 18., kedd

Mi a fotonenergia?





Mi a fotonenergia?


What is Photon Energy?
© Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
http://www.kirael.com/
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/





A fotonenergia egy erőteljes, hatalmas új energiaforrás, ami felváltja majd az elektromosságot az új korban. Ez egy szabad, ingyen energiaforrás, és senki sem monopolizálhatja. A Föld atmoszféráját már elérte a fotonenergia külső széle, vagy öve, és nemcsak a Földre, de sok bolygóra is hatással van a naprendszerben. A fotonenergia egy fényenergia és a Földet hullámokban hatja át. Képes arra, hogy meghosszabbítsa az emberi életet, mert fénytestté rendezi át az emberi testet. A fotonenergia nagyon magas frekvencián rezeg, és a gondolat azonnali megnyilvánulásának hatalmát nyújtja. Következésképpen, elengedhetetlen, hogy fenntartsuk a gondolat tisztaságát és fényességét azáltal, hogy naponta meditálunk, a „Most”-ban vagyunk, és „szív-központúak” maradunk. Egyik értelemben, a Nagy Változás a Tudatosságban az Anyaföld és lakosainak a fotonenergia övezetébe irányuló evolúciója a következő kétezer évre.

A fotonenergia és a tudatosság evolúciójával kapcsolatos teljes magyarázatot a Kirael: A Nagy Változás című könyvének javított kiadásának 4. fejezetében találunk.

Hogyan maradjunk középpontban?

KIRAEL: Azok az észrevételek, amiket a [Fotonenergia Előrejelzés] táblázatról az emberektől hallok, eltér az eredeti szándékomtól. Amikor a fotonenergia alacsony, néhány ember téli álmot szeretne aludni. Ha az energia felfelé halad, vásárolni akarnak valamit. A táblázat egyszerűen azt mutatja, hogy a fotonenergia csökken, vagy emelkedik. Ha az energia csökken, az energiád fel kell hoznod. Ha az energia emelkedik, le kell vinned az energiád. Miért nem viszed fel az energiád, és maradsz fenn a grafikon tetején? A javaslatom az, hogy maradj a középpontban, az 5,0 közép tartományában. Mindig maradj középen, az 5,0 szinten. Ez a legjobb hely.

A világ negatívan reagál a tetőpontokra

KIRAEL: Amikor a fotonenergia magas a hetes, nyolcas és kilences szinten van a táblázatban, a világ háttérből való irányítása nagyon negatív állapotba kerül. Furcsa, ugye? Amikor a fotonenergia magas, a kollektív tudatosság komor és gyászos hangulatba csúszik. Csaknem kölcsönhatásba kerül a sötét oldallal, úgyszólván, ennek az oka az, hogy az emberek gondolatai „túlenergetizálódnak”. Gondolataik általában nem igazodnak az ilyen magas szinthez, így olyan gondolatokat kezdenek gondolni, amik felett többé már nincs hatalmuk. Ez azért van, mert az emberi agy erejének 10 százalékán belül próbálnak gondolkodni, ahelyett, hogy a megtestesülés folyamatának 90 százalékán belül gondolkodnának. Ily módon, a kollektív tudatosság ilyen gondolatokat gondol, és meglehetősen összezavarodik.

Használd a mesteri befolyásolás fényét a hullámvölgyekben

KIRAEL: Amikor a fotonenergia alacsony – az egyes és kettes szinten – az emberek tulajdonképpen csupán arra hagyatkoznak, hogy saját magukkal törődjenek. Energiaszintjük az ellenkező irányba halad. Többé nem vesznek energiát maguknak, illetve átadják erejüket bárkinek, aki abban az időben a legmagasabb gondolatokkal bír. Például, amikor a fotonenergia leesik 1,9 szintre, a kollektív tudatosság fogékonnyá válik a mesteri irányításra, mivel senki nem ad hozzá semmit. Ezeken az alacsony szinteken található a legalkalmasabb idő, hogy a  Fénytevők összejöjjenek, és a Fény mesteri irányításán dolgozzanak. Ez a legmagasabb valóság a Fénytevőknek, amin belül fenntartják a legstabilabb egyensúlyt, mert az irányításban a tömegtudatosság részéről nincs negatív szembenállás. Ezeken az alacsony szinteken, ez az a hely a fényben dolgozók számára, hogy összejöjjenek, és egyesítsék a „fény munkát”, azért, hogy a tömegtudatosság Fényből lehessen, semmint a változásra várni.

Fénytevőként, jobb, ha alacsony szintnél nem hagyatkozol a fotonenergiára. Például, mondjuk, azon dolgozol, hogy valami testet öltsön, megvalósuljon. Válaszd ki a legalacsonyabb szintet, amit csak találsz a táblázatban. Kiterjeszteni szeretnéd a mesteri irányításod a megvalósulás érdekében, mert ezen a ponton nagyon kicsi a kollektív tudatosság stabilitása. A „stabilitás” a kulcsszó. A tömegtudatosság stabilitása nélkül, ha van Fénytevő csoportod, ami stabillá válik a mesteri irányításban, akkor a mesteri befolyásolásodat sokkal magasabb és gyorsabb léptekkel tudod manifesztálni.

Meditálj, meditálj, meditálj

KIRAEL: Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy meditálj, meditálj, meditálj. Meg kell értened, hogy ez a tudatosság egy olyan állapota, ami átvisz téged a Változáson. Nincs varázstabletta, vagy bármi, ami ehhez fogható. Ennek az egyszerűsége abban rejlik, hogy ráébredj arra, hogy szíved energiája az, ami keresztülvihet a Változás folyamatán.

Hogyan olvasd a Fotonenergia Előrejelzést

Kirael mester minden hónapon belül bizonyos napokat kiválaszt, amik összefüggnek a fotonenergia értékével. Ez az érték mindig egy egyjegyű szám, melyet a tizedes pont után két számjegy követ. Az előre jelzett fotonenergia értékek közötti távolság nem lineáris, eltérhetnek egytől három napig.

Ahogy Kirael mester fent leírta, vizsgálhatod a fotonenergia előrejelzést a magas és magas és mély értékek vonatkozásában, a középpontban maradva. Kirael azt is javasolta, hogy alkalmazzuk a számmisztikáját, hogy a foton előrejelzésének egy másik szintjét is felfedjük. Például, ha a fotonenergia szintje 4,19, ezt szemlélhetjük „4”-ként is, vagy a négy test egyensúlyaként, átmozdulva az „1”-be, vagy az energia megalkotásába, majd a „9”-es számba, vagy a befejezés tényezőjébe. Ez az egyszerű értelmezés nagyszerűen adhat bepillantást a szóban fogó nap folyamán éppen munkálkodó energiákba.

Fotonenergia: Gyógyító energia az Anyaföldnek és az emberiségnek

KIRAEL: A Fotonenergia az új kor, a negyedik dimenzió új energiája. Az Anyaföld a fotonenergia segítségét kérte, hogy meggyógyítsa magát az emberiség elszabadult környezeti „brutalitása” miatt, és hogy felemelkedjen egy új energiába. A fotonenergia nem hasonlatos semmihez, amit eddig valaha is láttál, hallottál, vagy részese voltál.

Ez az új energia sokkal magasabb frekvencián rezeg, mint a Föld, és van gyógyító, kiegyensúlyozó ereje, és hatalma, hogy megváltoztasson dolgokat. Meg tudja hosszabbítani az emberi életet, mert a molekuláris felépítése újrarendezi az emberi testet fénytestté. A fotonenergia fény energia, és egy, vagy más ponton minden galaxison áthalad. A Nagy Változás az Anyaföld és annak lakóinak a fotonenergiába történő fejlődési, evolúciós folyamata.

A fotonenergia mindenen áthatol, ami útjába kerül. Már áthatja a Föd síkját. A fotonenergia külső széle, vagy öve már elérte a Föld atmoszféráját, és nemcsak a Földre, hanem számos bolygórendszerre van hatással a Föld körül.

Függetlenséget kínál a fosszilis üzemanyagoktól, és senki sem tudja monopolizálni ezt az energiát. Ez egy olyan energiaforrás, melyet bárki képes lesz hasznosítani, és a Változás után majd minden energiaigényeteket kielégíti. A jelentősebb változásoknál használták, hogy energiát vonjanak be olyan rendszerbe, ami már többé nem működött az addig bevett energiájával.

Mivel a fotonenergia nagyon magas frekvencián rezeg, a gondolat azonnali manifesztációjának hatalmát adja, ami azt jelenti, hogy bármit is gondolsz, azt azonnal megalkotod. Következésképpen, elengedhetetlen, hogy a meditáción, a „Most”-ban való létezésen keresztül fenntartsuk gondolat tisztaságát és világosságát. A változás és átalakulás folyamatában, akik így tesznek, gyorsan fogják alkalmazni a fotonenergiát. Ez a mindenki legjavát szolgáló gyógyító energia.

A Föld naprendszere a Fotonöv külső szélén belül van. Hozzávetőleg három napig fog tartani majd a Föld számára, hogy átjusson a külső gyűrűn, ami a „sötétség három napját” idézi elő, melyet Kirael A Nagy Változás könyvében ír le. A fotonenergia mezőn belül, a Föld az állandó nappali világosságban lesz majd.

A fotonenergia övbe való esedékes belépést közvetlenül befolyásolja a Föld lakosságának spirituális ébredésének mértéke. Az időtényezőt az Anyaföld tragikus állapotára való ráébredés tudja és fogja befolyásolni az emberiség részéről. Az Anyaföld folyamatosan küldi az emberiségnek azt az üzenetet, hogy vigyázzanak az Anyaföldre. Helyreigazításért kiált az érkező fotonenergia miatt. Amikor kiegyenlítést kér, alapvetően újrarendezi saját magát. A fotonenergia az Anyaföld fivére.

Ebben az időben, az Övbe való belépést a [legutóbbi] századforduló után nem sokkal tervezték, habár a pontos dátum az emberiség pozitív gondolataitól és az Anyaföld üzenetére való reagálástól függ. Úgy becsülik, hogy az Anyaföld a fotonenergia mezőben marad az elkövetkezendő 2.000 évre.

A fotonenergia hullámok értelmezése

KIRAEL: A fotonenergia hullámokban érkezik. A hullám apály és dagály jelensége normális és természetes. Amikor ezek a hullámok megérkeznek, olyan nagyok, hogy szinte azonnal elárasztják a földi síkot. Nem tart két, vagy három napig, amíg keresztülmegy a Földön. A hullámok nagy erővel be-, és kiáramolnak. Nagyon gyorsak. Nagyon gyorsan érkeznek, és nagyon gyorsan távoznak. A hullám spirálnak látszik. Nem igazán van kezdete és vége, azonban mert átsöpör a Földön, úgy látszik, hogy van kezdete és vége. Valójában egy spirális mozgás összessége.

A hullámok sűrűsége a fontos. A sűrű, vastag hullámot magasabb számmal mérik, mert akkor több fotonenergia hatja át a földi síkot. A gyenge, vékony hullám mérete negyedmérföldnyire tehető, míg a vastag 1,5 – 2,0 mérföld széles lehet.

A fotonenergia felerősíti mind a félelmeid, mind a szereteted. Szó szerint átvonul rajtad. Az ember nagyszerűen érzi magát, amikor benn van. Ez a pozitív oldal. A negatív oldal erősíteni képes félelmeid, ha engeded, és levertnek érezheted magad. Ne hagyd, hogy a hátsó gondolatod ez legyen. A kulcs az, hogy hatékonyan dolgozz a fotonenergiával, és az „Igazság – Bizalom - Szenvedély” hármasságában maradj. Ne függj tőle, hogy jól érezd magad. Ez nem arról szól, hogy jól érezd magad. Ez a fejlődés és megértés folyamatáról szól, hogy felkészülj a Nagy Változásra.

A fotonenergia és a tudatosság evolúciójának teljes magyarázatát lásd: Kirael: A Nagy Változás / javított kiadás – 4. fejezetében.



© Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/




Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa